Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.151.124 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1434 berichten.
Kos van de Pijpekamp Kos van de Pijpekamp uit Apeldoorn schreef op 24 maart 2024 om 16:19
Wat een topdag! Wilde heel graag leren en ervaren hoe het is om op andere ondergrond te rijden en dat is helemaal gelukt, geeft vertrouwen en smaakt naar meer. Bedankt Werner en medecursisten voor een heerlijke dag!
Boris Boris uit Neerpelt Belgiรซ schreef op 22 maart 2024 om 20:23
Onder de enthousiaste en passievolle leiding van Erik, de gehele dag ondergedompeld in de overvloed aan mogelijkheden van de GS, met daarbij het gebruik van goede technieken. Enorm leerzaam, speels, sportief en bere gezellig. Dit laatste natuurlijk mede mogelijk gemaakt door mede cursisten Evert, Ruben en Wilko (heren, dank voor jullie bijdragen vandaag!!) Ik ben verrast door de machine waar ik toch al weer een aantal jaren op rij en ben mogelijk nog verliefder op de fiets geworden. Erik neemt de tijd, legt helder en duidelijk uit hoe zaken aan te pakken en gaat naar het einde van de dag naar leuke kleine uitdagingen in het veld. Een superdag, kijk uit naar de volgende!
G Smit G Smit schreef op 22 maart 2024 om 12:23
Afgelopen woensdag een ontzettend leuke (en ook nog eens leerzame) dag gehad onder de bezielende leiding van Werner. De praktische insteek van de dag (korte uitleg, korte demonstratie en daarna vooral veel zelf doen) heeft mij een leuke introductie gegeven op het offroad rijden. Ongetwijfeld tot de volgende keer!
Hendrik Mosterman Hendrik Mosterman uit Nes schreef op 21 maart 2024 om 22:11
Op maandag 18 maart een ontzettende leerzame en vooral ook leuk dag gehad. Door de duidelijke uitleg veel geleerd en erg enthousiast geworden om zeker de vervolgcursussen te gaan volgen.
Ruud v.Noord Ruud v.Noord uit Den Haag schreef op 19 maart 2024 om 17:30
Afgelopen vrijdag een cursus Basic Off-road rijden gedaan. Voor mij een hele grote uitdaging .Ik heb weinig km op de motor in mijn benen zitten.
Maar onder de geweldige begeleiding Werner en het geduld van de andere cursisten een geweldige dag gehad .
Veel geleerd en wat kan je eigenlijk veel in het terrein met een zware BMW 1250 .
Een aanrader voor iedereen die dit wil proberen.
Aernout Borstlap Aernout Borstlap schreef op 18 maart 2024 om 22:33
Vandaag de Basic cursus gedaan onder leiding van Peter vd Sluis. Peter heeft de didactische kwaliteiten om het goed en duidelijk uit te leggen. Ook met de nodige humor! Enorm veel geleerd in de voertuigbeheersing en de houding op de motor.
Ik heb spijt dat ik de cursus nรก mijn reis naar Marokko heb gedaan en niet eerder. Maar er zullen nog wel meerdere reizen volgen!!
Sven Fransen Sven Fransen uit Zuidland schreef op 18 maart 2024 om 14:49
Afgelopen vrijdag 15 maart een geweldige introductie gehad in het off-road rijden onder begeleiding van Werner. Het trainingstempo is vlot, maar ontspannen en prettig. De uitleg was zeer duidelijk en goed onderbouwd. Het groepje was klein en dat gaf voldoende ruimte voor persoonlijk feedback. s'Ochtends nog leek, s'middags de eerste ritjes off-road. Top training, top dag!
Julius Julius schreef op 18 maart 2024 om 08:31
Vrijdag 15-3-2024 met 5 medecursisten de Basis Allroad Training onder de bezielende leiding van Werner gevolgd. Stap voor stap worden de beginselen van het offroad rijden met een zware machine helder uiteen gezet wat uiteindelijk aan de eind van de mooie dag ertoe leidt dat je met hoge snelheid over een zandpad raast. Hoogtepunt van de dag was Mount Diepenheim... Mount Diepenheim hoor ik je zeggen ... schrijf je snel in en ervaar dit zelf!
Jan van Duin Jan van Duin uit Bergschenhoek schreef op 17 maart 2024 om 17:36
Gisteren hebben we met 5 man een de Allroad Basic Training gedaan. Onder enthousiaste leiding van Erik ("mondhoeken omhoog") hebben we een heel toffe dag gehad waarin onze Offroad skills een enorme boost hebben gekregen. Lekker vallen en weer opstaan. 's Ochtends kan je nog helemaal niks, aan het einde van de dag knal je met 60 door de bochten op een zandweg in een bos. Ik ben echt om, offroad rijden staat nu hoog op mijn todo lijstje. Erik, bedankt voor alles!
Jos Jos uit Almere schreef op 3 november 2023 om 17:53
Top dag gehad met Peter. Lekker kleine groep, veel theorie die begrijpelijk wordt uitgelegd met een goede dosis humor. Op naar de volgende training!
Henk Henk schreef op 31 oktober 2023 om 17:11
Fantastische dag gehad met Erik, onze instructeur. Ondanks de zware omstandigheden, alles was behoorlijk verregend, nat, drassig en glad, heel veel geleerd. Gelachen en (in de helm) gemopperd op het oefenveld en in de bossen op de paden.
Niek Niek schreef op 23 oktober 2023 om 09:46
Ondanks dat het een enorm regenachtige dag was, heb ik me ontzettend vermaakt en alle oefeningen succesvol kunnen uitvoeren. Werner is een goede instructeur!
Henk Henk uit Dalfsen schreef op 22 oktober 2023 om 23:38
De training allroad basis gehad onder leiding van Peter. Erg leerzame dag in een erg goede sfeer. Peter heeft aandacht voor alle leerlingen (zelfs als ze geen BMW rijden). Al met al zeker aan te bevelen als je ook buiten de verharde weg wilt gaan rijden. ik zal de komende tijd regelmatig het terrein ingaan om het geleerde in de praktijk te brengen. En wie weet volgend jaar een vervolg traning.
Michel Michel schreef op 22 oktober 2023 om 18:51
Was een super leerzame dag zeker voor herhaling vatbaar bedankt Werner
Erik Erik uit Hengelo schreef op 20 oktober 2023 om 20:52
Allroad Basic Training gehad van Werner. Enorm veel geleerd en super veel plezier gehad. Fijne manier van lesgeven en ruimte voor iedereen zijn niveau. Het was een zeer regenachtige dag met glijden en slippen door de modder wat het nog leuker maakte. Aanrader!
John Lammerse John Lammerse uit Breda schreef op 20 oktober 2023 om 09:45
Woensdag 18 oktober een super dag gehad, nu opzoek naar een motor
Harriet Harriet uit Doorn schreef op 18 oktober 2023 om 21:12
Geweldige dag gehad met Erik. Heel veel geleerd en pret gehad. Erik legt alles fantastisch uit. Goede lunch ook! Dank ๐Ÿ™
Wouter Wouter uit Ugchelen schreef op 16 oktober 2023 om 21:36
Vandaag 16 oktober met Erik een fantastische dag gehad. Dankzij de regen van afgelopen weekend ideale omstandigheden in de verschillende terreinen. Erik maakt het heel vertrouwd, ons overal doorheen geloosd. Goede uitleg vooraf iedere oefening of met wijzigen van terrein. En dik plezier gehad. Mondhoekjes omhoog!
Richard Joosse Richard Joosse uit Rotterdam schreef op 16 oktober 2023 om 18:58
Een mooie dag gehad. Op 14 oktober samen met een vriend de all-road basic training gevolgd en uiteindelijk het certificaat mee naar huis mogen nemen. Een goede instructeur die weet waar die over praat en op een makkelijk te begrijpen manier de onderliggende theorie uitlegt. Samen met het goede weer van die dag een recept voor een leerzame ervaring! Nogmaals bedankt Werner!
Eyse Eyse uit Utrecht schreef op 15 oktober 2023 om 21:02
14 oktober de Basic training gevolgd samen met een vriend. Onze instructeur Werner was ontzettend aardig en bekwaam en heeft telkens vooraf aan de oefeningen de theorie uitgebreid uitgelegd zodat je niet alleen weet hoe iets moet, maar ook waarom je iets doet. Al met al een ontzettend leerzame, nuttige en gezellige dag gehad. Werner, bedankt!
Print Friendly, PDF & Email