Voor welke training(en) ga jij in 2024?

Voor je het weet staat het nieuwe motorseizoen alweer voor de deur. En daarin wil je vast ook jouw skills aanscherpen en/of uitbreiden, heel leerzaam maar vooral ook heel leuk om te doen. Onder Trainingen kan je ons aanbod gemakkelijk vinden, op elke pagina klik je eenvoudig door naar de boekingsagenda waarin de 2024 inmiddels zijn te boeken.

Een basis offroad motorcursus geeft meer vertrouwen voor motorrijden op straat

Uitgebreid Trainingsprogramma

In ons uitgebreide trainingsprogramma vind je altijd een passende training, van de eerste stappen in de eendaagse Allroad Basic Training naar de Allroad Intermediate. Maar daarna wil je vast ook naar de offroadparken in Hechlingen en Meppen en wellicht ook eens voor de nieuwe Adventure Tricks Training gaan.

Meppen Intermediate & Advanced

Door los zand rijden met een zware allroad doe je niet zomaar even. In een degelijke, veilige en vooral leuke training met een gezellige groep Nederlandse deelnemers en een vertrouwde BERRT instructeur kan je mooie stappen hierin zetten.

Meppen Intermediate Training - BERRT bochten rijden

Hechlingen Intermediate & Advanced

Al voor het 14e jaar kan je bij ons met een groep Nederlandse deelnemers en een vertrouwde BERRT instructeur naar het prachtige BMW Motorrad Enduro Park in Hechlingen (D). In kleine stapjes leer je te rijden in een heuvelachtige omgeving met harde ondergrond en gravel. Het op- en afrijden is hierin een belangrijk maar vooral leuk onderdeel!

BERRT Hechlingen Intermediate Training - offroad oefeningen stapsgewijs in BMW Motorrad Enduro Park
BERRT Hechlingen Intermediate Training - offroad leren rijden stapsgewijs in BMW Motorrad Enduro Park
Print Friendly, PDF & Email