Gastenboek Allroad Reizen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
116 berichten.
Guido Ronnes Guido Ronnes uit Wijchen schreef op 10 juli 2023 om 19:37
Eind juni een prachtige driedaagse off the road in Mecklenburg! Over modderpaden, zand en gravel, door prachtige landschappen van graanvelden en bossen, met reeen die met ons meer huppelden door het graan 500 kilometer gereden en heeel veeel geleerd! En ja, met een mooi gezelschap en een deskundige begeleiding, een prima en gastvrij hotel waren het topdagen! Op naar een volgende activiteit!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 29 juni 2023 om 20:00
Mecklenburg 3 daagse was een prachtige rit in een iets glooiend landschap. Behalve dat het heel gezellig was, weer mooi 500 km erbij ervaring opgedaan. Niveau van de route is basic met afwisselend mooie smalle en en ook brede zand en gravel paden. Toch biedt deze route ook voldoende voor de iets meer gevorderde rijder. De breden paden laten namelijk veel ruimte voor een spontane "driftbui" of een toevallig "slippertje". Ook nu weer hoog service niveau van de mannen van Berrt. Dat blijft opvallend goed! Dus nogmaals...tot de volgende!!
Thymen Thymen uit Almere schreef op 28 juni 2023 om 20:38
Afgelopen weekend de Mecklenburg Tour gedaan. Het was mijn eerste meerdaagse (en buitenlandse) tocht. De organisatie was top, alles was prima geregeld. De routes waren erg leuk en afwisselend. Dan gingen we door een bos, daarna door de open velden en dan weer terug het bos in. En dat in een prachtige omgeving. De groep was erg gezellig. Ondanks dat maar enkele mensen elkaar voorafgaand al kenden, waren we al snel een hechte groep die elkaar hielp waar nodig. Het was echt een geweldige ervaring, het smaakt naar meer!
F de Lange F de Lange uit Leeuwarden schreef op 27 juni 2023 om 20:37
wat een reis, wat een ervaring! De omgeving, de reisleiding en het gezelschap : het was allemaal top. Met elkaar een route rijden in deze prachtige omgeving en het delen van het avontuur met glorie en pech-momenten zorgen samen voor een enorme verbroedering en een prachtige mini vakantie.
Harrie, Kees-Jan en Jaap hadden alles meer dan prima voor elkaar. Ik ga deze reis zeker nog een keer maken, wat een mooi
avontuur. Een dikke tien!
Michel Olling Michel Olling uit Kantens schreef op 27 juni 2023 om 19:36
Mecklenburg reis. Na al die jaren van training. Ooit in 2011 begonnen met de Basic vanuit Diepenheim, Hechlingen, wat een avontuur, de intermediate en vorig jaar Fรผrstenau. Eindelijk durfden Erwin en ik het aan om een offroad reis te boeken. Het bleek allemaal weer veel te gezellig, en dan al die uren op die motor, staan en glibberen, glijden door bossen langs akkers, door veel en diepe plassen water en over glooiingen in het landschap. Het leek wel vakantie. Tamila vergeten we nooit weer. Idyllisch gewoon. De reisgenoten, een gemรชleerd gezelschap met mooie verhalen en ervaringen. Het is dat de bodem van de knip in beeld is na een dergelijke reis. Maar anders zou ik er dit jaar nog weer eentje boeken.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 25 oktober 2022 om 09:14
ARAS september 2022, off road trip als alternatief voor Marokko.
Ik weet niet hoe het in Marokko is, maar het landschap in de omgeving van Aras is fantastisch om off road te rijden. Een prachtige en zeer afwisselende natuur en de off road is over het algemeen zeer uitdagend. Net wanneer je denkt het even wat rustiger aan te doen komt er weer een nieuwe uitdaging waarvan je denkt gaat mij dit wel lukken. Ik heb geleerd hoe het is om vrijwel doorlopend met maximale adrenaline te rijden. Continue maximale concentratie en focus en net als je er effe met het koppie niet bij bent gaat het mis. Respect voor de GS, ongelooflijk wat je met die machine kunt ! Hij kreeg er maximaal de ruimte, ook voor het experiment. En dan ga ik er even vanuit dat wij als beginnende profi's niet meer dan 30% van zijn capaciteit hebben'
benut. Dat alleen smaakt naar meer ! En wat een rust daar, ik overdrijf wellicht als ik zeg niet meer dan 10 auto's te hebben gezien op de off road in al die dagen.
Dank en respect en voor de echte professionals Thomas & Thomas en Peter & Peter.
Jullie hebben het fantastisch gedaan. In het bijzonder onze Thomas, wij zaten in de wat snellere groep ๐Ÿ™‚ ,hij wist ons telkens aan het einde van elke dag te verassen met een toetje en ons te overtuigen dat wij dat wel konden, vooral de laatste dag, die ene single track ! Een voetpad, "duurt maar 10 minuten is voor jullie geen enkel probleem". Ik heb die dag een stukje van mezelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die had. Wat ik niet meer zal vergeten is het bescheiden lachje van Thomas.
Dank, dank voor deze onvergetelijke ervaring en ook dank voor het leren kennen van de overige deelnemers, jullie zijn geweldige mensen en het ook was echt fijn om alle emoties met elkaar te hebben mogen delen.
Friso van Welsem Friso van Welsem uit Almere schreef op 19 oktober 2022 om 13:18
Wat een gaaf Enduro avontuur heb ik mogen meemaken in Aras de los Olmos! Met een groep van 12 enthousiaste rijders begonnen we in de ochtenden op het Enduropark van Aras om de skills weer even op te frissen. Dit vond ik erg fijn omdat je het geleerde een paar uur later meteen goed kon toepassen wanneer we in de middag het binnenland en de bergen in reden. De schoonheid van het Spaanse binnenland heeft mij echt verrast. Veel groen, mooie natuur en prachtige berglandschappen! Aan het einde van de dag namen we met elkaar de ervaringen door onder het genot van een biertje, helemaal super! ๐Ÿ™‚ Hotel en begeleiding van zowel Peter van der Sluis als de Duitse BMW instructeurs was super en er werd goed rekening gehouden met ieders niveau. Bedankt voor dit mooie avontuur en tot de volgende!
John Last John Last uit Beek schreef op 5 oktober 2022 om 21:31
Samen met 5 andere rijders onder de deskundige begeleiding van Harrie deelgenomen aan de eerste Mecklenburg tour.
De eerste rijdag was soms erg stoffig vanwege langdurige droogte. Route was gevarieerd met veldwegen afgewisseld door bospaden.
Gelukkig had regen in de nacht en volgende morgen het stofparadijs doen veranderen in aangename paden met af en toe een uitdaging op nat gras in een bocht...
Derde dag nog een ochtend gereden en afgesloten met een stevige lunch ter voorbereiding van de terugreis.
De routes zijn geschikt voor de wat geoefende beginner hoewel het tempo er redelijk goed in zat. De nodige off-road kilometers gereden met heel veel plezier.
Het hotel is prima. Al met al een echte aanrader. Dank aan Harrie en de andere rijders voor alles!
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 3 oktober 2022 om 19:14
Enduropark Aras in Spanje.
โ€˜โ€ฆ.gelachen, gevreesd, gewanhoopt, geleerd, gewassen in de rivierdoorwading, gezweet en vooral ONWIJS GAAF OFFROAD GEREDEN!!!
Wat een fantastische locatie en offroad gebied. Veel geleerd onder vakkundige leiding van Thomas & Thomas en Peter & Peter (dit is geen grapje). Vanaf minuut รฉรฉn staat de teller op leren en na vier dagen blijk je rete veel ervaring onder de motorkap erbij te hebben. Vooral ook erg veel extra respect gekregen voor de GS. Wat die fietsen moeten doorstaan EN ogenschijnlijk schade vrij overleven is ongelofelijk! Voor herhaling vatbaar, maar zeker een vervolg op welke locatie dan ook. Thanx Berrt en thanx teammaatjes
Bertil Bertil uit Venray schreef op 13 september 2022 om 19:03
Alps Tourist Trophy 2022 Sampeyre Italiรซ.
Wat een fantastische beleving, 5 dagen off-road plezier in de Italiaanse en Franse Alpen. Perfect georganiseerd door Berrt, tot in detail van begin tot eind, super mannen!
Wat kan er veel met je GS en een paar trainingen, onvoorstelbaar.
Voor herhaling vatbaar!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray schreef op 12 september 2022 om 23:27
Sept 2022 van maandag tot vrijdag mooie routes in de Alpen, wegen bereden die je normaal niet vind, plaatsen gezien die je zomaar niet ziet. Uitdagend en gaande weg met tips van Werner ging het steeds beter. Bij aankomst op de finish stonden Ico en Imet altijd klaar om ons en de motor te verzorgen, echte toppers! Een geweldige ervaring die zeker opvolging gaat krijgen. Maar dan ook met de Raid mee rijden! Heren bedankt voor jullie goede gezelschap.
Jan hubers Jan hubers uit Roermond schreef op 11 september 2022 om 20:33
Net tetug van de AAT 2022 met Berrt.
Wat een fantastische ervaring, zwaarder als ik had ingeschat maar alle km's gereden en alle proeven volbracht. T/m sleutelen op een bergweide zelfs. Super begeleiding en organisatie (thanks Werner Hollander).
Doe dit zeker nog vaker. Dat is ook het gevaar van meedoen aan de AAT, je raakt eraan vetslingerd.
Herman Wagter Herman Wagter schreef op 6 september 2022 om 12:16
Voor de tweede keer de ATT gereden. Nieuwe routes, nieuwe uitdagingen, met een leuke groep en goede ondersteuning. De RAID variant is een goede toevoeging: onze seniorengroep (60- 66 jr) heeft t prima kunnen rijden. Aanrader als je van technisch rijden en van een unieke omgeving houdt.
John de Bruin John de Bruin uit Schijf schreef op 15 augustus 2022 om 12:59
Begin augustus de Battlefieldtour gereden onder uitstekende reisleiding van Kees-Jan en Harrie. Ondanks de al eerder opgedane ervaringen toch weer veel geleerd in dit, mede door de weersomstandigheden, uitdagende terrein. Tijdens deze driedaagse volledig aan mijn trekken gekomen vanwege de geboden vrijheid, goede organisatie en hele fijne groep medereizigers, dank!
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt schreef op 8 augustus 2022 om 15:22
Na alle trainingen bij Berrt, de moeilijkste vond ik het losse droge zand, kwam er nu een moeilijke bij, nl de diepe smalle sporen die je door het gras niet kon zien! Drie dagen in een prachtig decor regio Verdun. Indrukwekkende historie waar je stil van wordt, juist in deze tijd.
De meesten van ons begonnen de dag met een knoopje in de maag, iedereen is ook gevallen, maar de schade aan het ego was groter dan aan het lijf. Dat schiep een band onder voortreffelijke leiding van Harrie en Kees-Jan en kameraadschap onder elkaar. We hebben genoten van de omgeving en onze motorsport. Allen geheel verschillend, maar ook volstrekt gelijkwaardig. Aan het eind moe maar voldaan en helemaal ontspannen. En verder: het ontbrak ons aan niets! Graag tot een volgende keer.
Maarten Maarten schreef op 11 juli 2022 om 14:10
Fantastische BATTLEFIELD trip gehad. Allroad rijden in een ongelooflijk mooie omgeving van groot historische belang en ook nog eens relatief dicht bij huis. Diverse soorten ondergrond hard en zacht met uitdagende technische stukken. Open velden en dicht begroeide bossen, alles zit erin. De begeleiding van Berrt was wederom zeer professioneel. De tips & tricks die ik tijdens het rijden heb gekregen zeer waardevol! Kortom een super offroad trip in een gezellige kleine groep waar de focus gewoon op heel veel mooie offroad kilometers maken ligt! Dank Kees-Jan en Harrie! Tot een volgende keer!
Maarten de Boer Maarten de Boer uit Noord-Scharwoude schreef op 11 juli 2022 om 09:53
Afgelopen week de Battlefield Tour gereden onder de bezielende leiding van Harry en Kees-Jan. Erg veel gelachen, geleerd en genoten. Was top voor elkaar ondanks de lekke banden alles netjes opgelost. Wellicht een aantal reserves mee volgende keer ๐Ÿ˜‰
Bedank voor de goede organisatie en zeker tot een volgende keer.
Gr. Maarten
Jos van den Berg Jos van den Berg uit Andel schreef op 27 oktober 2021 om 10:47
Begin september heb ik ook meegereden met de rit in Noorwegen.
Echt lekker naar buiten, samen met de mannen.
Mooie ritten over de gravelwegen in Noorwegen. Echt een mooie natuur zo in de beginnende herfst. Wel jammer dat er niet meer technische wegen en doorgangen bijzaten. Blijkbaar mag dat niet meer in Noorwegen.
Wel warm aankleden maar het was zeker niet te koud.
's-Morgens af en toe even de handvatverwarming aan. (die zat gelukkig op onze huurmotoren)
Super georganiseerd door Berrt. Onze huurmotoren stonden kant en klaar.
Opstappen, starten en achter de gids aanrijden. Lekker niet nadenken, rijden en om je heen kijken en genieten.
Prima de afwisseling in de accommodaties: huisje op camping, jeugdherberg en luxe hotel. Bert en Peter bedankt voor de goede begeleiding.
Tot de volgende keer!
Johan Maatman Johan Maatman uit Eindhoven schreef op 21 oktober 2021 om 16:11
Begin September heb ik deel uit mogen maken van de Noorwegen reis.
Wat een prachtig land.

De natuur is zo mooi met zijn bijna witte en lila kleurige mossen die de grond bedekken echt adembenemend.
Heel veel offroad kilometers met mooie middagstops met zelfs onze eigen opgetuigde primitieve maar o zo leuke BBQ.

We sliepen heel afwisselend van eenvoudige cabins op een camping tot aan luxe hotel met spa waar je na een intensieve
rit s'middags vanuit het bubbelbad een Canadees aanvoelende vallei met meer in keek.

Dit was ook zo wat betreft het eten. Van een heerlijke burger bij een truckstop tot aan zeer uitgebreide buffets met alles er op en er aan.
De groepsdynamiek was goed en als een soort vanzelf ontstonden er subgroepjes zodat je zelf kon kiezen welke groep het beste bij jou past.
Dank aan Peter voor de goede zorgen en leuk om te zien hoe Bert zelf geniet van zijn rol op de achtergrond.
Lang verhaal kort...een aanrader voor iedereen! Het is prachtig, lekker dichtbij terwijl je de omgeving ervaart alsof je aan de andere kant van de wereld zit.
Raymond Raymond uit Rijen schreef op 11 oktober 2021 om 13:08
Enige tijd geleden heb ik de Noorwegen allroad reis o.l.v. het team vanuit BERRT gedaan. Dit is een aanrader voor velen! Daar waar het noorden van Noorwegen (incl. de Noordkaap) ook bergachtig is, vond ik het destijds erg kaal. Nu verbleven we in het zuidelijke deel, wat absoluut een stuk aantrekkelijker is. Achteraf gezien was dit waarschijnlijk ook het beste jaargetijde; de temperatuur is nog aangenaam, maar in het Noorwegen is dan de herfst al begonnen. De levert vele pittoreske plaatjes en daarmee een mooi foto-album op. Ook hier heeft het team van BERRT een grote bijdrage aan geleverd.
Voor degene die nog een (extra) uitdaging zoeken; het startpunt van de Noorwegen reis ligt op de route van de TET. Daarmee kan je de TET-route tot dat punt prima gebruiken als 'warming up' en/of 'cooling down'. Van of naar Nederland is het dan nog maar z'n 2.000 km. ?
Print Friendly, PDF & Email