Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.169.76 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
630 berichten.
Monique te Paske Monique te Paske uit Deventer schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Maandagochtend 20-9-14 Een fantastische dag!!! In het donker op mijn eigen motor naar Apeldoorn. 'Waar ben ik aan begonnen&quot, Als enige vrouw en dat op mijn leeftijdтАж Zodra we het natte grasveld opreden waren mijn bedenkingen weg en ik heb de gehele dag enorm veel plezier gehad. De oefeningen in de ochtend op het natte gras en door geulen en 's-middags dwars door het bos, smalle bospaden, zandwegen, door de eerder gevallen regen waren het modder wegen. Met de duidelijke en ontspannen uitleg van Bert lukte het ook nog allemaal. Het weer was goed en de groep leuk!Zeker voor herhaling vatbaar en dan wellicht in Hechlingen.
Ary Ary uit Monnickendam schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Mijn verjaardagscadeau, wat een succes! 's Morgens ontvangen met koffie en daarna aan het werk met de motor. Geweldig om te ervaren wat er allemaal kan met mijn eigen motor. Oefeningen op het natte gras, over een heuvel en door geultjes. Met en door de begeleiding van Bert ging het mij allemaal goed af.In de middag het bos in (na een prima lunch!) om het geleerde in de praktijk te brengen. Dat je kan keren binnen 4 meter is dan opeens gewoon nodig. Echt leuk! Door de prachtige Achterhoekse omgeving vervolgens nog meer oefenen en bovenal genieten.Al met al een heerlijke dag, zeker voor vervolg vatbaar!
Gerben und Susan Gerben und Susan uit Hoxel morbach (Duitsland) schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Hallo Bert,Super bedankt voor de vele tips op Hechlingen!we hebben afgelopen week hier in Hoxel nog 2 dagen door het bos (enduro) gereden met een vriend en we hebben veel kunnen toepassen wat we geleerd hebben, het was allemaal prima geregeld en we zullen je zeker aanraden aan onze gastenMet vriendelijke groet,Mit freundlichen Gr├╝├Яen,Gerben und SusanMotorhotel Guswww.motorhotelgus.com
Annette Gerritsen Annette Gerritsen uit Dordrecht schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Prachtige dag gehad met heel veel leermomenten, een erg leuke groep mensen met mooie verhalen en natuurlijk Bert die ons met geduld, humor en vooral gedrevenheid de belangrijkste beginselen bijbracht van het motorrijden buiten de тАШgebaande padenтАЩ. Veel ruimte voor vragen en uitleg. Allemaal, en in het bijzonder Bert, bedankt voor deze geweldige dag!
Richard Haex Richard Haex uit Hedel schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Op 17 oktober 2014 was het zover: basic cursus off the road rijden.Lang getwijfeld of ik het met eigen motor zou doen maar uiteindelijk toch maar gekozen voor een huurmotor van BERTT (BWM 650). De training was heel verrassend en buitengewoon leerzaam. Van langzaam rijdende beheersoefeningen in het natte gras tot 'snelheid rijden' in het 'mulle zand' met daarbij behorende remoefeningen. Heel veel dingen die je tegen kunt komen als je buiten de gebaande paden gaat rijden, kwamen aan de orde: hele korte bochtjes, staan versus zitten op de motor, remmen, belang van snelheid (in zand) etc. Kortom een hele leerzame maar vooral ook leuke dag. Bert (cursusleider) nam uitgebreid de tijd voor alle vragen en oefeningen en ook de cursisten zelf zorgden voor een aangename (en bij tijd hilarische) sfeer. Hartelijk dank allemaal.
Vince Vince uit Ierland/Amsterdam schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Heb net een off road training gevolgd, ben zeer onder de indruk, belangrijkste lees geleerd..... off road rijden is een kunst en vak apart en vraagt het nodige oefenen en instructie. Bert is een ervarend off roader en bracht het aan ons over in een goede manier met het nodige humor. Als je belangstelling heb is hij bereid om tips over kleding, helm en laarzen keus enz enz te delen. Wat viel mij ook op was het feit dat hij let niet op de klok, wij gingen door met de les. Time flies when you are having fun. En andere les wat ik heb geleerd was dat het is best wel handig om de ronde zwarte rubber dingen op de grond te houden ..... Dank je Bert en ook een super grote dank aan de rest van de groep ... jullie waren geweldig ..... safe travels Vince.
Hans Wuijts Hans Wuijts uit Vlaardingen schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
10 oktober de allroad training gedaan bij Bert.Geen idee wat me te wachten stond en of ik er goed aan gedaan heb om met mijn Varadero te gaan trainen, maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb.Ik heb mijn grenzen verlegd en meer vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn motor.Ik had geen offroad ervaring, hield rekening met vallen en opstaan, maar kon goed meekomen. Veel tussentijdse tips van Bert stelden me gerust en ach... Fouten maken mag!Wat een topdag! Enige minpunt was dat ik aan het eind van de dag nog terug moest rijden naar Vlaardingen. Volgende keer slaap ik in de hooiberg.
frank frank uit groningen schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
prima dagje Diepenheim. Duidelijke uitleg, uitgebreid vallen en opstaan geoefend, goede lunch en leuk rondje door het bos. Niveau naadloos aangepast aan de klant. Iedereen blij. Ik kom zeker terug!
Eric Eric uit Amstelveen schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
In het weekend deelgenomen aan de off-road basistraining in Hechlingen. Top-tijd gehad en veel bijgeleerd met als mooie afsluiter de rondrit van 35 km rond het terrein. De wijze waarop Bert uitlegt, niet alleen door te vertellen hoe je het moet doen, maar ook waarom dat zo is, sprak erg aan. Ik wil het ook kunnen 'snappen'. Top.
Hans Hans uit Bodegraven schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Het was een kadootje en zo heb ik het ook ervaren: Twee dagen Hechlingen. Wat een mooie belevenis om zo met een GS te stoeien. Op de weg kan ik aardig uit de voeten denk ik, maar dit was net effe anders. Ik heb er weer veel van geleerd en zeker genoten van de tips en trucs die Bert ons aangaf. Dat er een vervolg komt, is wel zeker. Besmet met het off-road virus
Thieu Thieu uit Geldrop schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Een dik jaar geleden de basis kursus in NLD gedaan, het laatste weekend van September was het 2 dagen in Hechlingen spelen.Wederom veel geleerd, veel lol gehad en ons prima vermaakt. Nu wordt het tijd om een weekje naar Marokko of zuid-Spanje af te reizen. Of volgend jaar de voortgezette in Hechlingen als volgende stap om al het geleerde aan elkaar te knopen en leren om die zware jongen in een goede drift door de bochten te gooien.gr Thieu
Bas Bas uit Lith schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Kan er een lang verhaal van maken, maar het was top op alle fronten. Mooie ervaring, leerzaam, leuke groep, goede uitleg van Bert.Zeiknat regenen, veel te hard door een plas, je vizier vergeten dicht te doen en het nog super leuk vinden. Ga het zelf ervaren dan weet je wat ik bedoel..
Colin Hartog Colin Hartog uit Arnhem schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Wat heb ik genoten! 20 en 21 September jl hebben we onder de bezielende leiding van Bert de eerste kneepjes van het off road rijden geleerd. Vooraf nooit gedacht dat ik de hellingen in Hechlingen met zulk een speels gemak zou op- en afrijden! Werelds was ook de &quot,zandbak&quot, en de route door het gebied rondom het enduro-park. Deze trip is echt een aanrader!
Erwin Demkes Erwin Demkes uit Allroad Trainingsdag bij Berrt schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Voor de aanloop van een vakantie reis na IJsland nog even тАЬgauwтАЭ een Allroad Trainingsdag bij Bert gevolgd met twee mede reis genoten. Heb erg genoten van de dag en het leer tempo. Bert weet dit goed over te brengen op een persoonlijke en relaxede manier. Ook de ervaring met die nieuwe motor (BMW R1200 GSA LC) en noppen banden. En Bert wist ook de verschillende instellingen op deze machine goed uit te leggen en waarom.Ga zeker met meer vertrouwen mijn reis tegemoet met een schat aan extra kennis en ervaring.PS ben terug van mijn IJsland ervaring/reis. En kan zeker zeggen dat ik veel baad heb gehad bij deze training!
Frans Frans uit Zeeland schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
32 jaar geleden met 1 les geslaagd voor m'n rijbewijs.(rondje door de stad). Twee jaar later mijn eerste motor gekocht, in de 30 jaar daarna nog vele andere. Vooral met Goldwing/zijspan/Harley gereden. Nu BMW/GSA.Kortom, tijd om nieuwe kennis en /techniek op te doen. Mijn doel was grenzen opzoeken en verleggen, nou dat is behoorlijk gelukt. Het was vooral leerzaam en leuk.Dingen gedaan waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Super!Met meer zekerheid naar huis gereden, nu blijven doen!Maar ook ervaren dat er veel te leren valt om veilig(er) op pad te gaan. In 't voorjaar dus de VRO op maat.Voor nu, Bert bedankt voor de fijne instructies en dag.
Jan-Willem Jan-Willem uit Den Haag schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Met nog lichte spierpijn en een brede glimlach kijk ik terug op een prachtige, erg leerzame dag Allroad Basic: Bert weet je rustig en prettig te wijzen op wat je beter kunt of moet doen om veilig door het terrein te komen (vooral door te vragen wat jij deed). Heerlijk om te voelen en te weten dat (zelfs) ik nu dingen met de motor kan die ik voorheen niet voor mogelijk hield: gras, sporen, kronkelige bospaadjes, wegbermen, slootjes in en uit, en mul zand. Niet omdat het stoer is, maar omdat het veilig kan! Dankjewel!
Edwin Edwin uit Almere schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
30 augustus heb ik de nieuwe Allroad Advanced Training locatie mogen inwijden. Naast een hele eer ook een hele uitdaging. Gelukkig gaat het goed als je de aanwijzingen van Bert opvolgd. Een heerlijke dag buiten gespeeld en veel geleerd.
Cooky Cooky uit Zwolle schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Vorige week vrijdag was het eindelijk zover....na vele jaren van 'willen'....kwam daar eindelijk het 'doen'.....namelijk een offroad-training gedaan. Via meerdere kanalen kreeg ik de naam van Berrt in mijn oren geschreeuwd....als zijnde 'de beste' op dit gebied!.....En dit kan ik alleen maar beamen tot nu toe...Wat een heerlijke dag heb ik gehad!!Allereerst een leuk groepje, lekker weer (droog, benauwd, 27 graden, lekker warm, hihi) en iedereen op tijd en enthousiast, inclusief Bert zelf.Eerst lekker begonnen met een koffie- en kennismakingsmomentje....met twee &quot,verrassende dames&quot, in de groep hadden we er allemaal wel zin in....Daarna aan de bak, we kregen duidelijke instructie, door een geduldige Bert met veel kennis en ervaring...met altijd de mogelijkheid en tijd voor vragen... en extra uitleg om dingen te verduidelijken, waardoor ze logischer worden en beter te onthouden...Heerlijk om te merken dat ik mijn motor steeds beter onder controle begon te krijgen in lastige situaties....Na een heerlijke lunch een stukkie het bos in...eerst duidelijke instructie en interessante tips over 'waar het beste te rijden' op bepaalde stukken, heel nuttig...en toen .....rijden maar.. leuk....lekker beetje glibberen en glijden, haha....&quot,alles onder controle!&quot,...En vervolgens binnendoor, onder andere tussen de maisvelden door, weer naar Apeldoorn.Al met al een super dag....!Ik voel me nu een stuk prettiger, relaxter, veiliger en lekkerder op mijn fiets, ├│├│k als ik 'toevallig' een keer weer op een onverhard stukkie weg zou komen... Bert, nogmaals bedankt....en wellicht tot binnenkort...Hartelijke groetCooky
Edwin Roos Edwin Roos uit Dronten schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Vandaag de VRO allroad gedaan met Bert als instructeur. Het is een super leuke en leerzame dag geweest waarbij in de morgen veel techniek word aangeleerd. Nooit geweten dat je van langzaam rijden zo stuk kan gaan Top ! 's-Middags wezen &quot,knallen&quot, op de onverharde wegen. Daarna het bos, alles komt los voor achter etc het leek wel crossen. Ik moest echt mijn best doen om met mijn straatbanden Bert bij te houden. Toch niet voor niets die Conti's TKC80 als je offroad gaat rijden. Na het bos een klein stukje snelweg en daarna een super leuke binnendoor weg met een hele hoop leuke bochten op weg naar Apeldoorn. Bandjes weer schoon/rond rijden is ook onderdeel van deze dag Een top dag die veel leuker was dan ik van tevoren gedacht had. De filmpjes op YouTube zijn voornamelijk van de ochtend, als je filmpjes zou zien van de middag weet ik zeker dat als je nog twijfelde om deze cursus te boeken dat je het meteen zou doen. Van een wegracer naar een offroad, ook dat kan ik iedereen aanbevelen ! Wat een fun is dat. Bert bedankt voor deze fantastische dag.
Martin Martin uit Texel schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Door drukte nog niet aan toegekomen, maar dan nu toch nog even een reactie.Dank Bert voor een geweldig leerzame dag. Je uitleg over niet alleen hoe, maar vooral ook waarom, maakt dit tot een training die 'beklijft'. Ik verwacht veel profijt te hebben van jouw training bij mijn geplande motortocht over IJsland. Je persoonlijke begeleiding gecombineerd met jouw grote kennis van offroad rijden is jouw kracht.Ik hoop nog eens terug te komen bij jou om mijn kennis en ervaring verder aan te scherpen.Tot na IJsland.
Lees offline: