Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.207.152.62 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
540 berichten.
Mario Mario uit Breda schreef op 2 mei 2018 om 19:40:
Een uitstekende basic training gevolgd in Bergen op Zoom. Zeer leerzaam ochtenddeel en schitterende route in de middag. Kees Jan geeft heldere en persoonlijke aanwijzingen op een fijne manier. Prima te doen met je eigen motor. Top dag!!
Anna Anna schreef op 1 mei 2018 om 20:41:
Dit was een geweldige ervaring: de leukste motor training tot nu toe.
Heel veel geleerd in korte tijd.
Het enige nadeel: ik ben opeens niet meer zo blij meer met mijn streetbike als hiervoor. Ik wil ook een GS! 🙂
Boy van Kakerken Boy van Kakerken schreef op 1 mei 2018 om 07:10:
Een superdag gehad! Ik heb de Allroad Basic Training gevolgd en heb hier veel nieuwe technieken geleerd die gedurende de dag toegepast zijn en waarvan ik aan het begin van de dag nog dacht van, dat gaat mij nooit lukken met zo'n zware machine. Opbouw van de training is erg goed, van de basis tot het praktisch toepassen in het veld. Uitleg is erg duidelijk, tevens is de groep compact waardoor persoonlijke begeleiding ook mogelijk is. Al met al, top! Een aanrader voor degene die meer wilt doen met zijn machine dan alleen asfalt rijden;)!
Hoogstede Optiek & Horen, Michel Hoogstede Optiek & Horen, Michel uit Nistelrode schreef op 1 mei 2018 om 00:04:
Moet regelmatig met de motor naar klanten aan huis over B-wegen en dat is met mijn all-road-ervaring in al die regen en modder niet altijd even handig.
Dus maar even een serieuze training volgen bij BERRT in Apeldoorn.
En daar leer je pas echt rijden in de blub en op los zand, balans-kijken-remmen-sturen-heuvels en kuilen met 60 Km/h door de bossen, bochten leren aansturen als een profi(wel nog ff oefenen natuurlijk ;-).
Bert het was een heerlijke ervaring geweldig genoten prachtige omgevingen en wat heb jij een vertrouwen in je cursisten, SUPER!!
Ik kan nu met een gerust hart voor mijn werk het buitengebied in zonder om te hoeven rijden.
En ja....
Het smaakt naar meer, veel meer dus...
Tot de volgende training.
Michel Hoogstede
Kirsten Kirsten uit Velsen schreef op 29 april 2018 om 20:06:
Blauwe plekken,zweet en spierpijn maar het was de moeite waard. Grenzen verlegd en veel geleerd.
Het was ZO gaaf om te doen!
Roland B Roland B uit Zaanstreek schreef op 29 april 2018 om 17:05:
In gedacht wilde ik ooit een keertje een Allroad cursus volgen, nu weet ik dat ik dit al veel eerder had moeten doen!!! Onder begeleiding van Werner is dit een geweldige maar ook vermoeiende dag geworden. Mijn vertrouwen om het onverharde op te zoeken en 100% gegroeid door deze dag. Van de pittige en oefeningen in de ochtend zoals korte bochtjes draaien, remmen met en zonder ABS op zand en gras, mini parcours tot aan single tracks in een bosperceel en zandpaden op de terugweg de funfactor is 100% en zorgt voor een grote glimlach in je helm.
Eelco Struik Eelco Struik uit Mijdrecht schreef op 29 april 2018 om 09:36:
Wat een geweldige dag! Toch in eerste instantie wat bedenkingen, is de GS niet te zwaar, vooral in het mulle zand, maar ik ben verbaasd hoeveel ik geleerd heb tijdens deze dag. Eerst stoeien in het weiland, korte bochtjes draaien en vervolgens het bos in over smalle paadjes, door de modder en tot slot een fraaie terugroute over de zandwegen. Goede uitleg en feedback, dank je Werner, top gedaan. Vermoeiende dag, maar dubbel en dwars waard, ik rij nu met een gerust gevoel het onverharde pad op....
Frank Frank uit RegioEindhoven schreef op 29 april 2018 om 08:38:
Laat je niet op het verkeerde been zetten: eerst naar BERRT en dan pas naar Hechlingen (D). Wij hebben deze training gedaan na jaren lange ervaring met reizen in Zuid Europa op zeer kleine, soms onverharde weggetjes. Daar zijn we altijd prima doorheen gekomen maar eigenlijk heb je geen idee waarom en hoe 😁. Werner heeft ons een mooie zowel theoretisch als praktisch goed onderbouwde inkijk gegeven in de eerste stappen van het allroad rijden. Super gaaf, zeer gezellig, prima verzorgd en heel erg leerzaam. Een top-dag en zeer de moeite waard, een echte aanrader, ook voor de ervaren rijder!
Victor Victor schreef op 27 april 2018 om 23:20:
Wat een waanzinnige ervaring! Echt een super gave dag gehad! Veel geleerd, gelachen en genoten. De huur motoren waren vooral in het begin even wennen. Maar na het ochtend programma (in de wei) ging het allemaal een stuk makkelijker. Na de lunch eerst nog even het geleerde oefenen in een 'prive' bos(je) en daarna terug richting Berrt, maar niet zonder eerst ook nog wat te leren over rijden op zandwegen en nog wat rem techniek! Wauw, wat een dag. Na afloop wezen uit eten in restaurant 'De Bon Vivant' op aanraden van Werner (de instructeur) Ook een schot in de roos! Werner, dank je wel voor de zeer geslaagde dag!
Paul Prinzhorn Paul Prinzhorn uit Purmerend schreef op 18 april 2018 om 12:09:
Gisteren onder leiding van Werner een hele mooie en leerzame dag gehad
Zelf heb na alle ervaring die ik heb toch een zware en vermoeiende dag gehad
22graden maar met de mede cursisten toch veel opgestoken
Wist niet dat zo een motor zoveel kan dus ook oefeningen gedaan die ik anders zelf nooit zomaar zou doen
Mijn dank aan Werner en Berrt
Marcel Kremers Marcel Kremers uit Barendrecht schreef op 18 april 2018 om 08:47:
16 april 2018 Allroad Basic training, Bergen op Zoom.
Goede start locatie, fantastische routes met veel wisselende ondergrond in mooie omgeving.
Prachtige lange off-road paden en heerlijke single tracks door het bos. Net als in Apeldoorn is ook Bergen op Zoom een prima plek om je off-road vaardigheden aan te scherpen, mede door de uitstekende uitleg van Kees Jan. Dank voor deze leerzame en vrolijke dag.
walter walter uit Hendrik ido ambacht schreef op 17 april 2018 om 23:13:
Vandaag 16-4-2018 een offroad basic training gedaan. Ondanks dat ik vanaf 1990 al motor rijd ongeveer 8- 10k per jaar heb alle soorten motoren gehad zelfs zijspannen. Heel veel VRO cursussen en nu ben ik gaan off road rijden. Dit is een andere dimensie van motorrijden.Dit had ik eerder moeten doen, de uitleg van Kees-jan is rustig maar duidelijk. De theorie hoort erbij maar is niet hinderlijk , het is een inspannende dag geweest met heel veel uitdagingen maar ik heb zoveel plezier gehad dat ik hier zeker een vervolg op gaat geven. Ik zal het iedereen aanraden het maakt je meer motorrijder, het kost iets maar het is het waard. Ben in Bergen op Zoom geweest en dit is een prachtige lokatie. Bedankt kees-Jan langenberg en mede cursisten Ada,Arco,Marcel voor deze leuke dag!
Paul Klopper Paul Klopper uit Schalkhaar schreef op 17 april 2018 om 21:50:
Zaterdag 24-4-18 een All road basis training gedaan onder begeleiding van Werner. Wat een leuke en leerzame dag is dit geweest. De routes die we hebben gereden waren min of meer in onze “achtertuin”. Echt super gaaf!!
Echt een aanrader!! Heel gemoedelijk en veel fun.
Arco en ada troost Arco en ada troost uit Middelharnis schreef op 16 april 2018 om 20:50:
Vandaag 16-4-2018 een offroad basic training gedaan samen met mijn vrouw olv kees-Jan langenberg. Wij hebben deze dag als zeer leerzaam ervaren door de perfecte uitleg van KJ.
We kunnen deze training aan een ieder aanbevelen . Ik zelf heb ongeveer 30 jaar motorrij ervaring en weer heel veel opgestoken. Mijn vrouw die zelfs een aantal keren de onderkant van haar motor inspecteerde😊heeft genoten van deze dag.👍👍. Nogmaals dank aan KJ en onze medecursisten voor de leuke dag.
Simon Simon uit Mander schreef op 16 april 2018 om 09:25:
afgelopen zaterdag de basic training o.l.v. Werner mogen doen - absolute TOP-dag! Veel geleerd en veel plezier! Werner bedankt!
Radboud Radboud uit Leiden schreef op 14 april 2018 om 11:50:
Samen met vrienden de allroad basic gedaan. Erg leuke en leerzame dag, waarin Bert ons meenam in de basics van allroad. Het geeft je een stuk meer vertrouwen als je zelf ervaart dat je zo'n zware allroad stapvoets op een postzegel kan draaien en ook hard in rul zand kan remmen. Aanrader! Smaakt naar meer.
Anita Anita uit Amstelveen schreef op 13 april 2018 om 14:14:
12 april met echtgenoot en 3 vrienden de allroad basis cursus in Apeldoorn gevolgd.
Had van te voren al 2 nachten slecht geslapen omdat ik het spannend vond.
Maar de cursus werd mooi opgebouwd en aan het eind van de dag reed ik relaxed met 50 km over zandwegen, kleine paadjes en keren op de weg werd een makkie.
Voor meer vaardigheid een leuke leerzame cursus. Op naar het vervolg.
Mark van Rijswick Mark van Rijswick uit Apeldoorn schreef op 10 april 2018 om 20:17:
Ik heb vandaag de Basic Training gedaan om wat meer vertrouwen te krijgen in onverhard rijden voor een aanstaande motorvakantie naar Spanje. Dit doel is absoluut gehaald! Met alle geduld en rekening houdend met de inwendige mens heeft Bert een programma gedraaid wat aansloot bij mijn niveau. Daarbij heeft Bert ook nog aangegeven dat hij het geen bezwaar vindt om eventuele opkomende vragen over belading / rijtechnieken / etc na de training per mail te beantwoorden.
Als je mocht twijfelen: gewoon doen!
Ronnie Ronnie uit Oudewater schreef op 10 april 2018 om 20:13:
Een woord geweldig Bert!!
Wat een dag dit smaakt naar meer veel meer.
Ik blijf het zeggen met hele simpele oefeningen zo zware motor door allerlei ondergronden te loodsen ben er nog steeds verbaasd erover Bert.
Hechtlingen en Furstenau here we come..👌
Jan Erkelens Jan Erkelens uit Drachten schreef op 9 april 2018 om 08:35:
op 6 april heel erg goede intermediate offroadtraining van Bert gehad.
Wat kan die man goed uitleggen zeg!! Met name hoe je bochtjes moet maken en goed kunt remmen. En niet te vergeten hoe je goed óver en niet ín zand kunt rijden: achterop hangen en gaaaaas!
Ook was het weer vanouds gezellig.
Lees offline: