Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
120 berichten.
Willie Geurts Willie Geurts heeft geschreven op 8 mei 2022 om 21:47
Op 5 mei onder leiding van Eric van de Top samen met nog 4 cursisten een mooie en leerzame dag gehad. Allereerst ook voor de medecursisten, dank je voor de leuke dag. Ik heb van jullie gezelschap genoten. Eric heeft op een duidelijke in interessante wijze theoretische onderbouwing gegeven voor wat we vervolgens in de praktijk gingen brengen. Ik heb er veel van geleerd en een vervolg komt zeker in de planning.
John Last John Last uit Beek heeft geschreven op 23 april 2022 om 22:53
Vandaag nogmaals de Twenterit gereden bij ideaal weer met een hele gezellige groep en top begeleiding, bedankt Harrie!
Henk Henk uit Zutphen heeft geschreven op 26 november 2021 om 13:55
De Veluwe rit was fantastisch. Fijn dat het nog mogelijk is om over zandpaden en door het bos te rijden. Bedankt voor de mooie dag. Het smaakt naar meer...
Mattijs_010 Mattijs_010 uit Rotterdam heeft geschreven op 25 november 2021 om 09:06
23 november meegedaan met de basic veluwe-rit. Leuke groep, mooi weer, dito motoren en route. Tired & inspired!
John John uit Apeldoorn heeft geschreven op 23 november 2021 om 22:19
Mannen, was een TOP DAG…
waanzinnig genoten van de GS 1250 en ik kijk uit naar volgend jaar… BERRT we gaan elkaar nog vaker zien
Joop van der Fels Joop van der Fels uit Almelo heeft geschreven op 3 oktober 2021 om 12:23
30 september top blubber dag gehad in Furstenau !
Wederom weer veel geleerd.
Werner en mederijders bedankt !
Friso Friso uit Almere Poort heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 10:32
Vorige week de Veluwerit gereden onder fijne begeleiding van Aad. Eerste allroad rit na het doen van de basic training en dit sloot heel mooi op elkaar aan. Erg genoten en veel zin in de volgende! ?
Nuhi Nuhi uit Hengelo heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 00:26
Prachtige dag modderspetteren in Fürstenau gehad, als altijd puik verzorgd en begeleid! Aanrader!
Maarten Baas Maarten Baas uit Cothen heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 23:24
Fantastische rit in Fürstenau gehad, heerlijk hele dag 100% offroad rijden, met dit keer natte paden, lekker uitdagend, met de bekende profi begeleiding. Ook mooi om tips & tricks te krijgen!! Heel gaaf! Aanrader! ?
Paul Krieckaert Paul Krieckaert uit Heeze heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 20:38
Weer een heerlijk dagje stoeien in Fürstenau achter de rug.
Prima geregeld en begeleid door Werner en met een leuke groep.
P. Bergevoet P. Bergevoet uit Duiven heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 11:05
De Veluwerit van 23 aug. was voor mij een kennismaking met een groot aantal wegen en paden rond de Veluwe met redelijk harde ondergrond. Wegen waar behoorlijk tempo gemaakt kan worden, maar waar wel degelijk rekening moet worden gehouden met allerlei ander verkeer. Persoonlijk is tempo niet zo mijn ding, want zodra ik van het asfalt af ben oefen ik graag wat met de dingetjes van de basistraining. Ja en toen kwam dat modderpad met twee/drie diepe modderplassen.. Het ging goed met een beetje snelheid en een beetje tractie, maar vanuit stilstand erop en erdoor was wel even slikken voor mij, vooral nadat ik Harrie flink had zien steppen. Volledig vertrouwen op de andere banden heeft me enorm geholpen.
Rogier Rogier heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 21:20
Ik ben het eens met Thymen. Afgelopen maandag een heerlijke Veluwerit gereden. Veel vertrouwen onder de kundige en gezellige begeleiding van Harrie. Dank, meer dan het aanraden waard. Ben vandaag nog even met het gezin te voet gaan nagenieten op de Stakenberg. Dat afsluitende waterige kuilenpad wil ik absoluut vaker rijden!
Thymen Thymen heeft geschreven op 24 augustus 2021 om 11:56
Gisteren (23-08-2021) de Veluwerit gereden onder de uitstekende begeleiding van Harrie. Het was een geweldige rit en een erg gezellige dag. Het was mijn eerste rit met grote stukken offroad en de eerste keer offroad met mijn eigen motor. Sommige stukken waren zeer uitdagend voor mij maar ik ben er heelhuids doorheen gekomen en een geweldige ervaring rijker. Absoluut een aanrader en ik kom zeker terug voor meer offroad plezier. Harrie, dankjewel!
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn heeft geschreven op 27 juni 2021 om 19:24
26 juni Veluwe rit gedaan met Erwin en Werner.
Uitstekend weer en een waanzinnig mooie route. Op plekken geweest die ik nog niet ontdekt had!? Erg gaaf dat Erwin rekening hield met het niveau van de groep dus het tempo lag erg hoog. Voor mij hoger dan ik zelf normaal rij, maar heel goed te doen en kwam er al snel achter dat dat ook erg fijn en veel gemakkelijker rijdt op mul zand. Zelfs geleerd om te driften in een bocht? Dikke ervaring rijker dus.
Lekker gezwommen in een diepe plas en met de tips en uitleg van Erwin de motor er samen met de jongens uitgetrokken, wat gaaf!
De lunch was erg lekker en een toffe plek. Echt goed geregeld?
Kortom een topdag met veel nieuwe ervaringen! Op naar de volgende?
Peter Peter uit Duiven heeft geschreven op 13 juni 2021 om 21:14
12 juni Brabant-rit met Kees-Jan en Erwin. Route, begeleiding, catering: alles helemaal top geregeld. Leuke groep enthousiaste deelnemers en uitstekend weer.
Pluim voor de voorbespreking: wie ben je, wat kun je en wat wil je. Daar wordt rekening mee gehouden. Top.
Ik ben angstig voor los zand (slechte ervaringen, voor mij teveel “leermomenten”). Gaandeweg de dag gaat het los zand rijden steeds beter. Ik word zelfs een beetje ondeugend en ga af en toe driften. Tot het moment dat ik zowel overmoedig als moe word. Erwin en Kees-Jan zagen het aankomen. Geen punt als ik het iets rustiger doe en de laatste 10 km het asfalt prefereer. Top dag gehad en grenzen weer iets verlegd. Tot de volgende!
Jury de Zwart Jury de Zwart uit Rotterdam heeft geschreven op 13 juni 2021 om 20:52
Brabantrit 12 Juni'21. Een mooie zonnige en stoffige dag want de ondergrond was gort droog van fijn en mul zand tot gravel en opgedroogde klei, onder aanvoering van Kees-Jan en Erwin.
Er werd met een flink tempo gereden, uiteraard met inachtname van de andere weggebruikers. Een paar leuke uitstapjes gehad waar we in de bossen enduro/trial style parcours herhaaldelijk konden rijden, leuke speeltuin en super om dit direct na mijn intermediate training in praktijk te brengen.
Super variërende all-road route met de nadruk op off-road.
Topdag gehad en weer meer vertrouwen met zand rijden gekregen.
Jaap Wijnker Jaap Wijnker uit Houten heeft geschreven op 11 juni 2021 om 22:11
Op 3 mei de Basic Veluwe Rit gereden. Met Erwin op kop, 1.8 bar in de banden, heel veel regen en vette klei was het een leuk dag, waarop ik mijn grenzen fors heb verlegd. Een paar weken er voor nog de basic training gedaan met Kees Jan in Ossendrecht. Zijn tips & trucs hebben enorm geholpen om met een goed gevoel de rit te volbrengen.
Wendy van Antwerpen Wendy van Antwerpen uit Boxmeer heeft geschreven op 23 mei 2021 om 12:18
Na een paar weken geleden de basic cursus gevolgd te hebben gisteren samen met mijn vriend de Basic rit Veluwe volbracht! Onder de super begeleiding van Harry hebben we deze rit met onze groep optimaal kunnen genieten. Ondanks dat de omstandigheden door de vele regenbuien de afgelopen tijd niet Basic meer te noemen waren (aldus de begeleiding). Op naar meer! mede namens Ron!
Jan Jan uit Monster heeft geschreven op 9 mei 2021 om 10:21
Zaterdag 8/5 de Twente rit gereden onder leiding van Aad. Een gezellige dag, goed begeleid door Aad met mooie stukken offroad! Een aanrader.
Harrie van Rijn Harrie van Rijn uit Almere heeft geschreven op 17 april 2021 om 21:51
Vandaag de Twenterit gereden onder leiding van Erwin. Zoals gewoon prima georganiseerd en in combi met heerlijke weer een prima besteedde dag!

Dank aan Erwin en Peter en Fokko
Print Friendly, PDF & Email