Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.21.83 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
681 berichten.
Patrick Ploum Patrick Ploum uit Roermond schreef op 9 november 2019 om 16:35:
Heerlijk gereden, veel geleerd, een echte aanrader voor offroad-nieuwsgierigen!!!
thomas verdel thomas verdel uit rotterdam schreef op 8 november 2019 om 17:21:
Zeer professioneel opgezette training waarbij in keurige volgorde verschillende off-road technieken werden gedoceerd. De trainer (Kees-Jan) had goed oog voor het niveau van alle deelnemers. Zeer zeker aan te raden! Dit gaat ons van pas komen op onze trip naar Kazachstan!
Gert-Jan Gert-Jan uit Oldenzaal schreef op 8 november 2019 om 12:08:
1 november de basic training gedaan. Een dag met een deskundige traing van Werner. De training gedaan met straatbanden, waarbij echter bij dat regenweer noppenbanden zinvoller waren geweest.
Enthousiasme is groot en al direct aangemeld voor de intermediate training in Hechlingen in april 2020.
Werner nogmaals bedankt.
Joop Joop uit Enschede schreef op 2 november 2019 om 13:47:
Woensdag 30 oktober een zeer goede basis training gevolg onder de bezielende leiding van Werner. Een goede dag opbouw met oefeningen voor de middag en rijden in bos en op zandwegen na de middag. Eefje, Parick, Peter, Sander en uiteraard Werner, bedankt voor deze leerzame dag. ?
Ellen Ellen uit Paasloo schreef op 30 oktober 2019 om 15:42:
19 Oktober Allroad Basic Training in Diepenheim gevolgt op m'n R1200GS met straatbanden. Noppenbanden of een huurmotor van BERRT was handiger geweest op deze regenachtige dag. Goede uitleg, veel tips, hard werken, uitstekende lunch en leuke kleine groep. Ontzettend veel geleerd van Bert. Op naar Tokio!
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Fijne reis Ellen!
Bram van der Does Bram van der Does uit Halsteren schreef op 29 oktober 2019 om 20:16:
Vrijdag 25 november de basis cursus gedaan in Bergen op Zoom met Kees-Jan.
Geweldig leuke en leerzame dag. Goede oefeningen en een mooie rit over weggetjes waar ik eerder alleen had gewandeld. Is met de BMW toch leuker. Kan eigenlijk niks negatiefs noemen of het moet zijn dat de dag te vlug om was! Kees-Jan bedankt, misschien tot ziens voor een vervolg.
Frank Frank uit Leidschendam schreef op 27 oktober 2019 om 20:43:
Bert wat ben jij een vakman! Een leuke en zeer leerzame dag! Bedankt! Groet, Frank
Marc Marc uit Amsterdam schreef op 25 oktober 2019 om 21:23:
Dank Bert voor de leerzame en plezierige trainingsdag. Veiligheid en fun gingen hand in hand! Een aanrader voor iedere rijder.
Tim Tim uit Olst schreef op 25 oktober 2019 om 18:04:
Op 22 oktober met veel plezier de allroad basic training bij Bert gevolgd. Gedurende de mooie dag veel geleerd over de offroad rijtechnieken en deze in de middag meteen kunnen toepassen op de mooie bospaden en zandwegen. De training is een echte aanrader voor diegene die ook eens offroad wil gaan rijden. Een beetje spierpijn de dag erna mag de pret niet drukken.
Bert (en medecursisten), bedankt voor de leuke en leerzame dag en wellicht zien wij elkaar weer in Hechlingen!
Henk Crone Henk Crone uit Scheveningen schreef op 24 oktober 2019 om 07:34:
Op zaterdag 21 Oktober was ik erbij. Regenachtig, lekker fris maar wat een fantastische ervaring! Mooie motor gehuurd, prima uitleg van Bert en daarna oefenen en knallen! Dat smaakt naar meer! Dus ook ik denk er aan om volgend jaar naar Hechlingen te gaan. Bedankt Berrt!
Dirk Dirk uit Amersfoort schreef op 23 oktober 2019 om 21:04:
Afgelopen dinsdag 22 oktober heerlijke dag training gehad. Vol programma met heerlijke lunch. Al vele jaren motorervaring op de weg en nu de basis beginselen geleerd in terrein. Gelijk maar de Hechlingen vervolgcursus geboekt ?
Admin-antwoord door: Bert Duursma
Dank je Dirk
Klaas-Peter Klaas-Peter uit Soesterberg schreef op 22 oktober 2019 om 20:57:
Onlangs bij Werner de allroad basic training gevolgd. Een erg leuke en leerzame dag gehad. Lekker spelen met de motoren door het zand, gras en blubber. Grenzen verkennen door te voelen hoe die motor onder je beweegt.
Hierdoor wordt je echt een betere motorrijder! Je leert veel op het gebied van behendigheid met de motor. Door de vakkundige kennis van trainer Werner en zijn relaxte manier van lesgeven, wil deze training aan elke motorrijder aanbevelen.
Eddie Bouwmeester Eddie Bouwmeester uit Wenum wiesel schreef op 22 oktober 2019 om 19:47:
Vandaag 22okt offroad basistraining gehad, 3maand na behalen rijbewijs nu de losse ondergrond onder de knie krijgen. Bert bedankt voor het delen van je kennis en je vele praktische tips. Onmisbaar voor de echte avonturier.
Heerlijk m'n eigen instap modelletje van BMW ?de gs 1200 adventure uitgeprobeerd. Bij dit weer zijn echter de noppenbanden geen overbodige luxe?
Bert en Tineke leuke ervaring , ik kom zeker weer voor het vervolg op deze training Top?
Andre Andre uit Arnhem schreef op 21 oktober 2019 om 13:09:
Wat was dit ontzettend leuk!
De hele dag heel veel geleerd en gelachen. Ik las in een andere recensie over spierpijn; Dat klopte ook bij mij.
De beslissing om een motor bij Berrt te huren was ook heel verstandig en zeker aan te raden. Heerlijk zonder zorgen op een goede, bijna nieuwe, motor met noppenbanden. Ik kom terug voor een volgende cursus.
W de Jing W de Jing uit Zeist schreef op 19 oktober 2019 om 13:09:
Op 12 oktober de basic training gedaan olv Werner in Apeldoorn. De training was goed opgezet en erg leuk om te doen! Zeker heel veel van geleerd en van genoten ?
Ik ga zeker door met een intermediate training volgend jaar in zuid Duitsland en later nog in Furstenau ??
Rogier Rogier uit Rijswijk (ZH) schreef op 14 oktober 2019 om 10:20:
Op 7 oktober een prachtige dag gehad in de omgeving van Bergen op Zoom (allroad basic training). Had persoonlijk geen ervaring met het offroad rijden maar wilde heel graag ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk was met mijn R 1200 GSA. Spannend om met eigen fiets te doen maar die spanning ging gedurende de dag al snel over in lol. Trainingsdag had een mooie opbouw met goede begeleiding en duidelijke uitleg en dat gaf veel vertrouwen. Heel gaaf om te ervaren hoe spoel en (relatief) makkelijk zo'n logge machine kan manoeuvreren op het terrein. Leuke groep en alles is probleemloos verlopen. Dank Kees-Jan voor de mooie dag en ervaring! Vooral die mountainbikeroute kon ik erg waarderen.
Jeroen Bastiaanse Jeroen Bastiaanse uit Eindhoven schreef op 2 oktober 2019 om 20:03:
Bijna twee jaar na mijn Allroad Basic Training heb ik op 1 oktober de Allroad Intermediate training gedaan. Het had de hele nacht flink geregend dus de trainingslocaties en de route na de lunch waren op z'n minst "uitdagend". Dankzij Werner is alles perfect gegaan! Leuke en leerzame oefeningen voor de lunch en daarna een hele mooie route gereden. De modder maakte sommige delen extra lastig maar leverde wel een extra voldaan gevoel op! Vandaag nagenieten met spierpijn!
Werner, bedankt voor de leuke en leerzame dag! Ik kom zeker terug voor een mooie rit en een vervolgtraining!
Edwin Klooster Edwin Klooster uit Almere schreef op 14 september 2019 om 20:01:
14 september onder leiding van Aad de Twente rit gereden. Wat ontzettend leuk om te doen en wat doet de GS het fantastisch goed, gewoon met allroad banden. Route lag er goed bij, dat bakbeest gaat overal gemakkelijk doorheen, zandpaden, bossen, single track. Tussendoor, vooraf en achteraf een gezellige babbel met Aad en de andere rijders.
Berry Kanne Berry Kanne uit Loenen schreef op 12 september 2019 om 13:59:
Na een aantal keren onbedoeld onverhard terecht gekomen te zijn, toch maar eens de beslissing genomen om de basistraining te gaan volgen om voortaan dit soort situaties goed door te kunnen komen. Na een geweldige dag met Werner en 2 medecursisten zoveel opgestoken (en zoveel spierpijn opgelopen) dat dit smaakt naar meer. Het was wel duidelijk dat er nog veel meer te leren is.
Rob Rob uit Houten schreef op 8 september 2019 om 10:30:
Afgelopen woensdag een fantastische allroad basistraining gevolg in omgeving Apeldoorn onderleiding van Werner. Wat een dag, gezellig en veel geleerd. Echt een aanrader voor wie zijn grenzen wil verleggen.
Print Friendly, PDF & Email