Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.186.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
886 berichten.
Cecil Stewart Cecil Stewart uit Driehuis NH heeft geschreven op 12 november 2020 om 08:59:
Dinsdag vroeg op en richting Apeldoorn voor een dagje basis offroad training. Dankzij covid werd het een kleine groep van 2 met instructor. Bijna privé les zou je zeggen. Super leuke dag. Veel geleerd van Werner; houding, techniek, theorie en praktijk. Echt genoten van die dag.Wel een lange dag maar well worth it. Nu zo veel mogelijk offroad rijden en vooruit jijken naar 2021 en de volgende trainingen
Jacques Slingerland Jacques Slingerland uit Rotterdam heeft geschreven op 11 november 2020 om 09:23:
Elk nadeel heeft zijn voordeel en zo zat ik door Corona met maar een mede "leerling" en dus bijna een prive instructeur (Werner) op de Basic training. Wat een superdag! In een heel kleine wereld door de mist al vanaf 's morgens vroeg op 06:30 op de motor naar Apeldoorn om daarna heerlijk op een 1250GS naar Diepenheim. En daar onder leiding van Werner de techniek uitgelegd gekregen en de offroad technieken in praktijk gebracht. Echt top! Ik heb er erg van genoten, veel van geleerd en kijk al uit naar 2021 voor de vervolg trainingen.
Theo Wouters Theo Wouters uit Leusden heeft geschreven op 10 november 2020 om 22:12:
Gisteren heb ik samen met mijn vriend Dirk Jan een prachtige dag beleefd met instructeur Peter van de Sluis. Op een vriendschappelijke en ervaren manier bracht Peter ons de geheimen van het of Road rijden bij,
Dit smaakt naar meer, Peter bedankt.
Stan Stan uit Rijswijk heeft geschreven op 8 november 2020 om 13:29:
Afgelopen woensdag de training Allroad basic gedaan bij Werner.
Dat dit aansluit op ieders niveau bleek wel aangezien ik 0,0 ervaring off road had voor deze training in op het eind van de dag door stukjes bos gereden heb en op diverse onverharde wegen.
De opbouw is erg goed en de houding blijft terug komen tijdens de diverse onderdelen over de hele dag. Als ervaren motor rijder op de weg voelt deze houding nog onnatuurlijk.
Als langzaamste van de groep kreeg ik alle ruimte om op mijn tempo het off road rijden te ervaring en te genieten van de wegen die voor mij voorheen als onbegaanbaar leken. Het gaf een enorme kick om terug te zien wat voor wegen allemaal mogelijk zijn met zo’n motor.
Kan dit iedereen aanraden al is het alleen maar voor een ander inzicht in voortuig beheersing.
Lisenka Lisenka heeft geschreven op 6 november 2020 om 18:46:
Eergisteren de basistraining gevolgd bij Werner. Super leuke dag gehad en veel geleerd. Alles werd duidelijk in stapjes uitgelegd en elke keer werd het iets moeilijker gemaakt waardoor je snel leert zonder dat t onveilig aan voelt. Deze training is echt elke euro waard en je rijdt met veel meer zelfvertrouwen weer naar huis!
Cris Matthijsse Cris Matthijsse heeft geschreven op 2 november 2020 om 18:39:
28 oktober de basistraining gevolgd van Werner in Diepenheim.
Veel geleerd, duidelijke uitleg en al gauw in de praktijk gebracht. Nooit geweten dat orienteren op de horizon zoveel gemakkelijker rijdt.
Het smaakt naar meer😜😊
Top dag !!!
René schaafsma René schaafsma uit Assen heeft geschreven op 1 november 2020 om 17:47:
Vrijdag heb ik de Allroad training van Berrt gedaan. Het was een leerzame en gezellige dag met een prima organisatie en dito instructeur (Peter). Zeer aan te raden!
Gigi Rikmans Gigi Rikmans heeft geschreven op 30 oktober 2020 om 17:58:
Iedere off-road training bij Berrrt smaakt weer naar meer. Ook deze intermediate training met Werner was gewoon weer een feestje van nieuwe ervaringen, stretchen in motor handling en spelen in mul zand, hevels en andere mooie ondergrond. Dank voor weer een leerzame topdag en tot snel bij de Bush mechanic training.
Raymon van den Ende Raymon van den Ende uit Amersfoort heeft geschreven op 29 oktober 2020 om 14:15:
Afgelopen dinsdag de intermediate training gedaan. Mooie en intensieve dag. Techniek van offroad rijden weer verbeterd en comfortzone op de motor in het zand weer vergroot. Wederom goede instructie en feedback.
Mike Kamminga Mike Kamminga heeft geschreven op 28 oktober 2020 om 20:11:
De intermediate training van Werner was een zeer leerzame en vooral leuke dag! De basis weer opgefrist en op een leuke crossbaan oa wat heuveltjes geoefend. De middag was een erg mooie en leuke route, waarbij het rijden en vooral het gas geven in het mulle zand en bochten erg leuk en leerzaam was. Dank voor weer een top-dag!
Sander Sander uit Driebergen heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 09:54:
Op woensdag 21 okt een basis training allroad gedaan bij Bergen op Zoom. Een geweldige ervaring. Onderweg ernaartoe regende het nog flink. Kees Jan ontving ons op een prima locatie (alternatief ivm Corona) en na de eerste uitleg over de dag met een duidelijke afspraak over de spelregels voor de dag vroeg hij waar bij de deelnemers (3, dus overzichtelijke groep) de doelstellingen lagen. Bij het praktijk werk hadden we geluk en stopte het met regenen. In de ochtend basis werk staand wegrijden en stoppen, staand kleine cirkels draaien, en hoe een motor weer op te tillen. Daarna op kleiweggetjes (die normaal droog zijn) noodstop geoefend. In de middag door naar de zandgronden, die nu ook best nat en modderig waren. Door diepe geulen water gereden en daarna single tracks door het bos. Kees Jan had oog voor persoonlijke verbeterpunten en nam de tijd om daar feedback op te geven op een hele prettige en duidelijke manier. Ik heb nu veel meer vertrouwen in wat de motor kan en hoe ik ermee om kan gaan. Was een topdag, met leuke medecursisten. En met een prima lunch met broodjes van de lokale slager! Dank Kees Jan en medecursisten. Op naar de volgende BERRT training of rit!
Bas Bas uit Waalwijk heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 21:56:
Vandaag de Allroad basic training gevolgd in Bergen op Zoom, wat een mooie ervaring! Ik zal uitleggen waarom.
Met mijn minimale ervaring aan offroad rijden op een GSA uit 2014 ben ik meer dan voldoende aan mijn veter getrokken. Ik heb maximaal kunnen oefenen waarbij Kees-Jan mij toch elke keer wist uit te dagen. Door de fijne behapbare manier van lesgeven werd er uitstekend maatwerk geleverd, en werd er echt stil gestaan bij de kleine techniekjes. Op deze manier rijdt ik nu zelf verzekerder en beter door het terrein, en bovendien leer je je eigen motor wel kennen en waarderen op deze manier. Ik ga zeker een volgende training volgen bij BERRT
Martin Martin uit Holten heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 20:22:
Gisteren een mooie trainingsdag basis allroad gehad. Programma was goed opgebouwd, verzorgd en een goede mix van theorie maar vooral praktijk. Het programma was voor ieders niveau en net iets buiten je comfortzone 👍. Een hoop geleerd dus. Bijzondere dank aan Werner
Diederick Diederick uit Numansdorp heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 20:17:
Gisteren een leuke en leerzame dag gehad onder leiding van Werner, die op een goede duidelijke manier ons nieuwe off road technieken heeft geleerd in verschillende situaties. Veel geleerd, mooie dag gehad, goede balans tussen theorie, uitleg en doen. Zeker een aanrader!... en ja, ik ben zeker van plan een vervolg (intermediate) training te boeken, waarschijnlijk wordt het volgend jaar, maar dan Hecklingen. Werner, bedankt!
Johan Johan uit Apeldoorn heeft geschreven op 12 oktober 2020 om 22:36:
In september een mooie leerzame dag gereden met Werner van Berrt. Dit op een bij hen gehuurde R 1250 GS HP. Ik rijd 40 jaar af en aan motor, begonnen op KTM enduro, later wegmotoren, maar de liefde voor off road en alle varianten daarop bleef. Sinds 2013 ook rallys met eigen speciaal geprepareerde motoren, als de BMW G 650 X, Husaberg FE 450, o.a. in Marokko, Griekenland, Spanje, Italie etc. Ondanks deze "ervaring" is dit een aanrader, je leert er van. Houding, kijken, machinebeheersing, sturen, balans..theorie en praktijk verbonden. Je persoonlijke doel wordt met gerichte aanwijzingen snel gehaald. Voor de ritten is het zeker aan te bevelen een motor bij hen te huren, ze zijn uiteraard in top staat, nieuwe modellen en geven je wat meer mogelijkheden in het terrein. Kortom een mooie leerzame dag!..op naar het vervolg in Hechlingen!
Erwin Erwin uit Zaandijk heeft geschreven op 11 oktober 2020 om 20:40:
Ik rij al meer dan 19 jaar 'Straße', zonder brokken. 'Gelände' valt nog veel te leren, bleek gisteren. Koersvast door een geul, op snelheid blokkerend remmen op een zandpad, slalommen langs boompjes in een drassig bos, de motor overeind houden bij krappe bochten op lage snelheid, staand wegrijden. Bij de Allroad Basic cursus leerde ik veel, en vooral dat ik nog niet de helft kan van wat mijn motor allemaal kan. Dank aan trainer Peter van der Sluis. Peter, jij bouwt de dag heel goed op! Als ik mijn eigen filmpjes van de dag terugzie, is het verschil tussen begin en einde dag enorm. Veel geleerd, smaakt naar meer!
Matthijs Matthijs uit Purmerend heeft geschreven op 11 oktober 2020 om 10:24:
Onder begeleiding van Peter de basic training gevolgd op mijn eigen 1150GS Adventure .
Het was een zeer leerzame dag waarbij de uitleg in stappen zeer duidelijk en begrijpbaar is .
Natuurlijk ook in stappen uitproberen in diverse terrein soorten , je merkt gelijk dat je veel meer uit je eigen motor kan halen en uiteraard uit jezelf😉
Een aanrader! En er komt zeker nog een vervolg cursus.
Jan Jan uit Nieuwegein heeft geschreven op 10 oktober 2020 om 23:33:
Vandaag een zeer leerzame off-road training van Peter gehad. In een aantal blokken is kort de theorie behandeld, de oefening door Peter voor gedaan, daarna zelf doen. Veel geleerd, en af en toe bijgestuurd. Ook fijn dat het een kleine groep was, veel persoonlijke aandacht. Dit smaakt naar meer: in April naar Hechlingen voor de intermediate training!
Daan Meylemans Daan Meylemans uit Luxemburg heeft geschreven op 10 oktober 2020 om 11:22:
Ik heb bij BERRT de basic en intermediate training meegedaan. De opbouw van de trainng zit heel goed in elkaar met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De theorie was zeer behulpzaam om te verstaan wat de invloed is van krachten op de motor en hoe je deze kunt compenseren met je lichaamshouding.

In de voormiddag zijn we op een klein circuit gaan oefenen in gecontroleerde omstandigheden en in de nammidag wordt dit in de praktijk omgezet tijdens een kleine rit.

Het eten s'middags was ook altijd goed zodat we weer met veel energie er tegen aan konden in de nammidag.

Super leuk en een aanrader voor iedereen die meer wil off-road rijden.
Egon Smit Egon Smit uit Rozenburg Zh heeft geschreven op 10 oktober 2020 om 11:19:
Wat hadden we een geluk. De hele week kwam het met bakken omlaag. Op de dag van de basis training prachtig weer met een heerlijk zonnetje.
Dat nam niet weg dat we bijna alles tegen kwamen wat je je kan wensen met Offroad rijden. Nat gras, diepe plassen, zanderige weggetjes en bochtige uitgesleten en met modder gevulde single-tracks. Genoeg op het menu qua training onder deskundige begeleiding van Peter van der Sluis.
Stap voor stap werd de basis gelegd voor heel veel motor plezier.
Een goed verzorgde en leerzame dag.
Bedankt Peter, maar natuurlijk ook het team van BERRT. 👍
Print Friendly, PDF & Email