Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.21.83 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
681 berichten.
Sebastiaan Sebastiaan uit Den Haag schreef op 1 september 2019 om 00:33:
Na het aanschaffen van een mooie allroad voelde ik de behoefte om een dergelijke zware machine ook (licht) off-road te kunnen gebruiken en met die gedachte heb ik me ingeschreven voor de allroad basis training. De dag heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ontzettend veel geleerd en een hele fijne instructiewijze (dank aan de goede hulp van Werner) waarbij het naast de hele dag leerzaam ook ontzettend leuk was en de glimlach gedurende de dag niet van mijn gezicht verdween. Veel geleerd in heel korte tijd en er komt zeker een vervolg. Dank Werner en Bert en de andere cursisten voor een ontzettend geslaagde dag!
Remko Remko uit Zaandam schreef op 31 augustus 2019 om 18:06:
Op de dag zelf met toch wat knikkende knieën afgereisd naar het prachtige Diepenheim. Kan ik dat wel met mijn Bridgestone ‘zijn-ze-er-wel-voor-geschikt’-allroadbanden ? Is mijn F800GS niet veel te zwaar? Wat als ik val? Kan ik er nog onderuit, etc etc.
Al die zorgen bleken overbodig. Werner en Bert hebben een prima programma opgezet waarbij zelfs de grootste twijfelaar zich goed gaat voelen over zijn eigen vaardigheden en die van z’n motor (die overigens veel meer kan dan haar bestuurder). Goeie opbouw in de les, veel praktijk, lekker bezig zijn met je eigen motor en duidelijke terugkoppeling op de dingen die je doet. Ik kan het iedereen aanbevelen die een allroad motor fiers heeft. Ik voel me er een stuk zekerder door. De foto’s voor het fotoboek waren ook nog eens goed gelukt.

Dank, heren, voor een geslaagde 29 augustus.
Jos Haenen Jos Haenen uit Venlo schreef op 31 augustus 2019 om 18:02:
Na jaren Blackbird, fire Blade en yamaha Diversion rijden ben ik pvergestapt naar een BMW 1200 adventure van 2009. Aangezien dit een heeeeel ander type motor is met veel meer leuke offroad mogelijkheden leek het me wel verstandig om hiervoor een training te doen. Via Motoport Venray ben ik bij Berrt trainingen uitgekomen. Daar heb ik een basis training gedaan. De dag is super opbouwend van af de basis in elkaar gezet. De ochtend begin je met basis oefeningen die je in de middag echt in de praktijk kunt en moet toepassen. Super leerzame dag die je zeker moet doen als je met zo'n motor offroad wil gaan rijden. Werner en Bert bedankt voor de mooie dag.
Leon Roerink Leon Roerink uit Losser schreef op 30 augustus 2019 om 11:43:
Ik heb donderdag de 29e augustus met veel plezier de offroad basic training gevolgd. Ik heb weleens een zandpad of gravel gereden met eigen motor maar dat voelde niet fijn ondanks dat ik dat op een Tenere1200 XT deed.
Heb toen de beslissing genomen om een training te doen in offroad rijden en kwam daarbij uit bij BERRT. In deze dag zat een goede opbouw van moeilijkheid, van grasland naar zand met verschillende onderdelen en remproeven en als afsluiting mooie zand en bospaden gereden. En rij nu zelf met vertrouwen over zand en gravel paden.
Werner en Bert en ook de medecursisten bedankt voor de mooie en leerzame dag.
Arjan van Engen Arjan van Engen uit Monnickendam schreef op 28 augustus 2019 om 09:23:
Een dagje staand met Bert (en overige deelnemers) door de achterhoek gereden. Wat was dit leerzaam en inspirerend tegen een prachtige achtergrond! Zeer aan te bevelen voor het upgrade van je motorskills en om in de achterhoek alvast weg te dromen voor een toekomstige reis door bijvoorbeeld Africa!
Leo Dresscher Leo Dresscher uit Den Hout schreef op 26 augustus 2019 om 16:53:
Op 21 augustus 2019 bij Bert mijn eerste schreden gezet op het offroadpad! Ontzettend leuk om te doen onder de bezielende leiding van Bert himself. Prima instructies, uitdagende oefeningen, smakelijke lunch en daarna de single track in het bosperceel - gaaf hoor! Hierna waren de zandwegen aan de beurt - met de juiste techniek kan je veel meer dan je ooit dacht. Dit smaakt absoluut naar meer! Bert en medecursisten: hartelijk dank voor een onvergetelijke dag!
Coen Coen schreef op 26 augustus 2019 om 15:20:
Dank voor je opbouwende training Bert, het was fijn om eerst even de verschillende oefening “droog” te oefenen om ze daarna in een prachtige bos/veld omgeving in de praktijk toe te kunnen passen! Dank voor al je tips en tricks om het off-road rijden nóg leuker te maken!
Joke van Ravenhorst Joke van Ravenhorst uit Veenendaal schreef op 25 augustus 2019 om 13:00:
Afgelopen donderdag met heel veel plezier de training gevolgd. En ontzettend veel geleerd. Ik was toch enigszins terughoudend in de bergen als we onverhard gingen rijden door met name de zandpaden, bang dat ik de controle over de motor zou verliezen. Door de techniek toe te passen die we geleerd hebben is het totaal geen probleem meer. Het is zo leuk dat te kunnen en zoals Werner zegt: ermee te spelen! Dat ga ik zeker in de praktijk doen. Bedankt Werner. De hele dag was geweldig en ben nog steeds aan het nagenieten.
Roland Plugge Roland Plugge uit Monster schreef op 24 augustus 2019 om 21:29:
Na 5 jaar niet actief met enduro de puntjes weer op de i gezet. Die wil ik verder uit gaan bouwen.
Bedankt Werner
Peter den Hertog Peter den Hertog uit Rotterdam schreef op 24 augustus 2019 om 13:30:
Op 22-08-19 de Allroad Basic Training gevolgd. Werner leert de fijne kneepjes rustig en goed onderbouwd. Met oefeningen laat Werner je het eigen maken.
Ik had een heilig ontzag voor zandpaden. Onder de deskundige begeleiding van Werner is dat in de middag omgezet naar met heel veel plezier in het zand “spelen”.
De zaken er omheen als de communicatie, huurmotor, lunch etc. allemaal tot in de puntjes verzorgd.
Heel erg bedankt voor een leerzame, gezellige en vrolijke dag. Top !!
Corry Rijk Corry Rijk uit Soest schreef op 7 augustus 2019 om 11:59:
Op zaterdag 3 augustus de allroad basic training gevolg in Diepenheim. Toevallig was ik de enige cusrist(e). Privéles dus ! Bedankt Werner Hollaender dat je mij de eerste kneepjes van het allroad rijden wilde leren. De training was goed opgebouwd, waarbij ik gaandeweg de dag steeds meer vaardigheden kon combineren. Er was een goede balans tussen "werken" (want dat was het af en toe echt wel !) en rustmomenten. Goede uitleg, ook over de achtergronden van bepaalde technieken en vaardigheden, waardoor je het gaat snappen en meer (zelf)vertrouwen krijgt, maar ook zeker vertrouwen in de motor. Ik word deze maand 63 jaar en ook voor een vrouw van (bijna) 63 was het prima te doen. Moe, maar voldaan reed ik aan het eind van de dag huiswaarts.....
Raf Roggen Raf Roggen uit Halen schreef op 30 juli 2019 om 17:04:
Allroad basic training Bergen op Zoom 24 juli 2019.
Wat een geluk dat ik deze cursus gevolgd heb enkele dagen voor mijn eerste deelname aan een georganiseerde rit. " Oefening 2 " is meermaals terug gekomen maar zonder de basis door Kees-Jan zou het niet lang geduurd hebben tijdens de ( erg natte ) rit. Een aanrader voor iedere beginner !
Martin Kies Martin Kies uit Bergen op Zoom schreef op 26 juli 2019 om 11:37:
allroad basic training Bergen op Zoom. 24juli2019
veel asfalt kilometers geven geen ervaring off-road en met een GS moet dat een keer gebeuren. BERRT zien acteren op de motorbeurs en de stap naar de training is dan klein. ik heb veel geleerd in een kleine gezellige en enthousiaste groep olv trainingsprof Kees-Jan. goed begeleidt met duidelijk uitleg. daardoor is mijn controle absoluut verbeterd, balans met keren, remmen en manoeuvreren op smalle bospaadjes wordt opeens heel leuk. ik ben op paden geweest, waarvan ik niet wist dat ze bestonden. kortom: geleerd en genoten. van aanmelding tot einde trainingsdag is een professionele prettige ervaring. bedankt Kees-Jan en Tineke.
Jeroen Jeroen uit Dieren schreef op 23 juli 2019 om 12:20:
Omdat ik voor het eerst in m'n leven een grote GS heb gekocht leek een goede basistraining me wel zinnig.
Aangezien BERRT een prima reputatie heeft op dit vlak (en omdat ze ongeveer "om de hoek" zitten) heb ik dus afgelopen zaterdag de All Road Basistraining gevolgd in Diepenheim.
Met Werner als (prima!) instructeur lekker de hele dag geoefend met kijken, kijken, kijken en balans, korte bochtjes, slalom, remtechnieken in mul zand, heuveltjes, zandpaden etc. etc.
De opbouw van de training is uitstekend zodat je stapje voor stapje (veilig) verder komt met je rijtechnieken.

Ik heb genoten van de dag!
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 21 juli 2019 om 21:03:
Hoe mooi kan het zijn; met je 60e verjaardag van je beste vriend een off road cursus cadeau krijgen !
Wat een ervaring. Ik had wel eens off road gereden en in mijn jonge jaren op het land van mijn vader gecrossed, Maar nog nooit met zo'n zware jongen als de R1200GS !
Dat ding rijdt overigens fantastisch. De uitleg van Bert was uitstekend. Wil je een beetje off road kunnen rijden heb je deze cursus absoluut nodig. Anders lig je om de haverklap op de grond ! Dat gebeurde overigens toch wel eens, maar ja je moet je grens ook wel durven verleggen 🙂
Al met al een top dag. Het probleem is nu alleen dat er nog veel meer moois te ervaren is, dus maar gelijk de Marokko reis geboekt voor volgend jaar.
Jos Jos uit Andel schreef op 20 juli 2019 om 14:57:
Wij hebben op 15 juli de basistraining gedaan.
Echt handig om even te wennen aan de 1200 GS.
Voel me nu weer een stuk vertrouwder op mijn eigen GS.
Alle theorie is leerzaam, je begrijpt de praktijk dan beter en kunt het ook gemakkelijker onthouden. Dag was zo voorbij. Bert bedankt.
Arlé Arlé uit Rockanje schreef op 17 juni 2019 om 09:44:
Op 15 juni de Basistraining gedaan op een GS van Berrt, door de regen was het terein behoorlijk glad ?? en modderig ?, de noppen banden geven je meer grip en de motoren kunnen tegen een stootje waardoor ik zelf veel zekerder op de motor zat. S'morgens gestart met oefeningen en na de heerlijke lunche met de beroemde Berrt Kroket ? het geleerde in de praktijk gebracht. Dit was een geweldige dag, Werner bedankt voor enthousiaste begeleiding en uitleg. Dit krijg zeker een vervolg, tot de volgende keer ?
Pieter Bas Pieter Bas uit Amsterdam schreef op 16 juni 2019 om 10:49:
Op 15 juni de basistraining op een 1200GS van Bert!
Wat even lol gehad! Het beste van allemaal is dat ik nu weet wat deze zware motor doet als hij gaat glijden, je raakt je schrik kwijt én krijgt plezier in wheelspin!
Zodra er plek is ben ik van de partij voor een Intermediate-training!
Geweldig bedankt!
Nuhi Nuhi uit Gronau schreef op 16 juni 2019 om 08:16:
Een prachtige dag met gemengd weer zorgde voor veel verschillende leerervaringen tijdens de introductie training. De dag is voorbij gevlogen! Erg leuk en mooi en dat smaakt naar meer!
Walter Walter uit Wouw schreef op 14 juni 2019 om 09:23:
Woensdag 12 juni de All Road Basic training gedaan in Bergen op Zoom, onder uitstekende begeleiding van Kees-Jan. Mooie kleine groep en daardoor ook veel individuele aandacht gekregen. Ondanks het slechte weer een prachtige dag beleefd.
Gestart met vrijwel geen ervaring en 's middags reden we al over technische tracks waar ik tot nu toe alleen met de MTB had gereden ?
Veel meer vertrouwen in de motor gekregen en ik ga zeker verder met de intermediate training in Hechlingen en wie weet wat er nog meer volgt.
Kees-Jan, nogmaals dank voor deze geweldige dag!
Walter
Print Friendly, PDF & Email