Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.21.83 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
681 berichten.
Pieter Oostwouder Pieter Oostwouder uit Vlissingen schreef op 13 juni 2019 om 21:29:
Gisteren een leuke dag gehad met KeesJan die ons de basic training in Bergen op Zoom gaf. Jammer van de regen maar dat onderstreepte dat je op gewone banden met de juiste techniek en beheersing toch de off-road paden ook kan nemen. Mooi om dat te ervaren en wie weet de start naar meer mooie motortochten of vakanties.
groet, Pieter
Walter Walter uit Wouw schreef op 12 juni 2019 om 21:04:
Vandaag de All Road Basic training gedaan in Bergen op Zoom. Ondanks het slechte weer een prachtige dag gehad onder de uitstekende begeleiding van Kees-Jan. Leuke kleine groep en daardoor ook veel individuele aandacht. Gestart zonder enige ervaring, maar ''s middags al met de motor over technische tracks waar ik tot nu toe alleen met de MTB had gereden. Veel vertrouwen opgedaan en ook veel nuttige tips van Kees-Jan gekregen. Op naar de training in Hechlingen!
Robert Robert uit Wouw schreef op 12 juni 2019 om 20:16:
Deelgenomen (zonder off-road ervaring) aan de allroad basic training met Kees-Jan. Hele leuke en leerzame (en natte) dag! Mijn motor op een heel andere manier leren kennen. Smaakt zeker naar meer!
Remy Remy uit A schreef op 12 juni 2019 om 08:41:
Beste Bert,

Nogmaals bedankt voor de training, ik kom zeker terug voor meer!
Ben inmiddels zelf al een paar keer op pad geweest in het wild 😉 Geniet er iedere keer weer en merk veel te hebben aan de lessen.

Tot snel, Remy
Bertil Bertil uit Venray schreef op 12 juni 2019 om 08:19:
Gestart met de allroad basistraining, wat een leuke en leerzame ervaring! Bert neemt je op een rustige, informatieve en praktische manier mee in het off road rijden.
Smaakt naar meer, in het najaar de vervolgtraining in Furstenau.
Edith Edith uit Rotterdam schreef op 8 juni 2019 om 08:54:
Gisteren heb ik van Bert de basics van het allroad rijden geleerd én toegepast. Ik had ‘s ochtends de meeste moeite met de greppel in het weiland. Bij de maar 4e poging kwam ik erdoor! ?
‘s Middags o.a. over prachtige (bos)paadjes c.q. MTBtracks gereden (bukken voor laaghangende takken!) en met 50 km/u over lange zandwegen geplaneerd. En dat allemaal staand op de steps, alsof we nooit anders gedaan hadden. Best spannend af en toe maar superleuk! Bedankt Bert ?
Johan Johan uit Almere schreef op 5 juni 2019 om 11:33:
31 mei de All Road Basic training gedaan in Bergen op Zoom. Met als instructeur Kees-Jan. Superleuke dag gehad, veel geleerd en goede oefenlocaties. Voor mij is het belangrijk dat het leren en beheersen van mijn motor ook leuk is en dat ik plezier aan zo'n dag beleef. Dat is heel goed gelukt. De school kiest er voor om met kleine groepen te werken, hierdoor heb ik ervaren dat de lessen bijna 1 op 1 voelden. Dat in combinatie met het plezier maakt dat ik deze cursus kan aanbevelen. Ik ga zeker door voor een volgende training, een stapje verder.
Sebastiaan Sebastiaan uit Antwerpen schreef op 3 juni 2019 om 11:53:
Echt een aanrader! super leuk! Ik heb mijn fiets beter leren beheersen en voel mij 10 keer zekerder in het terrein.

(Redactie: Meegedaan aan de Allroad Basic Training Bergen op Zoom met instructeur Kees-Jan)
Jan Hubers Jan Hubers uit Well schreef op 30 mei 2019 om 11:25:
gisteren de Allroad Basistraining gevolgd bij Berrt. super dagje, mooi weer,leuke mensen en veel geleerd. Bert is een goede en rustige leermeester die op vakkundige wijze je de kneepjes bij brengt. wij gaan zeker de vervolgtraining doen in Fürstenau
Stefan Stefan uit Amsterdam schreef op 27 mei 2019 om 16:51:
Afgelopen zaterdag samen met 4 maten een eerste Allroad training gedaan bij Bert.
We hebben een top dag gehad. Heel veel geleerd, goed materiaal en leuke routes. Zeker een aanrader. We gaan nadenken over een vervolg.
Guus van Velthuijsen Guus van Velthuijsen uit Vorchten schreef op 23 mei 2019 om 17:39:
Op 22 mei Allroad training gedaan. Voor deze cursus heb ik een een BMW F750GS gehuurd.
Na VRO, Regentraining en Bochtentraining op Lelystad geeft deze cursus een totaal ander mogelijkheid om je fiets te gebruiken.
Ik zit zelfs te denken om mijn Yamaha Fazer 8 in te ruilen voor een BMW GS... type...

Bedankt. Het was erg leuk en leerzaam!

Groetjes,
Guus
Jacco Hulsbos Jacco Hulsbos uit Vijfhuizen schreef op 23 mei 2019 om 10:36:
Allroad Basic Training
Met maatje Marcel ingeschreven voor de training op 8 mei '19
Ik maak best wel wat kilometers met 2 wielen over het asfalt. Ook geef ik zelf motorrijles. En juist daarom vond ik het zo leuk om eens in een andere setting te leren. Werner heeft geholpen om ook mijn grenzen weer iets te verleggen en mijn "rugzakje" weer te vullen met meer kennis en vaardigheden. Ik had een 1200 GS met noppenbanden gehuurd bij BERRT, maar in de basic training is het met de snelheid en de hellingen die je daarin gebruikt ook prima te doen op een weg band met een goed / redelijk grof profiel.
Ik ben enthousiast!! ?wordt vervolgd
Peter Wille** Peter Wille** uit Hegelsom schreef op 23 mei 2019 om 10:10:
17 mei de All Road Basic training gedaan.
Ik had bewust gekozen voor mijn eigen Beemer, die is uitgerust met de normale straatbanden.
Reden van deelname was om tijdens normale On Road routes de juiste technieken toe te passen als het wegdek plotsklaps naar All Road toestand over gaat en om dan de route gewoon te blijven volgen, want omkeren is wel de laatste optie.
Toch ietwat verrast omdat de motoren van mijn collega deelnemers uitgerust waren met noppenbanden, de uitdaging aangegaan en onder kundige leiding van Werner, heb ik voor mijzelf toch wel enkele grenzen kunnen verleggen!
Houding op de motor, korte bochten, smalle geulen, los zand en diverse remtechnieken, het kwam allemaal aan de orde.
Nu een kwestie van bijhouden en als het nodig is met vertrouwen de opgedane kennis uitvoeren in de praktijk. Wellicht tot een volgende keer.
Alfred van der Meulen Alfred van der Meulen uit Utrecht schreef op 23 mei 2019 om 00:28:
Het plan was er al veel langer... een keer een Allroad Basic training doen en nu was het zover. Een mooie ervaring. Heel veel dingen geleerd. Ik ben een nogal fanatiek mountainbiker en dus is offroad rijden voor mij niet nieuw. Maar wel met zo'n dikke brommer natuurlijk. Veel skills uit het mountainbiken komen hier van pas, maar het motorrijden in terrein is toch anders. En de basistechnieken helpen daar enorm bij. Toen de dag begon had ik niet durven denken dat ik 's middags met 60km per uur over een mulle zandweg zou crossen. Wat een feest.
Bert Duursma was onze instructeur en hij geeft je als deelnemer veel vertrouwen in je eigen kunnen. Hij is rustig en geduldig en dat helpt ook goed bij de lessen.
Het zijn een boel leuke oefeningen en na de dag merkte ik dat bepaalde oefeningen ook erg helpen bij het rijden op de weg.
Al met al een heel leuke dag en ik ben al aan het kijken wanneer ik een vervolgcursus kan gaan doen.
Jan Jan uit Emmen schreef op 22 mei 2019 om 21:54:
Afgl. April de basis allroad training gedaan, had geen ervaring met off-road dus dat was volledig nieuw. De geweldige goede en rustige uitleg van Bert begeleiden je door de dag heen. Ben nu een stuk zelfverzekerder en dat voel ik met kort draaien op lage snelheid.
Al met al een boel geleerd en voor herhaling vatbaar.
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 18 mei 2019 om 17:45:
Sinds dat ik een basistraining en Intermediate in Hechlingen heb gevolgd, komt de GS tegelmatig offroad. Dat was ook waarvoor ik m gekocht heb. Waanzinnig gaaf om te zien hoe je met het geleerde jezelf prima offroad kan vermaken in NL. Vandaag weer met een paar mede deelnemers van Hechlingen een eigengemaakte route door de achterhoek gereden. Veel offroad, soms ook asfalt ivm verbodsborden. Hoe gaaf!! Ik zeg, “volg die trainingen”!!
Jan-Peter Jan-Peter uit 'S-Hertogenbosch schreef op 18 mei 2019 om 12:16:
Beste Werner,
Ontzettend bedankt voor de leuk en leerzame dag. Ik deed de all road basic cursus op 17 mei. De cursus was heel goed opgebouwd. De manier van lesgeven positief en veilig. En mijn grenzen op het onverharde zijn zeker verlegd. Niet gedacht dat ik meer dan 50 km/ uur op een mulle zandweg zou rijden en dan ook nog vol en gecontroleerd op de rem gaan. Toch maar eens een setje noppenbanden onder mijn eigen motor leggen?
Rudolf Berends Rudolf Berends uit Steenwijk schreef op 17 mei 2019 om 16:21:
Woensdag 15 mei de All Road Basic cursus gevolgd. Werner was de instructeur. Na de koffie naar een weiland gereden waar we de basis oefeningen hebben gedaan. Na een gedegen uitleg en gezien te hebben hoe het moet, zelf aan de slag. Dat valt niet mee, maar al doende komt de vaardigheid. Na de lunch in een bosje op de paden de oefeningen van de ochtend in de praktijk gebracht. Werner geeft goede instructies, met name ook waarom je iets moet doen. Dat helpt bij het in de praktijk brengen. Aan het eind van de middag nog door mul zand gereden en rem proeven gedaan. Heel veel geleerd en nog meer plezier beleeft. Dat gaan we nog verder uitbouwen.
Hugo Hugo uit Arnhem schreef op 15 mei 2019 om 23:24:
Op 10 mei de All Road Basic training gedaan met Werner als fantastisch instructeur. “Cirkel van Kamm. Dynamische as-last verplaatsing. Gyroscopisch effect”. Zomaar een greep uit de vele achtergrondwijsheden en terminologieën waar ik mijn vrienden en collega’s mee kan gaan imponeren. De kracht van deze cursus zit hem echter niet in allerlei aan elkaar geplakte tegeltjeswijsheden, maar aan de koppeling van theorie aan praktijk. Als je weet waarom iets werkt ga je het ook toepassen. Werner heeft een groot talent voor motorrijden en voor lesgeven. Ideale combinatie! Ik kan iedereen deze gezellige, leerzame en relaxte dag van harte aanbevelen.
Diederik Diederik uit Rijswijk schreef op 15 mei 2019 om 21:52:
Gisteren heerlijke dag gehad tijdens de Trophy training ter voorbereiding op aanstaande qualifier voor de GS-Trophy. In de ochtend extra aandacht voor oefeningen zoals krappe slalom, de kabpaal, elephant turn etc. Vooral die laatste is erg leuk om te beheersen!
Na een goede lunch veel signle tracks gereden en als laatste de zandheuvel op. Overal probeerde Werner met wat extra opdrachten de moeilijkheidsgraad te verhogen zodat iedereen zijn grenzen kon verleggen.
Een hele goede voorbereiding voor de qualifier en mocht deze nog aangeboden gaan worden, een leuke uitdagende dag om je techniek op een hoger niveau te krijgen.
Print Friendly, PDF & Email