Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.161.98.96 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1056 berichten.
Koos van Dommelen Koos van Dommelen uit Eindhoven heeft geschreven op 17 september 2021 om 20:24
Wat een feest, de hele dag met je favoriete motor in het zand. En dan onder begeleiding van een super fijne instructeur Werner. De Intermediate training is een perfecte opvolging van de Basic training. Echt weer een stap gezet vandaag. Op naar de volgende training. Dank Werner voor de top dag!
Matthias Smink Matthias Smink uit Rockanje heeft geschreven op 17 september 2021 om 20:09
Een bijzonder leuke en leerzame ervaring. Zeer kundige en onderlegde instructeur (Kees-Jan). Zeker als het gaat om de onderliggende kennis bij de theorie, die op zeer enthousiaste wijze werd overgebracht op de cursisten.

De Basic Allroad training is basic, maar deze basis is echt essentieel. Deze technieken blijven leidend, ook als je de vaardigheden op een hoger niveau wilt brengen door middel van vervolgcursussen of eigen oefening. Goed fundament.

Het enthousiasme en bemoediging van de instructeur richting de cursisten vond ik zeer verrassend.

De nodige humor ontbreekt ook zeker niet. Als je geen BMW GS rijd en met een KTM komt, dan weet je in ieder geval zeker dat “de KTM” veelbesproken (en bespot 😉) gaat worden, met een knipoog natuurlijk.
Heb het grote vermoeden dat Kees-Jan het niet durfde te vragen, maar dat hij het liefst de moddergeul met "de KTM" had willen uit proberen. (Die GS kwam er bijna niet door 😃)

Hoop Kees-Jan op de Furstenau training weer tegen te komen en voel je dan vrij als je de KTM wilt uitproberen!

Heb gedurende een maand verschillende aanbieders van Allroad trainingen bekeken. Uiteindelijk voor Berrt.nl gekozen. Kan niet anders zeggen dan dat de beschrijving en het gevoel wat ik daarbij kreeg overeen kwam met de praktijk. Berrt.nl beveel ik zonder meer aan!
Michael Michael uit emmen heeft geschreven op 17 september 2021 om 12:40
Net de intermediate course gedaan en het was weer fantastisch. Als een kind in de speeltuin! Nog bedankt voor het opsturen van mijn certificaat die ik had laten liggen!
Bas Bas heeft geschreven op 15 september 2021 om 21:26
Vandaag de allroad Basic training gedaan in Hoogerheide bij Kees-Jan. Een hele leuke leerzame dag met een klein groepje. Fijne persoonlijke aandacht. Echt een aanrader als je je GS eens wat offroad wil laten zien...
Lesley Lesley uit IJzendijke heeft geschreven op 13 september 2021 om 11:16
Doel was een leuke dag en daarnaast ook nog ervaring opdoen in het offroad rijden.
Beide doelstellingen ruimschoots gehaald.
Klein groepje waardoor veel persoonlijke aandacht van de trainer.
Een trainer (Werner) met passie voor het motorrijden en dat brengt hij ook over.
Kortom, een geweldige dag, dank daarvoor.
Raimond Moonen Raimond Moonen uit Hoogkarspel heeft geschreven op 12 september 2021 om 17:20
Op 9 september de allroad basic training gedaan. In het kort ‘een geweldige dag gehad’ en zooo veel geleerd. Super scherpe bochten maken op het gras, door geultjes rijden op een zware gs heerlijk gewoon. Einde van de dag volledig gesloopt en het was het absoluut waard 👍 Bedankt Werner en tot de volgende training
fred Poot fred Poot uit Zoetermeer heeft geschreven op 12 september 2021 om 15:56
hai Werner,ik wou even zeggen ik heb een top dag gehad met jouw
en de rest van de cursisten,je je heb alles heel goed uitgelegd aan iemand die ruim 10 jaar geen motor heeft gereden,nogmaals dank
en misschien tot de volgende keer
ciao Fred Poot
Sjoerd Sjoerd uit Heerlen heeft geschreven op 12 september 2021 om 11:46
Geweldig offroad dag gehad met Bert. Deze training heeft veel bijgedragen op mijn motorrijden in de toekomst. Na een goede en rustige uitleg van Bert een geweldige dag gehad.
Diana Branderhorst Diana Branderhorst heeft geschreven op 10 september 2021 om 18:18
Doelstellingen behaald! Leuke dag, gezellige meerijders, veel geleerd én op de koop toe een goede instructeur. Niks meer aan toe te voegen dus!
Rien Scholten Rien Scholten uit Steenderen heeft geschreven op 9 september 2021 om 20:50
Wat genoten van de basic training offroad. Alles gelijkt toepasbaar en vanmiddag nog op een grasveld nog rondjes gedraaid. Smaakt naar veel meer! Aanvankelijk nog wat huiverig om met mijn ‘oude’ BMW GS 1150 mee te doen maar geen seconde spijt. De intermediate training wel op de huurmotor
Jack Boon Jack Boon uit Den Haag heeft geschreven op 2 september 2021 om 12:32
Intermediaire training gedaan, wow wat een beleving weer. Peter als instructeur,erg duidelijke uitleg. Ik heb weer vreselijk veel geleerd en plezier gehad. Nooit verwacht dat ik dit allemaal zou doen. Gras,bossen,parcours en ZAND😠. Dat laatste is niet mijn favoriete dingetje 🤭. Maar als je uitleg van Peter goed volgt,gaat het steeds beter. Was gesloopt aan het einde van deze leuke dag. Goed georganiseerd ,ook de lunch was top. Conclusie: DOEN!! Je leert zoooo veel. Met mijn eigen brommert gedaan,weet nu dat ik het daarmee ook kan.
Monika Boon Monika Boon uit Den Haag heeft geschreven op 2 september 2021 om 11:17
Maandag 30 augustus de intermidiate training gedaan op mijn eigen 1200GS Adventure… een brede grijns zit nu nog op mijn gezicht… als je mij in de ochtend had verteld wat ik met dit bakbeest in de middag gewoon zomaar zou doen ?!?! Nou… met (om)vallen en opstaan geleerd hoe het moet… kikke…een fantastische dag gehad…met enorme lol… zou deze training voor mijn plezier gewoon nog een keer willen doen! Op naar Hechlingen… zin in !!! Bedankt Peter…
Marielle Marielle uit Zeist heeft geschreven op 31 augustus 2021 om 17:59
Op 30 augustus deelgenomen aan de Intermediate training bij Peter van der Sluis. Ook deze keer was het weer prima georganiseerd. We hadden bovendien goed weer, enthousiaste deelnemers en kregen duidelijke uitleg van Peter. Vooral het rijden op een cross parcours vond ik super leuk en leerzaam. Ik kijk uit naar mijn volgende cursus bij Peter: de adventure trial training op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober a.s. Ik hoop dat er meer lezers van het gastenboek zijn die net als ik hun skills willen verbeteren, want er is nog plek. Het zou jammer zijn als het niet doorgaat wegens te weinig aanmeldingen. Dus geef je vooral op!
Bert-Jan Nieuwenhuis Bert-Jan Nieuwenhuis uit Zutphen heeft geschreven op 30 augustus 2021 om 11:56
Op zaterdag 28 augustus de basiscursus gedaan onder leiding van Peter van der Sluis.
Een heerlijke dag met vele leerzame momenten en een geweldig leuke groep mannen.

Een waardevolle aanvulling op hetgeen ik dacht te weten 😜
Op meerdere punten heb ik mijn vermeende kennis bijgesteld met nu een goede onderbouwing door een uitstekende instructeur.

Kwestie van goed oefenen en door naar de volgende cursus.

Tegen dit positieve virus hoef ik niet ingeënt te worden, integendeel!

Dank voor deze mooie ervaring!
Frank Zwijnenberg Frank Zwijnenberg uit Son en Breugel heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 22:35
Eigenlijk is het altijd waar...een rijvaardigheidstraining is altijd leerzaam! We hadden een topdag, een top groep en een top instructeur. Bert bedankt voor je uitleg, demo's en ontzettend leerzame en leuke dag! Een aanrader voor ieder motorrijder ook al rijd/koop je misschien nooit een all-road of off-road motor, het maakt je een betere motorrijder.
Mark Castaing Mark Castaing uit Lelystad heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 21:48
Prachtige dag in alle opzichten, blij met de basis training voor een nog betere motor beheersing en hopelijk veel ga toepassen daar waar nodig.
Zeker van plan om voorzetten van aanvullende off-road cursus…..gewoon om dat het kan 😉
Bedankt Bert en natuurlijk de mede cursisten voor deze mooie ervaring.
Richard Ponjee Richard Ponjee uit Waalre heeft geschreven op 23 augustus 2021 om 09:45
Donderdag 19 augustus de basistraining bij BERRT en met Bert Duursma gedaan, wat een professional en wat een geweldig georganiseerde dag. Alles was keurig voorbereid, motoren stonden klaar en na een korte kennismaking en globale uitleg over het verloop van de dag gereden (via de snelweg en wat kleinere binnenwegen) naar een weiland waar de eerst basis technieken (kort draaien, remmen, singel track rijden etc.) werden uitgelegd en geoefend. Dit bleek al snel moeilijker dan (door mij) gedacht en was derhalve zeer leerzaam. Na de gehele ochtend de technieken te hebben geoefend een heerlijke brood lunch en vervolgens naar een stuk (privé) bos waar het echte off road rijden in de praktijk aan bod kwam. Een zeer uitdagend traject waarbij alle vaardigheden noodzakelijk waren om zelfs met zeer lage snelheid te bereiden. Super leuk maar ook een test voor de conditie. Daarna leren rijden over zandpaden (erg leuk) en via allerlei zandpaden weer richting Apeldoorn. Kortom een SUPER dag met een zeer gemotiveerde en leuke club mensen onder de zeer professionele leiding van Bert, een echte aanrader.,
Frans Frans uit Loon op zand heeft geschreven op 22 augustus 2021 om 16:21
Donderdag 19 augustus basistraining bij Bert gedaan. Prachtige dag om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Na een aantal basistechnieken geleerd te hebben, gingen we door het bos wat zeer inspannend was. Daarna over zandwegen in de omgeving terug richting Apeldoorn. Ik ben om, in de toekomst ga ik me meer toeleggen op het All Road rijden. Leuke dag gehad en veel gelachen, vooral met die twee broertjes uit Nieuwegein!
Dick Dick uit Nieuwegein heeft geschreven op 20 augustus 2021 om 21:12
Op 19 augustus 2021 een fantastische offroad training gehad bij BERRT, van Bert samen met m’n broertje. Fantastische kerel met veel verstand van zaken, humor en de kunde om zijn kennis over te brengen. In de ochtend hoop techniek trainingen gehad en deze in de middag in de praktijk kunnen brengen. Geweldig om in een bos te rijden, harder dan verwacht over een zandpad te mogen ploegen en tot slot een fantastische offroad rit om alle aspecten die we geleerd hebben die dag in de praktijk te kunnen brengen. Bert, bedankt voor deze unieke ervaring en zeker tot een volgende keer!
Rudi Rudi uit IJsselstein heeft geschreven op 20 augustus 2021 om 15:40
Op 19-08-2021 met heel veel plezier de allroad basic training gevolgd. Bert was onze instructeur voor die dag en samen met 4 andere cursisten hebben we veel geleerd. Leuke leerzame oefeningen, tips en tricks om je motor beter onder controle te krijgen of houden. Het leukste vind ik de ritten door het bos en ook de diverse stukken op zand. Mooi om te ervaren dat je door mul zand met zo een snelheid kan rijden.
Ook het afschuinen is een handige oefening welke ik zeker regelmatig zal gebruiken.
Dank je wel Bert voor deze TOPdag!!
Print Friendly, PDF & Email