BERRT Fürstenau Dagritten

Geweldig 100% offroad rijden in het gigantische Fursten Forest, een dag lang motorplezier op 360 hectare zand en modder!

 • Data en tijden

  Aankomst bij het Offroadpark uiterlijk 9:30 uur en einde evenement is om plm 16:00 uur.

  Check de beschikbare data in de boekingsagenda.

 • Prijzen

  De prijs voor deze unieke 100% offroad dagrit is € 229,- p.p. 

  Dit is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Lunch
  • Toegang tot het Offroadpark
  • Begeleiding BERRT instructeur
  • Hulp onderweg indien nodig

  Niet inbegrepen:

  • Overnachting
  • Benzine
 • Deelnemers

  Het aantal deelnemers is minimaal 5 maximaal 8, wacht dus niet te lang met inschrijven!

  Je kunt meedoen wanneer je minimaal de Fürstenau Intermediate training hebt gevolgd.

  Verder is het sterk aan te bevelen om vooraf enkele 1-daagse ritten te rijden om vertrouwd te blijven met het langdurig rijden van zandpaden. Meters maken dus!

Gastenboek Allroad Ritten

 • Bert Reijmerink 23 augustus 2022
  Op uitnoding van vriend GW heb ik deel mogen nemen aan de Twenterit. Best even spannend omdat ik mijn BMW R1200GS Adventure nog maar net...

Impressies

De Rit

Geweldig 100% offroad rijden zonder continu op de omgeving of het navigeren te hoeven letten. Genieten van de vele uitdagende paden, hellingen, mul zand, modder, gravel, obstakels, etc. Een dagrit in het ongekend grote Fursten Forest heeft het allemaal in zich en is daarom een ware belevenis! Uiteraard is daarvoor de nodige offroad ervaring noodzakelijk. We verwachten dan ook dat je vooraf minimaal een BERRT Fürstenau Intermediate Training succesvol hebt afgerond om optimaal van de rit te kunnen genieten. En geen zorgen want ook nu neemt een BERRT instructeur je met een geleidelijke opbouw mee als gids in het offroad walhalla.

Locatie

Een uitdagende dagrit kan je nergens mooier doen dan in het 360 hectare grote offroad park van Fursten Forest. Met een groot bos, een zandafgraving en tankbaan met vele kilometers paden helemaal voor onszelf.

Dit offroad park ligt bij het plaatsje Fürstenau in Duitsland. Dat is circa 140 km ten Oosten van Apeldoorn, net over de Duitse grens.

Kaartje Furstenau BERRT Offroad Park Fursten Forest

Begeleiding

We zorgen uiteraard voor een goede opbouw en begeleiding van de BERRT Dagritten. De rit wordt begeleid door een BERRT instructeur als gids.

Programma

9.30 uur

 • Ontvangst met koffie
 • Kennismaken met de andere deelnemers
 • Briefing van de rit

12.30 uur

 • Lunch op het park

16.00 uur

 • Einde rit
 • Afsluiting met een drankje

Motorfiets

Elke allroad motor van meer dan 650 cc met een kenteken en een stille uitlaat kan meedoen. dB killers moeten gemonteerd zijn als die bij jouw uitlaat eruit zijn gehaald.

Belangrijk wanneer je met je eigen motor deelneemt is dat deze voorzien is van noppenbanden. Het soms mulle, soms natte terrein vraagt hierom. Je rijdt dan veel fijner een veel veiliger. Denk hierbij aan Continental TKC80 of gelijkwaardig. Een intermediate band zoals de Continental TKC70 is niet voldoende.

Verder spreekt het voor zich dat je motor in een goede staat van onderhoud is en voldoet aan de eisen voor gebruik op de weg.

Je kan ook gebruik maken van een BERRT huurmotor voor deze Dagrit. Dan heb je al het bovenstaande meteen geregeld en hoef je nadien ook niet schoon te maken ;-).

Arrangement

Uiteraard is ook dit evenement omlijst met een goed arrangement. Van koffie bij aankomst tot lunch en afsluitend drankje na de rit.

In het arrangement zit geen overnachting, mocht je willen overnachten dan kunnen we jou Hotel am Markt in Fürstenau aanbevelen.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag de geleerde offroad rijtechnieken in de praktijk brengen? Of ze juist op peil houden en genieten van het pure offroad rijden met een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een mooie zanderige/ modderige dag vol motorplezier!

Voorwaarden

Op deze Dagrit zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de rit voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de voorwaarden voor ritten en trainingen>>

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Meer informatie treft u ook aan op onze garantieregeling pagina.

Print Friendly, PDF & Email