Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.45.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
782 berichten.
Igor Drozdov Igor Drozdov uit Rijswijk heeft geschreven op 22 juni 2020 om 17:11:
Heel leuke en zeker leerzame dag gehad met Werner op zaterdag 20 juni. Kom zeker voor een vervolgcursus! Hartelijk bedank! Groet, Igor Drozdov
Rene Bruijn Rene Bruijn uit krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 21 juni 2020 om 17:36:
Zaterdag 20 juni een hele leuke gezellige leerzame dag gehad met Instructeur Werner. Hij heeft goed uitgelegd waarom de dingen voelen en gaan zoals ze gaan. Daarna een lekker stuk al kunnen oefenen met onze lesstof. De dag ging veel te snel. Aan het einde even gezellig met elkaar wat gedronken en het felbegeerde certificaat ontvangen😉. Volgende cursus kriebelt nu al!! Bedankt voor deze fantastische ervaring en tot snel. Oja, bijna vergeten te vertellen dat de lunch ook heerlijk was😊. Kortom TOP dag!!
Vincent Vincent heeft geschreven op 21 juni 2020 om 10:59:
Leuke en leerzame dag off-road training gehad onder begeleiding van Werner. Goede instructies gekregen en veel geleerd. Aan het einde nog een mooie route gereden (eigenlijk te kort 😉). Kortom een top dag gehad.
Jurgen Schuijren Jurgen Schuijren uit Swolgen heeft geschreven op 20 juni 2020 om 20:49:
Vrijdag 19e mooie start met de basis training gehad onder leiding van Werner en een hele gezellige groep. Veel geleerd, duidelijke uitleg en nu oefenen. Mooi om te ervaren wat een 1200GSA kan en reageert. Weer een nieuwe passie aan gewakkerd, tot de volgende.
Gr. Jurgen
Willem Willem uit Oudemolen heeft geschreven op 20 juni 2020 om 18:45:
19 juni een geweldige dag gehad rondom Diepenheim. Veel geleerd. En veel van die zaken kunnen ook in het "dagelijkse motorleven" worden toegepast.
Werner, dank voor de heldere uitleg. Niet alleen over het hoe, maar ook over het waarom dingen moeten worden gedaan. Dat maakt het toepassen alleen maar makkelijker.
Henk Kwakernaat Henk Kwakernaat uit Strijen heeft geschreven op 20 juni 2020 om 14:08:
Vrijdag 19 juni mijn eerste allroad-training gevolgd in het mooie Twente. Een leerzame dag waarin je in enkele stappen de basisbeginselen van het allroad rijden krijgt aanleerd. Instructie, oefening en praktijk vloeien naadloos in elkaar over en aan het einde van de dag realiseer je jezelf dat je je eerste allroadrit heb gereden! Een fantastische dag met leuke medecursisten en een top instructeur. Werrner bedankt!
Hechlingen is reeds geboekt. Dit smaakt naar meer.
Jan Deurloo Jan Deurloo uit Zonnemaire heeft geschreven op 19 juni 2020 om 15:06:
Een super leuke dag!
Je gaat me vaker zien 👍

Foto
gerrit gerrit uit Hardinxveld Giessendam heeft geschreven op 17 juni 2020 om 17:31:
Bert en Peter, bedankt voor de cursus dag basis off road , een leerzame dag een basis voor een vervolg cursus en off road rit . Door deze training nog meer interesse in een vervolg !
Job Job heeft geschreven op 16 juni 2020 om 23:00:
Basis cursus met Werner in Twente: Top dag. Veel geleerd en met veel plezier gedaan. En niet alleen hoe, ook waarom komt goed aan bod; wat ik minstens net zo belangrijk vind. Je leert op een andere manier met je motor om te gaan en op een andere manier naar je omgeving te kijken. Deze dag is een aanrader voor elke rijder, ook als je weinig off-road ambities hebt! Maar off-road is echt leuker...
Linda Linda uit Wormer heeft geschreven op 16 juni 2020 om 22:55:
Omdat ik graag wat meer rijervaring en ook controle van mijn motor op onverhard terrein wilde opdoen, had ik me voor de allroad basic training aangemeld.
Onder begeleiding van instructeur Werner kregen we vóór elke oefening de theorie uitgelegd en konden we dat vervolgens in praktijk brengen. Werner wist precies de juiste aanwijzingen te geven om weer een stapje verder te komen of een psychologische drempel te nemen.
Ik heb een leuke en leerzame dag gehad en zit nu absoluut nog vrijer en blijer op de motor. Dank je, Werner!
Jan Lancee Jan Lancee uit Monster heeft geschreven op 16 juni 2020 om 22:00:
Op maandag 15/6 bij Werner de offroad training (basic) gevolgd. We hebben een eindeloze dag gehad, de instructie is top, veel techniek wordt uitgebreid toegelicht door Werner. Veel geleerd en door de juiste instructie zelf een enorme stap kunnen maken in het offroad rijden met een zware motor. Ik heb genoten deze dag!
Silvie Joosten Silvie Joosten heeft geschreven op 15 juni 2020 om 19:12:
Afgelopen vrijdag 12 juni de basis cursus gevolgd bij Kees-Jan. Wat heb ik ontzettend genoten, van begin tot eind met een brede glimlach op de motor gezeten. Uiteraard veel geleerd! Technieken meteen kunnen toepassen doordat we nog een mooi ritje gemaakt hebben. Berrt en Kees-Jan, nogmaals bedankt!
Skip Skip heeft geschreven op 14 juni 2020 om 15:31:
Op 11 juni jl. de basis training gevolgd met Werner als instructeur. Werner is absoluut een goede instructeur en een prettig persoon. Hij weet alles op rustige en prettige wijze over te brengen. Niet alleen de rijvaardigheidstechnieken passeren de revue, maar ook de onderliggende redenatie en motortechnische achtergrond komen duidelijk aan bod. Je doet dus niet alleen iets om het doen, je leert ook waarom je bepaalde dingen moet doen. Het is een redelijk intensieve dag met een flinke leercurve. Hiermee leg je een goede, solide basis waarmee je offroad avontuur kan beginnen. Rijden op asfalt is leuk, maar daar waar het asfalt stopt, wordt het nog veel leuker! Werner en team Bertt, bedankt voor deze mooie, leerzame dag!
Monique Thorn Monique Thorn uit Overloon heeft geschreven op 14 juni 2020 om 14:45:
Op 13 juni de basis allroadtraining gedaan bij Werner. Het was een super leerzame dag voor mij. Alles werd stap voor stap uitgelegd en ook waarom iets wel of niet.
S morgens begonnen met oefeningen, zoals staand wegrijden en stoppen, bochtjes maken, door een geul heenrijden en remmen. Daarna een heerlijke lunch.
S middags gingen we een bos in waar we alles konden oefenen. Nu zat er ook een heuveltje in verwerkt en boomstam. Ook dit ging vrij goed. Ik had niet verwacht dat dit allemaal zo snel al te leren was. Daarna een leuke rit met asfalt en zandwegen, kleine bospaadjes, geulen en nig een paar keer remmen in los zand. Mmm, los zand bleef voor mij wel een dingetje. Nig meer zandpaden en opeens reed ik toch ontspannen en begon nog meer plezier te krijgen. Wauw, ik reed gewoon door los zand, zonder dat mijn lichaam in totale krampachtige toestand was. Werner, superbedankt voor de duidelijke en rustige uitleg, je enthousiasme wat je overbracht naar de groep. Ik heb n geweldige en leerzame dag gehad.
Florian Florian uit Breda heeft geschreven op 13 juni 2020 om 19:54:
Aan jouw de lezer,
12 juni 2020 heb ik de basis training gedaan onder begeleiding van Kees-Jan. Dit was een leerzame maar vooral ook leuke dag. Door de opbouw van theorie en oefeningen was dit een erg leerzame dag, conclusie mag dan ook zijn dat mijn niveau in rijvaardigheid zeker is gestegen. Ik heb het virus te pakken en ga door naar de intermediate training.
Ik kan iedereen deze training aanraden, offroad rijders maar ook iedereen die beter voertuig beheersing wil krijgen.
Berrt en Kees-Jan, dank u wel en tot ziens.
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem heeft geschreven op 13 juni 2020 om 14:13:
Beste Werner en allroadrijders,
Op 12 juni 2020 de allroad basic training gevolgd. Een geslaagde en zeer leerzame dag. Uitleg voor de theorie en praktijk was heel duidelijk met een goede opbouw. Het was niet alleen zweten door de rijoefeningen, de zon, (het was 28 graden) deed ook zijn best. Kortom een dag die ik iedereen kan aanbevelen. Bedankt en ik verheug me nu al op de allroad ritten!
Arnoud Arnoud uit Geesteren heeft geschreven op 12 juni 2020 om 21:39:
Prachtige leerzame dag gehad! Basis Training met een leuke groep en prachtig weer! Nu in de praktijk brengen en over een tijdje de intermediate training maar eens boeken! Bedankt Werner - voor herhaling vatbaar dus!
Vincent Vincent uit Rotterdam heeft geschreven op 12 juni 2020 om 19:11:
Op 11 juni heb ik van Werner de basistraining vanuit Diepenheim gevolgd. Ik had echt helemaal geen ervaring met off road rijden en ook nog niet veel met mijn GS. Onvoorstelbaar wat je in een dag leert in deze training. Perfecte opbouw, afwisseling en combinatie van dingen doen, maar ook nog de theorie voor als je dat leuk vindt. Werner is een echte pro en een aangename instructeur waardoor het ook nog een hele leuke dag was. Het gevaar is wel dat je meer wilt van cursussen, reizen etc. 😃😃 ik kom zeker terug!
PJ Kremer PJ Kremer uit Almere heeft geschreven op 12 juni 2020 om 17:21:
Op 10 juni jl. van Bert, samen met een enthousiast gezin (vader, moeder, dochter en schoonzoon) de basic training all road gedaan op mijn eigen motor een BMW R 1200 GS Adventure. Deze heb ik 9 jaar geleden gekocht, al heel veel plezier aan beleefd, maar nog nooit echt het veld mee in geweest. Nu met pensioen kon het er eindelijk van komen. Een prachtige dag (zeker ook qua weer) was het. Bert kan uitstekend en geduldig uitleggen en je merkt dat hij echt een zeer ervaren professional is. Het kent alle kneepjes en weet ze ook op een prettige manier over te brengen. Het is een intensieve dag waarbij je ontzettend veel leert. Na 9 jaar deze GS, leer je op deze dag echt de mogelijkheden van de motor kennen. Wat een prachtige machine en ook echt voor dit doel doorontwikkeld. Bert heeft ook mooie foto’s gemaakt. Bij het zien van een aantal foto’s van mij begrijp ik waar die al twee dagen durende spierpijn vandaan komt. Nog echt ontspannen sta ik niet op de motor. Maar nooit te oud om te leren. Een topdag! Bedankt.
Monika Boon Monika Boon uit Den Haag heeft geschreven op 12 juni 2020 om 13:10:
Als ik dit schrijf , nu 2...dagen later, voel ik nog steeds elke spier in mijn lijf... maar wel met een enorme grijns op mijn gezicht. Wat een fantastische dag, woensdag, 10.juni....de BASIC training met Bert !
Met een vette BMW onder mijn kont werd ik uitgedaagd om op verschillend terrein mijn grenzen te verleggen...de hele dag door. Ik hoor me nog juichen als we weer eens van het pad door een diepe greppel het bos indoken... geweldig ! En dit zo makkelijk … door goede, geduldige en humorvolle uitleg van Bert...super bedankt ! Ik heb de smaak te pakken !
Print Friendly, PDF & Email