BERRT 1- en 3-Daagse Allroad Ritten

BERRT organiseert allroad ritten met en zonder gids, 1 of 3 dagen voor berijders van (alle merken) allroad motoren vanaf 650cc. Een unieke mogelijkheid om je offroad ervaring en vaardigheden verder uit te bouwen en een perfecte voorbereiding voor je reis naar IJsland, Marokko, Noorwegen of andere bestemmingen met weinig asfalt.

Huurmotor

Wil je niet met je eigen motor de rit rijden of heb je geen geschikte motorfiets?

BERRT heeft ten behoeve van allroad ritten, trainingen en reizen een aantal huur motoren beschikbaar uit het actuele BMW GS modelprogramma. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Voorwaarden voor BERRT trainingen en ritten

De BERRT – Simako-BDM Classic

In 2017 wordt de BERRT Classic al voor de 17e keer gereden! Het concept is eenvoudig, een prachtige route met veel onverhard, rijden op een GPS track en een lekkere BBQ op het eindpunt bij Simako-BDM Apeldoorn. Maximaal 80 deelnemers!

BERRT 1-daagse allroadritten

Een nieuw initiatief van BERRT: 1-daagse allroad ritten in Nederland met gids. Vanaf maart is het mogelijk om lekker een dag met BERRT erop uit te trekken in eigen land. We bieden in verschillende gebieden 1 daagse ritten aan onder begeleiding. Alles is verzorgd.

De BERRT 3-daagse

Serieus offroad rijden met je zware allroad, waar kan dat in Nederland? Doe mee met onze BERRT 3-daagse: 900 km dwars door 6 provincies, gemiddeld 50% van de route is onverhard!

Cadeaubon voor een rit

Deze cadeaubon kan ingewisseld worden op een offroadrit  in Nederland. (1-daagse, 3-daagse, Classic). Prachtig cadeau voor de bezitter van een allroad motorfiets zoals de BMW GS die al een aalroad training gedaan heeft.

Print Friendly, PDF & Email