Marokko Atlas Allroadreis 2025

De Marokko Atlas reis duurt 7 dagen, waarvan 5 rijdagen. We steken het Atlas gebergte over en maken via Ouarzazate een prachtige rit langs de voet van de Atlas.

Je vliegt naar Marrakesh en stapt daar op je huur-GS.

 • Reisdata

  De Marokko Atlas reis zal weer in 2025 plaatsvinden.

  Je kunt jouw interesse aangeven via de gele knop.

 • Voor wie?

  Je kunt aan deze reis deelnemen wanneer je minimaal de Allroad Basic training en de 2-daagse Hechlingen Intermediate training met goed gevolg hebt afgesloten.
  Gevorderde allroad-rijders

 • Deelnemers

  Je rijdt in een groep van 7 deelnemers + BERRT reisbegeleider/ instructeur of een tourguide van Enduro Park Hechlingen.

 • Prijzen

  De prijs van deze prachtige en avontuurlijke Marokko reis inclusief BMW GS huurmotor is:

  • Prijsindicatie voor 2025  € 4.000,- o.b.v 2-persoonskamer. Meerprijs voor een 1-persoonskamer bedraagt € 370,-.

  LET OP: Het arrangement met 2-persoonskamer kan geboekt worden wanneer je al weet wie je kamergenoot zal zijn. Laat ons (naast de inschrijving) in een e-mail even weten wie je kamergenoot is. Wanneer we geen tweede naam ontvangen, wordt je boeking naar een 1-persoonskamer omgezet. Is de reis vol? Ga dan door met boeken, je komt dan automatisch op de wachtlijst. Wanneer er een deelnemer afvalt, krijg je automatisch bericht en kun je eventueel alsnog mee. Aanmelden voor de wachtlijst is uiteraard geheel vrijblijvend en aanbetaling is niet nodig.

Gastenboek Reizen

 • John Last 8 juli 2024
  Na de BERRT 3-daagse ook de Battlefield tour gedaan. Wat een mooie 3 dagen waren dat. Afwisselend over de gravelpaden en de iets uitdagendere single...

Impressies

ALGEMEEN

Deze reis met 5 rijdagen is inclusief BMW GS huurmotor en gaat vanuit Marrakech in de richting van Ouarzazate, in Oostelijke richting over het Atlas gebergte.
We beginnen in de prachtige stad Marrakech, midden in het allroad walhalla en we eindigen daar ook weer. Dus geen lange verbindingsroutes om in de mooie gebieden van Marokko te komen, maar meteen genieten van het Marokkaanse landschap, cultuur, vriendelijke bevolking, gastronomie en mooie routes.

BERRT organiseert deze reis in samenwerking met Enduro Park Hechlingen die naast trainingen in het gelijknamige enduropark ook al vele jaren goed georganiseerde reizen verzorgd.
Je rijdt op een BMW R 1300 GS van de organisatie. We worden begeleid door een 4×4 volgauto met monteur die ook de bagage vervoert. Slapen doen we in hotels, dus avontuur in combinatie met comfort. We rijden in 2 groepen van elk circa 7 Nederlandse deelnemers en er zijn twee gidsen beschikbaar voor de 2 groepen, een tourguide van BERRT en een van Enduro Park Hechlingen.

Indien nodig kunnen er groepen gemaakt worden naar rijniveau en ervaring om voor iedereen een optimale reiservaring mogelijk te maken.

Voor wie bedoeld

Deze reis is geschikt voor rijders die veilig en geroutineerd op asfalt en ook op gravelwegen kunnen rijden. Krappe haarspeldbochten leveren geen enkel probleem voor je op. Offroad ervaring is noodzakelijk, bijvoorbeeld een 2-daagse allroad training in Hechlingen die zonder problemen gevolgd werd. Het offroad aandeel van deze reis ligt op circa 35% van de kilometers, in de praktijk rijd je meer dan 50% van de tijd offroad. Sommige delen van de route kunnen uitdagend zijn. Wanneer je twijfelt of je deel kunt nemen, kun je het beste even contact met ons opnemen voor advies.

Het arrangement

In het arrangement zitten de volgende zaken inbegrepen.

 • Een shuttle service van Marakesh Airport naar de locatie en terug indien gebruik wordt gemaakt van de geadviseerde vluchten.
 • 6x overnachting (2-persoonskamer).
 • Optioneel verblijf in 1-persoonskamer.
 • Alle maaltijden gedurende de reis
 • Huurmotor R 1300 GS incl. brandstof en onderhoud (Eigen risico € 1.000,-), achterop de motor zit een klein tasje. Bij een firma als hansemerkur.de is optioneel een verzekering af te sluiten voor het eigen risico.
 • Optioneel een R 1250 GS met verlaagde vering (beperkt beschikbaar, andere modellen zijn helaas niet beschikbaar).
 • 1 BMW gecertificeerde tourguide van Enduro Park Hechlingen.
 • 1 BMW gecertificeerde tourguide van BERRT.
 • BMW monteur in 4×4 volgauto incl. bagagetransport tijdens de reis.

Het arrangement is exclusief de volgende zaken:

 • Vliegticket
 • Drankjes en koffiestops
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Alle diensten en zaken die niet worden vermeld bij inclusief.

Het reisplan

Je vliegt (op dag 0) naar Marrakesh. Indien je gebruik maakt van de geadviseerde vlucht is er een shuttle service beschikbaar die je naar het hotel brengt.

Dag 1 tot met dag 5 rijdt je op je gehuurde BMW GS onder begeleiding van jouw tourguide door het Marokkaanse landschap.
Op dag 6 vertrek je weer richting Nederland, je bent dus 7 dagen van huis en je rijdt 5 volle dagen op een GS door Marokko!

Je boekt zelf je ticket naar Marrakesh, waardoor je maximale flexibiliteit hebt in je reisplan.

De routes

De totale route lengte is plm 1.140 km, waarvan 35% offroad. Qua rijtijd is dit zeker 50 a 60%.

Aankomstdag per vliegtuig, per shuttle service naar het hotel. Je neemt de motorfiets in ontvangst en kunt eventueel nog de stad bezoeken.

Reisbegeleiders en groepjes

De BERRT reizen worden begeleid door zeer ervaren reisleiders die ook veel ervaring hebben als professioneel instructeur. Onze reizen worden daardoor gekenmerkt door prachtige dagroutes met veel leermomenten. Gaande de reis leer je steeds beter om te gaan met de specifieke terrein gesteldheid. In deze reis is Werner van BERRT namens Enduro Park Hechlingen je reisbegeleider en instructeur. De andere groep wordt geleidt door een instructeur/ tourguide van Enduro Park Hechlingen.

We rijden steeds in 2 groepen: Per groep met 7 Nederlandse deelnemers (via ons geboekt). De groepen rijden apart van elkaar, maar tijdens de pauzes komen we elkaar wel weer tegen.

NB: Het kan voorkomen dat op bepaalde trajecten de groepjes ingedeeld worden naar rijvaardigheid zodat iedereen aan zijn trekken komt en maximaal kan genieten van de gekozen routes.

Bagage

Transport van je bagage wordt verzorgd door de 4×4 volgauto.

Kleding

We raden aan een goede motoruitrusting mee te brengen, bestaande uit helm (evt met endurobril), endurolaarzen, dunne handschoenen, motorbroek en jas met goede protectie en rugprotector. Beter nog is een los protectievest met daarover heen een cross-shirt of dunne jas. Endurolaarzen zijn wel een must! Op verzoek sturen wij een kleding advies toe met uitgebreide informatie.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag in de praktijk jouw offroad rijtechnieken gaan inzetten en al doende verder uitbouwen? En daarbij genieten van 5 dagen offroad rijden in een adembenemende omgeving met een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een geweldig avontuur vol motorplezier!

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene voorwaarden pakketreizen en de Deelnemersverklaring van BERRT van toepassing.

De rol van BERRT in deze reis is die van reisagent, die de reis onderbrengt bij Enduro Reise und Training GmbH. BERRT levert een Nederlandse reisleider die onder verantwoordelijkheid van Enduro Reise und Training optreedt. De voorwaarden van Enduro Reise und Training GmbH zijn daarom ook van toepassing. Deze voorwaarden kan je hier nalezen.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Meer informatie treft u ook aan op onze garantieregeling pagina.

STO Garant - BERRT Offroad - Allroad motorreizen reisgarantie

Print Friendly, PDF & Email