Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.173.57.84 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
47 berichten.
Harm Jongeling Harm Jongeling uit Wolvega schreef op 18 april 2017 om 13:27:
Dag Werner,

Dank voor de goed georganiseerde en mooie All-Road Rit op de Veluwe, gereden op vrijdag 24 april 2017. In juni 2012 deelgenomen aan de BERRT één-daagse All-Road Training en daarna diverse allroad ritten gemaakt, was het toch wel weer even een goede opfrisser onder leiding van Werner en een goede voorbereiding voor mijn 24-daagse motorvakantie op IJsland.

Met vriendelijke motorgroet,

Harm
Norwin Norwin schreef op 11 april 2017 om 22:02:
3-daagse rit van Groningen naar Tilburg. 900km met maximaal aantal onverharde wegen. Bert en Werner jullie gastvrijheid en organisatie was uitstekend. Jullie hebben mij goed begeleid. De ervaring uit eerdere trainingen kon ik 900km lang oefenen. Volgend jaar ben ik er weer bij 🙂
Ben Ben uit Uppel schreef op 11 april 2017 om 13:27:
Beste Bert en Werner,

Afgelopen weekend de eerste BERRT 3-daagse offroad van Nederland gereden. In een woord geweldig, goed geregeld goede hotels en vooral een mooie route. Ik ben nog niet helemaal klaar voor Athene Gibraltar maar ik heb wel een goede basis.
Ben Verwoerdt
Hans Wuijts Hans Wuijts uit Vlaardingen schreef op 11 april 2017 om 11:20:
Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag de Berrt 3-Daagse gereden. 900 km door Nederland, gestart in Roden (Gr) en geëindigd in Hilvarenbeek.
Ongelofelijk dat je zoveel off-road kunt rijden in Nederland!!!
Ik heb werkelijk genoten van deze prachtige, uitstekend verzorgde tocht. Het rijden op tracks in combinatie met waypoints is een mooie basis voor andere avonturen. Chapeau voor de kwaliteit van de routes in het navigatiesysteem. Dat was vast een enorme klus.
Ik ben niet de meest ervaren off-road rijder maar voor mij waren de afstanden toch goed te doen. Zoals Bert zei: "Houd de tijd voor je", en dat is gelukt. Een aanrader voor de meer ervaren rijder, maar zeker ook een onvergetelijk avontuur voor degene die niet zoveel kilometers kan maken en nu toch eens er uit wil halen wat er in zit.
Bert en Werner, heel hartelijk bedankt.
Dave Ouwehand Dave Ouwehand uit Katwijk schreef op 11 april 2017 om 11:16:
Afgelopen weekend de BERRT 3-daagse mogen rijden......wat een toprit. 3 volle dagen rijden langs plekken die je telkens weer verrassen. (is dit Nederland? Zekers!)
Wat langere dagen rijden maar gewoon haalbaar ook al neem je nog wat tijd voor een relaxte lunch. Lekker licht rijden met je spullen in de volgauto en na aankomst in nette hotels smaakt dat welverdiende biertje (of cola) heerlijk.
Ga ik nog een keer? Dat dacht ik wel ja! Aanradertje! Niet twijfelen, gewoon doen.
Peter Peter uit Duiven schreef op 11 april 2017 om 07:24:
Hallo Bert, Werner,
In voorbereiding op mijn geplande trips door Schotland, Wales, Spanje en Marokko wilde ik iets meer offroad ervaring. En bij wie doe je dat anders dan bij Berrrt? Vandaag heb ik erg veel van Nederland gezien waar ik nog nooit eerder kwam en heb weggetjes gereden die ik normaal alleen met de MTB doe. Net als een keer circuit-rijden kan ik iedereen deze dag aanbevelen. Met je eigen motor doe je voorzichtig maar je komt over grenzen in een gecontroleerde omgeving. Leerzaam, zelfverzekerend!
Olaf Olaf uit Hoofddorp schreef op 10 april 2017 om 20:13:
2 oktober 2016
Beste Bert, Bedankt voor de mooie toerrit van afgelopen zondag. Leuk ook dat je ons gefotografeerd hebt en deze op de 'cover' van de website hebt gezet. Zij het dat ik het zwarte stipje aan het einde van de weg ben.
Ik heb me al weer ingeschreven voor volgende jaar.

PS. Jammer dat je geen roadbook meer wilt uitgeven. Dit was nl mijn redding tijdens de rit. Electronica en app-jes werken toch niet zo betrouwbaar als een gedrukt velletje papier.

Mvg,Olaf
Print Friendly, PDF & Email