Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.62.41 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
839 berichten.
Edwin Dekkers Edwin Dekkers uit Roosendaal heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 08:45:
Op 7-8-20 rondom Bergen op Zoom de basistraining gedaan welke werd verzorgd door Kees-Jan.
Mijn doelstelling was op voorhand glashelder: ik wil meer vertrouwen krijgen om met mijn 1250 GSA door het terrein te kunnen rijden.

Terugkijkend op deze dag kan ik niet anders dan heel tevreden zijn. Ik heb persoonlijk echt stappen gezet en durf me nu over te geven aan de mogelijkheden van de machine.

Kees-Jan geeft het vertrouwen dat je zoekt. Nooit pusherig, met geduld en kennis van zaken neemt hij je stap voor stap mee in deze voor mij nieuwe wereld. Never, ever gedacht dat ik aan het einde van de dag met mijn paar maanden oude GSA door mountainbike paadjes zou durven sturen, tussen en over bomen heen, door een greppel, bergje op en haaks naar rechts.

Kortom, een zeer hete (35 graden C) maar super geslaagde dag.

Op naar de volgende!๐Ÿ‘
Anne Anne uit terschelling heeft geschreven op 4 augustus 2020 om 14:40:
De basic training op 18 juli gedaan. Echt een aanrader. Steekt er veel van op.
En een fantastisch leuke en gezellige dag bovendien! Top. Dank!
Sharlon Hellement Sharlon Hellement uit Tilburg heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 20:05:
Goedendag allemaal, ik heb 12 en 30 juli de cursussen offroad bij Bert gevolgd en ben zeer tevreden met de geleverde diensten.
Ik raad ze iedereen aan.
The man knows his stuff
Valentijn Geo SCHOLTEn Valentijn Geo SCHOLTEn uit Nimy (Belgiรซ) heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 09:35:
Werner bedankt voor deze leerzame, leuke en afwisselende off road dag. Oa geleerd dat je met een grote zware motor en de 1ste versnelling heel wat meer kunt doen dan alleen optrekken en direct door naar de 2de versnelling. Kom zeker nog eens terug. Nogmaals bedankt!!
Gert Gert heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 08:46:
Vorige week Intermediate training gevolgd met Bert als instructeur (wat kan hij het toch makkelijk uitleggen en voordoen!) . Kort samengevat een fantastisch dag (ook door het weer) waar we veel nuttige zaken hebben geleerd. De dag is een mooie mix tussen oefeningen (prachtig circuitje) en lekker rijden, toepassen en vooral genieten. Bert en Berrt dank voor deze mooie en verzorgde dag. Op naar Hechlingen...
Rein Rein uit Aalsmeer heeft geschreven op 2 augustus 2020 om 15:31:
Hoi Werner, je haalde mijn nervositeit snel weg met je heldere uitleg bij de oefeningen ondersteund met je foto's. Met veel lol over de zandwegen en door de bossen gereden zonder 'Oh-Shit' momenten. Leuke groep mede cursisten maakte het een welbestede dag die naar meer smaakt. Heb er een groter hart van gekregen en vanmorgen het lokale strandje onveilig gemaakt waar ik voorheen met een boog omheen reed. Bedankt Cu next time. Richard & Rein
John John uit Beek heeft geschreven op 1 augustus 2020 om 11:19:
Gisteren de Allroad Basic Training gevolgd met veel plezier. Dit was mijn eerste kennismaking met off-road rijden en het is heel goed bevallen. Goede afwisseling van theorie en praktijk gegeven door Werner. Complimenten voor Werner voor de goede begeleiding en ook voor de hele groep voor de gezellige en leerzame dag. Ik kan het iedereen aanraden. We gaan nu het geleerde in de praktijk oefenen en daarna zou ik graag de intermediate cursus willen doen. ๐Ÿ‘
Robert Robert uit Den Haag heeft geschreven op 1 augustus 2020 om 09:17:
Afgelopen week de Basic training gevolgd. Superleuke dag gehad en stapsgewijs onwijs veel geleerd. De dag is mooi opgebouwd waardoor steeds wat nieuws leert en in de middag alles al direct gebruikt op bos- en zandpaden. Ik ga zeker kijken naar de vervolgcursus!
Hans Hans uit Spijkenisse heeft geschreven op 31 juli 2020 om 13:11:
Hoi Allemaal, met Peter als kerseverse instructeur en Werner als 2e instructeur hebben wij de basic cursus gevolgd. Superleuk en leerzaam zoals ze de cursus opbouwen en je daardoor steeds meer controle en techniek aanleert. Startend op een grasveld en later door de bossen crossend en remmen en gas geven in het zand.
Ook tof dat ze fotoโ€™s van je maken tijdens de training zodat je thuis nog eens wat terug kan zien.

Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar met een vervolg opleiding!
Dankjewel mannen!
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem heeft geschreven op 31 juli 2020 om 10:18:
Onder leiding van Bert op 30 juli de intermediate training in Nijverdal gevolgd. Prachtig weer, mooie omgeving en veel mul zand. Bert legt de oefeningen deskundig en onderbouwd uit, doet het voor en dan zijn wij aan de "beurt". Niet goed...! Effe finetunen en door.. ! Leuke dag, goede lunch en aan het einde van de dag stralende gezichten met een laagje stof. Bedankt .
Bram Bram uit Soest heeft geschreven op 30 juli 2020 om 13:19:
24 juli de intermediate training gevolgd met Bert als instructeur. Rustig met praktische concrete aanwijzingen, feedback en het waarom een bepaalde techniek helpt heeft Bert mij in deze training verder geholpen in het allroad rijden. Deze training is echt een stap verder dan de basic training. Mijn grenzen verlegd (de GS " its a rental 'so don't be gentle) een paar keer neergelegd en veel geleerd.

Bedankt voor weer een mooie training.
Pieter Pieter uit Den Haag heeft geschreven op 29 juli 2020 om 20:32:
op 27 juli de Allroad basic training gehad van Bert, een zeer ervaren en kundige instructeur die de techniek van het Allroad rijden op een prettige manier kan overbrengen, voor mij een zeer leerzame en geslaagde dag.

In de ochtend wordt er vooral veel geoefend op basis techniek, waarbij kijken en balans een soort toverwoord zijn om de oefeningen correct uit te voeren, en ja vallen en opstaan hoor.
De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en er is een goede modus tussen theorie en praktijk.

Na een goede lunch zijn we naar een bos gereden met een leuk opgezet parcours waarin een aantal kuilen en obstakels zitten, daarna nog zandpaden en gravel gereden, kortom genieten.

Voor volgend jaar zet ik de intermediate training in Hechlingen alvast in mijn agenda.

Bert bedankt voor deze leuke dag, aan je enthousiasme zal het niet liggen, dit kan je tot je 70ste blijven doen ๐Ÿ˜‰tot in Hechlingen.
John John uit Apeldoorn heeft geschreven op 28 juli 2020 om 17:50:
Gisteren een geweldig mooie dag gehad. Duidelijke instructies van Bert. Hij brengt het op een prettige en duidelijke manier. Er is voor iedere cursist genoeg aandacht van Bert. Mijn insteek voor deze cursus was om eens mee te maken hoe het off-road rijden is. Het was hard werken en plezierig om te doen. Leuke en leerzame dag gehad. Bedankt Bert.
Dennis Dennis uit Papendrecht heeft geschreven op 27 juli 2020 om 13:42:
Geweldige dag gehad en heel veel geleerd van Bert. Op een ontspannende manier weet hij de soms lastige stof (na drie rondjes mag je bij de tak op de grond links af en door de kuil ;-)) aan ons verstand te krijgen. Nogmaals dank en ik kom terug voor vervolg training met grotere motor ๐Ÿ˜‰
Bob Bob heeft geschreven op 26 juli 2020 om 23:57:
Onder begeleiding van Bert de Allroad Basic Training gevolgd. Veel theoretische onderbouwing en veel ruimte om zelf te oefenen. Goede aanwijzingen gekregen en veel meegekregen wat ik zelf niet had gemerkt. Verdere verzorging voor eten en drinken was top.
Jan Jan uit Ede heeft geschreven op 26 juli 2020 om 19:03:
Nog nagenietend van de Allroad Basic training van 11 dagen geleden de Intermediate training gevolgd op 24 juli. Ook tijdens deze training wordt je onder de zeer deskundige leiding van Bert eerst stapsgewijs begeleidt in het beheersen van de gehuurde 1250 GS op de heuvels en dalen van een Sallandse crossbaan. Na de uitstekende lunch wacht een mooi parcours over zeer mulle en moeilijk begaanbare zandpaden. Na deze geweldige training is het All Road rijden een feest !! Kortom een superdag, Team BERRT en mede-cursisten bedankt ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Richard Meewis Richard Meewis uit Amstelveen heeft geschreven op 26 juli 2020 om 14:13:
Op 12 juni dit jaar heb ik de Allroad Basic Training gevolgd op een snikhete dag, onder begeleiding van Werner. Omdat dit zooooโ€™n heerlijke, fantastische en prettige kennismaking was, was het Vrijdag 24 juli de dag voor een Allroad Intermediate Training onder leiding van Bert. Het was wederom weer zoโ€™n dag, ik houd het kort: Een Aanrader Voor Iedereen ๐Ÿ˜ท. Bert bedankt! Nu nog even sparen voor de volgende...
Harold Harold uit Apeldoorn heeft geschreven op 25 juli 2020 om 19:47:
22 juli de Basis Training Offroad gedaan met Bert.
Mooie, leerzame dag. Uiteraard basisvaardigheden offroad opgedaan, wat ook je motorbeheersing op de weg ten goede komt. Aan het eind van de dag rij je over paden waar je โ€˜s ochtends alleen maar van kan dromen.
Bert brengt je op een ontspannen manier de basisbeginselen bij. Ik ga me verdiepen in vervolgcursussen.
Albert Albert uit Twello heeft geschreven op 23 juli 2020 om 16:45:
Op 22 juli om 8 uur 's ochtends beloofde ik Bert alles te doen wat hij me die dag zou opdragen (op motorgebied!!). Zo geschiedde....na 'altijd staan', bochtjes, slalom, remproeven, kuilen, palen, boomstammen, zandwallen, bush-, zand- en gravelpaden weet ik me een weer wat completere motorrijder. Chapeau Bert!! Kundig, goede technische en praktische uitleg en gezellig. Het was een mooie dag.
Enige minpuntje (kan Berrt ook niks aan doen): alles veel te droog....
Chris van Voorbergen Chris van Voorbergen uit Beverwijk heeft geschreven op 23 juli 2020 om 10:11:
Allroad Basic Training gedaan. Een fantastische dag gehad, heel veel geleerd van Bert, hij geeft duidelijke uitleg en instructies. aan het einde van de dag beschik je over heel wat nieuwe technieken. Ik zeg doen die cursus!! en op naar de volgende!
Print Friendly, PDF & Email