Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.159.156 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
571 berichten.
Edwin Edwin uit HENDRIK-IDO-AMBACHT schreef op 17 juni 2018 om 11:36:
Dank je wel Bert voor deze onvergetelijke ervaring het was een leuke en leerzame dag. De techniek en motor beheersing is weer beter geworden. Eerst in het oefenterrein in het bos waar we kruip door en sluip door tussen bomen, kuilen etc en daarna naar een mooie route gereden door de velden wegen achter Deventer. Het was een TOP ervaring!
Marcel Thijssen Marcel Thijssen uit Breda schreef op 16 juni 2018 om 14:24:
11 Juni de Allroad Intermediate gevolgd.
Uitdagende oefeningen in de ochtend op twee zeer geschikte oefenlocaties.
In de middag een mooie rit gereden met tussendoor voldoende tijd voor instructie en begeleiding.

Wederom een super dag! Bedankt!
Anna Jansen Anna Jansen uit Leek schreef op 12 juni 2018 om 13:48:
Dank je wel Bert voor weer zo'n fantastische dag, en dit keer met de Intermediate Training. Ook de 3e keer training doen was weer een feestje, met mooi weer en veel geleerd te hebben. Op naar Hechlingen en dan met de 1200!
Henk Taekema Henk Taekema uit Almere schreef op 12 juni 2018 om 08:52:
We hebben vrijdag 1 juni Offroad Basic training van Werner gehad, erg interressant en leerzaam! Werner, bedankt voor je duidelijke instructie en je scherpe blik tijdens de training. De training op de bospaadjes en zandpaden is een echte confidence builder! Zeer aan te raden voor een ieder die offroad wil rijden in Nederland of op vergelijkbaar terrein!
Jan Heus Jan Heus uit Amsterdam schreef op 7 juni 2018 om 12:14:
Werner, Tineke en Bert, bedankt voor deze leerzame dag! Grensverleggend, fysiek en vooral mentaal, wat er met zo'n motor al niet mogelijk is. Deze dag heb ik niet alleen geleerd, naast de balanstraining, ook nog meer veel en ver vooruit te kijken. Ik kijk zeer zeker uit naar de mogelijkheid om de vervolgtraining te doen!
Rob Rob uit Langbroek schreef op 6 juni 2018 om 21:38:
5 juni Berrt basic training gevolgd. We hebben Instructie gekregen van Werner, op een duidelijke en rustige manier. Hij geeft op interactieve manier uitleg en heeft heel veel tips en tools om je techniek te verbeteren. Een goede mix van theorie en praktijk waar je echt wat aan hebt. Je merkt dat je vaardigheid omhooggaat en je zelfvertrouwen toeneemt.
Al met al een leuke leerzame dag waarin je grenzen verlegt en veel plezier hebt.
Pieter Maaskant Pieter Maaskant uit Zutphen schreef op 6 juni 2018 om 13:33:
Op 4 juni met 4 andere cursisten de Allroad Basic Training gedaan begeleid door Werner. Wat kan je veel leren en meemaken op een dag! Een goed opgebouwde training waarbij je in de ochtend veel basisvaardigheden van het offroad rijden oefent. Door de kleine groepsgrootte (max. 5) krijg je veel persoonlijke aandacht en feedback. De goedverzorgde lunch was ook een goed pauzemoment om in de middag echt het bospad op te rijden en over zandwegen te zweven. Je haalt meer uit jezelf en je motor dan je voor mogelijk had gehouden. Een leuke en leerzame dag met prima begeleiding van Werner.
Jan Willem Jan Willem uit Wolfheze schreef op 5 juni 2018 om 21:17:
Ik heb vandaag de Allroad basic training gedaan. Werner heeft ons vandaag het moois van het all-road rijden bijgebracht op een R1200 GS.
Het was een geweldige dag, waarbij ik veel heb geleerd. Van het op lage snelheid tussen bomen door rijden, tot op hoge snelheid door het zand.
Een echte aanrader voor elke motorrijder.
Tim en Janneke Tim en Janneke uit Amsterdam schreef op 2 juni 2018 om 08:09:
Ontzettend leerzame dag gehad, niet alleen
het hoe, maar ook de waarom maakte de technische handelingen erg begrijpelijk. Een dag waar we tijdens onze reis nog vaak aan terug gaan denken!
Lennart Bos Lennart Bos uit Utrecht schreef op 1 juni 2018 om 22:03:
Vandaag de all-road basis cursus gedaan. Super leuke dag gehad, ondanks het slechte weer. Sterker nog, de regen en gladheid maakte het juist extra uitdagend en leerzaam. Ik was verbaast dat ik in een dagje zoveel kon leren. De cursus werd goed opgebouwd en de oefeningen sloten goed op elkaar aan. Bij elk onderdeel werd niet alleen verteld wat je moest doen, maar ook duidelijk waarom, waardoor het een stuk beter bij blijft. Veel persoonlijke tips en aandacht, zelfs foto's van je houding tijdens een oefening. De dag is fysiek best zwaar, en soms ook best spannend, maar erg leuk om weer op een hele andere manier met je motor bezig te zijn!
Christian Eikens Christian Eikens uit Amsterdam schreef op 29 mei 2018 om 13:52:
Super dag, ik had er vooraf al enorm veel zin in en het heeft mijn verwachtingen ervan overtroffen!!!
Relaxte, maar heldere uitleg van Bert tussen de oefeningen door. Geen oppervlakkige uitleg, maar inhoudelijk en diepgaand over het hoe en waarom.
Op naar de volgende training in Hechlingen!
Rinus Versteeg Rinus Versteeg uit Arnhem schreef op 29 mei 2018 om 11:57:
Afgelopen maandag de NL Intermediate training gevolgd. Voor mij de tweede keer in mijn voorbereiding op de reis naar Noorwegen. Ik wilde meer oefening voor zand. Gezien het weer (30 graden) heb ik meer dan een beetje zand voor de kiezen gekregen. Na de, hoe was het ook alweer, passende en duidelijke uitleg van Bert ging bij mij het knopje eindelijk om. Heerlijk om zo over het zand te 'zweven'. Bert was 'zoals altijd' rustig, duidelijk en altijd met als doel een leerzame dag voor iedereen die de training volgt. Voor mij dus meer zekerheid in de stappen naar Noorwegen. Bert, wederom bedank!
Henk Lammertse Henk Lammertse uit Schagerbrug schreef op 28 mei 2018 om 17:17:
Een super mooie dag gehad afgelopen zaterdag. De verwachting dat het leuk zou zijn is ruimschoots overtroffen,..... het was super leuk!!
In de ochtend weet Bert ons op een hele plezierige, fijne en rustige manier te trainen en vertrouwen in jezelf te geven d.m.v. goed onderbouwde instructies. (korte bochten draaien, staand rijden, noodstop maken, etc.) Na de uitgebreide uitstekende lunch heb ik genoten van de tocht door overijssel, gelderland en hof van Twente over boerenwegen en vooral zandpaden en door bossen.
Bert, hartelijk dank voor deze prachtige ervaring.
Tim van Latum Tim van Latum uit Amsterdam schreef op 27 mei 2018 om 12:49:
Geweldige dag gehad in de prachtige omgeving van Apeldoorn en Diepenheim. Door de technische instructies van Bert gaat je off-road (en on-road) voertuigbeheersing ontzettend vooruit. Bert kan het gebruik van deze instructies goed onderbouwen waardoor het voor mij zeer vertrouwd voelt om dit toe te passen. Kort draaien en hard remmen op onverhard, manoeuvreren door het bos en rijden (boven 50 km/h) over mul zand is geen probleem!

Ber(rt) bedankt en zeker tot ziens!!
Jos Conemans Jos Conemans uit Beek schreef op 25 mei 2018 om 19:30:
Het was een warme dag met een gezellige groep. Ik heb de cursus gereden op een nette huur GS van Bert. Bert werkt super aan je techniek en zeker aan je zelfvertrouwen. De opzet van de cursus is prima. Tekst en uitleg en daarna oefenen. Af en toe een korte pauze waarin hij de techniek nogmaals toelicht. Hoogtepunt van mijn dag was het rijden over het zandpad. Hier krijg je echt zelfvertrouwen van. De koffie bij aanvang, de lunch en het drankje achteraf maken deze dag compleet.

Bert, bedankt voor deze complete en leerzame dag 👍👍
Joost van Opijnen Joost van Opijnen uit Baarn schreef op 25 mei 2018 om 13:16:
Het was weer een geweldige dag met Bert. Wat een vertrouwen geeft dit!
Buck de klerk Buck de klerk uit Schoonhoven schreef op 24 mei 2018 om 22:26:
Vandaag een ontzettend leuke en leerzame training gehad.

Bert gaf ons ervaringsgericht les en wist ons alles te vertellen over de natuurkundige krachten achter het gedrag van de motor waardoor de oefeningen nóg beter landde. Hierdoor hadden we snel alles in de gaten en hoefden we het alleen nog maar toe te passen. En ook hier kregen wij advies van Bert. Volg je dit op? Dan kom je nooit in de problemen!

Het rijden in het mulle zand was voor mij een flinke drempel maar met de juiste uitleg vloog ook ik over de ruiterpaden en onverharde wegen!

Thanks Ber(r)t! Tot 2 juni op de Bush Mechanics Workshop
Arnoud Arnoud uit Amsterdam schreef op 19 mei 2018 om 09:16:
Op een ontspannen manier heb ik geleerd om mijn motor beter te beheersen. Ik had niet verwacht dat ik staand op één voetsteun de motor hangend, kleine bochtjes had kunnen maken.
Daarnaast heb ik veel praktische theorie geleerd. Zo begrijp ik - en heb ik ook ervaren - dat je zonder ABS goed kan remmen in los zand.
Ik had gehoopt wat adrenaline gevoel te ervaren van het offroad rijden, maar dat het zo gaaf zou zijn had ik me niet gerealiseerd. Het heeft me thuis minimaal een uur geduurd om enigszins uit te leggen hoeveel plezier ik heb tijdens mijn ‘Allroad basic training’ heb ervaren. Deze training was voor pas het begin!
Benno Jansen Benno Jansen uit Ootmarsum schreef op 18 mei 2018 om 09:51:
Aan iedereen met een 'offroad 'motor.
Gewoon doen die basic rijvaardigheid allroad!!!!
Het verbreed je kennis en kundigheid op je motor .

P.s Alleen de terugweg over de snelweg was na zo'n dag saai !
Kevin van Eijk Kevin van Eijk uit Beek en Donk schreef op 17 mei 2018 om 20:30:
Intermediate training gevolgd, enkele maanden na de Basic training.

Wederom een goede opbouw, en een goede directe benadering met duidelijke feedback.

Zeker een aanrader!
Lees offline: