Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.241.26 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
625 berichten.
Jan-Peter Jan-Peter uit 'S-Hertogenbosch schreef op 18 mei 2019 om 12:16:
Beste Werner,
Ontzettend bedankt voor de leuk en leerzame dag. Ik deed de all road basic cursus op 17 mei. De cursus was heel goed opgebouwd. De manier van lesgeven positief en veilig. En mijn grenzen op het onverharde zijn zeker verlegd. Niet gedacht dat ik meer dan 50 km/ uur op een mulle zandweg zou rijden en dan ook nog vol en gecontroleerd op de rem gaan. Toch maar eens een setje noppenbanden onder mijn eigen motor leggen?
Rudolf Berends Rudolf Berends uit Steenwijk schreef op 17 mei 2019 om 16:21:
Woensdag 15 mei de All Road Basic cursus gevolgd. Werner was de instructeur. Na de koffie naar een weiland gereden waar we de basis oefeningen hebben gedaan. Na een gedegen uitleg en gezien te hebben hoe het moet, zelf aan de slag. Dat valt niet mee, maar al doende komt de vaardigheid. Na de lunch in een bosje op de paden de oefeningen van de ochtend in de praktijk gebracht. Werner geeft goede instructies, met name ook waarom je iets moet doen. Dat helpt bij het in de praktijk brengen. Aan het eind van de middag nog door mul zand gereden en rem proeven gedaan. Heel veel geleerd en nog meer plezier beleeft. Dat gaan we nog verder uitbouwen.
Hugo Hugo uit Arnhem schreef op 15 mei 2019 om 23:24:
Op 10 mei de All Road Basic training gedaan met Werner als fantastisch instructeur. “Cirkel van Kamm. Dynamische as-last verplaatsing. Gyroscopisch effect”. Zomaar een greep uit de vele achtergrondwijsheden en terminologieën waar ik mijn vrienden en collega’s mee kan gaan imponeren. De kracht van deze cursus zit hem echter niet in allerlei aan elkaar geplakte tegeltjeswijsheden, maar aan de koppeling van theorie aan praktijk. Als je weet waarom iets werkt ga je het ook toepassen. Werner heeft een groot talent voor motorrijden en voor lesgeven. Ideale combinatie! Ik kan iedereen deze gezellige, leerzame en relaxte dag van harte aanbevelen.
Diederik Diederik uit Rijswijk schreef op 15 mei 2019 om 21:52:
Gisteren heerlijke dag gehad tijdens de Trophy training ter voorbereiding op aanstaande qualifier voor de GS-Trophy. In de ochtend extra aandacht voor oefeningen zoals krappe slalom, de kabpaal, elephant turn etc. Vooral die laatste is erg leuk om te beheersen!
Na een goede lunch veel signle tracks gereden en als laatste de zandheuvel op. Overal probeerde Werner met wat extra opdrachten de moeilijkheidsgraad te verhogen zodat iedereen zijn grenzen kon verleggen.
Een hele goede voorbereiding voor de qualifier en mocht deze nog aangeboden gaan worden, een leuke uitdagende dag om je techniek op een hoger niveau te krijgen.
Erwin van Beek Erwin van Beek uit Capelle aan den aiJssel schreef op 14 mei 2019 om 22:06:
vandaag de GS Trophy training gedaan onder leiding van Werner, was weer een heerlijke dag en uiteraard weer veel bijgeleerd .
Raymond Bruin Raymond Bruin uit Haarlem schreef op 13 mei 2019 om 22:51:
Vandaag de All Road Basic cursus gevolgd. Er zat een goede opbouw in de dag. In de ochtend op het veldje geoefend met bochtjes, remmen en het geultje. Na de lunch oefenen in het bos en vervolgens een route gereden met leuke stukken onverhard.

Bert kan leuk uitleggen, weet veel en zorgde ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau geprikkeld werd.

Ik denk dat het echt je rijvaardigheid bevorderd, ook al rijd je alleen maar verhard of op het circuit.

Blij dat ik via Berrt een stuk handiger ben geworden met de motor. Ik ga zeker nog de Hechlingen Intermediate Training volgen! Tot dan.

Raymond Bruin
Ide Pieter Ide Pieter uit Zwaag schreef op 13 mei 2019 om 21:30:
Zaterdag 11 mei de Allroad Training gevolgd met Bert als top!! instructeur ter voorbereiding op een lange trip op de motor door alle Europese landen. Niet alleen kregen we goede instructies over het rijden in het open veld, maar ook de nodige tips en trucs over bijvoorbeeld wel/niet een topkoffer bij veel door het open terrein rijden. Ik ga zeker inschrijven voor een vervolgtraining. Er valt nog zoveel te leren.
Rogier Rogier uit Utrecht schreef op 12 mei 2019 om 16:58:
Gisteren een heel leerzame en leuke lesdag gehad waar ik veel geleerd heb over veilig en goed off road rijden! Bedankt en ik kijk uit om de volgende training bij jullie te gaan doen!
Guus Guus schreef op 12 mei 2019 om 14:13:
Op 8 mei de All Road Basic training gedaan. geweldige leerzame cursus gekregen van Werner. S´morgens geoefend in het weiland met kijktechniek, korte cirkels en bochten op lage snelheid, remproef, staanhouding en door een sleuf rijden. S´middags lekker de weg op, het bos en het zand in. Zeer leerzaam. Ik ga zeker nog eens een vervolgcursus of route doen bij Berrt. Deze Basic cursus is ook met gewone all road banden heel goed te doen. Guus R1200 GS Adventure ❤
Alexander Heemskerk Alexander Heemskerk uit Lisse schreef op 12 mei 2019 om 11:56:
11 mei de opstap cursus All Road met Bert gevolgd. Heb zo ongeveer de hele dag met een lach van oor tot oor rond gereden. Geweldige dag, heel veel geleerd, en zulke mooie omgevingen gezien. De training is niet alleen op een veldje, maar gaat ook door de omgeving heen. Ge-wel-dig!
Daniel Daniel uit Soest schreef op 12 mei 2019 om 08:02:
Geweldige dag gehad! Leuke cursus met goede balans tussen stukje achtergrond en oefeningen. Controle, balans en lekker door de blubber. Aanrader voor iedereen die een keer off-road wil gaan. Helemaal fan geworden van de R1200GS.
Marcel Roes Marcel Roes uit Lisse schreef op 9 mei 2019 om 11:47:
Op woensdag 9 mei de offroad basic training gevolgd via Berrt. Werner was onze instructeur en wat is dat een aardige kerel met heel veel kennis. Deze cursus is absoluut een aanrader om technieken aan te leren, goede tips te krijgen, veel lol te hebben en een betere motorrijder te worden. Ik heb genoten en ga zeker meer cursussen volgen!!
Jan Huisman Jan Huisman uit Oostzaan schreef op 6 mei 2019 om 09:42:
Vrijdag 03 mei 2019 een off-road training gevolgd, met trainer Werner. Super dag en weer veel geleerd. Variërend van kijktechniek, (sta-)houding, evenwicht, remmen op diverse ondergronden en weetjes over de motor zelf. Leuke kleine groep waardoor een ieder veel aandacht kreeg van Werner om zo het optimale er uit te halen. Zeker een aanrader!
NB extra vermelding voor de organisatie (mn Tineke): mijn motor kreeg dag van te voren een storing en moest naar de dealer, meteen een huurmotor kunnen regelen. Einde dag bleek motor toch opgelapt en kon ik toch de training volgen op eigen motor en werd de huur geannuleerd zonder extra kosten. Super!
Sandra van Leeuwen Sandra van Leeuwen uit Maasdijk schreef op 3 mei 2019 om 22:35:
Vandaag de off-road training gevolgd bij Werner. Het was droog weer maar best fris met 8-10 graden. Maar niets was minder waar, ik (en de anderen gelukkig ook) kregen het steeds warmer en warmer! Super leerzaam en uitdagend voor de onervaren en wat meer ervaren off-road rijder. Leuk om dit met de eigen motor (GS800) te doen, zodat de technieken ook tijdens een “normale” wegrit met onverwachte grint/zandwegen toegepast kunnen worden. Bedankt Wegener en trainingsmaatjes voor deze fantastische dag!
Jonathan Jonathan uit Haarlem schreef op 3 mei 2019 om 20:56:
Mooie dag, goede instructeur en vette offroad wegen hebben vandaag gezorgd voor een geslaagde dag! Basis gedaan en ik kom zeker terug voor de intermediate training, bedankt Werner!
Dennis van Driel Dennis van Driel uit Gouda schreef op 3 mei 2019 om 19:26:
Afgelopen dinsdag (30 april) de All-Road cursus gevolgd in de regio Apeldoorn/Diepenheim in één woord Geweldig!
Heel duidelijke en goeie uitleg en vervolgens genoeg tijd om zelf te proberen en daarbij aanwijzingen van Werner om jezelf te verbeteren. Mijn doelstelling was om te leren hoe ik moest omgaan met niet-asfalt ondergrond wanneer ik dit zou tegenkomen op één van mijn reizen.
Geleerd wat ik wilde en nog veel meer en dat dan ook nog met een leuke club mensen.
Echte aanrader en misschien ga ik nog wel wat cursussen doen 🙂
Frank en Thom Marissink Frank en Thom Marissink uit Rijssen schreef op 1 mei 2019 om 21:57:
1 mei 2019. De dag waar we sinds het aanmelden al naar uit keken. We hebben vandaag de Basic Allroad training gevolgd met Bert.
Dat 'Basic' gaat net zo ver als dat jij als rijder aan kan.
Begint vanaf het begin met stahouding, kijkwerk, en korte bochten draaien en het kan eindigen in het gecontroleerd laten uitbreken van het achterwiel in een flauwe bocht.
Over boomstammetjes rijden, door diepere geulen rijden, door mul zand rijden. Hier moet je aan denken bij deze ontzettend leuke training.
Het is een enorme aanrader voor diegene die meer uit zichzelf en zijn motor wil halen

Bert, dit gaat nog een staartje krijgen.
Groetjes Frank en Thom Marissink
Jury de Zwart Jury de Zwart uit Rotterdam schreef op 1 mei 2019 om 09:12:
Dinsdag 30 April de Allroad Basic Training in omgeving Apeldoorn met 4 andere cursisten. Topdag! gehad. Ik had al een beetje ervaring met grevel en onverhard tijdens de Noordkaap&Rusland rit, niet de juiste timing om met volle bepakking lekker te gaan oefenen en proberen, en zocht daarom naar een beheerste omgeving om te leren en vertrouwen te krijgen. En dat biedt Berrt.
Onder de leiding van Werner veel bruikbare tipps gehad, vooral lichaamshouding en het kijken als essentieel en leerzaam ervaren.
Mijn instelling was 'hier kan ik de grens opzoeken en als ik val geen man over boord', vallen is er niet van gekomen. Vooral de remoefeningen op de zandpaden hebben mij veel meer gevoel gegeven tussen mens en fiets (GS1200). Het spelen met en zonder ABS&TCS bijvoorbeeld.
De inhoud van de cursus is heel divers, de groep lekker klein, leuke afwisseling tussen de verschillende locaties in de mooie omgeving van Apeldoorn, prima verzorgde lunch.
Complimenten aan Werner voor de leerzame en leuke dag.
Marcel Marcel uit Schepers schreef op 1 mei 2019 om 08:03:
Gisteren (30-04-2019) een basiscursus alroad gevolgd.
Werner hartelijk dank de goede uitleg. Niet alleen hoe maar ook het waarom. Geweldig. 's Morgens oefenend op een grasveld kom je erachter dat er toch veel bij komt kijken en dat je moet proberen in een aantal situaties je gedrag wat je in de loop der tijd hebt aangeleerd moet proberen te wijzigen.
's Middags het geoefende van de ochtend met nog wat extra oefeningen in de praktijk brengen en dat is echt genieten. Dan kom je erachter dat je flink wat hebt opgestoken.
Ook dank aan de medecursisten. We hadden een hele leuke groep.
Robert Schrijvers Robert Schrijvers uit Oosterbeek schreef op 28 april 2019 om 10:15:
Vrijdag 26 april Allroad intermediate training gevolgd. Super dag met Werner en vier cursisten. Zowel uitleg als kennis van de omgeving van Werner tillen deze dag naar een hoog niveau. De mooiste off-road routes bedwingen met een rugzak vol tips.
Ok, de uitvoering behoeft nog wel oefening, dus ik denk dat ik nog een keer of 10 moet (mag).
BWW 1200 GS top om mee te rijden, nooit gedacht dat je (lees ik) daarmee over mountainbike tracks kan sturen. Nu nog wel wat spierpijn als teken dat ik iets gedaan heb.
Werner en medecursisten, dank voor de mooie dag.
Robert
Lees offline: