Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.151.124 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1434 berichten.
Andre Andre uit Haarlem schreef op 19 mei 2024 om 10:44
Op 18 mei de basiscursus gevolgd met Erik van den Top. Enorm gave dag gehad. Het offroad rijden geeft weer een hele nieuwe dimensie aan het motorrijden.

Met behulp van de instructies en door te zien wat er met de motor mogelijk is, leer je snel. En in dat proces ga je een soort van in gesprek met de motor waar je op zit. Soms gebeuren er dingen die je niet verwacht, een achterkant die even uitbreekt, een voorwiel wat de bocht net iets minder krap neemt dan wat ik wilde, of een slippende koppeling waarbij het verschil tussen 4 en 11 km per uur wel heel nauw luistert. Het is gewoon leuk om daar mee om te leren gaan en er steeds beter in te worden om ongewenste zaken te voorkomen en als er dan toch iets gebeurt daar dan mee te dealen. Staand op en af schakelen, noodstop in het zand, allemaal heel leerzaam. Of met zo'n motor bij een mooi tempo over een zandweg rijden en dan te voelen hoe het zand en de zwaartekracht de motor soms naar links of rechts trekken, maar waar de tractie en voorwaartse snelheid constant die motor weer recht vooruit helpen zolang je maar gewoon voldoende ver vooruit kijkt. Dat is gewoon kicken.

En alle complimenten naar Erik. Hij geniet er enorm van om zijn passie op mensen over te brengen en is er oprecht goed in om mensen te lezen. Voor de รฉรฉn heeft hij een suggestie om het wat rustiger te doen, voor iedereen een compliment en voor wie het nodig heeft de aanmoediging en het vertrouwen dat men het gewoon kan.

Kortom genoten en een aanrader voor iedereen.
Edward Edward uit Herveld schreef op 17 mei 2024 om 10:22
Afgelopen 15 mei de allround basic training, Werner gaf erg goeie uitleg op het weiland wat we erna op de onverharde wegen gelijk konden toepassen! Met hier er daar nog wat tips ๐Ÿ˜‰
Ik heb een geweldig mooie dag gehad en kom zeker nog terug bij Berrt!
Nogmaals bedankt Werner!
Bart Dirkson Bart Dirkson uit Limmen schreef op 16 mei 2024 om 20:45
15 mei de allround basic Traning gedaan en wat een gave dag. Met Werner als instructeur geduldig en een goede uitleg. Het begint rustig dat geeft vertrouwen en na dag veel.geleerd inhet off road rijden. De weg terug met veel onverharde stukken was voor mij het allerleukste.
Al met al een aanrader!!
Michel Michel uit Vaassen schreef op 9 mei 2024 om 10:26
Op 03 mei de Allroad Basic Training gevolgd. De eerste stapjes op onverhard terrein die je vanuit verschillende invalshoeken benadert. De motor kan alles, het gaat erom wat jij met de motor kan. Hoe lees je het terrein, welk gedrag vraagt die specifieke ondergrond, hoe werk je met je eigen gewicht, met je zwaartepunt en met grip van je banden. Trainer Erik verpakt zijn instructie in een bruisende combinatie van humor en energie en creรซert een veilige leeromgeving. Hij draagt zijn energie over op de groep waardoor het leren de hele dag een heerlijk spel is. Ongemerkt durf, doe en kun je steeds iets meer. Absolute aanrader die nieuwsgierig maakt naar de volgende stap en absoluut smaakt naar meer!! Thanks Erik ๐Ÿ™‚
Delano Delano uit Almere schreef op 5 mei 2024 om 10:32
Wat een fantastische dag, heel veel geleerd in een kort tijdsbestek van een zeer gedreven en enthousiaste Erik ๐Ÿ˜Šonze trainer nogmaals dank voor deze mooie ervaring en ook een leuk en gezellig Team!๐Ÿ‘
Dominiek Cannaert Dominiek Cannaert uit Nokere schreef op 2 mei 2024 om 22:30
Zeer leuk en leerzaam!
Een leuke groep en een alom gedreven lesgever!
Bedankt Erik van den Top!
En of het Top was.๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
Jorg van Lith Jorg van Lith uit Amsterdam schreef op 2 mei 2024 om 13:25
Onlangs de basic training gevolgd. Erg leuk en leerzaam om hiermee kennis te maken, niet in de laatste plaats door het enthousiasme van Erik. Nu lekker zelf oefenen met de opgedane kennis en ervaring en door voor de Intermediate. Veel zin in!
Carla Carla uit Harderwijk schreef op 2 mei 2024 om 07:22
Beste Erik,
Jij doet je naam eer aan, wat een Top ervaring was deze eerste off road cursus!! Alles goed verzorgd door Berrt team, de mailing/informatie verstrekking, glutenvrije lunch ;-), genoeg drinkpauzes op deze onverwachts warme dag en natuurlijk de opbouw van de offroad vaardigheden en het dezelfde dag kunnen toepassen tijdens een mooie rit op de onverharde paden van de Achterhoek.
Super bedankt voor jouw positieve begeleiding tijdens deze leerzame cursus!
Robert Prent Robert Prent uit Ermelo schreef op 1 mei 2024 om 20:35
Afgelopen maandag de basis training gedaan. Een verjaardagscadeau van mijn vrouw en kinderen en wat voor cadeau! Natuurlijk gezond zenuwachtig vertrokken maar bij aankomst rustig opgewacht door Erik en 4 andere cursisten. Het mooie weer maar vooral door Erik een geweldige inspannende dag in een ontspannen sfeer beleefd. En ontzettend veel geleerd! Eigenlijk een must voor iedereen die een keer onverhard wil rijden! Top!
Erik maar ook Bas, Rik, Johan en Corjan bedankt.
Rinus Rinus uit SPIJKENISSE schreef op 1 mei 2024 om 08:24
Wauw basic training wat een dag, wat een leuke groep mede cursisten en wat ben ik veel te weten gekomen over mijn eigen motor en wat hij allemaal kan als ik hem maar de juiste input geef ๐Ÿ˜œ Werner is echt een heel goede instructeur. Hij weet telkens weer de vinger op de zere plek te leggen en legt dan zo goed uit wat er mis en natuurlijk ook goed gaat dat je de techniek zeer snel onder de knie hebt. De cursusdag was verder goed georganiseerd met een certificaat en een drankje als afsluiting. De volgende dag het geleerde direct in praktijk gebracht. Ik zit nu met dubbel zoveel vertrouwen op mijn GS dan ooit tevoren en rij de onverharde paden weliswaar rustig maar met volle overtuiging. Ik kom zeker een vervolg geven aan deze dag... Bedankt BERRT voor de organisatie en Werner voor de fijne begeleiding en uitleg deze dag ๐Ÿ‘
Rik Rik schreef op 30 april 2024 om 16:25
Gisteren heb ik de allroad basic training gedaan bij Erik. Het was een ontzettend leuke dag en mooi om op deze manier kennis te maken met adventure rijden. Erik zijn enthousiasme, liefde voor het adventure rijden, persoonlijke aandacht en energie maken het daarbij echt een onwijs leuke ervaring. Erik, bedankt voor je wijze lessen en tot een volgende cursus/rit.
Johan Johan uit Hasselt schreef op 29 april 2024 om 22:01
Vandaag, 29 april, de basic training gedaan. Na veel regen, her en der goed merkbaar, prachtig weer en superveel geleerd. Door een ongelukkige actie 6 jaar geleden was ik op onverharde wegen minder zeker geworden. Erik, en de anderen van de kleine groep, hebben mij geholoen om vertrouwen te tanken.
Theorie en (veel) praktijk wisselen elkaar af. En steeds vaker verleg je grenzen.
Een onvergetelijke dag die ik op m'n eigen GSA heb gedaan. Prima te doen en je leert veel over je eigen machine.
Prima voor mekaar Erik, bedankt!!
Alex Alex uit BADHOEVEDORP schreef op 29 april 2024 om 10:52
Vrijdag 26 april de basic training gedaan bij Werner. Topdag, heel veel geleerd en heel erg leuk om te doen! Complimenten aan Werner voor de wijze waarop hij je vertrouwd maakt met het off road rijden. Hier ga ik zeker een vervolg aan geven!
Rik de Gooijer Rik de Gooijer uit Haarlem schreef op 26 april 2024 om 15:20
Onlangs de intermediate training mogen volgen bij Erik Top en โ€˜topโ€™ was het zeker! Weer veel geleerd, misschien nog wel meer als in de eerste training. Waar ik aan het begin van de dag nog sierlijk de modder in dook kon ik aan het einde van de dag netjes staand door de modder. Werkelijk schitterende dag gehad. Weer veel zin in nieuwe avonturen op de GS. Dank en wellicht tot een volgende keer.
Mvg Rik de Gooijer
Bram Bram schreef op 25 april 2024 om 20:00
Ontzettend leuke dag gehad met Werner in de Allroad basic training. Goed opgebouwd, heldere uitleg en vooral lekker veel zelf doen met een leuke route als afsluiter van de dag.
Werner, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame dag. Top geregeld en erg gezellig! Zeker voor herhaling, opvolging, vatbaar
Jan Biemans Jan Biemans uit Hilversum schreef op 25 april 2024 om 09:10
Fantastische dag. Hagel, wind en regen maakten het extra leuk. Met ruim 30 jaar motorrijbewijs op zak toch nog erg veel kunnen leren en met nog meer vertrouwen achter het stuur. Duidelijke uitleg van de theorie door Werner waardoor je ook begreep waarom je de dingen zo moest doen. Samen met zoon. Onvergetelijk.
Dennis vd Prijt Dennis vd Prijt uit Heemstede schreef op 24 april 2024 om 21:54
Op 20/04 de BUSH MECHANIC workshop gevolgd bij Peter. Leuk geduldige man
Erg handige workshop als je zelf de simpele dingen wil repareren als je stil staat ergens

De 23e heb ik de INTERMEDIATE TRAINING gevolgd bij Erik. Net zoals de eerste cursus was deze man weer zo ontzettend enthousiast en professioneel. Met veel passie leert hij je de kneepjes dit je moet weten als je weer een stap verder wil in de off road wereld op 2 wielen.

Op naar de TOSCANE REIS in Juni.....super veel zin in!!
Daniรซl van der Prijt Daniรซl van der Prijt uit Nieuw-Vennep schreef op 24 april 2024 om 18:06
Wat een fantastische dag. De dag ervoor te horen gekregen dat er een uitvaller was voor een intermediate offroad training en dat ik mee mocht. Super spannend want ik had verwacht dat ik de boel zou ophouden maar dat viel reuze mee. Het perfecte weer en vooral duidelijke uitleg van Erik zorgde ervoor dat alles soepel verliep en ik in no-time de motor onder controle kon blijven houden. De dag begon met een vuurdoop van veel geglibber en geglij, dat deel zal ik nooit vergeten en de uitleg al helemaal niet. De volgorde van oefeningen was echt perfect, stap voor stap beginnen met plan B voor als A niet lukt. Geulen, slalom, heuvels, plassen, bochten, remmen, rijden en sturen in zandbakken en ga zo maar door. Echt vet om vervolgens door het bos te kunnen rijden met zo'n fantastische machine. Erik van den Top enorm bedankt voor de fijne les en Dennis bedankt weer dat ik mee mocht.
Andrรฉ Geenacker Andrรฉ Geenacker uit Bemmel schreef op 20 april 2024 om 15:05
15 april heb ik de allroad basic training gedaan. Ik had niet gedacht in รฉรฉn dag zoveel behendigheid op en ook van de motor te leren. Door Erik Top onze zeer bevlogen instructeur werden wij ochtends gastvrij en enthousiast ontvangen. Na een bak koffie e.e.a. aan instructie over de motor gingen we op pad. Doordat het oefen terrein een stukje verder ligt dan de verzamelplaats kon ik alvast wennen aan de gehuurde motor.
Op het terrein aangekomen. Werd ons door Erik, stukje bij beetje elke keer meer behendigheid bijgeleerd. Omdat je met een kleine groep bent (5 man in ons geval). Is wordt je ook persoonlijk goed geรฏnstrueerd en aangemoedigd waar nodig,.( Erik ziet namelijk alles๐Ÿ˜‰)..Na de lunch gingen we op veldtocht door de omgeving om het geleerde in de praktijk te brengen en natuurlijk nog het nodige bij te leren. Noodrem ingrepen met en zonder ABS en noem maar op....Ik heb bijzonder veel genoten van deze dag (met regen en al) en weer vertrouwen gekregen om met een motorfiets offroad te gaan.
Erwin Erwin schreef op 19 april 2024 om 19:25
18-4-2024 Allroad basic training gevolgd, Kees-Jan bedankt, super leerzame en leuke dag gehad. Goed gedaan. Prima Instructeur๐Ÿ‘
Print Friendly, PDF & Email