Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.185.97 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
849 berichten.
Bram Bram uit Soest heeft geschreven op 30 juli 2020 om 13:19:
24 juli de intermediate training gevolgd met Bert als instructeur. Rustig met praktische concrete aanwijzingen, feedback en het waarom een bepaalde techniek helpt heeft Bert mij in deze training verder geholpen in het allroad rijden. Deze training is echt een stap verder dan de basic training. Mijn grenzen verlegd (de GS " its a rental 'so don't be gentle) een paar keer neergelegd en veel geleerd.

Bedankt voor weer een mooie training.
Pieter Pieter uit Den Haag heeft geschreven op 29 juli 2020 om 20:32:
op 27 juli de Allroad basic training gehad van Bert, een zeer ervaren en kundige instructeur die de techniek van het Allroad rijden op een prettige manier kan overbrengen, voor mij een zeer leerzame en geslaagde dag.

In de ochtend wordt er vooral veel geoefend op basis techniek, waarbij kijken en balans een soort toverwoord zijn om de oefeningen correct uit te voeren, en ja vallen en opstaan hoor.
De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en er is een goede modus tussen theorie en praktijk.

Na een goede lunch zijn we naar een bos gereden met een leuk opgezet parcours waarin een aantal kuilen en obstakels zitten, daarna nog zandpaden en gravel gereden, kortom genieten.

Voor volgend jaar zet ik de intermediate training in Hechlingen alvast in mijn agenda.

Bert bedankt voor deze leuke dag, aan je enthousiasme zal het niet liggen, dit kan je tot je 70ste blijven doen ๐Ÿ˜‰tot in Hechlingen.
John John uit Apeldoorn heeft geschreven op 28 juli 2020 om 17:50:
Gisteren een geweldig mooie dag gehad. Duidelijke instructies van Bert. Hij brengt het op een prettige en duidelijke manier. Er is voor iedere cursist genoeg aandacht van Bert. Mijn insteek voor deze cursus was om eens mee te maken hoe het off-road rijden is. Het was hard werken en plezierig om te doen. Leuke en leerzame dag gehad. Bedankt Bert.
Dennis Dennis uit Papendrecht heeft geschreven op 27 juli 2020 om 13:42:
Geweldige dag gehad en heel veel geleerd van Bert. Op een ontspannende manier weet hij de soms lastige stof (na drie rondjes mag je bij de tak op de grond links af en door de kuil ;-)) aan ons verstand te krijgen. Nogmaals dank en ik kom terug voor vervolg training met grotere motor ๐Ÿ˜‰
Bob Bob heeft geschreven op 26 juli 2020 om 23:57:
Onder begeleiding van Bert de Allroad Basic Training gevolgd. Veel theoretische onderbouwing en veel ruimte om zelf te oefenen. Goede aanwijzingen gekregen en veel meegekregen wat ik zelf niet had gemerkt. Verdere verzorging voor eten en drinken was top.
Jan Jan uit Ede heeft geschreven op 26 juli 2020 om 19:03:
Nog nagenietend van de Allroad Basic training van 11 dagen geleden de Intermediate training gevolgd op 24 juli. Ook tijdens deze training wordt je onder de zeer deskundige leiding van Bert eerst stapsgewijs begeleidt in het beheersen van de gehuurde 1250 GS op de heuvels en dalen van een Sallandse crossbaan. Na de uitstekende lunch wacht een mooi parcours over zeer mulle en moeilijk begaanbare zandpaden. Na deze geweldige training is het All Road rijden een feest !! Kortom een superdag, Team BERRT en mede-cursisten bedankt ! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Richard Meewis Richard Meewis uit Amstelveen heeft geschreven op 26 juli 2020 om 14:13:
Op 12 juni dit jaar heb ik de Allroad Basic Training gevolgd op een snikhete dag, onder begeleiding van Werner. Omdat dit zooooโ€™n heerlijke, fantastische en prettige kennismaking was, was het Vrijdag 24 juli de dag voor een Allroad Intermediate Training onder leiding van Bert. Het was wederom weer zoโ€™n dag, ik houd het kort: Een Aanrader Voor Iedereen ๐Ÿ˜ท. Bert bedankt! Nu nog even sparen voor de volgende...
Harold Harold uit Apeldoorn heeft geschreven op 25 juli 2020 om 19:47:
22 juli de Basis Training Offroad gedaan met Bert.
Mooie, leerzame dag. Uiteraard basisvaardigheden offroad opgedaan, wat ook je motorbeheersing op de weg ten goede komt. Aan het eind van de dag rij je over paden waar je โ€˜s ochtends alleen maar van kan dromen.
Bert brengt je op een ontspannen manier de basisbeginselen bij. Ik ga me verdiepen in vervolgcursussen.
Albert Albert uit Twello heeft geschreven op 23 juli 2020 om 16:45:
Op 22 juli om 8 uur 's ochtends beloofde ik Bert alles te doen wat hij me die dag zou opdragen (op motorgebied!!). Zo geschiedde....na 'altijd staan', bochtjes, slalom, remproeven, kuilen, palen, boomstammen, zandwallen, bush-, zand- en gravelpaden weet ik me een weer wat completere motorrijder. Chapeau Bert!! Kundig, goede technische en praktische uitleg en gezellig. Het was een mooie dag.
Enige minpuntje (kan Berrt ook niks aan doen): alles veel te droog....
Chris van Voorbergen Chris van Voorbergen uit Beverwijk heeft geschreven op 23 juli 2020 om 10:11:
Allroad Basic Training gedaan. Een fantastische dag gehad, heel veel geleerd van Bert, hij geeft duidelijke uitleg en instructies. aan het einde van de dag beschik je over heel wat nieuwe technieken. Ik zeg doen die cursus!! en op naar de volgende!
Maarten Zwart Maarten Zwart uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 22 juli 2020 om 14:48:
Tegen het middaguur van de cursusdag reed ik over bospaden (eigen motor) waarover ik 4 uur daarvoor niet gepiekerd had om het te proberen.

Bert geeft duidelijke instructies, laat je uitproberen en evalueert regelmatig tussentijds. Altijd met een stevige theoretische onderbouwing en met ruimte voor humor.

De allroad basis cursus is ontzettend leuk om te doen en aan het einde van de dag voel je je een completere motorrijder. Een aanrader voor op z'n minste iedere GS liefhebber!
Ivo Ivo uit Bovensmilde heeft geschreven op 22 juli 2020 om 10:19:
21-7 Allroad Basic Training gedaan onder leiding van Werner. Los van het feit dat ze fantastisch weer hadden besteld was ook de training super leerzaam. In de ochtend veel behendigheid op lage snelheid en dus hard werken en zweten en uiteindelijk in de middag met 70 over een mul zandpad rijden. Fijne instructeur, super de luxe huurmotor, mooie locatie. Dus al met al een top dag. Ik kom zeker terug voor de volgende cursus๐Ÿ‘
Ivonne van Dongen Ivonne van Dongen uit Herwen heeft geschreven op 20 juli 2020 om 12:28:
Afgelopen vrijdag de basis training gedaan in Diepenheim. Onder leiding van Bert een geweldige, leerzame dag gehad. Ik wilde nog meer 'eigen' zijn met de motor en deze beter beheersen.
De mannen waren wel wat meer vertrouwd met de motor, maar ik heb veel mee kunnen doen, op mijn eigen niveau, in mijn eigen tempo.
Veel geleerd en veel meer vertrouwen gekregen. Een aanrader voor iedereen die gewoon graag op de motor zit en even uit zijn/haar comfortzone wilt gaan, maar ook van een uitdaging houdt. Dit is de basis!
Bert gaf mij, met zijn geduld, vertrouwen. Chapeau!
Bedankt.
Benjamin Bommel Benjamin Bommel uit Ede heeft geschreven op 19 juli 2020 om 18:59:
Zaterdag 18 juli 2020 een cursus gehad van Bert. Zeer kundige en ervaren motorrijder. Bert is in staat om met beeldende voorbeelden de motortheorie uit te leggen. Hierdoor ben je goed in staat om te begrijpen waarom je bepaalde dingen wel of juist niet moet doen.

Het was een geweldige dag met een groep mensen. Na het eind van de dag was ik fysiek op maar vele ervaringen rijker. Ik had van te voren nooit gedacht dat ik de dingen met een motor kon doen wat ik die dag heb gedaan.

Ik kan her iedereen absoluut aanraden om bij Bert een cursus te volgen!
Hans Deijkers Hans Deijkers uit Roosendaal heeft geschreven op 17 juli 2020 om 06:39:
Afgelopen maandag een erg leuke en zeer leerzame dag gehad.
Na een lekker bakje koffie bij Berrt in Apeldoorn met de huurmotor (1250GS) naar Diepenheim gereden.
Veel geleerd onder leiding van Bert, cursus is zeker een aanrader!
Op naar de volgende.
Tim Tim uit Amsterdam heeft geschreven op 14 juli 2020 om 17:53:
Erg leuke en leerzame cursus! De uitleg van Bert en Erwin was erg behulpzaam. Na vijftien jaar motorrijden (en bochtentrainingen) nog veel geleerd over rijtechniek en veiligheid. En lekker in de modder geploeterd! Huurmotor is een aanrader, vanwege de noppenbanden en aanpassingen aan de motor.

Fysiek was het ivm een knieblessure voor mij te zwaar om de hele dag vol te maken. Bert en Erwin hebben me goed opgevangen en de route aangepast, zodat ik in ieder geval nog mee kon kijken en luisteren. Bedankt!
Gigi Gigi uit Breukeleveen heeft geschreven op 14 juli 2020 om 16:48:
Na jaren op een GS te rijden wilde ik toch graag weten wat nu echt mogelijk is met dit type motorfiets anders dan veel asfalt kilometers maken. Te gekke combinatie van stoere dingen doen en serieus werken aan je motor beheersing. Heel veel nieuwe technieken geleerd en heel erg gave dingen gedaan. Echt een aanrader om je motorfiets beter te leren beheersen onder omstandigheden die in de eerste instantie doodeng lijken (mul zand en gladde modder bijvoorbeeld). De dag is heel relaxed opgebouwd en alles wordt uitgelegd met een gedegen theoretische onderbouwing en praktische oefeningen, waarna alles in de praktijk gebracht wordt waarbij alles samenvalt. Echt een topdag, niet twijfelen, gewoon doen! Is het niet voor het avontuur, dan voor je eigen veiligheid! Op naar de vervolgcursus/Hechtlingen. Bert en Erwin, dank voor deze te gekke en leerzame dag!
Tot snel! Met hartelijke groet, Gigi
Martijn Martijn uit Oostvoorne heeft geschreven op 14 juli 2020 om 12:40:
Donderdag 9 juli voor dag en dauw de wekker om op tijd in Apeldoorn te zijn voor een dag offroad basic training van Berrt. Na mijn inschrijving al wat teasers per e-mail ontvangen met instructies en aandachtspunten vooraf en wat tips over wat je alvast kunt doen om goed de dag te kunnen starten. Spannend!

Bij aankomst bij Berrt in Apeldoorn gastvrij ontvangen met een bak koffie en kennisgemaakt met onze instructeur Werner. Vervolgens op de zo goed als nieuwe R1250GS huurmotor (wat een mooi ding!) naar Diepenheim gereden en daar de overige deelnemers van die dag ontmoet. Tijdens de kick-off worden de persoonlijke leerdoelen doorgenomen en geeft Werner aan hoe de dag globaal gaat verlopen. En dan aan de slag!

De ochtend zijn we bezig met basistechniek op het natte gras, in plaats van zitten wordt het nu staan op de steps, in plaats van meeleunen wordt het tegenleunen. Korte bochten draaien, door een geul rijden, staand stoppen en wegrijden. Erg vermoeiend, want het is allemaal nieuw, maar superleerzaam en leuk! Super ook, hoe Werner de theorie over motorfiets en zijn berijder combineert met de oefeningen in de praktijk. Je gaat echt veel meer begrijpen van de natuurkundige wetten die van toepassing zijn op je motorfiets, van grip tot zwaartepunt, van naloop tot aslast. Het helpt enorm om te snappen hoe je het best offroad kunt rijden.

Na de lekkere lunch gaan we richting een bos voor een rondje รฉcht offroad. Door de regen van de dagen ervoor een ware beproeving. Wat ben ik blij met de huurmotor met noppenbanden, veel respect voor twee medecursisten die met hun eigen fiets met straatbanden aan de slag zijn. Werner moet ook toegeven dat het vandaag een 'echte' offroad-dag is met al die nattigheid, maar het maakt er wel een echt avontuur van!

Na het bos gaan we richting zand- en modderpaden. Hier leren we remmen met en zonder ABS op het achterwiel en pakken we de voorrem erbij. De snelheden gaan wat omhoog, belangrijk om de kijktechniek hierop aan te passen. Langzaamaan komen we via wat mooie offroad-paden weer richting Apeldoorn, waar we na het aftanken en schoonspuiten van de motoren de dag met z'n allen afsluiten. Het was een leuke en leerzame dag en ook Werner z'n doelen zijn gehaald: iedereen vond het leuk en iedereen is veilig terug.

Op naar de intermediate training en een paar mooie routes rijden via de perfecte organisatie van BERRT!
Marcel Molenkamp Marcel Molenkamp uit Delft heeft geschreven op 13 juli 2020 om 20:43:
Afgelopen zaterdag met maatje Willem uit Noordwijk een top dag gehad.
Veel geleerd zeer goede en duidelijke uitleg van Bert, hier heb ik iedere dag plezier van,
ik denk tot snel,
Maarten Maarten uit Noord-Scharwoude heeft geschreven op 13 juli 2020 om 10:32:
Afgelopen donderdag een leerzame offroad dag gehad. Met alleen maar wegkilometers was dit weer een nieuwe ervaring. Door de neerslag de nacht ervoor erg glad terrein, maar zo wel meteen in het diepe. Programma was goed opgezet met veel variatie (gras, bos, zand modder) en leuke afwisseling tussen uitleg/ praktijk.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Gr. Maarten
Print Friendly, PDF & Email