BERRT 1-daagse Allroad Ritten

Training(en) bij ons gedaan en nu zin om te gaan rijden? Dat kan, onze 1-daagse offroad ritten zijn voor jou bedoeld.

Ritten zijn er in 2 niveau’s: basic en intermediate.

 • Data

  De rittendata kun je vinden door op onderstaande gele knop te klikken. Je komt dan op de kalender waar je vrijblijvend een datum kunt uitzoeken en eventueel ook meteen kunt boeken.

  De start is ’s ochtends rond 09:00 uur, tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. De rit eindigt omstreeks 17:00 uur.

 • Prijzen

  De kosten voor deelname bedragen € 159,- per deelnemer, dit is inclusief:

  • Koffie bij de start,
  • uitgebreide lunch onderweg,
  • water onderweg,
  • koffie op het eindpunt,
  • ervaren tourguide die ook tips geeft onderweg,
  • prachtige routes door de mooiste streken van Nederland,
  • routes zijn plm. 50% onverhard.
 • Deelnemers

  Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 8.

Gastenboek Allroad Ritten

 • John de Bruin 10 mei 2024
  Inmiddels voor de vierde keer deelgenomen aan de Berrt driedaagse. Deze editie kenmerkte zich door uitdagende omstandigheden dus dubbelop genoten van deze mooie editie. Het...

Impressies Veluwerit & Twenterit

Impressies Brabantrit

Geef een cadeaubon, elk bedrag mogelijk

Cadeaubon BERRT Reizen en Trainingen offroad voor allroad motoren

Over onze eendaagse Allroad ritten

Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land. Deze ritten worden voorgereden door een ervaren tourguide en dit geeft jou de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in het offroad rijden met jouw allroadmotor. Bovendien kom je op de mooiste plekjes en is de dag compleet verzorgd.

De BERRT 1-daagse Allroad ritten met veel offroad wegen worden meerdere keren per seizoen gereden in verschillende gebieden van Nederland: Veluwe, Twente, Brabant.

Voor wie bedoeld?

De BERRT 1-daagse Allroad ritten zijn er in twee niveau’s: Basic en Intermediate en sluiten aan op de gelijknamige allroad trainingen die we in Nederland geven.

Meerijden met onze ritten kan nadat je een allroad basic training of zelfs al een van onze allroad intermediate trainingen gevolgd hebt, zodat je de rit met plezier kunt rijden. Uiteraard geeft de tourguide onderweg tips, maar deze ritten zijn nadrukkelijk geen training.

Respect voor de omgeving

De routes zijn uitdagend en lopen door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Uiteraard houden we rekening met andere recreanten zoals wandelaars, fietsers, ruiters etc. Ook blijven we altijd op de paden en maken geen onnodige sporen of lawaai.

De Veluwerit

De startlocatie: BERRT Apeldoorn

Het eindpunt: Lunteren

Niveau: Basic rit

Huurmotor mogelijk: Ja

Programma

De start is ’s ochtends rond 09:00 uur, tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. De rit eindigt omstreeks 17:00 uur.

De route

De route is uitdagend met veel zandwegen door de prachtige natuurgebieden van de Veluwe, maar passend bij het Basic niveau. De route is niet extreem zwaar, maar bevat veel mooie offroad paden. De moeilijkheidsgraad hangt samen met het weer in de week voorafgaand aan de rit en op de dag zelf.

De rit is ongeveer 200 km. Afhankelijk van de omstandigheden kan de route aangepast worden qua lengte en route.


Rit voor Allroad rijders zonder ervaring

De Twenterit

De startlocatie: BERRT Apeldoorn

Het eindpunt: BERRT Apeldoorn

Niveau: Basic rit

Huurmotor mogelijk: Ja

Programma

De start is ’s ochtends rond 09:00 uur, tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. De rit eindigt omstreeks 17:00 uur.

De route

De route is uitdagend met veel zandwegen door de mooiste natuurgebieden van Twente, maar passend bij het Basic niveau. De route is niet extreem zwaar, maar bevat veel mooie offroad paden. De moeilijkheidsgraad hangt samen met het weer in de week voorafgaand aan de rit en op de dag zelf.

De rit is ongeveer 200 km. Afhankelijk van de omstandigheden kan de route aangepast worden qua lengte en route.


Rit voor Allroad rijders zonder ervaring

De Brabantrit

De startlocatie: Veldhoven

Het eindpunt: Veldhoven

Niveau: Intermediate rit

Huurmotor mogelijk: Neem contact op

Programma

De start is ’s ochtends rond 09:00 uur, tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. De rit eindigt omstreeks 17:00 uur.

De route

De route is uitdagend met veel zandwegen en paden door de mooiste natuurgebieden van Brabant, passend bij het Intermediate niveau. De route is op een aantal punten zwaar door mul zand en/of modder. De exacte moeilijkheidsgraad hangt samen met het weer in de week voorafgaand aan de rit en op de dag zelf.

De lengte van de rit is ongeveer 200 km. Afhankelijk van de omstandigheden kan de route aangepast worden qua lengte en route.


Rit voor gevorderde Allroad rijders

Allroad of Noppenbanden?

Basic ritten:

 • Noppenbanden kan en mag, maar noodzakelijk is het niet wat ons betreft, het is echter wel veiliger en je kunt iets vlotter rijden. Het blijft echter eigen keuze en verantwoordelijkheid.

Intermediate ritten:

 • Noppenbanden sterk aan te raden.

Voor de zware Allroads is de Conti TKC80 of TKC70 (bij droger weer) de ideale noppenband, die doet het goed op straat en in het terrein.
Endurobanden en (semi-)crossbanden zijn niet toegestaan.

Je Allroad motorfiets

De Allroadritten zijn toegankelijk voor standaard allroad motoren vanaf 600cc, die volledig voldoen aan de eisen voor gebruik op de openbare weg. Motoren met excessief uitlaatgeluid mogen NIET meedoen, bij de start kan een controle plaatsvinden met eventuele uitsluiting tot gevolg.
Ook motorfietsen die zijn omgebouwd voor enduro of rally wedstrijdsport zijn uitgesloten, neem bij twijfel even contact met ons op.
Deelnemers die vanwege leeftijd of lichamelijke beperkingen met een lichtere motor willen deelnemen, worden verzocht even contact met ons op te nemen.

Met huurmotor mogelijk

Voor de Veluwerit en de Twenterit kan je ook gebruikmaken van een van onze huurmotoren. Deze zijn voorzien van noppenbanden en valbeugels en hebben al een krasje hier en daar. De voorwaarden kan je hier nalezen:

Verhuurovereenkomst 1-daagse Allroadrit 2024 (PDF 68 kb)

Vanwege de andere startlocatie is een huurmotor niet standaard beschikbaar voor de Brabantrit, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Roadbook/ GPS tracks

De BERRT 1-daagse allroad ritten worden door een tourguide voorgereden, je kan je dus helemaal op het offroadrijden concentreren. Er zijn geen roadbooks of GPS tracks beschikbaar.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag de pas geleerde offroad rijtechnieken in de praktijk brengen? Of ze juist op peil houden en genieten van het offroad rijden met een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een mooie dag vol motorplezier!

Voorwaarden

Op deze Allroadrit zijn de Algemene voorwaarden trainingen en andere diensten en de Deelnemersverklaring van BERRT van toepassing.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Print Friendly, PDF & Email