Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.158.14.224 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Gerrit Gerrit uit Zwolle schreef op 22 juni 2017 om 10:27:
Afgelopen dinsdag de Allroad Basic cursus gedaan.
Ik heb er een hoop geleerd en veel plezier aan beleefd!
De drukkende warmte kon de pret niet drukken

Bedankt voor een leerzame en leuke dag!

Groeten,
Gerrit
DHM DHM uit Den Haag schreef op 13 juni 2017 om 13:33:
9 Juni 2017 was de natste Advanced Allroad training ever! Hoe belangrijk zijn goede banden.

Dank je Bert voor de training!
Markus Clarijs Markus Clarijs uit Rotterdam schreef op 26 mei 2017 om 21:33:
Dank je Bert, Werner en Tineke! Het was een zeer geslaagde dag (24 mei 2017). Ik heb veel bruikbare tips gekregen en mijn vaardigheden in het terrein verbeterd. Mijn motor heb ik beter leren kennen en was goed om weer te constateren dat het een fijne machine is die veel vertrouwen geeft. Behendigheid opdoen in het manoeuvreren tussen bomen door, over boomstammetjes, door los zand was leuk. Weten dat je ook enorm hard kunt remmen in zand en hoe je toch kort kunt draaien is eigenlijk gewoon een noodzaak als je dit vaker wilt doen. Ik had nog nooit op een GS met Endurobanden gereden met lage bandenspanning en dat beviel heel goed. Fijn om dat soort dingen uit te proberen onder de vriendelijke nen kundige begeleiding van jullie. Ik kan de cursus aan iedereen met een reisenduro / GS echt aanraden!
Enduropark Hechlingen is next!
hartelijke groet,
Markus
Ingo Ingo uit Etten-Leur schreef op 23 mei 2017 om 22:09:
Op zaterdag 20 mei jl. met mijn eigen GSA deelgenomen aan de eendaagse Basic Training in de omgeving van Diepenheim. Wat een fantastische dag! Veel geleerd, enorm leuk om te doen, onder deskundige en prettige leiding van Bert...hij had zelfs prachtig weer aangevraagd! Een aanrader!
Volgend jaar wil ik de 2-daagse in Hechlingen gaan doen...tot dan!
Diederik Diederik uit Rijswijk schreef op 21 mei 2017 om 22:07:
Wat een heerlijke training was het afgelopen donderdag in Bergen op Zoom. Ondanks dat het een nieuwe locatie betreft wordt het me gelijk duidelijk dat Kees Jan een ervaren instructeur is. De technieken worden duidelijk en ontspannen uitgelegd. Na het oefenen op een grasveld nabij volgt een mooie rit door de omgeving van Bergen op Zoom. We komen daar tot mijn verbazing een mooie afwisseling van zand, gravel en best uitdagende single tracks tegen waarop we goed hebben kunnen oefenen. Een heel leerzame dag die me met meer vertrouwen en balans offroad laat rijden met m'n toch wel wat zware R1200GS Adventure. Dank Kees Jan!
Maarten Maarten uit Den Haag schreef op 21 mei 2017 om 11:10:
Beste Bert,

Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan de allroad beginnerstraining. Complimenten voor de mooie locaties (met ditto weer!) die je hebt uitgezocht. Met name de bospercelen en zandpaden zijn super! Had ik maar nog beter jouw enthousiaste uitleg in de praktijk toegepast, ik voel m'n spieren wel een beetje 🙂
Ik kom zeker op korte termijn terug voor de Hechlingen-training. Dank voor een onvergetelijke dag (hard werken 🙂 ....)! Maarten
Henk van der Laan Henk van der Laan uit Mijdrecht schreef op 19 mei 2017 om 09:12:
Afgelopen woensdag een fantastische dag gehad bij BERRT. Na ontvangst en uitleg over de indeling van de dag direct op pad. Eerst basis technieken op gras zoals kort draaien, remmen en stoppen, rijden door geulen en over hobbels en meerdere praktische tips. Daarna het toepassen van het geleerde op verschillende parcours. Na een perfecte lunch het vervolg met rijden over zand en grind paden waarbij steeds duidelijk uitleg werd gegeven over welke technieken je op de verschillende soorten ondergrond het beste kan toepassen. Een leerzame en zeker ook gezellige dag, top ! Bert bedankt !
Volker Volker uit Hilversum schreef op 17 mei 2017 om 15:36:
Met klein groepje ontzettend leuke dag gehad bij het off-roaden tijdens het advanced cursus. Weer veel geleert, en petje af voor Bert dat hij deze intensieve cursussen nog steeds met plezier geeft!
Richard van der Neut Richard van der Neut uit Nieuwerbrug schreef op 17 mei 2017 om 13:47:
Gisteren een superdag gehad met Bert en Werner. In deze basis cursus werd duidelijk uitgelegd hoe en wat je allemaal kunt met je GS. Tips en tricks om het motorrijden en offroad rijden nog leuker te maken. Leuke zandweggetjes en bospaadjes kunnen we vanaf nu ook opgaan zonder aarzeling.
Bert, Werner en de overige mannen uit de geoep bedankt voor het lachen en de gezelligheid op naar Hechingen.
Jacques Jacques uit Amsterdam schreef op 17 mei 2017 om 09:43:
Net als in de film!
Ben nog aan het bijkomen van de basic allroad training van gisteren. Door de tot 28 graden oplopende temperatuur was deze zwaarder dan verwacht. Maar daarom niet minder leuk, alles wat je in het filmpje te zien krijgt hebben we ook echt gedaan, ongelofelijk dat Bert en Werner je in een dag zo veel kunnen bijbrengen!
Jan Willem Rigters Jan Willem Rigters uit Veenendaal schreef op 15 mei 2017 om 18:15:
Een super gave dag gehad waarbij ik veel geleerd heb! Je komt allerlei soorten paden/wegen tegen die je met de aangeleerde technieken moet trotseren. Hele fijne instructeur die het je goed uitlegt. Daarnaast een goede lunch en veel gelachen. Top dag! Op naar de advanced training.
Pascal Boss Pascal Boss uit Sittard schreef op 14 mei 2017 om 20:05:
Gisteren heb ik deelgenomen aan de Basiscursus Offroad-rijden. Ik vond het een super leerzame dag. We hebben oa geoefend met rijden op (nat) gras, op smalle bospaadjes met modder en op zandpaden waardoor ik zelfs op het asfalt al verschil merkte. Bovenal vond ik het een hele gezellige dag die zeker een vervolg gaat krijgen.
Bert, bedankt!
Jaap Duijst Jaap Duijst uit Zwolle schreef op 14 mei 2017 om 18:41:
Gisteren de allroad basic training gevolgd bij BERRT. Veel variatie in oefeningen en locatie en duidelijke instructies. Super dag gehad en we komen zeker terug voor een vervolg training.
Peter Peter uit zwolle schreef op 9 mei 2017 om 22:07:
Je kunt je niet voorstellen dat simpel lijkende oefeningen je zoveel inspanning kosten en je zoveel energie geven om door te blijven gaan om het steeds beter te doen. Een geweldige dag en een uitstekende instructeur die je vertrouwen geeft. Gewoon doen.
Nathalie Nathalie uit Moordrecht schreef op 9 mei 2017 om 20:24:
Heel erg bedankt voor de basiscursis allroad afgelopen maandag 8 mei! Ik heb er erg veel van geleerd en nooit gedacht dat ik sommige oefeningen kon! Een ervaring om mee te nemen naar Noorwegen komende zomer!
Maarthen Maarthen uit Laren schreef op 8 mei 2017 om 22:40:
Ik neem aan dat ik hier mijn ervaring van de cursus bochtentechniek 1 & 2 kwijt kan, staat in ieder geval onder het kopje training. Dit keer weliswaar geen all-road training, maar een echte road training, met een klein beetje all-road, de grasrand en de grindbak. Locatie het TT circuit Assen. Bochtentechniek 1 begonnen we op de juniortrack van het TT-circuit. Het weer was guur, koud en nat. Op de juniortrack hebben we geleerd hoe we zo vloeiend mogelijk het circuitje konden ronden, goed kijken, goed de ideale lijn vinden. Pas op dit is best tricky. Dit hebben we een hele ochtend volgehouden en dan 's middags naar het grote circuit. Doordat het niet zo warm en nogal nat was, was het tempo niet al te hoog, desondanks een hoop opgestoken (goed op de voorrijder letten), de coureurs van het CRT kennen het circuit als hun broekzak........
Bochtentechniek 2 heb ik gelijk de volgende dag gedaan. Alles nog vers in het geheugen, dacht ik. In de ochtend rij je 2 sessies achter een voorrijder, het weer was in vergelijking tot de dag ervoor een stuk droger. Hierdoor de snelheid een stuk hoger. Na de sessie krijgt iedereen daar waar nodig feedback van de voorrijder. Na de tweede sessie, tot de lunch nog uitleg gekregen van Henny (CRT) over de middag sessies en waar je op moet letten. Rempunt, welke versnelling, bochtentechniek, etc, etc. Na de lunch nog een sessie achter de voorrijder, lijkt lullig maar die lui geven echt wel gas (voor ons beginners). In sessie 4 & 5 mochten we uiteindelijk "vrij" rijden, geen voorrijder meer, alles zelf bepalen. Hmmm toch welk makkelijk die voorrijder, maar toch is het goed gekomen. Ik heb 2 ontzettend leuke dagen gehad, heel veel geleerd, ook dingen die je niet op de openbare weg moet uitvoeren, ;-). Als laatst nog even een dankwoord aan BERRT en CRT, jullie hebben mij twee prachtige en leerzame dagen bezorgt. THX.
Fleur Fleur uit Gouda schreef op 8 mei 2017 om 22:32:
Op 8 mei hebben mijn partner en ik de basic offroad training in Nederland gevolgd. Ik heb hard gezocht naar verbeterpunten (voor Berrt dan want ik heb er zat) maar........ niets te vinden. Op en top goed geregeld, uitdagend , didactisch uitstekend. Kortom doen!
Alex Alex uit Veenendaal schreef op 5 mei 2017 om 08:43:
Ik heb op 2 mei de allroad basic training gevolg.
Was een zeer leerzame dag veel nieuwe dingen geleerd. Ik heb er zeer van genoten.
Zeker een aanrader
Theo Schmitz Theo Schmitz uit Ohé en Laak schreef op 3 mei 2017 om 15:54:
Dinsdag 2 mei de Allroad basic training bij en met Bert gevolgd. Met de regen in de ochtend een extra uitdaging. Door de goede uitleg van de technieken en deze toe te passen in de training krijg ik veel meer vertrouwen in de beheersing van mijn fiets op andere ondergronden dan asfalt. Uitstekend verzorgd, mooie lokatie. Een geweldige dag met een leuke groep en heel veel plezier. Dit smaakt naar meer.....

Dank je wel Tineke, Bert en Werner
Maarten Maarten schreef op 2 mei 2017 om 15:28:
Fantastische 2-daagse Hechlingen Advanced gedaan. Alle oefeningen werden door Bert zeer duidelijk uitgelegd en vakkundig voor gedaan. Er is alle ruimte om vragen te stellen en Bert neemt alle tijd voor iedereen om alle skills bij te brengen. Zeer professionele organisatie, mooie cursusopbouw en vakkundige instructie door Bert!!