Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.207.152.62 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
540 berichten.
Jan Jan uit Eindhoven schreef op 8 april 2018 om 21:17:
Afgelopen zaterdag 7 April de Allroad Basic training gevolgd onder leiding van Bert. Mooie dag, hard werken en veel geleerd. Ik voel mij zelfverzekerder in off-road condities. Dank je Bert !
Guido Guido uit Deventer schreef op 8 april 2018 om 18:00:
Vrijdag 6 april de intermediate training gevolgd. Een intensieve dag met een klein clubje enthousiatelingen. Goede uitleg en begeleiding van Bert. Laat het asfalt maar zitten op die snelweg, het zand rijdt nu net zo gemakkelijk 🙂
Ralph Edelstein Ralph Edelstein uit Amsterdam schreef op 4 april 2018 om 12:12:
De Allroad Basic Training van Bert was leuk en gezellig, maar vooral heel leerzaam. Met name de techniek om met twee blokkerende banden toch hard en veilig te remmen vond ik echt verbluffend. Instantly heeft me dat een veel betere offroad-rijder gemaakt!
Jos wever Jos wever uit Haarlem schreef op 26 maart 2018 om 11:54:
Op 22 maart de Allroad Basic Training gedaan.
Goed om te ervaren wat je buiten het asfalt kunt doen met een R1200GSA. Een dag waarbij veel aspecten van het Allroad rijden aan bod komen, onder de brede en vakkundige uitleg en instructie van Bert. Het rijden door de mooie natuur van Overijsel met veel oefentrajecten maakte de dag compleet. Dank aan Bert en mijn mede cursist Dick voor deze geslaagde en leuke dag.
Michael Michael uit Oirschot schreef op 25 maart 2018 om 21:58:
Gisteren bij Bert de Allroad Intermediate Training gedaan. Het was leren en genieten tegelijkertijd. Echt een topdag! Bert bedankt en tot ziens bij de volgende training.
Piet Dam Piet Dam uit Swifterbant schreef op 25 maart 2018 om 20:32:
Gisteren om 18.30 uur moe maar voldaan thuis gekomen na een dag intensief Offroad trainen met Bert. De gedegen aanpak met duidelijke uitleg en het steeds uitgedaagd worden om nieuwe grenzen te leggen kon ik erg waarderen. Dat er met 3 tot 5 cursisten per groep wordt gewerkt geeft een hoog rendement van de dag. Bedankt.
Marc Scholtis Marc Scholtis uit Utrecht schreef op 25 maart 2018 om 15:41:
Zaterdag de Allroad Intermediate Training gedaan. De training is een perfect vervolg op de Allroad Basic Training. De aangeleerde vaardigheden uit de basic training worden weer even aangescherpt, waarna ik weer allerlei nieuwe technieken heb bijgeleerd die goed van pas komen op de Nederlandse bos en zandpaden maar natuurlijk ook in het buitenland. Ik voel me een stuk zekerder bij het rijden op de zandpaden na deze ontzettend leuke ontspannen dag vol leuke oefeningen en meters. De dag was een feest!
John John uit Hummelo schreef op 24 maart 2018 om 09:52:
Op 23 maart 2018 onder de enthousiaste en professionele begeleiding van Werner, de Allroad Basis Training gevold.
De doelstellingen, zoals aan het begin van de dag, door Werner geformuleerd: samen een leuke dag hebben, heel weer thuis komen, en het e.e.a. leren. Een hele leuke dag was het zeker (dank aan Wener en m'n mede cursisten). Ook zijn we allemaal weer heel thuis gekomen. En ik heb veel geleerd deze dag. Dus alle doelstellingen zijn ruimschoots gehaald. Niet alleen de cursus opbouw was top (goede uitleg, goede demonstratie van de oefeningen en veel persoonlijke begeleiding waar nodig), maar ook de motoren van BERRT waren prima voor elkaar.
Ik had me al ingeschreven voor de Hechlingen Intermediate Training en twijfelde of deze Basic Training wel echt nodig zou zijn. Wat ben ik blij dit wel gedaan te hebben om zo straks meer uit de Intermediate Training te kunnen halen.
Ik kan deze training een ieder aanbevelen die de (belangrijke) beginselen van het offroad rijden wil leren of als voorbereiding op een vervolg cursus.
Werner, bedankt en tot een volgende keer.
Dick Dick uit Joure schreef op 23 maart 2018 om 12:47:
Wat in Apeldoorn begon als een druilerige dag, werd al gauw een fantastische ervaring in het 'Allroad Adventure'. Theorie, snel afgewisseld met praktijk, waar de nuttige informatie vlot ingezet wordt. Bert is een uitstekende leermeester met gevoel voor finesse en humor. De gehuurde BMW r1200gs was in uitstekende staat en de lunch voortreffelijk. Kortom een lovend begin in de zware Allroad wereld. Ik kom zeker terug voor de Intermediate en Fürstenau training!
Gerrit-Jan Gerrit-Jan uit Groesbeek schreef op 22 maart 2018 om 17:53:
Op 21-Maart 2018 een leuke en leerzame dag All Road Basic training gehad. Nooit gedacht dat je met zo zware machine als een R1200GS, nog zo goed uit de voeten kan op kleine single-tracks. Deze dag is een mooie opzetje voor mij aanstaande All Road Training in Hechlingen.
Werner nog bedankt voor de goede zorgen en instructie en tot de volgende keer.
frederik de wit. frederik de wit. uit alkmaar schreef op 22 maart 2018 om 15:22:
21 Maart 2018, met de Vstrom 650 de eerste offroad ervaring mogen beleven. De dag begon mistig, maar al snel had ik alleen oog voor de training en na 2 uur op een grasveld, liepen de eerste zweet druppels uit mijn helm. oefeningen volgden elkaar op en je kon naar eigen inzicht oefening meerderekeren uitvoeren tot je ze beheerst.
Werner als instructeur legde de oefening rustig uit en elke oefening liet hij ook nog even zien. tussentijds ruim aandacht voor je en aanwijzingen indien noodzakelijk.

Na lunch het bos in en dat was meteen ook gelijk een aardige oefening. all het gellerde kon meteen in praktijk worden gebracht, en met een beetje modder werd het zowaar nog spectaculair ook.

na de rit in het bos, reden we verder vover zand en gravel paden, en diverse obstakels.
telkens ruime uitleg en ruimte om voldoende te oefenen.
al met al super dag, die ik zeker een ieder zal aanraden.
als je niet besmet wil raken moet je het zeker niet doen😜deze dag,
het smaakt naar meer.👍 En nog leuke foto's toe,
groet,

Frederik de Wit.
Nico Nico uit Waalre schreef op 20 maart 2018 om 12:07:
Maandagochtend 19 maart 2018. Temperatuur -4 en ik stap om mijn R 1200 GS Rallye om naar Bergen op Zoom te rijden. Kou valt wel mee maar ben toch blij dat ik er na 5 kwartier autoweg ben. De instructeur is Kees-Jan en samen met nog 4 andere deelnemers hebben we een groepje van 6. Ik heb veel motorervaring ( 33 jaar met tussenpozen ) maar offroad nog nooit iets gedaan. Wat een feest! Met de duidelijke uitleg van Kees-Jan gaat het bijna als vanzelf. Ook in het onderuit gaan is hij een kei; niet beroerd om even voor te doen 😉. Koud? Nee, inmiddels lekker zonnetje en +4 graden; handvatverwarming gaat zelfs uit. Zand, modder, gravel, mountainbike paadjes, heuveltjes op en af...Topdag gehad; veel geleerd en genoten! Ik schrijf deze week even verder in voor...hhmm dat wordt kiezen. Allemaal leuk!
Kees-Jan nogmaals bedankt voor de topuitleg, begeleiding en gezellige dag! ( en ja, op een dag heb jij ook een Harley 😇 )
Groet! Nico
Nico Roobol Nico Roobol uit Rhoon schreef op 19 maart 2018 om 11:05:
Afgelopen vrijdag, 2 graden Celsius, hele dag regen, en dan een cursus terrein rijden bij Berrt.!!!
pffff heb ik daar wel zin in!
Maar ik moest, want ik heb geen ervaring terreinrijden en we gaan binnenkort met enkele maten naar Hechlingen in Duitsland voor een 2 daagse rit/training aldaar.
Dus we gaan het maar doen, met deze omstandigheden een beetje met tegenzin. Maar uiteindelijk hebben een ongelofelijke gave dag gehad.
Met 3 motor makkers en Werner, die de cursus gaf, hebben we echt een fantastische dag gehad.
Regen en kou vergeet je gewoon als je in het terrein rijdt.
We hebben heel veel geleerd, ik rij vanaf mijn 18de motor, ben nu inmiddels een 50 plusser, maar heb hier echt veel geleerd. Ik denk ook dat ik veel plezier zal hebben van deze cursus, ook op de weg.
Dank aan Werner, een rustige en zeer ervaren "leraar".
En dank aan de 3 motormannen!.
Zou deze cursus echt aan iedere motorrijder aanbevelen!
Hoe eerder hoe beter.
En zeker goed voor je zelfvertrouwen.
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 19 maart 2018 om 07:47:
Tja...daar sta je dan met je goed fatsoen, met nog drie collega's en een hele berg zin.
2 graden koud en regen....de hele dag, ook nog een beetje afgewisseld met sneeuw. En JA (!!!) we hebben een onwijs gave dag gehad. Geen kou gevoeld omdat we onder zeer professionele leiding van Werner continu instructies gekregen hebben wat resulteerde in een zeer informatieve super dag. Oefenen op zeiknat gras, door geulen maar ook zelf diepe geulen trekkend, parkoer afleggen in een oefenbosje wat meer uitzag als loopgraven dan als een weg, zandwegen die verworden waren tot blubberige 'sludge' wegen, vast zitten in akkers. We hebben met z'n vieren veel meer bereikt dan dat we 's ochtends ooit voor mogelijk gehouden hadden, met z'n allen en ieder op zijn manier voor zich. Staan, krap draaien, overend blijven, heuveltjes, single tracks, bospaden, 'hop-hop-gas-erop', wat een fun, wat een heerlijke dag leren en lachen, met als finale sluitstuk saampjes met de motor door de wasstraat om weer een beetje toonbaar te worden. Deze dag gaat de boeken in als een dag met een gouden randje. Werner, Nico, Oleg en Douwe, dank voor de dag, dank voor her leren en boven al dat voor de fun!!😄👍
Tony Folkers Tony Folkers uit Zwijndrecht schreef op 16 maart 2018 om 12:08:
Op vrijdag 9 maart de Basic Allroad training in Apeldoorn gedaan op een gehuurde R1200GS.
Het was een geweldige ervaring. Top materiaal, top instructeurs (Bert én Werner), top verzorging.
Veel geleerd die dag en heel veel enthousiasme gekregen voor het off road rijden! Volgende week vervolg met de tweedaagse training in Hechlingen.
Gerrit Gerrit uit IJsselstein schreef op 25 februari 2018 om 16:27:
Hallo, vandaag Bert gesproken op de motorbeurs bij een van de BMW Dealers. Erg leuk gesprek met leuke uitleg over de machine, toch iets heeel anders dan een Tuono V4 maar zeker ook interessant.
Enthousiast geworden over de offroad training, dat kan dus op een huurmotor.
Bert, nogmaals hartelijk dank voor je tijd, enthousiasme en uitleg.
Als ik durf boek ik een offroad training bij je.
Camille Camille uit Loosdrecht schreef op 29 oktober 2017 om 09:17:
Hi! Heb op 20 oktober de Allroad Basic Training gevolgd, dit was voor mij de eerste keer offroad. Ik wilde graag zo'n soort ervaring opdoen want ik rijd niet voor niets -sinds kort- een GS Adventure...Wat een kundige en aangename begeleiding door Bert en Werner! Mooie combi van instructie, praktijk, hulp en uitleg. Aan het eind van de dag voelde ik me helemaal comfortabel op gras, zand, bospad waar ik 's ochtends nog niet eens wist wat dat betekende en hoe dat moest. Ik ga zeker nog eens zoiets doen en dan ook zeker weer bij hen. Goede organisatie en voorbereiding ook door Tineke. En fijne medecursisten. In het kort samengevat: veel resultaat en dito plezier. Aanrader!!
Daan Daan uit Amsterdam schreef op 28 oktober 2017 om 17:39:
20 oktober offroad cursus met mijn Super Tenere. Mooie cursus!
Nou rij ik al een zo'n 25 jaar en wat ik vooral heel gaaf vond is dat ik, naast het off-road rijden, toch weer nieuwe praktische dingen heb geleerd over het dagelijks omgaan met je motor. En daarnaast blijven Bert en Werner dingen herhalen op iedere keer een nieuwe manier, zodat je het beter onthoudt en praktisch toepast. Heeel fijn!
Maurice en Karin Maurice en Karin uit Malden schreef op 26 oktober 2017 om 16:22:
Op 20 oktober samen met mijn vrouw de Allroad Basic Training gevolgd. Mijn vrouw op een gehuurde F800GS en ik op mijn eigen R1200GS die nog even snel van een set Continental TKC70 waren voorzien. De nacht ervoor had het behoorlijk geregend, waardoor de omstandigheden lekker blubberig waren. Een 'eenvoudig' grasveld in de ochtend bleek een glibberige ondergrond, die met de hulp van Bert en Werner toch snel vertrouwd raakte. De middag bestond uit meer ritten over diverse soorten ondergrond, van single tracks in het bos tot losse zandpaden tussen weilanden door. Een fantastische dag waardoor ik nu meer controle heb gekregen over mijn motor dan andersom 😉. Op naar de volgende uitdaging! Bert, Werner en Tineke, bedankt voor de geweldige dag!
Kevin van Eijk Kevin van Eijk uit Beek en Donk schreef op 25 oktober 2017 om 10:24:
Vrijdag 20 oktober de Basic Training gevolgd in omgeving Apeldoorn. Zeer goede cursus en zeker aan te raden voor iedere motorliefhebber die iets heeft met offroad! Jullie zien mij zeker terug.
Lees offline: