Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1344 berichten.
Robin Robin uit Amsterdam schreef op 18 juni 2023 om 09:02
Amazing how much you can improve the control of your bike off-road in just a single day and have fun together with a great group of people. Our coach Erik was fantastic and even taught us one or two life lessons beyond biking (โ€œsmileโ€) ๐Ÿ˜„
John Taal John Taal uit Zoetermeer schreef op 17 juni 2023 om 22:56
Gister weer een "top" dag mogen mee maken met Erik als instructeur voor de intermaidiate training, inzet van alle deelnemers was ook heel groot waardoor we ook best wel wat uitdagingen in mul zand hebben mogen ondervinden en eigen grenzen kunnen overwinnen en daar hoort ook een keertje vallen bij, kan je die ook gelijk afvinken op t lijstje ervaring, daarnaast de goede sfeer en heldere instructie maken het helemaal af. We sloten de middag af met een geweldige rit over en door nagenoeg elk denkbaar terrein (behalve modder en water) slingerdeslang over smalle paden door de bossen, bult op en af, door het gras in de weilanden, zandpaden, en onverhard, alsmede de scherpe bochten, rechte stukken met mooie snelheden en prachtige stofwolken, kortom een prachtige dag en een aanrader voor een ieder die naast toeren op zijn allroad ook zo af en toe eens de uitdaging aan wil gaan om offroad te gaan, na deze training kan je dat zeker. Erik bedankt en tot de volgende training, weer een stapje verder๐Ÿ˜Š
Grt John uit Zoetermeer
Tobias Tobias uit Rhenen schreef op 17 juni 2023 om 21:33
Wat een fantastische dag voor de basic all-road training. En wat leuk om van mijn motorinstructeur van bijna 20 jaar geleden nu les te krijgen in offroad rijden. De dag was erg leerzaam en er is goed voor ons gezorgd. De mondhoeken stonden de gehele dag omhoog:) Erik bedankt voor de begeleiding en de feedback vandaag. Tot de volgende training!
Jordan (Tiger 900) Jordan (Tiger 900) uit Rossum schreef op 17 juni 2023 om 20:55
Hey Erik, was gisteren weer een top dag ondanks ik nog nooit zo vaak op n dag onderuit ben gegaan ๐Ÿ™‚
Maar zoals je zei; mondhoeken naar boven en er gewoon voor gaan!! Zeker tof dat je me ook mijn grens laat opzoeken. Heb er weer veel van opgestoken met goede tips en trick om komende tijd weer verder te gaan oefenen. En uiteraard weer toffe foto's en video's met leuke commentaar. eronder. Doe je goed. bedankt en tot volgend jaar bij de volgende. Grt, Jordan
Robert Hurkmans Robert Hurkmans uit Giessenburg schreef op 17 juni 2023 om 12:20
Wat kan jij mooi reflecteren Gerard Rentrop. Ik sluit me volledig bij jou aan. Zo heb ik de dag ook ervaren. Het was errug warmโ˜€๏ธmaar het was wel een feestje!
De begeleider Eric van den Top is echt TOP. Door de wol geverfd, rustig en ontspannen legt hij uit en corrigeert hij je als dat nodig is. Heel veel geleerd.
Heerlijke dag, niet in de laatste plaats dank zij de gezellige mede cursisten. Bedankt. Grtz, Robert
Koen de Vrij Koen de Vrij uit Leusden schreef op 15 juni 2023 om 09:15
Wat een fantastische dag, beetje heet, gelukkig konden we daardoor een hele berg zand trotseren. Na de uitleg en het uitreiken van de motoren zijn we richting Diepenveen gereden. Vervolgens een korte briefing en gingen we de eerste oefeningen doen op een mooi gelegen weiland. Na de lunch het bos in, met nieuwe uitdagingen, om vervolgens de dag af te sluiten middels een mooie rit door de omgeving. Dank Erik voor het overbrengen van je kennis, het enthousiasme spatte ervan af. Mondhoeken omhoog, de juiste balans, juiste druk op de stepjes, en gas geven. Groet, Koen
Gerard Rentrop Gerard Rentrop uit Ede schreef op 13 juni 2023 om 15:35
Maandag 12- juni op weg met de KTM 1290 super adventure naar Diepenveen.
De groep kwam even later uit Apeldoorn met de Berrt BMWโ€™s. Eerst koffie en met elkaar kennismaken leuke groep met o.a. Beau en een zeer trotse vader Hyco,Koen en Robert. Van onze begeleider Eric van den Top, waarvan de mond hoeken alleen maar omhoog staan instructies, over de motor. Zo reden we eerst naar een geprepareerd weiland, maar daar naar toe was het al gelijk staan en oefeningen doen. Aan gekomen gaf Eric ons uitleg van diverse oefeningen. Alles opbouwend en met rust en altijd weer de mondhoeken omhoog. O.a. Draaien om een pion en kort draaien in een staande houding, kont op zij knie tegen de tank en armen in de houding van Robin Hood. Verder remmen draaien, uit stilstand wegrijden, alles wat we nodig hadden voor de middag. De theorie van balans was mooi te zien dat we dat in praktijk konden toe passen. Na de lunch rijden in het bos, alle skils van de ochtend konden we hier toepassen. Maar het was heet dik boven de 30 graden. Daarna gingen we verder rijden in bermen, hoog en laag gras, dicht begroeid, gravel paden en zand paden. De zand paden is een verhaal apart waar Eric alles over leerde hoe te handelen en herkennen van waar licht veel en minder zand ook kleur verschil maar belangrijkste je houding.
Staand licht gebogen knieรซn en knieรซn tegen de tank, kont naar achteren zodat gewicht van voorwiel verminderd en hier door de druk in zand afneemt. Erik nam regelmatig een foto die prachtig genomen zijn. Aan gekomen in Apeldoorn hebben we geรซvalueerd en bij iedereen stonden de mondhoeken omhoog. Hele leuke groep en ja Erik geweldig man hoe jij ons deze geweldig plezierig en ons heel veel bij heb geleerd. TOP bedankt hiervoor,
Groet, Gerard
Menno Eijck Menno Eijck uit Eindhoven schreef op 5 juni 2023 om 12:49
Donderdag 1 Juni training gehad in Hoogerheide. Zeer mooie dag en fijne groep mensen onder leiding van Kees-Jan Langenberg . Kees-Jan heeft de dag zeer prettig opgezet en in stappen ons naar een hoger niveau gebracht. Veel geleerd en nu in de praktijk brengen.
Hoewel ik vorig jaar voor het eerst met off-road te maken heb gekregen op vakantie is het aan te raden eerst de cursus te gaan volgen , zo veel tips die ik vorig jaar graag had geweten. Dus niet twijfelen maar doen .......
Pieter Pieter uit Utrecht schreef op 4 juni 2023 om 13:37
Op zaterdag 4 juni hebben we onder de bezielende leiding van instructeur Erik een super dag gehad. Erik heeft ons rustig en zeer kundig stap voor stap laten wennen aan het rijden. Eerst in het gras en daarna in het bos. Telkens met een goede uitleg vooraf en begeleiding tijdens het rijden. Ook met veel vertrouwen en lol. Erik, dank je wel! Wij komen terug. En voor de mensen die twijfelen - ga dit doen! Je kunt zelf kijken hoe het gaat en wat je graag wilt. Met Erik zit je helemaal goed
Jeroen Jeroen uit Ter Aar schreef op 4 juni 2023 om 09:09
Op 3 juni heb ik een mooie, gezellige en vooral super leerzame dag gehad. Onder enthousiaste begeleiding van Erik van den Top heel wat skils mogen leren en uitvoeren. Een aanrader voor iedereen die wel eens een stukje onverhard tegenkomt maar zeker ook voor degenen die verder willen in offroad. Iedereen kan deze uitdaging aan, pak em zou ik zeggen. Dank Erik!
Lilian de Heer Lilian de Heer schreef op 3 juni 2023 om 16:16
Op 2 juni de all road basic training gedaan onder leiding van Erik van den Top.
Het was een geweldige dag geweest, we leerden op de wei o.a. over de sta-houding, handhouding, motor tillen, korte bochten rijden, geul rijden.
Daarna een heerlijke lunch en vervolgens het geleerde in het knuffelbos in de praktijk brengen.
Vervolgens verschillende soorten paden en toen de zandpaden.
Nooit geweten dat er een 'zandhouding' bestond maar wat was het nuttig. Na veel paden en een stuk bos verder ging de rit weer naar Apeldoorn.
Het was heerlijk rijden op de gehuurde 310 GS.
Alles op mijn eigen tempo binnen de groep kunnen doen wat heel fijn was, daardoor de hele dag mee kunnen doen.
Erik, bedankt voor je enthousiasme en geduld, Topdag gehad!!
Nu wat spierpijn en een grote smile die er voorlopig niet af gaat.
Niels Niels uit Hengelo Gld schreef op 31 mei 2023 om 09:57
Gisteren meegedaan aan de intermediate training van BERRT.
Dat was weer een fantastische ervaring en weer heel veel geleerd!
Vooral blij dat ik nu fatsoenlijk door het mulle zand heen kom.
Erik is een superfijne en enthausiaste trainer die ons geweldig heeft geholpen.
Tot de volgende keer!
Marc Coenen Marc Coenen uit Sint-Niklaas schreef op 30 mei 2023 om 11:32
Super dag gehad en niet enkel door het goede weer. Instructeur Peter straalt van professionaliteit. Op een aangename manier vertrouwen opgevoerd. Gevoel van veiligheid en motorbeheersing lekker geboosted. Ook aangenaam verrast door de mooie groene open ruimte die Nederland te bieden heeft. Verre verplaatsing zeker waard. Goede accommodatie op 6 min van trefpunt.
Ik kijk al uit naar een volgende cursus.
Irma Irma uit Eexterveen schreef op 28 mei 2023 om 08:10
Het was een geweldige trainingsdag op mooie oefenterreinen. Hele goeie uitleg van Werner met praktische aanwijzingen zodat je dit direct kan toepassen. De kleine leuke groep cursisten maakt dat je ook veel aandacht krijgt. Had nooit gedacht dat ik dit met deze motor ooit zou doen, zoals de single tracks. Mijn vertrouwen is zeker vergroot. Geweldige dag en smaakt naar meer.
Olav Groenewoud Olav Groenewoud uit Haren schreef op 27 mei 2023 om 20:12
Wat een leuke dag hebben we gehad. Het was een kleine en gezellige groep en we kregen de basis skills erg goed uitgelegd door de instructeur (Peter, enorm bedankt voor de leuke en leerzame dag). In een veilige setting de basis skills geoefend, nu blijven oefenen. Ik kom zeker weer eens terug voor een vervolg training. Deze (extra) motorbeheersing smaakt naar meer..
Han Han uit Vlaardingen schreef op 24 mei 2023 om 07:45
Deze off-road cursus heeft me dat extra vertrouwen en extra skills gegeven, om na een hele lange periode geen motor meer te hebben gereden. weer op een goede en fijne manier op de motor te kunnen zitten. Eerlijk gezegd zag ik er best tegen op. Hoe vaak zou naast de motorfiets komen te liggen? Zou ik dit (nog) wel kunnen? Was dit niet te hoog gegrepen?

Erik, je enthousiasme, je kennis en kunde mbt het motorrijden in de breedste zin van het woord, heeft er voor gezorgd dat dit voor mij een zeergeslaagde dag is geworden met aan het einde van dag, die heel brede glimlach.

De kosten voor deze prima verzorgde dag, waren me dubbel en dwars waard. Een aanrader!!
Wouter Wouter uit Bontebrug schreef op 23 mei 2023 om 11:33
Zeer leuke training gehad, veel geleerd. Alles wordt goed onderbouwd met theorie en rustig opgebouwd.
Ik wist dat je moest staan off-road maar dan ben je er nog lang niet, elke ondergrond zijn eigen houding, en waarom (2 dagen later fiets ik met de hond een rul zandpad in waarbij het stuur slingerde en verdomd de loszandhouding doet wonderen).
Mede cursisten bleken allemaal een beetje dezelfde kijk te hebben, dat is ook prettig.
Werner legt alles duidelijk uit en er wordt niets geforceerd.
Het was wel intensief, spierpijn op alle plekken maar dat gaat weer over ๐Ÿ˜‰
Wiecher Speelman Wiecher Speelman uit Haren schreef op 22 mei 2023 om 22:01
Dag Erik, vandaag een superleuke off the road training van je gehad. Je bent een geboren instructeur, ik heb veel van je geleerd.
Het zal mijn werk op de ambulancemotor vergemakkelijken en veiliger maken.
Nogmaals bedankt!
Edwin Nauta Edwin Nauta uit Leek schreef op 22 mei 2023 om 20:10
Beste Fred,

Ik wilde je even een positieve feedback sturen over de geweldige trainingsmiddag offroad rijden die we onlangs hebben gehad. Het was absoluut een fantastische ervaring en ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel plezier ik heb gehad.

Allereerst wil ik zeggen dat jij een ongelooflijk enthousiaste trainer bent. Je passie voor offroad rijden is aanstekelijk en je wist ons allemaal te motiveren en aan te moedigen om het beste uit onszelf te halen. Je geduld en bereidheid om al onze vragen te beantwoorden, zelfs de meest eenvoudige, hebben me echt geholpen om me op mijn gemak te voelen tijdens de training. Het was duidelijk dat je veel ervaring en kennis hebt, en je wist die op een zeer begrijpelijke manier over te brengen.

Ook wil ik graag een woord van waardering uitspreken voor de medecursisten. Iedereen was erg vriendelijk. Het creรซerde een geweldige teamgeest en ik voelde me echt deel van een gemeenschap die allemaal gepassioneerd zijn over offroad rijden.

Het weer kon niet beter zijn geweest! De zon scheen fel en de lucht was helder, wat de hele ervaring nog plezieriger maakte. Het maakte het rijden door de bossen en over de โ€œheuvelsโ€ nog spannender en gaf een extra dimensie aan de hele dag.

Tot slot wil ik de organisatie complimenteren met de heerlijke lunch die werd geserveerd. Het was geweldig om even te ontspannen en bij te komen van de intense ochtendtraining, terwijl we genoten van lekker eten en gezellige gesprekken met de andere cursisten.

Kortom, ik kan deze trainingsmiddag offroad rijden ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke en leerzame ervaring. Bedankt, Fred, voor je enthousiasme en expertise, en bedankt aan alle medecursisten voor de geweldige sfeer. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer van deze activiteiten te ondernemen.

Met vriendelijke groet,
Edwin
Branko Branko uit Enschede schreef op 20 mei 2023 om 20:44
19-05 een bigin cursus offroad rijden gedaan. Dit werd met heel veel enthousaisme gedaan door Erik onze instructeur. We hebben kennis gemaakt met een heel andere manier van rijden en kijken , waar door dat mulle zandpad rijden mogelijk werd.
Toen ik weer naar huis reed , merkte ik dat ik met meer vertrouwen op de motor zat.
Al met al een cursus die de moeite meer dan waard is.
Print Friendly, PDF & Email