De BERRT 1-daagse Allroad Ritten

Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land

Training(en) bij ons gedaan en nu zin om te gaan rijden? Dat kan, onze 1-daagse offroad ritten zijn voor jou bedoeld.

Ritten zijn er in 2 niveau’s: basic en intermediate.

 • Data

  De rittendata kun je vinden door op onderstaande gele knop te klikken. Je komt dan op de kalender waar je vrijblijvend een datum kunt uitzoeken en eventueel ook meteen kunt boeken.

  De start is ‘s ochtends rond 09:00 uur, tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. De rit eindigt omstreeks 17:00 uur.

 • Prijzen

  De kosten voor deelname bedragen € 149,- per deelnemer, dit is inclusief:

  • Koffie bij de start,
  • uitgebreide lunch onderweg,
  • water onderweg,
  • koffie op het eindpunt,
  • ervaren tourguide die ook tips geeft onderweg,
  • prachtige routes door de mooiste streken van Nederland,
  • routes zijn plm. 50% onverhard.

  Je ontvangt na inschrijving een automatische bevestiging. Facturen worden binnen enkele dagen per e-mail verstuurd. Je bent definitief ingeschreven nadat je de factuur hebt voldaan.
  Door je in te schrijven ga je een betalingsverplichting aan, bij niet komen opdagen op het evenement blijft deze betalingsverplichting bestaan.
  Bij afmelding tot 14 dagen van te voren vindt volledige restitutie van de betaling plaats.
  Bij afmelding minder dan 14 dagen van te voren wordt niets gerestitueerd.

  Zie ook onze voorwaarden.

 • Deelnemers

  Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 8.

Gastenboek Allroad Ritten

 • Jeroen Bastiaanse / 13 oktober 2020:
  Zaterdag 10 oktober de Brabantrit gereden. Door de regen vorige week was het flink modderig en dus hard werken. Helaas niet altijd de glimmende kant... »

Impressies

Geef een cadeaubon, elk bedrag mogelijk

Over onze eendaagse Allroad ritten

De BERRT 1-daagse Allroad ritten met veel offroad wegen worden meerdere keren per seizoen gereden in verschillende gebieden van Nederland: Veluwe, Twente, Brabant.

Deze ritten worden voorgereden door een ervaren tourguide en dit geeft jou de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in het offroad rijden met jouw allroadmotor. Bovendien kom je op de mooiste plekjes en is de dag compleet verzorgd.

Voor wie bedoeld?

De BERRT 1-daagse Allroad ritten zijn er in twee niveau’s: Basic en Intermediate en sluiten aan op de gelijknamige allroad trainingen die we in Nederland geven.

Het is belangrijk dat je al een allroad basic training of zelfs al een van onze allroad intermediate trainingen gevolgd hebt om deze ritten met plezier te kunnen rijden. Uiteraard geeft de tourguide onderweg tips, maar deze ritten zijn nadrukkelijk geen training.

Start van de rit

De startlocatie verschilt per rit. Bij sommige ritten is het mogelijk een overnachting te boeken voorafgaand aan de rit.

 • Veluwerit (Basic) : BERRT Apeldoorn
 • Twenterit (Basic) : BERRT Apeldoorn
 • Brabantrit (Intermediate) : Veldhoven

Eindpunt

Het eindpunt is ook afhankelijk van de rit.

 • Veluwerit: Wageningen
 • Twenterit: Apeldoorn
 • Brabantrit: Veldhoven

Programma

De start is ‘s ochtends rond 09:00 uur, tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. De rit eindigt omstreeks 17:00 uur.

Routes zijn uitdagend en lopen door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Uiteraard houden we rekening met andere recreanten zoals wandelaars, fietsers, ruiters etc.

Ook blijven we altijd op de paden en maken geen onnodige sporen of lawaai.

De routes

De route zijn niet extreem zwaar, maar bevatten veel mooie offroad paden. De moeilijkheidsgraad hangt samen met het weer in de week voorafgaand aan de rit en op de dag zelf.

De ritten zijn ongeveer 200 km. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen routes aangepast worden qua lengte en route.

Allroad of Noppenbanden?

Basic ritten:

 • Noppenbanden kan en mag, maar noodzakelijk is het niet wat ons betreft, het is echter wel veiliger en je kunt iets vlotter rijden. Het blijft echter eigen keuze en verantwoordelijkheid.

Intermediate ritten:

 • Noppenbanden sterk aan te raden.

Voor de zware Allroads is de Conti TKC80 of TKC70 (bij droger weer) de ideale noppenband, die doet het goed op straat en in het terrein.
Endurobanden en (semi-)crossbanden zijn niet toegestaan.

Je Allroad motorfiets

De Allroadritten zijn toegankelijk voor standaard allroad motoren vanaf 600cc, die volledig voldoen aan de eisen voor gebruik op de openbare weg. Motoren met excessief uitlaatgeluid mogen NIET meedoen, bij de start kan een controle plaatsvinden met eventuele uitsluiting tot gevolg.
Ook motorfietsen die zijn omgebouwd voor enduro of rally wedstrijdsport zijn uitgesloten, neem bij twijfel even contact met ons op.
Deelnemers die vanwege leeftijd of lichamelijke beperkingen met een lichtere motor willen deelnemen, worden verzocht even contact met ons op te nemen.

Roadbook/ GPS tracks

De BERRT 1-daagse allroad ritten worden door een tourguide voorgereden, je kan je dus helemaal op het offroadrijden concentreren. Er zijn geen roadbooks of GPS tracks beschikbaar.

Voorwaarden en herroepingsrecht

Op deze Allroadrit zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de trainingsvoorwaarden>>

Op alle ritten, trainingen en reizen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat die zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Print Friendly, PDF & Email