Marokko Atlas Allroadreis 2022

De Marokko Atlas reis duurt 7 dagen, waarvan 5 rijdagen. We steken het Atlas gebergte over en maken via Ouarzazate een prachtige rit langs de voet van de Atlas.

Je vliegt naar Marrakesch en stapt daar op je huur-GS.

 • Reisdata

  Voor 2021 is er wegens Corona geen Marokko Atlas reis gepland.

  Naar verwachting zal er in 2022 weer een Marokko Atlas reis georganiseerd worden.

  Je kunt jouw interesse aangeven voor de Marokko Atlas reis 2022. Aanmelden voor de Interesselijst is uiteraard geheel vrijblijvend en aanbetaling is niet nodig.

 • Voor wie?

  Je kunt aan deze reis deelnemen wanneer je minimaal de  Allroad Basic training en de 2-daagse Hechlingen Intermediate training met goed gevolg hebt afgesloten.
  Gevorderde allroad-rijders

 • Deelnemers

  De groep waarin je rijdt bestaat uit circa 8 Nederlandse deelnemers + BERRT reisbegeleider / instructeur namens Enduropark Hechlingen GmbH.

 • Prijzen

  Deze prachtige en avontuurlijke Marokko reis inclusief huurmotor kost € 3.295,– o.b.v 2 persoonskamer (prijspeil 2020).

  Meerkosten voor een 1 persoons-kamer bedragen € 295,–.

  De reis is inclusief:

  • Shuttleservice vliegveld – hotel.
  • 6 overnachtingen in 2 persoons-kamer (1 persoons-kamer tegen meerprijs van €295).
  • BMW R 1250 GS of F 850 GS met eigen risico van €1.000,-.
  • Brandstof en onderhoud van de huurmotoren.
  • Alle maaltijden gedurende de reis.
  • Begeleiding door ervaren BMW instructeur / reisleider van BERRT, BMW monteur in 4×4 volgauto incl. bagagetransport tijdens de reis.

  Niet inclusief:

  • Vlucht, drankjes, koffiestops en annuleringsverzekering.

  *) LET OP: Het arrangement met 2-persoons kamer kan geboekt worden wanneer je al weet wie je kamergenoot zal zijn. Laat ons (naast de inschrijving) in een e-mail even weten wie je kamergenoot is.

  Wanneer we geen tweede naam ontvangen, wordt je boeking naar een 1-persoonskamer omgezet.

  Is de reis vol? Ga dan door met boeken, je komt dan automatisch op de wachtlijst. Wanneer er een deelnemer afvalt, krijg je automatisch bericht en kun je eventueel alsnog mee. Aanmelden voor de wachtlijst is uiteraard geheel vrijblijvend en aanbetaling is niet nodig.

Gastenboek Reizen

 • Raymond 11 oktober 2021
  Enige tijd geleden heb ik de Noorwegen allroad reis o.l.v. het team vanuit BERRT gedaan. Dit is een aanrader voor velen! Daar waar het noorden... »

Impressies

ALGEMEEN

Deze reis met 5 rijdagen gaat vanuit Marrakech in de richting van Ouarzazate, in Oostelijke richting over het Atlas gebergte.
We beginnen in de prachtige stad Marrakech, midden in het allroad walhalla en we eindigen daar ook weer. Dus geen lange verbindingsroutes om in de mooie gebieden van Marokko te komen, maar meteen genieten van het Marokkaanse landschap, cultuur, vriendelijke bevolking, gastronomie en mooie routes.

BERRT organiseert deze reis in samenwerking met Enduropark Hechlingen GmbH die naast trainingen in het gelijknamige enduropark ook al vele jaren goed georganiseerde reizen verzorgd.
Je rijdt op een motorfiets (BMW R 1250 GS of F 850 GS) van de organisatie. We worden begeleid door een 4×4 volgauto met monteur die ook de bagage vervoert. Slapen doen we in hotels, dus avontuur in combinatie met comfort. De groep waarin je rijdt bestaat uit circa 8 Nederlandse deelnemers en een reisbegeleider/ instructeur van BERRT namens Enduropark Hechlingen.

Voor wie bedoeld

Deze reis is geschikt voor rijders die veilig en geroutineerd op asfalt en ook op gravelwegen kunnen rijden. Krappe haarspeldbochten leveren geen enkel probleem voor je op. Offroad ervaring is noodzakelijk, bijvoorbeeld een 2-daagse allroad training in Hechlingen die zonder problemen gevolgd werd. Het offroad aandeel van deze reis ligt op circa 35% en sommige delen van de route kunnen uitdagend zijn. Wanneer je twijfelt of je deel kunt nemen, kun je het beste even contact met ons opnemen voor advies.

Het reisplan

Je vliegt (op dag 0) naar Marrakesch, waar een shuttle service naar het hotel beschikbaar is.
Dag 1 tot met dag 5 rijdt je op je gehuurde BMW GS onder begeleiding van de Nederlandse tourguide/BMW instructor door het Marokkaanse landschap.
Op dag 6 vertrek je weer richting Nederland, je bent dus 7 dagen van huis en je rijdt 5 volle dagen op een GS door Marokko!

Uiteraard kun je evt. via ons een extra dag boeken zodat je Marrakesch nog verder kunt verkennen.
De shuttleservice is op de afreisdag beschikbaar om 08.00 uur en om 14.00 uur.
Je boekt zelf je ticket naar Marrakesch, waardoor je maximale flexibiliteit hebt in je reisplan.

2022
Naar verwachting zal er in 2022 weer een BERRT Marokko Atlas reis georganiseerd worden. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we de geïnteresseerden op de interesselijst hierover informeren en zullen we deze pagina actualiseren.

De routes

De totale route lengte is plm 1.140 km, waarvan 35% offroad. Qua rijtijd is dit zeker 50 a 60%.

Aankomst dag per vliegtuig, per shuttle service naar het hotel. Je neemt de motorfiets in ontvangst en kunt evt nog de stad bezoeken.

Reisbegeleiders en groepjes

De BERRT reizen worden begeleid door zeer ervaren reisleiders die ook veel ervaring hebben als (professioneel) instructeur. Onze reizen worden daardoor gekenmerkt door prachtige dagroutes met veel leermomenten. Gaande de reis leer je steeds beter om te gaan met de specifieke terrein gesteldheid. In deze reis is Bert, Werner of Peter van BERRT namens Enduropark Hechlingen GmbH je reisbegeleider en instructeur. De andere groep wordt geleidt door een instructeur/ tourguide van Enduropark Hechlingen.

We rijden steeds in 2 groepen: Een groep met 7 of 8 Nederlandse deelnemers (via ons geboekt) en ook een evengrote groep Duitstalige deelnemers. De groepen rijden apart van elkaar, maar tijdens de pauzes komen we elkaar wel weer tegen.

NB: Het kan voorkomen dat op bepaalde trajecten de groepjes ingedeeld worden naar rijvaardigheid zodat iedereen aan zijn trekken komt en maximaal kan genieten van de gekozen routes.

Bagage

Transport van je bagage wordt verzorgd door de 4×4 volgauto.

Kleding

We raden aan een goede motoruitrusting mee te brengen, bestaande uit helm (evt met endurobril), endurolaarzen, dunne handschoenen, motorbroek en jas met goede protectie en rugprotector. Beter nog is een los protectievest met daarover heen een cross-shirt of dunne jas. Endurolaarzen zijn wel een must! Op verzoek sturen wij een kleding advies toe met uitgebreide informatie.

Huurmotoren

De volgende huurmotoren zijn beschikbaar:
• BMW R 1250 GS
• BMW F 850 GS

De huurmotoren zijn voorzien van een klein tasje achterop waar een camera, regenjasje etc in past.

BERRT Geen-gezeur-garantie

Boek je reis bij ons met vertrouwen
Wij kijken ernaar uit om met jou op reis te gaan. Maar mocht het nu zo zijn dat wij een reis in 2021 moeten annuleren vanwege COVID-19 dan krijg je gelijk een voucher of je geld-terug aangeboden. Geen gezeur. Zo hebben we het dit jaar gedaan en zo doen we het komend jaar.

Hoe we dat hard kunnen maken? Door onze deelname aan de garantieregeling STO Garant. Daarbij betaal jij je reissom op een derdenrekening die pas na uitvoer van de reis aan ons wordt overgemaakt. Dus moeten we annuleren, dan staat je geld veillig en storten we het gewoon terug.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag in de praktijk jouw offroad rijtechnieken gaan inzetten en al doende verder uitbouwen? En daarbij genieten van 5 dagen offroad rijden in een adembenemende omgeving met een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een geweldig avontuur vol motorplezier!

Voorwaarden en Herroepingsrecht

Op deze reis zijn de reisvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze voorwaarden dienen voor aanvang van de reis te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de algemene reisvoorwaarden van BERRT.

Op alle reizen en trainingen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat deze reizen en trainingen zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Meer informatie treft u ook aan op onze garantieregeling pagina.

STO Garant - BERRT Offroad - Allroad motorreizen reisgarantie

Print Friendly, PDF & Email