Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.186.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
886 berichten.
Fred Weenink Fred Weenink uit Zutphen heeft geschreven op 2 april 2021 om 11:07:
Na een zeer leerzame dag, moe maar voldaan, heel tevreden en met veel meer vertrouwen naar huis gereden. Bovendien hebben we veel plezier gehad. De samengeknepen billen zal ik voorlopig niet meer hebben als ik onverwacht op het onverharde terecht kom.
Peter bedankt voor je prettige, oplettende en vrolijke manier van lesgeven.
Eddy Eisinga Eddy Eisinga uit Emmer-Compascuum heeft geschreven op 2 april 2021 om 09:49:
Gisteren Basic Training bijgewoond. Super dag gehad. Goeie en duidelijke uitleg over hoe je te gedragen op 't onverharde. Veel geleerd. Smaakt naar meer!!
John John uit Oosterblokker heeft geschreven op 2 april 2021 om 08:24:
Dinsdag 30-2-2021 een leerzame dag gehad met de basic training stuk theorie, oefeningen en vervolgens in praktijk brengen werkt goed en weer e.e.a. geleerd.
Daarnaast was het een leuke dag met stralende zon met deze kleine groep onder vriendelijke leiding van Bert.
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn heeft geschreven op 1 april 2021 om 20:19:
Allroad Basic Training Apeldoorn
Wat een waanzinnig mooie ervaring heb ik gehad vandaag met Werner (en de rest van de deelnemers)😃. Hele fijne opbouw in de training en ik heb dingen gedaan met mijn GS die ik nooit voor mogelijk heb gehouden, echt te gek! Op de stukken asfalt tussendoor merkte ik ook direct dat ik op deze ondergrond er profijt van heb. Veel meer het gevoel dat ik mijn motor ken en onder controle heb. Daarnaast vond ik de informatie over alle technische dingen en het hoe en waarom ook heel leerzaam. Een zeer complete en geslaagde dag!
Nu vooral heel veel zelf oefenen en ik kom zeker terug voor een Allroadrit en de Intermediate Training.
Werner, onwijs bedankt voor jouw enthousiasme en kundige manier van trainen, mijn complimenten! 👍

Tot snel!
Peter van de Pas Peter van de Pas uit Den Haag heeft geschreven op 1 april 2021 om 17:23:
Peter, Dank je wel voor een geweldig leuke en enerverende dag. Ik ga zeker terug komen voor een dagje off road rijden en nog eens een cursus. Ik was heel blij dat ik de R1250GS heb gehuurd. Ik was nog niet overtuigd dat ik er een moet kopen/hebben. Nu en dag later en ik zie de filmpjes van de dag, dan heb je me toch aan het twijfelen gebracht. Ik heb echt veel bij geleerd en ik merkte op de weg naar huis op mijn eigen "road" motor, dat ik toch weer met meer vertrouwen op de motor zat. Dus de Off Road training kan ik iedereen aanbevelen, al ga je daarna nooit meer het zand of de stenen in. Dank Berrt en Dank Peter!
Steve van der loop Steve van der loop uit Heerlen heeft geschreven op 31 maart 2021 om 19:09:
Op 29 maart heb ik de basic training gevolgd. We hadden echt mooi weer en een leuke groep gelijkgestemden. Hoewel ik geen allroad kennis had, heb ik deze dag echt veel geleerd. We kregen les van Bert. En je begint echt bij het begin. Alles rustig en duidelijk uitgelegd, zodat je later op de dag niet voor verrassingen komt te staan. En tussendoor een ruim lunchpakket. Dit smaakt naar meer!
Wim Hordijk Wim Hordijk uit Rotterdam heeft geschreven op 29 maart 2021 om 10:29:
Zaterdag 20 Maart de basic All Road training onder leiding van Werner. een eerste kennismaking voor mij met de nobele kunsten van balans en motor beheersing. Deze mooie dag smaakte naar naar meer.
De basis direct in praktijk gebracht, door aansluitend, op Maandag 22 Maart samen met Berrt en Peter de intermediate te doen. Erg mooie training om nog meer vertrouwd te geraken met de GS in het Off Road rijden. Een nieuwe hobby erbij met veel fun, zowel op de motor als met de mede cursisten. Bij Berrt ben je op de goede (Off Road) weg.
Pieter Koolen Pieter Koolen uit Hoorn heeft geschreven op 27 maart 2021 om 15:39:
Op 26 maart j.l de Intermediate Allroad training gedaan en dat sluit mooi aan op de basic training. Een leerzame en leuke dag en dankzij de enthousiaste en goede uitleg van Peter van der Sluis weer meer ervaring en vertrouwen gekregen in het rijden in mul zand en het oefenen van de voertuigbeheersing op een parcours en in het bos. Kortom een mooie dag met prachtig weer, lekker lunch en leuke mede cursisten die met dezelfde passie willen genieten van het Off-Road rijden op hun GS.
Piet Piet uit Raerd heeft geschreven op 27 maart 2021 om 09:27:
Prima intermediate training gehad van Peter. Leerzaam en leuk. Draagt bij aan je zelfverzekerdheid offroad en op de weg.
Xander Xander heeft geschreven op 24 maart 2021 om 13:03:
Super dag gehad op de basic training. Zeer leerzaam en voor een 'groentje' zoals ik heel toegankelijk en draagt veel bij aan een zekerder gevoel na de heldere uitleg van Bert en de eerste meters off road.
Nuhi Nuhi heeft geschreven op 23 maart 2021 om 17:45:
Wederom een fantastische trainingsdag gehad - alles tot in de puntjes verzorgt!! Ik kijk uit naar Fürstenau en Hechlingen later dit seizoen.
Stephan Stephan uit Rottedam heeft geschreven op 23 maart 2021 om 09:52:
Op 22 maart deelgenomen aan de Allroad Intermediate Training. Een geweldige dag!
Instructeurs waren Bert en Peter. Dit was niet de eerste cursus bij Berrt voor mij maar toch weer erg leerzaam. Meer zelfvertrouwen gekregen in afslag nemen (bocht maken) in mul zand! Peter is ook een fantastische instructeur.
Weer de limieten opgezocht maar nergens met gevaar voor de cursisten. Een aanrader!
Maarten Maarten uit Vorden heeft geschreven op 20 maart 2021 om 22:28:
Afgelopen vrijdag voor het eerst kennis gemaakt met het offroad rijden onder de bezielende leiding van Bert. Na een week regen hadden we het geluk van een schitterende dag. Om 7 uur in de vrieskou richting Apeldoorn om van daaruit naar de trainingslocatie te gaan. Heel bijzonder dat je vanuit de eerste onzekere rondjes op het natte gras met hulp van uitleg vooraf en wat aanwijzingen tijdens elke oefening gedurende de dag steeds meer zelfvertrouwen opbouwd en aan het einde van de dag onbevangen heuvels op en af door het bos heen tuft. Dank hiervoor Bert. Dit smaakte zeker naar meer en de volgende cursus is dus ook al geboekt.
Laurens Wisselink. Laurens Wisselink. uit Zwolle heeft geschreven op 18 maart 2021 om 22:27:
Als echte On Road trainer, vandaag een dagje offroad. In 1 dag meer gegleden dan normaal in een heel jaar op het asfalt. Ik heb vandaag veel geleerd over offroad rijden en over het lesgeven. Bert is meer dan gepassioneerd in zijn uitleg en zijn drive om zijn enorme kennis en ervaring over te brengen op de deelnemers. Ook de kwaliteit van zijn uitleg is van hoog nivo en echt zeldzaam in de motoropleidingen wereld. En wat een totaal verschillende manier van rijden, dat offroad. In 1 dag heb ik van Bert de basis kunnen leren en oefenen. En los van de inhoudelijk geweldige dag was het ook een super sfeer. Dank je wel en voorlopig nog maar niet stoppen is mijn advies....
Dolf Dolf uit Groningen heeft geschreven op 18 maart 2021 om 18:06:
Woensdag 17 maart was het zover de allroad training ,samen met Tim,Rene,Paul en onze trainer Werner.
Het was een leerzame dag met veel oefeningen die ik nog nooit gedaan had de uitleg van Werner was heel duidelijk.
Ik vond het een zeer geslaagde dag met een prettige sfeer .
Zeker een aanrader.
Jan Jan uit Delft heeft geschreven op 17 maart 2021 om 10:24:
De wekker stond vroeg om op de afgesproken tijd 09:00 dinsdag 16-maart 2021 in Diepenheim te zijn.
Na lekker 2 uur op de motor gereden te hebben en de banden op 1,8 bar bij de benzine pomp in het dorp gezet te hebben, ontmoette ik de mannen op de parkeerplaats van de camping. Vol goede moed met mijn Honda Africa Twin (immers ik wil weten hoe die fiets zich gedraagt off road) de training in. Aangekomen op het zompige grasveld bleek al gauw dat de settings anders moesten dan op straat en dat de Michelin Annokee banden (die ik geweldig vindt op straat) voor dit werk niet geschikt zijn.
Kortom bij nat weer, heb je op het gras, in de modder en in het zand toch echt wel de echte off road banden nodig. Ondanks 3 maal motor oprapen (geen schade omdat het met langzame snelheid gaat) met hulp van de mannen en spierpijn, ontzettend genoten van de meer dan uitstekende uitleg van Peter. Helaas was mijn pak nog niet helemaal droog vanochtend van de 2 uur durende terugreis in de stromende regen bij 6 graden. Iets verkleumd kijk ik terug op een fantastische ervaring in goed gezelschap. Dit smaakt naar meer
Harry Harry heeft geschreven op 17 maart 2021 om 09:19:
Dinsdag 16 maart 2021 de Allroad Basic Training gevolgd.
Fantastisch wat je allemaal met zo'n zware BMW 1250 GS kunt.
Erg leerzaam en zelfs op 64jarige leeftijd heel goed te doen. Rustige uitleg door Peter, vervolgens stap voor stap ervaren door doen. Bijvoorbeeld wat doet lichaamshouding met de wendbaarheid en remgedrag van je motor.
Wenselijk voor iedere motorrijder. Ga je nog meer genieten. Dank je Peter voor de leuke en leerzame dag.
Jeroen Jeroen uit Utrech heeft geschreven op 16 november 2020 om 11:39:
Afgelopen donderdag (12 nov 2020) de basiscursus Allroad gevolgd in Apeldoorn/ Diepenheim. Aanleiding: Ik was er een beetje klaar mee om thuis in de bureaustoel te moeten zitten.....dus mezelf uitgedaagd om in deze cursus (en dus mijn motorbeheersing) te investeren! En als je wilt investeren om je risico's te verlagen is deze cursus zeker een aanrader! Je moet bepaalde situaties nu eenmaal ervaren hebben om te weten hoe jij/ je motor reageert.
Het "spelen", in/ met motor(instellingen), lichaamshouding, ondergronden kun je in deze cursus ruimschoots ervaren en het wordt zeer duidelijk uitgelegd/ uitgebeeld door de instructeur (Peter bedankt!).

Kortom: Rijd je motor en ben je ook zo klaar met thuiszitten, kietel je zelf.......het smaakt naar meer....gegarandeerd dat je vaker uit je bureaustoel gaat komen.....tot bij de intermediate training 😉
Erik Erik uit Sneek heeft geschreven op 14 november 2020 om 21:12:
2 weken geleden de basiscursus Allroad gedaan in Apeldoorn/Diepenheim, vier cursisten, één instructeur (Peter) natte heenweg en natte terugweg maar droge cursusdag. Topdag gehad, veel geleerd en gelachen, veel geoefend en vertrouwen vergroot, techniek bijgeschaafd en vooral plezier gehad. Smaakt zeker naar meer. Ik had "wegbanden" wat goed is voor het gevoel op je eigen motor maar dat maakt het wel lastig op een natte ondergrond. Cursus heeft een uitstekende opbouw, alles op ieders niveau, veilig en toch uitdagend. Echt een aanrader! Prima instructeur!
Floor Lasance Floor Lasance uit UDEN heeft geschreven op 13 november 2020 om 06:32:
Heb gisteren een Allroad Basic Training gedaan, nul ervaring in het terrein, het was GEWELDIG, het begon regenachtig maar het werd al snel beter en het zonnetje liet zich ook even zien. Hele rustige en fijne opbouw met zeer duidelijke uitleg en veel ruimte om het zelf in de praktijk te brengen. Heb heel veel geleerd en vooral ook mijn motor beter leren kennen. Een heerlijke lunch in het bos wat het ook lekker avontuurlijk maakt. Peter nogmaals heel veel dank voor deze TOP dag! Een echte aanrader voor iedereen.
Groetjes, Floor
Print Friendly, PDF & Email