Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.207.152.62 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
540 berichten.
Rinus Versteeg Rinus Versteeg uit Arnhem schreef op 29 mei 2018 om 11:57:
Afgelopen maandag de NL Intermediate training gevolgd. Voor mij de tweede keer in mijn voorbereiding op de reis naar Noorwegen. Ik wilde meer oefening voor zand. Gezien het weer (30 graden) heb ik meer dan een beetje zand voor de kiezen gekregen. Na de, hoe was het ook alweer, passende en duidelijke uitleg van Bert ging bij mij het knopje eindelijk om. Heerlijk om zo over het zand te 'zweven'. Bert was 'zoals altijd' rustig, duidelijk en altijd met als doel een leerzame dag voor iedereen die de training volgt. Voor mij dus meer zekerheid in de stappen naar Noorwegen. Bert, wederom bedank!
Henk Lammertse Henk Lammertse uit Schagerbrug schreef op 28 mei 2018 om 17:17:
Een super mooie dag gehad afgelopen zaterdag. De verwachting dat het leuk zou zijn is ruimschoots overtroffen,..... het was super leuk!!
In de ochtend weet Bert ons op een hele plezierige, fijne en rustige manier te trainen en vertrouwen in jezelf te geven d.m.v. goed onderbouwde instructies. (korte bochten draaien, staand rijden, noodstop maken, etc.) Na de uitgebreide uitstekende lunch heb ik genoten van de tocht door overijssel, gelderland en hof van Twente over boerenwegen en vooral zandpaden en door bossen.
Bert, hartelijk dank voor deze prachtige ervaring.
Tim van Latum Tim van Latum uit Amsterdam schreef op 27 mei 2018 om 12:49:
Geweldige dag gehad in de prachtige omgeving van Apeldoorn en Diepenheim. Door de technische instructies van Bert gaat je off-road (en on-road) voertuigbeheersing ontzettend vooruit. Bert kan het gebruik van deze instructies goed onderbouwen waardoor het voor mij zeer vertrouwd voelt om dit toe te passen. Kort draaien en hard remmen op onverhard, manoeuvreren door het bos en rijden (boven 50 km/h) over mul zand is geen probleem!

Ber(rt) bedankt en zeker tot ziens!!
Jos Conemans Jos Conemans uit Beek schreef op 25 mei 2018 om 19:30:
Het was een warme dag met een gezellige groep. Ik heb de cursus gereden op een nette huur GS van Bert. Bert werkt super aan je techniek en zeker aan je zelfvertrouwen. De opzet van de cursus is prima. Tekst en uitleg en daarna oefenen. Af en toe een korte pauze waarin hij de techniek nogmaals toelicht. Hoogtepunt van mijn dag was het rijden over het zandpad. Hier krijg je echt zelfvertrouwen van. De koffie bij aanvang, de lunch en het drankje achteraf maken deze dag compleet.

Bert, bedankt voor deze complete en leerzame dag 👍👍
Joost van Opijnen Joost van Opijnen uit Baarn schreef op 25 mei 2018 om 13:16:
Het was weer een geweldige dag met Bert. Wat een vertrouwen geeft dit!
Buck de klerk Buck de klerk uit Schoonhoven schreef op 24 mei 2018 om 22:26:
Vandaag een ontzettend leuke en leerzame training gehad.

Bert gaf ons ervaringsgericht les en wist ons alles te vertellen over de natuurkundige krachten achter het gedrag van de motor waardoor de oefeningen nóg beter landde. Hierdoor hadden we snel alles in de gaten en hoefden we het alleen nog maar toe te passen. En ook hier kregen wij advies van Bert. Volg je dit op? Dan kom je nooit in de problemen!

Het rijden in het mulle zand was voor mij een flinke drempel maar met de juiste uitleg vloog ook ik over de ruiterpaden en onverharde wegen!

Thanks Ber(r)t! Tot 2 juni op de Bush Mechanics Workshop
Arnoud Arnoud uit Amsterdam schreef op 19 mei 2018 om 09:16:
Op een ontspannen manier heb ik geleerd om mijn motor beter te beheersen. Ik had niet verwacht dat ik staand op één voetsteun de motor hangend, kleine bochtjes had kunnen maken.
Daarnaast heb ik veel praktische theorie geleerd. Zo begrijp ik - en heb ik ook ervaren - dat je zonder ABS goed kan remmen in los zand.
Ik had gehoopt wat adrenaline gevoel te ervaren van het offroad rijden, maar dat het zo gaaf zou zijn had ik me niet gerealiseerd. Het heeft me thuis minimaal een uur geduurd om enigszins uit te leggen hoeveel plezier ik heb tijdens mijn ‘Allroad basic training’ heb ervaren. Deze training was voor pas het begin!
Benno Jansen Benno Jansen uit Ootmarsum schreef op 18 mei 2018 om 09:51:
Aan iedereen met een 'offroad 'motor.
Gewoon doen die basic rijvaardigheid allroad!!!!
Het verbreed je kennis en kundigheid op je motor .

P.s Alleen de terugweg over de snelweg was na zo'n dag saai !
Kevin van Eijk Kevin van Eijk uit Beek en Donk schreef op 17 mei 2018 om 20:30:
Intermediate training gevolgd, enkele maanden na de Basic training.

Wederom een goede opbouw, en een goede directe benadering met duidelijke feedback.

Zeker een aanrader!
Jan-Willem van de Pol Jan-Willem van de Pol uit Vught schreef op 14 mei 2018 om 22:09:
Op 09 mei de Allroad Basic Training gedaan in Diepenheim met Werner als instructeur. Een zeer leerzame dag met een gebalanceerde opbouw!
Motorrijden heeft er voor mij een dimensie bij gekregen!
Een aanrader!
Peter Peter uit Zwolle schreef op 13 mei 2018 om 17:33:
Een prachtige dag op 9 mei met enthousiaste motorrijders en Werner als instructuer. Veel geleerd van basisoefeningen tot rijden op zandwegen. Kijken en goed staan op de motor zijn de essentie. Gewoon doen.
Charles Boucher Charles Boucher uit Utrecht schreef op 10 mei 2018 om 21:53:
Met Werner de all road training gedaan. Een zeer geslaagde dag, een goede balans tussen theorie en praktijk. Goed opgebouwd, heel veel geleerd.
Zeer aan te bevelen!!
Oskar Oskar uit Arnhem schreef op 9 mei 2018 om 22:00:
Ik heb op 5 mei de basic allroad training in Diepenheim gedaan met vier gezellige medecursisten en Werner als docent. Werner weet goed uit te leggen hoe je de verschillende oefeningen moet doen en ook waarom. Ik heb mijn grenzen flink kunnen verleggen en heb enorm genoten. Ik kom zeker nog een keer terug bij BERRT!
Edgar Kleinnibbelink Edgar Kleinnibbelink schreef op 9 mei 2018 om 21:12:
De Allroad basic training gedaan. Ongelofelijk hoe je met een paar technieken al heel erg veel beter en veiliger of verschillende ondergronden kan rijden.
Bert Wensveen Bert Wensveen uit Monster schreef op 6 mei 2018 om 22:51:
Afgelopen 2 mei met 4 andere cursisten de Allroad Basic Training gedaan bij Kees-Jan in Bergen op Zoom. Het was een topdag, duidelijke en goede uitleg. Je kreeg 's-morgens alle tijd en aandacht om de basisoefeningen goed onder de knie te krijgen en dat gaf je 's-middags ruim voldoende vertrouwen om met zijn allen onder begeleiding van Kees-Jan het onverharde pad op te gaan. De omgeving is prachtig, meest spectaculair vond ik wel het zandpad op het eind van de dag, helemaal geweldig. Aanrader voor iedereen die zijn motor eens van een hele andere kant wil leren kennen 😉 !!
Ton Ton uit Houten schreef op 4 mei 2018 om 11:44:
Superdag gehad weer Bert, bedankt voor de fijne begeleiding. Nu alle vaardigheden in praktijk brengen, keep up the good work! Ton&Niels
Niels Kleinnibbelink Niels Kleinnibbelink uit Oldenzaal schreef op 4 mei 2018 om 11:21:
Op 28 April 2018 de Allroad Basic cursus gedaan. Voor iedereen die na vele jaren weg plezier eindelijk ook eens die onverharde zijweggetjes in wil duiken met zijn of haar adventure bike.

Een echte aanrader! Naast extra motor beheersing was het ook gewoon super gezellig en leuk om de de verhalen van de instructeur Werner en de andere deelnemers te horen.

Ook prima te doen met je eigen allroad bike, maar huren is ook zeker een optie als je geen allroad bike hebt.

Heel gaaf, en kan niet wachten om de vervolgcursus te gaan doen.
Agnes de Koning Agnes de Koning uit Zeist schreef op 3 mei 2018 om 20:40:
Vol verwachting naar Diepenheim, wat gaat het worden en zou ik het kunnen? In de ochtend hard werken met allerlei oefeningen om de basistechnieken onder de knie te krijgen met goede technische uitleg. Na een heerlijke lunch ' s middags het geleerde toepassen met ook weer oefeningen en uitleg. Naar mate de middag vordert wordt het steeds leuker en rij je met big smile door greppels, zandwegen en bossen. Echt een superdag. Mijn doel meer motorbeheersing te ervaren is zeker gelukt. Werner, dankjewel voor je goede uitleg en motiverende uitleg!
adrie houke adrie houke uit poortvliet schreef op 2 mei 2018 om 20:01:
hoi vandaag basic trainging gedaan in bergen op zoom
in een word geweldig gezellige sfeer duidelijke uitleg ruim voldoende ruimte om de oefeningen te doen met uit stekende adviezen en truckjes van kees jan de middag het echte werk mooie paden en sporen op plaatsen waar je normaal niet met je motor in zou rijden waar van je denkt dat gaat niet gaat dus wel prachtig genoten heelveel geleerd Berrt en Keesjan bedankt voor deze geweldige dag
Jos Donker Jos Donker uit Breda schreef op 2 mei 2018 om 19:54:
Wat een geweldige, leerzame dag vandaag in omgeving Bergen op Zoom met Kees Jan. De opbouw was fantastisch met basisstof in de ochtend en the real deal in de middag. Verplichte kost voor elke motorrijder. Super uitleg bij alle skills en altijd met beargumentatie. Prachtige omgeving ook met de mooiste paadjes door de natuur. Absolute aanrader! Bedankt Kees Jan. En wie weet tot gauw weer. Grt Jos
Lees offline: