Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1135 berichten.
Stefan klaver Stefan klaver heeft geschreven op 26 juni 2022 om 11:48
Op zoek naar meer techniek achter het allroad rijden met een zware motor kwam ik via de KNMV uit bij Berrt. Een dag met diverse weertypes, ondergronden, en veel praktijk heeft mij gegeven wat ik zocht. Een kleine en gezellige groep onder leiding van de grootmeester. Op naar de intermediate-training!

Bedankt Ber(r)t!
Taco van den Dungen Taco van den Dungen uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 juni 2022 om 09:37
Vrijdag 17 juni de training Intermediate gevolgd en wat een mooie dag was het. Bert gaf zelf de training en wat een kennis en ervaring en natuurlijk mooie verhalen! En wat wordt door oefening zo'n 1250 "licht", je kunt er veel meer mee dan je in eerste instantie denkt. Ook het vertrouwen wat je krijgt met de training maakt het rijden door mul zand relatief makkelijk.
Kijk nu al uit naar de training in Hechlingen! Tot snel!!
Marco de Boer Marco de Boer uit Schagen heeft geschreven op 25 juni 2022 om 19:32
Fantastische intermediate training gehad van Werner.
Je merkt dat er behoorlijk wat kennis in huis is om iedereen vaardigheden bij te brengen.
De training was heel uitdagend en heb zeker weer voldoende bagage meegekregen om mee te gaan oefenen. Het was behoorlijk pittig bij 32 graden! Dat zorgde ervoor dat de training flinke energie kostte.
Ik zou de training zo weer overdoen, wel met een graadje of 10 minder dan 😂
Mijn broertje was ook mee en samen willen we de intermediate in Hechlingen gaan doen, tot dan!
Ron Prudon Ron Prudon uit Utrecht heeft geschreven op 24 juni 2022 om 22:30
Vandaag een allroad training gevolgd bij Berrt door Mister Bert himself.
Een hele leuke interactieve dag met veel praktijk. De regen zorgde voor een extra dimensie bij het rijden op het natte gras maar dat mocht de pret niet drukken. Verbazingwekkend hoe je met 80 over een zandweg kunt rijden en een gecontroleerde noodstop kunt maken in het mulle zand. Leuke stukjes gereden door verschillende soorten terrein. Bert, dank je wel voor jouw instructie, het plezier en de nieuwe inzichten.
Rob Bergevoet Rob Bergevoet uit Ugchelen (Apedloorn) heeft geschreven op 24 juni 2022 om 20:06
17 juni met een groepje (motor)vrienden de intermediate training gevolgd onderleiding van Bert. Het was niet alleen warm vanwege het weer, maar juiste ook vanwege de inspanning en het enthousiasme van de groep. Na een zeer leerzaam en intensief ochtendprogramma op een lokaal crossterreintje, gaf een noodzakelijke lunch weer voldoende power om 's middags door de bossen van Hellendoorn te rijden. Volgens via lokaal onverharde wegen richting Deventer en met een heerlijk koud 0,0% biertje de dag afsluiten bij Berrt Headquaters. Prachtige dag en op naar de ongetwijfelde 100% zandtraining. Many thxs to Bert (Berrt)
Eelco Kuijpers Eelco Kuijpers uit Rotterdam heeft geschreven op 23 juni 2022 om 18:28
Vrijdag 17 juni deelgenomen aan de basis all road training in Ossendrecht. Een goed verzorgde dag welke ik als zeer leerzaam heb ervaren. Instructeur Kees-Jan is zeer vaardig in zowel het rijden als het instrueren. Ik heb er van genoten en schrijf mijzelf snel in voor het vervolg. Bedankt!!
Reinier Reinier uit Delfzijl heeft geschreven op 23 juni 2022 om 11:03
Basis training gedaan en nog spierijn in de kaken van het lachen! Wat is dit leuk, en door de goede organisatie en top materiaal een top dag! Dankjewel Erik voor nog meer plezier en de goede uitleg die zeker niet saai was! Een echte aanrader en elke cent waard!
Evert Jan Dennekamp Evert Jan Dennekamp uit Utrecht heeft geschreven op 22 juni 2022 om 22:54
Op vrijdag de 17e juni de intermediate training. Het was warm! Het was mul, droog en mooi!
Na jaren met lichtere motoren rally’s gereden te hebben ga ik in september met Bertt de “follow the trails” doen in Albanië. En dan leek het wel een goed plan om eerst maar eens een training te doen. Beetje wennen aan de motor. En dat pakte erg goed uit!
‘s Ochtends ging het allemaal nog wat bruusk, maar naarmate de dag vorderde begonnen de tips van Bert voor meer soepelheid te zorgen. En de theorie over naloop en zwaartepunten en hoe de karakteristiek van de motor verandert in mul zand had ik jaren eerder moeten horen!
De groep was erg gezellig, de lunch perfect, de omgeving prachtig. Fijne dag, veel geleerd. Absolute aanrader! Albanië: here we come!
Bertus Bertus uit Roosendaal heeft geschreven op 21 juni 2022 om 17:37
Basis training in Ossendrecht, door instructeur Kees-Jan.
Voortraject en administratie keurig verzorgd. Door de instructeur ingewijd in het off-road rijden. Praktische theorie en praktijk, aangevuld met uitleg over het hoe maar nog meer onderbouwing over het waarom! Niet een foefje aanleren maar echt trainen. Al was het met 32°C een behoorlijke uitputtingsslag. Absoluut een aanrader!
Frans Frans uit Wassenaar heeft geschreven op 20 juni 2022 om 21:51
Vandaag de intermediate cursus gedaan bij Berrt was een mooie dag ervoor veel zand gereden goede heldere uitleg .
En als je het toe kunt passen gaat rijden in los zand een stuk makkelijker
Heb gereden met de GS waar ik anders niet zou doen /durven
Bedank Peter voor de leerzame en gezellig dag ook Camiel ,Herman en Rutger Jan bedankt .
Herman Herman uit Sneek heeft geschreven op 20 juni 2022 om 20:35
Intermediate training gedaan met Peter, heldere uitleg en goede demo's. Geeft snel meer zelfvertrouwen in mul zand. Aanrader!
Tjitte Tjitte uit Amsterdam heeft geschreven op 20 juni 2022 om 13:31
Werner, wederom bedankt voor de gezellige en leerzame dag, met heerlijke lunch (heel belangrijk 😉). Leuk om de foto’s terug te zien. Tot een volgende keer!
Frank Kalf Frank Kalf uit Amstelveen heeft geschreven op 20 juni 2022 om 09:15
Eergister 18-06 deelgenomen aan de all road motor training. Onze instructeur Werner, maakte ons systematisch voorafgaande aan de oefening duidelijk hoe het natuurkundig krachtenspel functioneerde (in gewone mensentaal) en aansluitend deed hij de oefening voor. Geweldig goede manier van lesgeven voor deze praktische training.
Het was voor mij (66 jr.) op eigen motor wel spannend, daar ik mijzelf en motor heel wilde houden voor een aankomende motorreis. Daarnaast was het 30o. Dus de laaste 2uur heb ik overgeslagen omdat ik te moe werd en bang om te vallen. DIt echter werd ook volledig geaccepteerd, hetgeen ik heel belangrijk vind.. dat je niet over je eigen grenzen heen gaat. Al met al een zeer professionele top cursus.
Groet Frank
Hans Dolstra Hans Dolstra uit Swifterbant heeft geschreven op 19 juni 2022 om 09:55
Gister, 18 juni deelgenomen aan de Allroad Basic training. Met een cursusmotor, waarom..omdat het kan.Geen spijt van. Achteraf gezien had het goed op mijn Triumph Explorer gekund, maar die is toch een klik zwaarder. Bloedheet, maar met uitleg in de schaduw, voldoende meegekregen waterflesjes, was het goed te doen. Goede uitleg, goede begeleiding en goede feedback. Soms ondersteund met een foto, want soms zegt één foto meer dan 1000 woorden. Alles ging in een ongedwongen sfeer, maar ik wilde er alles uithalen. En dat is misschien het belangrijkste punt voor mij. Als je wilt kan je echt oefenen, oefenen, oefenen. Bij een eerder genoten basiscursus (andere provider) was het meer 1 a 2 keer doen en dan door de bossen touren. Veel aan gehad en op naar het volgende level. Werner bedankt voor de goede instructie, andere cursisten bedankt voor de gezelligheid.
Rinus Angevare Rinus Angevare uit Anna Paulowna heeft geschreven op 16 juni 2022 om 22:32
Dinsdag 14 juni 2022 de All-road intermediate training gevolg en genoten! Eerst de huurmotor opgehaald in Apeldoorn en daarna naar Hellendoorn/Nijverdal naar de de crossbaan om eerst het eerder geleerde in de all-road-basis training, weer op te halen! Dat was voor mij nodig! Rij zelf een R1200RT en een GS is echt iets heel anders en zeker in het zand. Door Werner weer netjes op de motor gezet en met zijn aanwijzingen en opmerkingen ging het voorspoedig. 's-Middags door de bossen over gravel en zandpaden met de nodige instructie, geweldig! Een heerlijke leerzame, gezellige en warme dag gehad. Werner/Berrt bedankt voor deze mooie dag. Ook de andere mannen die mee waren, toppie en bedankt! Groeten Rinus
Leon Leon uit Tilburg heeft geschreven op 16 juni 2022 om 18:24
Afgelopen zaterdag heb ik de Basis Training gevolgd bij Erik. Een onvergetelijke dag waarbij alle facetten van het offroad rijden aan bod komen. Goede organisatie en schitterende routes. Speciale dank voor Erik voor zijn aanstekelijke enthousiasme en goede tips. Wordt vervolgd met de intermediate training! Hartelijke groet, Leon
Jeroen van Hettema Jeroen van Hettema uit Utrecht heeft geschreven op 13 juni 2022 om 17:20
Ik heb op zaterdag 11 juni in Diepenheim de all-road basic-training gevolgd, of beter gezegd genoten. Erik was onze trainer.
Ik heb de gok gewaagd op mijn net aangeschafte R1250GS Adventure uit 2019 met nul krasjes het veld in te gaan. En geen enkele spijt. Na hele hele dag balanceren, draaien en raggen op landweggetjes en bospaadjes ook zonder krassen thuisgekomen. Het weer zat dan ook mee, veel zon en niks te warm, weinig blubber. De training in de ochtend was goed van opbouw, waarna in de middag de landelijke rit naar Apeldoorn vol zelfvertrouwen is volbracht. Met 50 tot 70 km/uur over een zandpad is wel kicken.... Erik, bedankt. Berrt bedankt voor de goede ambiance.
Hans Kemmeren Hans Kemmeren uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 11 juni 2022 om 15:30
Op 10 juni van Bergen op Zoom naar Apeldoorn gereden en daarna op de huurmotor met noppenbanden door naar Diepenheim voor de allroad basic training die werd verzorgd door Peter van der Suis. Een hele leuke en leerzame dag gehad. Fijne stapsgewijze instructie met ook de uitleg van het hoe en waarom, waardoor het goed blijft hangen. Ik heb zeker nog niet alles in de vingers maar ben enthousiast om verder te gaan oefenen. Ondanks dat het niet echt nat was, blij met de keuze voor een (huur)motor met noppenbanden. Een goed gebalanceerde dag door een professionele en prettige instructeur. Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is de koffie op het start en lunchadres.
Michel Michel heeft geschreven op 8 juni 2022 om 20:39
Ik heb in mei basis cursus gevolgd, helemaal top. Eerst wat theorie bij en op de brommert, dan naar een weiland voor basisoefeningen, terug naar de camping voor een prima verzorgde lunch. In de middag de omgeving in waar op verschillende landweggetjes en in een stukje bos meer praktijk volgt. Tot slot een stuk binnendoor richting deventer over verharde en onverharde weggetjes.
Helemaal top, heb zelf een 2010 1200gsa, groot en zwaar en ben zelf niet erg groot. Mijn vertrouwen met de brommert op onverharde wegen is gruwelijk gegroeid dus mijn doel is bereikt.
Het feit dat ik teleurgesteld was dat de dag erop zat zegt genoeg, dit smaakt naar meer......

Werner, bedankt voor de training en voor de vele leuke actie foto's....
Bert Plomp Bert Plomp uit Nijverdal heeft geschreven op 7 juni 2022 om 13:16
Maandag 30 mei de basis training gevolgd. De huurmotor opgehaald in Apeldoorn en de hele dag de BMW GS mogen ervaren. 'S ochtends de (broodnodige) technieken geleerd en geoefend en 's middags alles in praktijk gebracht. Zowel op een afgesloten bosterrein als op openbare zandwegen. Al met al een zeer prettige en leerzame dag met veel bruikbare tips. Erik bedankt voor de prettige en uitstekende begeleiding en het wegnemen van mijn "zand" 😉vrees.
Print Friendly, PDF & Email