Gastenboek Allroad Reizen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.129.52 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
91 berichten.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent heeft geschreven op 25 oktober 2022 om 09:14
ARAS september 2022, off road trip als alternatief voor Marokko.
Ik weet niet hoe het in Marokko is, maar het landschap in de omgeving van Aras is fantastisch om off road te rijden. Een prachtige en zeer afwisselende natuur en de off road is over het algemeen zeer uitdagend. Net wanneer je denkt het even wat rustiger aan te doen komt er weer een nieuwe uitdaging waarvan je denkt gaat mij dit wel lukken. Ik heb geleerd hoe het is om vrijwel doorlopend met maximale adrenaline te rijden. Continue maximale concentratie en focus en net als je er effe met het koppie niet bij bent gaat het mis. Respect voor de GS, ongelooflijk wat je met die machine kunt ! Hij kreeg er maximaal de ruimte, ook voor het experiment. En dan ga ik er even vanuit dat wij als beginnende profi's niet meer dan 30% van zijn capaciteit hebben'
benut. Dat alleen smaakt naar meer ! En wat een rust daar, ik overdrijf wellicht als ik zeg niet meer dan 10 auto's te hebben gezien op de off road in al die dagen.
Dank en respect en voor de echte professionals Thomas & Thomas en Peter & Peter.
Jullie hebben het fantastisch gedaan. In het bijzonder onze Thomas, wij zaten in de wat snellere groep ๐Ÿ™‚ ,hij wist ons telkens aan het einde van elke dag te verassen met een toetje en ons te overtuigen dat wij dat wel konden, vooral de laatste dag, die ene single track ! Een voetpad, "duurt maar 10 minuten is voor jullie geen enkel probleem". Ik heb die dag een stukje van mezelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die had. Wat ik niet meer zal vergeten is het bescheiden lachje van Thomas.
Dank, dank voor deze onvergetelijke ervaring en ook dank voor het leren kennen van de overige deelnemers, jullie zijn geweldige mensen en het ook was echt fijn om alle emoties met elkaar te hebben mogen delen.
Friso van Welsem Friso van Welsem uit Almere heeft geschreven op 19 oktober 2022 om 13:18
Wat een gaaf Enduro avontuur heb ik mogen meemaken in Aras de los Olmos! Met een groep van 12 enthousiaste rijders begonnen we in de ochtenden op het Enduropark van Aras om de skills weer even op te frissen. Dit vond ik erg fijn omdat je het geleerde een paar uur later meteen goed kon toepassen wanneer we in de middag het binnenland en de bergen in reden. De schoonheid van het Spaanse binnenland heeft mij echt verrast. Veel groen, mooie natuur en prachtige berglandschappen! Aan het einde van de dag namen we met elkaar de ervaringen door onder het genot van een biertje, helemaal super! ๐Ÿ™‚ Hotel en begeleiding van zowel Peter van der Sluis als de Duitse BMW instructeurs was super en er werd goed rekening gehouden met ieders niveau. Bedankt voor dit mooie avontuur en tot de volgende!
John Last John Last uit Beek heeft geschreven op 5 oktober 2022 om 21:31
Samen met 5 andere rijders onder de deskundige begeleiding van Harrie deelgenomen aan de eerste Mecklenburg tour.
De eerste rijdag was soms erg stoffig vanwege langdurige droogte. Route was gevarieerd met veldwegen afgewisseld door bospaden.
Gelukkig had regen in de nacht en volgende morgen het stofparadijs doen veranderen in aangename paden met af en toe een uitdaging op nat gras in een bocht...
Derde dag nog een ochtend gereden en afgesloten met een stevige lunch ter voorbereiding van de terugreis.
De routes zijn geschikt voor de wat geoefende beginner hoewel het tempo er redelijk goed in zat. De nodige off-road kilometers gereden met heel veel plezier.
Het hotel is prima. Al met al een echte aanrader. Dank aan Harrie en de andere rijders voor alles!
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn heeft geschreven op 3 oktober 2022 om 19:14
Enduropark Aras in Spanje.
โ€˜โ€ฆ.gelachen, gevreesd, gewanhoopt, geleerd, gewassen in de rivierdoorwading, gezweet en vooral ONWIJS GAAF OFFROAD GEREDEN!!!
Wat een fantastische locatie en offroad gebied. Veel geleerd onder vakkundige leiding van Thomas & Thomas en Peter & Peter (dit is geen grapje). Vanaf minuut รฉรฉn staat de teller op leren en na vier dagen blijk je rete veel ervaring onder de motorkap erbij te hebben. Vooral ook erg veel extra respect gekregen voor de GS. Wat die fietsen moeten doorstaan EN ogenschijnlijk schade vrij overleven is ongelofelijk! Voor herhaling vatbaar, maar zeker een vervolg op welke locatie dan ook. Thanx Berrt en thanx teammaatjes
Bertil Bertil uit Venray heeft geschreven op 13 september 2022 om 19:03
Alps Tourist Trophy 2022 Sampeyre Italiรซ.
Wat een fantastische beleving, 5 dagen off-road plezier in de Italiaanse en Franse Alpen. Perfect georganiseerd door Berrt, tot in detail van begin tot eind, super mannen!
Wat kan er veel met je GS en een paar trainingen, onvoorstelbaar.
Voor herhaling vatbaar!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray heeft geschreven op 12 september 2022 om 23:27
Sept 2022 van maandag tot vrijdag mooie routes in de Alpen, wegen bereden die je normaal niet vind, plaatsen gezien die je zomaar niet ziet. Uitdagend en gaande weg met tips van Werner ging het steeds beter. Bij aankomst op de finish stonden Ico en Imet altijd klaar om ons en de motor te verzorgen, echte toppers! Een geweldige ervaring die zeker opvolging gaat krijgen. Maar dan ook met de Raid mee rijden! Heren bedankt voor jullie goede gezelschap.
Jan hubers Jan hubers uit Roermond heeft geschreven op 11 september 2022 om 20:33
Net tetug van de AAT 2022 met Berrt.
Wat een fantastische ervaring, zwaarder als ik had ingeschat maar alle km's gereden en alle proeven volbracht. T/m sleutelen op een bergweide zelfs. Super begeleiding en organisatie (thanks Werner Hollander).
Doe dit zeker nog vaker. Dat is ook het gevaar van meedoen aan de AAT, je raakt eraan vetslingerd.
Herman Wagter Herman Wagter heeft geschreven op 6 september 2022 om 12:16
Voor de tweede keer de ATT gereden. Nieuwe routes, nieuwe uitdagingen, met een leuke groep en goede ondersteuning. De RAID variant is een goede toevoeging: onze seniorengroep (60- 66 jr) heeft t prima kunnen rijden. Aanrader als je van technisch rijden en van een unieke omgeving houdt.
John de Bruin John de Bruin uit Schijf heeft geschreven op 15 augustus 2022 om 12:59
Begin augustus de Battlefieldtour gereden onder uitstekende reisleiding van Kees-Jan en Harrie. Ondanks de al eerder opgedane ervaringen toch weer veel geleerd in dit, mede door de weersomstandigheden, uitdagende terrein. Tijdens deze driedaagse volledig aan mijn trekken gekomen vanwege de geboden vrijheid, goede organisatie en hele fijne groep medereizigers, dank!
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt heeft geschreven op 8 augustus 2022 om 15:22
Na alle trainingen bij Berrt, de moeilijkste vond ik het losse droge zand, kwam er nu een moeilijke bij, nl de diepe smalle sporen die je door het gras niet kon zien! Drie dagen in een prachtig decor regio Verdun. Indrukwekkende historie waar je stil van wordt, juist in deze tijd.
De meesten van ons begonnen de dag met een knoopje in de maag, iedereen is ook gevallen, maar de schade aan het ego was groter dan aan het lijf. Dat schiep een band onder voortreffelijke leiding van Harrie en Kees-Jan en kameraadschap onder elkaar. We hebben genoten van de omgeving en onze motorsport. Allen geheel verschillend, maar ook volstrekt gelijkwaardig. Aan het eind moe maar voldaan en helemaal ontspannen. En verder: het ontbrak ons aan niets! Graag tot een volgende keer.
Maarten Maarten heeft geschreven op 11 juli 2022 om 14:10
Fantastische BATTLEFIELD trip gehad. Allroad rijden in een ongelooflijk mooie omgeving van groot historische belang en ook nog eens relatief dicht bij huis. Diverse soorten ondergrond hard en zacht met uitdagende technische stukken. Open velden en dicht begroeide bossen, alles zit erin. De begeleiding van Berrt was wederom zeer professioneel. De tips & tricks die ik tijdens het rijden heb gekregen zeer waardevol! Kortom een super offroad trip in een gezellige kleine groep waar de focus gewoon op heel veel mooie offroad kilometers maken ligt! Dank Kees-Jan en Harrie! Tot een volgende keer!
Maarten de Boer Maarten de Boer uit Noord-Scharwoude heeft geschreven op 11 juli 2022 om 09:53
Afgelopen week de Battlefield Tour gereden onder de bezielende leiding van Harry en Kees-Jan. Erg veel gelachen, geleerd en genoten. Was top voor elkaar ondanks de lekke banden alles netjes opgelost. Wellicht een aantal reserves mee volgende keer ๐Ÿ˜‰
Bedank voor de goede organisatie en zeker tot een volgende keer.
Gr. Maarten
Jos van den Berg Jos van den Berg uit Andel heeft geschreven op 27 oktober 2021 om 10:47
Begin september heb ik ook meegereden met de rit in Noorwegen.
Echt lekker naar buiten, samen met de mannen.
Mooie ritten over de gravelwegen in Noorwegen. Echt een mooie natuur zo in de beginnende herfst. Wel jammer dat er niet meer technische wegen en doorgangen bijzaten. Blijkbaar mag dat niet meer in Noorwegen.
Wel warm aankleden maar het was zeker niet te koud.
's-Morgens af en toe even de handvatverwarming aan. (die zat gelukkig op onze huurmotoren)
Super georganiseerd door Berrt. Onze huurmotoren stonden kant en klaar.
Opstappen, starten en achter de gids aanrijden. Lekker niet nadenken, rijden en om je heen kijken en genieten.
Prima de afwisseling in de accommodaties: huisje op camping, jeugdherberg en luxe hotel. Bert en Peter bedankt voor de goede begeleiding.
Tot de volgende keer!
Johan Maatman Johan Maatman uit Eindhoven heeft geschreven op 21 oktober 2021 om 16:11
Begin September heb ik deel uit mogen maken van de Noorwegen reis.
Wat een prachtig land.

De natuur is zo mooi met zijn bijna witte en lila kleurige mossen die de grond bedekken echt adembenemend.
Heel veel offroad kilometers met mooie middagstops met zelfs onze eigen opgetuigde primitieve maar o zo leuke BBQ.

We sliepen heel afwisselend van eenvoudige cabins op een camping tot aan luxe hotel met spa waar je na een intensieve
rit s'middags vanuit het bubbelbad een Canadees aanvoelende vallei met meer in keek.

Dit was ook zo wat betreft het eten. Van een heerlijke burger bij een truckstop tot aan zeer uitgebreide buffets met alles er op en er aan.
De groepsdynamiek was goed en als een soort vanzelf ontstonden er subgroepjes zodat je zelf kon kiezen welke groep het beste bij jou past.
Dank aan Peter voor de goede zorgen en leuk om te zien hoe Bert zelf geniet van zijn rol op de achtergrond.
Lang verhaal kort...een aanrader voor iedereen! Het is prachtig, lekker dichtbij terwijl je de omgeving ervaart alsof je aan de andere kant van de wereld zit.
Raymond Raymond uit Rijen heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:08
Enige tijd geleden heb ik de Noorwegen allroad reis o.l.v. het team vanuit BERRT gedaan. Dit is een aanrader voor velen! Daar waar het noorden van Noorwegen (incl. de Noordkaap) ook bergachtig is, vond ik het destijds erg kaal. Nu verbleven we in het zuidelijke deel, wat absoluut een stuk aantrekkelijker is. Achteraf gezien was dit waarschijnlijk ook het beste jaargetijde; de temperatuur is nog aangenaam, maar in het Noorwegen is dan de herfst al begonnen. De levert vele pittoreske plaatjes en daarmee een mooi foto-album op. Ook hier heeft het team van BERRT een grote bijdrage aan geleverd.
Voor degene die nog een (extra) uitdaging zoeken; het startpunt van de Noorwegen reis ligt op de route van de TET. Daarmee kan je de TET-route tot dat punt prima gebruiken als 'warming up' en/of 'cooling down'. Van of naar Nederland is het dan nog maar z'n 2.000 km. ?
Koen Koen uit Rotterdam heeft geschreven op 8 oktober 2021 om 12:49
Noorwegen 2021 was weer een top ervaring!
Deze keer voornamelijk goed weer met een enkel moment voor de regenjasโ€ฆ. Maar die was toch wel nodig om de regelmatig opvliegende modderstroom op mijn Custom BMW enduro te kanaliseren.?.
Mooie routes en accomodaties. Zeer gevarieerd gezelschap maar allemaal voldoende getraind om lekker door te gaan over de uitdagende trajecten.
Begeleiding door Berrt , Peter en. Elving was bijzonder relaxed en professioneel.
Inmiddels zijn de Berrt reizen een vaker terugkerend fenomeen in de jaarplannen van ons illustere gezelschap offroaders dat we niet meer gaan schrappen. Nu alleen nog maar hopen dat de wereld de COVID verschijnselen de baas kan worden, dan zijn ook exotische bestemmingen in Verre werelddelen weer mogelijk.
Team Berrt , dank en complimenten voor de organisatie en aanpak
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent heeft geschreven op 23 september 2021 om 09:32
Over de off road reis in Noorwegen: wat een avontuur. Geweldig land, mooie natuur, leuke mederijders, mooie routes met soms zeer uitdagende passages, wat verslavend zeg, dit smaakt naar meer ? !!
De reis was perfect georganiseerd. De bij Berrt gehuurde motor stond volledig uitgerust klaar bij het vertrekpunt, goede briefings, de gidsen zijn zeer bekwaam en behulpzaam, de overnachtingen perfect geregeld (met soms zeer mooie accommodaties en dat is wel lekker hoor na een lange dag zwoegen), van een lekkere lunch tot een worstje op het vuur, uitdagende ritten afgewisseld met korte pauzes voor foto's en sterke verhalen, het was genieten ten top.
Fantastisch gedaan, het was werkelijk een voorrecht om dit te mogen meemaken !
Michiel de Ruijter Michiel de Ruijter uit Vianen heeft geschreven op 14 september 2021 om 15:12
Prachtige week in Italiรซ bij de Alps Tourist Trophy. Perfect georganiseerd door het ATT team en prima begeleid door Berrt. Werner, Ico, Erwin en Wessel bedankt voor de goede service voor, tijdens en na de ritten.
Prachtige offroad ritten door de Italiaanse Alpen, Uitdagend voor de zware allroads maar gaande weg steeds beter te rijden. Ontzettend leuke groep die elkaar tijdens en na het rijden hielp, ondersteunde en erg veel lol hebben gemaakt.
Bedankt iedereen, tot een volgende reis.
Bert Bert uit Beuningen heeft geschreven op 12 september 2021 om 12:49
Terug van een week Alps tourist trophy waar het rijden spectaculair en intensief is. Een goed organisatie met mooie en uitdagende routes welke je naar de mooiste plekken in de Italiaanse en Franse alpen brengt. Na een lange dag op de motor kun je genieten van de prima ondersteuning verzorgd door Team BERRT. Binnenkomen en zowel de motor als jezelf krijgen de nodige aandacht en ondersteuning om de volgende ochtend weer fris aan de start te staan. Ik heb genoten van dit avontuur en zal echte even moeten zoeken om weer plezier te krijgen in het off road rijden in Nederland. Maar ook dit laatste komt goed maar eerst nagenieten van de mooie herinneringen de foto's en filmpjes. Andere deelnemers wil ik bedanken voor de tips, ondersteuning onderweg en de gezelligheid en Team Berrt voor de geweldige voorbereiding en ondersteuning van deze fantastische week.
Leon roerink Leon roerink uit Losser heeft geschreven op 8 september 2021 om 21:48
Ik heb meegedaan met de ATT 2021. De organisatie van de ATT heeft er mooie en uitdagende routes van gemaakt voor ons om te rijden. Dankzij de offroad trainingen van Berrt zijn deze routes goed te doen. En zelfs tijdens deze trophy had Werner nog tijd voor tips en trics om aan je skills op de motor te werken.
De Berrt organisatie wil ik bedanken voor de goede ondersteuning en logistiek tijdens deze rally. Ik heb zeer genoten van deze week en van de gezelligheid van de mede rally rijders.
Tot volgende keer.
Print Friendly, PDF & Email