Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.21.83 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
681 berichten.
Peter Peter uit Schoonebeek schreef op 26 mei 2020 om 20:52:
Hallo allemaal.,

16 mei de Basic-training gevolgd en 25 mei de Intermediate-training. Achteraf gezien voor mij te dicht op elkaar. Neemt niet weg dat het andermaal een geweldige ervaring was ! Het bleek weer zo te zij dat de motor het wel kan... De blokkade zit veelal in het hoofd. De ervaring heeft geleerd dat wanneer je het zo doet zoals wordt gezegd, dan gaat het ook goed. Je moet je er "gewoon" aan overgeven. Ik heb wederom erg genoten Bert ! De nieuwe speelplek leek gewoon. Maar wat kun je daar al veel oefeningen doen. Al met al weer een intensieve en erg leerzame dag ! Mocht er iemand zijn die twijfelt om een training bij BERRT te volgen, zeg ik : DOEN !!!

Nogmaals vriendelijk bedankt en tot een volgende keer.
JanWillem JanWillem uit Doetinchem schreef op 24 mei 2020 om 13:34:
Hoi Werner,

Afgelopen zaterdag erg genoten van je basis All Road training. Ik ga nu met een veel zekerder gevoel de mooie zand en bospaadjes in de Achterhoek verder verkennen.

... en het smaakt naar meer dus waarschijnlijk komen we elkaar nog wel een keer tegen.

Groet JanWillem
Antoine van den Hout Antoine van den Hout uit Apeldoorn schreef op 24 mei 2020 om 10:18:
Beste Werner (en Team),

Wat hebben jullie leuk werk en wat heb ik veel geleerd!!

Op 22 Mei 2020 heb ik samen met een bevriende relatie Mario S. deelgenomen aan jullie Allroad Basic Training.
Aanvankelijk was ik enigszins sceptisch omdat ik het 'niet had' met "off road' rijden. Ik vind het model 1200GS Adventure waanzinnig mooi maar dat je er ook onverhard mee kon rijden..... Nee, tot nu toe waren het alleen asfalt kilometers die mijn BMW had gereden.

Naar mate de dag vorderde werd mijn enthousiasme voor deze manier van rijden steeds groter.

Het was een ontzettend leuke en leerzame dag. De handelingen die ik heb geleerd zijn voor een groot gedeelte zelfs toepasbaar op de weg.

Door deze training ken ik mijn motor beter en dat voelt goed.

Werner, ontzettend bedankt voor het delen van jouw passie!! Je bent een topper!!

Antoine
John Wibier John Wibier uit Fürstenau schreef op 22 mei 2020 om 18:48:
Hallo Bert,
Als eerste heb ik een geweldige dag gehad met behoorlijk veel evaluatie cq reflectie punten. Ook na het zien van het film en foto materiaal zie ik dat ik na mijn 40 jaar motor ervaring nog veel heb te leren..... AUW....
Je hebt de leerstof goed overgebracht en nu komt het zelf oefenen en trainen. Ik merk ook dat ik nog niet helemaal fit ben, de dagen zijn met veel spierpijn doorstaan, ik wordt behandeld door mijn vriendin om mijn ego weer een beetje te repareren HAHA.

Geweldig hoe jullie het doen ook mijn complimenten aan Werner hoe hij de dag met mij heeft doorstaan GEWELDIG. !!!!!!
Ik zie jullie bij mijn volgende training in juni .
Groeten John
John Wibier John Wibier uit Lingenerstrasse 21 schreef op 22 mei 2020 om 18:02:
Op 12 mei 2020 mijn eerste Basic Allroad training gevolgt bij Werner. Geweldig hoe je me op mijn punten hebt gewezen en hoe je aan deze prive carona motor dag invulling hebt gegeven.
Er waren meer leermomenten dan mijn leeftijd en dat is voor iemand die dacht dat hij de nodige rij ervaringen heeft een mooi reflectie punt. Ik ben blij dat ik na mijn ongeluk er geen angsten aan heb overgehouden, daarvoor mijn dank. Ook de cirkel van Kamm is blijven hangen.

Op 19 mei 2020 heb ik bij Bert de Allroad intermediate training gevolgt. Het was een beetje snel achter elkaar maar voor mij was het te doen. De spierpijn was net verdwenen en de vele leermomenten verwerkt.
Weer een mooie, indrukwekende dag nu onder leiding van Bert. Van winkelwagentje, crossbaan, trail oefeningen, zandwegen, enz enz van deze zeer ervaren mentor tot en met de goede lunch verzorgen met een beetje geschiedenis. WEER een geweldige dag met nog meer indrukken en beeldmateriaal waarop de te beoefen punten duidelijk en inzichtelijk worden gemaakt. Dank je voor deze tweede trainings dag.
Ik heb gehoord dat er een Allroad boekje pienter komt. Ik zie daar na uit om me zelf nog beter te maken in het Offroad/Allroad rijden.👍
Wessel van Beek Wessel van Beek uit Capelle aan den IJssel schreef op 22 mei 2020 om 17:16:
Echt 2 topdagen gehad met super goede tips. De inter training is een goede vervolg stap op de basis cursus. Ook het eten was super goed geregeld en heerlijk! Bedankt Werner en Bert voor de superleuke en leerzame dag.
Bart Bart uit Amsterdam schreef op 22 mei 2020 om 10:54:
Zeer leerzame en gezellig dag! Ik ga zeker nog vervolg cursussen doen!
Marcel Marcel uit Groot ammers schreef op 21 mei 2020 om 19:10:
Als je een beetje de offroad kriebels hebt is deze cursus misschien juist af te raden.....

Na een zware dag ploeteren, prutsen en aanmodderen
Waarbij je wordt beladen met instructies en zeer goede tips...
Ga je via een schitterende route, met leuke paden door bosjes, sloten en zandpaden terug naar het BERRT BASE CAMP. Je plukt de vruchten van de training en rijd al stuk vertrouwder door het zand.

Thuis aangekomen, begint de spierpijn al te groeien, kijk je nog is met een goed gevoel terug op de dag en savonds val je als een blok in slaap.....

De volgende dag zit je al weer te kijken wanneer je eventueel kan beginnen met de TET en of er offroad mogelijkheden in de buurt zijn...

Voor je het weet zit je op MP te kijken naar een (extra) enduro motor en plan je stiekum al wat datums voor een vervolg....

Nu woon ik aan een lange rivierdijk met heel veel zandstranden en ik kijk er nu al naar uit om binnenkort al verder te kunnen oefenen en wie weet ook op de TET.

Pas daarom op voor deze cursus... want ook jij loopt kans bij BERRT om het OFFROAD .VIRUS op te lopen en als je niet oppast... kijk je al weer vol verlangen uit naar een volgende training.

Bedankt Werner en Bedankt Peter voor een vermoeiende maar zeer geweldige dag.
Youri & Kyra Youri & Kyra uit Nunhem schreef op 20 mei 2020 om 09:18:
Deze week hebben mijn vriendin Kyra en ik de basic training gevolgd bij BERRT, waarbij Bert zelf onze instructeur was. We hebben echt een fantastische dag gehad!

Ondanks dat ik zelf al redelijk wat motorsport ervaring heb, heb ik mijn vaardigheden flink kunnen bijslijpen en voldoende huiswerk meegekregen om mezelf nog even mee zoet te houden. Immers, een grote GS is toch heel wat anders dan een lichte wedstrijdmachine...
Het was tevens prachtig om te zien hoe het zelfvertrouwen van Kyra op de R1250GS toenam naarmate de dag vorderde en ze aan het eind van de dag dingen deed die ze aan het begin van de dag nog niet voor mogelijk hield!

Bert, heel hartelijk dank voor jouw enthousiasme, geduld en vooral kundige begeleiding!

Sportieve groet,
Youri & Kyra
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Beste Youri, dank voor je prachtige review!
Marchel Marchel uit IJsselstein schreef op 17 mei 2020 om 17:45:
Met vrienden de basic training gedaan, zeer geslaagde dag veel geleerd en Werner legt het goed uit.
Dit smaakt naar meer.
Peter Peter uit Schoonebeek schreef op 17 mei 2020 om 17:07:
Een paar jaar geleden een bergtraining gevolgd bij Moto Active, waarna ik besloot om ook een training te volgen bij BERRT. Een totaal andere manier van plezier maken met een motor, andere rijstijl en technieken. Naast dat het een gezellige groep was, was het een zeer leerzame en intensieve dag ! Een ieder werd op zijn/haar niveau begeleid. We kregen heel veel informatie en het werd ook voorgedaan wat de bedoeling was. Een compliment aan jou Werner, je bent rustig en duidelijk in het instrueren. Al met al veel geleerd en meer vertrouwen gekregen in het All Road rijden. Nu is het tijd geworden om daar verder mee te gaan. Dank jullie/jou wel voor een gezellige leerzame dag !! Een aanrader !

Groeten, Peter
Barry B Barry B uit Amsterdam schreef op 17 mei 2020 om 12:26:
Beste Werner,

Op 16 mei hebben we de training gevolgd. Dit was goed verzorgd en zeer leerzaam. Ook heel veel respect voor de off-road rijder want wat was het fysiek zwaar. Na een intensieve dag moe en voldaan weer naar huis.

Goed bezig en wellicht tot snel weer. Gr. Barry
Tom Janson Tom Janson uit Zoeterwoude schreef op 16 mei 2020 om 14:08:
Op 11 mei 2020 heb ik de Allroad Basic training gevolgd bij Bert. Goede duidelijke instructies. Veel geleerd en een mooie rit. De dag was ook goed verzorgd met een lunch en voldoende drinken. Een aanrader!
Raymon Van den Ende Raymon Van den Ende uit Amersfoort schreef op 15 mei 2020 om 10:55:
Op 14 mei j.l. heb ik de Allroad Basic Training gevolgd. Mijn complimenten aan het team van BERRT voor de organisatie, de uitleg van de theorie en de oefeningen in de praktijk. Voorop staat plezier in het motorrijden op veilige en doordachte wijze. Je verlegt zo je eigen grenzen en dat maakt motorrijden veel interessanter en leuker. Alvast een voorproefje gehad van het offroad rijden en dat smaakt naar meer. Dit was pas het begin!
Teun Kremers Teun Kremers uit Geldrop schreef op 13 mei 2020 om 17:02:
Afgelopen donderdag 7 mei de Exclusive Allroad Basic Training gevolgd. Omdat er in deze training maar twee deelnemers zijn, veel aandacht van onze trainer Bert gehad. Nooit geweten dat je op gras en los zand nog zoveel kunt met een relatief zware motor. Heel leerzaam dus en ik ga hier op doorpakken met een 1-daagse off-road rit uit het BERRT programma. Nogmaals bedankt Bert voor de leerzame dag!
Bram Bram uit Soest schreef op 13 mei 2020 om 10:15:
Op 7 mei de eerste coronaproof exclusieve off-road basistraining gevolgd. Mooi weer een relaxte instructeur en veel tijd en aandacht voor mij en de andere deelnemer. Intensief, leerzaam. Leuk om naast het aanleren van vaardigheden en de praktische oefeningen ook de theorie en techniek erachter mee te krijgen. Aan het eind van de dag via mooie zandwegen teruggereden, TOP. Bedankt Bert
Vincent Kriek Vincent Kriek uit Waalwijk schreef op 12 mei 2020 om 19:53:
Vandaag 1e training gedaan in Bergen Op Zoom bij Kees Jan. Aangezien ik door de herstart i.v.m. de corona crisis de enige aanmelding voor vandaag was heb ik privé les gekregen! Was top! De instructie was helder en goed en in de middag goed toepasbaar in de bossen en op de zandpaden. Kees Jan bedankt!
Lucien Louwman Lucien Louwman uit Papendrecht schreef op 11 mei 2020 om 23:05:
Voor de eerste keer off road gereden. Basis cursus met Werner Hollaender. Geweldige ervaring, leerzame dag, veel nuttige tips en tricks gehad van Werner.
Prima terrein om te beginnen 😎 kortom zeer enthousiast geraakt en meteen wat meer cursussen gepland bij BERRT.
Werner bedankt voor deze mooie ervaring, er gaan er nog meer volgen .....
Tom Tom uit Den Bosch schreef op 18 november 2019 om 20:40:
Leuke off-road basis training gedaan! Leerzaam, leuk en nuttig. op naar de volgende training in Hechlingen!
Lars Lars uit Eindhoven schreef op 11 november 2019 om 11:17:
Leuke training, handigheidjes komen goed van pas off road. Nieuwe vaardigheden, leuk om te doen.
Print Friendly, PDF & Email