Nieuwe teamleden en ons tweede lustrum

Team BERRT Allroad Reizen en Trainingen


Na 10 jaar BERRT genieten we nog elke dag van het geven van allroad trainingen en het begeleiden van avontuurlijke motorreizen. Ons bedrijf groeit nog steeds, maar Bert en Tineke willen het wat rustiger aan gaan doen. Om dit op te vangen hebben we nieuwe teamleden in Peter van der Sluis en Dieni Folman gevonden die met ons BERRT weer een volgende boost gaan geven. Tineke stopt met haar werkzaamheden, en Bert zal part-time actief zijn.

Toen Bert in 2010 begon met BERRT (Bert Evenementen, Reizen, Rallies en Trainingen) had hij samen met Tineke een sterk geloof in het bestaansrecht van dit bedrijf. Inmiddels mag het tweede lustrum van BERRT als dé officiële BMW Motorrad partner voor offroad trainingen en reizen gevierd worden en is duidelijk dat Bert het helemaal bij het juiste eind had! Na jaren van gestage groei stapte Werner 3 jaar geleden als vennoot in en samen wisten ze weer meer en nieuwe trainingen en reizen te organiseren.

Ondanks dat Bert en Tineke beiden zeer vitaal zijn, is er de wens om het binnen BERRT rustiger aan te doen. Daarom zal Tineke stoppen met het runnen van de backoffice en zal Bert part-time trainingen geven en reizen begeleiden. Gelukkig betekent dit niet dat BERRT het rustiger aan gaat doen.

Want met Peter van der Sluis hebben we een nieuwe vennoot gevonden die samen met ons de volgende stap gaat maken. Bij Peter en zijn familie stroomt het offroad-bloed al generaties door de aderen. Zijn titel “Nederlands Kampioen Trial 2008” is naast zijn nationale enduro-prestaties een klinkende bevestiging daarvan. En aangezien hij zijn vaardigheden ook nog eens helder kan overbrengen zal zijn inbreng BERRT weer een nieuwe boost geven. Gecombineerd met zijn jarenlange werkervaring met BMW Motorrad bij zowel de importeur als de dealerorganisatie maakt Peter tot onze ideale partner.

Een goede backoffice is voor ons met de overvolle catalogus natuurlijk een must en hiervoor is Dieni Folman als enthousiaste en kundige ‘oude bekende’ gevonden om de taken van Tineke over te nemen. In de tijd van het BMW Motorrad dealerschap van Bert en Tineke regelde zij voor Bert Duursma Motoren dat de BDM Rally-school op rolletjes liep. Zelf maakt zij graag ritten en reizen op haar F 650 GS Dakar en weet dus als geen ander wat jullie wensen en verwachtingen zijn.

Gezamenlijk zijn we erg enthousiast over deze veranderingen en kijken we met veel plezier en vertrouwen naar de toekomst. Wij zijn klaar voor een volgend lustrum!

Graag tot ziens bij BERRT in 2020.

Wil je kennismaken met ons of horen wat we komend jaar aanbieden? Kom naar een van onze presentaties bij de BMW Motorrad dealers.

Print Friendly, PDF & Email