Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1135 berichten.
Vesa Vesa uit Amsterdam heeft geschreven op 6 juni 2022 om 23:13
I had a very nice and educational day with the basic training.
I took this course to learn to be a better rider in general, as well as learn more about my own bike in particular. The latter goal I certainly achieved and got good tools for the first one...now it's just up to me to keep practicing.

Huge thanks to Werner!

Cheers,
Vesa
jack kootstra jack kootstra uit breda heeft geschreven op 2 juni 2022 om 12:41
met enige spanning uitgekeken naar de intermediate training op 31 mei. Instructeur Werner was geweldig, in het uitleggen en voordoen van oefeningen en vriendelijk maar kritisch corrigeren wanneer wij zelf aan de slag gingen. kleine opfrissing van het geleerde in de basistraining, daarna gaandeweg de oefeningen steeds wat verder uitbouwen, het programma zit gewoon erg goed in elkaar. In de loop van de dag merkte ikzelf dat ik behoorlijk vermoeid raakte en daarmee soms wat slordiger werd in het uitvoeren van de opdrachten maar desondanks gaf het op deze manier bezig zijn met je motor zoveel vertrouwen dat je uiteindelijk toch dingen voor elkaar krijgt die je vooraf niet aangedurfd zou hebben. klasse dus!
ik dank Werner voor zijn uitstekende begeleiding en de prima verzorging van de inwendige mens, en de hele groep voor de gezellige dag. Hechlingen lonkt!
Enrico Akkerman Enrico Akkerman uit Blaricum heeft geschreven op 1 juni 2022 om 18:50
Basis training gevolgd op 30 mei. Daar ga je dan als Harley rijder op een BMW GS. Gelukkig reden we niet langs een vol terrasje 😉 Nooit verwacht dat het zo gaaf zou zijn om off-road te rijden. Erik ik wil je bedanken voor de perfecte training. Duidelijke uitleg en mooie opbouw van vaardigheden. Ik ga de intermediate zeker volgen en daarna naar Hechlingen. Nog even en ik zet mijn Harley te koop 😂
Jan Willem Eggermont Jan Willem Eggermont uit Kalmthout heeft geschreven op 1 juni 2022 om 14:27
Op 27 mei deelgenomen aan de allroad basis training en van Bert (zelf) les gekregen in het eigen worden van de GS en de 1e ervaring met het offroad rijden met de GS. Mijn doel voor deze training was meer zekerheid met deze zware motor te krijgen bij het nemen van korte bochten en daar heeft deze dag volledig invulling aan gegeven. De indeling van de dag was perfect, Eerst op een weiland aan de slag om de verschillende basis technieken onder de knie te krijgen om vervolgens via het crossbosjes de stap naar de echte offroad wegen te maken om het geleerde in de praktijk toe te passen.
Kijk al uit naar de intermediate training waar ik me inmiddels voor opgegeven heb.
Chris De Boer Chris De Boer uit Julianadorp heeft geschreven op 28 mei 2022 om 19:32
Beste Eric,
De cursus van 25 mei 2022 was en is zeer leerzaam.ik snap alleen de oefening niet dat als 1 persoon bewusteloos is , dat de rest zijn bovenbenen gebruiken voor de balk oefening😂😂en er dus overheen rijd…2 dagen last gehad van mijn bovenbenen 😂😂

Ff zonder dollen, het word goed uitgelegd en daarna geoefend👍🏻En gecorrigeerd als dat nodig is.
En wat rijden deze bmw motoren fantastisch!

Ik kijk nu al uit naar de training van 23 juni 2022.

Groet,
Chris de Boer
Wolter Wolter uit Bergschenhoek heeft geschreven op 27 mei 2022 om 16:32
Ja, al jaren een GS rijden en dan nog nooit een off-road rit gemaakt hebben. Dat kan dus niet… Op naar de all-road training van BERRT . En dat was een dag genieten, in het weiland de basis onder de knie krijgen. Flink werken en zweten. Dan door het bos en de zandpaden; gelijk oefenen met wat je hebt geleerd.

En dat is zoveel meer dan je dacht. Werner, dank voor de mooie training en hiermee stap ik ook weer op je eigen GS met meer durf en beheersing. Snel eens kijken naar de volgende training
Rien Rien uit Amersfoort heeft geschreven op 26 mei 2022 om 12:22
Ik heb op woensdag 26 mei een Allroad Basic training gevolgd bij Werner Holländer in Diepenheim. Een hele gebalanceerde dag met door theorie ondersteunde praktijk, en heel mooi opgebouwd van oefenen in een weiland en een bos naar de mullere zandsecties met remoefeningen. De allroad rit naar Apeldoorn was een perfecte manier om alles nog eens in praktijk te brengen, en heeft het allroad vuurtje echt in me aangewakkerd.

Werner, dank voor een topdag, de aangename training en uitstekende verzorging. Ik kom zeker terug voor de intermediate (eerst maar eens even oefenen :-)).
Rick Rick heeft geschreven op 25 mei 2022 om 20:36
Op vrijdag 20 mei de Allroad Basic Training gehad. Bijzonder leuke en leerzame dag gehad. Zeker een aanrader. Zal snel leiden tot een volgende training bij Berrt.
Mattijs Mattijs uit Rotterdam heeft geschreven op 25 mei 2022 om 15:37
24 mei de intermediate gedaan met Peter. Wederom hele leerzame en leuk dag gehad. Aanrader!
Hans van Garderen Hans van Garderen uit Hoek van Holland heeft geschreven op 25 mei 2022 om 12:00
De basic training was zeer leerzaam en ook heel leuk om te doen op naar de volgende training......................
Richard Richard heeft geschreven op 24 mei 2022 om 20:25
Op vrijdag 20 mei de Basic Allroad Training voor de tweede keer gedaan, de eerste keer had ik voor mijn gevoel nog te weinig progressie geboekt om gelijk door te gaan met de intermediate training. Dat lag zeker niet aan Berrt maar vooral aan mijzelf. Tussen de twee trainingen heb ik geoefend met de tips uit de 1e training. Dat maakte dit keer merkbaar verschil en ik ben nu klaar om de volgende stap te zetten. Ook deze keer was het weer een leuke, leerzame en smakelijke dag. Bert, dank je wel en tot snel!
Marco de Boer Marco de Boer uit Schagen heeft geschreven op 24 mei 2022 om 19:51
Fantastische all road basic training gedaan onder de bezielende leiding van Erik van den Top. Veel geleerd en kunnen toepassen, de dag was goed verzorgt en bovendien hebben we ook veel lol gehad, niet geheel onbelangrijk 😁. tot volgende maand! dan is de vervolgtraining alweer gepland
Walter Walter uit Barendrecht heeft geschreven op 22 mei 2022 om 13:25
Zaterdag 21 mei met veel plezier en met een fantastische begeleiding van Peter de Basic Training gedaan.
Veel geleerd, zowel theoretisch als praktijk en na 3 keer een t-shirt te hebben gewisseld ( nat van de inspanning en/ of de temperatuur ) met een grote glimlach weer naar huis.
Peter, ......bedankt👍
Marco Wullems Marco Wullems uit Lelystad heeft geschreven op 18 mei 2022 om 20:38
Beste Berrt. Ontzettend bedankt voor de super leerzame dag. 30graden en een super leuke, gezellige instructeur (Erik) hebben deze dag tot een daverend succes gemaakt. Wel zwaar, maar zo de moeite waard!!!!
Echt nogmaals bedankt en voor degene die nog twijfelen….. DOEN!! Ervaring om nooit te vergeten.
Wouter Wouter uit Engelbertink heeft geschreven op 16 mei 2022 om 18:38
Wat een topdag! Het weer was fantastisch net als de uitleg op elk onderdeel. Telkens een technische onderbouwing waarom je iets op een bepaalde manier moet uitvoeren. Met duidelijke uitleg hoe dit in de praktijk toe te passen. In alle rust en tijd worden zaken uitgelegd. Eventuele niveauverschillen zijn in het programma gemakkelijk op te vangen. De een heeft dus m.i. geen last van de ander. Zeker een aanraden voor iedereen die wel eens offroad wil gaan rijden met een allroad.
Dank Werner voor een mooie dag.
Groet Wouter
Wim Bos Wim Bos uit Elst gld heeft geschreven op 16 mei 2022 om 13:50
Op vrijdag de 13e j.l. heb ik de allroad basic training gevolgd onder leiding van Werner.
Het was een fantastische dag, heel veel geleerd, met een leuke groep gereden en mooi weer. In het verleden wel wat allroad gereden maar nu weet ik waarom dat toch moeizaam ging.
Voor diverse situaties hebben we geleerd wat de beste houding is op de motorfiets.
Als je dat consequent doet dan gaat het steeds makkelijker. Bovendien ben je toch iets vrijer als je met een huur-motorfiets rijdt.
Je houdt op voorhand niet voor mogelijk wat er allemaal met zo'n GS kan als je dat netjes opbouwt, waarvoor dank Werner!
Anton Anton uit Ravenstein heeft geschreven op 14 mei 2022 om 22:22
Gisteren de basic training gevolgd. Super leuke dag gehad! Ik had geen enkele off-road ervaring. Geweldig met hoeveel vertrouwen je aan het einde van de dag over zandwegen en bospaden kan rijden! Professionele begeleiding. Mooie mix van theorie, visuele ondersteuning en praktische tips. Smaakt naar meer.
Jessica Jessica uit Huijbergen heeft geschreven op 14 mei 2022 om 14:52
Gisteren heb ik de Basic training gevolgd bij Werner. Ik heb zo’n geweldige dag gehad! De uitleg en het oefenen werden heel goed afgewisseld. De elementen die we geoefend hadden, kwamen meestal in het volgende onderdeel weer in de praktijk terug. Tussendoor werden er af en toe foto’s gemaakt om bijvoorbeeld te bekijken hoe je houding is en dat blijkt soms flink te verschillen met hoe het er in je hoofd uitziet. Heel leerzaam. Ook vond ik het fijn dat er niet alleen verteld werd wat je moest doen, maar ook met de technische achtergrond waarom dat logisch was. Ik ga nu aan de gang om met het geleerde zelf meer te oefenen, maar wil zeker nog een keer terug voor een vervolg!
Marko Kruithof Marko Kruithof uit IJsselstein heeft geschreven op 14 mei 2022 om 12:52
Het is al weer 6 weken terug dat ik de all road training van Erik heb mogen beleven. en steeds als ik weer op de motor stap geniet ik van de trainingsdag en heb veel geleert wat ik steeds toepas. Erik bedankt, ook voor het lenen van je Helm 🙂 en een zekere aanrader voor iedereen die zijn motor beter onder controle wil hebben
Ferry Ferry uit Zwolle heeft geschreven op 14 mei 2022 om 08:32
Op vrijdag 13 mei de allroad basic training gevolgd. Ik was nooit eerder gepland van de weg af gegaan. In het begin erg onwennig. Maar met de juiste begeleiding en oefeningen in de middag heerlijk ontspannen gereden op paden waar ik anders nooit zou komen. Werner, bedankt voor de leuke en leerzame dag.
Print Friendly, PDF & Email