Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.221.9.6 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
539 berichten.
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 15 november 2018 om 08:25:
13 november 2018, de laatste allroad basic training van dit jaar bij BERRT gevolgd. Leuke, kleine, groep deelnemers, onder de bezielende leiding van Bert zelf. Wat een beheersing heeft die man op een GS!! Goed voorbeeld doet volgen. De ochtend vooral technische training op een oefenweiland. Na de lunch wat single tracks in een klein bosperceel. De middag verder ingevuld met een mooie rit, verhard en veel onverhard, en ondertussen uitleg en oefeningen. Een echte aanrader!
Harrie Van Rijn Harrie Van Rijn uit Almere schreef op 12 november 2018 om 20:11:
Allroad basis cursus gevolgd bij BERRT
Op een onverwacht mooie 9 november een fantastische dag gehad bij Bert.
Heerlijk relaxte en degelijke aanpak met voldoende theorie en persoonlijke aandacht.
Ik heb een ontzettende leerzame en leuke dag gehad.
Een aanrader voor iedereen die meer met zijn GS of andere enduro wil kunnen.

Ik ga zeker door met het vervolg in Duitsland
Berry Berry uit Rossum schreef op 12 november 2018 om 15:45:
Op vrijdag 9 november heb ik samen met mijn vrouw Elisabeth de Allroad basic training gevolgd bij Berrt Allroad Trainingen.
Wat een leuke dag hebben we gehad!
We begonnen 's-morgens rustig met een bakkie koffie en invullen van de benodigde papieren voor de huurmotors. Na de uitleg vertrokken we samen met twee andere cursisten onder aanvoering van Bert richting Diepenheim. De huurmotoren van Berrt zijn zo goed als nieuw en keurig onderhouden. Ik zou altijd aanraden om een huurmotor te nemen in plaats van je eigen motor. In Diepenheim troffen we nog twee andere cursisten, de groep was compleet. De gehele ochtend bestond uit het verrichten van oefeningen op het afgezette terrein van Berrt Allroad Trainingen. In alle rust wordt je verteld wat en hoe je de verrichtingen moet uitvoeren, er wordt goed op je gelet en waar nodig krijg je tips voor verbetering.
Na een geweldig lunch hebben we op diverse mooie paden gereden, waar we diverse remtechnieken hebben geoefend op een zandpad, erg leuk om te doen.
Na een mooie rit en laatste stuk over de snelweg zijn we weer aangekomen op het kantoor in Apeldoorn. Daar kregen we onze certificaten uitgereikt.
De hele dag heeft in het teken gestaan van gemoedelijkheid, goed en rustig uitleggen en niet te vergeten gezelligheid. We hadden een erg leuke groep. Zowel mijn vrouw als ik hebben de cursus als zeer prettig ervaren en wij zullen zeker de volgende keer weer kiezen voor Berrt Allroad Motorreizen en Trainingen.
Nogmaals dank aan Bert en zijn vrouw Tineke voor de leuke dag.

Met vriendelijke groet,

Berry en Elisabeth
paul krieckaert paul krieckaert uit HEEZE schreef op 25 oktober 2018 om 10:43:
Afgelopen maandag heb ik de off road basis training gedaan bij Kees-Jan in en rondom Bergen op Zoom.
De aanleiding was een dag rijden met Frans Verhoeven. Ik ben namelijk altijd een echte "weg" rijder geweest, maar ik was na die dag gegrepen door het all road rijden.
Enfin, cursus bij Kees-Jan. Alles werd rustig en in stapjes uitgelegd en in de praktijk gebracht. Heerlijke dag gehad en complimenten voor Kees-Jan en z'n didactische gaven.
Het gevolg is wel dat ik nu 2x Hechlingen en een keer Fürstenau heb geboekt.
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Dat vinden we niet zo erg Paul!
Bob de Zwart Bob de Zwart uit Willemstad NB schreef op 23 oktober 2018 om 17:09:
Na ruim 30 jaar op snelle straat fietsen met soms dertigduizend km en de laatste jaren mede vanwege lichamelijke mankementen slecht een kleine duizend per jaar ben ik vorig jaar overgestapt op een R1200GS een geweldige machine met mogelijkheden die ik niet had verwacht. Voor het eerst leerde ik de GS kennen tijdens een tocht drie jaar terug via de oude route 66. Als enige van de groep op een GS, mij krijg je van zijn lesdagen niet op zo'n Tatoo ding.
Deze zomer heb ik een reis van 10.000km gedaan via de Lofoten Noordkaap Murmansk, St Peterburg en via de Baltische staten terug. De reis ging voornamelijk langs binnenwegen met ook onverharde wegen en kilometers Russische wegopbrekingen, daarbij rijd je op 'Moeder aarde' zelf die dan niet uit aarde blijkt te bestaan en denkt O-O mijn mijn aluminium velgen. Voor mij was dit onverhard rijden een nieuw fenomeen, Spannend en leuk maar eigenlijk was ik daar onvoldoende voor toegerust.
Afgelopen donderdag 18-10 's avonds zoekend naar reizen voor 2019 realiseerde ik mij dat mijn voorkeur opnieuw uitgaat naar allroad reizen en dus eerst even kijken naar trainingsmogelijkheden.
Bij BERRT, de Laatste voor dit jaar in Bergen op Zoom op maandag 22-10 er zijn nog plaatsen vrij! Dus de volgende dag even bellen en ja geregeld. Zo stond ik maandagochtend al in de regen op de trainingslocatie bij Kees Jan die daar de instructeur is. Het was een klein groepje samen Johan en Paul die het steeds hadden over 'bij ons in Brabant' terwijl Bergen op Zoom toch echt in ook Brabant is.
Ik heb veel geleerd van Kees Jan, met duidelijke uitleg hoe, waarom en achtergronden, ik wist niet dat ik er toe instaat was en al helemaal tot wat s'middags op het programma stond het was geweldig Mountain bike ritten door het bos met een 1200cc, Achterwiel blokkeren op een zandweg bij 60km/h en door de weilanden via een spoor waar alleen kruiwagens kunnen komen. Wel vermoeiend ook omdat je steeds bezig bent hoe je de volgende situatie moet benaderen en zal handelen, niets gaat nog vanzelf ook het schakelen niet, als je staat is dat echt k....
Dat het vermoeiend was bleek niet alleen voor mij te gelden tijdens het laatste gedeelte van middag kon ik, achteraan rijdend steeds kiezen uit verschillende richtingaanwijzers voor mij rechts en links knipperend.
Het was een leuk clubje en na afloop waren we allen enthousiast over ... ja over alles en graag meer van dit.
Ik dank jullie alle drie met een groet,
Bob
Jenny Bomers Jenny Bomers uit Berlicum schreef op 20 oktober 2018 om 13:56:
Gisteren een geweldige training gehad van Werner in het prachtige Twentse land.
Werner bracht alle theorie in kleine, hapklare brokjes zodat het ook voor minder technisch ingestelde mensen (…) prima te volgen was. Geweldig om te ervaren dat je meer met je eigen motor (Triumph 800) kan als dat je zelf voor mogelijk houdt, zelfs met een minder functionerende schouder.
Bedankt Werner, ik kan nu eindelijk via mijn step op de motor klimmen!
We komen zeker terug:)
Paul Paul uit Borne schreef op 14 oktober 2018 om 10:19:
op 11 oktober met prachtig weer een allroad basic training gedaan met Werner. Ontzettend leuke dag gehad en veel geleerd op de gehuurde G310, die verrassend makkelijk mee kwam. Prima georganiseerd allemaal! Ik heb nu moeite de verleiding te weerstaan om niet door de berm te rijden in plaats van op het asfalt!
ed schalk ed schalk uit Naaldwijk schreef op 6 oktober 2018 om 13:16:
op n prachtige oktoberdag n geweldige off road training gehad van Kees Jan
die weet t werkelijk heel goed en duidelijk over te brengen
hij hamert ook constant op bepaalde feiten als, ver vooruit kijken ,staand, en inderdaad , je pakt elke ondergrond en pad(je) wat je vooraf nooit durfde , ging weleens fout , maar daar heb ik wel veel van geleerd, nu ook blijven oefenen
n cursus echt aan te raden voor iedereen , je kan en durft dan veel meer
Kees Jan mijn grote complimenten en dank voor deze waardevolle cursusdag
Sam Sam uit Oosterhout schreef op 6 oktober 2018 om 09:47:
Gisteren met een heerlijk zomerse weer in oktober een Allroad Basic Training gehad van Kees-Jan van BERRT. Na afradend advies van Kees-Jan toch met mijn koffers gereden. Wat een top gozer die Kees-Jan, hij legt alles met geduld uit en laat je zelf vooral achter het antwoord komen waardoor je zelf gaat nadenken. Het is een echte aanrader, toen ik naar huis reed voelde mijn GSA net een kleine mountainbike. Ik had nog nooit zo’n soepel gevoel bij gehad bij mijn BMWtje. Uiteraard laten we het niet hierbij op naar het volgende. Nogmaals bedankt Kees-Jan en misschien tot het volgende keer👍🏽
Wessel Wessel uit Wijk bij Duurstede schreef op 29 september 2018 om 13:54:
Op 26 september met prachtig weer een super dag gehad op de GSA. De dag begon met het vaststellen van de individuele trainingsbehoefte en we konden na afloop concluderen dat die in alle gevallen ruimschoots gehaald was! Bert, dank voor de duidelijke theoretische uitleg die altijd gevolgs werd door een praktijkoefening die daarbij naadloos aansloot. Ik kijk terug op een gezellige dag met ruimte voor humor, die ook zeer leerzaam was. Ik verheug me op het meerijden van een tocht!
Erik Brakké Erik Brakké uit Maarn schreef op 29 september 2018 om 13:46:
Afgelopen woensdag heb ik mijn relatie met de GS sterk verbeterd. Met Bert als relatiecoach is dat goed gelukt. Na het asfalt nu ook de zachtere ondergrond onder de knie. Veel geleerd en zeker een aanrader om nog meer uit je relatie te halen met je motor. Bedankt Bert
Hans Hans uit Spijkenisse schreef op 29 september 2018 om 10:50:
Gelukkig was het niet zo warm, wat moesten we werken van Bert. Ik heb er nog spierpijn van. Dus ik deed vast dingen verkeerd. De opbouw van de cursus is goed, leerzaam en opbouwend. Ik heb er veel aan gehad en ga nu maar eens kijken waar hier leuk gespeeld kan worden. Dank Bert voor een leerzame en gezellige dag.
Harry Harry schreef op 27 september 2018 om 11:28:
Op 26 September 2018 de Allroad Basic training gedaan bij BERRT van Bert. Een heerlijke dag gehad in de Achterhoek: mooi weer, goed gezelschap en een uitstekende trainer en training. Bijzonder om te zien hoe wendbaar zo'n GS eigenlijk is.
Op naar de volgende training.
Harro Harro uit Almere schreef op 6 september 2018 om 08:23:
Gisteren onder de bezielende leiding van Bert de Allroad Basic Training gedaan. Heb daar heel veel van geleerd. Fijn vond ik ook dat Bert goed aangeeft waarom je dingen op een bepaalde wijze moet doen ofwel de fysica achter het offroad rijden. Je weet na de training bijvoorbeeld hoe je door los zand rijdt maar ook waarom je dat zo moet doen.
Alle cursisten krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Ik heb er van genoten.
Rob Braggaar Rob Braggaar uit Maasland schreef op 29 augustus 2018 om 22:45:
Geweldige dag gehad met instructeurs Bert en Kees-Jan, samen met een enthousiaste groep motorrijders.
De cursusdag heeft een goede opbouw met afwisselend uitleg over techniek en daarbij horende oefeningen. Daarbij letten de instructeurs goed op en voorzien je van nuttige tips om je houding en techniek direct vanaf het begin goed aan te leren. Vaardigheden waar ik later veel plezier aan zal beleven. Absoluut voor herhaling vatbaar, bedankt!
Otto Otto uit IJsselstein schreef op 28 augustus 2018 om 15:39:
Wat een heerlijke cursus is dit. Bert is een geweldig goede instructeur. Hij legt de dingen heel duidelijk uit doet het voor en laat het je zelf op je eigen manier leren door steeds duidelijke aanwijzingen te geven en dat heerlijke schouderklopje als je na vallen en zweten het toch maar gedaan hebt zo een korte bocht door het bosje. Voor de middag echt oefenen en veel leren en na de middag juist veel rijden en het geleerde nog wat uitbouwen zodat je aan het einde van de dag met veel plezier door los zand rijdt!
Kortom een geweldig inspirerende dag met heel veel praktijk. je leert echt de basis van offroad rijden. Bedankt Bert!
Wiljan Wiljan uit Peperga schreef op 28 augustus 2018 om 11:00:
Gisteren heb ik de Allroad training gevolgd in de omgeving van Diepenheim/Apeldoorn. Een geweldige dag! Een kleine groep, dus veel aandacht. De curus heeft een hele prettige opbouw, daardoor doe je aan het eind van de dag dingen met de motor die je 's ochtends niet voor mogelijk hield, zonder dat je dingen boven je kunnen moet doen. Bert is een fijne trainer. Hij weet er enorm veel van en neemt de tijd. Elke techniek wordt onderbouwd met een stuk theorie, daardoor begrijp je ook beter waarom iets wel of niet werkt. Dit was mijn eerste traing bij Bert, maar zeker niet de laatste!
Marc Marc uit Overveen schreef op 27 augustus 2018 om 09:27:
Op zaterdag 25 augustus heb ik samen met mijn vrouw een maatwerk training gedaan met kort een stukje “asfalt” en daarna de Allroad Basic training. Veel geleerd dankzij de tips van Bert welke hij op een rustige en duidelijke manier uitlegt. Op deze manier zijn oefeningen waar je misschien een vraagteken bij hebt, met vertrouwen te doen. Bert dank voor de leuke, intensieve en vooral leerzame dag waarbij de regenfactor de moeilijkheidsgraad nog wat verhoogde..
Silke Silke uit Amsterdam schreef op 24 augustus 2018 om 17:25:
Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de allroad cursus die ik vorige week heb gevold. Bert is kundig, heeft ervaring, geduld en kan goed uitleggen. Vooral de natuurkundige benadering vond ik erg prettig, je begrijpt je motor daardoor veel beter. Het was ook een intensieve dag. Veel gehoord, gezien, gedaan en voornamelijk veel geleerd. Nogmaals bedankt Bert, het was echt een hele leuke dag!
Herman Herman uit Wijchen schreef op 19 augustus 2018 om 16:55:
Wat een leuke training. Ik houd ervan dat er uitgelegd wordt hoe de natuurkunde in elkaar zit, waarom je bepaalde technieken toepast, en Bert kan dat als geen ander uitleggen. En gedurende de uitleg kun je bijkomen van de geconcentreerde oefeningen :-). En dan merk je tijdens de rit in de middag hoe je met sprongen vooruit gegaan bent. Aanrader.
Lees offline: