Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1135 berichten.
Stefan Stefan uit Woudenberg heeft geschreven op 17 april 2022 om 20:30
Mijn doel was om meer uit mijn GSA te halen en dankzij Werner is dit meer dan gelukt. Ik heb veel meer controle en vooral veel meer zelfvertrouwen in het terrein. Nu snel ‘meters maken’ zodat ik nog meer haal uit de intermediate training die voor binnenkort gepland staat.
Als je een allroad motor hebt, dan is een allroad training eigenlijk een no brainer.
Louis Louis uit Den Haag heeft geschreven op 15 april 2022 om 13:35
Hele leuke dag gehad, veel leuke oefeningen gedaan. Nadruk op veel doen, erg leuk.
Lekkere lunch, mooie rit, supermooie omgeving. Het weer werkte ook mee, dus al met al een dag om snel weer te doen.
Dennis Risseeuw Dennis Risseeuw uit Teteringen heeft geschreven op 14 april 2022 om 21:24
Op woensdag 13 april de Basic Allroad training gedaan bij BERRT. Nog steeds aan het nagenieten en glunderen van deze mooie ervaring! Een goede mix van gedegen uitleg, broodnodige rustmomentjes, leren en lekker rijden in de middag.
Matthias Smink Matthias Smink uit Rockanje heeft geschreven op 14 april 2022 om 19:04
Op 12 april de intermediate training gedaan, samen met een groep enthousiaste rijders en een gedegen instructeur Werner Hollaender. goede en bondige uitleg, persoonlijke begeleiding waar nodig en weet de deelnemers te motiveren, juist waar iets moeilijker wordt of even niet lukt.
Dit heb ik ook zo ervaren bij de basic training in Steenbergen. Dit betekent voor mij dat de trainingen bij BERRT consistent zijn en niet afhankelijk van de instructeur.
Gelukkig was ik dit keer niet alleen de vreemde eend in de bijt met mijn KTM690, Sjoerd op zijn Honda met DCT flankeerde mij. Ook was hij erg behulpzaam om mijn KTM overeind te helpen toen ik hem voor deed hoe je in een bocht van je motor het zand in rolt?.
De bal van Betsie is in ieder geval een blijvertje!
Sjoerd Sjoerd uit De Bilt heeft geschreven op 13 april 2022 om 16:02
Gisteren de hele dag rond Hellendoorn gereden op m'n CRF1000 voor de intermediate training. Het was weer een top dag! Ten opzichte van de basic training echt een stapje uitdagender, dus veel geleerd en een bak vertrouwen getankt voor het komende motorseizoen.
Werner geeft je persoonlijke aandacht en bouwt de dag en de oefeningen mooi geleidelijk op en ook weer af. Vervolgens krijg je nog een set foto's die je kunt analyseren om je rijhouding te verbeteren. Super!
Graag tot de volgende keer.
Henk Roosendaal Henk Roosendaal uit Assendelft heeft geschreven op 11 april 2022 om 22:20
Vandaag 11 april een dag offroad motorrijvaardigheid gehad onder leiding van Peter van BERRT Allroad Reizen en Trainingen. Plezier, veiligheid en leren zijn de drie thema's. Alle drie gelukt en ik heb nu nog meer plezier van mijn GS. Een aanrader, ook als je al 35 jaar rijdt.
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem heeft geschreven op 11 april 2022 om 17:23
28 maart deelgenomen aan Allroad basic training. Ik rij inmiddels meer dan 40 jaar motor en had niet verwacht dat ik in 1 dag zo enorme steile leercurve zou bereiken. Echt ongelooflijk hoeveel je leert in de praktijk te brengen in 1 dag. De uitleg van Erik van den Top was ook echt top. Super dag, veel geleerd en ook genoten van een uitstekende lunch.
John Casteleijn John Casteleijn uit Apeldoorn heeft geschreven op 10 april 2022 om 09:36
Mannen, was een zeldzaam mooie leerzame en gezellige dag...
Namens de hele vriendenclub Allard, Henk, Stephan, Alex en John
Ludwig Ludwig uit Schoonhoven heeft geschreven op 6 april 2022 om 20:35
Het was even wennen aan Bert, maar al snel bleek hij de man die met gemak en plezier ons de hele dag zeer aangenaam voorzag van heel veel kennis over offroad rijden. Ik wist niet dat er nog zoveel handige kennis en informatie was om te delen. Waarschijnlijk was het een boekwerk als alles werd uitgeschreven. Dit maakt motorrijden juist zoveel leuker en veiliger. Dank je wel, Bert. Ik zal de opgedane kennis met plezier en de herinneringen aan deze dag toepassen.
Chiel Chiel uit Amsterdam heeft geschreven op 4 april 2022 om 09:58
Wat een super dag was dit! De basic training onder leiding van Bert gedaan. Bert geeft echt een super leuke, goede en leerzame training. Echt complimenten hoe leuk Bert dit doet. Een mooie opbouw van oefeningen naar een gave all road route rijden. Bert bedankt voor alles, het was echt genieten.
Harrie van Rijn Harrie van Rijn uit Almere heeft geschreven op 30 maart 2022 om 11:15
Gisteren de Allroad Intermediate curus gedaan, gegeven door Bert himself.
Zoals vanouds een super leuke en leerzame dag geweest met leuke deelnemers.
Het vertrouwen weer flink terug en grenzen verlegd.
Bedankt andere deelnemers en vooral Bert voor alle lessen!
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn heeft geschreven op 30 maart 2022 om 09:20
Gisteren de Intermediate training gedaan olv Bert. Mooi weer☀️, een gezellige groep en zandhappen, wat wil je nog meer?! Een onwijs leuke een leerzame dag. Dankzij de tips en tricks van Bert ontwikkel je jezelf de hele dag door. Ik blijf mij verbazen over wat je allemaal met een GS kan doen, wat een feest! Weer een dag in de boeken om niet te vergeten. Meppen volgende week, nu al extreem veel zin in!

Bert dank voor de fantastische dag!??
Frank van Rosmalen Frank van Rosmalen uit Driebergen heeft geschreven op 29 maart 2022 om 20:44
Gisteren de Basic training gedaan in Diepenheim onder de vakkundige begeleiding van instructeur Erik. Erik heeft me op een hele relaxte manier alle beginselen bijgebracht. Leuke manier van uitleg en vooral de nadruk blijven leggen dat de mondhoeken omhoog moeten staan ?. Ik heb erg veel geleerd en vooral meer beheersing van de motor gekregen. Ik heb deze dag enorm genoten. Werkelijk alles was perfect geregeld. Dit smaakt zeker naar een vervolg-training dus ...tot ziens Berrt ! Erik, nogmaals dank voor deze fijne dag !!
Wouter Wouter uit Almere heeft geschreven op 29 maart 2022 om 16:00
Supertoffe, leuke en leerzame dag. Zeer kundige instructeur Erik weet je goed te sturen. Het prachtige weer was een mooie bonus!
Zeker de advanced cursus ook boeken hier
Johannes van Riessen Johannes van Riessen uit Elst (Ut.) heeft geschreven op 29 maart 2022 om 11:03
Zoals voorspelt door Erik en Bert blijven alle geleerde onderdelen van de instructie nog lang nadreunen.
De Basis-Training op donderdag 24 maart j.l. was dan ook een geweldige dag!
Leuk dat ik met mijn Kawa verseX300 ook gewoon 'tussen het grote wild' mee kon doen!
Fantastisch weer en de opzet van instructie was prettig en leerzaam. Mannen Dank ?en ook voor de foto's die jullie maakten. ze zijn gedeeld! FB - Johannes van Riessen
Jan Hofman Jan Hofman uit Hoevelaken heeft geschreven op 26 maart 2022 om 12:27
De Allroad Basic Training gedaan bij Peter. Wat een geweldige ervaring. Ik heb de uitleg en begeleiding als zeer deskundig ervaren. Wat een kennis en wat kan Peter rijden. Ik heb hier veel van geleerd. Nooit eerder had ik in de 40 jaar motorrijden zo'n goede uitleg gehad. Gaaf op het zand en in het bos. Echt een aanrader: BERTT!
Wietse Wietse uit Langweer heeft geschreven op 25 maart 2022 om 00:42
Hallo allemall,

Ik kom net terug van een prachtige lentedag in het prachtige Sallandse heuvellandschap waar we een zeer actieve en leerzame Intermediate training hebben gehad. Zand, heuvels, bospaden, accelereren en remmen in los zand, van alles gedaan! Echt stappen gemaakt met basistechnieken die je niet snel zult vergeten. En een leuke kleine groep waardoor je veel persoonlijke feedback krijgt en ook ruimte voor wat ontspanning en uitwisselen van ervaringen. En met Peter als instructeur is het gook ewoon een heel gezellige dag. Top! En zeker tot ziens bij BERRT want dit smaakt naar meer..... Hechlingen here we come!
Robbert Otterspeer Robbert Otterspeer uit Epe heeft geschreven op 23 maart 2022 om 22:10
Een aanrader voor iedere motorliefhebber.
Je leert eerst je grenzen en beperkingen kennen en krijgt de mogelijkheid deze uit te breiden. Prachtig om te ervaren hoe een groep aarzelend en twijfelende rijders aan het eind van de dag vol overtuiging bospaden singletracks en zandpaden veroveren.
Op naar de intermediate training.
Bert en Erik dank voor deze mooie dag.

Groet Rob.
John Taal John Taal uit Zoetermeer heeft geschreven op 20 maart 2022 om 14:45
Beste Peter en Eric,
Wat een onwijs leuke en leerzame dag, afgelopen donderdag de alraod basistraining gedaan, absolute aanrader voor een ieder die net even dat beetje meer motor beheersing wil ervaren en leren met de hele dag de mondhoeken omhoog. Op naar de volgende.

Grt John Taal
Taco van den Dungen Taco van den Dungen uit Apeldoorn heeft geschreven op 17 november 2021 om 14:21
Een hele mooie en leerzame dag gehad. Onderweg met 250 kg, maar Bert laat zien dat de GS zo licht als een veertje is met rijden en manoeuvreren. Ga zeker kijken naar een vervolgdag, er valt nog veel te leren.
Print Friendly, PDF & Email