Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
120 berichten.
Rinus Versteeg Rinus Versteeg uit Doorwerth heeft geschreven op 12 mei 2019 om 11:24
Gisteren een fijne rit gehad door het mooie Twente. Goeie route, goed weer, leuke groep en fijne begeleiding door Werner. Lunch was prima verzorgd. En uiteraard een paar stoere foto’s om het compleet te maken ?. Berrt bedankt voor een heerlijke dag!! Tot de volgende rit/training.
Peter Commandeur Peter Commandeur uit Brasschaat heeft geschreven op 27 april 2019 om 18:44
Waar oude smokkelroutes al niet goed voor zijn...?Nu in gezamenlijk gebruik door fietsers voetgangers paardrijders en motorcursisten van BERRT.
Er is altijd wat te leren en dat bleek ook in de Brabantrit. Werner en KeesJan gaven ervaren rijbaan-weg rijders een kijkje in het leven van duinkonijnen.
Vanwege de invallende droogte veel stof en zandhappen. Hier en daar ook trial oefeningen met verrassende hindernissen.
Goede tips om het zandrijden tot een kunst te maken. Zeker het herhalen waard. Echt een dagje uit met verzorging van ochtend, middag en een gezellig napraatje.??
Marcel Thijssen Marcel Thijssen uit Breda heeft geschreven op 27 april 2019 om 02:56
20 April de Allroadrit Brabant gereden. Perfect weer en gezellige groep!
Mooie lange paden en ook uitdagende single tracks.
Veel zand, maar aan het einde van de dag comfortabel er door heen!
Begeleiding van Werner en Kees Jan was super! Einde van de ochtend reed ik een spijker in mijn achterband. Die werd professioneel opgelapt waardoor ik snel weer door kon rijden. Ik zal toch eens de Bush workshop gaan volgen denk ik...
Het was weer een mooie dag! Bedankt en tot de volgende rit!
Maarthen Maarthen uit Nijhuis heeft geschreven op 21 april 2019 om 21:23
Gisteren 19 april een top dag gehad. Allroad Brabant gereden. Het weer was super en de route idem. Ontvangen met een bakje koffie nabij Veldhoven, een opbouwende rit, een goede lunch en lekker kunnen “raggen” in het zand. Na afloop nog een drankje. Leuke groep met verschillende ervaringen. Ik wil niet voor de groep spreken, ik heb weer een leuke dag gehad en ik hoop de rest ook. Op naar Noorwegen in september. Ik heb er zin in!
Herman Wagter Herman Wagter uit Wijchen heeft geschreven op 21 april 2019 om 12:08
Heerljke All-road dag in Brabant. Ik wist niet dat er zoveel zanderige wegen en mountainbikepaadjes waren in dat gebied tussen Eindhoven en Tilburg. De zand-training van Furstenau kwam heel goed van pas. Zoals altijd weer goed geregeld en verzorgd, met dank aan Wener voor leiding, tips en hulp.
John van der Wens John van der Wens uit Oud Alblas heeft geschreven op 17 april 2019 om 11:52
De vrij rijden dag in Furstenau onder begeleiding van Werner was top. Zelfs het regenachtige weer gooide geen roet in het eten. Veel ervaring opgedaan en een hele leuke groep waarin op een gelijk niveau de vele hindernissen genomen zijn door blubber, zand, en veeeel water.
De dag smaakt naar meer.
Diederik Diederik uit Rijswijk(ZH) heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 22:23
Wat een heerlijke rit zo laat in het seizoen:-). Afgelopen weekend de Twenterit gereden met zonnetje al was het in de ochtend fris. Mooie omgeving heerlijke zandpaden. Leuke groep met rijders van alle niveaus en motoren. Was goed om weer veel van de eerder geleerde techniek toe te passen.
Erwin Erwin heeft geschreven op 21 oktober 2018 om 19:11
Op 20 oktober reed ik de Twente allroad rit. Vanwege de droogte waren de zandpaden redelijk goed te berijden, maar erg stoffig. Mooie, afwisselende route door een prachtige omgeving. Zoals gebruikelijk prima verzorgd en begeleid. Ik heb genoten. Deze rit is goed te doen voor alle niveau's: een mooie manier om op de motor kennis te maken met de zandpaden in Twente!
Martin Koster Martin Koster uit Apeldoorn heeft geschreven op 15 oktober 2018 om 20:48
Zondag 14 oktober 2018 de BERRT Classic gereden. Super weer, prachtige route en af en toe een flinke laag mul zand op de paden om eens flink aan het werk te gaan. Gelukkig ook een paar lange stukken gravel, zand en gravel voor het snellere werk. Alvast tot volgend jaar!
Norwin vd Berg Norwin vd Berg uit Utrecht heeft geschreven op 15 oktober 2018 om 20:42
Zondag 14 oktober de Classic Allroadrit gereden. Was van vertrek tot aankomst weer in de puntjes geregeld. Zelfs het mooie weer en het warme zonnetje was aanwezig (hoe doen jullie dat toch ;-). In ieder geval heeft mulle zand geen geheimen meer. Ons groepje van 4 heeft tijdens de rit nog 4 keer een paard en ruiter gezien, en ondanks dat we van sommige best door mochten rijden, hebben we gewoon even gewacht en /of zelf even een praatje gemaakt. Kortom was weer gezellig voor iedereen. Ook leuk... onderweg nog een oom van Mirjam Pol (op een quad) tegen gekomen en heeft ons nog even meegenomen voor een rondje over het BMW circuit in het bos. Door het droge weer toch tijd zat en het zijn altijd de leukste gesprekken, die je er gratis bij krijgt op zo'n dag.
Beheerdersantwoord van: Bert Duursma
BMW circuit?
Douwe Müller Douwe Müller uit Sloten heeft geschreven op 15 oktober 2018 om 08:45
Gister 14 oktober een prachtige offroad rit gereden, mooi weer en je treft altijd weer collega rijders waar je mee op kunt rijden, het mulle zand zag ik tegen op, maar daar kwam ik met mijn Transalp prima doorheen( wat mij een paar jaar geleden niet was gelukt) de trainingen van Bert en de diverse ritten hebben resultaat. Bert en Tineke bedankt voor weer een geweldige dag met als slot een heerlijk verzorgde BBQ
moe maar zeer voldaan 's avonds op de bank
Jan Jan uit DRACHTEN heeft geschreven op 5 oktober 2018 om 11:09
Jaha, weer zo'n mooie uitdagende rit van Berrt. Van huis gegaan bij 8 graden en bij Utrecht was het 1 graad. Ik dacht dat mijn handvatverwarming het niet meer deed.... Later de hele dag schitterend weer! En mooie paden! En een leuke groep. Jammer dat iemand onorthodox afstapte tegen een overstekend boompje. Maar kwam er alleen met wat egoschade af.
Roel Roel uit Almere heeft geschreven op 1 oktober 2018 om 19:45
zaterdag 29 september weer een mooie off-Road rit in Brabant gereden.
Prima weer, prima ondergrond, lekkere lunch, leuke groep. (zelfs een beetje de Bush Medic en Bush Mechanic in de praktijk getoetst :). Gelukkig liep het met een sisser af! )Tot de volgende keer.
Willem van Dorst Willem van Dorst uit Oss heeft geschreven op 30 september 2018 om 14:13
Samen met Werner en mede motorfanaten, een rondje door het Brabantse landschap gereden. s’ochtends was het vrij fris, bij mij op het scherm gaf de buitentemperatuur 2,5 graden Celsius aan. Maar eerst opgewarmd onder het genot van een bakkie ☕️ en toen op pad. Mooie dorpen en diverse landschappen, in de ochtend waren de paden van diverse ondergronden, in de middag werden de zandpaden steeds langer met veel los zand. Uiteindelijk afgesloten met een drankje en sterke verhalen. Kortom genoten.???
Eric Wilderbeek Eric Wilderbeek uit Nootdorp heeft geschreven op 22 juli 2018 om 15:08
Gisteren (zaterdag 20 juli) de Twenterit gereden met Berrt. Als enige KTM tussen als het GS geweld was het goed toeven. De rit is een mooie afwisseling van offroad en asfalt / verhard. Dankzij het droge weer was het af en toe behoorlijk mul zand maar zoals Werner vooral ons al meldde; "Vooruitkijken, gewicht op achterwiel, en tractie houden". Moe, stoffig maar zeker voldaan kwamen we allen weer aan bij Berrt waar een afsluitend koel drankje op ons stond te wachten.
Bart dirkson Bart dirkson uit Limmen heeft geschreven op 21 juli 2018 om 21:45
Vandaag een super mooie rit gemaakt met een zeer leuke groep olv werner. na eerst een basis training gevolg te hebben bij Bert , nu een vervolgrit alle basis dingen kwamen aan bod. Super top dag op naar meer mooie ritten. Werner ???
Boaz Boaz uit Amstelveen heeft geschreven op 14 juni 2018 om 22:16
Lekkere rit dat goed werd opgebouwd gedurende de dag. Zelfs al was het geen training merk je dat Werner's tips-en-tricks tijdens de lunch goed uitgelegd worden. Op naar de intermediate training!
Judy Judy uit Amsterdam heeft geschreven op 2 juni 2018 om 20:49
Vandaag de Veluwe allroad rit gedaan. Prachtige tocht met mooie zandwegen, één waterplas (die toch wat dieper was dan Werner dacht 😉 en af en toe een beetje modder. Mooie bosgebieden en landschappen. En natuurlijk, zoals altijd, fantastisch verzorgd met lekker eten. Binnenkort de intermediate training!
Volker Volker uit Hilversum heeft geschreven op 28 april 2018 om 17:18
Net de BERRT 3-daagse gereden. Wat een mooie rit was het. Nederland van een heel andere kant ontmoet, was erg verrast dat offroaden in ons klein landje nog mogelijk is op deze manier. Elke dag tussen 300 en 350 km, best pittig, maar geweldig om meer ervaring in offroad te krijgen - alleen mulle zand blijft een grote uitdaging 🙂 Volgend jaar weer!
Michael Mes Michael Mes heeft geschreven op 27 april 2018 om 20:15
Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag met een hele toffe groep van 12 motorrijd(st)ers Berrt’s 3-daagse gereden. Een geweldige ervaring!

In 3 dagen 1000 Km van noord naar zuid Nederland, waarvan de helft onverhard. En daar zaten pittige en uitdagende stukken tussen. Alles was uitstekend geregeld en daarbij dan ook nog eens alle dagen prachtig weer.

Werner en alle anderen, hartstikke bedankt en als het aan mij ligt… volgend jaar weer!
Print Friendly, PDF & Email