Gastenboek Allroad Reizen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.58.199 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 berichten.
Aad Aad uit Wolfheze heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Wat een feest was het om met Bert en Bob Malaga met de motor allroad te doorkruisen. Alles zit in deze trip. Prachtig om met de motor op plekken te komen die je niet voor mogelijk houdt. Veel gelachen, heerlijk gegeten, goede begeleiding en uitstekend materiaal. Bert en Bob bedankt voor de onvergetelijke dagen.
JanM JanM heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Bedankt Berrt. Wat een heerlijke dagen! Daar rijden met de motor, waar je anders alleen wandelend kunt komen. Dan is dit toch een stuk minder vermoeiend en zeker zo avontuurlijk. Ik wist niet dat dit allemaal kon met een GS 1200 of GS 800. Beekjes, sintelpaden, rivierbeddingen, heftige hellingen, geitenbaarden, afsteekjes, enz enz. En dat allemaal in een schitterende natuur.
Ook de gezelligheid, het eten, biertje op het strand en het lachen droegen bij aan een heerlijk lang-weekend.
Willem van der Pol Willem van der Pol uit Hoenderloo heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
He Mallaga -avontuur 2013 ; heb het erg naar mijn zin gehad ; veel geleerd en daarnaast geweldig gereden onder begeleiding van Bert en Bob "de moordenaar "Coerse... ook vreselijk gelachen . Sommige dingen gingen boven mijn pet ( dit hoeft niemand af te schrikken want er is altijd een weg omheen) bv "de waterval"hebben motoren toch niets te zoeken ???? Nee , erg enthousiast .. kijk al uit naar Marokko ; goeie tip ; Spanje beter huren als je motor je lief is ( mij interesseren krasjes niets maar bijna onvermijdelijk ) Bert rekent geen geld / borg voor dit soort dingen behalve als je moedwillig grote schade rijdt....
maurice maurice uit Bussum heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Mallaga allroad 1 tm 4 november.

Met een kleine 3 uur vliegen kom ik met mijn offroad maat Cor aan in Mallaga, prachtige omgeving met heel veel uitdagingen, gravel, zand, rots en ja, modder het was er allemaal. Ondanks de regen enorm genoten van de 3 intense dagen waar Bob Coerse samen met Bert hun mooiste tracks rijden. Een absolute aanrader voor degene die gevorderd zijn en weinig tijd hebben om er een week op uit te trekken.

Ideaal.

groeten,
Maurice
Jan & Edith Jan & Edith uit Heerlen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
De reis naar Marokko is tot in de puntjes verzorgd en voor herhaling vatbaar. We hebben geslapen in eerste klas hotels. Eten (en drinken!) in overvloed; vooral de vaatjes bier uit de Ginaf van Benny van Memo Tours gaan er op het einde van de dag in als slootwater in een kameel. Als je nog niet kunt offroad-rijden dan leer je het nu! De pistes stellen uitdaging na uitdaging die onder leiding van motorpolitie-instructeurs Harry, Aad en Rene steeds opnieuw rustig gelezen, uitgelegd en voorgedaan worden; wat leren we veel! De meest belangrijke tip bij dreigende problemen zelfs/juist bij zandduinen: "GAAAS!".

Wij danken speciaal de gehele familie Duursma voor de fantastische organisatie en logistiek; Harry, Aad en Rene voor eindeloos geduld en leermeesterschap; Benny en Rene voor transport, koud bier, benzine en andere essentials; de groepsgenoten voor lol en kameraadschap; Morokko voor geweldige pistes, overweldigend landschap, gastvrije inwoners en hun overstekende veestapel.
Arjan V Arjan V uit Zeewolde heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
In april de reis naar Marokko meegemaakt; een land dat diepe indrukken achterlaat, zeker als je in de binnenlanden rondrijdt. Een bijzondere ervaring om op je eigen motor door stenen, zand, klei te rijden zonder wegwijzers; Van megafoon die Allah roept, schapen, geiten en zwerfvuil tot prachtige landschappen en je zelf nietig voelen.
Alles zit erin. Je kunt zelf kiezen hoe ver je jezelf verrtouwd ( of niet.. en dan lig je..).
Erg goed nu te lezen dat de reisduur naar het begin en vooral eindpunt in Nador is veranderd; nu is het echt alleen maar motor genieten.
Begeleiding was prima verzorgd; een geweldige ervaring.
Harrie Harrie uit Steenwijk heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Wat een onvergetelijke reis. Niet alleen het motorrijden zelf, maar ook alle indrukken en ervaringen die ik heb opgedaan, maken dit avontuur helemaal geweldig.
Begeleiders en mederijders, bedankt!
Erik Erik uit Leipzig heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Wat een fantastiche reis!
Geweldig landschap en perfect organisatie.

Harrie, Aad en Jos bedankt voor alle goede zorgen tijdens de ritten.
Bennie en Niels bedankt voor alle goede zorgen voor en na de ritten!

Speciaal dank aan Jos, rijden met jou en Bart door de zandstorm was voor mij een onvergetelijke ervaring en de highlight van de trip
Berry vissers Berry vissers uit Nijmegen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Super om al die reacties te lezen over de diverse onderwerpen, van cursus tot weekje Marocco..... binnenkort effe knietje laten opereren en fit worden, dan snel inschrijven voor volgend najaars cursus of misschien wel met mijn broertje mee, weekje Morocco. Heb er al helemaal zin in, tot volgend jaar BERRT. Vriendelijke groeten Berry Vissers.
Marc Marc uit Zoetermeer heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert & Harrie,

Een weekje allroad Marokko was een fantastiche vakantie. Al was het slechts 1 weekje weg, het leken er wel 3! Ik wist dat er een reden was waarom ik die GS had aangeschaft

Nogmaals bedankt,
Marc
Aad Aad uit Wolfheze heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert en Harrie,

Na twee weken terug in het 'normale' leven kijk ik met veel plezier terug op ons Marokko avontuur. Alle groepsgenoten, en jullie in het bijzonder, dank voor een mooie, goed georganiseerde allroad reis!

Groet, Aad
Tom Tom uit Burgerveen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Hoi Bert, Harrie, Niels, Bennie en Tineke,

hartelijk bedankt voor de schitterende reis naar Marokko. Ik heb me uitstekend vermaak en veel geleerd op de offroad routes. De keuze voor een kok bij deze reis was wat mij betreft een heel goede. De hele groep heeft als een team er alles aan gedaan om de reis tot een succes te maken en dat is zeker gelukt!

Groeten, Tom.
boudewijn boudewijn uit huis heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
tja, breng je je motor voor een beurt. Vraagt Berrt of je meegaat naar Marokko. Marokko??? Ja. Marokko.

Wat een avontuur. Wat een mooi land. Wat een gezellige club. Super organisatie. Absolute aanrader.
Wilco Wilco uit Zoetermeer heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Berrt en Harrie

Ontzettend bedankt voor het organiseren van de Marokko trip. Het was een fantastisch avontuur waar je als kleine jongen van droomt. Geweldig als zo'n droom uitkomt en net zo spannend en opwindend blijkt te zijn als je hem als volwassene beleeft.

BMW GS1200 Rock!
BERRT BERRT uit Apeldoorn heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Wil je je ervaring delen met andere deelnemers over de Allroad Motor Reizen van BERRT? In dit gastenboek kun je je reactie en/of ervaringen kwijt.

Met groet,
BERRT
Print Friendly, PDF & Email