Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.186.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
886 berichten.
Paul Paul uit Luxemburg heeft geschreven op 10 oktober 2020 om 10:25:
De voorbije week heb ik eerst de basistraining gevolgd om 2 dagen later ook de intermediate training te doen.
Ik heb al wat off-road ervaring, maar heb dat tot nu toe enkel op het gevoel gedaan en wou eindelijk wel eens een echte training volgen. Trouwens door modder rijden vind ik heel eng en van dat nare gevoel wou ik best wel af.

Ik had Werner als instructeur. Hij bouwde de twee dagen systematisch op, in de voormiddag op een afgesloten terrein waar allerlei situaties werden bekeken (houding op de motor, bochten maken op een ondergrond die niet veel grip heeft, remmen met de achterrem, remmen met achter- en voorrem, remmen met en zonder ABS, glibberige hellingen op en af rijden, enz.). Telkens werden deze situaties vanuit verschillende standpunten bekeken: waarom is dit zo, hoe kan ik er best me omgaan en hoe doe ik het in de praktijk. En dan gingen we oefenen, waarbij ieder op gepaste wijze feedback kreeg. Tijdens de intermediate training regende het bakken water en lag het oefenterrein er behoorlijk modderig bij. Ik begon mijn oefeningen met knikkende knieën, maar al gauw steeg mijn zelfvertrouwen en begon ik er zowaar plezier aan te beleven.

In de namiddag werd het geleerde toegepast tijdens een rit over onverharde paden, waar het ook nog eens belangrijk werd om het terrein goed te lezen.

Het waren 2 super dagen die ik niet gauw zal vergeten. Ik ben Werner trouwens erg dankbaar om me rijtechnieken te hebben bijgebracht die ECHT bij me passen en ook WERKEN (en dat is héél anders dan wat je in de boekjes leest!)..De pedagogische kwaliteiten van Werner zijn echt top, want hij weet elkeen op een individueel aangepaste wijze nieuwe rijtechnieken bij te brengen, onze comfortzone uit te breiden en heeft ons geleerd nog meer te genieten van het offroad rijden met onze motorfiets.
Eén ding is zeker gelukt: angst voor modder heb ik niet meer!
Nadine Van de Scheur Nadine Van de Scheur heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 19:41:
Afgelopen maandag heb ik de intermediate training gehad van Bert en Erwin. Dit was mijn 2e training (afgelopen augustus de basis training gedaan) het was een super leuke en leerzame dag! Wat fijn is dat je ook een aantal oefeningen van de basis training herhaalt om weer een beetje het gevoel te krijgen. Daarna worden de oefeningen uitdagender en dus nog leuker! Ook al lijkt een oefening van te voren moeilijk of eng is het wel zo goed opgebouwd dat het met een aantal keer proberen vaak toch lukt! Kortom weer een super leuke en leerzame training.
Chris Chris uit Beverwijk heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 13:28:
Wederom weer een fantastische dag gehad vol avontuur! Weer een hoop geleerd en bekende techniek uit de basis training toegepast. Na de heerlijke middag lunch een mooie rit door de bossen van Hellendoorn. Kortom een top dag! en de intermediate training sluit mooi aan op de basis. Op naar de volgende # Hechlingen 😅
Herko Herko uit Prangins (CH) heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 10:54:
Geweldige dag gehad. Opbouw van het programma is erg goed. Duidelijke uitleg, uitdagend, maar geen moment buiten de comfort zone. Geen 'wedstrijd' wie het beste is. Inspiratie voor meer... Aanrader voor iedereen die nog twijfelt.
Michael Boer Michael Boer heeft geschreven op 6 oktober 2020 om 15:28:
Waar het in heel Nederland regende scheen bij Berrt de zon. Wederom veel geleerd, gezweet en genoten (van de allroad intermediate training). Op naar Duitsland💪🏼
Piet Piet uit Raerd heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 11:55:
Leuke en leerzame basic allroad training. Goeie uitleg van Peter. Leert je omgaan met de balans van je motor vooral als je langzaam rijdt. Ook nuttig voor niet offroad gebruik van je motor.
Youri Youri uit Amsterdam heeft geschreven op 2 oktober 2020 om 21:50:
Vandaag een geweldige dag gehad onder leiding van Peter.
Je neemt zo makkelijk dingen op als iemand je met passie en plezier zijn eigen hobby wil leren.
Bedankt hier voor !
Jacco Minor Jacco Minor uit Amsterdam heeft geschreven op 2 oktober 2020 om 20:31:
Vandaag met o.a. mijn maatje Youri een geweldige en leerzame dag mogen beleven onder leiding van Peter. Wij hebben genoten, bedankt hiervoor!
Roland Menting Roland Menting uit Rheden heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 18:48:
Op 30 oktober met de collega's van vggm wederom een training kunnen volgen bij Berrt, het was weer een bijzondere en leerzame dag.. Het was Geweldig 👍
Bert en Erwin bedankt en tot de volgende keer.
Jaap Jaap uit Amsterdam heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 15:07:
Onlangs de basis offroad cursus gevolgd. Het was een heel erg leuke en leerzame dag. De opbouw van de dag zorgt er voor dat je gaandeweg je vaardigheden ontwikkelt en vertrouwen opbouwt. Een zandweg ga ik nu niet meer uit de weg.

Met de nadien ontvangen foto's en filmpjes is het lekker nagenieten. Al met al een aanrader.
Bouwe Hofstee Bouwe Hofstee uit Maarssen heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 14:23:
Beste Werner, nogmaals hartelijk dank voor deze fantastische dag van de Allroad Basic training. Prettige instructie met duidelijk uitleg over het waarom en vooral veel geoefend met duidelijke aanwijzingen. Wat heb ik veel geleerd, ook over dingen die ik op de weg kan toepassen. Wat mij betreft komt er zeker een vervolg!
Emiel van den Berh Emiel van den Berh uit De Bilt heeft geschreven op 30 september 2020 om 20:55:
Vandaag een super geweldige en leerzame dag gehad bij Berrt met Werner als instructeur!
Zeker een aanrader en wij gaan zeker terug komen voor de gevorderde trainingen en de trainingen in duitsland. Tot de volgende rit!
Groetjes Emiel en Matthijs
Pim Pim uit Oldenzaal heeft geschreven op 30 september 2020 om 12:32:
Super leuke en leerzame dag gehad.
De dag is erg goed opgebouwd!
Leuke sfeer in de groep.
Al met al een erg leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar!
Oguzhan Kasimoglu Oguzhan Kasimoglu heeft geschreven op 29 september 2020 om 20:04:
24-9 een interessante leerzame en gezellige dag gehad met Peter en de groep. leuke beleving wat je zo al met een GS kunt doen. Mijn volgende training zal ik zeker weer boeken bij Berrt, als de spierpijn over is 😅.
Hans Simons Hans Simons uit Apeldoorn heeft geschreven op 27 september 2020 om 15:59:
Geweldige allroad rit gehad op 27 september. Ondanks Corona beperkingen prima verzorging.
Bedankt, echt genoten!!!!!
Marcel van der Sluijs Marcel van der Sluijs uit Rhoon heeft geschreven op 25 september 2020 om 20:52:
Donderdag 24 september de Allroad Basic training gevolgd, bij een ontzettend sympathieke en gepassioneerd vakman Kees-Jan in de omgeving van Bergen op Zoom.
Ik heb genoten van een geweldige en intensieve dag, en heb daarbij heel veel geleerd.
Met een klein maar fijn gezelschap, spelen met je geliefde motorfiets en daarbij de dingen doen waarvoor deze gebouwd is, i.c.m. een gepassioneerde top instructeur, bleef er niets meer te wensen over deze dag. 👌
Ook bij mij smaakt het naar meer, en hopelijk in de toekomst komt er een vervolg op.
Kees-jan, Arie en Anja allen bedankt voor deze dag, en tot een volgend avontuur. 😎🤘
Maark Maark uit DOORN heeft geschreven op 24 september 2020 om 22:03:
Vandaag de Allroad Basic training gevold bij Peter, was TOP! Ik heb genoten en veel geleerd over de machine en natuurlijk over mezelf. We zijn er maar weer eens op gewezen hoe belangrijk de houding op een motorfiets is. Bedankt Peter, tot de volgende keer
Nelly Schouten Nelly Schouten uit MILL heeft geschreven op 24 september 2020 om 16:42:
23 september 2020 een basis training allroad mogen volgen bij Peter en Erwin. De ochtend dacht ik, waar ben ik aan begonnen. Ik leer dat nooit maar .... door de deskundige begeleiding van Peter en Erwin kreeg ik 's middags de smaak te pakken en vond het super om door het bos en over de zandwegen te rijden. Mijn doel was behaald, geen angst meer voor onverharde wegen. Vanochtend werd ik wakker met een big smile op mijn gezicht. Dat heb ik toch maar mooi gedaan!! Trots op mezelf en respect voor Peter en Erwin om mijn angst om te zetten in genieten. Jongens nogmaals bedankt! mocht je denken, dit kan ik niet of deze training is niet bestemd voor vrouwen... FOUT, zeker doen en je zult versteld staan van jezelf.
Alec Silvis Alec Silvis uit Woubrugge heeft geschreven op 23 september 2020 om 21:20:
Erg leuke en leerzame dag met Werner. Stuk vrijer geworden op mijn motor en leuk dat ik de motor nu meer beheers dan andersom. Bedankt!
Richard Richard uit Houten heeft geschreven op 23 september 2020 om 13:58:
Wat een topdag met Werner! Veel geleerd, leuke sfeer, zeker de moeite om nog een keer een training bij Berrt te volgen.
Print Friendly, PDF & Email