Allroad Intermediate Training

Algemeen

De Allroad Intermediate Training sluit prima aan op de Allroad Basic Training en is bedoeld voor deelnemers die de basis training zonder problemen hebben gevolgd. In deze offroad training voor gevorderden ligt het tempo wat hoger en zijn de oefeningen moeilijker en uitdagender. Ook deze training is bedoeld voor berijders van zware allroad motoren (geen sportenduro’s)

 • Voor wie?

  Deze training kan geboekt worden door iedereen die de Allroad Basic training (via on of KNMV) minder dan 2 jaar geleden met goed gevolg heeft afgesloten. Bij twijfel of voor toelichting graag even bellen 06-30038576 of mailen naar tineke@berrt.nl

 • Data en tijden

  De Allroad Intermediate Training in Nederland duurt 1 dag. We beginnen om 09:00 uur in Enter (Twente) en eindigen om ongeveer 17:00 uur in Apeldoorn.

  Heb je een motor gehuurd, dan kun je die om 08:00 uur bij BERRT afhalen in Apeldoorn, Hommel 9. Je rijdt samen met de instructeur naar de start in Enter.

  De trainingsdata kun je vinden door op onderstaande gele knop te klikken. Je komt dan op de kalender waar je vrijblijvend een datum kunt uitzoeken en eventueel ook meteen kunt boeken.

 • Prijzen

  De prijs voor de training bedraagt op maandag t/m vrijdag € 295,- per persoon, op zaterdag € 345,- per persoon. Dat is inclusief koffie, drankjes, water onderweg, uitgebreide lunch en certificaat. En uiteraard wordt je getraind door een ervaren en gediplomeerd offroad instructeur die je in 1 dag enorm veel zal leren.

  Een GS huurmotor is al beschikbaar vanaf € 100,-

 • Deelnemers

  We werken met groepjes van maximaal 5 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is. Je hebt de Allroad Basic al gedaan zonder problemen en tussendoor bij voorkeur al wat offroad meters gemaakt.

 • Voorwaarden en herroepingsrecht

  Op deze training zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.

  Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer.

  Bekijk de trainingsvoorwaarden>>

  Op de trainingen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat deze trainingen zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Recente reactie Gastenboek NL

 • Edwin Klooster / 14 september 2019:
  14 september onder leiding van Aad de Twente rit gereden. Wat ontzettend leuk om te doen en wat doet de GS het fantastisch goed, gewoon... »

Impressies

Voor wie bedoeld?

De Allroad Intermediate Training sluit prima aan op de Allroad Basic Training en is uitluitend bedoeld voor deelnemers die de Allroad Basic training (via BERRT of KNMV) niet langer dan 2 jaar geleden zonder problemen hebben gevolgd. In deze offroad training voor gevorderden ligt het tempo wat hoger en zijn de oefeningen moeilijker en uitdagender. Ook deze training is bedoeld voor berijders van zware allroad motoren (geen sportenduro’s)

Doel van de training

Deze training heeft als doel om de vaardigheden van de Basic training verder aan te scherpen en uit te breiden. Na deze training kun je ook zwaar terrein zoals mul zand bedwingen en complexere situaties beter beheersen.

Cursusprogramma

Je begint met een korte herhaling van stuurtechniek en remtechniek zodat je weer helemaal scherp bent. Tot aan de lunch vermaak je je in bospercelen waar je oefent in het rijden van bochten op hogere snelheid, single tracks, sterk geaccidenteerd terrein en het nemen van obstakels zoals boomstammen.

Na de lunch rijdt je een mooie en gevarieerde route over zandpaden waar je o.a. oefent met het wisselen van sporen, rijden op snelheid en het toepassen van offroad bochtentechniek met hogere snelheid. We komen langs een nieuwe oefenlocatie die speciaal is aangelegd voor deze Advanced training. Hier hebben we mooie uitdagingen gecreëerd voor deelnemers die alles uit hun zware allroad willen halen! De dag eindigt met een pittige rit door oa de bossen van Hellendoorn!

Tijden

De training begint om 09:00 uur in Enter (Twente) en eindigt om circa 17:00 uur in Apeldoorn.
Wanneer je een motor huurt, kun je die tussen 07:45 en 08:00 uur afhalen in Apeldoorn en van daaruit met de instructeur naar Diepenheim rijden.

Diversen

– We werken met groepjes van max 5 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is.
– De instructeurs Bert en Werner zijn door BMW Motorrad gecertificeerd BMW offroad instructeur, opgeleid op de BMW Motorrad International Instructor Academy. Daarnaast bechikken zij over WRM A en B (rij-instructeur auto/motor) en KNMV KGI certificaten.
– De hele dag door krijg je handige en praktische tips mbt het offroad rijden.

Banden voor de Allroad Intermediate Training

Voor deze training zijn noppenbanden verplicht. Een zeer geschikte noppenband voor deze training is de Conti TKC80.

Het is mogelijk een BMW GS met noppenbanden te huren bij BERRT, zie hieronder.

NB. De TKC70 en soortgelijke banden zijn niet geschikt voor deze training.

Huurmotor

Het mogelijk een BMW GS (310/750/850/1200) met noppenbanden te huren bij BERRT.  Je kunt op het inschrijfformulier voor de training aangeven of je een huurmotor wilt. Onze huurmotoren zijn gewend om te vallen, een extra kras of deuk is daarom geen schadepost voor de cursist!

Lees meer over onze huurmotoren>>

Lees offline: