Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
120 berichten.
Luit Jan Luit Jan heeft geschreven op 27 april 2018 om 20:13
Nog spierpijn van de 3-daagse tocht (1000 km) maar wat een mooie tocht en wat een uitdagingen. Niet ongetraind aan beginnen want sommige uitdagingen zijn zwaar. Aanrader!
Rob van Rooijen Rob van Rooijen heeft geschreven op 27 april 2018 om 20:10
Afgelopen weekend de BERRT 3-daagse gedaan, zigzaggend on- en offroad van Drenthe naar Limburg en eindigend in Brabant. Zo’n 300 prachtig mooie en inspannende kilometers per dag die je van het ene uitdagende boerenpad naar het andere mooie bospad voeren. Onderweg niet alleen genoten maar ook heel veel geleerd en offroad-zelfvertrouwen gekweekt! Een uitstekend georganiseerde 3-daagse en bovendien mooie en relaxte hotels onderweg. Bedankt Werner, Harrie en Bert. En wat mij betreft volgend jaar graag weer, maar eerst deze zomer de Mongolië-reis, ik ben er nu klaar voor!
Frans Frans uit Elst heeft geschreven op 26 april 2018 om 18:19
Lijkt me leuk om mee te maken.
Erwin Homan Erwin Homan heeft geschreven op 25 maart 2018 om 11:36
Gisteren heb ik met Werner de Veluwerit Basic gereden. Een mooie route, technisch niet heel lastig. Omdat de paden er goed bij lagen konden we probleemloos en met oog voor de omgeving rijden. Goed georganiseerd, met een aantal "verborgen schatten": mooie, rustige paden.
Roel Wierenga Roel Wierenga uit Almere heeft geschreven op 29 oktober 2017 om 20:47
Vrijdag 27 oktober meegereden met de Brabant Advanced Rit met Werner als gids. Super zoals hij de rit heeft gereden?, ik heb niet gemerkt dat we ergens verkeerd zijn gereden. In de loop van de dag werden de off-road stukken steeds langer en mooier met af en toe een pittig stukje ertussen. Het was schitterend weer, prima ondergrond dus lekker hoog tempe, en een heerlijke lunch in een gezellig restaurant op de grens met België. Kortom een prima off-road dag!
Erwin Homan Erwin Homan heeft geschreven op 28 oktober 2017 om 11:09
Op vrijdag 27 oktober heb ik de Brabant-rit Advanced gereden onder leiding van Werner. Het was een heldere dag met veel zon. De omgeving is prachtig en de herfstkleuren gaven extra sfeer. We begonnen met een paar lange, makkelijke zandpaden, afgewisseld met stukjes asfalt. Geleidelijk werd het aandeel offroad wat groter, en kwamen er wat specials. Pittig, maar in combinatie met een redelijk droge bodem nog prima te doen. Het geheel was goed georganiseerd, en met aandacht voor regelgeving en beperking van overlast voor anderen. Leuk!
Johan van Velden Johan van Velden uit 's-Gravenzande heeft geschreven op 24 oktober 2017 om 19:40
Zaterdag 21 okt de Allroad Basic Rit Apeldoorn/Veluwe gereden. Met een achttal rijders en een goede begeleiding een prachtige rit. gemaakt. Mooie en niet al te moeilijke onverharde stukken er tussen. Veel natuur en zelfs ook wild gezien, voor sommige van ons helaas van te dichtbij. Lekker eten tussendoor en een prettig tempo. Een hele geslaagde dag gehad. Jullie zien me zeker terug . Werner, bedankt !
Tjeerd Tjeerd uit Poortugaal heeft geschreven op 3 oktober 2017 om 11:20
Zondag de jaarlijkse Allroad BERRT Simako-BDM Classic gereden en wat een geweldige ervaring om echt een keer off-road te rijden met de GS. Denk zeker dat ik wel een training kan gebruiken, maar het was echt buitenspelen met de motor, fantastisch.
Ronald Ronald uit Garderen heeft geschreven op 23 juli 2017 om 15:30
Zaterdag 22 juni heb ik de All road-rit over de veluwe gereden. Ondanks dat het voor ons bekend terrein is hebben wij de route met veel plezier gereden. Mooie locatie voor een lunch Het was prima geregeld Bedankt Werner voor de begeleiding en de gezellige dag.
Mvg Ronald
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp heeft geschreven op 23 juli 2017 om 15:01
22-7-2017 All-Road-Rit Veluwe
Wederom genoten van een mooie all-road-route over de Veluwe. Gelukkig niet te warm en doordat het de dagen ervoor flink geregend had was de route op het onverhard goed te doen. De groep bestond uit voornamelijk ervaren rijders met de nodig off-road ervaring. Hierdoor een lekker vlot tempo gereden. Ruimte om een beetje te spelen met het gas. Slippend de bocht in en driftend de bocht weer uit. Het ging steeds soepeler.
Werner bedankt voor de begeleiding op deze mooie dag.
Mvg,
Olaf
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp heeft geschreven op 29 mei 2017 om 20:32
27 mei 2017; Na Hemelvaartsdag (do) en een brugdag (vr) naar de zaterdag klaar voor de rit door het Brabantse landschap. Als vertegenwoordiger kom ik regelmatig in dit gebied, maar vandaag vanuit een heel ander perspectief naar rustieke dorpjes in onze zuidelijke provincies bekeken. Het was erg warm en vergde de nodige energie om alert te blijven op het uitdagende parcours. Fantastisch! In N-H kom ik doorgaans niet verder dan de zandputten bij de sluizen van IJmuiden. Daar ben je op een zondagmorgen naar een uurtje wel uitgekeken, maar deze dag leek wel zonder einde. Na een lange lunchpauze was het dan ook afzien op het warmste gedeelte van de dag. Alleen rollen op een grindpad zorgde al voor een flinke stofwolk. Werner, die voorop reed, was dan ook de enige die nog redelijk schoon was aan het eind van de dag.
Helaas hebben we de route niet geheel kunnen uitrijden. We moesten immers bijna allemaal nog een lange rit naar huis.
Werner bedankt voor het begeleiden van deze mooie rit, ondanks een uitglijder onderweg, zijn we allemaal weer veilig op weg naar huis gereden. Je hield een prettig tempo aan en het landschap was erg fraai. Misschien de opmaat voor een driedaagse toertocht? In ieder geval ben ik van plan de all-road toerrit in Oktober te gaan rijden. Tot dan!
Maarthen Maarthen uit Laren heeft geschreven op 8 mei 2017 om 22:16
14 April, goede vrijdag, zeker een goede vrijdag. Vandaag de Advanced All-road Brabant gereden. Wat een leuke dag om 320 km weg te trappen, over onverhard, verhard en water (pontje over de Maas). Ik heb dit echt als super leuk ervaren, zoals gezegd zit er van alles in. Single tracks (met val ;-)), mooie bospaden, landschappelijke verharde wegen, tussen de asperge "boeren"(zouden die veel last gehad hebben van ons stof) en last but not least zand, lekker mul diep zand. Voorzien van een natje en een droogje op zijn tijd. Lekker met voorrijder zodat je in ieder geval je over de route geen zorgen hoeft te maken. Voor wie niet 3 dagen op pad wil maar het laatste stukje wil proeven een aanrader. Op naar bochtentraining 1 & 2, weer een andere discipline.
Jack Jack uit Uden heeft geschreven op 18 april 2017 om 14:02
Hallo Werner,

Dank voor de mooie rit afgelopen vrijdag. Na een lange periode niet op de motor gezeten te hebben was dit weer een feestje. Veel onverhard, een lekker tempo en een fijne groep die niet te groot was. Topdag!!
Harm Jongeling Harm Jongeling uit Wolvega heeft geschreven op 18 april 2017 om 13:27
Dag Werner,

Dank voor de goed georganiseerde en mooie All-Road Rit op de Veluwe, gereden op vrijdag 24 april 2017. In juni 2012 deelgenomen aan de BERRT één-daagse All-Road Training en daarna diverse allroad ritten gemaakt, was het toch wel weer even een goede opfrisser onder leiding van Werner en een goede voorbereiding voor mijn 24-daagse motorvakantie op IJsland.

Met vriendelijke motorgroet,

Harm
Norwin Norwin heeft geschreven op 11 april 2017 om 22:02
3-daagse rit van Groningen naar Tilburg. 900km met maximaal aantal onverharde wegen. Bert en Werner jullie gastvrijheid en organisatie was uitstekend. Jullie hebben mij goed begeleid. De ervaring uit eerdere trainingen kon ik 900km lang oefenen. Volgend jaar ben ik er weer bij 🙂
Ben Ben uit Uppel heeft geschreven op 11 april 2017 om 13:27
Beste Bert en Werner,

Afgelopen weekend de eerste BERRT 3-daagse offroad van Nederland gereden. In een woord geweldig, goed geregeld goede hotels en vooral een mooie route. Ik ben nog niet helemaal klaar voor Athene Gibraltar maar ik heb wel een goede basis.
Ben Verwoerdt
Hans Wuijts Hans Wuijts uit Vlaardingen heeft geschreven op 11 april 2017 om 11:20
Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag de Berrt 3-Daagse gereden. 900 km door Nederland, gestart in Roden (Gr) en geëindigd in Hilvarenbeek.
Ongelofelijk dat je zoveel off-road kunt rijden in Nederland!!!
Ik heb werkelijk genoten van deze prachtige, uitstekend verzorgde tocht. Het rijden op tracks in combinatie met waypoints is een mooie basis voor andere avonturen. Chapeau voor de kwaliteit van de routes in het navigatiesysteem. Dat was vast een enorme klus.
Ik ben niet de meest ervaren off-road rijder maar voor mij waren de afstanden toch goed te doen. Zoals Bert zei: "Houd de tijd voor je", en dat is gelukt. Een aanrader voor de meer ervaren rijder, maar zeker ook een onvergetelijk avontuur voor degene die niet zoveel kilometers kan maken en nu toch eens er uit wil halen wat er in zit.
Bert en Werner, heel hartelijk bedankt.
Dave Ouwehand Dave Ouwehand uit Katwijk heeft geschreven op 11 april 2017 om 11:16
Afgelopen weekend de BERRT 3-daagse mogen rijden......wat een toprit. 3 volle dagen rijden langs plekken die je telkens weer verrassen. (is dit Nederland? Zekers!)
Wat langere dagen rijden maar gewoon haalbaar ook al neem je nog wat tijd voor een relaxte lunch. Lekker licht rijden met je spullen in de volgauto en na aankomst in nette hotels smaakt dat welverdiende biertje (of cola) heerlijk.
Ga ik nog een keer? Dat dacht ik wel ja! Aanradertje! Niet twijfelen, gewoon doen.
Peter Peter uit Duiven heeft geschreven op 11 april 2017 om 07:24
Hallo Bert, Werner,
In voorbereiding op mijn geplande trips door Schotland, Wales, Spanje en Marokko wilde ik iets meer offroad ervaring. En bij wie doe je dat anders dan bij Berrrt? Vandaag heb ik erg veel van Nederland gezien waar ik nog nooit eerder kwam en heb weggetjes gereden die ik normaal alleen met de MTB doe. Net als een keer circuit-rijden kan ik iedereen deze dag aanbevelen. Met je eigen motor doe je voorzichtig maar je komt over grenzen in een gecontroleerde omgeving. Leerzaam, zelfverzekerend!
Olaf Olaf uit Hoofddorp heeft geschreven op 10 april 2017 om 20:13
2 oktober 2016
Beste Bert, Bedankt voor de mooie toerrit van afgelopen zondag. Leuk ook dat je ons gefotografeerd hebt en deze op de 'cover' van de website hebt gezet. Zij het dat ik het zwarte stipje aan het einde van de weg ben.
Ik heb me al weer ingeschreven voor volgende jaar.

PS. Jammer dat je geen roadbook meer wilt uitgeven. Dit was nl mijn redding tijdens de rit. Electronica en app-jes werken toch niet zo betrouwbaar als een gedrukt velletje papier.

Mvg,Olaf
Print Friendly, PDF & Email