Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.92.174.251 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
449 berichten.
Nico Nico uit Waalre schreef op 20 maart 2018 om 12:07:
Maandagochtend 19 maart 2018. Temperatuur -4 en ik stap om mijn GS1200R Rallye om naar Bergen op Zoom te rijden. Kou valt wel mee maar ben toch blij dat ik er na 5 kwartier autoweg ben. De instructeur is Kees-Jan en samen met nog 4 andere deelnemers hebben we een groepje van 6. Ik heb veel motorervaring ( 33 jaar met tussenpozen ) maar offroad nog nooit iets gedaan. Wat een feest! Met de duidelijke uitleg van Kees-Jan gaat het bijna als vanzelf. Ook in het onderuit gaan is hij een kei; niet beroerd om even voor te doen 😉. Koud? Nee, inmiddels lekker zonnetje en +4 graden; handvatverwarming gaat zelfs uit. Zand, modder, gravel, mountainbike paadjes, heuveltjes op en af...Topdag gehad; veel geleerd en genoten! Ik schrijf deze week even verder in voor...hhmm dat wordt kiezen. Allemaal leuk!
Kees-Jan nogmaals bedankt voor de topuitleg, begeleiding en gezellige dag! ( en ja, op een dag heb jij ook een Harley 😇 )
Groet! Nico
Nico Roobol Nico Roobol uit Rhoon schreef op 19 maart 2018 om 11:05:
Afgelopen vrijdag, 2 graden Celsius, hele dag regen, en dan een cursus terrein rijden bij Berrt.!!!
pffff heb ik daar wel zin in!
Maar ik moest, want ik heb geen ervaring terreinrijden en we gaan binnenkort met enkele maten naar Hechlingen in Duitsland voor een 2 daagse rit/training aldaar.
Dus we gaan het maar doen, met deze omstandigheden een beetje met tegenzin. Maar uiteindelijk hebben een ongelofelijke gave dag gehad.
Met 3 motor makkers en Werner, die de cursus gaf, hebben we echt een fantastische dag gehad.
Regen en kou vergeet je gewoon als je in het terrein rijdt.
We hebben heel veel geleerd, ik rij vanaf mijn 18de motor, ben nu inmiddels een 50 plusser, maar heb hier echt veel geleerd. Ik denk ook dat ik veel plezier zal hebben van deze cursus, ook op de weg.
Dank aan Werner, een rustige en zeer ervaren "leraar".
En dank aan de 3 motormannen!.
Zou deze cursus echt aan iedere motorrijder aanbevelen!
Hoe eerder hoe beter.
En zeker goed voor je zelfvertrouwen.
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 19 maart 2018 om 07:47:
Tja...daar sta je dan met je goed fatsoen, met nog drie collega's en een hele berg zin.
2 graden koud en regen....de hele dag, ook nog een beetje afgewisseld met sneeuw. En JA (!!!) we hebben een onwijs gave dag gehad. Geen kou gevoeld omdat we onder zeer professionele leiding van Werner continu instructies gekregen hebben wat resulteerde in een zeer informatieve super dag. Oefenen op zeiknat gras, door geulen maar ook zelf diepe geulen trekkend, parkoer afleggen in een oefenbosje wat meer uitzag als loopgraven dan als een weg, zandwegen die verworden waren tot blubberige 'sludge' wegen, vast zitten in akkers. We hebben met z'n vieren veel meer bereikt dan dat we 's ochtends ooit voor mogelijk gehouden hadden, met z'n allen en ieder op zijn manier voor zich. Staan, krap draaien, overend blijven, heuveltjes, single tracks, bospaden, 'hop-hop-gas-erop', wat een fun, wat een heerlijke dag leren en lachen, met als finale sluitstuk saampjes met de motor door de wasstraat om weer een beetje toonbaar te worden. Deze dag gaat de boeken in als een dag met een gouden randje. Werner, Nico, Oleg en Douwe, dank voor de dag, dank voor her leren en boven al dat voor de fun!!😄👍
Tony Folkers Tony Folkers uit Zwijndrecht schreef op 16 maart 2018 om 12:08:
Op vrijdag 9 maart de Basic Allroad training in Apeldoorn gedaan op een gehuurde R1200GS.
Het was een geweldige ervaring. Top materiaal, top instructeurs (Bert én Werner), top verzorging.
Veel geleerd die dag en heel veel enthousiasme gekregen voor het off road rijden! Volgende week vervolg met de tweedaagse training in Hechlingen.
Gerrit Gerrit uit IJsselstein schreef op 25 februari 2018 om 16:27:
Hallo, vandaag Bert gesproken op de motorbeurs bij een van de BMW Dealers. Erg leuk gesprek met leuke uitleg over de machine, toch iets heeel anders dan een Tuono V4 maar zeker ook interessant.
Enthousiast geworden over de offroad training, dat kan dus op een huurmotor.
Bert, nogmaals hartelijk dank voor je tijd, enthousiasme en uitleg.
Als ik durf boek ik een offroad training bij je.
Camille Camille uit Loosdrecht schreef op 29 oktober 2017 om 09:17:
Hi! Heb op 20 oktober de Allroad Basic Training gevolgd, dit was voor mij de eerste keer offroad. Ik wilde graag zo'n soort ervaring opdoen want ik rijd niet voor niets -sinds kort- een GS Adventure...Wat een kundige en aangename begeleiding door Bert en Werner! Mooie combi van instructie, praktijk, hulp en uitleg. Aan het eind van de dag voelde ik me helemaal comfortabel op gras, zand, bospad waar ik 's ochtends nog niet eens wist wat dat betekende en hoe dat moest. Ik ga zeker nog eens zoiets doen en dan ook zeker weer bij hen. Goede organisatie en voorbereiding ook door Tineke. En fijne medecursisten. In het kort samengevat: veel resultaat en dito plezier. Aanrader!!
Daan Daan uit Amsterdam schreef op 28 oktober 2017 om 17:39:
20 oktober offroad cursus met mijn Super Tenere. Mooie cursus!
Nou rij ik al een zo'n 25 jaar en wat ik vooral heel gaaf vond is dat ik, naast het off-road rijden, toch weer nieuwe praktische dingen heb geleerd over het dagelijks omgaan met je motor. En daarnaast blijven Bert en Werner dingen herhalen op iedere keer een nieuwe manier, zodat je het beter onthoudt en praktisch toepast. Heeel fijn!
Maurice en Karin Maurice en Karin uit Malden schreef op 26 oktober 2017 om 16:22:
Op 20 oktober samen met mijn vrouw de Allroad Basic Training gevolgd. Mijn vrouw op een gehuurde F800GS en ik op mijn eigen R1200GS die nog even snel van een set Continental TKC70 waren voorzien. De nacht ervoor had het behoorlijk geregend, waardoor de omstandigheden lekker blubberig waren. Een 'eenvoudig' grasveld in de ochtend bleek een glibberige ondergrond, die met de hulp van Bert en Werner toch snel vertrouwd raakte. De middag bestond uit meer ritten over diverse soorten ondergrond, van single tracks in het bos tot losse zandpaden tussen weilanden door. Een fantastische dag waardoor ik nu meer controle heb gekregen over mijn motor dan andersom 😉. Op naar de volgende uitdaging! Bert, Werner en Tineke, bedankt voor de geweldige dag!
Kevin van Eijk Kevin van Eijk uit Beek en Donk schreef op 25 oktober 2017 om 10:24:
Vrijdag 20 oktober de Basic Training gevolgd in omgeving Apeldoorn. Zeer goede cursus en zeker aan te raden voor iedere motorliefhebber die iets heeft met offroad! Jullie zien mij zeker terug.
Arend Kamp Arend Kamp uit Almelo schreef op 24 oktober 2017 om 23:21:
16 okt Allroad basic training gedaan, met een Honda Transalp. Veel geleerd, veel gezweet en veel lol gehad. Mijn motor kon het al. Ik nu ook 🙂
Zeker aan te raden!!!
Adri van Erkel Adri van Erkel uit Leiden schreef op 19 oktober 2017 om 12:13:
Op 18 oktober met z'n vieren lekker onbevangen en zonder enige ervaring de 1e offroad sporen getrokken. Super leuke dag met mooi weer, goede lunch maar bovenal veel mooie ervaringen rijker. In een ontspannen sfeer veel geleerd en ons ook verbaasd over wat er allemaal mogelijk is met een 1200GS zowel offroad als op het asfalt met de TKC80 band. Bert bedankt voor deze leuke dag!!!👍
Onno Stutterheim Onno Stutterheim uit Sassenheim schreef op 18 oktober 2017 om 21:46:
Net thuis van een topdag! Opstap cursus Allroad trainingen bij BERRT gevolgd.
Voor deze dag geen enkele "onverharde" ervaring.
Terug kijkend: Mooi weer, goed materiaal, gave route maar bovenal....deskundige en enthousiaste instructie van Bert!
Lody van Osch Lody van Osch uit Biddinghuizen schreef op 17 oktober 2017 om 09:03:
16 Oktober heb ik met 5 andere motorrijders de opstapcursus allroad bij BERRT gedaan. Ontzettend leuke dag, en heel veel geleerd. Ik zie al uit naar een vervolg. Hechlingen in combinatie met Alpen of Dolomieten of zo:-).
Bert en Tineke heel erg bedankt voor deze nieuwe ervaring.
Rinie van der Eijk Rinie van der Eijk schreef op 14 oktober 2017 om 23:24:
10/11 oktober Hechlingen
Een ervaring om nooit te vergeten, Na de offroad training in Apeldoorn een mooi vervolg waarin je leert omgaan met oprijden van bergen, nemen van afdalingen, waterbak, zandbak, driften, remmen, bospaden en nog veel meer.
Bert, bedankt ik heb enorm genoten!
Steven Verhaar Steven Verhaar uit Wijk bij Duurstede schreef op 8 oktober 2017 om 00:40:
Beste Bert, toen mijn broer mij deze zomer uitnodigde voor een 2 daagse Allroad training in Hechlingen 23/24 sep 2017, moest ik toch wel even slikken. Hoe een GS rijdt, wist ik als Harley rijder al. Maar om nu met zo'n fiets het terrein in te gaan? Onder jullie professionele begeleiding verleg je ongemerkt je grenzen en leer je razendsnel, waartoe zo'n GS in staat is. Een ongelooflijke ervaring die voor herhaling vatbaar is. Dank voor de fantastische training. Groet Steven
Wim Kardux Wim Kardux uit Middelharnis schreef op 5 oktober 2017 om 20:54:
Het was een prachtige dag in de bossen van Bergen op Zoom. Heel veel geleerd, ook wel daar het een prive-cursus was geworden.
Je motor leren kennen naast de weg en op de weg is een must voor iedere motorrijder. Kortom, een geweldige beleving.
Bedankt, Gr. WIm
Remke Bravenboer Remke Bravenboer uit Sint-Margriete schreef op 30 september 2017 om 18:04:
Eindelijk was het zo ver een weekend met mij jeugdvriend Maarten allebei rijden we al langere tijd BMW GS maar nu pas snap ik wat een super motor het is, de beperking ligt echt bij de berijder😳. Maar onder een zeer prettige en kundige begeleiding van onze twee ervaren instructeurs Bert en Werner heb ik zeker in deze twee dagen m'n eigen grens verlegd en stonden we soms met z'n tienen onderaan een berg “moeten we echt daar naar boven”🤢. Geen enkel probleem meer!!! De sfeer was
optimaal de organisatie was perfect het eten zeer lekker..
Kortom een weekend om niet te vergeten, ga me zeker voor het vervolg weekend inschrijven. Om of volgend jaar maar zeker het jaar daarop richting Marokko af te reizen. Nogmaals bedankt . Groet Remke
Ron Oster Ron Oster uit Spijkenisse schreef op 22 september 2017 om 10:41:
Op donderdag 21 september zijn we , als beginnende GS rijders, samen met een goede vriend aan de basis training BERRT gestart.
Met als doel iets meer te weten, voelen wat zo'n 1200 GS meer kan, dan je alleen over de weg te verplaatsen van A naar B.
We kunnen van harte zeggen dat dit zeer goed is gelukt, WAT EEN PRACHTIGE DAG.
Van alleen begin van de dag zittende weg rijden, naar staand weg rijden korte bochten draaien in nat gras en door bos paden met greppels en over boom stronken rijden, remmen op zandpaden wat een beleving.
Dit alles onder zeer goede en duidelijke uitleg van Bert Duursma, dank hier voor en we kijken nu al naar een vervolg cursus .
Edwin Boxem Edwin Boxem schreef op 18 september 2017 om 20:02:
Fantastische dag gehad en veel geleerd! Vorig jaar de training moeten afzeggen vanwege een blessure, maar heel blij dat ik de cursus dit jaar gevolgd heb. Onder begeleiding van Bert - zeer ervaren cursusleider/motorrijder - mijn motor nog beter leren kennen. Kortom: deze allroad cursus is een aanrader voor iedereen!
Ben Aalberts Ben Aalberts uit Almere schreef op 17 september 2017 om 17:48:
Vrijdag 15 september de basis allroad cursus gedaan met Bert.
Begin van de dag wat onwennig en gespannen begonnen,
echter aan het einde van de dag is er " Big Smile" op het gezicht welke niet meer is weg gegaan.
Na 30 jaar motorrijden op de weg, toch erg veel geleerd en vertrouwen gekregen voor het rijden op onverharde wegen.
Ben er zeker van dat er voor mij een vervolg komt !
Bert bedankt voor de gezellige en vooral erg leerzame dag !
Lees offline: