Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.129.52 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1272 berichten.
Marc Coenen Marc Coenen uit Sint-Niklaas heeft geschreven op 30 mei 2023 om 11:32
Super dag gehad en niet enkel door het goede weer. Instructeur Peter straalt van professionaliteit. Op een aangename manier vertrouwen opgevoerd. Gevoel van veiligheid en motorbeheersing lekker geboosted. Ook aangenaam verrast door de mooie groene open ruimte die Nederland te bieden heeft. Verre verplaatsing zeker waard. Goede accommodatie op 6 min van trefpunt.
Ik kijk al uit naar een volgende cursus.
Irma Irma uit Eexterveen heeft geschreven op 28 mei 2023 om 08:10
Het was een geweldige trainingsdag op mooie oefenterreinen. Hele goeie uitleg van Werner met praktische aanwijzingen zodat je dit direct kan toepassen. De kleine leuke groep cursisten maakt dat je ook veel aandacht krijgt. Had nooit gedacht dat ik dit met deze motor ooit zou doen, zoals de single tracks. Mijn vertrouwen is zeker vergroot. Geweldige dag en smaakt naar meer.
Olav Groenewoud Olav Groenewoud uit Haren heeft geschreven op 27 mei 2023 om 20:12
Wat een leuke dag hebben we gehad. Het was een kleine en gezellige groep en we kregen de basis skills erg goed uitgelegd door de instructeur (Peter, enorm bedankt voor de leuke en leerzame dag). In een veilige setting de basis skills geoefend, nu blijven oefenen. Ik kom zeker weer eens terug voor een vervolg training. Deze (extra) motorbeheersing smaakt naar meer..
Han Han uit Vlaardingen heeft geschreven op 24 mei 2023 om 07:45
Deze off-road cursus heeft me dat extra vertrouwen en extra skills gegeven, om na een hele lange periode geen motor meer te hebben gereden. weer op een goede en fijne manier op de motor te kunnen zitten. Eerlijk gezegd zag ik er best tegen op. Hoe vaak zou naast de motorfiets komen te liggen? Zou ik dit (nog) wel kunnen? Was dit niet te hoog gegrepen?

Erik, je enthousiasme, je kennis en kunde mbt het motorrijden in de breedste zin van het woord, heeft er voor gezorgd dat dit voor mij een zeergeslaagde dag is geworden met aan het einde van dag, die heel brede glimlach.

De kosten voor deze prima verzorgde dag, waren me dubbel en dwars waard. Een aanrader!!
Wouter Wouter uit Bontebrug heeft geschreven op 23 mei 2023 om 11:33
Zeer leuke training gehad, veel geleerd. Alles wordt goed onderbouwd met theorie en rustig opgebouwd.
Ik wist dat je moest staan off-road maar dan ben je er nog lang niet, elke ondergrond zijn eigen houding, en waarom (2 dagen later fiets ik met de hond een rul zandpad in waarbij het stuur slingerde en verdomd de loszandhouding doet wonderen).
Mede cursisten bleken allemaal een beetje dezelfde kijk te hebben, dat is ook prettig.
Werner legt alles duidelijk uit en er wordt niets geforceerd.
Het was wel intensief, spierpijn op alle plekken maar dat gaat weer over ๐Ÿ˜‰
Wiecher Speelman Wiecher Speelman uit Haren heeft geschreven op 22 mei 2023 om 22:01
Dag Erik, vandaag een superleuke off the road training van je gehad. Je bent een geboren instructeur, ik heb veel van je geleerd.
Het zal mijn werk op de ambulancemotor vergemakkelijken en veiliger maken.
Nogmaals bedankt!
Edwin Nauta Edwin Nauta uit Leek heeft geschreven op 22 mei 2023 om 20:10
Beste Fred,

Ik wilde je even een positieve feedback sturen over de geweldige trainingsmiddag offroad rijden die we onlangs hebben gehad. Het was absoluut een fantastische ervaring en ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel plezier ik heb gehad.

Allereerst wil ik zeggen dat jij een ongelooflijk enthousiaste trainer bent. Je passie voor offroad rijden is aanstekelijk en je wist ons allemaal te motiveren en aan te moedigen om het beste uit onszelf te halen. Je geduld en bereidheid om al onze vragen te beantwoorden, zelfs de meest eenvoudige, hebben me echt geholpen om me op mijn gemak te voelen tijdens de training. Het was duidelijk dat je veel ervaring en kennis hebt, en je wist die op een zeer begrijpelijke manier over te brengen.

Ook wil ik graag een woord van waardering uitspreken voor de medecursisten. Iedereen was erg vriendelijk. Het creรซerde een geweldige teamgeest en ik voelde me echt deel van een gemeenschap die allemaal gepassioneerd zijn over offroad rijden.

Het weer kon niet beter zijn geweest! De zon scheen fel en de lucht was helder, wat de hele ervaring nog plezieriger maakte. Het maakte het rijden door de bossen en over de โ€œheuvelsโ€ nog spannender en gaf een extra dimensie aan de hele dag.

Tot slot wil ik de organisatie complimenteren met de heerlijke lunch die werd geserveerd. Het was geweldig om even te ontspannen en bij te komen van de intense ochtendtraining, terwijl we genoten van lekker eten en gezellige gesprekken met de andere cursisten.

Kortom, ik kan deze trainingsmiddag offroad rijden ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke en leerzame ervaring. Bedankt, Fred, voor je enthousiasme en expertise, en bedankt aan alle medecursisten voor de geweldige sfeer. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer van deze activiteiten te ondernemen.

Met vriendelijke groet,
Edwin
Branko Branko uit Enschede heeft geschreven op 20 mei 2023 om 20:44
19-05 een bigin cursus offroad rijden gedaan. Dit werd met heel veel enthousaisme gedaan door Erik onze instructeur. We hebben kennis gemaakt met een heel andere manier van rijden en kijken , waar door dat mulle zandpad rijden mogelijk werd.
Toen ik weer naar huis reed , merkte ik dat ik met meer vertrouwen op de motor zat.
Al met al een cursus die de moeite meer dan waard is.
Anton Anton uit Haarlem heeft geschreven op 20 mei 2023 om 00:21
De basis training met Erik was top. Met veel geduld en enthousiaste coaching weet hij je tot een niveau te brengen dat je zelf niet had verwacht. De training is goed opgezet. Rustig beginnen met techniek en langzaam door naar echt terrein. Afgemaakt met zandpaden. Je gaat soepel door de dag heen waarbij er goed voor wordt gewaakt om niet bij de lunch al met je tong op de knieรซn te hangen. Ik kijk uit naar de volgende training.
Jesper Jesper uit Gouda heeft geschreven op 19 mei 2023 om 16:16
Super leuke dag gehad met Werner. Basis training gedaan en erg veel geleerd. Werner legt op een fijne manier uit en daarna is er veel tijd om zelf aan de gang te gaan. Mooie locaties waar op een laagdrempelige manier gestart kan worden met offroad rijden.
Ralf Hogerbrug Ralf Hogerbrug uit Puttershoek heeft geschreven op 19 mei 2023 om 12:00
De offroad basic training was boven verwachting. Leuk, uitdagend en enorm leerzaam. Werner is een erg prettige instructeur die op een luchtige manier je kennis bij probeert te schaven.
Kortom, een enorme aanrader voor iedereen met een allroad motor die wil weten wat hij moet doen als hij een keer op dat onverharde of zandweggetje terecht komt.
Arnold verzijl Arnold verzijl uit Puttershoek heeft geschreven op 18 mei 2023 om 13:31
Wat een topdag!!
Basis training gehad van een zeer deskundige chef Werner. Geweldige ervaring en wat leer je veel. Naast je motor hangen voor strakker te kunnen sturen, bossen rijden, zandpaden, noodstop maken, kortom ga deze training ervaren. Alles goed geregeld, heerlijke lunch en alles op een rustige manier uitgelegd, waardoor het toegankelijk is voor elke type motorrijder.

Bedankt Berrt en speciale dank aan Werner.

Groeten uit Puttershoek / Arnold verzijl
Adriaan Holleman Adriaan Holleman uit Sommelsdijk heeft geschreven op 17 mei 2023 om 21:57
Een supergave dag gehad in Hoogerheide en veel basishandelingen geleerd en in de praktijk uitgevoerd onder begeleiding van Kees-Jan Langenberg, een zeer ervaren en sympathieke instructeur. Echt een aanrader als je met offroad wil beginnen. Kees-Jan nogmaals bedankt voor de goede training en de mooie foto's !
F F uit Leeuwarden heeft geschreven op 17 mei 2023 om 12:39
16 mei enorm leerzame dag gehad met de Intermediate training. De begeleiding van Erik was top, zoveel geduld en enthousiasme. Heel veel (extra) dingen geleerd die ik in de praktijk kan toepassen bij een offroad ritje. Superdag. Lunch ook erg goed. Fijn de feedback via foto's (die je later ook weer digitaal krijgt)
Sjeng Sjeng uit Uden heeft geschreven op 16 mei 2023 om 22:07
Vandaag intermediate training gedaan onder zeer deskundige en enthousiaste begeleiding van Erik en Werner. Veel geleerd in een ontspannen sfeer. Kortom een topdag! Bedankt!
Felix Felix uit Amsterdam heeft geschreven op 15 mei 2023 om 09:21
Wat een super leuke dag heb ik gehad onder begeleiding van Erik (met een aantal andere off road enthousiasteling). Zijn onophoudelijke enthousiasme en plezierige manier van uitleggen met veel tips uit zijn vele trips maakte dat ik de hele dag een glimlach op mijn gezicht heb rondgereden die er voorlopig niet af gaatโ€ฆ De training is erg leerzaam (is toch allemaal wel wat anders dan gewoon op de harde weg te rijden). Als je plannen hebt om off road te gaan rijden zou ik deze zeker gaan volgen. Dank Erik en andere enthousiastelingen in mijn groep voor deze onvergetelijke dag .
Jochem Jochem uit Dronten heeft geschreven op 15 mei 2023 om 08:19
Op 4 mei een erg leerzame dag met Werner gehad. Eerst een grondbeginselen op een grasveld, daarna door naar parkour in een bos, een zandpad en tot slot een allroad-route (inclusief mul zand en instructies) terug naar ons startpunt in Apeldoorn. Niet te vergeten een erg lekkere lunch gehad. Al met al veel geleerd en vooral op naar de volgende training!
Menno Houbolt Menno Houbolt uit Utrecht heeft geschreven op 14 mei 2023 om 16:32
Een absolute top dag gehad! Het enthousiasme van Erik werkt aanstekelijk....inmiddels het off-road virus ook te pakken. De cursus is heel leerzaam en eigenlijk een must voor iedereen die enduro wil gaan rijden. Erik, dank voor een dag vol fun....de glimlach is nog steeds niet van mijn gezicht...
JW Rouwhorst JW Rouwhorst uit Leersum heeft geschreven op 13 mei 2023 om 20:35
Er gaat niets boven iets nieuws leren in je leven door iemand met oneindig veel plezier in zijn eigen werkโœŒ๏ธ. Erik, enorm veel dank voor de grondbeginselen! Ondanks mijn enigszins lichte Honda Motortje (300L Ralley) heb ik ENORM genotenโค. Op naar de volgende cursus!
JW Rouwhorst (Leersum Honda 300L Ralley). dank, Dank, Dank!๐ŸŒˆ
Mark van der Hum Mark van der Hum uit Naarden heeft geschreven op 11 mei 2023 om 23:24
Geweldig leerzame allroad basic training van Erik gehad. In de ochtend theorie en oefeningen gedaan. Na de lunch het geleerde in praktijk proberen te brengen op offroad weggetjes in het mooie Overijssel. Letterlijk (soms) met vallen en opstaan, erg leuk! De gehuurde R1250GS was tiptop in orde voor dit werk. De dag zat goed georganiseerd en degelijk opgebouwd in elkaar. Ik kom graag terug voor een vervolg training.
Print Friendly, PDF & Email