Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1460 berichten.
Wil Wil uit Rijen schreef op 20 juli 2024 om 11:03
15 juli heb ik met mijn zoon Mitch de basis training gedaan die gegeven werd door Peter. Top dag gehad met goed weer en met Peter als zeer leuke begeleider. Ook fijn gezelschap die ook de cursus volgde.
Ondanks mijn redelijke ervaring van jaren geleden met motorcross was er nog wel wat te leren met zoon bakbeest want dat luistert toch anders.
We gaan zekerweten de vervolgcursus volgen. Tot de volgende............
Sander Hogenboom Sander Hogenboom uit Weteringbrug schreef op 20 juli 2024 om 06:11
Donderdag 18 juli ben ik samen met Ruud de basis training gaan doen bij Berrt.
Onder leiding van Werner heb ik een fantastische dag gehad. Ik heb niet zoveel ervaring met motor rijden en had nog nooit op een Adventure motor gereden. Het vertrouwen was er snel en met alle uitleg van Werner heb ik heel veel geleerd over wat je met een motor allemaal kan op onverhard terrein.
De groep was heel leuk, deze dag is zeker de moeite waard!!!!!!
Erik van der Iest Erik van der Iest uit Leeuwarden schreef op 19 juli 2024 om 22:37
Ik wilde graag wat meer vertrouwen hebben om zelf met de motor off road te gaan rijden. De allroad basic training leek me de perfecte keuze hiervoor.

De ochtend begon voor mij met een kleine glijpartij maar dat mocht de pret niet drukken. De motor weer rechtop zetten moesten we toch oefenen.

Ik heb erg veel opgestoken van Werner. En ook door de leuke medecursisten is het een prachtige dag geworden.
Ilona Gazendam Ilona Gazendam uit Apeldoorn schreef op 17 juli 2024 om 20:11
Gisteren weer een superleuke training gehad, van Erik de topper! ๐Ÿ˜
Na de Basic allroad training (dikke aanrader om te kijken of het wat voor je is, maar ook om ervaring op te doen, om zelf offroad te gaan rijden), was deze keer de Intermediate training aan de beurt.
In deze cursus leerden we heuvels oprijden, in mul zand te rijden, noodstops te maken & maakten we een mooie rit door de bossen, waar al het geleerde toegepast kon worden.
Als je weer eens kwam vast te zitten met je grote bakbeest ๐Ÿ˜ฑ, kwam Erik je helpen en motiveren, om het nog eens te proberen. Middels heldere instructies en praktische tips, hielp hij je weer op weg.
Kortom, erg leuke dag gehad, met fijn gezelschap! ๐Ÿ๏ธ๐Ÿ’จ
Jan kienstra Jan kienstra uit Ameland schreef op 17 juli 2024 om 12:22
Gister 16-7 de intermediate training met goed gevolg afgerond.
De training werd gegeven door een blonde viking die in t bezit scheen van de eeuwige jeugd..wat een uitstraling en enthousiasme geweldig!!
Zo is motorrijden leuk..
Ook de vervolg training een absolute aanrader..
Stefan Stefan uit Capelle aan den IJssel schreef op 17 juli 2024 om 08:27
Begin april in ultra nat weer de Allroad Basic Training gedaan. Hier zeer veel praktische tips opgedaan en heel veel geoefend. Erik is een meester in het begrijpelijk uitleggen wat je moet voelen als je op de fiets zit. Geen theoretisch geneuzel maar zelf doen! O nee? nee. (Eriks vaste grapje) Hiervan hebben we genoten en we wilden ook graag een stapje verder. Gisteren de Allroad Intermediate Training in Apeldoorn, toevalligerwijs weer met Erik. Oja? ja. ๐Ÿ˜Š De dag was weer ramvol met techniek en oefeningen die nu een stapje verder gingen. Ik voelde me helemaal op mn gemak op de fiets maar bovenal heb ik mijn comfortzone in het terrein weer een stukje groter gemaakt. Absolute aanrader. Dank weer Erik!
bas van der Hoeven bas van der Hoeven uit Drachten schreef op 16 juli 2024 om 15:30
15e juli heb ik deelgenomen aan de BERRT Allroad basic training. Veel uitleg en tips gekregen van Peter en veel geleerd. Ik ben zeker meer vertrouwd geraakt met mijn eigen R 1100 GS.

TET ritje durf ik nu wel aan!
Achilles Damen Achilles Damen uit Almelo schreef op 15 juli 2024 om 22:12
Vandaag deelgenomen aan de Allroad basic training. Veel geleerd en vooral meer vertrouwd geraakt met mijn GS.Zowel het trainen als het rijden op onverharde wegen smaakt naar meer.
Allard Allard uit Utrecht schreef op 15 juli 2024 om 14:48
Donderdag 11 juli de Allroad Basic training gedaan. Een hele leuke dag, veel geleerd met een helle prettige mix van theorie afgewisseld met praktijk. Peter legde tijdens de rit goed uit waarom een bepaalde oefening zo moet en laat je het vervolgens zelf ervaren totdat het klikt. Dankjewel!
Laurens van Beekum Laurens van Beekum uit Warmenhuizen schreef op 14 juli 2024 om 13:59
Afgelopen Vrijdag Hebben we met 6 strijders de Basis Offroad training voldaan, die in extreme natte condities volbracht is. Met een zeer professionele instructeur begeleid is. Bedankt daarvoor.
Let Smit Let Smit uit West Graftdijk schreef op 13 juli 2024 om 18:31
Gister een Fantastische dag gehad, het kwam met bakken uit de hemel dus we hadden een basic training met een extra plus ;).
Duidelijke uitleg waardoor je ook direct snapt waarom je dingen moet doen. Een goed verzorgde dag! We hebben ons heerlijk uitgeleefd en onwijs veel geleerd op de blubberige en ondergelopen paden.
Hier gaat zeker een vervolg aan komen!
Jessica Jessica uit Den Helder schreef op 13 juli 2024 om 15:59
Hard weken in de ochtend met de basisbeginselen. Wat ons naar heel mooie ervaring en goed gevoel met de motor op divers terrein bracht. Een heel leerzame, plezierige en interessante dag! Perfecte begeleiding, mooie omgeving en fijne sfeer! Bedankt!
Rudi Beran Rudi Beran uit Gaanderen schreef op 13 juli 2024 om 08:33
Gisteren een mooie echte natte dag gehad (in de goede zin van het woord). Basic training gedaan. Alles was goed verzorgd, goeie uitleg, goeie motor. Het weer was ook echt op zijn Nederlands, extreem veel regen. Het water liep van de bult de paden af, waardoor we extra waar van ons geld kregen. We hebben die dag extra ons best moeten doen op de onverharde paden. Wat het uit eindelijk extra leuk maakte. Deze training is een echte aanrader voor iedereen.
Jacco de Graaf Jacco de Graaf uit WIERINGERWERF schreef op 12 juli 2024 om 23:22
Veel regen vandaag tijdens de offroad basic training, maar fantastische dag gehad. Werner is een goede instucteur die goed kan uitleggen wat er met de motor, maar ook met jezelf gebeurd als je er op een bepaalde manier mee gaat rijden. Aanrader!
Rob Smit Rob Smit uit Wieringerwerf schreef op 12 juli 2024 om 22:12
Vandaag een top dag gehad. Basic training gedaan. Alles was super verzorgd, goeie uitleg, goeie motor. Het weer was ook echt weer op ze Nederlands, dus we hebben ons lekker uit kunnen leven op de onverharde paden.
We gaan voor meer van dit..
Sjoerd Sjoerd schreef op 11 juli 2024 om 22:24
Gisteren deelgenomen aan de basis allroad cursus. Na een dag op de motor gezeten te hebben, correctie gestaan te hebben, de dag met een big smile afgesloten. De ochtend begint onwennig in het terrein maar door alle verschillende oefeningen en goede feedback erg veel geleerd. Bedankt voor de goede training en persoonlijke aandacht voor iedereen in de groep.
Fred Wittmaekers Fred Wittmaekers uit Hilversum schreef op 11 juli 2024 om 17:45
Gisteren veel geleerd van Werner bij de basic training. Hij legt het heel duidelijk uit zodat je snapt waarom je dit of dat zou moeten doen. De feedback tijdens de training is heel waardevol. Zelf dacht ik al behoorlijk ver naar achteren te zitten bij het remmen in zand, maar de foto's bewezen dat er nog ruimte voor verbetering was. Een aanrader voor iedereen die wil kennismaken met offroad rijden en direct toepasbare tips wil. Dit smaakt naar meer. Intermediate training, here I come.
Yvo Yvo uit Almere Haven schreef op 8 juli 2024 om 19:12
Top dag met Erik als instructeur die alles rustig en duidelijk uitlegt. Hoop geleerd en gezellige dag. Aanrader wanneer je overweegt eens de wereld van de offroad te ontdekken.
Arjan Arjan uit Venlo schreef op 5 juli 2024 om 22:46
Vandaag mogen proeven van het rijden op onverhard. Erg leuk. Dat smaakt naar meer.
Dankzij de goede training van Erik weer meer ervaring in het offroad motorrijden opgedaan. Dank daarvoor!
Jeroen Jeroen uit Berkel en Rodenrijs schreef op 5 juli 2024 om 20:34
Vandaag met Erik een dag offroad rijden mogen ervaren. Top instructeur met passie en liefde voor zijn vak.

Bedankt voor de leuke ervaring!
Print Friendly, PDF & Email