Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1389 berichten.
Bert Takens Bert Takens uit Tytsjerk schreef op 9 april 2024 om 12:00
Een topcursus gehad met Erik: enthousiast kundig, "jaloersmakend" vaardig en aanstekelijk. Hij helpt je ook weer op weg als het even wat lastiger gaat. Een mooi opgebouwde cursus, waar je in korte tijd veel leert om van de verharde weg af te durven gaan.
Wat kan er verrassend veel met zo'n dikke motor!
Angela de Koning Angela de Koning uit Delft schreef op 8 april 2024 om 15:18
Fantastische leerzame dag gehad. 0 ervaring met een all road motor, laat staan all road rijden. Regen, kiezels, slecht wegdek laat mij niet heel comfortabel op een motor zitten, maar na deze dag heb ik geleerd hoeveel je met een motor kan doen. De cursus wordt op de juiste snelheid in stapjes opgebouwd. Nooit gedacht dat ik aan het einde van de dag zo comfortabel door de bossen zou rijden. Bedankt Erik!
Herman Filippo Herman Filippo uit Ermelo schreef op 6 april 2024 om 18:25
Gisteren 6 april ( grotendeels zeiknat) hebben we met een groep van 6 man (n waarvan 1 vrouw) onze BMW's op een nieuwe manier leren kennen รจn waarderen.
Erik van den Top droeg zijn naam met ere, hij bleek een top-instructeur die ons leerde wat het is om de GS op spekgladde ondergronden te beheersen. Ook in de blubber kan heel veel en als je niet meer denkt aan de natte omgeving maar aan de uitdaging leer je je motor weer eens totaal anders kennen. Super leerzame en gezellige dag in aangenaam gezelschap.
Jeroen Berlage Jeroen Berlage uit Baarn schreef op 6 april 2024 om 18:07
Wat โ€œTopโ€ dag met Erik van den Top en een superleuke groep. Happy as pig in sh*t in alle blubber. Wat heb ik weer veel geleerd en gelachen. Next stop Hechlingen !
Stef Stef uit Vreeland schreef op 6 april 2024 om 12:13
Woe 3 april, de afgelopen dagen alleen miezer en echte regen. Ook vandaag miezer-regen maar geen geklaag. Beter kun je het niet treffen voor de basis cursus Allroad rijden. Oefenveldje met 6 motoren met noppen omgeploegd, oefenbos met alleen glibber was mooie ervaring. Veel info van de fijne instructeur Erik, enthousiast en vertrouwen gevend. Offroad terug naar Apeldoorn via glibberige dikke modder, dunne modder, modderige zandpaden, harde zandpaden wat zachtere. Kleine excursies onderweg dwars door de struiken, kleine bosjes en allemaal legaal.
De cursus geeft je technieken en ervaring een boost voor het zelfvertrouwen. Erik en de andere cursisten bedankt voor een leuke dag.
Martin Martin uit Zeewolde schreef op 5 april 2024 om 15:13
Wat een dag wat een dag. Alleen maar regen, regen en regen. Nou ja niet helemaal want 'smiddags hadden we nog wat uurtjes droog en zelfs zon. Vanaf de start in Apeldoorn met goede koffie tot en met de afsluiting in Apeldoorn met 0% bier was het een fantastische dag. Heerlijk spelen in de modder op de gehuurde R1250GS. Een perfecte machine voor dit spel. De verzorging van de innerlijke mens (Martin drink je wel genoeg?) was ook goed en lekker. Het niveau is voor deze beginner is geweldig. De stapjes zijn klein en duidelijk en voor je het weet rij je op weggetjes, die ik voorheen absoluut gemeden zou hebben. Nu reed ik ze met veel plezier en vertrouwen. Peter is ook echt de man om je dit vertrouwen te geven. Hij is duidelijk, rustig en legt het graag nog een keer uit. Hij heeft een scherpe blik voor wat nog beter bij je kan. Mijn collega cursisten waren ook super en dat maakt voor het plezier natuurlijk ook veel uit. Niemand van ons klaagde over de vele (echt veel) regen. We hadden voornamelijk veel leerzame plezier. Ik heb zo genoten dat ik dit ik zeker dit nog een keer ga doen en daarna misschien door naar de volgende training. Dank je wel Peter en Berrt.
Jeen Jeen uit Nijmegen schreef op 4 april 2024 om 08:40
3 april gaat de boeken in als de natste dag van het jaar. Instructeur Erik liet toch de zon doorbreken met zijn aanstekelijk enthousiasme. Op een fijne manier heeft hij ons zover gekregen dat we eind van de dag dingen deden met de motor die we aan het begin op het grasveldje nooit voor mogelijk hadden gehouden. Erik bedankt! Dit smaakt naar meer. Het motto van de dag was "blij dat ik glij".
Hans Hans uit Woerden schreef op 1 april 2024 om 16:36
Op 26 maart de Intermediate training gevolgd en weer veel geleerd van BERRT instructeur Werner. Goed georganiseerd, leerzaam, prima tempo en groep van gelijkgestemden. Op naar de volgende.. Grt, Hans
Wilko Wilko uit Veenendaal schreef op 30 maart 2024 om 13:17
Geweldige dag op pad geweest met de GS onder de bezielende leiding van Erik. Veel geleerd en vooral plezier gehad met de groep. Het aanstekelijke enthousiasme van Erik zorgt dat je net even je grenzen durft te verleggen.
Evert van der Heijden Evert van der Heijden uit Geffen schreef op 27 maart 2024 om 09:44
Afgelopen vrijdag topdag gehad met Eric de zeer enthousiaste instructeur, en een kei gezellig groepje, bedankt mannuh!
ongekende mogelijkheden met zo'n zware machine, dit smaakt naar meer!
Op het eind vd dag op de motor in de stromende regen naar huis, maar wel met een grote lach.
maurice Terburg maurice Terburg uit nijmegen schreef op 26 maart 2024 om 18:15
we hebben leuke gezellige dag gehad ondanks de slechte onder grond en blubber gelachen gelegen op de grond met de motor veel dingen geleerd ondanks met de vreemde eend uit de bijt met een Harley pan America toch leuken dingen gedaan echt een aanrader om te doen met wat motor vrienden Erik bedankt was gezellig TOP
Hans Hans uit Zutphen schreef op 26 maart 2024 om 10:15
Top dag gehad, aanrader
Lucien Wagterveld Lucien Wagterveld uit Berkel en Rodenrijs schreef op 26 maart 2024 om 10:15
Op zaterdag de 23e met Werner en medecursisten weer een fijne dag dag gehad waar ik me weer wat verder heb kunnen ontwikkelen. Ga binnenkort een dag meerijden met Bertt in de Veluwe om het geleerde verder in d praktijk te brengen en probeer daarna met een intermediate training mee te gaan.
Vervolg erna bespreek ik dan wel weer met Bertt.
Werner bedankt voor je inzet en geduld, ondanks het weer en geweldige dag gehad
Erik Sandifort Erik Sandifort uit Rotterdam schreef op 26 maart 2024 om 08:15
Wat een geweldig leerzame dag, ondanks de moeilijke omstandigheden op het weiland ( het had de dag er voor heel hard geregend). Ik heb genoten en veel geleerd onder de perfecte en super enthousiaste begeleiding van mijn naamgenoot (alias: crouching tiger). Techniek techniek en nog eens... ik was kapot moe maar heb toch veel energie gekregen. to be continued .... ik kijk er naar uit.
Jelle Jelle uit Amstelveen schreef op 25 maart 2024 om 09:26
Wat smaakt dit naar meer zeg! Echt een dag voor leermomenten. Werner bedankt voor de zeer kundige begeleiding en sterke feedback. Echt een dag waarbij je nog meer 1 met de machine wordt. Door juist vertrouwen te bouwen in jezelf en de motor.
Tot snel!
Kos van de Pijpekamp Kos van de Pijpekamp uit Apeldoorn schreef op 24 maart 2024 om 16:19
Wat een topdag! Wilde heel graag leren en ervaren hoe het is om op andere ondergrond te rijden en dat is helemaal gelukt, geeft vertrouwen en smaakt naar meer. Bedankt Werner en medecursisten voor een heerlijke dag!
Boris Boris uit Neerpelt Belgiรซ schreef op 22 maart 2024 om 20:23
Onder de enthousiaste en passievolle leiding van Erik, de gehele dag ondergedompeld in de overvloed aan mogelijkheden van de GS, met daarbij het gebruik van goede technieken. Enorm leerzaam, speels, sportief en bere gezellig. Dit laatste natuurlijk mede mogelijk gemaakt door mede cursisten Evert, Ruben en Wilko (heren, dank voor jullie bijdragen vandaag!!) Ik ben verrast door de machine waar ik toch al weer een aantal jaren op rij en ben mogelijk nog verliefder op de fiets geworden. Erik neemt de tijd, legt helder en duidelijk uit hoe zaken aan te pakken en gaat naar het einde van de dag naar leuke kleine uitdagingen in het veld. Een superdag, kijk uit naar de volgende!
G Smit G Smit schreef op 22 maart 2024 om 12:23
Afgelopen woensdag een ontzettend leuke (en ook nog eens leerzame) dag gehad onder de bezielende leiding van Werner. De praktische insteek van de dag (korte uitleg, korte demonstratie en daarna vooral veel zelf doen) heeft mij een leuke introductie gegeven op het offroad rijden. Ongetwijfeld tot de volgende keer!
Hendrik Mosterman Hendrik Mosterman uit Nes schreef op 21 maart 2024 om 22:11
Op maandag 18 maart een ontzettende leerzame en vooral ook leuk dag gehad. Door de duidelijke uitleg veel geleerd en erg enthousiast geworden om zeker de vervolgcursussen te gaan volgen.
Ruud v.Noord Ruud v.Noord uit Den Haag schreef op 19 maart 2024 om 17:30
Afgelopen vrijdag een cursus Basic Off-road rijden gedaan. Voor mij een hele grote uitdaging .Ik heb weinig km op de motor in mijn benen zitten.
Maar onder de geweldige begeleiding Werner en het geduld van de andere cursisten een geweldige dag gehad .
Veel geleerd en wat kan je eigenlijk veel in het terrein met een zware BMW 1250 .
Een aanrader voor iedereen die dit wil proberen.
Print Friendly, PDF & Email