Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.173.209 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
907 berichten.
Mike van den Broek Mike van den Broek uit Veghel heeft geschreven op 10 mei 2021 om 09:26
afgelopen Zaterdag (8-5-2021) geweldige eerste Basic training van Bert gehad. Nu weet je pas wat er allemaal kan met de GS die ik recent gekocht heb. Daarnaast weet ik nu ook hoe hier veilig mee om te gaan. Vooral stukje wat gebeurt er met welke instelling (road,rain,dynamic en enduro pro) leert je wanneer deze te gebruiken en ook zeker ook wanneer niet! We hadden leuke groep en hebben de theorie ook meteen toe kunnen passen. Eigenlijk zou iedereen die een GS koopt deze training moeten doen. Bert neemt de tijd voor vragen en geeft ook eerlijke opbouwende feedback over hoe je het doet. Voor mij en Hans zal het hier niet bij blijven, wij gaan door!! Nu flink oefenen. Dank aan Bert om ons met het offroad virus te besmetten ๐Ÿ™‚
Peter B. Peter B. uit Drunen heeft geschreven op 9 mei 2021 om 14:54
Wat een leuke gezellige en zeer leerzame dag. Onder begeleiding van Bert veel goede tips en technieken geleerd, tevens de redenen waarom je bepaalde aspecten wel/niet moet doen. In de middag een leuke rit met verschillende locaties waar we de leermoment in de praktijk konden brengen. Al met al zeer geslaagd en geeft redenen tot een vervolg van het allround virus wat je hebt opgelopen.
Jorien Jorien uit Utrecht heeft geschreven op 7 mei 2021 om 14:44
Op 30 april de All-road basic training gevolgd gegeven door Bert. Ik heb een ontzettend leuke dag gehad en heel veel geleerd. Heel goed om te voelen wat je allemaal mogelijk is met een "grote" motor op verschillende ondergronden. Dat geeft veel vertrouwen en je houd zelf controle over de motor ongeacht de ondergrond waar je rijd. Door de combinatie en afwisseling tussen uitleg en oefeningen was de dag goed vol te houden. Want voor het eerste bij alle oefeningen op de motor staan is toch wat anders dan relaxed zitten over het asfalt rijden. Door de uitleg weet je ook waarom je iets doet en daardoor onthoud je het beter. Wat mij het meest is bij gebleven is de motor vanuit 30 KM met volle remkracht en blokkerende achterrem in het weiland in minder dan 3 meter tot stilstand brengen. Met hoeveel controle dit gewoon kan en de uitleg rond om ABS, wanneer gebruik je die wel of niet en waarom. En met hoeveel vertrouwen je in de middag de motor tussen boompjes en door kuilen heen laat rijden. Ook leuk dat Bert acties foto's maakt van de dag. En mooi dat ik de tips over mijn stahouding terug zag op de foto's achteraf.
Paul van der Putten Paul van der Putten uit TILBURG heeft geschreven op 6 mei 2021 om 18:52
Gisteren 05-05-2021 de basic All-road training gevolgd met instructeur Werner. Heel veel geleerd en een super leuke dag gehad. Complimenten voor Werner voor de duidelijke uitleg en technische onderbouwing, dan weet je namelijk ook waarom je iets moet doen. En dan uiteraard de feedback die je krijgt, wantje moet toch veel verschillende handelingen tegelijk doen die s' morgens ( uiteraard ) nog geen automatisme zijn. Veel theorie dingen wist ik eigenlijk wel, maar vooral het toepassen en gecorrigeerd worden , top....! Nu vooral nog veel oefenen zodat ik ook off-road meer zelfvertrouwen krijg. De voornaamste les voor mij ? Voorruit kijken , die motor volgt wel , niet te krampachtig zijn. Dit smaakt naar meer. Super leuke dag gehad en het weer viel niet tegen...
Maurice Pennings Maurice Pennings uit Eersel heeft geschreven op 6 mei 2021 om 17:17
Gisteren de allroad Basic training gehad van Werner Hollaender.
De website, training en communicatie zijn zeer compleet en erg professioneel.
De training was informatief, vol met tips/tricks en uitleg. Ondanks het slechte weer was het ook nog een erg gezellige dag.
Gerrit Willem Westerink Gerrit Willem Westerink uit Harderwijk heeft geschreven op 4 mei 2021 om 16:44
Afgelopen vrijdag de allroad basic training gehad van Bert. De verwachtingen waren al hoog door de vele positieve reviews, maar Bert heeft dat meer dan waargemaakt. Zijn heldere en rustige uitleg en de opbouw in oefeningen zorgden ervoor dat ik echt veel geleerd heb in een dag. 's morgens nog oefenen in een weiland, 's middags het bos in en terug met een lekker vaartje over zandpaden. Ik had het gevoel dat ik zo een Parijs Dakar kon rijden ๐Ÿ˜‰ Ook altijd leuk om dit met mede motor liefhebbers te doen en natuurlijk is de de sfeer dan ook top. Ik ga aankomende zaterdag meteen een 1 daagse Twente rit doen, want het smaakte naar meer.
Erik Hermans Erik Hermans uit Breda heeft geschreven op 4 mei 2021 om 09:40
Gisteren de allroad Basic training gehad van Kees Jan. In de ochtend theorie behandeld en meteen ter plekke toegepast, met name staand wegrijden, korte bochten draaien, remtechnieken met en zonder ABS, rijden door (c.q. over) los zand, 's middags integraal toegepast met een mooie route. Kees Jan weet inspirerend en duidelijk over te brengen en gerichte feedback te geven. Hij geeft ook veiligheid en verantwoordelijkheid voor je omgeving hierin mee. Mooiste moment was de gewaarwording dat de motor het werk deed en ik puur aan 't genieten was ๐Ÿ™‚ Super dag gehad, zeer de moeite waard!
Sander Sander uit Driebergen heeft geschreven op 4 mei 2021 om 09:02
Gisteren de intermediate training gedaan olv Bert. Na een kop koffie een introductie van Bert gehad, uitleg over de dag, in de ochtend bochten werk op lage snelheid en de eerste kennismaking met mul zand bij โ€œkantjesโ€. Daarna op het motorcross baantje beheerst heuveltje op, stop, en eraf. Goed voor het verder aanscherpen van timing als het aankomt op versnelling en afremmen en bovenal, kijken! En mooie lange bochten draaien over het crossbaantje ๐Ÿ˜Ž.
Daarna had Bert nog een behoorlijk uitdagend trial parcours voor ons in petto. Om de lat nog even wat hoger te leggen voor onze timing en kijktechniek.
De ochtend sloten we af op de start locatie in Nijverdal met een ware sterren lunch. Heerlijke soep en een broodje gehaktbal, gekroond tot de beste uit Twente!
Nadat de tank weer was gevuld bij de deelnemers vervolgden we de dag met bochten in rechte lijnen maken door mul zand, en met spinnend wiel wegrijden uit mul zand. Daarna een mooie rit gereden waar we onze skills goed konden toepassen.
Heb er weer veel van geleerd. Waar ik met een vorige eendaagse rit nog wel eens het gevoel had tegen mijn grens aan te lopen had ik gedurende de training het gevoel dat ik het rijden op hogere snelheid onverhard, af en toe zand, prima beheers. Dank Bert voor een leuk en heel leerzame dag!
Walther Bogaers Walther Bogaers uit Ossendrecht heeft geschreven op 3 mei 2021 om 20:52
Vandaag de all-Road basic training gehad van Jan-Kees Langenberg, een zeer kundig instructeur die het goed kan overbrengen niet alleen hoe, maar ook waarom. Zeer tevreden over de hoeveelheid lesstof en meer dan voldoende praktijk oefeningen, de opbouw is sโ€™morgens theorie plus oefenen kort draaien op en afstappen, dan lekker lunchen. Begin van de middag oefenen stoppen met en zonder ABS. En daarna oefenen mul zand rijden en geitenpaadjes, met de techniek sโ€™morgens geleerd. Daarna een uitgebreide rit zowel verhard als onverhard. Daarnaast was het voor mij een thuiswedstrijd en wist niet dat je zo uitgebreid off road kon rijden. Een echte aanrader als je off road wil leren rijden.
Kees van Luijk Kees van Luijk uit Amersfoort heeft geschreven op 2 mei 2021 om 20:54
Leuke en heel leerzame trainingsdag gehad met Bert. Veel theorie meegekregen. Het valt niet mee om dat meteen goed in praktijk te brengen, maar de basis is er en daar kan ik mee verder! Het is letterlijk en figuurlijk zweten in de ochtend. Na de middag trajecten gereden die ik anders nooit had kunnen doen, door bospaden, greppels, over gravel en over zand. Geweldig om te ervaren hoe dat voelt. Complimenten aan Bert die rustig uitlegt, voordoet en vooral vertrouwen geeft. Heerlijke dag!
Rob Harfterkamp Rob Harfterkamp uit Gouda heeft geschreven op 2 mei 2021 om 11:15
De training bij Berrt heeft mij heel veel gebracht. Ik heb in รฉรฉn dag veel geleerd en ben me veel zekerder op de motor gaan voelen

De training wordt goed opgebouwd wat je โ€˜s morgens hebt geleerd pas je in de middag toe.

Het middag programma is echt gaaf!

Speciale dank aan Werner hij ziet alles en weet je op een zeer prettige manier je de fijne kneepjes van de techniek van het all road rijden bij te brengen.

Samengevat een aanrader voor iedere motorrijder!

Rob
ron gevers ron gevers uit Boxmeer heeft geschreven op 30 april 2021 om 14:24
we hebben echt een topdag gehad ,veel technieken geleerd middels goede instucties van peter.
dit is een aanrader voor iedereen die meer uit zijn allroad wil halen dan alleen maar touren op de weg .
Wendy van Antwerpen Wendy van Antwerpen uit Boxmeer heeft geschreven op 30 april 2021 om 11:18
The day after, ik kan alleen maar terug kijken op een gezellige en leerzame dag! Waarbij iedereen op zijn eigen niveau werd uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen! Geweldig om te ervaren wat deze machines kunnen. Dit proeft naar heel veel meer ๐Ÿ™‚
Sjoerd Sjoerd uit De Bilt heeft geschreven op 29 april 2021 om 20:16
Gisteren de Allroad Basic Training gevolgd en ik sluit me volledig aan bij onderstaande woorden van Richard. Het was echt een super dag en het smaakt naar meer! Dus op naar de volgende trainingen en wie weet ooit de Gibraltar Race ๐Ÿ™‚
Richard van der Woude Richard van der Woude uit Zuidlaren heeft geschreven op 28 april 2021 om 20:26
Vandaag een super leerzame en gezellige Basic Allroad Cursus gehad met Sjoerd, Vincent en Kees onder de deskundige begeleiding van Werner.
Werner bouwt de zaak rustig op, legt het duidelijk en uiterst deskundig uit en voor dat je het door hebt doe je hem na en gaan je vaardigheden met sprongen vooruit!
Echt heel veel geleerd en het heeft aan alle verwachtingen voldaan. Een aanrader voor iedereen die zโ€™n vaardigheden met de motor wil vergroten.
Volgende keer naar Hechlingen voor het vervolg!
Hans Versteegh Hans Versteegh uit Den Helder heeft geschreven op 25 april 2021 om 21:18
Afgelopen zaterdag de Allroad Basic Training gedaan. De opbouw en uitleg van de trainer zijn duidelijk, door dit in de praktijk uit te voeren wordt je beheersing/vertrouwen in je motorfiets en jezelf zeker vergroot. Ik heb er van genoten en veel van geleerd deze dag. De lunch was top. De volgende training staat op mijn agenda. Peter bedankt voor deze mooie dag en de leuke foto's/filmpjes en tot de volgende.
Mark Mark uit Rotterdam heeft geschreven op 25 april 2021 om 14:07
Op 25/4 de allroad basic training gedaan. Ontzettend genoten, de hele dag alleen maar met een grijns op mโ€™n gezicht rondgereden. De instructies zijn duidelijk, het oefenen overzichtelijk en voldoende om vertrouwen op te bouwen en het in de middag in de praktijk te brengen. Niet alleen voor off-road maar ook gewoon op de weg geeft deze training meer vertrouwen op je motor. Voor mij is dit nog zeker niet het einde met de allroad ervaringen! Dank voor de leuke dag Peter!
Martin van Vaardegem Martin van Vaardegem uit Nieuwegein heeft geschreven op 25 april 2021 om 11:49
zaterdag 24 april heb ik de basic training gedaan. Ondanks dat ik al lang motor rij, maar eigenlijk alleen op verharde weg, is dit echt een toevoeging op de rijvaardigheid. Ik heb een super leerzame dag gehad, die ergens toch intensiever was dan ik op voorhand had gedacht. Maar dat maakt de pret van de dag niet minder. De uitleg van Peter was super. Met de huurmotor maak je je toch minder snel zorgen om een krasje, hoewel je natuurlijk je best doet om niet te vallen. Dat maakt dat je sneller verder gaat dan je zelf eigenlijk zou durven, maar nog lang niet aan de limiet van de motor komt. Kortom echt een topdag gehad. Dank je wel.
Marc Jansen Marc Jansen uit Uden heeft geschreven op 23 april 2021 om 21:19
Woensdag 21 april mocht ik dan eindelijk! Met veel zin naar de basic training gegaan en met veel kennis en vertrouwen weer naar huis gereden. De technische uitleg door Werner over waarom de motor welke bewegingen maakt en wat je kan doen om dit te compenseren geven erg veel vertrouwen om net dat stapje verder te gaan. De motor net wat meer afschuinen in een korte bocht of in zijn 4 met 60 km per uur over een zandpad rijden en zelfs volle bak op de rem in het losse zand. Het gaat gewoon!
Pim Pim uit Mijdrecht heeft geschreven op 22 april 2021 om 21:28
Vandaag een leuke dag gehad op heel veel verschillende ondergronden met top weer!
Stiekem ontzettend veel geleerd in deze Basic allroad training.
Hele fijne instructeur ook, Dankje Peter.
Er word goed met iedereen rekening gehouden, en je leert echt nieuwe technieken.

Ik heb een hele fijne dag gehad! zeker voor herhaling vatbaar!
Print Friendly, PDF & Email