Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
120 berichten.
Harrie van Rijn Harrie van Rijn uit Almere heeft geschreven op 14 maart 2021 om 23:49
Afgelopen zaterdag de Veluwerit gereden met Werner, heerlijk rit met prima verzorging ??
Her en wat blubber ? maar dat mag pret niet drukken. Ook was er ook oog voor stukje historie in de vorm van het Verloren Dorp, interessant!
Bedankt Rene en Werner
Rene Bruijn Rene Bruijn uit krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 14 maart 2021 om 17:14
Afgelopen zaterdag weer een hele leuke rit gereden met Werner. Ik heb een mooie en een gezellige dag gehad in een mooie omgeving. Offroad rit was goed te doen en af en toe lekker door de modder gereden ?. Op naar de volgende rit en cursus. Het eten was perfect geregeld en smaakte voortreffelijk. Tot snel en nogmaals bedankt voor de leuke dag Werner en Harrie!!
Vincent Vincent uit Rotterdam heeft geschreven op 13 december 2020 om 18:16
Weer een leuke rit gereden afgelopen zaterdag met Peter en een leuk gezelschap. Het bewijs dat je het hele jaar kunt rijden :-). Met ongeveer 200 km een inspannende rit, maar mooi en afwisselend. Voor mij de eerste keer lange stukken in natte modder. Na 2 tips ging dat ook steeds beter. Prima afhaal lunch geregeld.
Op naar de volgende keer en bedankt!
Maarten Maarten heeft geschreven op 13 december 2020 om 17:58
Een fantastische Brabantrit gereden, een aaneenschakeling van hele mooie stukken offroad. Uiteraard tot in de puntjes geregeld zoals gewoonlijk bij Berrt. Met Peter als voorrijder wederom erg genoten van deze rit!!
Erik Matthijsen Erik Matthijsen uit Zwijndrecht heeft geschreven op 12 december 2020 om 19:22
Vandaag mijn 2 brabantrit gereden. Ging nu een stuk beter, heerlijk glibberen door de modder.
leuke ploeg en onder leiding van Peter
Rob Rob uit Borne heeft geschreven op 22 november 2020 om 21:39
De Twenterit! Rondrijden in mijn eigen achtertuin en dan op plekken komen waar ik nog nooit heb gereden! Alles weer top geregeld en Coronaproof.
Binnen 500 meter reden we al op de onverharde weg. Ik heb genoten van de rit en het gezelschap. Smaakt naar meer!
Bas Clasener Bas Clasener uit Deventer heeft geschreven op 22 november 2020 om 15:32
Heerlijk! Gedegen, veilig, professioneel, goed erin en goed eruit...met een grote lach op mijn gezicht...dit ga ik vaker doen.
Dank voor het organiseren en de prettige uitvoering...ik heb meteen zin gekregen in jullie assortiment van Trainingen en ritten.
Han Han heeft geschreven op 22 november 2020 om 12:19
Tja wat doe je op een druiligere zaterdagochtend in de herfst? Iets langer in je warme bed liggen, wat langer ontbijten, met vrouwlief de boodschappen doen?
Of ga je een offroad-tocht rijden door het Twentse landschap. Dit keer voor het laatste gekozen. Dat betekend op vrijdag de laatste voorbereidingen, kleding, motor, voeding, navi's etc. En dan zaterdagochtend vroeg in het donker naar BERRT in Apeldoorn. Vervolgens de hele dag onbezorgd genieten van puur motorrijden, de fraaie omgeving en de fijne en professionele begeleiding door Peter.
Volgende week weer .... ?
Jacco Minor Jacco Minor uit Amsterdam heeft geschreven op 22 november 2020 om 11:15
Gisteren en nog onverwachte(door COVID regels) maar hele fijne all road dag mogen beleven. Door het koude weer gelukkig weinig andere mensen op de routes dus de gashendel kon lekker open waar mogelijk. De wandelaars die wij wel ontmoeten reageerden eigenlijk bijna allemaal enthousiast op ons wat een leuk samenspel opleverde. Peter er Erwin, bedankt weer en tot snel!
Erik Matthijsen Erik Matthijsen uit Zwijndrecht heeft geschreven op 2 november 2020 om 11:03
Afgelopen zaterdag deelgenomen aan de Brabantrit onder begeleiding van KeesJan en Erwin. Voor mij de eerste keer om het zo te mogen ervaren. Veel geleerd van iedereen en het super naar mijn zin gehad, ondanks de uitglijders. Op naar de volgende rit
Herman Kiestra Herman Kiestra uit Leeuwarden heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 19:46
Afgelopen week de Berrt Driedaagse gereden voor de eerste keer.Ook na trainingen in Hechlingen en Fürstenau een hele ervaring om drie dagen achter elkaar meer dan 1000 km af te leggen door ons mooie Nederland. Super gereden en genoten van de omgeving en de leuke groep mede deelnemers. Complimenten voor Peter en Werner, super goed georganiseerd. Volgend jaar maar weer, nu eerst weer wat in model komen. Lees overal spierpijn 🙂
Ed Wolven Ed Wolven uit Heerhugowaard heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 15:14
De Berrt 3 daagse was weer een groot succes! Onwijs genoten en er even lekker tussen uit geweest!! Mooi tracks gereden, en deze keer ook veel wild gezien. Was weer een gezellige groep met mooie mensen bij elkaar. Zoals altijd was het weer prima geregeld. Peter en Werner en deelnemers bedankt en tot snel!! Hebben jullie nog tips hoe je motor weer schoon krijgt? Zit nog steeds bagger op ?
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 14:17
Afgelopen weekend de BERRT driedaagse gereden. Was super!
Wisselende weersomstandigheden, lees mist en (mot)regen, maakte het op de sterk wisselende ondergrond extra spannend. Mooi lesje in tracks en waypoints opgedaan. In het begin wat (uitval)storingen met de BMW navigator. Je wilt toch zelf de tracks rijden en niet achter iemand aanrijden. Gelukkig had Werner nog een reserve navigator en huppakee...ik kon weer mijn eigen rit rijden! Zeker heel goed te ervaren hoe het is om een meerdaagse rit te rijden is. Iedereen bedankt voor de leuke dagen. Smaakt zeker naar meer!
Maarten Maarten heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 10:03
De BERRT 3-daagse is een fantastische 1000+ KM rit door een schitterend deel van Nederland!! Veel geleerd, veel gelachen en veel kilometers offroad gereden. Uiteraard tot in de puntjes geregeld door Werner en Peter. ?
Han Han heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 08:43
Tijdens de BERRT driedaagse eind oktober 2020 elke dag genoten. Wat een feest om de hele dag buiten te zijn. Het miezerige weer hoorde gewoon bij de ruige ritten. Aan de soepele gang van zaken merkte je gewoon dat het uitstekend georganiseerd was. Ook de leuke groep deelnemers droeg bij een uitermate relaxte sfeer. Wel opgepast, het off road virus is besmettelijk ! ?
Fons Hendrix Fons Hendrix uit Elst heeft geschreven op 27 oktober 2020 om 23:44
Zaterdag 24 okt voor de 2de keer de Veluwerit gereden. Nu met Corona! Maar voor het plezier maakte dat geen verschil, behalve dan de lunch in Drie. I.p.v. binnen mooi buiten geregeld. Was zeker met wat noppen op de banden goed te doen. En daar waar wat zand losser ligt: theorie toepassen. Gewicht wat naar achter brengen en gas erbij. Werkte weer prima.
Kortom en samengevat: was weer leuk om te doen. Voor herhaling vatbaar. Buiten de Veluwe dan een volgende keer!
John Last John Last uit Beek heeft geschreven op 27 oktober 2020 om 21:45
Zaterdag 24 oktober de Veluwerit gereden. Dit was mijn eerste off-road rit met eigen motor. Af en toe glibberig met mijn Michelin Anakee Adventure banden. Volgende rit zal toch op noppen banden zijn.
Was gezellig groepje onder leiding van Harrie.
Goed dat er sociaal wordt gereden, hopelijk blijven dit soort ritten mogelijk. Lunch was prima verzorgd. Bedankt BERRT, tot de volgende rit!
Jeroen Bastiaanse Jeroen Bastiaanse uit Oisterwijk heeft geschreven op 13 oktober 2020 om 21:11
Zaterdag 10 oktober de Brabantrit gereden. Door de regen vorige week was het flink modderig en dus hard werken. Helaas niet altijd de glimmende kant boven gehouden maar met hulp van de anderen stond ie zo weer rechtop.
Kees-Jan en Erwin, bedankt voor de begeleiding! En de andere deelnemers: Bedankt voor de hulp en de gezelligheid!
Jan Jan uit Monster heeft geschreven op 11 oktober 2020 om 10:45
Het was een topdag! Het weer zat mee, de paden waren geweldig, maar vooral door de inzet van Kees-Jan en Erwin hebben we een heerlijke dag beleefd, en ook nog veel opgestoken!
Remco Remco heeft geschreven op 2 oktober 2020 om 17:56
Een weekend met zowel de brabantrit als de 20e BDM Classic was top. Ondanks de extreme modder en plassen in brabant of juist dankzij die modder omdat die juist het gevoel van overwinning groter maken. Een klein avontuur op overzichtelijke afstand waar door de begeleiding en teamwork ook nog een hoop te leren viel! Een aanrader voor iedereen!
Print Friendly, PDF & Email