Allroad Advanced Training

 • Data en tijden

  De Allroad Advanced Training in Nederland duurt 1 dag. We beginnen om 09:00 uur in Diepenheim (Twente) en eindigen om ongeveer 16:45 uur in Apeldoorn.

  Heb je een motor gehuurd, dan kun je die om 08:00 uur bij BERRT afhalen in Apeldoorn, Hommel 9. Je rijdt samen met de instructeur naar de start in Diepenheim.

  De trainingsdata kun je vinden door op onderstaande gele knop te klikken. Je komt dan op de kalender waar je vrijblijvend een datum kunt uitzoeken en eventueel ook meteen kunt boeken.

 • Kosten

  De kosten bedragen € 295,- per persoon, dit is inclusief top-instructeur, koffie, drankjes, water onderweg, uitgebreide lunch en certificaat.

 • Deelnemers

  We werken met groepjes van maximaal 5 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is

 • Voorwaarden en herroepingsrecht

  Op deze training zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.

  Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer.

  Bekijk de trainingsvoorwaarden>>

  Op de trainingen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat deze trainingen zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Laatste reactie Gastenboek

 • Karin Torn Broers / 4 augustus 2017:
  Wilde graag leren om offroad te rijden met mijn zijspan. Het is een combinatie van een F800GS met een rally zijspan van EZS in Zelhem.... Lees verder »

Impressies

Voor wie bedoeld?

De Allroad Advanced Training sluit aan op de Allroad Basic Training en is bedoeld voor deelnemers die de basis training zonder problemen hebben gevolgd. In deze training ligt het tempo wat hoger en zijn de oefeningen moeilijker en uitdagender. Ook deze training is bedoeld voor berijders van zware allroad motoren (geen sportenduro’s)

Doel van de training

Deze training heeft als doel om de vaardigheden van de Basic training verder aan te scherpen en uit te breiden. Na deze training kun je ook zwaar terrein bedwingen en complexere situaties goed beheersen.

Cursusprogramma

Je begint met een korte herhaling van stuurtechniek en remtechniek zodat je weer helemaal scherp bent. Tot aan de lunch vermaak je je in bospercelen waar je oefent in het rijden van single tracks en het nemen van obstakels zoals boomstammen.

Na de lunch rijdt je een mooie en gevarieerde route over zandpaden waar je o.a. oefent met het wisselen van sporen, rijden op snelheid. We komen langs een nieuwe oefenlocatie die speciaal is aangelegd voor deze Advanced training. Hier hebben we mooie uitdagingen gecreeerd voor deelnemers die alles uit hun zware allroad willen halen! De dag eindigt met het oefenen van offroad bochtentechniek met iets hogere snelheid.

Tijden

De training begint om 09:00 uur in Diepenheim (Twente) en eindigt om plm 16:45 uur in Apeldoorn.
Wanneer je een motor huurt, kun je die om 08:00 uur afhalen in Apeldoorn en van daaruit met de instructeur naar Diepenheim rijden.

Diversen

– We werken met groepjes van 5 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is.
– De meeste trainingen worden door Bert zelf gegeven. Bert is door BMW Motorrad gecertificeerd BMW offroad instructeur, opgeleid op de BMW Motorrad International Instructor Academy.
– De hele dag door krijg je handige en praktische tips mbt het offroad rijden.

Banden

De training is bij droog weer goed te doen met straatbanden. Wanneer het regent of geregend heeft, zijn noppenbanden handig maar niet verplicht. Ook is het mogelijk een BMW GS met noppenbanden te huren bij BERRT. De meest geschikte noppenband voor allroad motoren is de Conti TKC80 of TKC70.

Huurmotor

Het mogelijk een BMW GS (700/800/1200) met noppenbanden te huren bij BERRT.  Je kunt op het inschrijfformulier voor de training aangeven of je een huurmotor wilt. Onze huurmotoren zijn gewend om te vallen, een extra kras of deuk is daarom geen schadepost voor de cursist!

Lees meer over onze huurmotoren>>