Gastenboek Hechlingen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.21.83 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
125 berichten.
Maarten van Weezenbeek Maarten van Weezenbeek uit Nw-Beijerland schreef op 3 oktober 2017 om 20:49:
Beste Bert en Werner, wat heb ik veel geleerd in het laatste weekend van september 2017 betreffende het off the road werk met een GS. Samen met mijn vriend Remke (de tipgever) vertrokken we vrijdag naar Hechlingen. Het is toch moeilijk om een voorstelling te maken van hetgeen je gaat beleven. We hadden het geluk dat er deze keer 2 instructeurs waren waardoor er niks aan jullie aandacht ontglipte. De eerste anderhalve dag waren zeer leerzame oefeningen, bij elke oefening zag je iedereen vooruit gaan. Ik rij al bijna dertig jaar op een R100 GS, dus de 1200 GS was voor mij pure verwennerij. Lekker die lichte koppeling, zeker omdat je die de hele tijd met 2 vingers moet bedienen in het terrein. Tevens bijna 2x zoveel PK's als ik gewend was, en de enduro stand was natuurlijk ook genieten. Heb per ongeluk ook een stukje off the road gereden in de road stand. Dat ging me niet echt goed af ?.
Na al die oefeningen was het middagje in het terrein rijden ook een makkie geworden. Heerlijk om effe uit te waaien, jammer dat we het land van de Duitse boeren niet mochten omploegen ?.
Nogmaals bedankt voor de leerzame lessen en de gezelligheid. Ben bang dat ik jullie vaker ga zien in de toekomst ?.
Groeten Maarten.
Maarten Verhaar Maarten Verhaar uit Den Haag schreef op 28 september 2017 om 22:12:
Wat een weekend in Hechlingen eind september!
Schitterend terrein, de mooiste fiets, uitdagende oefeningen en bovenal uitstekende instructie door Bert en Werner. Dan nog eens mooi weer, een leuke groep en een goed hotel. Wat wil je nog meer? Niets! Veel geleerd en nieuwe ervaring opgedaan. Niet alleen handig in het terrein maar ook voor op de weg.
Berrt: dank voor een waanzinnig weekend vol avontuur. Ik meld mij zeker aan voor het vervolg in Hechlingen!
Hartelijke groet, Maarten Verhaar
Adriaan Adriaan uit Winterthur schreef op 26 september 2017 om 21:49:
Nogmaals bedankt voor t leuke en leerzame weekend! Zeker de moeite waard, en een aanrader voor elke motorrij -der/-ster.
Frits Frits uit Utrecht schreef op 12 juli 2017 om 21:23:
Letzte Woche waren wir in Hechlingen bei Instruktor Bert und seine Tineke. Da kann Mann sagen das der Bert schon richtig motorrradfahren kann und probiert hat uns auch etwas bei zu bringen. Gratuliere Bert, es ist dir gelungen. Wir haben Alle die Note "VOLDOENDE" bekommen.....

Grűße von der lärmische Gruppe.
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Haha, danke Jungs!!
Bas Bas uit Amsterdam schreef op 16 juni 2017 om 12:18:
Niets dan lof over de 2 daagse offroad training in Hechlingen onder de leiding van Bert Duursma. Samen met Rob, Volker en onze medecursisten enorm veel geleerd, en plezier gehad. Leerzame oefeningen, mooie ritjes door het park, en als afsluiter een prachtige tocht door de omgeving. Een absolute must voor iedereen die zijn motor beter wil beheersen op de losse ondergrond. Hotel en eten waren ook dik in orde. Grote dank aan Bert en Tineke!
Martijn Martijn uit Rosmalen schreef op 10 juni 2017 om 11:11:
Afgelopen weekend deelgenomen aan de Allroad Basic training in Enduropark Hechlingen. Geweldig om te doen. Verrast hoeveel je kunt leren onder goede begeleiding. Van eenvoudige oefeningen tot spannende singletracks door het bos en gladde weggetjes over klei. Dit alles met veel plezier.

Allen, en Bert in het bijzonder: bedankt! was een top weekend!
Volker Volker uit Hilversum schreef op 7 juni 2017 om 22:03:
Vorige week uitstekende 2 dagen in Hechlingen gehad tijdens de beginners cursus off-road rijden. Naast heel veel zweten (temperatuur rond 30 graden) ook heel veel geleerd en geoefend. Bert als instructeur weer uitstekend, petje af voor zijn kennis en kunde! In mijn beleving was de cursus zijn geld in gold waard. Overnachting in prima hotel met goed eten en drinken. Organisatie door Bert (en Tineke) vlekkeloos. Kort door de bocht: Geen klachten en heel veel lof!
Rob Rob uit Zeist schreef op 6 juni 2017 om 23:22:
Afgelopen week in Hechlingen met Bert de 2-daagse allroad basictraining gedaan. Die heb ik 2 jaar geleden ook al eens met goed gevolg gedaan maar dacht dat het geen kwaad kon om het nog eens over te doen. Opnieuw weer veel opgestoken van de duidelijke uitleg over de technieken van motorbeheersing en ik merkte dat ik met veel meer vertrouwen dan 2 jaar geleden de oefeningen en ritten heb afgewerkt. Op naar de vervolgtrainingen en de allroad ritten door Nederland met BERRT , ik heb er zin in ! ?
Roel Roel uit Hoofddorp schreef op 6 juni 2017 om 19:45:
In april de leuke basis training in Nederland gedaan en afgelopen weekend de Hechlingen Allroad Basic training met zo heel veel plezier en veel nieuwe vaardigheden (in super warm en drijf nat weer :D) afgerond dat ik mij gelijk heb ingeschreven voor de Hechlingen Allroad Advanced training! De trainingen van Bert zijn zeer leerzaam, met aanwijzingen naar ieder zijn of haar niveau, een oog voor details en buiten het rijden op de motor om veel handige tips over techniek en uitrusting. Alles is goed verzorgd, waaronder het heerlijke hotel in een mooi dorp naast Hechlingen.
Alle trainingen zijn bedoeld als voorbereiding om een goede basis te leggen voor de allroad reizen die ik in de toekomst wil maken, met natuurlijk een wereldreis op de motor als ultieme doel!
Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de Bush Mechanic Workshop en de Hechlingen Advanced training, zou eigenlijk nog en Bush Medic Workshop moeten plannen.
Bert en Tineke bedankt voor alles, dan kan ik niks vergeten!
Johan Wilbrink Johan Wilbrink uit Voorthuizen schreef op 6 juni 2017 om 16:35:
2 dagen geoefend in Hechlingen en daarmee veel vertrouwen gewonnen. In september op de R 1200 GSA. naar Kaapstad. Bedankt Bert, je cursus zat super in elkaar. Steeds uitleggen waarom en steeds stapje erbij. Bedankt. Tot de volgende cursus sleutelen.
Bart Jan Bart Jan uit Utrecht schreef op 6 juni 2017 om 10:01:
Afgelopen weekeind de Hechlingen basic training gedaan. Wat een ervaring! Met een goede opbouw gingen we steeds een stapje verder in de techniek, van eenvoudige heuveltjes en gravelpaden naar uitdagende singletracks en hellingen. Deze twee dagen hebben mij een hoop zelfvertrouwen gegeven voor mijn off-road vakantie dit jaar.
Gerrit van der Luijt Gerrit van der Luijt uit Leiden schreef op 6 juni 2017 om 09:47:
Afgelopen weekend heb ik de Hechlingen Basic cursus gevolgd. Boven verwachting genoten van alle uitdagingen die ons werden aangeboden! Iedere keer weer een stapje verder, en geruisloos weer een grens verlegd, keer op keer. Dit alles onder strikte en heldere instructie van Bert. Een impressie van dag 2: in de stromende regen over het Ho Chi Min pad, door een modderige natte geul met keien en spekgladde boomwortels en ik dacht: "dit is de mooiste ervaring van mij tot nu toe wat motorrijden betreft. En ik rij al 35 jaar motor!

Eten drinken en slapen was prima geregeld in Landhotel Weisser Hahn in Wemding.

Al met al een fantastische ervaring en wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen die beter en plezieriger wil leren motorrijden onder alle omstandigheden!

Ik heb me gisteren aangemeld voor de Hechlingen Advanced in oktober 2017!

Bert en Tineke bedankt voor de geweldige ervaring!
Rinus Rinus uit Doorwerth schreef op 5 juni 2017 om 11:45:
Afgelopen weekend Hechlingen gedaan (Red: Allroad Basic training). Wat een super ervaring. Langzaam wordt alles opgebouwd en stijgt het niveau van de groep. Tot aan het moment dat je met de hele groep door het park heen vliegt. Echt super!! Bert bedankt!
Martin Martin uit nou ja 'stad': Dussen schreef op 3 mei 2017 om 10:46:
25/26 april 2017: Advanced Hechlingen was weer super! Eén dag prachtig voorjaarsweer, tweede dag: 'Neuschnee'! Het moet niet gekker worden. Hele dag in het wit, nattigheid en gladdigheid: Geweldig! De andere groepen bleven op het park vanwege het weer, maar wij gingen er na de lunch met Bert op uit, met alle gevolgen van dien 😉
Fantastische training weer met nieuwe drempels overwonnen. Mijn persoonlijke hoogtepunt was de 90 graden slip. Heerlijk hoe je zo'n zware bak al driftend nog onder controle kan houden. Weer veel geleerd en veel vertrouwen gewonnen. Super!
Bedankt Bert!
Arie Arie uit Poortugaal schreef op 3 mei 2017 om 10:28:
Afgelopen week weer een 2-daagse training in Hechlingen gedaan, de 1e dag zon en de 2e dag sneeuw. Beide dagen erg veel geleerd en genoten, zaten weer nieuwe dingen in.
De buiten rit in de sneeuw was ook erg leuk..
Maarthen Maarthen schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Op 8 en 9 oktober de advanced offroad cursus gevolgd. Wat heb ik daar veel geleerd en angsten overwonnen. Hierdoor veelal als laatste de oefeningen uitgevoerd, met als laatste gedachte: als zij het kunnen kan ik het ook! Zeker ook door de deskundige uitleg van Bert, die/dat geeft je vertrouwen. Alles gereden op mijn eigen GS. Het hotel is ook heel goed, zowel de kamers als het eten. Ik heb genoten van dit weekend. Bert en alle mededeelnemers bedankt!!
Jeffrey Kiestra Jeffrey Kiestra uit Leeuwarden schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Op 8 en 9 Oktober de advanced training in Hechlingen gedaan.
Het was echt geweldig. Het hotel en eten was goed de training van Bert was super! Heb enorm veel geleerd en dingen weer beter kunnen doen dan daarvoor! Je blijft leren en verbeteren.
Echt een aanrader!

Bert enorm bedankt voor de goede zorgen en de meer dan goede training!
Zeker tot een volgende keer!
Klaas Hart Klaas Hart uit Vlaardingen schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Vorige week de basiscursus, eergisteren en gisteren de cursus in Enduro park Hechlingen. Onder de deskundige leiding van Bert en samen met een leuke groep cursisten twee fantastische dagen off road training voltooid. Bert laat met woord en daad zien wat je met een zware motorfiets allemaal kan doen in het terrein. Maar hij weet daarbij op perfecte wijze deze kennis over te dragen op zijn cursisten. Uiteindelijk sta je letterlijk met zijn allen op de berg waar de eerste dag vanuit het dal tegen op keek. Bedankt Bert voor deze twee geweldige dagen.
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Nederland schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Na de basiscursus nu de 2-daagse training in het Enduropark Hechlingen. Je houdt het niet voor mogelijk wat je in 2 dagen kunt leren onder leiding van Bert. Over elk detail is nagedacht, de opbouw, het oefenen, de uitvoering. Onvoorstelbaar wat een zware GS kan mits beheerst bediend. Dat leer je! Dan ga je grijnzen, grenzen verleggen. Het avontuur lonkt. Dankjewel Bert!
Twan Duis Twan Duis uit Bladel schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
In Maart 2016 de Basistraining gedaan in Apeldoorn, errug veel geleerd en op 20/21 september de 2 daagse training in Hechlingen onder de 'ziedende' leiding van Berrt. Deze combinatie is perfect, in Hechlingen op het geweldig terrein leuke oefening, goed weer, fijne water partijen en mooie heuvel genomen. Deze trainingen van Berrt zijn in een woord SUPER. Daarnaast hadden we een geweldig gezellige groep - erg veel geleerd en lol gehad! Volgend jaar weer!!
Print Friendly, PDF & Email