Extra trainingslocatie in Bergen op Zoom

Wij starten per 18 mei met een extra allroad trainingslocatie in Bergen op Zoom. Hiermee komen we tegemoet aan de grote belangstelling voor onze Allroad Basic Training en zijn we dichterbij motorrijders wonende ten zuidwesten van de lijn Leiden – Den Bosch. De locatie Bergen op Zoom is, naast onze locatie in de regio Apeldoorn, ideaal om de basisvaardigheden van het offroad rijden met de allroad motor te leren.

De eendaagse trainingen in Bergen op Zoom zullen gegeven worden door ons nieuwe teamlid Kees Jan Langenberg. We zijn zeer enthousiast over de toevoeging van Kees Jan aan ons team. Met zijn waardevolle ervaring als motoragent en motorrijinstructeur en zijn positieve energie kan hij beginnende offroad rijders veel leren.

De trainingen in Bergen op Zoom worden gegeven in kleine groepjes met dezelfde hoge BERRT-kwaliteit als in Apeldoorn. Onze klanten weten dit al jaren te waarderen en laten dit weten via ons Gastenboek. Het boeken van de BERRT-trainingen verloopt uiteraard via onze website.

 

>>Naar de trainingen

Lees offline: