Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.58.199 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1023 berichten.
Bregje Petrisor Bregje Petrisor uit Eindhoven heeft geschreven op 23 september 2021 om 22:12
20-09-2021 de offroad basis cursus gedaan met Bert. Wat een geweldige ervaring! veel geleerd en veel plezier gehad. Het was zeker merkbaar dat Bert erg veel ervaring heeft en ook nog zeker zijn werk met plezier doet. Leuke mede cursisten. De dag begon met het oefenen van verschillende technieken en na de lunch konden we deze technieken goed toepassen tijdens een uitdagende en leuke rit. Als je onzeker bent om van het asfalt af te gaan of je bent gewoon geรฏnteresseerd om meer te leren over het offroad rijden met een allroad machine, is dit een hele grote aanrader!
Robbert Robbert uit Ridderkerk heeft geschreven op 23 september 2021 om 12:51
Maandag 20 september hebben we de Allroad Basic Training gedaan. Beide nog nooit echt off-road gereden en in onze ritjes het ook zoveel als mogelijk vermeden. Na deze training kan ik zeggen dat ik veel vertrouwen heb gekregen op het onverhard. We gaan het zeker vaker oefenen.

Voor de training heb ik via Bert een R 1250 GS gehuurd, dat is al geweldig op zichzelf. Wat een machtige machine en wat een overwinning om dit bakbeest door de nauwe bospaadjes te sturen! Ik merkte direct dat de tips en technieken die we 's ochtends hadden geleerd we 's middags meteen toe konden passen.

Met veel plezier kijk ik naar de foto's en filmpjes die Bert heeft gemaakt. Een onwijs leuke dag en zeker een ervaring die ik vaker wil beleven. Grote kans dat je ons terug ziet op รฉรฉn van de andere cursussen, Bert!
Jessica Jessica uit Ridderkerk heeft geschreven op 22 september 2021 om 15:18
Maandag 20 september de basic training gedaan en wat een feest! Zo veel geleerd van Bert dat ik niet eens doorhad dat ik mijn 800GS zo onder controle had en kon krijgen. Ik had als enige geen noppenbanden maar deze gedachte was al heel snel verdwenen toen we gingen beginnen. Eigen verstand op nul, goed luisteren naar de instructies en deze ook uitvoeren en je hebt een heerlijke dag waarbij je een hele goede band op kan bouwen met je eigen motor en met je eigen zelfvertrouwen!

Bert bedankt voor de geweldige dag en ik zie je hopelijk heel snel weer!
Marc Marc uit Diepenheim heeft geschreven op 22 september 2021 om 12:47
Op 21 september de allroad basic training gedaan. Erg leuke en leerzame dag gehad. De training zit goed in elkaar, vaardigheden worden stap voor stap bijgebracht en vervolgens in praktijk gebracht. Goede uitleg over hoe en waarom. Enthousiaste trainer met veel aandacht voor ieder van ons.
Ik heb niet eerder offroad gereden en had niet gedacht dat ik aan het eind van de dag met zoveel vertrouwen door bos en zand zou rijden!
Frans Frans uit Enschede heeft geschreven op 20 september 2021 om 13:09
Op zaterdag 18 september de basis cursus allroadtraining gedaan. Wat een ontzettende mooie dag. Ik was een beetje onzeker op de motor als het om offroad rijden ging maar na deze dag is mijn onzekerheid verdwenen. Werner kan het allemaal ontzettend goed uitleggen en weet je van alles over techniek te vertellen. Door de prettige omgang en zijn ervaring is hij in staat je buiten je comfortzone te laten gaan. Werner super bedankt! Nu veel km onverhard maken en op naar de intermediate training. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘
Rob Janssen Rob Janssen uit Smilde heeft geschreven op 19 september 2021 om 10:03
Gister, 18 sept de allroad basic training gedaan. Met Werner als instructeur.
Super mooie dag, heel veel geleerd. Super enthousiaste instructeur met veel kennis en ervaring, die ook gedeeld word. Nu op naar de onverharde wegen om ervaring op te doen
En dan in het voorjaar de vervolg cursus.
Thanks ๐Ÿ‘
Reinier Zandvliet Reinier Zandvliet uit Poeldijk heeft geschreven op 18 september 2021 om 15:44
Basis training gedaan was gewoon gaaf veel geleerd en gedaan. Goede uitleg van Peter over hoe je wat en wanneer moet Tot de volgende keer jongens.
Koos van Dommelen Koos van Dommelen uit Eindhoven heeft geschreven op 17 september 2021 om 20:24
Wat een feest, de hele dag met je favoriete motor in het zand. En dan onder begeleiding van een super fijne instructeur Werner. De Intermediate training is een perfecte opvolging van de Basic training. Echt weer een stap gezet vandaag. Op naar de volgende training. Dank Werner voor de top dag!
Matthias Smink Matthias Smink uit Rockanje heeft geschreven op 17 september 2021 om 20:09
Een bijzonder leuke en leerzame ervaring. Zeer kundige en onderlegde instructeur (Kees-Jan). Zeker als het gaat om de onderliggende kennis bij de theorie, die op zeer enthousiaste wijze werd overgebracht op de cursisten.

De Basic Allroad training is basic, maar deze basis is echt essentieel. Deze technieken blijven leidend, ook als je de vaardigheden op een hoger niveau wilt brengen door middel van vervolgcursussen of eigen oefening. Goed fundament.

Het enthousiasme en bemoediging van de instructeur richting de cursisten vond ik zeer verrassend.

De nodige humor ontbreekt ook zeker niet. Als je geen BMW GS rijd en met een KTM komt, dan weet je in ieder geval zeker dat โ€œde KTMโ€ veelbesproken (en bespot ๐Ÿ˜‰) gaat worden, met een knipoog natuurlijk.
Heb het grote vermoeden dat Kees-Jan het niet durfde te vragen, maar dat hij het liefst de moddergeul met "de KTM" had willen uit proberen. (Die GS kwam er bijna niet door ๐Ÿ˜ƒ)

Hoop Kees-Jan op de Furstenau training weer tegen te komen en voel je dan vrij als je de KTM wilt uitproberen!

Heb gedurende een maand verschillende aanbieders van Allroad trainingen bekeken. Uiteindelijk voor Berrt.nl gekozen. Kan niet anders zeggen dan dat de beschrijving en het gevoel wat ik daarbij kreeg overeen kwam met de praktijk. Berrt.nl beveel ik zonder meer aan!
Michael Michael uit emmen heeft geschreven op 17 september 2021 om 12:40
Net de intermediate course gedaan en het was weer fantastisch. Als een kind in de speeltuin! Nog bedankt voor het opsturen van mijn certificaat die ik had laten liggen!
Bas Bas heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:26
Vandaag de allroad Basic training gedaan in Hoogerheide bij Kees-Jan. Een hele leuke leerzame dag met een klein groepje. Fijne persoonlijke aandacht. Echt een aanrader als je je GS eens wat offroad wil laten zien...
Lesley Lesley uit IJzendijke heeft geschreven op 13 september 2021 om 11:16
Doel was een leuke dag en daarnaast ook nog ervaring opdoen in het offroad rijden.
Beide doelstellingen ruimschoots gehaald.
Klein groepje waardoor veel persoonlijke aandacht van de trainer.
Een trainer (Werner) met passie voor het motorrijden en dat brengt hij ook over.
Kortom, een geweldige dag, dank daarvoor.
Raimond Moonen Raimond Moonen uit Hoogkarspel heeft geschreven op 12 september 2021 om 17:20
Op 9 september de allroad basic training gedaan. In het kort โ€˜een geweldige dag gehadโ€™ en zooo veel geleerd. Super scherpe bochten maken op het gras, door geultjes rijden op een zware gs heerlijk gewoon. Einde van de dag volledig gesloopt en het was het absoluut waard ๐Ÿ‘ Bedankt Werner en tot de volgende training
fred Poot fred Poot uit Zoetermeer heeft geschreven op 12 september 2021 om 15:56
hai Werner,ik wou even zeggen ik heb een top dag gehad met jouw
en de rest van de cursisten,je je heb alles heel goed uitgelegd aan iemand die ruim 10 jaar geen motor heeft gereden,nogmaals dank
en misschien tot de volgende keer
ciao Fred Poot
Sjoerd Sjoerd uit Heerlen heeft geschreven op 12 september 2021 om 11:46
Geweldig offroad dag gehad met Bert. Deze training heeft veel bijgedragen op mijn motorrijden in de toekomst. Na een goede en rustige uitleg van Bert een geweldige dag gehad.
Diana Branderhorst Diana Branderhorst heeft geschreven op 10 september 2021 om 18:18
Doelstellingen behaald! Leuke dag, gezellige meerijders, veel geleerd รฉn op de koop toe een goede instructeur. Niks meer aan toe te voegen dus!
Rien Scholten Rien Scholten uit Steenderen heeft geschreven op 9 september 2021 om 20:50
Wat genoten van de basic training offroad. Alles gelijkt toepasbaar en vanmiddag nog op een grasveld nog rondjes gedraaid. Smaakt naar veel meer! Aanvankelijk nog wat huiverig om met mijn โ€˜oudeโ€™ BMW GS 1150 mee te doen maar geen seconde spijt. De intermediate training wel op de huurmotor
Jack Boon Jack Boon uit Den Haag heeft geschreven op 2 september 2021 om 12:32
Intermediaire training gedaan, wow wat een beleving weer. Peter als instructeur,erg duidelijke uitleg. Ik heb weer vreselijk veel geleerd en plezier gehad. Nooit verwacht dat ik dit allemaal zou doen. Gras,bossen,parcours en ZAND๐Ÿ˜ . Dat laatste is niet mijn favoriete dingetje ๐Ÿคญ. Maar als je uitleg van Peter goed volgt,gaat het steeds beter. Was gesloopt aan het einde van deze leuke dag. Goed georganiseerd ,ook de lunch was top. Conclusie: DOEN!! Je leert zoooo veel. Met mijn eigen brommert gedaan,weet nu dat ik het daarmee ook kan.
Monika Boon Monika Boon uit Den Haag heeft geschreven op 2 september 2021 om 11:17
Maandag 30 augustus de intermidiate training gedaan op mijn eigen 1200GS Adventureโ€ฆ een brede grijns zit nu nog op mijn gezichtโ€ฆ als je mij in de ochtend had verteld wat ik met dit bakbeest in de middag gewoon zomaar zou doen ?!?! Nouโ€ฆ met (om)vallen en opstaan geleerd hoe het moetโ€ฆ kikkeโ€ฆeen fantastische dag gehadโ€ฆmet enorme lolโ€ฆ zou deze training voor mijn plezier gewoon nog een keer willen doen! Op naar Hechlingenโ€ฆ zin in !!! Bedankt Peterโ€ฆ
Marielle Marielle uit Zeist heeft geschreven op 31 augustus 2021 om 17:59
Op 30 augustus deelgenomen aan de Intermediate training bij Peter van der Sluis. Ook deze keer was het weer prima georganiseerd. We hadden bovendien goed weer, enthousiaste deelnemers en kregen duidelijke uitleg van Peter. Vooral het rijden op een cross parcours vond ik super leuk en leerzaam. Ik kijk uit naar mijn volgende cursus bij Peter: de adventure trial training op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober a.s. Ik hoop dat er meer lezers van het gastenboek zijn die net als ik hun skills willen verbeteren, want er is nog plek. Het zou jammer zijn als het niet doorgaat wegens te weinig aanmeldingen. Dus geef je vooral op!
Print Friendly, PDF & Email