Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.146.28 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1209 berichten.
Hugo Hugo uit Zevenaar heeft geschreven op 19 juli 2022 om 23:38
Op 30 juni les gehad van Bert zelf. Zeer nuttig en leerzaam. Zeker een aanrader voor een ieder ook als je geen ambitie om onverhard te rijden. En het zelfvertrouwen in het mulle zand rijden is enorm toegenomen met de tips en tricks die ik geleerd heb.
Gerard Gerard uit Millingen aan de Rijn heeft geschreven op 12 juli 2022 om 11:16
Vrijdag 8 juli de allroad intermediate training met Werner gevolgd. Weer ontzettend veel geleerd, juist omdat Werner zoveel aandacht besteed aan (het herhalen van) de basistechnieken van het off-road rijden. En dat in de prachtige omgeving van Nijverdal. Veel geoefend in een prachtig terrein en na de training via allerlei landweggetjes (verhard en onverhard) weer terug naar Apeldoorn! Wat is Nederland toch mooi. Echt een aanrader!!!
Marcel Mommers Marcel Mommers uit Tilburg heeft geschreven op 11 juli 2022 om 14:33
afgelopen zaterdag de Basic training gedaan met Peter als trainer. Het was een hele leuke dag, leerzaam en nog veel te leren. Beetje spierpijn in de bovenbenen 😄. Bijzonder wat je stapvoets allemaal kan met de GS en dat op een onverharde ondergrond.
Susan Susan uit Hilversum heeft geschreven op 8 juli 2022 om 15:15
Gisteren deelgenomen aan de Basis allroad training. Ik raad alle motorrijdende dames zeker deze cursus aan. Het is heel leerzaam, je krijgt er meer behendigheid door op de motor, vooral bij de kleine manoeuvres die mij vaak onnodig veel energie en kracht kostten. Peter was heel behulpzaam en gaf goede instructies. Het was een topdag en het rijden op de zandpaden was ontzettend leuk om te doen!!
Wim Oosthoek Wim Oosthoek uit Papendrecht heeft geschreven op 7 juli 2022 om 17:00
Gisteren deelgenomen aan de allroad training van Berrt. Echt een geweldige ervaring. De opbouw klopt en de lessen van Erik zijn niet alleen leuk, de fun maar ook leerzaam. Eerst oefenen op het gras en dan na de lunch ineens het veld en de bossen.in Je leert je prestaties op de motor verbeteren en doet handelingen die je voor onmogelijk had geacht en nu: hoppa.
Ben bij het B&B zelf nog even het bos in gereden.
Berrt/ Erik, bedankt. Ik heb al wat motorvrienden geïnformeerd om deel te nemen en later het vervolg.
Tot een volgende!
Gijs Gijs uit Apeldoorn heeft geschreven op 7 juli 2022 om 08:59
Bedankt Erik voor de leuke en leerzame training. De omstandigheden waren super evenals de begeleiding en enthousiasme! Ondanks dat ik al een beetje off-road ervaring had, was het een waardevolle dag!
Scott Scott uit Den Haag heeft geschreven op 6 juli 2022 om 21:36
Vandaag de Allroad Bastic training gevolgd onder begeleiding van Erik. Wat was het een topdag! Inhoudelijk heel goed, vol energie en passie voor het rijden. Erg veel geleerd en een mooie basis om eerste ervaring op te doen op de TET!
Wouter Garot Wouter Garot uit Den Haag heeft geschreven op 6 juli 2022 om 07:29
2 en 4 juli de Basic en Intermediate off road cursus gedaan met 3 collega's. De verwachtingen waren zeker overtroffen en we hebben allemaal genoten van een behoorlijk dosis technische kennis van motorrijden. Werner en Peter zijn super behulpzaam en geven je de juiste instructies die bij je passen. Vallen en opstaan gaf mij steeds minder angst van de, tot nu toe, nieuwe technieken die voor off road van toepassing zijn. Doorzetten en er doorheen gaan is de oplossing om de technieken meester te worden. Het was een gezellige weekeinde die ik wellicht alsnog voor een tweede keer zou willen meemaken. Werner en Peter bedankt voor het delen van jullie kennis en wellicht snel tot ziens.
Marina Marina uit Nijmegen heeft geschreven op 4 juli 2022 om 07:14
Op 30 juni de allroad basic training gevolgd! Superleuke en vooral leerzame dag waarin je veel tips en trucs krijgt waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt op je motor en het rijden op verschillende ondergronden leert. Lunch is super verzorgd en na de lunch breng je het geleerde in de praktijk! Dag is heel goed opgebouwd! Dankjewel Bert voor de leerzame en leuke dag! Op naar de volgende cursus! Ik raad deze cursus echt iedereen aan!!!!
Arno Arno uit Beverwijk heeft geschreven op 3 juli 2022 om 15:23
18 juni deelgenomen aan de Allroad Basic training Onder de bezielende leiding van Werner.
Het was een inspannende en gezellige dag 🌞
Veel geleerd en ervaring opgedaan
Fijn dat het kleine groepjes zijn waardoor er veel aandacht is een op een.
Werner legt alles duidelijk en gestructureerd uit
De lunch was goed verzorgd 🍔 🍻
Heb de Cursus op mijn eigen G310GS gedaan
Maar voor de volgende huur is toch maar een grotere
Helaas is er geen F850GS te huren, jammer
Dan maar zo’n Boxer 🥳

Tot 30/8 😎
Robert Fokker Robert Fokker uit Noord-Scharwoude heeft geschreven op 30 juni 2022 om 12:36
Een dag vol met tips en tric's onderbouwt met theorie om offroad te kunnen rijden. Mijn persoonlijke doelstellingen zijn meer dan behaald. Pittige oefeningen (in de regen), uitstekende uitleg en voorbeelden van grootmeester Bert, prima lunch en een hele gave rit in de middag. Mijn skills zijn er echt op vooruit gegaan en ik kan iedereen die dit overweegt deze cursus aanraden. Ik reed deze dag met standaard wegbanden (zonder nopprofiel dus) en het is wonderbaarlijk hoeveel grip je nog hebt mits de techniek goed wordt toegepast, ik heb hier veel van geleerd. Tot ziens op de Intermediate training.
Bert bedankt!
douwejanreitsma@gmail.com douwejanreitsma@gmail.com uit Alkmaar heeft geschreven op 29 juni 2022 om 15:20
Beste Ber(r)t en alle anderen. De regen stopte op 20220624 om een uur of 11:00 in de ochtend. Hierna konden we echt aan de slag. Een fijne en vooral leerzame dag gehad. Weer een paar nieuwe doelen bereikt opstappen, bochten, greppeltjes en een paar duidelijke oefeningen meegekregen om te verbeteren. Het tempo en de uitleg en de oefening is perfect op elkaar afgestemd. Het eten ging er na goed naar binnen ... 's middags het geleerde in praktijk gebracht. In het spelbosje de kuilen en heuveltjes op verschillende manieren weten te 'trotseren'. De cirkel van Kamm werkt echt op het schuine vlak ... Ik kan nog wel een uurtje doorgaan ... Bert bedankt. Mede cursisten bedankt ... Het was een fijne leerzame dag ...
Collin Rijnvis Collin Rijnvis uit Hoofddorp heeft geschreven op 29 juni 2022 om 10:25
Voor de tweede keer (na een jaar) de intermediate training gedaan. Deze keer niet van Bert, maar van Werner. Was weer een super leerzame dag. Dankzij het herhalen van deze training heb ik echt weer een paar goeie stappen kunnen zitten met mijn offroad skills. Het doel was zelfvertrouwen kweken in het zand, en dat is zeker gelukt! Op zand met een dot gas de bocht uit komen is heerlijk! Kan iedereen aanraden deze training een tweede keer te doen als je zelf niet genoeg offroad km's maakt. Het heeft mij echt verder gebracht!
Chris De Boer Chris De Boer uit Julianadorp heeft geschreven op 28 juni 2022 om 18:30
Fantastische training meegemaakt 23-06-2022 met Werner, was wel wat warm 32 graden☀️
Weer een hoop geleerd en vertrouwen gekregen in het omgaan met een motor in het terrein 👍🏻

Tot ziens in Duitsland 🤪👍🏻

P.s geen spierpijn deze keer
Stefan klaver Stefan klaver heeft geschreven op 26 juni 2022 om 11:48
Op zoek naar meer techniek achter het allroad rijden met een zware motor kwam ik via de KNMV uit bij Berrt. Een dag met diverse weertypes, ondergronden, en veel praktijk heeft mij gegeven wat ik zocht. Een kleine en gezellige groep onder leiding van de grootmeester. Op naar de intermediate-training!

Bedankt Ber(r)t!
Taco van den Dungen Taco van den Dungen uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 juni 2022 om 09:37
Vrijdag 17 juni de training Intermediate gevolgd en wat een mooie dag was het. Bert gaf zelf de training en wat een kennis en ervaring en natuurlijk mooie verhalen! En wat wordt door oefening zo'n 1250 "licht", je kunt er veel meer mee dan je in eerste instantie denkt. Ook het vertrouwen wat je krijgt met de training maakt het rijden door mul zand relatief makkelijk.
Kijk nu al uit naar de training in Hechlingen! Tot snel!!
Marco de Boer Marco de Boer uit Schagen heeft geschreven op 25 juni 2022 om 19:32
Fantastische intermediate training gehad van Werner.
Je merkt dat er behoorlijk wat kennis in huis is om iedereen vaardigheden bij te brengen.
De training was heel uitdagend en heb zeker weer voldoende bagage meegekregen om mee te gaan oefenen. Het was behoorlijk pittig bij 32 graden! Dat zorgde ervoor dat de training flinke energie kostte.
Ik zou de training zo weer overdoen, wel met een graadje of 10 minder dan 😂
Mijn broertje was ook mee en samen willen we de intermediate in Hechlingen gaan doen, tot dan!
Ron Prudon Ron Prudon uit Utrecht heeft geschreven op 24 juni 2022 om 22:30
Vandaag een allroad training gevolgd bij Berrt door Mister Bert himself.
Een hele leuke interactieve dag met veel praktijk. De regen zorgde voor een extra dimensie bij het rijden op het natte gras maar dat mocht de pret niet drukken. Verbazingwekkend hoe je met 80 over een zandweg kunt rijden en een gecontroleerde noodstop kunt maken in het mulle zand. Leuke stukjes gereden door verschillende soorten terrein. Bert, dank je wel voor jouw instructie, het plezier en de nieuwe inzichten.
Rob Bergevoet Rob Bergevoet uit Ugchelen (Apedloorn) heeft geschreven op 24 juni 2022 om 20:06
17 juni met een groepje (motor)vrienden de intermediate training gevolgd onderleiding van Bert. Het was niet alleen warm vanwege het weer, maar juiste ook vanwege de inspanning en het enthousiasme van de groep. Na een zeer leerzaam en intensief ochtendprogramma op een lokaal crossterreintje, gaf een noodzakelijke lunch weer voldoende power om 's middags door de bossen van Hellendoorn te rijden. Volgens via lokaal onverharde wegen richting Deventer en met een heerlijk koud 0,0% biertje de dag afsluiten bij Berrt Headquaters. Prachtige dag en op naar de ongetwijfelde 100% zandtraining. Many thxs to Bert (Berrt)
Eelco Kuijpers Eelco Kuijpers uit Rotterdam heeft geschreven op 23 juni 2022 om 18:28
Vrijdag 17 juni deelgenomen aan de basis all road training in Ossendrecht. Een goed verzorgde dag welke ik als zeer leerzaam heb ervaren. Instructeur Kees-Jan is zeer vaardig in zowel het rijden als het instrueren. Ik heb er van genoten en schrijf mijzelf snel in voor het vervolg. Bedankt!!
Print Friendly, PDF & Email