Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.62.41 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
839 berichten.
Hans Pot Hans Pot uit KESTEREN heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:54:
Gisteren de Allroad Basic Training gevolgd, een dag waarin ik veel heb geleerd over het rijden Allroad en de techniek van de motorfiets.
Deze dag werd op een zeer prettige manier door onze instructeur Peter vorm gegeven, ook was Peter zeer betrokkene met de deelnemers, veel werd er voorgedaan en uitgelegd op een zeer prettige manier.
ik heb de dag dan ook als leerzaam en zeer prettig ervaren, ik wil Peter dan ook bedanken voor de fijne en leuke dag inspannend maar ook hebben we veel plezier gehad op de mooie paden en bossen.
groetjes en tot een volgende keer.
Frans Frans uit Coevorden heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:43:
Peter en Erwin, geweldig bedankt voor deze leerzame en vooral leuke dag.
Goede uitleg van Peter waarin theorie en praktijk mooi aan elkaar gekoppeld werden. Prima groepsgrootte, iedereen krijgt voldoende aandacht.
De huurmotoren waren perfect en ook de catering en versnaperingen tussendoor waren goed geregeld. Tot slot volgde er dan de volgende dag al een mail met veel extra informatie en een prachtige foto en film compilatie. Dit smaakt naar meer.
Robert Bal Robert Bal uit Lelystad heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 11:33:
Had nooit gedacht dat ik ooit nog in staat zou zijn om zo'n beest van een mashine over onverharde wegen zou kunnen sturen. Fantastische dag gehad en alle doelen behaald : veilig (alles heel gehouden), heel veel geleerd - didactisch steekt deze training prima in elkaar - en vooral fun veel fun, Groepsgrootte is prima - meer dan voldoende aandacht. Ben bang dat dit All Road Virus moeilijk te bestrijden is : ingeschreven voor de Twenterit. BTW : de foto's en filmpjes zien er super uit!
Joost Joost uit Geldrop heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 18:20:
Gisteren in Bergen op Zoom bij Kees-Jan de basic gehad. Op de zandbak na was het een super dag. Mooie opbouw, tijd zat en afronden op mountainbike paden! Ook leuk/nuttig om een andere manier van op- en afstappen te leren. Nu het zand overwinnen.
Rob Rob uit Gorinchem heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 15:19:
Op 26-08-2020 de Allroad Basic Training gevolgd bij Kees-Jan in Bergen op Zoom.

De training is goed opgebouwd en de uitleg van de technieken maakt dat je begrijpt waarom de motor zich zo gedraagt in de verschillende omstandigheden.
Er is voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en ruimte tot vragen stellen. Deze cursus stelt je in staat om daarna zelf je basisvaardigheden te kunnen gaan verbeteren.
Ik heb een gezellige en leerzame dag gehad.
Vincent Vincent heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 10:31:
Gisteren allroad basic training gehad van Peter. Zeer bekwaam, goede uitleg en goede demoโ€™s. Super dag.
Nu oefenen maar.
Jan Jan uit Leek heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 15:38:
Erg leuke dag gehad en veel geleerd! Op naar de intermediatetraining. Maar nu eerst meer oefenen. Bedankt!
Wim Wim uit Breda heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 14:19:
Gisteren de allroad basic training gedaan met Werner. Hard werken en vermoeiend maar zeer de moeite waard. Ik heb veel meer geleerd dan ik vooraf had gedacht. Dit smaakt naar meer....
Danny van Dorst Danny van Dorst uit Halsteren heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 11:54:
Afgelopen woensdag heb ik de Allroad basic training onder leiding van Werner gevolgd. Een hele warme leerzame dag waarbij er voor iedereen veel persoonlijke aandacht was. Ik ga nu alles wat ik geleerd heb veel oefenen en dan kom ik zeker terug voor een vervolg!
Eric Nijman Eric Nijman uit Silvolde heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 10:47:
Gisteren de allroad basic training gedaan.
Ik rijd al 40 jaar motor, maar heb veel bijgeleerd op het gebied van het allroad rijden.
Onze instructeur Werner heeft op een prettige en begrijpelijke wijze de training gegeven.
Er zat een mooie opbouw in de oefeningen en je merkt gewoon, dat je er in de loop van de dag meer plezier aan gaat beleven.
De volgende training is Hechlingen over 3 weken en ik heb er het volste vertrouwen in, dat dit een goed vervolg van gisteren zal worden.
Bedankt Werner en medecursisten!
Eduard Eduard heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 11:16:
Afgelopen donderdag met Bert de intermediate gedaan. Een mooie dag zandhappen (soms letterlijk) rond Nijverdal en Hellendoorn. Veel geleerd over heuvels, bochten, kijken en kantelen. En onbedoeld een les noodplakken en spoedreparatie van een lek gereden band. Dankzij de kundigheid van Bert toch het hele programma kunnen afronden. Met aan het eind een prachtige (offroad) tocht terug naar Apeldoorn. Super!
Reinier de Jong Reinier de Jong uit Reeuwijk heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 09:32:
20 augustus de Intermediate cursus gedaan. Veel geoefend en uitgeprobeerd op het parcour. Kijken wat je kan en waar je grenzen liggen. De 1250GS geeft geen krimp, mijn motoriek daarintegen moet flink aan het werk. We rijden veel en dat geeft je de gelegenheid om te voelen wat een motor doet als je ook maar een paar centimeter je knieรซn verder naar achteren in het zadel klemt. Fantastische ervaring! Ook verbazend dat je op een relatief klein stukje land zo'n mooi parcour kan hebben.
In de middag veel zandpaden en bospaden gereden. Fantastisch dat het nog kan. Zuid Holland: regel dat ook eens voor ons aub! Bedankt Bert! En ook "Bie Olthof" voor de gastvrijheid!
Aidan Aidan uit Utrecht heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 22:17:
Als een echte offroad beginner, ik vond het Allroad opleiding heel goed. Na slechts een dag, ik heb nu veel meer vertrouw dankzij het structuur van het opleiding. Hartstikke bedankt Werner!
Jo Jo uit Uithoorn heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 21:17:
Heerlijke dag gehad, eerst basisoefeningen uitgelegd en zelf vertrouwen opbouwen. Dasrna oefeningen in praktijk bremgen in het bos en zandweggetjes. Genoten van een mooie dag
Marielle Marielle heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 13:06:
Woensdag voor de tweede keer deelgenomen aan de basic training. Veel geleerd en weer een stuk zekerder geworden. Weet beter wat de motor kan, maar vooral wat ik zelf kan. Nu veel oefenen. Dus daarom gelijk maar opgegeven voor de Twenterit en ook voor de mechanic workshop om ook op dat vlak mijn motor beter te leren kennen. Werner, bedankt voor de heldere uitleg en de prettige manier van les geven. Ik vond het erg fijn om steeds in kleine stapjes op het eigen niveau verbeteringen aan te brengen. Tot ziens!
Reinier van kuik Reinier van kuik uit Montfoort heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 10:47:
Fijne leerzame basic offroad cursus gehad nu wel spierpijn in de boven benen
Binnenkort vervolg?
Daniel Daniel uit Utrecht heeft geschreven op 19 augustus 2020 om 07:42:
Ha Werner! Ik kijk met veel plezier, en een beetje spierpijn zelfs, terug op de Allroad Basic Training. Nooit gedacht in 1 dag zoveel gevoel en vertrouwen te krijgen bij de motor op het onverharde. Helemaal te danken aan jouw rustige en grondige manier van uitleggen. Dat ik niet alleen weet wat ik moet doen maar ook waarom is een grote plus. Dank en tot de volgende!
Reinier de Jong Reinier de Jong uit Reeuwijk heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 14:01:
Hallo Werner,

Het was een hele belevenis. Hitte (36 graden) gras, zand, modder, bos, boomstammen, geulen, gaten en bulten. Waar begin je aan zal je denken. Nou, na een goede uitleg gewoon aan de slag. Dank voor alle support en het geduld. Heel veel geleerd over techniek, het gevoel wat erbij komt en om jezelf flink uit de comfort zone te halen. Op internet is veel te vinden over offroad rijden, maar ja, ik ben een "doen en voelen" mens. Veel geleerd, fantastische dag gehad en weer een beetje een betere motorrijder geworden. En dat virus....tsja, dat is er al wel een beetje: Kan niet wachten tot de 20e voor de vervolgtraining! Tot ziens!
Gerard Hensels Gerard Hensels uit Alkmaar heeft geschreven op 9 augustus 2020 om 12:18:
Werner,
nogmaals bedankt voor de toffe en goedverzorgde dag gisteren bij de Basic Training. Top instructie en goede opbouw op het grafveldje waardoor de zenuwen al snel minder werden.
โ€˜S middags lekker over de zandweggetjes stofhappen. Fijn dat je ook uitgebreid uitlegde dat het zandrijden bij >60Km uur makkelijker wordt...๐Ÿ˜ฌ. Ik had voldoende vertrouwen opgebouwd dus dan maar alle remmen los... En bij de hoogzomerse temperatuur waan je je dan even een deelnemer in Le Dakar...๐Ÿ˜„
Ran Ran heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 11:27:
Op een hete zomerdag de Basis training gevolgd bij Berrt. Werner had rekening gehouden met het weer en veel water meegenomen en ook de uitleg zoveel mogelijk in de schaduw gegeven. Goede rustige uitleg met lekker veel rijden. Leuke en gezellige dag gehad.
Print Friendly, PDF & Email