Eerste Pre-Qualifier voor GS Trophy groot succes

De GS Trophy 2022 Pre-Qualifier NL is afgerond! En wat hebben we een plezier met elkaar gehad. In samenwerking met BMW Motorrad Nederland hebben we een geweldig event georganiseerd vol puur GS-plezier met ouderwetse gezelligheid en stralend weer. Het was zo mooi om een deel van de GS community van Nederland te zien strijden in een relaxte sfeer voor één van die begeerde twintig GS’en en daarmee een plek in de Qualifier.

Veel verschillende vaardigheden getest

De deelnemers wisten vooraf niet exact wat hen te wachten stond. Juist het verrassingseffect maakte het evenement leuk en selectief. Er werd sportief gestreden in diverse onroad en offroad proeven, maar ook d.m.v. boogschieten, een survival baan en kennisvragen konden de deelnemers het onderscheid maken.

Fantastische samenwerking

Dit evenement is het mooie resultaat van een super samenwerking tussen BMW Motorrad Nederland, Motorprofessional, Experience Island en BERRT. Maar was niet mogelijk zonder de enthousiaste inzet van 16 vrijwilligers om alle proeven te bemannen; onwijs bedankt! We feliciteren de 20 winnaars met hun mooie prestatie en wensen ze veel sportiviteit en succes in de volgende ronde, de Qualifier in Wales! Op naar een vervolg! ?

Voor het proeven van de sfeer is er een mooie video gemaakt van het event door @Motornl:

Shot Up Productions maakte een mooie serie foto’s, hier een selectie:

Print Friendly, PDF & Email