Hechlingen Advanced Training

Algemeen

Deze Hechlingen Advanced training is bedoeld voor deelnemers die de Hechlingen Intermediate Training al hebben gevolgd en de oefeningen daarvan zonder enige problemen hebben uitgevoerd.
Deze training is erg intensief en vergt naast veel “motorgevoel” ook een goede conditie. Idealiter heb je na de Hechlingen Intermediate training de nodige offroad meters gemaakt of al aan de Meppen training deelgenomen.

 • Voor wie?

  Deze training kan geboekt worden door deelnemers die onze Hechlingen Intermediate training minder dan 2 jaar geleden met goed gevolg hebben afgesloten. Bij twijfel of voor toelichting graag even contact opnemen.

 • Data en tijden

  Deze Hechlingen allroad training duurt 2 dagen.

  We beginnen om 9:00 uur en eindigen de 1e dag om 16:45 uur en de 2e dag om 15:45 uur.

  De 1e dag dien je om 8:30 uur aanwezig te zijn in het enduropark.

  De trainingsdata kun je vinden door op onderstaande gele knop te klikken. Je komt dan op de kalender waar je vrijblijvend een datum kunt uitzoeken en eventueel ook meteen kunt boeken.

 • Prijzen

  Je kunt al meedoen vanaf € 995,-   (eigen motor, arrangement op basis van 2-persoonskamer)

  Voor specificatie en kosten van de arrangementen zie onder “Prijzen” hiernaast.

 • Deelnemers

  We werken met groepjes van 7 tot 8 Nederlandse deelnemers en een Nederlandse instructeur (Werner of Peter) zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is en er geen taalbarrière kan ontstaan.

Gastenboek Hechlingen Trainingen

 • Eelco Kuijpers 13 september 2023
  Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aar de intermediate training in Hechlingen. Alles was helemaal top. Het park zelf, de organisatie van het weekend, het hotel...

Impressies

Geef een cadeaubon

Cadeaubon - BERRT Reizen Ritten en Trainingen offroad voor de allroad motorrijder

Trainings locatie is BMW Enduro Park Hechlingen, ongeveer 620 km van Apeldoorn. Enduro Park Hechlingen werd begin negentiger jaren aangekocht door BMW Motorrad en in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de mooiste trainingsfaciliteiten in Europa!

Voor wie?

Deze Hechlingen Advanced training is bedoeld voor deelnemers die de Hechlingen Intermediate Training al hebben gevolgd en de oefeningen daarvan zonder enige problemen hebben uitgevoerd.
Deze training is erg intensief en vergt naast veel “motorgevoel” ook een goede conditie. Idealiter heb je na de Hechlingen Intermediate training de nodige offroad meters gemaakt of al aan de Meppen training deelgenomen.

Trainingsprogramma

De Hechlingen Advanced Training begint met een korte herhaling van stuurtechniek korte bochten, remmen op losse ondergrond en heuvels op en afrijden. Daarna gaan we verder met combinatie oefeningen zoals kort draaien en direct een steile helling omhoog,. En natuurlijk komen ook single tracks met hogere moeilijkheidsgraad aan bod en leren de motor kort om te zetten met geblokkeerd achterwiel en dan eer driftend er vandoor (Elephant turn). Korte drifts doen we, evenals bergpassen rijden met zeer krappe bochten etc. Behalve de training in het park maken we ook een rondrit door de omgeving van plm 35 km over gravelpaden, bospaden en asfalt. Prachtige gelegenheid om de GS van je keuze zowel on- als offroad eens goed aan de tand te voelen!

De training wordt in het Nederlands gegeven door Werner of Peter, beiden gecertificeerd BMW Motorrad offroad instructeur.

Huurmotoren

Enduro Park Hechlingen beschikt over alle GS modellen. De R 1250 GS wordt verreweg het meest geboekt, die zijn dan ook in ruime mate beschikbaar. De R 1250 GS Adventure is beperkt beschikbaar. Mocht je deze motor hebben geboekt en hij blijkt niet beschikbaar te zijn, dan wordt de boeking automatisch omgezet naar een R 1250 GS. Daarvan wordt je uiteraard binnen enkele dagen op de hoogte gesteld. Ook de nieuwe G 310 GS, F 750 GS en F 850 GS zijn beschikbaar. Bovenstaande modellen zijn beperkt beschikbaar in verlaagde uitvoering.

Vanwege het karakter van deze advanced training adviseren wij om te kiezen voor de R 1250 GS of F 850 GS.

Diversen

– Je kunt ter plekke enduro laarzen huren voor Euro 25,- voor 2 dagen. Doen!!
– Op het terrein zijn kleedkamers met douches en afsluitbare kledingkastjes aanwezig.
– Lunch is buiten het park (10 min), je rijd daar op je huurmotor naar toe.
– Na inschrijving ontvang je van ons uitgebreide informatie over de training.

Leuke route voor de heenweg

Om je de laatste 115 km van je heenreis te vermaken met mooi bochtenwerk, kun je bijgaand gpx bestand downloaden. Daarin vind je het waypoint waar de route begint en ook de gps-track van de route.

De route voert je  al slingerend door o.a. het prachtige dal van de Tauber.

Je kunt de route natuurlijk ook gebruiken voor het eerste deel van de terugreis.

Mooie heen- of terugreis

Prijzen

Sluit altijd een annuleringsverzekering af, de voorwaarden voor annulering worden door Enduro Park Hechlingen strikt gehanteerd. Je kunt het beste een permanente reisverzekering afsluiten waarin de annulering meeverzekerd is. Maak gebruik van ons arrangement, dan is alles in een keer geregeld: training, motorfiets, instructeur, overnachtingen, eten. Gemakkelijk!

Met ingang van 2018 is het arrangement ook inclusief drankjes bij de lunch en avondeten na afloop van de 2e trainingsdag.

Het arrangement bestaat uit:
– 2-daagse training in BMW Enduro Park Hechlingen
– Huurmotor incl. benzine en allrisk verzekering zonder eigen risico (mits geboekt)
– Gecertificeerde Nederlandse instructeur van BERRT
– 3 hotel overnachtingen (Aankomst: dag voor de training. Vertrek: dag na de training)
– 3 x avondeten, bij aankomst en na de 1e en 2e cursusdag (excl. drankjes)
– 2 x uitgebreide (warme) lunch (incl. drankjes)
– Hechlingen T-shirt, cap of halsdoek
– Certificaat van deelname

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag jouw vaardigheden in het offroad rijden met jouw allroad motor uitbreiden? En daarbij veel en met volop uitdaging rijden om zo optimaal te genieten van het offroad rijden met een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar twee geweldige dagen vol motorplezier!

Voorwaarden en herroepingsrecht

Op deze training zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT Reizen en Trainingen vof van toepassing. Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de trainingsvoorwaarden>>

De rol van BERRT in deze training is die van agent, die de training onderbrengt bij Enduro Park Hechlingen GmbH. BERRT levert de Nederlandse instructeur die onder verantwoordelijkheid van Enduro Park Hechlingen GmbH optreedt. Op deze training zijn daarom de trainingsvoorwaarden van Enduro Park Hechlingen GmbH ook van toepassing. Deze trainingsvoorwaarden dienen eveneens op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de trainingsvoorwaarden>>

Op alle trainingen en reizen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat die zijn aan te merken als diensten waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Print Friendly, PDF & Email