Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.45.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
782 berichten.
Harry Harry uit Wierden heeft geschreven op 7 juli 2020 om 22:55:
Na een aantal trainingen en off-road/all-road tochten in de afgelopen 10 jaar EN een enorme smak in het zand najaar 2019 besloten om nog eens weer helemaal aan de basis te beginnen met het trainen van off-road rijden op een dikke GS. Het zelfvertrouwen was compleet weg. Het bleek precies de goede keuze te zijn. Op 3 juli de basiscursus. Direct merk je hoe goed het is om een zeer ervaren instructeur (Bert) te hebben die je echt duidelijk de technieken en kneepjes kan uitleggen en je steeds weer de juiste feedback geeft bij de oefeningen. Je voelt dat je groeit op zo'n dag en het zelfvertrouwen komt stapje voor stapje terug. Direct door op 6 juli met de intermediate training. De lat weer wat hoger en opnieuw is eerst alles moeilijk en lastig, maar in de loop van de dag voel je dat het rijden steeds iets vertrouwder voelt en beter gaat. En hoe gaaf is het dan als je door het bos achter Bert aan rijdt over mulle zandwegen en smalle kronkelige paadjes in de Hellendoornse heuvels en dat gaat dan allemaal goed en voelt gewoon lekker. Big smile on your face!. Prachtig gezicht; m'n nieuwe GS dik onder de drab en modder in de garage aan het eind van de dag. Zo hoort het...
Hans Wuijts Hans Wuijts uit Vlaardingen heeft geschreven op 7 juli 2020 om 22:26:
Op 6 juli 2020 heb ik meegedaan met de Allroad Intermediate Training onder leiding van Bert Duursma. De ochtend werd besteed aan technisch rijden op zand en daarvoor reden we naar een mooi klein crossbaantje in de buurt van Nijverdal. Helling, korte bochten, trial, vlot wegrijden, slalom. Na een heerlijke Gehaktbal van Betsie zijn we op mul zand bochten gaan oefenen door de bocht in 3 rechte lijnen te verdelen. Vervolgens mooi offroad terug naar Apeldoorn. Gelukkig had ik niet te veel strafpunten opgelopen en kreeg ik een geweldig certificaat. Bert en Erwin, bedankt voor de topdag!
Dirk Mantje Dirk Mantje uit Noordwolde heeft geschreven op 7 juli 2020 om 21:31:
Gisteren 6-7-20 heb ik de Intermediate training gedaan, met Bert als trainer. Fantastische locatie in de omgeving van Hellendoorn met een super leuke groep.
Ongev 3 jaar geleden besmet geraakt met het off-road rijden met dikke machines en de eerste basis training bij Bert gevolgd. Na een aantal trainingen in NL en Hechlingen de mooiste reizen gemaakt, met als hoogtepunt Gibraltar Race 2018. Machtig mooi en we komen zéker weer terug!
Danny Borghmans Danny Borghmans uit Puth heeft geschreven op 7 juli 2020 om 17:55:
Wat een geweldige ervaring om op een buffel van 285 kg off road te rijden. Zeer veel geleerd van een zeer professionele instructeur. Bedankt Werner. Tot de volgende keer: intermediate training en/of Bush mechanic. Toppersss!!
Jan Jan uit Ede heeft geschreven op 6 juli 2020 om 20:42:
Op vrijdag 3 juli de Allroad Basic training gevolgd onder de bezielende leiding van Bert. Op een speelse en duidelijke manier wordt je stapsgewijs door middel van allerlei uitdagende praktijkoefeningen in een mooie omgeving begeleid in het Offroad rijden.
7 uurtjes inclusief uitstekende lunch later, ben je in staat om met zelfvertrouwen een 250 kg zware motorfiets over `s lands onverharde wegen en paden te sturen. 👍 Een topdag en een aanrader voor elk type motorrijder !
Friso Heemskerk Friso Heemskerk uit Ede heeft geschreven op 6 juli 2020 om 20:26:
Eindelijk een helder antwoord op al mijn offroad vragen! Niet meer krampachtig op een zandpad of glibberige geulen af… Alles komt aan bod:houding, kijken, maar ook waarom! Veel technieken worden door Werner uitgebreid toegelicht, met praktijkvoorbeelden, situaties of al ingesleten “niet handige” gewoontes (En Lego poppetjes vallen om…..😊) De voorbeelden worden tijdens de training rustig en duidelijk bij de motor uitgelegd, dus niet in een achterafzaaltje. Werner is bevoegd om veilig trainingen te mogen geven ook op de openbare weg. Kenmerkend is dus dat alles veilig, professioneel, gedisciplineerd met een luisterend oor wordt aangepakt in je eigen tempo. Veel geleerd en zelf een enorme stap kunnen maken in het offroad rijden met een zware motor. Ik heb genoten deze dag! Bedankt Werner, zeker tot ziens!!
Pieter Pieter uit Katwijk aan Zee heeft geschreven op 6 juli 2020 om 10:44:
Vrijdag 3 juli de Basic-training gedaan, bij goede omstandigheden en onder de kundige en bezielende supervisie van Bert. Fijne dag gehad, met een gezellige groep. Niks dan lof over de cursus en begeleiding. Ontzettend veel geleerd. En tegelijk ontdekt dat ik nog veel meer zal moeten oefenen om de echte ontspanning op de motor te vinden wanneer het asfalt is opgehouden. Nog genoeg om aan te werken dus, maar ik ben enthousiast.
Bedankt Bert!
Paul Wassing Paul Wassing uit Beuningen heeft geschreven op 5 juli 2020 om 12:47:
1 juli. Regen, regen en tussendoor was het nat. Staand op een GS rijden?, onnatuurlijk. Werner beloofde ons dat het zitten onnatuurlijk zou voelen op het einde vd dag. Theorie, meteen in de praktijk op een ogenschijnlijk makkelijk grasveld. Oefenen is hetgeen dat werkt. Duidelijke uitleg, voordoen en maar weer proberen. Na de lunch het bos in, door de vele regen geeft dit een extra dimensie. Veel geleerd en idd staand rijden in terrein is veeel fijner. Super dag gehad. Werner bedankt!
Rutger-Jan Rutger-Jan uit Utrecht heeft geschreven op 4 juli 2020 om 17:40:
Afgelopen woensdag 1 juli een natte (en mede daardoor extra leerzame) Allroad training gehad.
Hele waardevolle uitleg met steeds wat achtergrond kennis en vervolgens meteen in de praktijk brengen: winning combination!
@Werner: Veel dank voor superleuke en leerzame dag!
Gertjan Gertjan uit Utrecht heeft geschreven op 4 juli 2020 om 13:23:
Werner, dank voor de fantastische training afgelopen woensdag. Echt super professioneel, een hele goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb genoten en spieren ook nog steeds 😉
Bart Bart uit Goirle heeft geschreven op 2 juli 2020 om 19:52:
1 juli fantastische dag gehad ondanks of misschien dankzij de regen. Veel vaardigheden geleerd met goede theoretische basis. Thx Werner
Jemuel Wilkes Jemuel Wilkes uit Wilnis heeft geschreven op 2 juli 2020 om 17:35:
Heb een mooie dag mogen meemaken met instructeur Werner. Goede uitleg van de mogelijkheden en onmogelijkheden van de motor. De opvolgende oefeningen en tussentijds wat theorie wisselen elkaar goed af. En ja het is een intensieve dag aan de slag met de motor. Heb deze veel beter leren kennen en de beheersing ervan is veel beter geworden. Je leert je bike echt kennen! En je spieren in je lichaam ook.
Nico Roobol Nico Roobol uit Rhoon heeft geschreven op 1 juli 2020 om 12:02:
Werner,
Het was weer een top dag, zeer leerzaam weer en erg leuk om dit een keer met mijn zoon en broer gedaan te hebben.
Het was de tweede keer, maar zeker aan te raden voor iedere motorrijder.
Na de cursus meer vertrouwen ook op de weg.
Dank voor de instructies en tot de volgende keer.
gr Nico
Anton Jansen Anton Jansen uit Haarlem heeft geschreven op 30 juni 2020 om 23:46:
Beste Werner, het was vandaag 30-6 mijn 2e keer dat ik door jullie van de weg af ben gereden. Mooi en goed om een dag aan voertuigbeheersing te schaven. Leuk om uitdagende proeven met een kleine groep en met perfect weer uit te proberen. Een (in-)spannende dag, ik heb genoten en veel van je geleerd en mijn kennis en kunde opgefrist. Terwijl ik dit schrijf zitten mijn voeten onder het bureau wanhopig te zoeken naar de voetrem en de versnelling. Als ik mijn ogen dicht doe draait mijn hoofd zich in gedachte naar het midden van mijn korte bocht, mijn reet richting de achterkant van het zadel, mijn ellebogen naar buiten, twee vingers aan de koppeling, losjes... de ideale lijn volgend... in my dreams! Dank en succes met deze waardevolle leerschool voor veilig motorrijden op prachtige bos- en zandpaden.
Paul Klopper Paul Klopper uit Schalkhaar heeft geschreven op 30 juni 2020 om 21:04:
Voor de tweede keer een Intermediate training gevolgd omdat de eerste keer een onvergetelijke ervaring was 🙂
De training was hernieuwd en weer helemaal TOP!! Vooral het crossbaantje waar de ochtend is doorgebracht 100% fun.
Zoals altijd perfect georganiseerd en bijzonder mooie locaties.
Snel weer een nieuwe training inplannen!!

Keep up the good work team Berrt!!
Astrid van Duursen Astrid van Duursen uit Rotterdam heeft geschreven op 30 juni 2020 om 21:00:
Een spannende dag, out of my comfort zone, maandag 29 juni.... Wat een fantastisch leuke en leerzame ervaring, dank je wel Werner! Ook al ging het soms wat snel voor mij tussen alle andere mannen, ik heb er voor mezelf het maximale uit gehaald! Nooit gedacht dat ik redelijk relaxt staand zou kunnen rijden en op smalle paadjes door het bos zou touren... De insteek was voor mij een uitbreiding van voertuigbeheersing maar na een dag rust lonkt het... misschien ook af en toe wat offroad experience? Bij twijfel, just go, het is geweldig! Astrid
simon simon uit Mander heeft geschreven op 29 juni 2020 om 08:37:
Afgelopen zaterdag voor de 2x de intermediate training gedaan onder de uitstekende leiding van Werner. Het was weer een top dag, lekker kunnen rijden en veel geleerd. Prima georganiseerd en een hele gastvrije ontvangst bij Bie Olthof. Nu nog even de spierpijn in de bovenbenen verwerken...........
Ruud Okkerman Ruud Okkerman uit Wilnis heeft geschreven op 26 juni 2020 om 05:28:
Op 22 juni de Allroad Basic Training gevolgd van Bert himself.
Een nieuwe richting ontdekt met mijn motor.
Het was een intensieve en geweldige dag. Verbaasd over de hindernissen die ik deze dag heb leren ‘nemen’ met de instructies van Bert.
Ben van plan om deze vaardigheden bij te houden door de 1 daagse ritten te gaan doen.
Overigens kan ik net weer normaal lopen na 3 dagen spierpijn in bovenbenen 😬.
Ricardo Wetemans Ricardo Wetemans uit Den Haag heeft geschreven op 25 juni 2020 om 09:21:
Op 15 juni de allroad basis training gedaan bij Werner. Onwijs leerzame dag waarin veel wordt uitgelegd en direct in de praktijk toegepast wordt.
Nu snel ervaring opdoen en de volgende training staat alweer gepland.
David David uit Maarssen heeft geschreven op 24 juni 2020 om 12:51:
Ik heb een bijzonder leuke en leerzame dag gehad en kan het iedereen die de wens heeft offroad te gaan rijden of meer controle over zijn of haar motor wil krijgen aanraden. Het was zeer de moeite waard ook al had ik al enige ervaring met offroad rijden. Nu op naar de intermediate cursus!
Print Friendly, PDF & Email