Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.161.98.96 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1056 berichten.
Erik Erik uit Almere heeft geschreven op 18 augustus 2021 om 19:41
Erg leerzame dag gehad met de basic cursus olv Bert. Op eigen 850 GS met straatbanden was het goed te doen, volgende cursus wel met noppenbanden en ws in Duitsland.
Tot ziens!
Marieke & Gert Marieke & Gert uit Nieuwegein heeft geschreven op 18 augustus 2021 om 14:41
Erg leuke en leerzame dag gehad onder leiding van Bert.
We hadden er mooi weer bij en een leuke groep mensen!
De geleerde vaardigheden komen altijd van pas en meer extra motor beheersing kan geen kwaad.
Is een aanrader voor iedere motorrijder!!
Raf Dabekaussen Raf Dabekaussen uit Badhoevedorp heeft geschreven op 18 augustus 2021 om 14:31
All-Road Basic / Gereden op 1250 GS HP - noppenband huur maar had ook goed op mijn 1200 GS - straatband motor gekund.

Met 2 vrienden in een groepje van 5 olv Bert de basic training gedaan. Eerst wat vaardigheidsoefeningen en uitleg in het veld op vochtig gras (korte bochten met afgeschuinde motor, slalommen/U turns door steeds nauwere parkeervakken, remmen, geulen, houding enz.)

Aansluitend een soort mountainbike paadjes door het bos rijden incl over een stammetje, paar geultjes en na de nodige paar ervaringsrondjes met Bert kriskros door het bos, bukken voor takken, nauwe doorgangen, hobbels en knobbels. Fantastisch wat die BMW's kunnen en verbazingwekkend de controle die je dus in een paar uurtjes leert beheersen. Rest van de dag scheuren over zand en gravel paden, door het bos ... het geleerde in de praktijk brengen.

Heerlijke dag. Heel veilig. Een absolute aanrader om je skills op je allroad te verbeteren. Draagt ook zeker bij aan mijn straat vaardigheden. volgende stop/bucketlist: Hechlingen
Margreet Margreet uit Reeuwijk heeft geschreven op 14 augustus 2021 om 22:27
Na eerst in mei de Basic Training gedaan te hebben stond afgelopen maandag de Allroad Intermediate Training op de agenda. Onder begeleiding van Bert was het een leerzame en zeker ook uitdagende dag in een mooi gebied. Zeker een aanrader en ik kijk uit naar de volgende off-road ervaring!
Badr van der Meijden Badr van der Meijden uit Fijnaart heeft geschreven op 11 augustus 2021 om 19:36
Lang verhaal kort: tijdens de allroad basic training een van de allerbeste dagen ooit gehad op een motor!
Enorm gelachen, heel veel geleerd en me gigantisch vermaakt tijdens de training van Bert. Zoals hij zelf al zei; “ik zie de hele tijd een enorm grijns vanuit je helm vandaan komen”. Ik kan niet wachten tot ik de intermediate training ga doen, ik ben verslaafd!
Ik kan de training van harte aanraden aan iedereen die zijn/haar motor beter wil kunnen beheersen en als je simpelweg op een verantwoorde manier meer lol wilt hebben!
Cis Cis uit Gouda heeft geschreven op 11 augustus 2021 om 12:32
Maandag weer een top dag gehad met bert (Allroad Intermediate training)!
Veel geleerd en mooie tocht gemaak! 😁
Heel erg bedankt weer en tot de volgende keer!
Marc Marc uit Amersfoort heeft geschreven op 10 augustus 2021 om 18:26
Als Harley rijder is het meeste van de basictraining, met name het offroadgedeelte, voor mij een nieuwe ervaring geweest. Het is enorm bevallen en ik ben zelfs naar een 2e motor aan het kijken. Met Werner als instructeur, BMW als motor en de omgeving van Diepenheim als decor is deze dag en ook die van mijn zoon zo leuk en nuttig geweest dat we zeker nog eens terugkomen bij Berrt. Trouwens, volgend jaar op een dikke Harley de route 66 rijdend denk ik dat we nog wel wat nut hebben van alles wat we hebben geleerd!
Chris Chris uit Denekamp heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 17:26
Op donderdag heb ik, samen met 4 andere enthousiaste motorrijders,een hele leuke en leerzame Basic Training "Off road rijden voor All Road Motoren" gehad. Uitleg en instructies (zowel theoretisch-natuurkundig 😉 als praktisch) van instructeur Werner waren erg duidelijk. Ondanks een keer zand happen (tip: rustig met je voorrem in het zand...) heb ik veel plezier beleefd aan het rijden op het onverhard. Vooral de langere rit in de middag was fijn: hier konden we het geleerde in de praktijk brengen.
Deze dag heeft me meer vertrouwen gegeven in wat er mogelijk is met m'n allroad V-Strom DL650. Bedankt Werner en BERRT👍.
Marcel Terpstra Marcel Terpstra uit Apeldoorn heeft geschreven op 4 augustus 2021 om 19:15
Ingeschreven voor de basic training deze zou plaatsvinden in april,.... Maar wat een bagger weer en aangezien ik op mijn eigen motor met straatbanden de cursus wil gaan volgen gevraagd of ik het mocht verschuiven,...... Antwoord Dinny: geen probleem!

Ik zeg klasse service!
100 punten.
Dus vol vertrouwen op 3 augustus de training gevolgd.
Instructie van Bert,... Wat een brok ervaring, kennis en geduld heeft die man! Ik zeg 200 punten!

Leuke groep ook nog eens!
Dan ineens bij het starten een backfire (nog nooit van gehoord)
Effect slang van de luchtinlaat er uit
Maar Bert fikst ook dat met wd40 en een tirerip.
Ik zeg 300 punten!

Dus dank mannen voor de leuke gezellige maar vooral leerzame dag!

Net de foto's en video's bekeken ik geloof dat ik nog een basis training nodig heb 😂 en dat ligt zeker niet aan Bert.

300 dat zijn veel punten maar verdiend in mijn ogen.

Dus mocht je twijfelen om deze cursus te gaan volgen,.... Stoppen met met die onzin en meld je aan!, echt je gaat er geen spijt van krijgen!
Arnold Arnold uit Blaricum heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 21:18
Een prachtige dag gehad met de beginnerscursus allroad.
Veel geleerd en lol gehad , al moest ik naar mijn idee opnieuw leren motor rijden.
Toch geleerd dat je met een zware KTM zeker ook van de weg af kan ( de KTM in ieder geval wel )😀
Gelukkig een zeer kundige en vooral geduldige leraar , die er zelf ook lol in had.
Peter nogmaals bedankt voor een mooie dag
Ruud de G Ruud de G uit Beverwijk heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 15:05
Op zaterdag 31 juli een all Road training gedaan onder de bezielende leiding van Peter. Wat een geweldige instructeur met zeer vee kennis van zaken die voor iedereen persoonlijke aandacht had en adviezen. Allemaal zeer professioneel en een aanrader! Ik deed deze training omdat ik 2 maanden op reis ga door zuid Europa. Nu weet ik het terrein te lezen en weet ik wat mijn motor wel en niet kan. Dank Peter voor een top dag.
Pedro Bergevoet Pedro Bergevoet uit Duiven heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 10:47
Op 31 juli 2021 ben ik redelijk onbevangen begonnen met de Allroad Basic Training van Berrt. Direct bij aanvang al blij verrast over de enorme expertise van trainingsleider Peter van der Sluis. De theoretische onderbouwing bij elke oefeningen was iedere keer weer adequaat en heerlijk solide. Zwaar onder de indruk ben ik van wat er - alleen al in de beginnerscursus - allemaal mogelijk is met de 1250 GS, die toch behoorlijk wat gewicht in het terrein brengt. Wat is het ook een bijzondere en fantastische maschine! De omstandigheden tijdens de training waren redelijk extreem in mijn ervaring. Dat we de oefeningen allemaal goed en zonder kleerscheuren hebben kunnen uitvoeren heeft deze dag voor mij uniek gemaakt. Dat komt ook doordat ik tijdens de cursus verleid ben om een stukje lef aan te spreken en zodoende meer vertrouwen heb kunnen krijgen in mijn eigen beheersing. Enorm prettig vond ik ook dat er tijdens de training nooit sprake is geweest van onderlinge competitie, en dat bij alle oefeningen de veiligheid nooit in het gedrang is gekomen. Ik voel me werkelijk bevoorrecht dat ik dit heb kunnen doen.
Hans V. Hans V. uit Den Helder heeft geschreven op 1 augustus 2021 om 12:13
27 juli de Intermediate Training gedaan. In een zeer mooi gebied gereden met een hoop uitdagingen en hoop oefeningen gedaan onder begeleiding van de deskundigheid van Peter. Een mooi vervolg van de basic training met enthousiaste mede cursisten (Hoop dat het meeviel andere Hans). Peter bedankt tot de volgende keer. 👍
Anton R.Ritmeester Anton R.Ritmeester uit Drachten heeft geschreven op 31 juli 2021 om 17:25
29-07-2021 een magnifieke en leerzame dag beleeft. Onder de bezielende presentatie van Peter vd Sluis een leerzame dag gehad. Het was mijn eerste serieuze offroad ervaring. Uiteraard wel eens over een zand- en gravelpad gereden, maar nog nooit met de benodigde kennis. Mijn persoonlijke grens is alweer verlegt. De komende weken gaan alle tips en tricks beslist worden toegepast op mijn V-Strom 1050xt. Dit zal beslist tezamen met mijn motormaatje een feestje worden.'Kennis' maakt macht, maar ook zelfvertrouwen.
Berrt krijgt van mij in de toekomst vast en zeker een vervolgopleiding aanmelding.
Winston Winston uit Rotterdam heeft geschreven op 31 juli 2021 om 14:28
Wat een heerlijke leerzame dag vol met theoretische onderbouwing en motivaties van technieken! Dank Bert dat u uw passie en kunde doorgaf vandaag. Tot snel weer! Aanrader voor elke motorrijder overigens.
Noah Noah uit Arnhem heeft geschreven op 31 juli 2021 om 10:56
Op 30 juli de Allroad Basis Training gevolgd. Een prachtige, leerzame dag. Wat mij zeker zal helpen in mijn allroad adventures door de wereld. De kennis en passie voor motorrijden van Bert is groot en hij neemt je mee op een prachtige reis vol met theoretische, direct toepasbare kennis en uitdagende en relevante praktische oefeningen. Ik zie nu al uit naar vervolg trainingen bij Berrt!
Groet Noah
Friso Friso uit Almere heeft geschreven op 30 juli 2021 om 12:54
Ik heb op 29 juli de basic training gedaan onder de bezielende leiding van Peter van der Sluis 🙂 Het was een fantastische ervaring om de gehele dag nieuwe dingen te leren over het allroad motorrijden en dit meteen toe te passen. Het was ook erg fijn om dit met een klein groepje te doen zodat er genoeg ruimte is voor vragen en extra uitleg. Aan het einde van de dag merk je hoeveel je al geleerd hebt en voel je je meteen zoveel comfortabeler op een zandweg of een bospad met plassen en modder. De GS1250 huurmotor was op en top voorbereid op het allroad rijden en deed het geweldig.

Ik kijk nu al uit naar een dagrit om al het geleerde weer toe te kunnen passen!
Jeroen Jeroen uit Middelburg heeft geschreven op 27 juli 2021 om 22:58
26 juli de Allroad Basic training gedaan in Hoogerheide met Kees-Jan als instructeur EN een leuke groep. Veel dingen geleerd en een hele leuke dag gehad. Kees-Jan zijn enthousiasme straalde er vanaf en dat had z'n weerga. Nummers uitgewisseld met medecursisten en hoop dat we elkaar weer zien!
Erik Frey Erik Frey uit Geldrop heeft geschreven op 22 juli 2021 om 09:58
Op 2 juli heb ik de allroad basic training gevolgd. Het was een top dag met top begeleiding van Werner. Van begin tot het einde een goed verzorgde dag. De huurmotor BMW F 750 GS was een genot om op te rijden. Deze dag heeft me meer beheersing, techniek en vaardigheden opgeleverd! Een aanrader voor iedereen die wil leren hoe je op verschillende terreinen moet rijden.
Marius Marius uit Ede heeft geschreven op 19 juli 2021 om 19:03
Echt een leuke dag gehad en een hoop geleerd van Bert. Zelfs voor een minder ervaren motorrijder, zoals ik, prima te doen.
Echt een aanrader om vaardigheden te verbeteren en nieuwe dingen te leren.
Print Friendly, PDF & Email