Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.173.57.84 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
663 berichten.
Richard Bruens Richard Bruens uit Aerdenhout schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Beste Bert, dank voor een super training. Ik was al bekend met offroad rijden op een KTM 450, maar op een GS is het toch weer een andere techniek, zeker op lage snelheid. Veel geleerd en bovenal erg leuk! Ik schrijf me bij deze in voor de vervolg cursus in 2014, en uiteraard ben ik ook van de partij in Marokko !! Nu eerst 2 dagen Hechlingen eind juni. Tot snel. Hartelijke groet, Richard
Henrike Henrike schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Wat een leerzame dag heb ik op 3 juni gehad. Supergoed bestede centen, ik kan niet anders zeggen. Je voertuigbeheersing wordt in een dag naar een ander level getild. Het leren rijden op diverse soorten onverharde ondergrond en de techniek die erbij komt kijken is waardevol en goed toepasbaar in de praktijk. Ik had nooit gedacht dat ik ooit met een 1200 GS met 70 kmh op het klopje over een zandpad zou vliegen. Of dat ik over heuveltjes, door sporen en door het bos zou rijden. Daarbij is het bijzonder prettig dat Ber de tijd en rust neemt voor uitleg. Ook individuele vragen (bijv. hoe raap ik een GS op) aan bod kunnen komen. Volgend jaar maar Hechlingen?
Michiel Snik Michiel Snik uit Winkel schreef op 13 oktober 2016 om 14:24:
Heerlijk om goed les te krijgen van iemand die weet waar hij over praat. Kortom, veel geleerd op 3 juni van Bert om nog beter en veiliger te kunnen rijden in het terrein, maar ook op de weg. Nu maar doorsparen voor een droomreis naar Marokko ofzo.
Print Friendly, PDF & Email