GS Trophy 2022 Albanië – Follow the Trails

 • Data en tijden

  Start in Tirana, Albanië:  25 september 2022

  Rijdagen 26 september t/m 1 oktober 2022

  Vertrek uit Tirana: 2 oktober 2022

  TIP:

  Is de reis vol? Ga dan door met boeken, je komt dan automatisch op de wachtlijst. Wanneer er een deelnemer afvalt, krijg je automatisch bericht en kun je eventueel alsnog mee. Aanmelden voor de wachtlijst is uiteraard geheel vrijblijvend en aanbetaling is niet nodig.

 • Deelnemers

  Onze groep bestaat uit 7 deelnemers. In Albanië rijden we parallel aan twee andere groepen. Elk onder begeleiding van een BMW offroad instructeur. De reis vindt doorgang zodra op 31 januari 2022 7 deelnemers hebben geboekt.

 • Prijzen

  De prijs voor deze eenmalige en zeer complete reis bedraagt: € 5.550,- o.b.v. 2-persoonskamer. Een 1-persoonskamer is beschikbaar tegen een meerprijs van: € 400,-.

  LET OP: Het arrangement met 2-persoons kamer kan geboekt worden wanneer je al weet wie je kamergenoot zal zijn. Laat ons (naast de inschrijving) in een e-mail even weten wie je kamergenoot is. Wanneer we geen tweede naam ontvangen, wordt je boeking naar een 1-persoonskamer omgezet.

  TIP: Is de reis vol? Ga dan door met boeken, je komt dan automatisch op de wachtlijst. Wanneer er een deelnemer afvalt, krijg je automatisch bericht en kun je eventueel alsnog mee. Aanmelden voor de wachtlijst is uiteraard geheel vrijblijvend en aanbetaling is niet nodig.

Gastenboek Reizen

 • John de Bruin 15 augustus 2022
  Begin augustus de Battlefieldtour gereden onder uitstekende reisleiding van Kees-Jan en Harrie. Ondanks de al eerder opgedane ervaringen toch weer veel geleerd in dit, mede...

Ervaar de spanning van de GS Trophy en rijd met ons dwars door Albanië. Deze exclusieve Follow The Trails-reis rij je op de route en motoren van de BMW Motorrad GS Trophy 2022! Deze bijzondere 8-daagse reis neemt je mee over de offroad paden van de Trophy, over bergen en door mediterrane bossen. Geniet van de ruige natuur die Albanië te bieden heeft en breng de nacht door op locaties van de GS Trophy.

Albanië

Ruige gebergten, brede dalen, wilde rivieren, diepe wouden en een prachtige kust: BMW Motorrad brengt de International GS Trophy naar Albanië. Het land, dat als insidertip voor offroad-ritten wordt beschouwd, is ongelooflijk rijk aan flora, fauna en cultuur. Rijders kunnen zich verheugen op het ontdekken van deze nog vrijwel onbekende schoonheid op hun GS en de #SpiritofGS van dichtbij ervaren.

De route

Net als in Mongolië en Nieuw-Zeeland is de route van de Int. GS Trophy 2022 in Albanië nog steeds een geheim. Maar wees voorbereid om door bergen, rivierbeddingen en over stranden te rijden in een pittige en fysiek uitdagende route. Je zult de schoonheid die Albanië te bieden heeft ervaren in al haar diversiteit in een totale afstand van ongeveer 1.200 km met gemiddeld 200 km per dag. Daag je grenzen uit en ervaar geweldig teamwork, waardoor deze offroad-reis een ware beleving wordt. Een schitterend avontuur wacht op ons in de Balkan!

Voor wie

Deze reis biedt stevige offroad uitdagingen, wisselende omstandigheden en lange dagen en is geschikt voor ervaren offroad rijders. De minimale opleiding is onze Hechlingen Intermediate Training aangevuld met de nodige relevante offroad rijervaring op de zware allroad. We rijden als een Nederlandse groep en helpen elkaar maar je moet vertrouwd zijn om op tempo over gravel en andere onverharde wegen te rijden met hier en daar een moeilijke passage op lage snelheid. Twijfel je? Neem vooraf even contact met ons op.

Onze groep bestaat uit 7 BERRT-rijders. In Albanië rijden we parallel aan andere groepen. Elk onder begeleiding van een BMW offroad instructeur. De reis vindt doorgang wanneer op  31 januari 2022 alle 7 deelnemers hebben geboekt.

Accommodatie

We slapen op de locaties van de GS Trophy in goede lokale hotels. Vergelijkbaar met 3 en 4 sterren hotels in Europa. Ook het eten wordt hier of op de plekken van de GS Trophy geserveerd.

Huurmotoren

Je rijdt deze reis op de originele GS Trophy 2022 motoren. Dit zijn gloednieuwe BMW GS’en geprepareerd en ingezet voor de GS Trophy met originele Trophy bestickering. Een echte eye-catcher en ideale motor om het ruige terrein van Albanië mee te ontdekken.

Reis heen en terug

Zoals gebruikelijk regel je je eigen vlucht naar de start en weer terug. De aankomstluchthaven zal de internationale luchthaven van Tirana zijn. Naar eigen wens kan je natuurlijk ook eerder of later aankomen of vertrekken om meer van Albanië te zien op eigen gelegenheid.

Kleding

Goede offroad motorkleding is onontbeerlijk. Een goede endurohelm (met endurobril of vizier), endurolaarzen (verplicht), twee paar dunne handschoenen, motorbroek en jas met goede protectie en rugprotector zijn essentieel. Qua temperatuur moet je rekening houden met grote verschillen. Van 10 tot 25 graden en van koud en nat tot warm en droog. Een goed ventilerend pak met naar gelang de temperatuur een trui eronder en/ of dunne regenkleding erover is ideaal. Wij rijden bijvoorbeeld met het BMW Rallye pak. Verder raden we een camelbak aan met 2 of 3 liter waterinhoud om tijdens het rijden te kunnen drinken.

Prijzen

De prijs voor deze eenmalige en complete reis bedraagt: € 5.550,- o.b.v. 2-persoonskamer *). Een 1-persoonskamer is beschikbaar tegen een meerprijs van: € 400,-.

*) LET OP: Het arrangement met 2-persoons kamer kan geboekt worden wanneer je al weet wie je kamergenoot zal zijn. Laat ons (naast de inschrijving) in een e-mail even weten wie je kamergenoot is. Wanneer we geen tweede naam ontvangen, wordt je boeking naar een 1-persoonskamer omgezet.

Deze reis is inclusief:

 • 8 dagen/ 6 rij-dagen
 • Originele BMW GS Trophy 2022 huurmotor, eigen risico bedraagt  €1.000,-
 • BMW Motorrad offroad-instructeur
 • BERRT-begeleiding
 • Volgauto (technische ondersteuning en bagage)
 • Medisch team
 • Airport transfers
 • Accommodatie
 • Eten (3 maaltijden per dag)
 • Benzine
 • STO reisgarantie
 • Onvergetelijke exclusieve ervaring

 Deze reis is exclusief:

 • Vliegticket
 • Drankjes
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Alle diensten en zaken die niet worden vermeld bij inclusief.

 Het is je eigen verantwoordelijkheid om:

 • Op aangegeven tijdstip op de startlocatie te zijn
 • Een passende reisverzekering af te sluiten
 • Een annuleringsverzekering af te sluiten
 • In het bezit te zijn van een geldig paspoort en rijbewijs A
 • Te voldoen aan de (dan) geldende (lokale) COVID19 voorwaarden
 • Te zorgen dat je fysiek fit en gezond bent en de juiste rijervaring/ opleiding hebt

Alles geregeld? Spring dan op een echte GS Trophy 2022-motor en rij door het ruige landschap van Albanië. Haal het maximale uit jezelf en je motor terwijl je de fantastische landschappen en cultuur van Albanië verkent.

BERRT Geen-gezeur-garantie

Boek je reis bij ons met vertrouwen
Wij kijken ernaar uit om met jou op reis te gaan. Maar mocht het nu zo zijn dat wij een reis in 2022 moeten annuleren vanwege COVID-19 dan krijg je gelijk een voucher of je geld-terug aangeboden. Geen gezeur. Zo hebben we het dit jaar gedaan en zo doen we het komend jaar.

Hoe we dat hard kunnen maken? Door onze deelname aan de garantieregeling STO Garant. Daarbij betaal jij je reissom op een derdenrekening die pas na uitvoer van de reis aan ons wordt overgemaakt. Dus moeten we annuleren, dan staat je geld veillig en storten we het gewoon terug.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag jouw offroad rijtechnieken in de praktijk gaan inzetten in deze unieke reis? En daarbij genieten van 6 dagen offroad rijden in een prachtige omgeving met uitdagende routes en een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een geweldig avontuur vol motorplezier!

Voorwaarden en Herroepingsrecht

Op deze reis zijn de reisvoorwaarden van BERRT van toepassing. Deze voorwaarden dienen voor aanvang van de reis te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de algemene reisvoorwaarden van BERRT.

De rol van BERRT Reizen en Trainingen VOF in deze reis is die van reisagent, die deze reis onderbrengt bij Enduropark Andalusia GmbH welke handelt onder deze voorwaarden. BERRT levert additioneel een reisbegeleider.

Op alle reizen en trainingen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat deze reizen en trainingen zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Meer informatie treft u ook aan op onze garantieregeling pagina.

STO Garant - BERRT Offroad - Allroad motorreizen reisgarantie

Print Friendly, PDF & Email