Voor welke training(en) ga jij in 2024?

Voor je het weet staat het nieuwe motorseizoen alweer voor de deur. En daarin wil je vast ook jouw skills aanscherpen en/of uitbreiden, heel leerzaam maar vooral ook heel leuk om te doen. Onder Trainingen kan je ons uitgebreide aanbod gemakkelijk vinden, op elke pagina klik je eenvoudig door naar de boekingsagenda waarin de 2024 inmiddels zijn te boeken. Hieronder hebben we enkele trainingen wat verder uitgelicht.

BERRT Allroad Basic Training - Zandpad offroad sporen rijden

Uitgebreid Trainingsprogramma

In ons uitgebreide trainingsprogramma vind je altijd een passende training, van de eerste stappen in de eendaagse Allroad Basic Training naar de Allroad Intermediate. Maar daarna wil je vast ook naar de offroadparken in Hechlingen en Meppen en wellicht ook eens voor de nieuwe Adventure Tricks Training gaan.

Alroad Basic Training

De perfecte start van offroad rijden met jouw allroad motor! We maken heel geleidelijke stappen van het asfalt naar onverharde ondergrond in een leuke en leerzame dag. Je kunt met jouw eigen allroad rijden ongeacht het motormerk of je kunt een BMW GS (310, 750, 850 of 1250) huren met noppenbanden, valbeugels en al een krasje hier en daar. Lees hier alles over de Allroad Basic Training.

Een basis offroad motorcursus geeft meer vertrouwen voor motorrijden op straat

Allroad Intermediate Training

Na de Basic training heb je het geleerde idealiter nog wat kunnen oefenen waardoor je in de Allroad Intermediate Training weer nieuwe skills erbij kunt leren. We gaan o.a. heuvel op en af rijden, meer door los zand en complexere bochten offroad leren aanpakken. Ook nu aangevuld met een mooie rit terug naar Apeldoorn.

BERRT Allroad Intermediate Training - Offroad vervolgcursus Nederland

Hechlingen Intermediate & Advanced

Al voor het 14e jaar kan je bij ons met een groep Nederlandse deelnemers en een vertrouwde BERRT instructeur naar het prachtige BMW Motorrad Enduro Park in Hechlingen (D). In kleine stapjes leer je te rijden in een heuvelachtige omgeving met harde ondergrond en gravel. Het op- en afrijden is hierin een belangrijk maar vooral leuk onderdeel! Het begint met de Intermediate en je kan je skills verder uitbouwen in de Advanced training.

BERRT Hechlingen Intermediate Training - offroad oefeningen stapsgewijs in BMW Motorrad Enduro Park
BERRT Hechlingen Intermediate Training - offroad leren rijden stapsgewijs in BMW Motorrad Enduro Park

Meppen Intermediate & Advanced

Door los zand rijden met een zware allroad doe je niet zomaar even. In een degelijke, veilige en vooral leuke training met een gezellige groep Nederlandse deelnemers en een vertrouwde BERRT instructeur kan je mooie stappen hierin zetten. Het begint met de Intermediate en je kan je skills verder uitbouwen in de Advanced training.

Meppen Intermediate Training - BERRT bochten rijden

Overige allroad trainingen

Er zijn nog meer leuke trainingen bij BERRT te volgen of misschien ben je op zoek naar een maatwerk training? Kijk dan even verder onder Trainingen of neem contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email