Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.207.152.62 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
540 berichten.
Herman Herman uit Wijchen schreef op 19 augustus 2018 om 16:55:
Wat een leuke training. Ik houd ervan dat er uitgelegd wordt hoe de natuurkunde in elkaar zit, waarom je bepaalde technieken toepast, en Bert kan dat als geen ander uitleggen. En gedurende de uitleg kun je bijkomen van de geconcentreerde oefeningen :-). En dan merk je tijdens de rit in de middag hoe je met sprongen vooruit gegaan bent. Aanrader.
Michiel Baanen Michiel Baanen uit Amsterdam schreef op 15 augustus 2018 om 10:03:
Op maandag 14 augustus de Allroad Basic Training in Bergen op Zoom bij Kees-Jan gevolgd. Kees-Jan is een uitstekende instructeur met een berg aan ervaring, die hij helder weet over te brengen. Alle theorie wordt goed uitgelegd en ook het hoe en waarom, waarna je direct gaat oefenen en aanwijzingen krijgt waar je in kunt verbeteren. In de ochtend lekker oefenen op een rustig grasveld en na de lunch een rit door de prachtige omgeving, waarbij grind-, bos- en zandpaden elkaar afwisselen en je de geleerde theorie in de praktijk kunt brengen. Tussendoor geeft Kees-Jan ook steeds weer aanwijzingen en legt hij dingen uit, zodat je met de juiste ‘bagage’ weer op pad kunt. Voor mijzelf vormde deze dag een goeie voorbereiding op mijn trip naar de Alpen binnenkort, waar ik deels offroad ga rijden. Kees-Jan kent ook de omgeving daar en wist dus precies waar ik behoefte aan had tijdens de training. Een superleuke en leerzame dag, echt zeer de moeite waard!
Hans Kok Hans Kok uit Yerseke schreef op 5 augustus 2018 om 21:52:
Op vrijdag 3 augustus een Allroad Basic training in Bergen op Zoom bij Kees Jan. Bloedheet door de hoge temperaturen maar zeer de moeite waard. Kees Jan is een uitstekend instructeur die goed kan uitleggen en goed in kan schatten wat de capaciteiten zijn van de deelnemers. De Brabantse wal is een prachtig oefenterrein met veel variatie.
Sigrid Weijer-Fekken Sigrid Weijer-Fekken uit Mantgum schreef op 18 juli 2018 om 22:25:
Op initiatief van de voorzitter van onze Christelijke motorclub CMV Op Weg gisteren de all road basistraining gevolgd onder het mom van "laten we onze grenzen eens verleggen". Nou, dat is gelukt! Met dank aan de prettige, rustige en deskundige manier van uitleggen en motiveren door Werner. Complimenten daarvoor! Ook voor mij als vrouw was deze training goed te volgen. Uiteraard heel intensief en vermoeiend, mede door de temperatuur van 30+ graden...maar absoluut een aanrader voor als je de 'O, shit-momenten' wilt verminderen wanneer je onverhoopt op minder begaanbare paden terecht komt. Ik hoop het geleerde samen met mijn man George binnenkort in de praktijk te kunnen brengen. Dank Werner en de rest van jullie crew!
Gerben Gerben uit Leeuwarden schreef op 18 juli 2018 om 20:28:
Met eigen motor (GSA R1200, bouwjaar 2010) deelgenomen aan de Basic Offroad training. In de ochtend zijn we gestart met het onder de knie krijgen van de basistechnieken op een mooi stuk weiland. Na de lunch richting een bosperceel waar je de oefeningen van de ochtend gelijk in de praktijk kunt brengen. Man man man... wat een machtig gevoel om zo’n zware machine met precisie over de smalle paden te sturen. Vervolgens op naar de mulle zandpaden. Niet kunnen bedenken dat ik in de middag met 55 a 60 km/uur over die zware mulle zandpaden zou knallen.

Waarom met eigen motor? Ze zijn ervoor gebouwd, kunnen tegen een stootje en ze mogen vies worden 😉. Nog een voordeel je leert je motor nog beter kennen.

Werner bedankt voor je duidelijke uitleg en demonstraties👍🏽
Coos van der Spek Coos van der Spek uit Linschoten schreef op 4 juli 2018 om 09:36:
Een vrolijke impressie van een mooie en heel leerzame dag tijdens de Basic AllRoadTraining.

We hadden BERRT in Apeldoorn nodig om ons van fraaie moderne motoren te voorzien, kregen banden met noppen op lage bandenspanning, sturen en pedalen verhoogd en handles in een ander standje, Miranda om de paarden te verhuizen, maakten hele korte bochies op hun veldje èn laveerden langs hun drollen, roken aan een kadaver van een dooie koe maar waren opgelucht toen hij weggetakeld werd, maakten de bochies nog korter, leerden hoe we een gleuf moesten nemen, ontdekten dat we daar ook steppend doorheen konden, voerden de snelheid op en zetten ABS aan en uit, deden remproeven op het korte gras, kregen natuurkundig onderricht, gingen op avontuur in een klein bosje met nog kleinere paadjes, krioelden tussen de takken door, sprongen over dwarse boomstammen, lieten de takken aan onze helmen en jassen rukken, maakten superkorte draaien op lastige stukjes, sommigen vielen om, dronken tien liter water bij 28 graden en brandende zon, vulden onze zoutreserves weer aan met kroketten en aspergesoep en hartig beleg, leerden een speciale techniek en houding voor diepe zandpaden, kregen mee dat je daar het beste met 55-plus kilometer overheen kon raggen, maakten moeilijke bochten in het zand mee van 90 graden, terroriseerden we richting huis de nodige offroadwegen en zandpaden. We sloten de dag af met een heus certificaat en namen in Apeldoorn afscheid van elkaar met een groot glas koud bier en een sateetje op het terras van café De Hamer.

Top dag. Mooi avontuur. Veel geleerd. Aanrader. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Ga vooral niet met je eigen motor.
Ralph van der Reijden Ralph van der Reijden uit Barendrecht schreef op 24 juni 2018 om 22:22:
Gisteren de allroad training bij Bert gedaan in Apeldoorn.
Wat een leuke dag en wat heb ik veel geleerd.
Veel tijd en aandacht voor alle technieken en geweldige uitleg over de mogelijkheden van de GS.
Bert, heel erg bedankt voor de mooie dag en jou enthousiasme waarmee je ons de hele dag hebt meegenomen.
Bart dirkson Bart dirkson uit Limmen schreef op 24 juni 2018 om 21:13:
Berrt

Topdag. Voor iedereen gewoon doen 👍✌️😁

Berrt 👏👏

BMW GS ❤
Rob van Leeuwen Rob van Leeuwen uit Weert schreef op 23 juni 2018 om 13:04:
18 juni heb ik de basiscursus gedaan in de omgeving van Bergen op Zoom. De cursus werd gegeven door Kees-Jan. Prima uitleg gehad, niet alleen wat je moet doen maar vooral ook waarom. Na een intensieve ochtend en een prima lunch prachtige rit gemaakt op de grens van Brabant en Zeeland. Onderweg nog diverse oefeningen gedaan maar ook tijd gehad om te genieten van de mooie omgeving en de prachtige route. Veel geleerd en het smaakt beslist naar meer. Kees-Jan, bedankt voor de fijne dag.
Edwin Edwin uit HENDRIK-IDO-AMBACHT schreef op 17 juni 2018 om 11:36:
Dank je wel Bert voor deze onvergetelijke ervaring het was een leuke en leerzame dag. De techniek en motor beheersing is weer beter geworden. Eerst in het oefenterrein in het bos waar we kruip door en sluip door tussen bomen, kuilen etc en daarna naar een mooie route gereden door de velden wegen achter Deventer. Het was een TOP ervaring!
Marcel Thijssen Marcel Thijssen uit Breda schreef op 16 juni 2018 om 14:24:
11 Juni de Allroad Intermediate gevolgd.
Uitdagende oefeningen in de ochtend op twee zeer geschikte oefenlocaties.
In de middag een mooie rit gereden met tussendoor voldoende tijd voor instructie en begeleiding.

Wederom een super dag! Bedankt!
Anna Jansen Anna Jansen uit Leek schreef op 12 juni 2018 om 13:48:
Dank je wel Bert voor weer zo'n fantastische dag, en dit keer met de Intermediate Training. Ook de 3e keer training doen was weer een feestje, met mooi weer en veel geleerd te hebben. Op naar Hechlingen en dan met de 1200!
Henk Taekema Henk Taekema uit Almere schreef op 12 juni 2018 om 08:52:
We hebben vrijdag 1 juni Offroad Basic training van Werner gehad, erg interressant en leerzaam! Werner, bedankt voor je duidelijke instructie en je scherpe blik tijdens de training. De training op de bospaadjes en zandpaden is een echte confidence builder! Zeer aan te raden voor een ieder die offroad wil rijden in Nederland of op vergelijkbaar terrein!
Jan Heus Jan Heus uit Amsterdam schreef op 7 juni 2018 om 12:14:
Werner, Tineke en Bert, bedankt voor deze leerzame dag! Grensverleggend, fysiek en vooral mentaal, wat er met zo'n motor al niet mogelijk is. Deze dag heb ik niet alleen geleerd, naast de balanstraining, ook nog meer veel en ver vooruit te kijken. Ik kijk zeer zeker uit naar de mogelijkheid om de vervolgtraining te doen!
Rob Rob uit Langbroek schreef op 6 juni 2018 om 21:38:
5 juni Berrt basic training gevolgd. We hebben Instructie gekregen van Werner, op een duidelijke en rustige manier. Hij geeft op interactieve manier uitleg en heeft heel veel tips en tools om je techniek te verbeteren. Een goede mix van theorie en praktijk waar je echt wat aan hebt. Je merkt dat je vaardigheid omhooggaat en je zelfvertrouwen toeneemt.
Al met al een leuke leerzame dag waarin je grenzen verlegt en veel plezier hebt.
Pieter Maaskant Pieter Maaskant uit Zutphen schreef op 6 juni 2018 om 13:33:
Op 4 juni met 4 andere cursisten de Allroad Basic Training gedaan begeleid door Werner. Wat kan je veel leren en meemaken op een dag! Een goed opgebouwde training waarbij je in de ochtend veel basisvaardigheden van het offroad rijden oefent. Door de kleine groepsgrootte (max. 5) krijg je veel persoonlijke aandacht en feedback. De goedverzorgde lunch was ook een goed pauzemoment om in de middag echt het bospad op te rijden en over zandwegen te zweven. Je haalt meer uit jezelf en je motor dan je voor mogelijk had gehouden. Een leuke en leerzame dag met prima begeleiding van Werner.
Jan Willem Jan Willem uit Wolfheze schreef op 5 juni 2018 om 21:17:
Ik heb vandaag de Allroad basic training gedaan. Werner heeft ons vandaag het moois van het all-road rijden bijgebracht op een R1200 GS.
Het was een geweldige dag, waarbij ik veel heb geleerd. Van het op lage snelheid tussen bomen door rijden, tot op hoge snelheid door het zand.
Een echte aanrader voor elke motorrijder.
Tim en Janneke Tim en Janneke uit Amsterdam schreef op 2 juni 2018 om 08:09:
Ontzettend leerzame dag gehad, niet alleen
het hoe, maar ook de waarom maakte de technische handelingen erg begrijpelijk. Een dag waar we tijdens onze reis nog vaak aan terug gaan denken!
Lennart Bos Lennart Bos uit Utrecht schreef op 1 juni 2018 om 22:03:
Vandaag de all-road basis cursus gedaan. Super leuke dag gehad, ondanks het slechte weer. Sterker nog, de regen en gladheid maakte het juist extra uitdagend en leerzaam. Ik was verbaast dat ik in een dagje zoveel kon leren. De cursus werd goed opgebouwd en de oefeningen sloten goed op elkaar aan. Bij elk onderdeel werd niet alleen verteld wat je moest doen, maar ook duidelijk waarom, waardoor het een stuk beter bij blijft. Veel persoonlijke tips en aandacht, zelfs foto's van je houding tijdens een oefening. De dag is fysiek best zwaar, en soms ook best spannend, maar erg leuk om weer op een hele andere manier met je motor bezig te zijn!
Christian Eikens Christian Eikens uit Amsterdam schreef op 29 mei 2018 om 13:52:
Super dag, ik had er vooraf al enorm veel zin in en het heeft mijn verwachtingen ervan overtroffen!!!
Relaxte, maar heldere uitleg van Bert tussen de oefeningen door. Geen oppervlakkige uitleg, maar inhoudelijk en diepgaand over het hoe en waarom.
Op naar de volgende training in Hechlingen!
Lees offline: