Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.159.156 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
571 berichten.
Sam Sam uit Oosterhout schreef op 6 oktober 2018 om 09:47:
Gisteren met een heerlijk zomerse weer in oktober een Allroad Basic Training gehad van Kees-Jan van BERRT. Na afradend advies van Kees-Jan toch met mijn koffers gereden. Wat een top gozer die Kees-Jan, hij legt alles met geduld uit en laat je zelf vooral achter het antwoord komen waardoor je zelf gaat nadenken. Het is een echte aanrader, toen ik naar huis reed voelde mijn GSA net een kleine mountainbike. Ik had nog nooit zo’n soepel gevoel bij gehad bij mijn BMWtje. Uiteraard laten we het niet hierbij op naar het volgende. Nogmaals bedankt Kees-Jan en misschien tot het volgende keer👍🏽
Wessel Wessel uit Wijk bij Duurstede schreef op 29 september 2018 om 13:54:
Op 26 september met prachtig weer een super dag gehad op de GSA. De dag begon met het vaststellen van de individuele trainingsbehoefte en we konden na afloop concluderen dat die in alle gevallen ruimschoots gehaald was! Bert, dank voor de duidelijke theoretische uitleg die altijd gevolgs werd door een praktijkoefening die daarbij naadloos aansloot. Ik kijk terug op een gezellige dag met ruimte voor humor, die ook zeer leerzaam was. Ik verheug me op het meerijden van een tocht!
Erik Brakké Erik Brakké uit Maarn schreef op 29 september 2018 om 13:46:
Afgelopen woensdag heb ik mijn relatie met de GS sterk verbeterd. Met Bert als relatiecoach is dat goed gelukt. Na het asfalt nu ook de zachtere ondergrond onder de knie. Veel geleerd en zeker een aanrader om nog meer uit je relatie te halen met je motor. Bedankt Bert
Hans Hans uit Spijkenisse schreef op 29 september 2018 om 10:50:
Gelukkig was het niet zo warm, wat moesten we werken van Bert. Ik heb er nog spierpijn van. Dus ik deed vast dingen verkeerd. De opbouw van de cursus is goed, leerzaam en opbouwend. Ik heb er veel aan gehad en ga nu maar eens kijken waar hier leuk gespeeld kan worden. Dank Bert voor een leerzame en gezellige dag.
Harry Harry schreef op 27 september 2018 om 11:28:
Op 26 September 2018 de Allroad Basic training gedaan bij BERRT van Bert. Een heerlijke dag gehad in de Achterhoek: mooi weer, goed gezelschap en een uitstekende trainer en training. Bijzonder om te zien hoe wendbaar zo'n GS eigenlijk is.
Op naar de volgende training.
Harro Harro uit Almere schreef op 6 september 2018 om 08:23:
Gisteren onder de bezielende leiding van Bert de Allroad Basic Training gedaan. Heb daar heel veel van geleerd. Fijn vond ik ook dat Bert goed aangeeft waarom je dingen op een bepaalde wijze moet doen ofwel de fysica achter het offroad rijden. Je weet na de training bijvoorbeeld hoe je door los zand rijdt maar ook waarom je dat zo moet doen.
Alle cursisten krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Ik heb er van genoten.
Rob Braggaar Rob Braggaar uit Maasland schreef op 29 augustus 2018 om 22:45:
Geweldige dag gehad met instructeurs Bert en Kees-Jan, samen met een enthousiaste groep motorrijders.
De cursusdag heeft een goede opbouw met afwisselend uitleg over techniek en daarbij horende oefeningen. Daarbij letten de instructeurs goed op en voorzien je van nuttige tips om je houding en techniek direct vanaf het begin goed aan te leren. Vaardigheden waar ik later veel plezier aan zal beleven. Absoluut voor herhaling vatbaar, bedankt!
Otto Otto uit IJsselstein schreef op 28 augustus 2018 om 15:39:
Wat een heerlijke cursus is dit. Bert is een geweldig goede instructeur. Hij legt de dingen heel duidelijk uit doet het voor en laat het je zelf op je eigen manier leren door steeds duidelijke aanwijzingen te geven en dat heerlijke schouderklopje als je na vallen en zweten het toch maar gedaan hebt zo een korte bocht door het bosje. Voor de middag echt oefenen en veel leren en na de middag juist veel rijden en het geleerde nog wat uitbouwen zodat je aan het einde van de dag met veel plezier door los zand rijdt!
Kortom een geweldig inspirerende dag met heel veel praktijk. je leert echt de basis van offroad rijden. Bedankt Bert!
Wiljan Wiljan uit Peperga schreef op 28 augustus 2018 om 11:00:
Gisteren heb ik de Allroad training gevolgd in de omgeving van Diepenheim/Apeldoorn. Een geweldige dag! Een kleine groep, dus veel aandacht. De curus heeft een hele prettige opbouw, daardoor doe je aan het eind van de dag dingen met de motor die je 's ochtends niet voor mogelijk hield, zonder dat je dingen boven je kunnen moet doen. Bert is een fijne trainer. Hij weet er enorm veel van en neemt de tijd. Elke techniek wordt onderbouwd met een stuk theorie, daardoor begrijp je ook beter waarom iets wel of niet werkt. Dit was mijn eerste traing bij Bert, maar zeker niet de laatste!
Marc Marc uit Overveen schreef op 27 augustus 2018 om 09:27:
Op zaterdag 25 augustus heb ik samen met mijn vrouw een maatwerk training gedaan met kort een stukje “asfalt” en daarna de Allroad Basic training. Veel geleerd dankzij de tips van Bert welke hij op een rustige en duidelijke manier uitlegt. Op deze manier zijn oefeningen waar je misschien een vraagteken bij hebt, met vertrouwen te doen. Bert dank voor de leuke, intensieve en vooral leerzame dag waarbij de regenfactor de moeilijkheidsgraad nog wat verhoogde..
Silke Silke uit Amsterdam schreef op 24 augustus 2018 om 17:25:
Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de allroad cursus die ik vorige week heb gevold. Bert is kundig, heeft ervaring, geduld en kan goed uitleggen. Vooral de natuurkundige benadering vond ik erg prettig, je begrijpt je motor daardoor veel beter. Het was ook een intensieve dag. Veel gehoord, gezien, gedaan en voornamelijk veel geleerd. Nogmaals bedankt Bert, het was echt een hele leuke dag!
Herman Herman uit Wijchen schreef op 19 augustus 2018 om 16:55:
Wat een leuke training. Ik houd ervan dat er uitgelegd wordt hoe de natuurkunde in elkaar zit, waarom je bepaalde technieken toepast, en Bert kan dat als geen ander uitleggen. En gedurende de uitleg kun je bijkomen van de geconcentreerde oefeningen :-). En dan merk je tijdens de rit in de middag hoe je met sprongen vooruit gegaan bent. Aanrader.
Michiel Baanen Michiel Baanen uit Amsterdam schreef op 15 augustus 2018 om 10:03:
Op maandag 14 augustus de Allroad Basic Training in Bergen op Zoom bij Kees-Jan gevolgd. Kees-Jan is een uitstekende instructeur met een berg aan ervaring, die hij helder weet over te brengen. Alle theorie wordt goed uitgelegd en ook het hoe en waarom, waarna je direct gaat oefenen en aanwijzingen krijgt waar je in kunt verbeteren. In de ochtend lekker oefenen op een rustig grasveld en na de lunch een rit door de prachtige omgeving, waarbij grind-, bos- en zandpaden elkaar afwisselen en je de geleerde theorie in de praktijk kunt brengen. Tussendoor geeft Kees-Jan ook steeds weer aanwijzingen en legt hij dingen uit, zodat je met de juiste ‘bagage’ weer op pad kunt. Voor mijzelf vormde deze dag een goeie voorbereiding op mijn trip naar de Alpen binnenkort, waar ik deels offroad ga rijden. Kees-Jan kent ook de omgeving daar en wist dus precies waar ik behoefte aan had tijdens de training. Een superleuke en leerzame dag, echt zeer de moeite waard!
Hans Kok Hans Kok uit Yerseke schreef op 5 augustus 2018 om 21:52:
Op vrijdag 3 augustus een Allroad Basic training in Bergen op Zoom bij Kees Jan. Bloedheet door de hoge temperaturen maar zeer de moeite waard. Kees Jan is een uitstekend instructeur die goed kan uitleggen en goed in kan schatten wat de capaciteiten zijn van de deelnemers. De Brabantse wal is een prachtig oefenterrein met veel variatie.
Sigrid Weijer-Fekken Sigrid Weijer-Fekken uit Mantgum schreef op 18 juli 2018 om 22:25:
Op initiatief van de voorzitter van onze Christelijke motorclub CMV Op Weg gisteren de all road basistraining gevolgd onder het mom van "laten we onze grenzen eens verleggen". Nou, dat is gelukt! Met dank aan de prettige, rustige en deskundige manier van uitleggen en motiveren door Werner. Complimenten daarvoor! Ook voor mij als vrouw was deze training goed te volgen. Uiteraard heel intensief en vermoeiend, mede door de temperatuur van 30+ graden...maar absoluut een aanrader voor als je de 'O, shit-momenten' wilt verminderen wanneer je onverhoopt op minder begaanbare paden terecht komt. Ik hoop het geleerde samen met mijn man George binnenkort in de praktijk te kunnen brengen. Dank Werner en de rest van jullie crew!
Gerben Gerben uit Leeuwarden schreef op 18 juli 2018 om 20:28:
Met eigen motor (GSA R1200, bouwjaar 2010) deelgenomen aan de Basic Offroad training. In de ochtend zijn we gestart met het onder de knie krijgen van de basistechnieken op een mooi stuk weiland. Na de lunch richting een bosperceel waar je de oefeningen van de ochtend gelijk in de praktijk kunt brengen. Man man man... wat een machtig gevoel om zo’n zware machine met precisie over de smalle paden te sturen. Vervolgens op naar de mulle zandpaden. Niet kunnen bedenken dat ik in de middag met 55 a 60 km/uur over die zware mulle zandpaden zou knallen.

Waarom met eigen motor? Ze zijn ervoor gebouwd, kunnen tegen een stootje en ze mogen vies worden 😉. Nog een voordeel je leert je motor nog beter kennen.

Werner bedankt voor je duidelijke uitleg en demonstraties👍🏽
Coos van der Spek Coos van der Spek uit Linschoten schreef op 4 juli 2018 om 09:36:
Een vrolijke impressie van een mooie en heel leerzame dag tijdens de Basic AllRoadTraining.

We hadden BERRT in Apeldoorn nodig om ons van fraaie moderne motoren te voorzien, kregen banden met noppen op lage bandenspanning, sturen en pedalen verhoogd en handles in een ander standje, Miranda om de paarden te verhuizen, maakten hele korte bochies op hun veldje èn laveerden langs hun drollen, roken aan een kadaver van een dooie koe maar waren opgelucht toen hij weggetakeld werd, maakten de bochies nog korter, leerden hoe we een gleuf moesten nemen, ontdekten dat we daar ook steppend doorheen konden, voerden de snelheid op en zetten ABS aan en uit, deden remproeven op het korte gras, kregen natuurkundig onderricht, gingen op avontuur in een klein bosje met nog kleinere paadjes, krioelden tussen de takken door, sprongen over dwarse boomstammen, lieten de takken aan onze helmen en jassen rukken, maakten superkorte draaien op lastige stukjes, sommigen vielen om, dronken tien liter water bij 28 graden en brandende zon, vulden onze zoutreserves weer aan met kroketten en aspergesoep en hartig beleg, leerden een speciale techniek en houding voor diepe zandpaden, kregen mee dat je daar het beste met 55-plus kilometer overheen kon raggen, maakten moeilijke bochten in het zand mee van 90 graden, terroriseerden we richting huis de nodige offroadwegen en zandpaden. We sloten de dag af met een heus certificaat en namen in Apeldoorn afscheid van elkaar met een groot glas koud bier en een sateetje op het terras van café De Hamer.

Top dag. Mooi avontuur. Veel geleerd. Aanrader. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Ga vooral niet met je eigen motor.
Ralph van der Reijden Ralph van der Reijden uit Barendrecht schreef op 24 juni 2018 om 22:22:
Gisteren de allroad training bij Bert gedaan in Apeldoorn.
Wat een leuke dag en wat heb ik veel geleerd.
Veel tijd en aandacht voor alle technieken en geweldige uitleg over de mogelijkheden van de GS.
Bert, heel erg bedankt voor de mooie dag en jou enthousiasme waarmee je ons de hele dag hebt meegenomen.
Bart dirkson Bart dirkson uit Limmen schreef op 24 juni 2018 om 21:13:
Berrt

Topdag. Voor iedereen gewoon doen 👍✌️😁

Berrt 👏👏

BMW GS ❤
Rob van Leeuwen Rob van Leeuwen uit Weert schreef op 23 juni 2018 om 13:04:
18 juni heb ik de basiscursus gedaan in de omgeving van Bergen op Zoom. De cursus werd gegeven door Kees-Jan. Prima uitleg gehad, niet alleen wat je moet doen maar vooral ook waarom. Na een intensieve ochtend en een prima lunch prachtige rit gemaakt op de grens van Brabant en Zeeland. Onderweg nog diverse oefeningen gedaan maar ook tijd gehad om te genieten van de mooie omgeving en de prachtige route. Veel geleerd en het smaakt beslist naar meer. Kees-Jan, bedankt voor de fijne dag.
Lees offline: