BERRT naar IJsland in 2018

BERRT naar IJsland in 2018

In 2018 gaan we voor het eerste maal naar het schitterende IJsland. Puur, ruig en vol contrast. Een unieke vakantiebestemming om met de allroad motor te verkennen. Ga met ons mee in augustus en geniet hiervan buiten de toeristische wegen onder professionele begeleiding. Op je eigen allroad of BMW huurmotor.
 Het zal een pure beleving zijn van motor, natuur en natuurkrachten. We doorkruisen IJsland twee keer en zien kraters, gletsjers en geisers. Maar ook indrukwekkende landschappen van groene bergen, blauwe meren en zwarte stranden.
 We slapen in lokale accommodaties zoals berghutten en koken meestal onze maaltijd zelf. De groep wordt ondersteund door een 4×4 volgauto met daarin onze bagage en uitrusting.
 Dit goed georganiseerde motoravontuur laat je adembenemende landschappen zien die uniek zijn in de wereld. We rijden grotendeels onverhard over verlaten lavawegen en steken zo nu en dan een rivier over. We helpen elkaar en maken er een onvergetelijke reis van met schitterende herinneringen en foto’s om mee naar huis te nemen.

Nog niet voldoende offroad ervaring? Dan maken we samen een opleidingsplan zodat je er in augustus klaar voor bent.

 Start jouw IJsland-reis op: www.berrt.nl/ijsland
Lees offline: