Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
120 berichten.
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray heeft geschreven op 29 september 2020 om 21:07
BERRT classic mee gereden met mijn maten. We hebben er van genoten en geleerde in praktijk gebracht.
In het begin nog wat voorzichtig later iets te onstuimig en dan heb je een modderbad of kom je naast een paal tot stilstand. Mooi om te zien dat ieder voor elkaar zorgt en hulp bied. Motor is gewassen en gecontroleerd op naar de volgende rit, bedankt voor de organisatie en tot ziens ?
Maarten Maarten uit Cothen heeft geschreven op 29 september 2020 om 16:00
Was weer een supermooie 20e BERRT rit! Top organisatie wederom! Hele mooie route met als kers op de taart maar liefst 2x een crossbaantje! Wat een mooie dag! ?
JanCoert JanCoert uit Zwolle heeft geschreven op 28 september 2020 om 21:29
Topdag gehad op de 20e Bertt Classic allroad toerrit. Voor mij en m'n 1150 GSA de eerste echte kennismaking met het offroad rijden. Eerder 1x een kort lokaal tochtje gemaakt over zandwegen. Nu voor het echt door plassen en modder na nachtelijke regen was andere koek. Gelukkig op de been gebleven ondanks de straatbanden. Voor herhaling vatbaar, maar eerst op zoek naar meer geschikte banden ?
Boris Boris uit Zwolle heeft geschreven op 28 september 2020 om 19:53
Erg genoten van gisteren (20e Bertt Classic). De oude (2 kleps) GS had er zin in. En door die regen en het 2e crossbaantje (de eerste hadden we gemist) was het toch iets uitdagender dan alleen een beetje over zandpaden toeren. Zonder vallen maar wel af een toe flink glijdend doorgekomen. Met mijn maat die notabene op straatbandjes reed!! en super dag gehad. Fijn dat iedereen elkaar de ruimte gunde om te klooien. En erg bedankt voor de foto's, sta ik er ook eens zelf op.
Groet Boris
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt heeft geschreven op 14 september 2020 om 22:17
Op 12 september de Brabantrit gereden. Het losse zand op de onverharde landwegen, je moet er aan wennen. Het kostte mij moeite in het begin. Je wil controle, maar dan ga je te langzaam. Pas na de lunchpauze begon het te lukken, meer snelheid gaf uiteindelijk groot genoegen. Echt spelen zo'n dag, op oude crossbanen met wasborden, ATB routes, landwegen, obstakels, ik wist niet dat er nog zoveel offroad gereden kan worden in ons land. Met goede techniek beslist goed te doen op een zware GS. Veel dank aan Kees-Jan Langenberg. Goeie instructies, goede begeleiding, samen uit-samen thuis. Tot een volgende keer.
gerrit pullen gerrit pullen uit Hardinxveld Giessendam heeft geschreven op 10 september 2020 om 20:35
zaterdag 5 september hebben we de off road Twente rit gereden , een mooie route na de basic off road cursus . Goede begeleiding en prima verzorgd , ik kijk uit naar een vervolg!
Gerard Hensels Gerard Hensels uit Alkmaar heeft geschreven op 5 september 2020 om 22:54
Mooie twenterit gedaan vandaag met Werner. Een hele mooie oefening na de basic training.
Hans Hans uit Rotterdam heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 23:47
Op 29 augustus olv Werner een heerlijke rit door Twente en Achterhoek gehad. Zelfs de zeer kleine paadjes door het bos werden niet gemeden. Met een leuke groep was het lekker doorrijden op de zandpaden.Prima lunch. Topdag.
Bedankt Werner voor de organisatie en foto`s.
Vincent Vincent uit Rotterdam heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 16:49
Leuke Twente rit gisteren met weer een enthousiaste en goede begeleiding door Werner ?. Leuk vervolg op de basis training eerder dit jaar. De route was heel leuk met verschillende ondergronden en fraaie uitzichten ?
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 09:19
Gisteren meegedaan met Twente all-road rit op noppen. Wat is ons land mooi vanaf deze plekjes bekeken. Zoals gewend was er weer aandacht voor alle details. Er waren stortbuien geweest. Toch lukte het iedereen, van geoefend tot veel minder met plezier te blijven rijden. Zelf kick ik op de atb routes door het bos, maar de modderige boerenland-weggetjes waren uitdagender. In een streek waar de meeste mensen als ze je zien een grijns krijgen op hun gezicht. Dankjewel voor je zeer attente begeleiding Werner!
eugene eugene uit Nootdorp heeft geschreven op 13 juli 2020 om 15:49
Zaterdag 11 juli leuk dagje off road in brabant gereden. Alles was goed geregeld en relaxed. Als we ook om de stortbuien heen kunnen rijden zou het fijn zijn, maar waarschijnlijk hoort dat bij een dagje met Berrt :).

op naar volgend uitje
Rens Rens uit Abcoude heeft geschreven op 12 juli 2020 om 13:32
Het was een veelzijdige dag gister
We hebben alle ondergronden wel bereden van modder tot zand heel leerzaam leuke spelerrij 🙂
Echt een super rit vond ik het
Bedankt voor de foto’s en filmpjes
Groet
Rens
Rinus Rinus uit Doorwerth heeft geschreven op 22 juni 2020 om 09:32
Ben zaterdag 20 juni met de 'twenterit' meegegaan. Heerlijke en goed verzorgde dag met een prachtige route. Ik hoorde dat als je met Bert gaat rijden dat het altijd mooi weer is... was nu ook weer zo ?. Tot de volgende rit/training/reis ?
Edwin Klooster Edwin Klooster uit Almere heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 19:43
Op 6 oktober 2019 de Berrt Classic allroad gereden. De week vooraf veel regen, op de dag zelf aan het einde regen. Ook met mijn allroad banden was het prima te doen. Heel leuk om die zware GS door zand, modder, gras en bos te sturen. (Een Berrt cursus helpt natuurlijk wel 🙂 ) Onderweg gezellige mederijders tegenkomen en aan het eind gezellig napraten tijdens de BBQ. Een aanrader, in 2020 ben ik er weer bij.
Berend Berend uit Best heeft geschreven op 9 september 2019 om 22:12
Afgelopen zaterdag 7 september een mooie rit door het Brabantse landschap. Heerlijk genoten, mede door de prima begeleiding door Kees-Jan! Een echte aanrader als je meters wil maken, maar ook lekker wil genieten wat er met een Allroad allemaal kan. Willem, Berend en natuurlijk Kees-Jan bedankt! Groet, en tot de volgende!
Joop Voss Joop Voss heeft geschreven op 26 mei 2019 om 13:10
Ik heb een prachtige 3-daagse gehad. Het geheel was fantastisch geregeld en ook de service bij bandenpech was super. Ik heb genoten en al weer geboekt voor volgend jaar. Bert, Tineke en Harry, bedankt!
Michael Mes Michael Mes uit Oirschot heeft geschreven op 21 mei 2019 om 22:22
Afgelopen weekend met een toffe groep de 3-daagse van Berrt gereden. Ik heb het weer geweldig naar mijn zin gehad. Van Noord naar Zuid Nederland op je GS door prachtig landschap en voor groot gedeelte uiteraard offroad. En daar zaten pittige stukken tussen. Zoals altijd was ook het hele gebeuren er om heen prima geregeld. Bert, Tineke en Harrie, bedankt weer en tot gauw bij het volgende avontuur.
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp heeft geschreven op 21 mei 2019 om 12:56
In het weekend van 17/18/19 mei 2019 de 3-Daagse van Berrt gereden met 25 anderen. Leuke gezellige groep. Mooi weer en een prachtig landschap met een uitdagend parcours. Veel zand, maar ook akkers, slootkanten, bospaadjes met obstakels en natuurlijk gewone verbindingswegen.
Voor mijzelf reden geweest om zelfvertrouwen te krijgen met mijn GS om iedere situatie de baas te blijven en te zijn over mijn motorfiets. De tips en tricks van Bert en zijn compagnon Harrie hebben daar een grote bijdrage aangeleverd. Bedankt daarvoor heren!
Wil je je vaardigheden testen in de praktijk, dan is de 3-Daagse van Berrt zeker een aanrader.
Mvg,
Olaf
Marcel Marcel uit Breda heeft geschreven op 17 mei 2019 om 18:41
11 mei de Twenterit gereden. Hele mooie route en prachtig weer!
Vorig jaar ook gereden, maar zeker de herhaling waard. Ondergrond was door de regen in de dagen ervoor toch weer heel anders.
Goede begeleiding van Werner! Organisatie, lunch, enz zoals altijd goed geregeld!
Bedankt en tot snel!
Erik Bouman Erik Bouman uit Wijk en Aalburg heeft geschreven op 13 mei 2019 om 09:13
11 mei 2019, Allroad Twente. Het weer is gelukkig veel beter dan weken lang voorspelt. Volgens een aantal deelnemers was de rit een beetje makkelijk door de regen van voorgaande week (Het zand minder zacht). Toch lukt het me om lekker in een geul te rijden omdat ik de zandzachte bocht niet goed nam. En lekker naar de greppel zat te kijken waar je niet naar toe wil. Klassieke beginnersfout natuurlijk maar goed. Hadden we iets om te lachen tijdens de lunch zullen we maar zeggen. Top dag gehad. Smaakt naar meer. FURSTENAU om zand te oefenen is misschien wel een idee ?
Print Friendly, PDF & Email