Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1344 berichten.
Bas Hulshof Bas Hulshof schreef op 22 september 2023 om 17:30
Hallo Erik,

Wat een topdag heb ik gehad. We zijn een week verder en ik loop nog met een smile op mijn gezicht.
Je gaf superheldere instructies, waarschuwde voor de gevaren maar gaf ook vertrouwen. Dat maakte voor mij dat ik mijn vaardigheidsgrenzen kon opzoeken. En deze grenzen heb ik kunnen verleggen. Wat heb ik veel geleerd in 1 dag.
Dank je wel voor de gave dag en graag tot ziens.

Hartelijke groet
Bas Hulshof
Leon van Belle Leon van Belle uit Aerdt schreef op 21 september 2023 om 21:10
Beste Eric,
Afgelopen zaterdag een topdag gehad. Het beheersen van een zware GS op het veld vond ik al een prima leerproces. Je durft tot je uiterste kunnen te gaan, en dus ook platleggen. Het middagprogramma was prima. Het geleerde toepassen op de bospaden en mountainbike routes ik vond het zeer leerzaam en Erik is een top instructeur. Schat goed in wat je kan en legt de lat dan net buiten je comfortzone. Aanrader.
Martijn Westerink Martijn Westerink uit Harderwijk schreef op 19 september 2023 om 22:31
Dankjewel Eric. Zelden een instructeur gehad die zo'n plezier had in zijn werk. Ik heb een boel geleerd en vond het ontzettend leuk om te doen. Er zat een goede opbouw in het programma al was ik dat gepiel op het grasveld snel zat๐Ÿ˜œ Nogmaals dank en tot de volgende!
kasper Elferink kasper Elferink uit Velen (Duitsland) schreef op 17 september 2023 om 12:04
Gisteren, 16.9.2023 een basic kursus gevolgd met mijn 2 beste vrienden, als verjaardag cadeau voor mijn 50e. Ik rij zelf een lichte enduro motor(V strom 650) maar nog niet veel off the road gereden aangezien ik te bang was met de machine te vallen en alles kapot te krijgen wat mij 1 keer gebeurt is. Dag begon rustig maar pittig op een gras veld onder de bezielende begeleiding van Eric. Geweldig enthousiaste vent die het geweldig en met veel passie kan overbrengen. Plezier stond op de voorgrond. Daarna het geleerde toegepast in een bosje, tussendoor een goed verzorgde lunch. Gelijk weer aan de bak door zandpaden te rijden en de skills die daarbij horen. Voor mij belangrijk aangezien ik bij mij in de buurt, Winterswijk ook veel zandpaden heb. het laatste gedeelte bestond uit een rit waarin alles aanbod kwam en alle skills gevraagd werden. Moe en ik persoonlijk met veel kramp in mijn handen veilig en met een zeer goed gevoel weer op het begin punt aangekomen. Berrt en met name Eric en mijn mede rijders hartelijk dank voor een geweldige dag en met Bas en Vincent al besproken dat we de vervolg cursus waarschijnlijk volgend jaar ook gaan doen. Groetjes Kasper
Vincent Vincent uit Enschede schreef op 17 september 2023 om 07:15
Top dag gehad onder leiding van Erik. Een instructeur die weet waar hij over praat. Goeie duidelijke uitleg en daarna aan de slag. Mooie routes en veel plezier gemaakt.
Koen Koen uit Zwolle schreef op 16 september 2023 om 16:39
Superleuke dag op de Allroad Basic training. Peter is een goede instructeur, duidelijke uitleg met technische onderbouwing!

Cursus heeft alle basic skills getackled en er is ook duidelijk uitgelegd welke mods je aan de motor moet/kunt doen om het zwaardere allroad werk te tacklen.

Gereden op een Suzuki V-strom DL-650 met normale wegbanden en buiten de carterbescherming geen echte upgrades. Was goed te doen, en ik weet nu welke upgrades belangrijk zijn om wel te doen.

Heel erg bedankt voor de leuke dag!
Frank Frank uit Amersfoort schreef op 14 september 2023 om 15:02
Wat een mooie dag! Nu na drie dagen is de spierpijn bijna weg. Wat hebben we hard gewerkt. Ontzettend veel geleerd over ondergronden, houding, remmen, instellingen van de motor. Ontzettend goede begeleiding van instructeur Erik en heel fijn dat de groep met vijf deelnemers lekker compact was. Van gras naar bos naar zand, door greppels, over heuvels en boomstammen, alles kwam voorbij. Een mooie gevarieerde rit. Met een mooie balans tussen instructie en samen oefenen. Een ontzettende aanrader om je motor beter onder controle te hebben, in verschillende terreinen de wielen onder te houden en gewoon een ontzettend leuke dag!
Ed Ed uit Amersfoort schreef op 14 september 2023 om 06:17
Een duidelijke uitleg, een voorbeeld van Werner en daarna zelf doen. Bochten, greppeltjes, geultjes, zand, water, remmen, staan op de pedalen en het gebruik van je eigen lichaam. Het kwam allemaal voorbij. Door het zelf doen en door de feedback veel geleerd. Nu blijven oefenen. BERRT: bedankt voor de organisatie, Camping Molnhofte: bedankt voor de gastvrijheid, koffie en een heerlijke lunch. Werner: super bedankt! Mede cursisten: bedankt en heel veel succes! Tot de volgende keer!
Hns Hns uit Lunteren schreef op 12 september 2023 om 12:23
11-9 een topdag Allroad basic training met instructeur Erik. Van begin tot einde leuk, gezellig en vooral leerzaam. Tijdens de eerste oefeningen op het grasveld gutste het zweet uit alle poriรซn. Na een goede lunch hebben we op een bosparcours onze lesstof nog verder kunnen toepassen. Erg leuk was het mulle zand rijden! Ik kom zeker nog eens terug voor een dag met modder ๐Ÿ˜ƒ Nogmaals bedankt Erik en medecursisten voor het lachen.
Gerben Gerben uit Leimuiden schreef op 10 september 2023 om 20:23
30 augustus de basistraining gevolgd. Instructeur Peter. Ondanks de regen een hele gave dag gehad en aan het einde van de dag meer zelf gedaan dan ik vooraf had gedurft. Top training, leuke groep ik kom zeker nog eens. ๐Ÿ˜ƒ
Rene Rene uit Lemmer schreef op 6 september 2023 om 07:54
Beste Erik,

Wat een prachtige dag was het. Heel veel geleerd met een ervaren groep mannen.
Ik ga begin oktober in Nepal rijden en kan deze ervaring daar mooi in meenemen.
Tot ziens
Robin van Leeuwen Robin van Leeuwen uit Zuidscharwoude schreef op 1 september 2023 om 18:48
Ik heb bij Peter de basis training gedaan.
Ik gebruikte mijn eigen te mooie motor hiervoor. Daardoor misschien nog spannender.
Super leerzaam en leuk. Ik ga met mijn vrouw gauw nog een. (Nemen we wel huurmotoren)

๐Ÿ‘
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 23 augustus 2023 om 22:03
21 aug. de allroad intermediate training gedaan met Erik als instructeur. We waren maar met 4 rijders, dus maximale aandacht ! Het was een top dag; mooi weer, gezellige groep, leerzaam en een uitstekende instructeur ! Erik leerde ons nieuwe off road technieken en gaf ons daarbij leuke uitdagingen onder verschillende condities. Soms best ook wel spannend, we hebben de grenzen van ons kunnen weer wat verder gelegd !
Lucien Wagterveld Lucien Wagterveld uit Berkel en Rodenrijs schreef op 22 augustus 2023 om 08:45
Een fantastische dag gehad onder bezielende leiding van Werner op 28 augustus jl.
In korte tijd heel veel bijgeleerd op een leuke, interactieve manier. Daarnaast was de groep ook heel leuk om samen mee te leren. De informatie was heel persoonlijk gericht en daardoor extra waardevol. Absoluut nog een keer voor herhaling vatbaar, voordat ik me aan een vervolg waag. Samenvattend, ik kom aan het begin van het seizoen volgend jaar zeker nog minimaal 1 keer terug. Hartelijk bedankt!
Marka Marka uit Den Helder schreef op 19 augustus 2023 om 18:56
Weer ontzettend veel geleerd op deze fantastische dag! Werner geeft bij elk onderdeel duidelijk uitleg over โ€˜hoeโ€™ en vooral ook โ€˜waaromโ€™. Inspanning in een ontspannen sfeer waarbij veiligheid en plezier belangrijk zijn. Voor mij komt er zeker een vervolg bij Berrt!
Rianne van Penderen Rianne van Penderen uit Enschede schreef op 19 augustus 2023 om 18:37
De allroad basic training van Werner gehad. Ik heb ontzettend veel geleerd, het was een fantastische dag en ik wil hier meer van!
Harry jelsma Harry jelsma uit Leeuwarden schreef op 19 augustus 2023 om 18:26
Afgelopen vrijdag een fantastische allroadcursus gehad van instructeur Werner. Ik dacht warempel dat ik met mijn bijna vijftig jaar motorervaring (!) niet zo veel meer bij kon leren of daar niet meer voor in aanmerking zou komen. Wat zat ik ongelofelijk mis. Nooit heb ik in een dag zoveel geleerd en mijn techniek en inzicht verbeterd. Werner is in staat om tijdens de talrijke oefeningen in bos, weg, rul zand en modder logisch uitleg te geven waarmee je uit de voeten kan (wielen, bedoel ik), ook voor de toekomst.
Ik kan deze cursus aan iedere fervente motorrijder aanbevelen, ook als je denkt dat je al bedreven bent
Jan karssens Jan karssens uit Bant schreef op 17 augustus 2023 om 21:59
Allroad Basic Training 16-6-23.

Sinds 1984 rijd ik motor, vanwege interesse voor een allroad motor een dag cursus gevolgd. Meteen een BMW gehuurd.
Ik heb een mooie dag gehad, geleerd, geoefend, plezier gehad, goede instructie en uitleg gehad. De groepsgrootte was , 5 deelnemers, was goed. De tijdsindeling en de lunch was goed. De groeps- en individuele aanwijzingen waren goed.
Bedankt Werner en mede cursisten voor de enorm mooie ervaring, smaakt naar meer.
Bram De Jongh Bram De Jongh uit Vught schreef op 17 augustus 2023 om 13:30
Super mooie ervaring,
Leuke en zeer leerzame dag gehad.
Zeker de moeite als motorrijder.(ook als je geen offroad gaat rijden)
Dit zou de basis moeten zijn voor een rijbewijs.
Paul Paul uit Blokker schreef op 15 augustus 2023 om 12:39
Zaterdag de basic training gehad van Peter. Was erg leuk en super leerzaam! Bedankt!
Print Friendly, PDF & Email