Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.159.156 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
571 berichten.
Marielle Marielle uit Zeist schreef op 1 april 2019 om 20:26:
Net als Frank heb ik op 28 maart de basiscursus off-road gevolgd bij Bert. Ik sluit me aan bij zijn reactie. Ik ben erg positief over de cursus. In het verleden heb ik veel op de snelweg gereden en heb nu eindelijk mijn wens om een keer off-road te rijden verwezenlijkt. En ik moet zeggen: Het smaakt naar meer 😄. Het was een openbaring wat allemaal mogelijk is met de R1200GS als je deze tenminste goed beheerst en daar schort het bij mijn nu nog wel aan. Tijdens de cursus bleek dat ik de basistechnieken onvoldoende beheers en dat ik nog heel wat oefening kan gebruiken. Deze cursus heeft me enorm gemotiveerd om mijn basis te gaan verbeteren, zodat ik later dit jaar mee kan rijden met de off-road dagtochten en me ergens volgend jaar kan aanmelden voor Hechlingen. Bert, je gaat me dus vaker zien 😃.
Frank Frank uit Rotterdam schreef op 1 april 2019 om 12:57:
28 maart een basiscursus off-road gevolgd. Erg leuk om te doen en ik heb veel geleerd. Je doet veel kennis op, maar na de cursus is het zeker zaak om al de vaardigheden te blijven oefenen en te verfijnen.
Prachtige omgeving en Bert weet al de mooie off-road wegen te vinden. Een goede lunch is inclusief, en dat kan je goed gebruiken nadat je intensief de nieuwe technieken hebt geoefend. Al met al, als je een all-road hebt, moet je dit gewoon doen, en merk je dat het niet eng is, maar juist super leuk om het asfalt te verlaten.
Marcel Marcel uit Breda schreef op 1 april 2019 om 09:14:
Ik heb 26 Maart een fantastische dag gehad met Kees Jan! De individuele training sloot perfect aan op mijn niveau. Goede oefeningen, met ruim voldoende uitdaging. Op het moment zelf werd de oefening nog wat uitgebreid, aangepast, verlengd of verkort. Aan de hand van wat goed was voor mij. Alle aspecten die ik voor ogen had kwamen aan bod. Rijden en bochten in zand. Uitdagende single tracks. En ook hele uitdagende single tracks! Geweldig! De omgeving Bergen op Zoom en Roosendaal was super! Veel zeer geschikte oefenlocaties, veel mooie paden en onverharde wegen om te rijden en alles aan elkaar te verbinden. Verbazend hoe veel mooie stukken daar zijn.
Pierre Van Nechel Pierre Van Nechel uit Kalmthout schreef op 27 maart 2019 om 15:09:
Gisteren in Apeldoorn de basis allroad training bij en met Bert gevolgd. Daar ik mij onzeker voelde heb ik dit met een huurmotor van Bert gedaan. Vandaar in Apeldoorn en niet in Bergen-op-Zoom.
Een hele hoop zaken gedaan waarvan ik niet dacht ze ooit te kunnen. Blijven oefenen is de boodschap.
Ik kijk met grote tevredenheid terug op een bijzonder leerzame dag die ook zijn tol eist aan vermoeidheid indien je van uit het niets aan alle onderdelen wil deelnemen... En voor diegenen die hier wat aan hebben : je raakt zo een paar (zweet)kilootjes kwijt. Voor herhaling vatbaar.
Michel Wettstein Michel Wettstein uit Den Haag schreef op 27 maart 2019 om 12:50:
Gisteren de Allroad training gekregen. Na de kennismaking meteen aan de slag gegaan. Bert geeft een zeer rustige en duidelijke uitleg en hij laat zien hoe de techniek in de praktijk werkt. Het eerste wat ik dacht was dat mij dat nooit zou lukken...
We gaan gelijk aan de slag en ineens ontstaat er een gevoel dat mijn 1200 zich veel makkelijke laat bedienen dan ik ooit gedacht had...
De training wordt opgebouwd waardoor de eerdere vaardigheden steeds meer gebruikt moeten worden en het 'gevoel' met de motor steeds beter wordt. Na de laatste serie oefeningen is het tijd om 'echt' te gaan spelen door met het groepje een rit achter Bert aan te maken. De dingen die we onderweg doen, had ik voor deze training niet gedurfd.
Na de rit is er een evaluatie en neemt iedereen met een grote glimlach het certificaat graag aan!
Enorm bedankt voor deze waanzinnig leuke en leerzame dag Bert, ik kom graag terug!
Bert Schuiling Bert Schuiling uit Ooosterhout Gld schreef op 25 maart 2019 om 12:24:
vrijdag 22 maart bij prachtig weer een leerzame
allroad training ervaren, ga met opgedane kennis
zeker verder oefenen.wil hierbij Werner bedanken voor zijn prettige en
zeer informatieve manier van instrueren met persoonlijke aandacht.
Marco Marco uit Emmen schreef op 24 maart 2019 om 20:59:
Afgelopen vrijdag 22mrt, een prachtige dag met ongelooflijk mooi weer aangevuld met een prima georganiseerde Allroad Basic Training. Werner was op de dag onze instructeur en heeft met veel passie, rust en kennis ons de eerste technieken van het Allroad bijgebracht. Zelf had ik mijn eigen motor meegenomen; vroeg op, in de mist en een beetje zenuwachtig 's morgens op weg naar Diepenheim onwetend wat mij de dag zou brengen. Maar wat werd het een mooie dag en wat heb ik veel geleerd; zo ook was het een erg leuk team van medecursisten, ieders met zijn of haar eigen ervaringen. Mooie technieken geleerd die het rijden op de GS op de weg en vnl Offroad een andere en vertrouwde dimensie heeft gegeven. Evenwicht, stuurtechnieken, houding, kijken...vooral kijken...remmen, boomstammetjes, bospaadjes met los zand als wel diepe modder kwam aan de orde en heeft door de rustige en persoonlijke benadering van Werner een vertrouwd gevoel gecreëerd. Nu zeker op naar de vervolgcursus in Hechlingen!! Werner en organisatie Berrt, dank jullie wel voor de voortreffelijk georganiseerde dag.
Hagé Hagé uit Utrecht schreef op 23 maart 2019 om 15:17:
Topdag!
Werner is niet alleen een vakman met diepgaande technische kennis en bergen offroad-ervaring, hij is ook een zeer bekwaam instructeur.

Ik kan een dag als dit iedereen zeer aanraden, het is echt ontzettend leuk om te doen! Ik had bijvoorbeeld niet verwacht na een paar uur trainen met vol vertrouwen > 80km/u op twee wielen over een zandweg te rijden; heel erg gaaf!
Jeroen Jeroen uit Utrecht schreef op 21 maart 2019 om 21:25:
Wat een gave dag heb ik gehad. Zonder enige offroad ervaring begon ik aan de dag. Nooit gedacht dat ik aan het einde van de dag met veel zelfvertrouwen over smalle bospaadjes, diepe geulen, mulle zandwegen, diepe plassen en boomstronken zou hebben gereden. Je leert in een dag wat je met je offroad motor allemaal kan in het terrein. En dat is veel meer dan ik had gedacht. De heldere en uitgebreide uitleg van Bert was top. Heb je offroad motor dan kan ik je deze dag echt aanraden
Niels Niels uit Weert schreef op 21 maart 2019 om 20:46:
Op 20 maart 2019 de Allroad Basic Training gevolgd. Niet verwacht dat je zo snel zulke stappen kan maken. Met een BMW GS op wegbanden kan je prima terreinrijden. Bert z'n duidelijke manier van uitleggen en positieve manier van coachen maakt er een hele leuke dag van.
Marlies Marlies uit Rosmalen schreef op 12 maart 2019 om 13:06:
BERRT's trainingen en workshops zijn top👌
Mijn man en ik hebben meerdere trainingen en workshops gevolgd en vinden ze een waardevolle aanvulling voor iedere motorrijder.

Vorig jaar juli volgde ik de All Road Basis van Bert. Tot op de dag van vandaag heb ik er voordeel van 👍 Bij ieder onverhard pad hoor ik de lessen van Bert in mijn hoofd en dat heeft me tot nu toe steeds veilig boven/beneden gebracht. Inmiddels van motor gewisseld (van CBR naar AT) dus hoog tijd voor een nieuwe cursus. Misschien kun je ook met zijspan en baby all road 😬
Johan buitenhuis. Verkeersschool Teamwork Johan buitenhuis. Verkeersschool Teamwork uit Zutphen schreef op 24 november 2018 om 16:14:
Werner en Bert, wij hebben ons wederom weer uitermate goed vermaakt bij jullie. Jullie doen dit echt heel erg leuk. Natuurlijk hebben we weer veel geleerd van jullie. De opzet (volgens ibki methode ) is echt goed. Keurig netjes zoals geleerd. 😉 volgend jaar gaan we heel waarschijnlijk mee naar duitsland. 🤜🤛👍👍👍
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 15 november 2018 om 08:25:
13 november 2018, de laatste allroad basic training van dit jaar bij BERRT gevolgd. Leuke, kleine, groep deelnemers, onder de bezielende leiding van Bert zelf. Wat een beheersing heeft die man op een GS!! Goed voorbeeld doet volgen. De ochtend vooral technische training op een oefenweiland. Na de lunch wat single tracks in een klein bosperceel. De middag verder ingevuld met een mooie rit, verhard en veel onverhard, en ondertussen uitleg en oefeningen. Een echte aanrader!
Harrie Van Rijn Harrie Van Rijn uit Almere schreef op 12 november 2018 om 20:11:
Allroad basis cursus gevolgd bij BERRT
Op een onverwacht mooie 9 november een fantastische dag gehad bij Bert.
Heerlijk relaxte en degelijke aanpak met voldoende theorie en persoonlijke aandacht.
Ik heb een ontzettende leerzame en leuke dag gehad.
Een aanrader voor iedereen die meer met zijn GS of andere enduro wil kunnen.

Ik ga zeker door met het vervolg in Duitsland
Berry Berry uit Rossum schreef op 12 november 2018 om 15:45:
Op vrijdag 9 november heb ik samen met mijn vrouw Elisabeth de Allroad basic training gevolgd bij Berrt Allroad Trainingen.
Wat een leuke dag hebben we gehad!
We begonnen 's-morgens rustig met een bakkie koffie en invullen van de benodigde papieren voor de huurmotors. Na de uitleg vertrokken we samen met twee andere cursisten onder aanvoering van Bert richting Diepenheim. De huurmotoren van Berrt zijn zo goed als nieuw en keurig onderhouden. Ik zou altijd aanraden om een huurmotor te nemen in plaats van je eigen motor. In Diepenheim troffen we nog twee andere cursisten, de groep was compleet. De gehele ochtend bestond uit het verrichten van oefeningen op het afgezette terrein van Berrt Allroad Trainingen. In alle rust wordt je verteld wat en hoe je de verrichtingen moet uitvoeren, er wordt goed op je gelet en waar nodig krijg je tips voor verbetering.
Na een geweldig lunch hebben we op diverse mooie paden gereden, waar we diverse remtechnieken hebben geoefend op een zandpad, erg leuk om te doen.
Na een mooie rit en laatste stuk over de snelweg zijn we weer aangekomen op het kantoor in Apeldoorn. Daar kregen we onze certificaten uitgereikt.
De hele dag heeft in het teken gestaan van gemoedelijkheid, goed en rustig uitleggen en niet te vergeten gezelligheid. We hadden een erg leuke groep. Zowel mijn vrouw als ik hebben de cursus als zeer prettig ervaren en wij zullen zeker de volgende keer weer kiezen voor Berrt Allroad Motorreizen en Trainingen.
Nogmaals dank aan Bert en zijn vrouw Tineke voor de leuke dag.

Met vriendelijke groet,

Berry en Elisabeth
paul krieckaert paul krieckaert uit HEEZE schreef op 25 oktober 2018 om 10:43:
Afgelopen maandag heb ik de off road basis training gedaan bij Kees-Jan in en rondom Bergen op Zoom.
De aanleiding was een dag rijden met Frans Verhoeven. Ik ben namelijk altijd een echte "weg" rijder geweest, maar ik was na die dag gegrepen door het all road rijden.
Enfin, cursus bij Kees-Jan. Alles werd rustig en in stapjes uitgelegd en in de praktijk gebracht. Heerlijke dag gehad en complimenten voor Kees-Jan en z'n didactische gaven.
Het gevolg is wel dat ik nu 2x Hechlingen en een keer Fürstenau heb geboekt.
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Dat vinden we niet zo erg Paul!
Bob de Zwart Bob de Zwart uit Willemstad NB schreef op 23 oktober 2018 om 17:09:
Na ruim 30 jaar op snelle straat fietsen met soms dertigduizend km en de laatste jaren mede vanwege lichamelijke mankementen slecht een kleine duizend per jaar ben ik vorig jaar overgestapt op een R1200GS een geweldige machine met mogelijkheden die ik niet had verwacht. Voor het eerst leerde ik de GS kennen tijdens een tocht drie jaar terug via de oude route 66. Als enige van de groep op een GS, mij krijg je van zijn lesdagen niet op zo'n Tatoo ding.
Deze zomer heb ik een reis van 10.000km gedaan via de Lofoten Noordkaap Murmansk, St Peterburg en via de Baltische staten terug. De reis ging voornamelijk langs binnenwegen met ook onverharde wegen en kilometers Russische wegopbrekingen, daarbij rijd je op 'Moeder aarde' zelf die dan niet uit aarde blijkt te bestaan en denkt O-O mijn mijn aluminium velgen. Voor mij was dit onverhard rijden een nieuw fenomeen, Spannend en leuk maar eigenlijk was ik daar onvoldoende voor toegerust.
Afgelopen donderdag 18-10 's avonds zoekend naar reizen voor 2019 realiseerde ik mij dat mijn voorkeur opnieuw uitgaat naar allroad reizen en dus eerst even kijken naar trainingsmogelijkheden.
Bij BERRT, de Laatste voor dit jaar in Bergen op Zoom op maandag 22-10 er zijn nog plaatsen vrij! Dus de volgende dag even bellen en ja geregeld. Zo stond ik maandagochtend al in de regen op de trainingslocatie bij Kees Jan die daar de instructeur is. Het was een klein groepje samen Johan en Paul die het steeds hadden over 'bij ons in Brabant' terwijl Bergen op Zoom toch echt in ook Brabant is.
Ik heb veel geleerd van Kees Jan, met duidelijke uitleg hoe, waarom en achtergronden, ik wist niet dat ik er toe instaat was en al helemaal tot wat s'middags op het programma stond het was geweldig Mountain bike ritten door het bos met een 1200cc, Achterwiel blokkeren op een zandweg bij 60km/h en door de weilanden via een spoor waar alleen kruiwagens kunnen komen. Wel vermoeiend ook omdat je steeds bezig bent hoe je de volgende situatie moet benaderen en zal handelen, niets gaat nog vanzelf ook het schakelen niet, als je staat is dat echt k....
Dat het vermoeiend was bleek niet alleen voor mij te gelden tijdens het laatste gedeelte van middag kon ik, achteraan rijdend steeds kiezen uit verschillende richtingaanwijzers voor mij rechts en links knipperend.
Het was een leuk clubje en na afloop waren we allen enthousiast over ... ja over alles en graag meer van dit.
Ik dank jullie alle drie met een groet,
Bob
Jenny Bomers Jenny Bomers uit Berlicum schreef op 20 oktober 2018 om 13:56:
Gisteren een geweldige training gehad van Werner in het prachtige Twentse land.
Werner bracht alle theorie in kleine, hapklare brokjes zodat het ook voor minder technisch ingestelde mensen (…) prima te volgen was. Geweldig om te ervaren dat je meer met je eigen motor (Triumph 800) kan als dat je zelf voor mogelijk houdt, zelfs met een minder functionerende schouder.
Bedankt Werner, ik kan nu eindelijk via mijn step op de motor klimmen!
We komen zeker terug:)
Paul Paul uit Borne schreef op 14 oktober 2018 om 10:19:
op 11 oktober met prachtig weer een allroad basic training gedaan met Werner. Ontzettend leuke dag gehad en veel geleerd op de gehuurde G310, die verrassend makkelijk mee kwam. Prima georganiseerd allemaal! Ik heb nu moeite de verleiding te weerstaan om niet door de berm te rijden in plaats van op het asfalt!
ed schalk ed schalk uit Naaldwijk schreef op 6 oktober 2018 om 13:16:
op n prachtige oktoberdag n geweldige off road training gehad van Kees Jan
die weet t werkelijk heel goed en duidelijk over te brengen
hij hamert ook constant op bepaalde feiten als, ver vooruit kijken ,staand, en inderdaad , je pakt elke ondergrond en pad(je) wat je vooraf nooit durfde , ging weleens fout , maar daar heb ik wel veel van geleerd, nu ook blijven oefenen
n cursus echt aan te raden voor iedereen , je kan en durft dan veel meer
Kees Jan mijn grote complimenten en dank voor deze waardevolle cursusdag
Lees offline: