Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1135 berichten.
John John uit Apeldoorn heeft geschreven op 9 november 2021 om 19:04
Was een bijzondere dag met zowel letterlijk als figuurlijke veel hoogte en diepte punten…?
Onvergetelijke ervaring….to be continued..
Rob Bergevoet Rob Bergevoet uit Apeldoorn heeft geschreven op 8 november 2021 om 08:39
Afgelopen zaterdag 6 nov de laatste Allroad Basic Training van het 2021 gevolgd. Met groot enthousiasme heeft de gehele groep de dag volbracht. Een aantal van ons, geen motorbezitters, overweegt serieus om naar aanleiding van de cursus een GS aan te schaffen. Een fantastische dag gehad onderleiding van Bert. We hebben veel geleerd, heerlijk gereden en maximaal genoten. Thxs
Patrick Ploum Patrick Ploum uit Roermond heeft geschreven op 7 november 2021 om 16:21
Beste allen,
Top Intermediate Training, met mijn Honda CRF 300 Rally wel te verstaan, maar evengoed! Natte omstandigheden, dus zandhappen was voor mij onvermijdelijk. Sfeer goed, training goed, lunch goed, gewoon top, geschreven door een docentenopleider...;-) Boeken dus die hap! GrPatrick
Stefan Willems Stefan Willems uit Velden heeft geschreven op 7 november 2021 om 15:24
Afgelopen donderdag 4 nov. voor het eerst ervaring opgedaan met off road rijden....wat heb ik veel geleerd !!! Werner bedankt voor alle feedback en prettige manier van leren. De aankomende winter ga ik het geleerde zeker in de praktijk beoefenen. Daarnaast hou ik de kalender goed in de gaten voor een 1 daagse basis toertocht in Nederland medio Q1 2022. Met andere woorden......we zien ons ?
Gr. Stefan
Rein Rein uit Almere heeft geschreven op 3 november 2021 om 21:01
Gisteren met veel plezier de Basis Cursus Allroad 'ondergaan' onder begeleiding van Peter.
Een GSA op wegbanden plan dus toch uit de voeten op een zeiknat grasveld met blubber.... als je maar vooruit blijft kijken! Dank voor je scherpe observaties en feedback Peter, ik heb er veel van opgestoken.
Op naar de volgende cursus!!
Bob Bob uit Purmerend heeft geschreven op 2 november 2021 om 21:05
Vandaag, 2 november 2021, de Allroad Basic Training ondergaan onder leiding van Peter. De dag begon vroeg naar de koffie was snel gezet. Op de huur motor op pad en op een erg vochtig grasveld oefeningen en technieken meegekregen en geoefend. De theorie die Peter geeft is nuttig en direct uitvoerbaar. Na de lunch alles wat er in de ochtend geoefend en uitgelegd was in de praktijk op onverharde paden met los zand en modder uitvoeren. Schitterende dag die wat fris begon warm werd door de zon en het harde werk en eindigde met een bui regen om af te koelen en de modder van ons af te spoelen. Super dag gehad die zeker een vervolg gaat krijgen bij BERRT. Nogmaals dank Peter en overige cursisten voor een top dag.
Groet Bob
Han Han uit Zeist heeft geschreven op 31 oktober 2021 om 20:51
Heb afgelopen week de basis opleiding gedaan. Topdag gehad. We hadden ongelooflijke mazzel met het weer en de dag is uitstekend verlopen. De cursus was goed opgebouwd. ‘s Ochtends kennismaking in een cafe met de andere 3 cursisten en de trainer, Werner. Na de koffie en kennismaking op een oefenveldje de basisvaardigheden aangeleerd en geoefend om vervolgens na de lunch in hetzelfde cafe er op uit te gaan om onderweg de basis toe te passen, te oefenen en uit te breiden met nieuwe situaties die we tegen kwamen. Was top! Tussendoor was er voldoende tijd voor uitleg en ook even op adem te komen. Prima opbouw en daardoor ook goed vol te houden. Aanrader!
Ingrid Heijmans Ingrid Heijmans uit Vaassen heeft geschreven op 30 oktober 2021 om 17:19
Vrijdag 29 oktober mijn eerste offroad en GS-ervaring opgedaan bij Berrt. Het was een fantastische ? en niet te vergeten dag! Veel geleerd en overwonnen.
Nogmaals dank Werner!!
Albert Albert uit Leidschendam heeft geschreven op 29 oktober 2021 om 18:05
Afgelopen woensdag 27 oktober een basis allroad training gedaan met Peter. Een leerzame dag, waar basic skills je een stukje zekerder maken op elk stukje weg. Samen met een leuke groep en top weer was het een fantastische dag!

Dank Peter, en natuurlijk de overige deelnemers.
Stef Vermeulen Stef Vermeulen uit Raalte heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 19:13
Vandaag 28 oktober...Wat een dag! Stralend zonnetje met 18 graden. De perfecte dag voor onze basic training. In deze toch wel intensieve dag, leer je zoveel door de theoretisch en praktische uitleg. Onvoorstelbaar! We hoeven niet zelf het wiel uit te vinden, waardoor wij ons volledig kunnen focussen op techniek en houding. Dank je wel en tot de volgende keer
Roy Roy heeft geschreven op 27 oktober 2021 om 00:10
Op 25 oktober de Basic Allroad Training gevolgd vanuit Apeldoorn/Diepenheim. We hadden het (extra) geluk dat we niet 1 goede maar zelfs 2 goede instructeurs met ons mee hadden. Veel praktische tips en skilss opgedaan en bovenal veel kunnen oefenen....Wellicht persoonlijk maar de keuze om te rijden op een huur motor met noppen is mijn inziens geruststellend en komt het leren ten goede. Te meer daar mijn motor van hetzelfde type is.
Richard Richard heeft geschreven op 20 oktober 2021 om 07:25
Op 18 oktober heb ik de Basic Allroad Training gevolgd vanuit Apeldoorn/Diepenheim. De combinatie van een kleine groep deelnemers en een zeer goede instructeur (Peter) maakte deze intensieve dag tot een groot succes. Wat ik erg waardeer is de begrijpelijke wijze waarop wordt uitgelegd waarom bepaalde rij- en houdingstechnieken de oplossing bieden voor de uitdagingen die het rijden op onverhard terrein met zich meebrengt.
In de ochtend en eerste middagdeel wordt veel geoefend in een weiland en op zandwegen, om daarna aan het eind van de dag het geleerde direct in de praktijk te brengen in een route terug van Diepenheim richting Apeldoorn. Dan besef je hoeveel je in één dag kunt leren én toepassen. Complimenten!
Herman Herman uit Sneek heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 21:16
Perfecte dag en heldere uitleg tijdens het rijden. Prachtige route door het Twentse landschap.
Bedankt Peter.
Frans van Wees Frans van Wees uit Loon op Zand heeft geschreven op 17 oktober 2021 om 15:18
Maandagochtend 11 oktober vroeg uit de veren om de intermediate Training te volgen. In het begin is het even wennen maar al snel de draad weer opgepikt. Tempo en moeilijkheidsgraad liggen iets hoger dan bij de basiscursus. Maar wederom een prachtige dag met veel leermomenten. Wanneer kan ik naar Hechlingen?!
Marco Marco uit Vaassen heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 21:48
Woensdag 13 oktober 2021 de Basis Allroad training gehad van Wessel Hollander. Wat een geweldige dag. Op verschillende terreinen (gras, greppels, bos en zand) verschillende oefeningen gedaan en dankzij de uitgebreide en enthousiaste uitleg veel geleerd over de motor en hoe deze offroad te gebruiken. Zeer aanstekelijk. I’ll be back for more!!!
Gerrit Pullen Gerrit Pullen uit Hardinxveld-Giessendam heeft geschreven op 16 oktober 2021 om 14:02
Maandag 11 oktober onder leiding van Bert de intermediate all road gevolgd.
Veel geleerd op een mooi parcours en route , goede instructie en uitleg ! Smaakt naar meer ?
Marcel Marcel uit Monster heeft geschreven op 15 oktober 2021 om 21:02
Basis training offroad rijden met 7 Penguins onder leiding van Peter was een mooie ervaring voor de Penguins en ook voor Peter?. Zelf voor de zekerheid Berrt blubber banden brommer gehuurd, en dat was geen slecht idee. Extra relaxt gereden en serieus veel geleerd. Op naar de next level offroad training!
Collin Collin uit Hoofddorp heeft geschreven op 15 oktober 2021 om 20:15
Maandag 11 oktober heb ik de intermediate training gedaan, onder begeleiding van Bert. Het was echt een heel leuke dag, waarbij ik weer veel heb geleerd. Het niveau ligt duidelijk een stukje hoger dan de basic training, maar sluit er wel zeer mooi op aan.
Ik had er voor gekozen de training op mijn eigen (nieuwe) motor te doen, de Triumph Tiger 900 Rally Pro, en daar heb ik alles behalve spijt van. Nieuwe skills en meer zelfvertrouwen gekweekt, daarnaast mijn nieuwe fiets goed leren kennen. Bedankt Bert! Op naar Hechlingen volgend jaar!
John. John. uit Waarland heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 19:25
Woensdag 13 oktober, met 5 man en onder de bezielende leiding van Werner begonnen aan een top dag, de Berrt allroad basic training.
Prima opbouw van de diverse technieken en uitleg over balans en/of grip, en van al het geleerde probeer je dat in de middag route toe te passen lol.
Motor rijden is voor mij in ieder geval veel breder geworden, de basis is gelegd wordt vervolgd zullen we maar zeggen. Werner nogmaals bedankt en tot ziens.
Groet John.
Mattijs Mattijs uit Rotterdam heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 16:23
Woensdag 13 okt de basistraining gevolgd onder prettige en deskundige begeleiding van Werner. Bijzonder leerzaam! Veel geduld en rust in de manier van trainen, erg prettig. Niks op af te dingen, niets aan veranderen!
Print Friendly, PDF & Email