Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.20.103.97 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Karin Torn Broers Karin Torn Broers uit Oss schreef op 4 augustus 2017 om 09:02:
Wilde graag leren om offroad te rijden met mijn zijspan. Het is een combinatie van een F800GS met een rally zijspan van EZS in Zelhem. Echt een geweldig span maar met offroad kwaliteiten. Heb Bert gevraagd of hij een training met me kon doen, en dat was echt geweldig. Ben toen gaan oefenen met wat ik bij Bert had geleerd. Daarna volgde nog een tweede advanced training. Nu rijd ik als het terrein het toelaat (dubbele track) net zo lekker offroad als de solo's. Echt super. En ook op asfalt heb ik veel aan de trainingen gehad, ben echt beter gaan rijden, echt een aanrader voor iedere zijspanner met of zonder offroad ambities.
Bedankt Bert voor de super trainingen en 2 ontzettend leerzame en gezellige dagen. Nu misschien nog Hechlingen met mijn zijspan?.Groeten karin
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Hechlingen met zijspan, moet kunnen! Wel een uitdaging. Weet nog niet hoe ze er in Hechlingen over denken, zal wel een 1:1 training moeten worden net als met jou in Nederland.
Jan Willem Jan Willem uit Nieuwegein schreef op 11 juli 2017 om 20:55:
Half Juni bij BERRT de Allroad Basic training gedaan. Het was leuk om te zien wat je met een oude BMW R80 allemaal kan. Veel geleerd!

Vorige week heb ik in Frankrijk en Italië een aantal van de oude (onverharde) militaire passen gereden (o.a. de Col de Parpaillon en de Ligurische Grenzkamstrasse/LGKS). Echt een prachtige ervaring en waarschijnlijk het leukste wat ik tot nu toe met een motor gedaan heb.

De tijdens de training opgedane ervaring heeft me daarbij erg goed geholpen!
Ruud Ruud uit Bergen op Zoom schreef op 6 juli 2017 om 15:04:
3-7-2017:
Eigenaar van de Motorshop In Bergen op Zoom vroeg ons om deze cursus te doen aangezien deze sinds kort in de regio Bergen op Zoom (West-Brabant) gegeven wordt.
Het begint bij StayOk in een mooie bosrijke omgeving wat tevens gelegenheid heeft om te slapen.
Kees-Jan, onze instructeur, vroeg tijdens de introductie naar onze ervaring en doelen van de cursus.
Eerst de motoren bekeken,in ons geval alle GSen, naar houding, spiegel en stuur en meer.
Daarna naar het trainingsveld voor terrein oefeningen. Zoveel weer geleerd op gebied van terrein/staan/kijken etc.
Na de lunch die is inbegrepen aan een rit begonnen door de regio waar het geleerde van de ochtendsessie terugkomt.
Teveel om op te noemen ik kan alleen maar zeggen nu begrijp ik waar de G in GS voor staat.
Ik ga zeker verder met de volgende cursus.
Mijn complimenten voor onze instructeur Kees-Jan die met een goede dosis humor, kennis en techniek mij in 1 dag dingen laat doen met mijn 1200GSA die ikzelf nooit voor mogelijk had gehouden.
Kees-Jan, dank voor je energieke uitleg en tot de volgende keer. En laat maar weten wanneer de advanced cursus naar BoZ komt.
Groeten
Hans Hans uit bergen op zoom schreef op 4 juli 2017 om 23:00:
3-4-2017 Samen met nog twee GS vrienden de basis cursus gedaan in Bergen op zoom. Na al jarenlang mijn rijbewijs te hebben nooit echt offroad gereden. Kees Jan heeft ons alle drie veel vertrouwen gegeven en plezier in het offroad rijden, een geweldige dag, veel geleerd en gelachen. Bedankt en tot de volgende cursus.
Groeten Hans.
Theo Boode Theo Boode uit Nieuwegein schreef op 26 juni 2017 om 00:41:
op 23 juni 2017 mijn eerste offroad cursus gedaan bij Bert Duursma met mijn 'straatfiets' KTM SMt tussen 4 R1200GS en. Bert is een goede instructeur, precies de juiste informatie, en de cursus heeft de goede opbouw. korte instructie, en vervolgens veel oefenen,
Leuke, leerzame, in- en ontspannende dag. Vertrouwen, vaardigheden en kennis in het (offroad) rijden en mijn motor zijn zeker toegenomen.
Leonard van den Berg Leonard van den Berg uit Dieren schreef op 23 juni 2017 om 14:17:
Op 20 juni (bij 30+ graden) de KNMV VRO Allroad Basic training bij BERRT gedaan. Gave ervaring. Dit was voor mij voor 't eerst naast het asfalt, dus dat maakte het extra interessant. Van bochtige bospaadjes tot blokkerend remmen op zand... 's Ochtends nooit gedacht dat ik dat 's avonds allemaal zou hebben geleerd. Gaaf - een kicken dag. Bert, Tineke en Werner - enorm dank voor de gastvrijheid, de goeie instructies en de fijne begeleiding!
Chiel Chiel uit Utrecht schreef op 22 juni 2017 om 22:40:
De Basis All Road training was hartstikke gaaf en gezellig. Vol vertrouwen in het niet-alledaagse terrein.
Gerrit Gerrit uit Zwolle schreef op 22 juni 2017 om 10:27:
Afgelopen dinsdag de Allroad Basic cursus gedaan.
Ik heb er een hoop geleerd en veel plezier aan beleefd!
De drukkende warmte kon de pret niet drukken

Bedankt voor een leerzame en leuke dag!

Groeten,
Gerrit
DHM DHM uit Den Haag schreef op 13 juni 2017 om 13:33:
9 Juni 2017 was de natste Advanced Allroad training ever! Hoe belangrijk zijn goede banden.

Dank je Bert voor de training!
Markus Clarijs Markus Clarijs uit Rotterdam schreef op 26 mei 2017 om 21:33:
Dank je Bert, Werner en Tineke! Het was een zeer geslaagde dag (24 mei 2017). Ik heb veel bruikbare tips gekregen en mijn vaardigheden in het terrein verbeterd. Mijn motor heb ik beter leren kennen en was goed om weer te constateren dat het een fijne machine is die veel vertrouwen geeft. Behendigheid opdoen in het manoeuvreren tussen bomen door, over boomstammetjes, door los zand was leuk. Weten dat je ook enorm hard kunt remmen in zand en hoe je toch kort kunt draaien is eigenlijk gewoon een noodzaak als je dit vaker wilt doen. Ik had nog nooit op een GS met Endurobanden gereden met lage bandenspanning en dat beviel heel goed. Fijn om dat soort dingen uit te proberen onder de vriendelijke nen kundige begeleiding van jullie. Ik kan de cursus aan iedereen met een reisenduro / GS echt aanraden!
Enduropark Hechlingen is next!
hartelijke groet,
Markus
Ingo Ingo uit Etten-Leur schreef op 23 mei 2017 om 22:09:
Op zaterdag 20 mei jl. met mijn eigen GSA deelgenomen aan de eendaagse Basic Training in de omgeving van Diepenheim. Wat een fantastische dag! Veel geleerd, enorm leuk om te doen, onder deskundige en prettige leiding van Bert...hij had zelfs prachtig weer aangevraagd! Een aanrader!
Volgend jaar wil ik de 2-daagse in Hechlingen gaan doen...tot dan!
Diederik Diederik uit Rijswijk schreef op 21 mei 2017 om 22:07:
Wat een heerlijke training was het afgelopen donderdag in Bergen op Zoom. Ondanks dat het een nieuwe locatie betreft wordt het me gelijk duidelijk dat Kees Jan een ervaren instructeur is. De technieken worden duidelijk en ontspannen uitgelegd. Na het oefenen op een grasveld nabij volgt een mooie rit door de omgeving van Bergen op Zoom. We komen daar tot mijn verbazing een mooie afwisseling van zand, gravel en best uitdagende single tracks tegen waarop we goed hebben kunnen oefenen. Een heel leerzame dag die me met meer vertrouwen en balans offroad laat rijden met m'n toch wel wat zware R1200GS Adventure. Dank Kees Jan!
Maarten Maarten uit Den Haag schreef op 21 mei 2017 om 11:10:
Beste Bert,

Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan de allroad beginnerstraining. Complimenten voor de mooie locaties (met ditto weer!) die je hebt uitgezocht. Met name de bospercelen en zandpaden zijn super! Had ik maar nog beter jouw enthousiaste uitleg in de praktijk toegepast, ik voel m'n spieren wel een beetje 🙂
Ik kom zeker op korte termijn terug voor de Hechlingen-training. Dank voor een onvergetelijke dag (hard werken 🙂 ....)! Maarten
Henk van der Laan Henk van der Laan uit Mijdrecht schreef op 19 mei 2017 om 09:12:
Afgelopen woensdag een fantastische dag gehad bij BERRT. Na ontvangst en uitleg over de indeling van de dag direct op pad. Eerst basis technieken op gras zoals kort draaien, remmen en stoppen, rijden door geulen en over hobbels en meerdere praktische tips. Daarna het toepassen van het geleerde op verschillende parcours. Na een perfecte lunch het vervolg met rijden over zand en grind paden waarbij steeds duidelijk uitleg werd gegeven over welke technieken je op de verschillende soorten ondergrond het beste kan toepassen. Een leerzame en zeker ook gezellige dag, top ! Bert bedankt !
Volker Volker uit Hilversum schreef op 17 mei 2017 om 15:36:
Met klein groepje ontzettend leuke dag gehad bij het off-roaden tijdens het advanced cursus. Weer veel geleert, en petje af voor Bert dat hij deze intensieve cursussen nog steeds met plezier geeft!
Richard van der Neut Richard van der Neut uit Nieuwerbrug schreef op 17 mei 2017 om 13:47:
Gisteren een superdag gehad met Bert en Werner. In deze basis cursus werd duidelijk uitgelegd hoe en wat je allemaal kunt met je GS. Tips en tricks om het motorrijden en offroad rijden nog leuker te maken. Leuke zandweggetjes en bospaadjes kunnen we vanaf nu ook opgaan zonder aarzeling.
Bert, Werner en de overige mannen uit de geoep bedankt voor het lachen en de gezelligheid op naar Hechingen.
Jacques Jacques uit Amsterdam schreef op 17 mei 2017 om 09:43:
Net als in de film!
Ben nog aan het bijkomen van de basic allroad training van gisteren. Door de tot 28 graden oplopende temperatuur was deze zwaarder dan verwacht. Maar daarom niet minder leuk, alles wat je in het filmpje te zien krijgt hebben we ook echt gedaan, ongelofelijk dat Bert en Werner je in een dag zo veel kunnen bijbrengen!
Jan Willem Rigters Jan Willem Rigters uit Veenendaal schreef op 15 mei 2017 om 18:15:
Een super gave dag gehad waarbij ik veel geleerd heb! Je komt allerlei soorten paden/wegen tegen die je met de aangeleerde technieken moet trotseren. Hele fijne instructeur die het je goed uitlegt. Daarnaast een goede lunch en veel gelachen. Top dag! Op naar de advanced training.
Pascal Boss Pascal Boss uit Sittard schreef op 14 mei 2017 om 20:05:
Gisteren heb ik deelgenomen aan de Basiscursus Offroad-rijden. Ik vond het een super leerzame dag. We hebben oa geoefend met rijden op (nat) gras, op smalle bospaadjes met modder en op zandpaden waardoor ik zelfs op het asfalt al verschil merkte. Bovenal vond ik het een hele gezellige dag die zeker een vervolg gaat krijgen.
Bert, bedankt!
Jaap Duijst Jaap Duijst uit Zwolle schreef op 14 mei 2017 om 18:41:
Gisteren de allroad basic training gevolgd bij BERRT. Veel variatie in oefeningen en locatie en duidelijke instructies. Super dag gehad en we komen zeker terug voor een vervolg training.