Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.161.98.96 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1056 berichten.
Mattijs Mattijs uit Rotterdam heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 16:23
Woensdag 13 okt de basistraining gevolgd onder prettige en deskundige begeleiding van Werner. Bijzonder leerzaam! Veel geduld en rust in de manier van trainen, erg prettig. Niks op af te dingen, niets aan veranderen!
Gerben Gerben uit Dordrecht heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 12:26
Prettige sfeer en deskundige begeleiding en uitleg. Een geslaagde dag!
Mark Mark uit Zoetermeer heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 23:05
Werner, bedankt voor de top dag afgelopen vrijdag 8 oktober. Ik voel het nog steeds in de benen, goed teken lijkt me😅. Basis cursus gevolgd op de huur 1250GS, goed geregeld met afwisselende locaties. De basis is gelegd van een andere kant van de motor hobby, smaakt naar meer. Groeten, Mark
Nike Jekel Nike Jekel uit Hoogland heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 19:07
Afgelopen vrijdag 07 de basic training gedaan met “Peter” bij Berrt, Fantastisch….. mij zelf daar tegen gekomen! Een stimulans voor beter “bakte er geen pannekoek van” Mooie leerzaam leuke dag. Leuke mede cursisten ontmoedigen en vandaag samen met 1 van hen ons ingeschreven voor een rit. Peter super bedankt voor je geduld en duidelijk uitleg 👌🏻
Michael Michael uit Hengelo heeft geschreven op 7 oktober 2021 om 21:10
6 oktober begonnen we met regen aan onze training Bert onze trainer heeft ons gemeld dat we wat zullen improviseren waar we welke oefeningen gaan doen ivm de vele regen. Bert kent ons oefen gebied, omgeving Diepenheim, op zijn duimpje en we hebben daardoor de hele training kunnen afwerken. Veel modder maakte de training ook een echte uitdaging! Vandaag met spierpijn in mijn bovenbenen kijk ik terug op een leerzame en gezellig dag.
Bert en mede cursisten dank daar voor!
Bob Hamaker Bob Hamaker uit Valkenswaard heeft geschreven op 7 oktober 2021 om 14:59
Gisteren, 6 okt 2021 met 4 anderen de basic offroad training bij BERRT (Bert) gevolgd. De omstandigheid waren pittig omdat het behoorlijk veel geregend had en nog steeds regende. Het was een topdag. Heel veel geleerd, met veel plezier, ik raad deze training iedereen aan die het motorrijden serieus neemt. ik ga zeker door voor de volgende ronde!
Steph Steph heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 16:04
29 september in Hoogerheide samen met Frank en instructeur Kees-Jan de Allroad Basic Training gevolgd.

We hebben een top dag gehad en veel geleerd. Zowel de oefeningen als de middagrit waren erg leuk en uitdagend.

Kees-Jan geeft veel uitleg en tips, erg prettig om een training van te krijgen.
Het restaurant is ook prima.
Henk Crone Henk Crone uit Scheveningen heeft geschreven op 1 oktober 2021 om 08:28
In het weekend van 25 en 25 Sept 2021 hebben we gereden in Hechlingen. Super weer gehad, en Bert heeft ons veel meer geleerd. Met een groep van 8 mannen waaronder Mike on the Bike (Wie kent hem niet?) hebben we twee dagen door de steengroeve en omgeving gereden. Mensen en motoren zien vliegen, vallen en opstaan, hellingen op en af gereden die doen denken aan de rode piste in Frankrijk. Door bospaadjes waar je met je mountainbike nog zou denken 'hoe dan?' blijkt makkelijk te gaan met een R1250GS! Waanzinnig hoe wendbaar de motor blijkt te zijn, hoe moeiteloos je een berg op komt, en dat vallen en opstaan er gewoon bijhoort. Een absolute aanrader!
Bart van Goch Bart van Goch uit Deurne heeft geschreven op 30 september 2021 om 23:15
Nu 2 trainingen gehad, elke keer weer een ervaring op zich. Wat een leermomenten op zo'n dag. Door een juiste uitleg ongekend wat je kunt leren op zo'n dag. Zelfverzekerd en met een grote glimlach weer naar huis. Aanrader...
Richard Musch Richard Musch uit Houten heeft geschreven op 30 september 2021 om 18:06
Met Bert zelf op pad in Hechlingen! Wat een avontuur op de motor en wat een omgeving. En onder de kundige leiding van Bert iedereen omhoog en omlaag gereden waarvan we dachten dat gaan we niet doen. Met Bert dus wel. Thanks Bert, tot de volgende keer!
Frank van der Jagt Frank van der Jagt uit Heinkenszand heeft geschreven op 30 september 2021 om 11:51
Gisteren 29-09-2021 een topdag gehad met Kees-Jan als instructeur. We hadden het geluk dat door omstandigheden onze groep gereduceerd was tot 2 deelnemers. Hierdoor hebben we heel veel kunnen doen deze dag. We hebben ook alle weertypes gehad. Volgens mij ontbrak alleen sneeuw 😜

De dag begon met een rit vanuit Heinkenszand naar Ossendrecht met fikse regenbuien.. Aangekomen zag ik welgeteld 2 motoren staan waarvan 1 onmiskenbaar uit de renstal van Berrt... En als verrassing een fonkelnieuwe Moto Guzzi V85 TT.. Mooie fiets Stef ! 😉 Bagage afgeladen en naar binnen. Een warm welkom in een gezellig café met een bakje koffie/thee☕️. Na een voorstel rondje een hele gedegen uitleg van het programma voor die dag. Ook de mededeling dat helaas de andere 3 kandidaten af hebben moeten zeggen. Na de uitleg nog even de motoren bekeken en waar nodig kleine aanpassingen gedaan. Mijn fiets (2016 GSA) stond op wegbanden die ook nog eens hun beste tijd gehad hadden en dat baarde me wel wat zorgen. De Trailmax mission banden die besteld waren komen maar niet binnen.. 😭 Maar zoals later bleek kon ik zelfs op deze banden de dag probleemloos doorkomen, en niet omdat we de fiets gespaard hebben.

Vervolgens de eerste basistechnieken doorgenomen op een flink grasveld. Deels in de stromende regen maar dat mocht absoluut de pret niet drukken. De basis eenmaal goed te pakken op weg (nog even hulpverlener gespeeld toen een jongedame op de scooter onderuitging nadat ze schrok van een auto). En zo gaandeweg steeds met duidelijke en uitvoerige uitleg steeds weer zaken bijgeleerd, zoals remtechnieken, houding, kijktechniek etc..

Uiteindelijk hebben we zelf stukjes verlaten single track gereden waar ik een week daarvoor nog met de mountainbike met moeite doorgeworsteld was en nu met een GSA!! 😱

Aan het eind van de dag zagen de motoren er uit! (zoals het volgens Kees-Jan hoort!) Ik vergeet haast de toplunch te vermelden dat zou jammer zijn want ook die was top. Al met al hebben we de hele dag met een grote grijns op het gezicht gereden op bospaden, zandpaden, diepe sporen, grasveld.. kortom van alles. Duidelijk was dat Kees-Jan het gebied op zijn duimpje kent en zo heeft hij een pracht dag verzorgd.

Voor mij was het meest verrassend dat de oplossing voor sommige "problemen" simpel weg te herleiden zijn naar de juiste kijktechniek. Ik heb al diverse VRO trainingen gedaan maar zeker in het terrein komt de juiste kijktechniek volledig tot zijn recht.

Kees-Jan, voor deze dag een dikke pluim!. Stef als mede cursist ook dank voor een super leuke dag. En nu vast wat euros op zij gaan leggen voor een van de intermediate trainingen (ik neig naar Hechlingen hoewel ook Fürstenau best mooi klinkt) Maar wat de basistraining betreft een echte aanrader.

Frank van der Jagt.👍
Esther Esther uit Den Haag heeft geschreven op 30 september 2021 om 10:29
Eind september bij Werner de allroad basic training gedaan. Onwijs leerzame dag, had nog nooit offroad gereden en eind van de middag reed ik heel relaxed en vol vertrouwen door mul zand en over smalle bospaadjes. Werner is heel enthousiast met aandacht voor alle cursisten. Je leert niet alleen uit wat je met doen, maar ook waarom. Daardoor blijft het ook beter en langer hangen. Was een heerlijk dagje, met een gezellige groep!
David Maton David Maton uit Den Haag heeft geschreven op 29 september 2021 om 19:56
Weer een topdag gehad bij BERRT. Deze keer de Intermediate training in Nederland gedaan. Weer veel geleerd en vooral veel plezier gehad. Alles was, zoals inmiddels gewend, goed georganiseerd en geregeld.
Bregje Petrisor Bregje Petrisor uit Eindhoven heeft geschreven op 23 september 2021 om 22:12
20-09-2021 de offroad basis cursus gedaan met Bert. Wat een geweldige ervaring! veel geleerd en veel plezier gehad. Het was zeker merkbaar dat Bert erg veel ervaring heeft en ook nog zeker zijn werk met plezier doet. Leuke mede cursisten. De dag begon met het oefenen van verschillende technieken en na de lunch konden we deze technieken goed toepassen tijdens een uitdagende en leuke rit. Als je onzeker bent om van het asfalt af te gaan of je bent gewoon geïnteresseerd om meer te leren over het offroad rijden met een allroad machine, is dit een hele grote aanrader!
Robbert Robbert uit Ridderkerk heeft geschreven op 23 september 2021 om 12:51
Maandag 20 september hebben we de Allroad Basic Training gedaan. Beide nog nooit echt off-road gereden en in onze ritjes het ook zoveel als mogelijk vermeden. Na deze training kan ik zeggen dat ik veel vertrouwen heb gekregen op het onverhard. We gaan het zeker vaker oefenen.

Voor de training heb ik via Bert een R 1250 GS gehuurd, dat is al geweldig op zichzelf. Wat een machtige machine en wat een overwinning om dit bakbeest door de nauwe bospaadjes te sturen! Ik merkte direct dat de tips en technieken die we 's ochtends hadden geleerd we 's middags meteen toe konden passen.

Met veel plezier kijk ik naar de foto's en filmpjes die Bert heeft gemaakt. Een onwijs leuke dag en zeker een ervaring die ik vaker wil beleven. Grote kans dat je ons terug ziet op één van de andere cursussen, Bert!
Jessica Jessica uit Ridderkerk heeft geschreven op 22 september 2021 om 15:18
Maandag 20 september de basic training gedaan en wat een feest! Zo veel geleerd van Bert dat ik niet eens doorhad dat ik mijn 800GS zo onder controle had en kon krijgen. Ik had als enige geen noppenbanden maar deze gedachte was al heel snel verdwenen toen we gingen beginnen. Eigen verstand op nul, goed luisteren naar de instructies en deze ook uitvoeren en je hebt een heerlijke dag waarbij je een hele goede band op kan bouwen met je eigen motor en met je eigen zelfvertrouwen!

Bert bedankt voor de geweldige dag en ik zie je hopelijk heel snel weer!
Marc Marc uit Diepenheim heeft geschreven op 22 september 2021 om 12:47
Op 21 september de allroad basic training gedaan. Erg leuke en leerzame dag gehad. De training zit goed in elkaar, vaardigheden worden stap voor stap bijgebracht en vervolgens in praktijk gebracht. Goede uitleg over hoe en waarom. Enthousiaste trainer met veel aandacht voor ieder van ons.
Ik heb niet eerder offroad gereden en had niet gedacht dat ik aan het eind van de dag met zoveel vertrouwen door bos en zand zou rijden!
Frans Frans uit Enschede heeft geschreven op 20 september 2021 om 13:09
Op zaterdag 18 september de basis cursus allroadtraining gedaan. Wat een ontzettende mooie dag. Ik was een beetje onzeker op de motor als het om offroad rijden ging maar na deze dag is mijn onzekerheid verdwenen. Werner kan het allemaal ontzettend goed uitleggen en weet je van alles over techniek te vertellen. Door de prettige omgang en zijn ervaring is hij in staat je buiten je comfortzone te laten gaan. Werner super bedankt! Nu veel km onverhard maken en op naar de intermediate training. 😜👍
Rob Janssen Rob Janssen uit Smilde heeft geschreven op 19 september 2021 om 10:03
Gister, 18 sept de allroad basic training gedaan. Met Werner als instructeur.
Super mooie dag, heel veel geleerd. Super enthousiaste instructeur met veel kennis en ervaring, die ook gedeeld word. Nu op naar de onverharde wegen om ervaring op te doen
En dan in het voorjaar de vervolg cursus.
Thanks 👍
Reinier Zandvliet Reinier Zandvliet uit Poeldijk heeft geschreven op 18 september 2021 om 15:44
Basis training gedaan was gewoon gaaf veel geleerd en gedaan. Goede uitleg van Peter over hoe je wat en wanneer moet Tot de volgende keer jongens.
Print Friendly, PDF & Email