Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.185.97 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
849 berichten.
Eduard Eduard heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 11:16:
Afgelopen donderdag met Bert de intermediate gedaan. Een mooie dag zandhappen (soms letterlijk) rond Nijverdal en Hellendoorn. Veel geleerd over heuvels, bochten, kijken en kantelen. En onbedoeld een les noodplakken en spoedreparatie van een lek gereden band. Dankzij de kundigheid van Bert toch het hele programma kunnen afronden. Met aan het eind een prachtige (offroad) tocht terug naar Apeldoorn. Super!
Reinier de Jong Reinier de Jong uit Reeuwijk heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 09:32:
20 augustus de Intermediate cursus gedaan. Veel geoefend en uitgeprobeerd op het parcour. Kijken wat je kan en waar je grenzen liggen. De 1250GS geeft geen krimp, mijn motoriek daarintegen moet flink aan het werk. We rijden veel en dat geeft je de gelegenheid om te voelen wat een motor doet als je ook maar een paar centimeter je knieรซn verder naar achteren in het zadel klemt. Fantastische ervaring! Ook verbazend dat je op een relatief klein stukje land zo'n mooi parcour kan hebben.
In de middag veel zandpaden en bospaden gereden. Fantastisch dat het nog kan. Zuid Holland: regel dat ook eens voor ons aub! Bedankt Bert! En ook "Bie Olthof" voor de gastvrijheid!
Aidan Aidan uit Utrecht heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 22:17:
Als een echte offroad beginner, ik vond het Allroad opleiding heel goed. Na slechts een dag, ik heb nu veel meer vertrouw dankzij het structuur van het opleiding. Hartstikke bedankt Werner!
Jo Jo uit Uithoorn heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 21:17:
Heerlijke dag gehad, eerst basisoefeningen uitgelegd en zelf vertrouwen opbouwen. Dasrna oefeningen in praktijk bremgen in het bos en zandweggetjes. Genoten van een mooie dag
Marielle Marielle heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 13:06:
Woensdag voor de tweede keer deelgenomen aan de basic training. Veel geleerd en weer een stuk zekerder geworden. Weet beter wat de motor kan, maar vooral wat ik zelf kan. Nu veel oefenen. Dus daarom gelijk maar opgegeven voor de Twenterit en ook voor de mechanic workshop om ook op dat vlak mijn motor beter te leren kennen. Werner, bedankt voor de heldere uitleg en de prettige manier van les geven. Ik vond het erg fijn om steeds in kleine stapjes op het eigen niveau verbeteringen aan te brengen. Tot ziens!
Reinier van kuik Reinier van kuik uit Montfoort heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 10:47:
Fijne leerzame basic offroad cursus gehad nu wel spierpijn in de boven benen
Binnenkort vervolg?
Daniel Daniel uit Utrecht heeft geschreven op 19 augustus 2020 om 07:42:
Ha Werner! Ik kijk met veel plezier, en een beetje spierpijn zelfs, terug op de Allroad Basic Training. Nooit gedacht in 1 dag zoveel gevoel en vertrouwen te krijgen bij de motor op het onverharde. Helemaal te danken aan jouw rustige en grondige manier van uitleggen. Dat ik niet alleen weet wat ik moet doen maar ook waarom is een grote plus. Dank en tot de volgende!
Reinier de Jong Reinier de Jong uit Reeuwijk heeft geschreven op 10 augustus 2020 om 14:01:
Hallo Werner,

Het was een hele belevenis. Hitte (36 graden) gras, zand, modder, bos, boomstammen, geulen, gaten en bulten. Waar begin je aan zal je denken. Nou, na een goede uitleg gewoon aan de slag. Dank voor alle support en het geduld. Heel veel geleerd over techniek, het gevoel wat erbij komt en om jezelf flink uit de comfort zone te halen. Op internet is veel te vinden over offroad rijden, maar ja, ik ben een "doen en voelen" mens. Veel geleerd, fantastische dag gehad en weer een beetje een betere motorrijder geworden. En dat virus....tsja, dat is er al wel een beetje: Kan niet wachten tot de 20e voor de vervolgtraining! Tot ziens!
Gerard Hensels Gerard Hensels uit Alkmaar heeft geschreven op 9 augustus 2020 om 12:18:
Werner,
nogmaals bedankt voor de toffe en goedverzorgde dag gisteren bij de Basic Training. Top instructie en goede opbouw op het grafveldje waardoor de zenuwen al snel minder werden.
โ€˜S middags lekker over de zandweggetjes stofhappen. Fijn dat je ook uitgebreid uitlegde dat het zandrijden bij >60Km uur makkelijker wordt...๐Ÿ˜ฌ. Ik had voldoende vertrouwen opgebouwd dus dan maar alle remmen los... En bij de hoogzomerse temperatuur waan je je dan even een deelnemer in Le Dakar...๐Ÿ˜„
Ran Ran heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 11:27:
Op een hete zomerdag de Basis training gevolgd bij Berrt. Werner had rekening gehouden met het weer en veel water meegenomen en ook de uitleg zoveel mogelijk in de schaduw gegeven. Goede rustige uitleg met lekker veel rijden. Leuke en gezellige dag gehad.
Edwin Dekkers Edwin Dekkers uit Roosendaal heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 08:45:
Op 7-8-20 rondom Bergen op Zoom de basistraining gedaan welke werd verzorgd door Kees-Jan.
Mijn doelstelling was op voorhand glashelder: ik wil meer vertrouwen krijgen om met mijn 1250 GSA door het terrein te kunnen rijden.

Terugkijkend op deze dag kan ik niet anders dan heel tevreden zijn. Ik heb persoonlijk echt stappen gezet en durf me nu over te geven aan de mogelijkheden van de machine.

Kees-Jan geeft het vertrouwen dat je zoekt. Nooit pusherig, met geduld en kennis van zaken neemt hij je stap voor stap mee in deze voor mij nieuwe wereld. Never, ever gedacht dat ik aan het einde van de dag met mijn paar maanden oude GSA door mountainbike paadjes zou durven sturen, tussen en over bomen heen, door een greppel, bergje op en haaks naar rechts.

Kortom, een zeer hete (35 graden C) maar super geslaagde dag.

Op naar de volgende!๐Ÿ‘
Anne Anne uit terschelling heeft geschreven op 4 augustus 2020 om 14:40:
De basic training op 18 juli gedaan. Echt een aanrader. Steekt er veel van op.
En een fantastisch leuke en gezellige dag bovendien! Top. Dank!
Sharlon Hellement Sharlon Hellement uit Tilburg heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 20:05:
Goedendag allemaal, ik heb 12 en 30 juli de cursussen offroad bij Bert gevolgd en ben zeer tevreden met de geleverde diensten.
Ik raad ze iedereen aan.
The man knows his stuff
Valentijn Geo SCHOLTEn Valentijn Geo SCHOLTEn uit Nimy (Belgiรซ) heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 09:35:
Werner bedankt voor deze leerzame, leuke en afwisselende off road dag. Oa geleerd dat je met een grote zware motor en de 1ste versnelling heel wat meer kunt doen dan alleen optrekken en direct door naar de 2de versnelling. Kom zeker nog eens terug. Nogmaals bedankt!!
Gert Gert heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 08:46:
Vorige week Intermediate training gevolgd met Bert als instructeur (wat kan hij het toch makkelijk uitleggen en voordoen!) . Kort samengevat een fantastisch dag (ook door het weer) waar we veel nuttige zaken hebben geleerd. De dag is een mooie mix tussen oefeningen (prachtig circuitje) en lekker rijden, toepassen en vooral genieten. Bert en Berrt dank voor deze mooie en verzorgde dag. Op naar Hechlingen...
Rein Rein uit Aalsmeer heeft geschreven op 2 augustus 2020 om 15:31:
Hoi Werner, je haalde mijn nervositeit snel weg met je heldere uitleg bij de oefeningen ondersteund met je foto's. Met veel lol over de zandwegen en door de bossen gereden zonder 'Oh-Shit' momenten. Leuke groep mede cursisten maakte het een welbestede dag die naar meer smaakt. Heb er een groter hart van gekregen en vanmorgen het lokale strandje onveilig gemaakt waar ik voorheen met een boog omheen reed. Bedankt Cu next time. Richard & Rein
John John uit Beek heeft geschreven op 1 augustus 2020 om 11:19:
Gisteren de Allroad Basic Training gevolgd met veel plezier. Dit was mijn eerste kennismaking met off-road rijden en het is heel goed bevallen. Goede afwisseling van theorie en praktijk gegeven door Werner. Complimenten voor Werner voor de goede begeleiding en ook voor de hele groep voor de gezellige en leerzame dag. Ik kan het iedereen aanraden. We gaan nu het geleerde in de praktijk oefenen en daarna zou ik graag de intermediate cursus willen doen. ๐Ÿ‘
Robert Robert uit Den Haag heeft geschreven op 1 augustus 2020 om 09:17:
Afgelopen week de Basic training gevolgd. Superleuke dag gehad en stapsgewijs onwijs veel geleerd. De dag is mooi opgebouwd waardoor steeds wat nieuws leert en in de middag alles al direct gebruikt op bos- en zandpaden. Ik ga zeker kijken naar de vervolgcursus!
Hans Hans uit Spijkenisse heeft geschreven op 31 juli 2020 om 13:11:
Hoi Allemaal, met Peter als kerseverse instructeur en Werner als 2e instructeur hebben wij de basic cursus gevolgd. Superleuk en leerzaam zoals ze de cursus opbouwen en je daardoor steeds meer controle en techniek aanleert. Startend op een grasveld en later door de bossen crossend en remmen en gas geven in het zand.
Ook tof dat ze fotoโ€™s van je maken tijdens de training zodat je thuis nog eens wat terug kan zien.

Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar met een vervolg opleiding!
Dankjewel mannen!
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem heeft geschreven op 31 juli 2020 om 10:18:
Onder leiding van Bert op 30 juli de intermediate training in Nijverdal gevolgd. Prachtig weer, mooie omgeving en veel mul zand. Bert legt de oefeningen deskundig en onderbouwd uit, doet het voor en dan zijn wij aan de "beurt". Niet goed...! Effe finetunen en door.. ! Leuke dag, goede lunch en aan het einde van de dag stralende gezichten met een laagje stof. Bedankt .
Print Friendly, PDF & Email