Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.146.28 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1209 berichten.
Reinier Reinier uit Delfzijl heeft geschreven op 23 juni 2022 om 11:03
Basis training gedaan en nog spierijn in de kaken van het lachen! Wat is dit leuk, en door de goede organisatie en top materiaal een top dag! Dankjewel Erik voor nog meer plezier en de goede uitleg die zeker niet saai was! Een echte aanrader en elke cent waard!
Evert Jan Dennekamp Evert Jan Dennekamp uit Utrecht heeft geschreven op 22 juni 2022 om 22:54
Op vrijdag de 17e juni de intermediate training. Het was warm! Het was mul, droog en mooi!
Na jaren met lichtere motoren rally’s gereden te hebben ga ik in september met Bertt de “follow the trails” doen in Albanië. En dan leek het wel een goed plan om eerst maar eens een training te doen. Beetje wennen aan de motor. En dat pakte erg goed uit!
‘s Ochtends ging het allemaal nog wat bruusk, maar naarmate de dag vorderde begonnen de tips van Bert voor meer soepelheid te zorgen. En de theorie over naloop en zwaartepunten en hoe de karakteristiek van de motor verandert in mul zand had ik jaren eerder moeten horen!
De groep was erg gezellig, de lunch perfect, de omgeving prachtig. Fijne dag, veel geleerd. Absolute aanrader! Albanië: here we come!
Bertus Bertus uit Roosendaal heeft geschreven op 21 juni 2022 om 17:37
Basis training in Ossendrecht, door instructeur Kees-Jan.
Voortraject en administratie keurig verzorgd. Door de instructeur ingewijd in het off-road rijden. Praktische theorie en praktijk, aangevuld met uitleg over het hoe maar nog meer onderbouwing over het waarom! Niet een foefje aanleren maar echt trainen. Al was het met 32°C een behoorlijke uitputtingsslag. Absoluut een aanrader!
Frans Frans uit Wassenaar heeft geschreven op 20 juni 2022 om 21:51
Vandaag de intermediate cursus gedaan bij Berrt was een mooie dag ervoor veel zand gereden goede heldere uitleg .
En als je het toe kunt passen gaat rijden in los zand een stuk makkelijker
Heb gereden met de GS waar ik anders niet zou doen /durven
Bedank Peter voor de leerzame en gezellig dag ook Camiel ,Herman en Rutger Jan bedankt .
Herman Herman uit Sneek heeft geschreven op 20 juni 2022 om 20:35
Intermediate training gedaan met Peter, heldere uitleg en goede demo's. Geeft snel meer zelfvertrouwen in mul zand. Aanrader!
Tjitte Tjitte uit Amsterdam heeft geschreven op 20 juni 2022 om 13:31
Werner, wederom bedankt voor de gezellige en leerzame dag, met heerlijke lunch (heel belangrijk 😉). Leuk om de foto’s terug te zien. Tot een volgende keer!
Frank Kalf Frank Kalf uit Amstelveen heeft geschreven op 20 juni 2022 om 09:15
Eergister 18-06 deelgenomen aan de all road motor training. Onze instructeur Werner, maakte ons systematisch voorafgaande aan de oefening duidelijk hoe het natuurkundig krachtenspel functioneerde (in gewone mensentaal) en aansluitend deed hij de oefening voor. Geweldig goede manier van lesgeven voor deze praktische training.
Het was voor mij (66 jr.) op eigen motor wel spannend, daar ik mijzelf en motor heel wilde houden voor een aankomende motorreis. Daarnaast was het 30o. Dus de laaste 2uur heb ik overgeslagen omdat ik te moe werd en bang om te vallen. DIt echter werd ook volledig geaccepteerd, hetgeen ik heel belangrijk vind.. dat je niet over je eigen grenzen heen gaat. Al met al een zeer professionele top cursus.
Groet Frank
Hans Dolstra Hans Dolstra uit Swifterbant heeft geschreven op 19 juni 2022 om 09:55
Gister, 18 juni deelgenomen aan de Allroad Basic training. Met een cursusmotor, waarom..omdat het kan.Geen spijt van. Achteraf gezien had het goed op mijn Triumph Explorer gekund, maar die is toch een klik zwaarder. Bloedheet, maar met uitleg in de schaduw, voldoende meegekregen waterflesjes, was het goed te doen. Goede uitleg, goede begeleiding en goede feedback. Soms ondersteund met een foto, want soms zegt één foto meer dan 1000 woorden. Alles ging in een ongedwongen sfeer, maar ik wilde er alles uithalen. En dat is misschien het belangrijkste punt voor mij. Als je wilt kan je echt oefenen, oefenen, oefenen. Bij een eerder genoten basiscursus (andere provider) was het meer 1 a 2 keer doen en dan door de bossen touren. Veel aan gehad en op naar het volgende level. Werner bedankt voor de goede instructie, andere cursisten bedankt voor de gezelligheid.
Rinus Angevare Rinus Angevare uit Anna Paulowna heeft geschreven op 16 juni 2022 om 22:32
Dinsdag 14 juni 2022 de All-road intermediate training gevolg en genoten! Eerst de huurmotor opgehaald in Apeldoorn en daarna naar Hellendoorn/Nijverdal naar de de crossbaan om eerst het eerder geleerde in de all-road-basis training, weer op te halen! Dat was voor mij nodig! Rij zelf een R1200RT en een GS is echt iets heel anders en zeker in het zand. Door Werner weer netjes op de motor gezet en met zijn aanwijzingen en opmerkingen ging het voorspoedig. 's-Middags door de bossen over gravel en zandpaden met de nodige instructie, geweldig! Een heerlijke leerzame, gezellige en warme dag gehad. Werner/Berrt bedankt voor deze mooie dag. Ook de andere mannen die mee waren, toppie en bedankt! Groeten Rinus
Leon Leon uit Tilburg heeft geschreven op 16 juni 2022 om 18:24
Afgelopen zaterdag heb ik de Basis Training gevolgd bij Erik. Een onvergetelijke dag waarbij alle facetten van het offroad rijden aan bod komen. Goede organisatie en schitterende routes. Speciale dank voor Erik voor zijn aanstekelijke enthousiasme en goede tips. Wordt vervolgd met de intermediate training! Hartelijke groet, Leon
Jeroen van Hettema Jeroen van Hettema uit Utrecht heeft geschreven op 13 juni 2022 om 17:20
Ik heb op zaterdag 11 juni in Diepenheim de all-road basic-training gevolgd, of beter gezegd genoten. Erik was onze trainer.
Ik heb de gok gewaagd op mijn net aangeschafte R1250GS Adventure uit 2019 met nul krasjes het veld in te gaan. En geen enkele spijt. Na hele hele dag balanceren, draaien en raggen op landweggetjes en bospaadjes ook zonder krassen thuisgekomen. Het weer zat dan ook mee, veel zon en niks te warm, weinig blubber. De training in de ochtend was goed van opbouw, waarna in de middag de landelijke rit naar Apeldoorn vol zelfvertrouwen is volbracht. Met 50 tot 70 km/uur over een zandpad is wel kicken.... Erik, bedankt. Berrt bedankt voor de goede ambiance.
Hans Kemmeren Hans Kemmeren uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 11 juni 2022 om 15:30
Op 10 juni van Bergen op Zoom naar Apeldoorn gereden en daarna op de huurmotor met noppenbanden door naar Diepenheim voor de allroad basic training die werd verzorgd door Peter van der Suis. Een hele leuke en leerzame dag gehad. Fijne stapsgewijze instructie met ook de uitleg van het hoe en waarom, waardoor het goed blijft hangen. Ik heb zeker nog niet alles in de vingers maar ben enthousiast om verder te gaan oefenen. Ondanks dat het niet echt nat was, blij met de keuze voor een (huur)motor met noppenbanden. Een goed gebalanceerde dag door een professionele en prettige instructeur. Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is de koffie op het start en lunchadres.
Michel Michel heeft geschreven op 8 juni 2022 om 20:39
Ik heb in mei basis cursus gevolgd, helemaal top. Eerst wat theorie bij en op de brommert, dan naar een weiland voor basisoefeningen, terug naar de camping voor een prima verzorgde lunch. In de middag de omgeving in waar op verschillende landweggetjes en in een stukje bos meer praktijk volgt. Tot slot een stuk binnendoor richting deventer over verharde en onverharde weggetjes.
Helemaal top, heb zelf een 2010 1200gsa, groot en zwaar en ben zelf niet erg groot. Mijn vertrouwen met de brommert op onverharde wegen is gruwelijk gegroeid dus mijn doel is bereikt.
Het feit dat ik teleurgesteld was dat de dag erop zat zegt genoeg, dit smaakt naar meer......

Werner, bedankt voor de training en voor de vele leuke actie foto's....
Bert Plomp Bert Plomp uit Nijverdal heeft geschreven op 7 juni 2022 om 13:16
Maandag 30 mei de basis training gevolgd. De huurmotor opgehaald in Apeldoorn en de hele dag de BMW GS mogen ervaren. 'S ochtends de (broodnodige) technieken geleerd en geoefend en 's middags alles in praktijk gebracht. Zowel op een afgesloten bosterrein als op openbare zandwegen. Al met al een zeer prettige en leerzame dag met veel bruikbare tips. Erik bedankt voor de prettige en uitstekende begeleiding en het wegnemen van mijn "zand" 😉vrees.
Vesa Vesa uit Amsterdam heeft geschreven op 6 juni 2022 om 23:13
I had a very nice and educational day with the basic training.
I took this course to learn to be a better rider in general, as well as learn more about my own bike in particular. The latter goal I certainly achieved and got good tools for the first one...now it's just up to me to keep practicing.

Huge thanks to Werner!

Cheers,
Vesa
jack kootstra jack kootstra uit breda heeft geschreven op 2 juni 2022 om 12:41
met enige spanning uitgekeken naar de intermediate training op 31 mei. Instructeur Werner was geweldig, in het uitleggen en voordoen van oefeningen en vriendelijk maar kritisch corrigeren wanneer wij zelf aan de slag gingen. kleine opfrissing van het geleerde in de basistraining, daarna gaandeweg de oefeningen steeds wat verder uitbouwen, het programma zit gewoon erg goed in elkaar. In de loop van de dag merkte ikzelf dat ik behoorlijk vermoeid raakte en daarmee soms wat slordiger werd in het uitvoeren van de opdrachten maar desondanks gaf het op deze manier bezig zijn met je motor zoveel vertrouwen dat je uiteindelijk toch dingen voor elkaar krijgt die je vooraf niet aangedurfd zou hebben. klasse dus!
ik dank Werner voor zijn uitstekende begeleiding en de prima verzorging van de inwendige mens, en de hele groep voor de gezellige dag. Hechlingen lonkt!
Enrico Akkerman Enrico Akkerman uit Blaricum heeft geschreven op 1 juni 2022 om 18:50
Basis training gevolgd op 30 mei. Daar ga je dan als Harley rijder op een BMW GS. Gelukkig reden we niet langs een vol terrasje 😉 Nooit verwacht dat het zo gaaf zou zijn om off-road te rijden. Erik ik wil je bedanken voor de perfecte training. Duidelijke uitleg en mooie opbouw van vaardigheden. Ik ga de intermediate zeker volgen en daarna naar Hechlingen. Nog even en ik zet mijn Harley te koop 😂
Jan Willem Eggermont Jan Willem Eggermont uit Kalmthout heeft geschreven op 1 juni 2022 om 14:27
Op 27 mei deelgenomen aan de allroad basis training en van Bert (zelf) les gekregen in het eigen worden van de GS en de 1e ervaring met het offroad rijden met de GS. Mijn doel voor deze training was meer zekerheid met deze zware motor te krijgen bij het nemen van korte bochten en daar heeft deze dag volledig invulling aan gegeven. De indeling van de dag was perfect, Eerst op een weiland aan de slag om de verschillende basis technieken onder de knie te krijgen om vervolgens via het crossbosjes de stap naar de echte offroad wegen te maken om het geleerde in de praktijk toe te passen.
Kijk al uit naar de intermediate training waar ik me inmiddels voor opgegeven heb.
Chris De Boer Chris De Boer uit Julianadorp heeft geschreven op 28 mei 2022 om 19:32
Beste Eric,
De cursus van 25 mei 2022 was en is zeer leerzaam.ik snap alleen de oefening niet dat als 1 persoon bewusteloos is , dat de rest zijn bovenbenen gebruiken voor de balk oefening😂😂en er dus overheen rijd…2 dagen last gehad van mijn bovenbenen 😂😂

Ff zonder dollen, het word goed uitgelegd en daarna geoefend👍🏻En gecorrigeerd als dat nodig is.
En wat rijden deze bmw motoren fantastisch!

Ik kijk nu al uit naar de training van 23 juni 2022.

Groet,
Chris de Boer
Wolter Wolter uit Bergschenhoek heeft geschreven op 27 mei 2022 om 16:32
Ja, al jaren een GS rijden en dan nog nooit een off-road rit gemaakt hebben. Dat kan dus niet… Op naar de all-road training van BERRT . En dat was een dag genieten, in het weiland de basis onder de knie krijgen. Flink werken en zweten. Dan door het bos en de zandpaden; gelijk oefenen met wat je hebt geleerd.

En dat is zoveel meer dan je dacht. Werner, dank voor de mooie training en hiermee stap ik ook weer op je eigen GS met meer durf en beheersing. Snel eens kijken naar de volgende training
Print Friendly, PDF & Email