Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.173.57.84 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
47 berichten.
Willem van Dorst Willem van Dorst uit Oss schreef op 30 september 2018 om 14:13:
Samen met Werner en mede motorfanaten, een rondje door het Brabantse landschap gereden. s’ochtends was het vrij fris, bij mij op het scherm gaf de buitentemperatuur 2,5 graden Celsius aan. Maar eerst opgewarmd onder het genot van een bakkie ☕️ en toen op pad. Mooie dorpen en diverse landschappen, in de ochtend waren de paden van diverse ondergronden, in de middag werden de zandpaden steeds langer met veel los zand. Uiteindelijk afgesloten met een drankje en sterke verhalen. Kortom genoten.😎👮😃
Eric Wilderbeek Eric Wilderbeek uit Nootdorp schreef op 22 juli 2018 om 15:08:
Gisteren (zaterdag 20 juli) de Twenterit gereden met Berrt. Als enige KTM tussen als het GS geweld was het goed toeven. De rit is een mooie afwisseling van offroad en asfalt / verhard. Dankzij het droge weer was het af en toe behoorlijk mul zand maar zoals Werner vooral ons al meldde; "Vooruitkijken, gewicht op achterwiel, en tractie houden". Moe, stoffig maar zeker voldaan kwamen we allen weer aan bij Berrt waar een afsluitend koel drankje op ons stond te wachten.
Bart dirkson Bart dirkson uit Limmen schreef op 21 juli 2018 om 21:45:
Vandaag een super mooie rit gemaakt met een zeer leuke groep olv werner. na eerst een basis training gevolg te hebben bij Bert , nu een vervolgrit alle basis dingen kwamen aan bod. Super top dag op naar meer mooie ritten. Werner 👍👊👌
Boaz Boaz uit Amstelveen schreef op 14 juni 2018 om 22:16:
Lekkere rit dat goed werd opgebouwd gedurende de dag. Zelfs al was het geen training merk je dat Werner's tips-en-tricks tijdens de lunch goed uitgelegd worden. Op naar de intermediate training!
Judy Judy uit Amsterdam schreef op 2 juni 2018 om 20:49:
Vandaag de Veluwe allroad rit gedaan. Prachtige tocht met mooie zandwegen, één waterplas (die toch wat dieper was dan Werner dacht 😉 en af en toe een beetje modder. Mooie bosgebieden en landschappen. En natuurlijk, zoals altijd, fantastisch verzorgd met lekker eten. Binnenkort de intermediate training!
Volker Volker uit Hilversum schreef op 28 april 2018 om 17:18:
Net de BERRT 3-daagse gereden. Wat een mooie rit was het. Nederland van een heel andere kant ontmoet, was erg verrast dat offroaden in ons klein landje nog mogelijk is op deze manier. Elke dag tussen 300 en 350 km, best pittig, maar geweldig om meer ervaring in offroad te krijgen - alleen mulle zand blijft een grote uitdaging 🙂 Volgend jaar weer!
Michael Mes Michael Mes schreef op 27 april 2018 om 20:15:
Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag met een hele toffe groep van 12 motorrijd(st)ers Berrt’s 3-daagse gereden. Een geweldige ervaring!

In 3 dagen 1000 Km van noord naar zuid Nederland, waarvan de helft onverhard. En daar zaten pittige en uitdagende stukken tussen. Alles was uitstekend geregeld en daarbij dan ook nog eens alle dagen prachtig weer.

Werner en alle anderen, hartstikke bedankt en als het aan mij ligt… volgend jaar weer!
Luit Jan Luit Jan schreef op 27 april 2018 om 20:13:
Nog spierpijn van de 3-daagse tocht (1000 km) maar wat een mooie tocht en wat een uitdagingen. Niet ongetraind aan beginnen want sommige uitdagingen zijn zwaar. Aanrader!
Rob van Rooijen Rob van Rooijen schreef op 27 april 2018 om 20:10:
Afgelopen weekend de BERRT 3-daagse gedaan, zigzaggend on- en offroad van Drenthe naar Limburg en eindigend in Brabant. Zo’n 300 prachtig mooie en inspannende kilometers per dag die je van het ene uitdagende boerenpad naar het andere mooie bospad voeren. Onderweg niet alleen genoten maar ook heel veel geleerd en offroad-zelfvertrouwen gekweekt! Een uitstekend georganiseerde 3-daagse en bovendien mooie en relaxte hotels onderweg. Bedankt Werner, Harrie en Bert. En wat mij betreft volgend jaar graag weer, maar eerst deze zomer de Mongolië-reis, ik ben er nu klaar voor!
Frans Frans uit Elst schreef op 26 april 2018 om 18:19:
Lijkt me leuk om mee te maken.
Erwin Homan Erwin Homan schreef op 25 maart 2018 om 11:36:
Gisteren heb ik met Werner de Veluwerit Basic gereden. Een mooie route, technisch niet heel lastig. Omdat de paden er goed bij lagen konden we probleemloos en met oog voor de omgeving rijden. Goed georganiseerd, met een aantal "verborgen schatten": mooie, rustige paden.
Roel Wierenga Roel Wierenga uit Almere schreef op 29 oktober 2017 om 20:47:
Vrijdag 27 oktober meegereden met de Brabant Advanced Rit met Werner als gids. Super zoals hij de rit heeft gereden👌, ik heb niet gemerkt dat we ergens verkeerd zijn gereden. In de loop van de dag werden de off-road stukken steeds langer en mooier met af en toe een pittig stukje ertussen. Het was schitterend weer, prima ondergrond dus lekker hoog tempe, en een heerlijke lunch in een gezellig restaurant op de grens met België. Kortom een prima off-road dag!
Erwin Homan Erwin Homan schreef op 28 oktober 2017 om 11:09:
Op vrijdag 27 oktober heb ik de Brabant-rit Advanced gereden onder leiding van Werner. Het was een heldere dag met veel zon. De omgeving is prachtig en de herfstkleuren gaven extra sfeer. We begonnen met een paar lange, makkelijke zandpaden, afgewisseld met stukjes asfalt. Geleidelijk werd het aandeel offroad wat groter, en kwamen er wat specials. Pittig, maar in combinatie met een redelijk droge bodem nog prima te doen. Het geheel was goed georganiseerd, en met aandacht voor regelgeving en beperking van overlast voor anderen. Leuk!
Johan van Velden Johan van Velden uit 's-Gravenzande schreef op 24 oktober 2017 om 19:40:
Zaterdag 21 okt de Allroad Basic Rit Apeldoorn/Veluwe gereden. Met een achttal rijders en een goede begeleiding een prachtige rit. gemaakt. Mooie en niet al te moeilijke onverharde stukken er tussen. Veel natuur en zelfs ook wild gezien, voor sommige van ons helaas van te dichtbij. Lekker eten tussendoor en een prettig tempo. Een hele geslaagde dag gehad. Jullie zien me zeker terug . Werner, bedankt !
Tjeerd Tjeerd uit Poortugaal schreef op 3 oktober 2017 om 11:20:
Zondag de jaarlijkse Allroad BERRT Simako-BDM Classic gereden en wat een geweldige ervaring om echt een keer off-road te rijden met de GS. Denk zeker dat ik wel een training kan gebruiken, maar het was echt buitenspelen met de motor, fantastisch.
Ronald Ronald uit Garderen schreef op 23 juli 2017 om 15:30:
Zaterdag 22 juni heb ik de All road-rit over de veluwe gereden. Ondanks dat het voor ons bekend terrein is hebben wij de route met veel plezier gereden. Mooie locatie voor een lunch Het was prima geregeld Bedankt Werner voor de begeleiding en de gezellige dag.
Mvg Ronald
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp schreef op 23 juli 2017 om 15:01:
22-7-2017 All-Road-Rit Veluwe
Wederom genoten van een mooie all-road-route over de Veluwe. Gelukkig niet te warm en doordat het de dagen ervoor flink geregend had was de route op het onverhard goed te doen. De groep bestond uit voornamelijk ervaren rijders met de nodig off-road ervaring. Hierdoor een lekker vlot tempo gereden. Ruimte om een beetje te spelen met het gas. Slippend de bocht in en driftend de bocht weer uit. Het ging steeds soepeler.
Werner bedankt voor de begeleiding op deze mooie dag.
Mvg,
Olaf
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp schreef op 29 mei 2017 om 20:32:
27 mei 2017; Na Hemelvaartsdag (do) en een brugdag (vr) naar de zaterdag klaar voor de rit door het Brabantse landschap. Als vertegenwoordiger kom ik regelmatig in dit gebied, maar vandaag vanuit een heel ander perspectief naar rustieke dorpjes in onze zuidelijke provincies bekeken. Het was erg warm en vergde de nodige energie om alert te blijven op het uitdagende parcours. Fantastisch! In N-H kom ik doorgaans niet verder dan de zandputten bij de sluizen van IJmuiden. Daar ben je op een zondagmorgen naar een uurtje wel uitgekeken, maar deze dag leek wel zonder einde. Na een lange lunchpauze was het dan ook afzien op het warmste gedeelte van de dag. Alleen rollen op een grindpad zorgde al voor een flinke stofwolk. Werner, die voorop reed, was dan ook de enige die nog redelijk schoon was aan het eind van de dag.
Helaas hebben we de route niet geheel kunnen uitrijden. We moesten immers bijna allemaal nog een lange rit naar huis.
Werner bedankt voor het begeleiden van deze mooie rit, ondanks een uitglijder onderweg, zijn we allemaal weer veilig op weg naar huis gereden. Je hield een prettig tempo aan en het landschap was erg fraai. Misschien de opmaat voor een driedaagse toertocht? In ieder geval ben ik van plan de all-road toerrit in Oktober te gaan rijden. Tot dan!
Maarthen Maarthen uit Laren schreef op 8 mei 2017 om 22:16:
14 April, goede vrijdag, zeker een goede vrijdag. Vandaag de Advanced All-road Brabant gereden. Wat een leuke dag om 320 km weg te trappen, over onverhard, verhard en water (pontje over de Maas). Ik heb dit echt als super leuk ervaren, zoals gezegd zit er van alles in. Single tracks (met val ;-)), mooie bospaden, landschappelijke verharde wegen, tussen de asperge "boeren"(zouden die veel last gehad hebben van ons stof) en last but not least zand, lekker mul diep zand. Voorzien van een natje en een droogje op zijn tijd. Lekker met voorrijder zodat je in ieder geval je over de route geen zorgen hoeft te maken. Voor wie niet 3 dagen op pad wil maar het laatste stukje wil proeven een aanrader. Op naar bochtentraining 1 & 2, weer een andere discipline.
Jack Jack uit Uden schreef op 18 april 2017 om 14:02:
Hallo Werner,

Dank voor de mooie rit afgelopen vrijdag. Na een lange periode niet op de motor gezeten te hebben was dit weer een feestje. Veel onverhard, een lekker tempo en een fijne groep die niet te groot was. Topdag!!
Print Friendly, PDF & Email