Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1344 berichten.
Anton Anton uit Haarlem schreef op 20 mei 2023 om 00:21
De basis training met Erik was top. Met veel geduld en enthousiaste coaching weet hij je tot een niveau te brengen dat je zelf niet had verwacht. De training is goed opgezet. Rustig beginnen met techniek en langzaam door naar echt terrein. Afgemaakt met zandpaden. Je gaat soepel door de dag heen waarbij er goed voor wordt gewaakt om niet bij de lunch al met je tong op de knieรซn te hangen. Ik kijk uit naar de volgende training.
Jesper Jesper uit Gouda schreef op 19 mei 2023 om 16:16
Super leuke dag gehad met Werner. Basis training gedaan en erg veel geleerd. Werner legt op een fijne manier uit en daarna is er veel tijd om zelf aan de gang te gaan. Mooie locaties waar op een laagdrempelige manier gestart kan worden met offroad rijden.
Ralf Hogerbrug Ralf Hogerbrug uit Puttershoek schreef op 19 mei 2023 om 12:00
De offroad basic training was boven verwachting. Leuk, uitdagend en enorm leerzaam. Werner is een erg prettige instructeur die op een luchtige manier je kennis bij probeert te schaven.
Kortom, een enorme aanrader voor iedereen met een allroad motor die wil weten wat hij moet doen als hij een keer op dat onverharde of zandweggetje terecht komt.
Arnold verzijl Arnold verzijl uit Puttershoek schreef op 18 mei 2023 om 13:31
Wat een topdag!!
Basis training gehad van een zeer deskundige chef Werner. Geweldige ervaring en wat leer je veel. Naast je motor hangen voor strakker te kunnen sturen, bossen rijden, zandpaden, noodstop maken, kortom ga deze training ervaren. Alles goed geregeld, heerlijke lunch en alles op een rustige manier uitgelegd, waardoor het toegankelijk is voor elke type motorrijder.

Bedankt Berrt en speciale dank aan Werner.

Groeten uit Puttershoek / Arnold verzijl
Adriaan Holleman Adriaan Holleman uit Sommelsdijk schreef op 17 mei 2023 om 21:57
Een supergave dag gehad in Hoogerheide en veel basishandelingen geleerd en in de praktijk uitgevoerd onder begeleiding van Kees-Jan Langenberg, een zeer ervaren en sympathieke instructeur. Echt een aanrader als je met offroad wil beginnen. Kees-Jan nogmaals bedankt voor de goede training en de mooie foto's !
F F uit Leeuwarden schreef op 17 mei 2023 om 12:39
16 mei enorm leerzame dag gehad met de Intermediate training. De begeleiding van Erik was top, zoveel geduld en enthousiasme. Heel veel (extra) dingen geleerd die ik in de praktijk kan toepassen bij een offroad ritje. Superdag. Lunch ook erg goed. Fijn de feedback via foto's (die je later ook weer digitaal krijgt)
Sjeng Sjeng uit Uden schreef op 16 mei 2023 om 22:07
Vandaag intermediate training gedaan onder zeer deskundige en enthousiaste begeleiding van Erik en Werner. Veel geleerd in een ontspannen sfeer. Kortom een topdag! Bedankt!
Felix Felix uit Amsterdam schreef op 15 mei 2023 om 09:21
Wat een super leuke dag heb ik gehad onder begeleiding van Erik (met een aantal andere off road enthousiasteling). Zijn onophoudelijke enthousiasme en plezierige manier van uitleggen met veel tips uit zijn vele trips maakte dat ik de hele dag een glimlach op mijn gezicht heb rondgereden die er voorlopig niet af gaatโ€ฆ De training is erg leerzaam (is toch allemaal wel wat anders dan gewoon op de harde weg te rijden). Als je plannen hebt om off road te gaan rijden zou ik deze zeker gaan volgen. Dank Erik en andere enthousiastelingen in mijn groep voor deze onvergetelijke dag .
Jochem Jochem uit Dronten schreef op 15 mei 2023 om 08:19
Op 4 mei een erg leerzame dag met Werner gehad. Eerst een grondbeginselen op een grasveld, daarna door naar parkour in een bos, een zandpad en tot slot een allroad-route (inclusief mul zand en instructies) terug naar ons startpunt in Apeldoorn. Niet te vergeten een erg lekkere lunch gehad. Al met al veel geleerd en vooral op naar de volgende training!
Menno Houbolt Menno Houbolt uit Utrecht schreef op 14 mei 2023 om 16:32
Een absolute top dag gehad! Het enthousiasme van Erik werkt aanstekelijk....inmiddels het off-road virus ook te pakken. De cursus is heel leerzaam en eigenlijk een must voor iedereen die enduro wil gaan rijden. Erik, dank voor een dag vol fun....de glimlach is nog steeds niet van mijn gezicht...
JW Rouwhorst JW Rouwhorst uit Leersum schreef op 13 mei 2023 om 20:35
Er gaat niets boven iets nieuws leren in je leven door iemand met oneindig veel plezier in zijn eigen werkโœŒ๏ธ. Erik, enorm veel dank voor de grondbeginselen! Ondanks mijn enigszins lichte Honda Motortje (300L Ralley) heb ik ENORM genotenโค. Op naar de volgende cursus!
JW Rouwhorst (Leersum Honda 300L Ralley). dank, Dank, Dank!๐ŸŒˆ
Mark van der Hum Mark van der Hum uit Naarden schreef op 11 mei 2023 om 23:24
Geweldig leerzame allroad basic training van Erik gehad. In de ochtend theorie en oefeningen gedaan. Na de lunch het geleerde in praktijk proberen te brengen op offroad weggetjes in het mooie Overijssel. Letterlijk (soms) met vallen en opstaan, erg leuk! De gehuurde R1250GS was tiptop in orde voor dit werk. De dag zat goed georganiseerd en degelijk opgebouwd in elkaar. Ik kom graag terug voor een vervolg training.
Patrick Patrick uit Amersfoort schreef op 10 mei 2023 om 21:07
Op rustige en geduldige wijze leert Werner je je eigen motor kennen en beheersen op onverharde ondergrond. Voor mij was de training erg waardevol en ben al begonnen het geleerde al oefenend tot een routine eigen te maken. Ik ga graag voor de intermediate training om nog meer plezier uit de motor te kunnen halen!
Lucas Wolf Lucas Wolf uit Zweeloo schreef op 9 mei 2023 om 19:45
Op 4 mei 2023 succesvol deelgenomen aan de BERRT Allroad Training onder aanvoering van Werner Hollรคnder. Echt een aanrader als je beter wilt leren om offroad te rijden. Je leert goed wat je doen moet , maar zeker zo belangrijk is dat je leert wat je niet moet doen. En dat alles onder de professionele en bezielde leiding van Werner. Ik heb er in ieder geval van genoten en ga er zeker een vervolg aan geven. Tot ziens.
Willem Swart Willem Swart uit SOESTERBERG schreef op 9 mei 2023 om 09:07
Ik heb afgelopen maandag 10 mei met een paar collegaโ€™s de Allroad Basic training gevolgd. Ik had nog nooit zoiets gedaan en ik vond het super gaaf en leerzaam om in bepaalde situatie te komen met de motor. Peter was onze instructeur en die heeft ons op een hele fijne en deskundige manier onwezen. Ik kan iedereen deze training aanraden. Peter bedankt en wellicht tot de volgende trainingsdag. Mvgr. Willem
Robert Neeleman Robert Neeleman uit Den Haag schreef op 8 mei 2023 om 18:40
Wat een topervaring, deze basis training. Professioneel qua organisatie, inhoudelijke uitleg, toepassingen training diverse terreinen rijden. Werner bleek een rustige, goede trainer te zijn, die alles ziet, goed uitlegt, voordoet en direct in de praktijk bij de rijder verbetert, met veel oog voor details. Hij levert alle doelstellingen van en voor de individuele rijders af en bracht vooral ook het plezier in de dag. De cursus en Werner zijn aanraders voor wie de motor veel beter onder controle wil hebben, juist ook in het terrein.
Caspar Lourens Caspar Lourens uit Heiloo schreef op 6 mei 2023 om 19:41
Op 4-5 de basis all-road training gevolgd, verzorgd door Kees-Jan in de omgeving van Hoogerheide. Was een leuke, intensieve, leerzame en gave dag. Weer een hoop geleerd, o.a. dat je op meer paden mag en kan rijden dan je in eerste instantie denkt. Ook leuk om te zien hoe andere deelnemers zaken oppakken en wat er mogelijk is met een motor van 200 tot 300 kg. Zal zeker de vervolg training in Meppen / Hechlingen gaan doen, want deze dag was perfect georganiseerd !
Monique Monique uit Haaren schreef op 6 mei 2023 om 17:41
Op 5 mei de Basis Allroad cursus gevolgd bij Werner. De combinatie van zijn duidelijke uitleg met het laten zien en horen wat de motor doet, was voor mij perfect om de vertaalslag te maken naar mijn eigen handelen op de motor en heb daardoor flinke stappen kunnen maken. Werner heeft oog voor elke deelnemer en geeft waardevolle tips op ieder zijn/haar niveau zodat eenieder het maximale uit de cursus kan halen. Uitstekend verzorgde en ook heel gezellige dag!
Hans Hans uit Rhoon schreef op 6 mei 2023 om 10:29
Op bevrijdingsdag bevrijd van angst en zenuwen๐Ÿ˜„ tijdens de basis training door Werner. Ook de duidelijke uitleg over de theorie was verhelderend (Kamm). Leuke groep en goed verzorgd. Zeker aan te bevelen!
Merlijn Merlijn schreef op 5 mei 2023 om 16:06
Veel geleerd en vooral aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. Prettige, rustige en kundige instructeur: Werner bedankt!
Print Friendly, PDF & Email