Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.186.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
886 berichten.
Eric Eric heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Ondanks de hoosbuien en alle modder een erg goede dag gehad. Top route gereden en kijk uit naar de advanced dag.
Paul Paul uit Appelscha heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Berrt, bedankt voor deze natte en slipperige dag was een leerzame ervaring.
Ron Ron heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Bert, geweldig leerzame, natte, blubberige en gezellige dag! Volgend jaar voor herhaling vatbaar.
Arne Visser Arne Visser uit Huizen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
ha Bert,De basiscursus afgelopen vrijdag was een leuke en leerzame dag. Ontspannen opbouw en we hadden een leuk groepje.Ik kan hiermee weer eventjes zelf mee aan de gang. Ik ga oefenen wat ik nu geleerd heb. Ik moet dat in het 'automatische reflex' gebied zien te krijgen. Daarna weer een stapje verder? Ik denk het wel! Mijn BMW F800GS kan een heleboel......, nou ik nog!
Axel van ''t Hoen Axel van ''t Hoen uit Gouda heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Beste Berrt, het was een geweldige ervaring! Kan/durf nu dingen met de GSA die ik voorheen voor onmogelijk achtte. Ik ben/word geen crossbeest, maar deze cursusdag levert mij veiligheid en rijgemak op. Bovendien ook een erg gezellige en vrolijke dag!
Guus Hessels Guus Hessels uit zevenhuizen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
beste Bert, gisteren geweldige training gehad. Ik heb dingen gedaan met mijn gs1200a waarvan ik nog niet wist dat dat kon en dat ik die ook nog durfde (bv 60km per uur over een zandpad). Voor mij is een nieuwe dimensie in het motorrijden geopend + meer zekerheid in het rijden op niet asfalt wegen.dank en spasibo
Gert-Jan Gert-Jan uit Den Bosch heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Gisteren werkelijk een fantastische dag gehad met Bert en mijn motor vrienden. Als zeer onervaren rijder wilde ik hier een aantal positieve slagen in maken. Mijn verwachtingen zijn zwaar overtroffen. Ik voel me een stuk zekerder op de motor en zeker in het off road gedeelte. De uitleg van Bert, de oefeningen, de ritten en dat je merkt dat je vooruit gaat is te gek en uniek. De cursus bij Bert beveel ik voor 200% aan.
Mai-San Wan Mai-San Wan uit Uithoorn heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Gisteren All-Road training gevolgd heb redelijk wat off-road ervaring maar door wat blessures tijd niet kunnen doen. Heb deelgenomen op mijn eigen GS1200 Adventure met TKC80 gemonteerd zeker een aanrader ondergrond was nat en glad door veel regenval.Heb de dag als leerzaam en gezellig ervaren het was erg prettig hoe Bert met de mensen omgaat en de rustige en duidelijke uitleg. Zeer geslaagde dag met leuke single tracks en veel zandpaden.Dank Bert ga volgend jaar zeker een weekend naar Duitsland om nog meer ervaring op te doen....
Floris Floris uit Rotterdam heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Afgelopen week de offroad rit in Andalusi─В┬л gedaan, in een woord: machtig. Onder begeleiding van Bert en Bob Coerse prachige ritten gemaakt, het was zwaar, uitdagend, lekker en leuk.Gezellige groep, goed eten, mooi weer, super omgeving. Een aanrader dus, echt iets om nooit meer te vergeten.Graag tot een volgende keer!
Martijn Martijn uit Uden heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Afgelopen weekend hebben we een fantastische training gehad van Bert in Hechlingen. Wat gaaf was het, om steeds weer het uiterste proberen te bereiken, steeds weer iets verder te gaan en jezelf steeds weer te kunnen verbeteren. En wat je dan na een weekend al kan is verbluffend. Kort draaien, remmen, (hoge) heuvels op en af, zandbak, waterbak, geitepaadjes, Ho-Chi-Minh routes, en ga zo maar door. Het gevoel van je motor steeds onder controle hebben is super en smaakt zeker naar meer. De eerste afspraken zijn al gemaakt!Maar buiten het rijden, was het vooral ook goed georganiseerd, de training goed opgebouwd en het gezelschap allemaal erg gezellig. BMW heeft een mooi concept in een super speeltuin met een geweldig product (de nieuwe 1200 GS), maar met Bert als instructeur is de training pas echt een succes.Bedankt Bert en medecursisten!
Mark Mark uit Uden heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Wat een ongelooflijk mooie speeltuin daar in Hechlingen. En wat hebben we geboft, het was een super tof weekend, vele grenzen verlegd, Wat kan zo een GS toch veel, slim van BMW om zulke heerlijke machines daar te gebruiken.Maar onder de bezielende leiding van Bert, enorm veel geleerd, als Bert het doet, lijkt het zo gemakkelijk. Voor mezelf heb ik echte bergen overwonnen, bijna bloed, zweet en tranen. Als groep is het leuk geweest. Leuk Hotel.Goed gedaan Bert en Tineke.Groet van Mark
Michel Michel uit Appingedam heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
2 Geweldige dagen gehad in het enduro park van BmW te Hechlingen, de glimlach vooraf, te zien op de foto die Bert maakte voordat we kennis gingen maken met het BMW geweld, werd een grijns van oor tot oor na 2 dagen een geweldig goeie training gehad te hebben van Bert. Onze groep met Erwin, Robin, Ric, Mark, Martijn, Sacha en mijzelf motiveerden elkaar tot het verleggen van de grenzen en ondersteunden elkaar bij het tillen na een val van de motoren en iedereen ging tot het uiterste en haalde naar mijn weten zijn eigen doelen. Lol hebben, techniek beheersen, die steile lange klim op, het onverwachte aankunnen, herstellen, spierpijn trotseren, grenzen verleggen, slagen met de remproeven(voor mij persoonlijk want in Diepenheim kon ik mijn achterrem niet eens goed vinden), teamspirit ervaren, lekker afzien............. Dit smaakt naar veel meer en die mogelijkheden ga ik voor mezelf onderzoeken en dan hoop ik jullie allemaal weer eens tegen te komen. In de Alpensee tour, in Spanje of in Diepenheim. Waar dan ook! Dank je wel BERRT en Tineke Duursma.
Niels Van Vaerenbergh Niels Van Vaerenbergh uit Affligem heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Berrt, bedankt voor deze super toffe 2 daagse te Hechlingen. Ik had nooit gedacht dat zowel ik als mijn machine dit kon. Wat jij ons in deze 2 dagen geleerd hebt, valt niet in enkele woorden samen te vatten.Wist niet dat je zo kon zweten door wat bergjes op en af te rijden op je allroad.Ik kom volgend jaar zeker terug voor de vervolg training.Bedankt,Niels
Chris Chris heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Na twee dagen &quot,Hechlingen&quot, totall los uithijgen op het terras met een alcoholvrij biertje van Berrt kon ik bijzonder voldaan terugkijken voelde ik me net als de uitzendkracht van Tempo Team:Bert, het waren twee fantastische dagen en je ziet me vast en zeker terug voor een vervolg op deze basistraining.Het heeft voor mij een nieuwe dimensie toegevoegd aan het motorrijden en ik ga binnenkort de TKC 80's monteren onder mijn adventure.
Robin Robin uit Gemert heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Wat een fantastische 2 dagen in Hechlingen! Dankzij deze training zijn mijn persoonlijke grenzen weer een heel eind verlegd. In maar 2 dagen tijd, heeft Berrt (en de nieuwe GS1200, wat een goed ding is dat!) iemand die eigenlijk al wat problemen had met de kunst van heel kort draaien op de motor zover kunnen krijgen dat hellingen van 30 meter hoog en zo steil dat je er amper op kon staan wel goed te beklimmen waren (met de nodige respect uiteraard). Zoals alle cursussen die Berrt geeft, was deze 2-daagse training heel goed en rustig opgebouwd, met een logische uitleg van de techniek bij elke onderdeel. Geen moment zorgen gehad over de best indrukwekkende dingen die wij aan het doen waren. Met vallen en opstaan (zo weinig mogelijk uiteraard) en deze zeer persoonlijke aanpak kom je er wel. Volgend jaar ben ik zeker weer 2 dagen in Hechlingen en dan is de doelstelling de hele steile, lange, smalle en met keien bezaaide padjes met die slinkse slingers naar links en rechts goed te beklimmen!Dank aan Berrt en Tineke en alle medecursisten voor 2 dagen vol lol en gezelligheid.
Sacha Sacha uit Roermond heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Afgelopen weekend de tweedaagse Enduro training in Enduropark Hechlingen (D) via BERRT gedaan. We hebben twee dagen verschikkelijk veel lol gehad in de steengroeve van BMW. Een locatie die uitnodigt om grenzen te verleggen. En dat is deze twee dagen heel erg goed gelukt. Van beklimmingen van rotspaadjes tot lekker glibberige modderpaadjes met heerlijke boomwortels toe. Niet eng, heel goed opgebouwd met uitstekende begeleiding. Dit smaakt naar meer.. Bert, heel erg bedankt voor de goede instructies en uitstekende opbouw. Dit was zeker niet de laatste Hechlingen voor me.!! Nou hebben we wel een probleem. Die nieuwe GS smaakt naar meeeeeer....
Marc Marc uit SLeeuwijk heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Hoi Berrt,Afgelopen woensdag de Training gedaan. Was prima en vermoeiend maar zeker leerzaam. Na 27 jaar ervaring op de weg geleerd dat je nog lang niet alles beheerst en dat wat je kan moet afleren in het terrein.Dit ruikt zeker naar meer. 😀 Gr Marc.
Roel Roel uit Houten heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Wederom een fantastische dag. Deze cursus doe ik nu voor de tweede keer. De eerste keer was ik totaal uitgeput en dat was nu niet het geval. Dat gaf mij in ieder geval de overtuiging dat ik geleerd heb van de eerste keer. Toch bleef de cursus een uitdaging. Sommige zaken herhaald maar ook nieuwe items. De BMW GS 1200 blijft een heerlijke machine. Maar bovenal een super gezellige dag gehad.
Erik Erik heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
Hoi Bert,ik kan mij bijna aansluiten bij Edo zijn ervaring. Echter ik was de grootste de zwaarste van het stel en heb mijn 1150GS ook heerlijk door het slijk kunnen halen. veel geleerd van jou en mijn fiets. grenzen verleggen door net even iets meer uit mijn eigen kunnen te halen. Hier ga ik zeker profijt van hebben.Nogmaals bedankt voor de mooie ervaring en leerzame dag.
Edo de Bakker Edo de Bakker uit Breda heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24:
The &quot,day after&quot, Berts training sta ik met veel voldoening mijn GSA schoon te maken. Ik was de kleinste met de dikste machine, das best lastig in behoorlijk vette Twentse modder!!! Deze dag had een meervoudig doel. Natuurlijk een betere motorrijder worden, en veel lol beleven. Voor mij was het ook het afscheid van mijn BMW R1150 GS adventure. Bert heeft me over allerlei paden laten rijden die de band met mijn motor versterkte. Ik rijd ongeveer 20.000 km per jaar, maar de 100 die we vandaag reden hebben me intens laten genieten en het afscheid nog heftiger gemaakt. De cursus klopt van voor naar achter, maar de kracht zit hem in de instructeur. Hij brengt je over ieder obstakel en praat je desnoods door de greppel!Bert, onwijs bedankt voor deze speciale dag!!
Print Friendly, PDF & Email