Aras Allroad Reis

Train & Ride in deze heerlijke compacte allroad reis in Spanje.
6 dagen er tussenuit met 4 rijdagen. We hebben een dag training in het Enduro Park Aras de los Olmos en rijden 3 dagen door het prachtige gebied van de Alto Turia.

Je vliegt in 2,5 uur naar Valencia en daar haalt onze shuttle je op en brengt je naar Aras de los Olmos waar je huur-GS voor je klaarstaat. Je zult verrast zijn door het mooie rijden aldaar. Click and ride!

 • Data en tijden

  Voor 2023 zijn de volgende data vastgelegd:

  • Heenreis is op 24 september,
  • De 4 rijdagen zijn van 25 t/m 28 september,
  • Terugreis is op 29 september.
 • Prijzen

  Deze prachtige Aras allroad motorreis kost € 2.795,– o.b.v 2-persoonskamer *) Meerprijs voor een 1-persoonskamer bedraagt € 125,–.

  *) LET OP: Het arrangement met 2-persoonskamer kan geboekt worden wanneer je al weet wie je kamergenoot zal zijn. Wanneer we geen tweede naam ontvangen, wordt je boeking naar een 1-persoonskamer omgezet.

Gastenboek Reizen

 • Gerard Donkers 25 oktober 2022
  ARAS september 2022, off road trip als alternatief voor Marokko. Ik weet niet hoe het in Marokko is, maar het landschap in de omgeving van...

Impressies

Even ten Westen van Valencia ligt het geweldige ruwe natuurgebied Alto Turia. Verlaten, met diepe kloven en vele avontuurlijke wegen om te ontdekken. Hier is lange tijd de befaamde Alto Turia rally verreden. Tevens is het de thuisbasis van Enduro Park Aras de Los Olmos en heeft het een zeer motorrijder-vriendelijk klimaat. Oftewel een ideale bestemming voor een mooie offroad-vakantie.

INTERMEDIATE REIS met training

BERRT organiseert deze reis in samenwerking met Enduro Park Hechlingen die naast trainingen in het gelijknamige enduro park ook al vele jaren onze partner is voor goed georganiseerde reizen. Uniek in deze reis is dat we rijden vanuit het Enduro Park Aras de Los Olmos welke sinds kort ook door Enduro Park Hechlingen wordt gerund. Daarmee integreren we een dag intermediate training in deze reis. Op geheel natuurlijke wijze kunnen kan jij zo je vaardigheden vergroten en gelijk toepassen met schitterende tochten door de omgeving. Eindeloze slingerende gravelwegen, hoogteverschil, beekjes oversteken en mooie uitzichten wachten op je.

Deze reis duurt 6 dagen waarvan 4 rijdagen zijn. Compact en efficiënt maar met genoeg kilometers om je offroad-honger te stillen en heel veel offroad ervaring in dit soort terrein op te doen. Deze opzet maakt dat deze reis perfect aansluit bij de wens voor een mooie offroad-reis in het buitenland na een intermediate training.

Het arrangement

In het arrangement zitten de volgende zaken inbegrepen.

 • Een shuttle service van Valencia Airport naar de locatie en terug indien gebruik wordt gemaakt van de geadviseerde vluchten.
 • 5x overnachting (2-persoonskamer) in Aras de los Olmos inclusief late check-out op donderdag.
 • Optioneel verblijf in 1-persoonskamer.
 • 4x ontbijt, mogelijkheid voor ontbijt op vrijdag is afhankelijk van het tijdstip van de retourvlucht.
 • 4 x middageten waarvan minimaal 2x picknick.
 • 5x avondeten in het hotel.
 • Drankjes overdag en aan het einde van de dag bij de garage.
 • Huurmotor R 1250 GS voor 4 dagen incl. brandstof (Eigen risico € 1.000,-). Bij een firma als hansemerkur.de is optioneel een verzekering af te sluiten voor het eigen risico.
 • Optioneel een R 1250 GS met verlaagde vering. Andere modellen zijn helaas niet beschikbaar.
 • 2 BMW gecertificeerde offroad instructeurs van Enduro Park Hechlingen/ BERRT.
 • 1 BERRT reisbegeleider/ instructeur.

Wil je op jouw eigen motor deelnemen, neem dan even contact met ons op.

Het arrangement is exclusief de volgende zaken:

 • Vliegticket
 • Overige drankjes
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Alle diensten en zaken die niet worden vermeld bij inclusief.

We verblijven in een traditioneel, ruraal gelegen berghotel direct bij het enduro park. Vanuit het hotel maken we verschillende dagtrips van zo’n 200 km in twee groepjes. De routes zijn gevarieerd, kennen veel offroad en kunnen aangepast worden naar de ervaring van de groep. Je zult aangenaam verrast zijn door de omgeving en gunt jezelf hiermee een heerlijke break in het na-seizoen.

De rijder

Deze reis is bedacht voor rijders die veilig en geroutineerd op asfalt en gravelwegen kunnen rijden. Krappe haarspeldbochten leveren geen enkel probleem voor je op. Offroad ervaring/ opleiding is noodzakelijk, bijvoorbeeld onze Allroad Basic Training aangevuld met één van onze 1- of 2-daagse intermediate trainingen. Het offroad aandeel van deze reis ligt hoog en delen van de route kunnen uitdagend zijn. Wanneer je twijfelt of je bij je past adviseren we je even contact met ons opnemen om te overleggen.

Het reisplan

Je reist op zondag zelfstandig naar Valencia. Bij voorkeur met onderstaande vluchten zodat je gebruik kan maken van de shuttle service. Die brengt je naar Aras de los Olmos alwaar we met elkaar in het hotel dineren.

Op maandag t/m donderdag rij je op je R 1250 GS door het Spaanse landschap onder goede begeleiding. Deze begeleiding bestaat uit twee instructeurs van Enduro Park Hechlingen en 1 instructeur van BERRT. Op maandag en dinsdag gebruiken we een deel van de dag om rijvaardigheden te trainen en het andere deel om buiten het park te rijden, in overleg met de groep is ook op de andere dagen een warm-up in het offroad park mogelijk.

Op vrijdagochtend maken we ons gereed voor de terugreis waarna de shuttle ons naar Valencia brengt. Na een vlucht van 2,5 uur zijn we ’s avonds laat in Nederland.

Je bent dus 6 dagen van huis en je rijdt 4 volle dagen op een GS door de Spaanse bergen!

Je boekt zelf je vlucht naar Valencia en terug. Wij adviseren je onderstaande vluchten te gebruiken om de tijd optimaal te benutten en gezamenlijk de shuttle te gebruiken.

Heenreis

zondag 25 september

Advies voor de vlucht volgt z.s.m.

Terugreis

donderdag 29 september

Advies voor de vlucht volgt z.s.m.

Bagage

We hebben gedurende de gehele reis hetzelfde hotel als uitvalsbasis, jouw bagage kan dus voor comfortabel offroad rijden in het hotel achterblijven.

Kleding

We raden aan een goede motoruitrusting mee te brengen, bestaande uit helm (eventueel met endurobril), endurolaarzen, dunne handschoenen, motorbroek en jas met goede protectie en rugprotector. Een rugprotector en endurolaarzen zijn een must! Een dun regenpak om over de kleding te doen is altijd een goed idee hoewel we niet verwachten het op deze reis te dragen. Op verzoek sturen wij je kledingadvies toe met uitgebreide informatie. Ter informatie: de instructeurs rijden met BMW of Sidi endurolaarzen en het BMW Rallye pak.

Ervaringen van klanten

Van de Aras reis in september 2022 kun je enkele recensies lezen in ons Gastenboek Allroad Reizen. Enkele quotes hieruit die de kern van deze mooie reis goed uitlichten willen we graag onder de aandacht brengen:

Een prachtige en zeer afwisselende natuur en de off road is over het algemeen zeer uitdagend. Gerard uit Keent

Wat een gaaf Enduro avontuur heb ik mogen meemaken in Aras de los Olmos! & De schoonheid van het Spaanse binnenland heeft mij echt verrast. Veel groen, mooie natuur en prachtige berglandschappen! Friso uit Almere

Vanaf minuut één staat de teller op leren en na vier dagen blijk je rete veel ervaring onder de motorkap erbij te hebben.” Lars uit Apeldoorn.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag jouw offroad rijtechnieken uitbreiden en in de praktijk gaan inzetten in deze heerlijke reis? En daarbij genieten van 4 dagen offroad rijden in een prachtige omgeving met uitdagende routes en een leuke groep allroad rijders? Boek dan snel je plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een heerlijke vakantie vol motorplezier!

Voorwaarden en Herroepingsrecht

Op deze reis zijn de reisvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze voorwaarden dienen voor aanvang van de reis te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de algemene reisvoorwaarden van BERRT.

Op alle reizen en trainingen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat deze reizen en trainingen zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

STO Garant - BERRT Offroad - Allroad motorreizen reisgarantie

Print Friendly, PDF & Email