Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.241.26 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
625 berichten.
Tim Tim uit Amsterdam schreef op 11 april 2019 om 20:01:
Op 10 april heb ik de VRO All-road Basic gedaan. Ontzettend veel geleerd en veel lol gehad, ga er wel vanuit dat je de helemaal gesloopt maar voldaan bent. Ik kom zeker terug voor de hierop volgende cursus! Ontzettend genoten!
Erwin van Beek Erwin van Beek uit Capelle aan den IJssel schreef op 10 april 2019 om 22:42:
Echt super dag gehad vandaag met Werner, goeie opbouw van info en aan het eind van de dag kwam alles samen.
Maurits jonker Maurits jonker uit Wormer schreef op 10 april 2019 om 05:38:
Ik heb 9 april de offroad basis traning gedaan bij werner
De training is echt super! Zeer goeie uitleg over je houding maar ook precies wat je banden en motor doet in het offroad rijden.
Ik had nooit gedacht dat je na 1 zo'n dag al zover kan komen. Nogmaals een super leuke dag gehad en ik zou het iedereen aanraden je merkt dat je veel meer beheersing leert over je motor!

Werner nogmaals bedankt voor de leuke dag! Tot de volgende!
Luuk Luuk schreef op 9 april 2019 om 20:36:
Basic training op 5 april. Superduidelijke uitleg, hele leerzame dag en een leuke en mooie middagroute. Verbluffend veel voortgang in korte tijd. Geen moment spijt van gehad.
Bart Bart uit Rheden schreef op 9 april 2019 om 19:36:
Vandaag de basis cursus all road gedaan bij Werner, super gaaf. Mij Himalaya een stuk beter leren kennen. Geleidelijk de techniek opgebouwd en na de lunch heerlijk rijden over zandpaden. Al mijn doelstellingen gehaald. Thanks.
Thomas Thomas uit Amsterdam schreef op 9 april 2019 om 14:16:
Vrijdag 5 april de basistraining gedaan in Apeldoorn. Erg leuke, informatieve, leerzame, verrassende en actieve dag gehad. Dit smaakt naar meer en als ik niet uitkijk heb ik er een nieuwe hobby bij. Dankjewel Werner en tot de volgende keer.
Rob Nijhof Rob Nijhof uit Borne schreef op 7 april 2019 om 19:42:
5 april met gezellige en zeer kundige 🙂
groep de basistraining genoten! Genoten is hier het juiste woord!
Doe nu dingen die ik een dag ervoor niet in mijn hoofd zou halen en het kan gewoon!
Werner bedankt voor deze openbaringen en zeker tot ziens! Die G van GS ga ik wat vaker aanspreken!!
Lars Lars uit Veenendaal schreef op 7 april 2019 om 08:48:
Zaterdag 6 April heb ik de Allroad Basic training gedaan olv Werner. Mijn doel was om, ondanks veel offroad ervaring op allerlei terreinen, maar altijd op een lichte machine, een objectief geluid te ontvangen wat je wel en niet moet en kan doen met een allroad op het onverharde. Dat is heel fijn gelukt. Inhoudelijke fijne en complete instructie, aandacht voor de hele groep en een partij bagage aan informatie waar je na deze training nog lang mee kunt oefenen. Waardevolle investering van tijd en geld en ook nog eens een hele fijne dag. Bedankt BERRT!
Norbert Norbert uit Enschede schreef op 6 april 2019 om 19:52:
5 april de basis Allroad training gevolgd onder leiding van Werner, Heel veel geleerd over de mogelijkheden van een GS. Er wordt ook goed gekeken naar ieders individuele niveau waardoor iedereen veel leert op de dag. Dit is zeker een aanrader voor iedereen met een grote allroad motor.
Hella Doijer Hella Doijer uit Bussum schreef op 5 april 2019 om 22:11:
Op 2 april heb ik de basis Off Road training gevolgd. Goede uitleg en goede begeleiding. Een fijne dag gehad waarin ik een hoop geleerd heb. Werner bedankt. 👍
Edwin Boon Edwin Boon uit Hendrik Ido ambacht schreef op 4 april 2019 om 21:44:
3 april hebben we met een groepje van 6 man de intermediate training gevolgd bij Bert. Hij neemt je mee in de fijne kneepjes van het echte motor off road rijden. Legt dit uit in begrijpelijke taal en last je rustig oefenen op de mooiste stukken terrein. Bos, weiland, zandpaden het komt allemaal voorbij. Ben je op zoek naar een leuke leerzame training voor je motor beheersing is dit echt een aanrader, ik heb weer veel geleerd en een leuke dag gehad 👍
Rob Rob uit Zeist schreef op 4 april 2019 om 00:02:
Vandaag de Intermediate Training gedaan met Bert in het oosten van het land. een hele leerzame dag om mijn off-road technieken weer eens bij te schaven en mijn ingeslopen foutjes af te leren. Met de duidelijke uitleg van Bert en vooral ook het hoe en waarom is dit ook een bijzonder nuttige dag geweest , en vooral ook een hele leuke dag.
Heerlijk gereden en genoten van alles wat off-road op een zware GS met je doet.!
Harry Harry schreef op 3 april 2019 om 07:23:
Gisteren de AllRoad Basis Training gevolgd, fantastische dag gehad. Genoten van de prachtige omgeving en de mogelijkheden om offroad te rijden. De dag is prima verzorgd, ik heb mijn GS toch nog weer beter leren kennen, uitstekende training voor iedere motorrijder. Een aanrader ! Gaat zeker vervolgd worden. Bedankt Werner !
Piet Oomkes Piet Oomkes uit Leusden schreef op 1 april 2019 om 22:52:
28 maart off-road training bij BERRT gevolgd. Erg gezellig en veel geleerd. Goede lunch, vooral de krentenwegge was een succes. Echt een aanrader, wel doodvermoeiend. De hele dag op de stepjes staan. Advies: zorg voor een helm waarmee je ook nog iets kan zien als je gebukt op de motor staat. Dan kan je tenminste de gewenste/beste houding aannemen.
Marielle Marielle uit Zeist schreef op 1 april 2019 om 20:26:
Net als Frank heb ik op 28 maart de basiscursus off-road gevolgd bij Bert. Ik sluit me aan bij zijn reactie. Ik ben erg positief over de cursus. In het verleden heb ik veel op de snelweg gereden en heb nu eindelijk mijn wens om een keer off-road te rijden verwezenlijkt. En ik moet zeggen: Het smaakt naar meer 😄. Het was een openbaring wat allemaal mogelijk is met de R1200GS als je deze tenminste goed beheerst en daar schort het bij mijn nu nog wel aan. Tijdens de cursus bleek dat ik de basistechnieken onvoldoende beheers en dat ik nog heel wat oefening kan gebruiken. Deze cursus heeft me enorm gemotiveerd om mijn basis te gaan verbeteren, zodat ik later dit jaar mee kan rijden met de off-road dagtochten en me ergens volgend jaar kan aanmelden voor Hechlingen. Bert, je gaat me dus vaker zien 😃.
Frank Frank uit Rotterdam schreef op 1 april 2019 om 12:57:
28 maart een basiscursus off-road gevolgd. Erg leuk om te doen en ik heb veel geleerd. Je doet veel kennis op, maar na de cursus is het zeker zaak om al de vaardigheden te blijven oefenen en te verfijnen.
Prachtige omgeving en Bert weet al de mooie off-road wegen te vinden. Een goede lunch is inclusief, en dat kan je goed gebruiken nadat je intensief de nieuwe technieken hebt geoefend. Al met al, als je een all-road hebt, moet je dit gewoon doen, en merk je dat het niet eng is, maar juist super leuk om het asfalt te verlaten.
Marcel Marcel uit Breda schreef op 1 april 2019 om 09:14:
Ik heb 26 Maart een fantastische dag gehad met Kees Jan! De individuele training sloot perfect aan op mijn niveau. Goede oefeningen, met ruim voldoende uitdaging. Op het moment zelf werd de oefening nog wat uitgebreid, aangepast, verlengd of verkort. Aan de hand van wat goed was voor mij. Alle aspecten die ik voor ogen had kwamen aan bod. Rijden en bochten in zand. Uitdagende single tracks. En ook hele uitdagende single tracks! Geweldig! De omgeving Bergen op Zoom en Roosendaal was super! Veel zeer geschikte oefenlocaties, veel mooie paden en onverharde wegen om te rijden en alles aan elkaar te verbinden. Verbazend hoe veel mooie stukken daar zijn.
Pierre Van Nechel Pierre Van Nechel uit Kalmthout schreef op 27 maart 2019 om 15:09:
Gisteren in Apeldoorn de basis allroad training bij en met Bert gevolgd. Daar ik mij onzeker voelde heb ik dit met een huurmotor van Bert gedaan. Vandaar in Apeldoorn en niet in Bergen-op-Zoom.
Een hele hoop zaken gedaan waarvan ik niet dacht ze ooit te kunnen. Blijven oefenen is de boodschap.
Ik kijk met grote tevredenheid terug op een bijzonder leerzame dag die ook zijn tol eist aan vermoeidheid indien je van uit het niets aan alle onderdelen wil deelnemen... En voor diegenen die hier wat aan hebben : je raakt zo een paar (zweet)kilootjes kwijt. Voor herhaling vatbaar.
Michel Wettstein Michel Wettstein uit Den Haag schreef op 27 maart 2019 om 12:50:
Gisteren de Allroad training gekregen. Na de kennismaking meteen aan de slag gegaan. Bert geeft een zeer rustige en duidelijke uitleg en hij laat zien hoe de techniek in de praktijk werkt. Het eerste wat ik dacht was dat mij dat nooit zou lukken...
We gaan gelijk aan de slag en ineens ontstaat er een gevoel dat mijn 1200 zich veel makkelijke laat bedienen dan ik ooit gedacht had...
De training wordt opgebouwd waardoor de eerdere vaardigheden steeds meer gebruikt moeten worden en het 'gevoel' met de motor steeds beter wordt. Na de laatste serie oefeningen is het tijd om 'echt' te gaan spelen door met het groepje een rit achter Bert aan te maken. De dingen die we onderweg doen, had ik voor deze training niet gedurfd.
Na de rit is er een evaluatie en neemt iedereen met een grote glimlach het certificaat graag aan!
Enorm bedankt voor deze waanzinnig leuke en leerzame dag Bert, ik kom graag terug!
Bert Schuiling Bert Schuiling uit Ooosterhout Gld schreef op 25 maart 2019 om 12:24:
vrijdag 22 maart bij prachtig weer een leerzame
allroad training ervaren, ga met opgedane kennis
zeker verder oefenen.wil hierbij Werner bedanken voor zijn prettige en
zeer informatieve manier van instrueren met persoonlijke aandacht.
Lees offline: