Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.163.210.170 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
445 berichten.
Rob Rob uit Zeist schreef op 11 november 2017 om 21:10:
zojuist teruggekeerd van de Zuid-Afrika Allroad reis, wat een overweldigend mooi land en fantastisch mooi motorrijden daar. Alles zit er in, ook wat asfalt, veel gravel-wegen en leuke bergpassages om je off-road skills goed te bewijzen. en daarnaast de baviaanskloof zó mooi en zo uitdagend , die mag er voor mij wel elke dag in zitten !! en alles perfect verzorgd, van een tentenkamp in woodstock-style tot mooie en luxe landhuizen onderweg. Super genoten , ik wil eigenlijk direct weer terug !!
Camille Camille uit Loosdrecht schreef op 29 oktober 2017 om 09:17:
Hi! Heb op 20 oktober de Allroad Basic Training gevolgd, dit was voor mij de eerste keer offroad. Ik wilde graag zo'n soort ervaring opdoen want ik rijd niet voor niets -sinds kort- een GS Adventure...Wat een kundige en aangename begeleiding door Bert en Werner! Mooie combi van instructie, praktijk, hulp en uitleg. Aan het eind van de dag voelde ik me helemaal comfortabel op gras, zand, bospad waar ik 's ochtends nog niet eens wist wat dat betekende en hoe dat moest. Ik ga zeker nog eens zoiets doen en dan ook zeker weer bij hen. Goede organisatie en voorbereiding ook door Tineke. En fijne medecursisten. In het kort samengevat: veel resultaat en dito plezier. Aanrader!!
Daan Daan uit Amsterdam schreef op 28 oktober 2017 om 17:39:
20 oktober offroad cursus met mijn Super Tenere. Mooie cursus!
Nou rij ik al een zo'n 25 jaar en wat ik vooral heel gaaf vond is dat ik, naast het off-road rijden, toch weer nieuwe praktische dingen heb geleerd over het dagelijks omgaan met je motor. En daarnaast blijven Bert en Werner dingen herhalen op iedere keer een nieuwe manier, zodat je het beter onthoudt en praktisch toepast. Heeel fijn!
Maurice en Karin Maurice en Karin uit Malden schreef op 26 oktober 2017 om 16:22:
Op 20 oktober samen met mijn vrouw de Allroad Basic Training gevolgd. Mijn vrouw op een gehuurde F800GS en ik op mijn eigen R1200GS die nog even snel van een set Continental TKC70 waren voorzien. De nacht ervoor had het behoorlijk geregend, waardoor de omstandigheden lekker blubberig waren. Een 'eenvoudig' grasveld in de ochtend bleek een glibberige ondergrond, die met de hulp van Bert en Werner toch snel vertrouwd raakte. De middag bestond uit meer ritten over diverse soorten ondergrond, van single tracks in het bos tot losse zandpaden tussen weilanden door. Een fantastische dag waardoor ik nu meer controle heb gekregen over mijn motor dan andersom 😉. Op naar de volgende uitdaging! Bert, Werner en Tineke, bedankt voor de geweldige dag!
Kevin van Eijk Kevin van Eijk uit Beek en Donk schreef op 25 oktober 2017 om 10:24:
Vrijdag 20 oktober de Basic Training gevolgd in omgeving Apeldoorn. Zeer goede cursus en zeker aan te raden voor iedere motorliefhebber die iets heeft met offroad! Jullie zien mij zeker terug.
Arend Kamp Arend Kamp uit Almelo schreef op 24 oktober 2017 om 23:21:
16 okt Allroad basic training gedaan, met een Honda Transalp. Veel geleerd, veel gezweet en veel lol gehad. Mijn motor kon het al. Ik nu ook 🙂
Zeker aan te raden!!!
Adri van Erkel Adri van Erkel uit Leiden schreef op 19 oktober 2017 om 12:13:
Op 18 oktober met z'n vieren lekker onbevangen en zonder enige ervaring de 1e offroad sporen getrokken. Super leuke dag met mooi weer, goede lunch maar bovenal veel mooie ervaringen rijker. In een ontspannen sfeer veel geleerd en ons ook verbaasd over wat er allemaal mogelijk is met een 1200GS zowel offroad als op het asfalt met de TKC80 band. Bert bedankt voor deze leuke dag!!!👍
Onno Stutterheim Onno Stutterheim uit Sassenheim schreef op 18 oktober 2017 om 21:46:
Net thuis van een topdag! Opstap cursus Allroad trainingen bij BERRT gevolgd.
Voor deze dag geen enkele "onverharde" ervaring.
Terug kijkend: Mooi weer, goed materiaal, gave route maar bovenal....deskundige en enthousiaste instructie van Bert!
Lody van Osch Lody van Osch uit Biddinghuizen schreef op 17 oktober 2017 om 09:03:
16 Oktober heb ik met 5 andere motorrijders de opstapcursus allroad bij BERRT gedaan. Ontzettend leuke dag, en heel veel geleerd. Ik zie al uit naar een vervolg. Hechlingen in combinatie met Alpen of Dolomieten of zo:-).
Bert en Tineke heel erg bedankt voor deze nieuwe ervaring.
Rinie van der Eijk Rinie van der Eijk schreef op 14 oktober 2017 om 23:24:
10/11 oktober Hechlingen
Een ervaring om nooit te vergeten, Na de offroad training in Apeldoorn een mooi vervolg waarin je leert omgaan met oprijden van bergen, nemen van afdalingen, waterbak, zandbak, driften, remmen, bospaden en nog veel meer.
Bert, bedankt ik heb enorm genoten!
Steven Verhaar Steven Verhaar uit Wijk bij Duurstede schreef op 8 oktober 2017 om 00:40:
Beste Bert, toen mijn broer mij deze zomer uitnodigde voor een 2 daagse Allroad training in Hechlingen 23/24 sep 2017, moest ik toch wel even slikken. Hoe een GS rijdt, wist ik als Harley rijder al. Maar om nu met zo'n fiets het terrein in te gaan? Onder jullie professionele begeleiding verleg je ongemerkt je grenzen en leer je razendsnel, waartoe zo'n GS in staat is. Een ongelooflijke ervaring die voor herhaling vatbaar is. Dank voor de fantastische training. Groet Steven
Wim Kardux Wim Kardux uit Middelharnis schreef op 5 oktober 2017 om 20:54:
Het was een prachtige dag in de bossen van Bergen op Zoom. Heel veel geleerd, ook wel daar het een prive-cursus was geworden.
Je motor leren kennen naast de weg en op de weg is een must voor iedere motorrijder. Kortom, een geweldige beleving.
Bedankt, Gr. WIm
Remke Bravenboer Remke Bravenboer uit Sint-Margriete schreef op 30 september 2017 om 18:04:
Eindelijk was het zo ver een weekend met mij jeugdvriend Maarten allebei rijden we al langere tijd BMW GS maar nu pas snap ik wat een super motor het is, de beperking ligt echt bij de berijder😳. Maar onder een zeer prettige en kundige begeleiding van onze twee ervaren instructeurs Bert en Werner heb ik zeker in deze twee dagen m'n eigen grens verlegd en stonden we soms met z'n tienen onderaan een berg “moeten we echt daar naar boven”🤢. Geen enkel probleem meer!!! De sfeer was
optimaal de organisatie was perfect het eten zeer lekker..
Kortom een weekend om niet te vergeten, ga me zeker voor het vervolg weekend inschrijven. Om of volgend jaar maar zeker het jaar daarop richting Marokko af te reizen. Nogmaals bedankt . Groet Remke
Ron Oster Ron Oster uit Spijkenisse schreef op 22 september 2017 om 10:41:
Op donderdag 21 september zijn we , als beginnende GS rijders, samen met een goede vriend aan de basis training BERRT gestart.
Met als doel iets meer te weten, voelen wat zo'n 1200 GS meer kan, dan je alleen over de weg te verplaatsen van A naar B.
We kunnen van harte zeggen dat dit zeer goed is gelukt, WAT EEN PRACHTIGE DAG.
Van alleen begin van de dag zittende weg rijden, naar staand weg rijden korte bochten draaien in nat gras en door bos paden met greppels en over boom stronken rijden, remmen op zandpaden wat een beleving.
Dit alles onder zeer goede en duidelijke uitleg van Bert Duursma, dank hier voor en we kijken nu al naar een vervolg cursus .
Edwin Boxem Edwin Boxem schreef op 18 september 2017 om 20:02:
Fantastische dag gehad en veel geleerd! Vorig jaar de training moeten afzeggen vanwege een blessure, maar heel blij dat ik de cursus dit jaar gevolgd heb. Onder begeleiding van Bert - zeer ervaren cursusleider/motorrijder - mijn motor nog beter leren kennen. Kortom: deze allroad cursus is een aanrader voor iedereen!
Ben Aalberts Ben Aalberts uit Almere schreef op 17 september 2017 om 17:48:
Vrijdag 15 september de basis allroad cursus gedaan met Bert.
Begin van de dag wat onwennig en gespannen begonnen,
echter aan het einde van de dag is er " Big Smile" op het gezicht welke niet meer is weg gegaan.
Na 30 jaar motorrijden op de weg, toch erg veel geleerd en vertrouwen gekregen voor het rijden op onverharde wegen.
Ben er zeker van dat er voor mij een vervolg komt !
Bert bedankt voor de gezellige en vooral erg leerzame dag !
Bas Sanders Bas Sanders uit Enschede schreef op 15 september 2017 om 20:34:
Een jongensdroom word waarheid. Afgelopen weekend nog even lastminute een set Continental TKC80 laten monteren op mijn R1200GS Adventure. Woensdag was het dan zover mijn eerste allroad training! Het KNMI voorspelde nog code geel, onderdeel van het avontuur zullen we maar zeggen. Na de introductie gingen we 's ochtends aan de slag in een weiland om de basics onder de knie te krijgen. Hard werken maar leuk om te doen. Na een aangename lunch rijden we 's middags op bospaden die ik normaliter op mijn mountainbike zou pakken, fantastisch! Ik sta versteld van de bandengrip en mijn vertrouwen in mijn motorfiets groeit met iedere oefening. Door de zware regenval helaas geen mul zand. Desalniettemin geeft het een kick om met een beetje wielspin over zandwegen te rijden en door plassen met water te stuiven.
Bert legt de oefeningen op een duidelijke en rustige manier uit, over hoe te handelen in verschillende situaties en tevens ook het waarom. Hierdoor is het geheel makkelijker te onthouden.
Bedankt Berrt , ik heb een geweldige dag gehad en dit smaakt naar meer. Een vervolgtraining in Hechlingen staat nu zeker op m'n planning.
Jeroen Jeroen uit Amsterdam schreef op 9 september 2017 om 21:44:
Beste Bert, wat een geweldige dag was dit. Eindelijk kan ik mijn 1200 Adventure zelf optillen na een val. Tijdens die rit over dat enorm lange zandpad ging ik vlak voor het eind roemloos ten onder, dus toen kwam dat optillen goed uit.
Veiligheid voor alles tijdens jullie cursus, dus meer dan een blauwe plek heb ik er niet aan over gehouden.
Ik weet nu nog meer over mijn fiets en wat ik er allemaal mee kan. Ik kom snel terug voor de Advanced cursus, want dit smaakt naar meer.
Frits Frits uit Katwijk schreef op 9 september 2017 om 12:57:
Met 3 vrienden Basis cursus geboekt en wat blijkt volle bak regen, de gehele dag! Man wat hebben we genoten en veel geleerd. De cursus was hierdoor extra uitdagend, we hadden het eigelijk niet anders willen hebben.
Er werdt ons naar onze ervaring en leerdoelen gevraagd en de dag werd gestart.
Goede opbouw van de dag met de bijbehorende oefeningen, perfecte uitleg en een zeer goede klik met BERRT.
Iedereen gaande de dag enthousiaster over zichzelf en de motor en de leerdoelen gehaald...
Wat ons betreft wordt vervolgd!
Bert Vliegenthart Bert Vliegenthart uit Noordwijk schreef op 9 september 2017 om 09:14:
Afgelopen vrijdag met twee broers en vriend Frits de all-road training in Diepenheim gedaan, een klein privé groepje dus.
Perfect weer (de hele dag volop regen) dus het parcours lag er geweldig (veel plassen en glad) bij.
Een heel leuke en leerzame motor dag.
Bert geeft veel uitleg en achtergrond informatie, je begrijpt dan ook waarom je bepaalde dingen wel of juist niet moet doen.
Goed georganiseerde training, de administratie (door Tineke), goede (één tot twee jaar oude) huurmotoren 1200GS, oefenlocatie etc.
Een dagschema waar veel aspecten van off-road rijden worden behandeld, je begint eenvoudig, je leert weer wegrijden met de motor en stapje voor stapje komen er elementen bij, motor keren, bochten techniek (met noppen banden in de regen op de weg was voor mij echt een eye-opener), oefeningen in het weiland, daarna de bos perceeltjes en tenslotte de zandpaden (die wij gezien de vele regen toch echt modderpaden noemen).
De training is echt een aanrader ook als je niet van plan bent om actief off-road te gaan rijden.
Met deze ervaring zit je toch heel anders op de motor, ook als je gewoon op de weg rijdt, dit geeft iedereen meer zelf vertrouwen.
En Bert is gewoon een gezellige enthousiaste motorrijder, goed bakje koffie en prima lunch.
Bert en Tineke bedankt voor de mooie leerzame motor dag.
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Omstandigheden waren inderdaad (deels) tamelijk extreem. Ondanks dat een super dag gehad!
Lees offline: