Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.159.156 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
571 berichten.
Jan-Willem van de Pol Jan-Willem van de Pol uit Vught schreef op 14 mei 2018 om 22:09:
Op 09 mei de Allroad Basic Training gedaan in Diepenheim met Werner als instructeur. Een zeer leerzame dag met een gebalanceerde opbouw!
Motorrijden heeft er voor mij een dimensie bij gekregen!
Een aanrader!
Peter Peter uit Zwolle schreef op 13 mei 2018 om 17:33:
Een prachtige dag op 9 mei met enthousiaste motorrijders en Werner als instructuer. Veel geleerd van basisoefeningen tot rijden op zandwegen. Kijken en goed staan op de motor zijn de essentie. Gewoon doen.
Charles Boucher Charles Boucher uit Utrecht schreef op 10 mei 2018 om 21:53:
Met Werner de all road training gedaan. Een zeer geslaagde dag, een goede balans tussen theorie en praktijk. Goed opgebouwd, heel veel geleerd.
Zeer aan te bevelen!!
Oskar Oskar uit Arnhem schreef op 9 mei 2018 om 22:00:
Ik heb op 5 mei de basic allroad training in Diepenheim gedaan met vier gezellige medecursisten en Werner als docent. Werner weet goed uit te leggen hoe je de verschillende oefeningen moet doen en ook waarom. Ik heb mijn grenzen flink kunnen verleggen en heb enorm genoten. Ik kom zeker nog een keer terug bij BERRT!
Edgar Kleinnibbelink Edgar Kleinnibbelink schreef op 9 mei 2018 om 21:12:
De Allroad basic training gedaan. Ongelofelijk hoe je met een paar technieken al heel erg veel beter en veiliger of verschillende ondergronden kan rijden.
Bert Wensveen Bert Wensveen uit Monster schreef op 6 mei 2018 om 22:51:
Afgelopen 2 mei met 4 andere cursisten de Allroad Basic Training gedaan bij Kees-Jan in Bergen op Zoom. Het was een topdag, duidelijke en goede uitleg. Je kreeg 's-morgens alle tijd en aandacht om de basisoefeningen goed onder de knie te krijgen en dat gaf je 's-middags ruim voldoende vertrouwen om met zijn allen onder begeleiding van Kees-Jan het onverharde pad op te gaan. De omgeving is prachtig, meest spectaculair vond ik wel het zandpad op het eind van de dag, helemaal geweldig. Aanrader voor iedereen die zijn motor eens van een hele andere kant wil leren kennen 😉 !!
Ton Ton uit Houten schreef op 4 mei 2018 om 11:44:
Superdag gehad weer Bert, bedankt voor de fijne begeleiding. Nu alle vaardigheden in praktijk brengen, keep up the good work! Ton&Niels
Niels Kleinnibbelink Niels Kleinnibbelink uit Oldenzaal schreef op 4 mei 2018 om 11:21:
Op 28 April 2018 de Allroad Basic cursus gedaan. Voor iedereen die na vele jaren weg plezier eindelijk ook eens die onverharde zijweggetjes in wil duiken met zijn of haar adventure bike.

Een echte aanrader! Naast extra motor beheersing was het ook gewoon super gezellig en leuk om de de verhalen van de instructeur Werner en de andere deelnemers te horen.

Ook prima te doen met je eigen allroad bike, maar huren is ook zeker een optie als je geen allroad bike hebt.

Heel gaaf, en kan niet wachten om de vervolgcursus te gaan doen.
Agnes de Koning Agnes de Koning uit Zeist schreef op 3 mei 2018 om 20:40:
Vol verwachting naar Diepenheim, wat gaat het worden en zou ik het kunnen? In de ochtend hard werken met allerlei oefeningen om de basistechnieken onder de knie te krijgen met goede technische uitleg. Na een heerlijke lunch ' s middags het geleerde toepassen met ook weer oefeningen en uitleg. Naar mate de middag vordert wordt het steeds leuker en rij je met big smile door greppels, zandwegen en bossen. Echt een superdag. Mijn doel meer motorbeheersing te ervaren is zeker gelukt. Werner, dankjewel voor je goede uitleg en motiverende uitleg!
adrie houke adrie houke uit poortvliet schreef op 2 mei 2018 om 20:01:
hoi vandaag basic trainging gedaan in bergen op zoom
in een word geweldig gezellige sfeer duidelijke uitleg ruim voldoende ruimte om de oefeningen te doen met uit stekende adviezen en truckjes van kees jan de middag het echte werk mooie paden en sporen op plaatsen waar je normaal niet met je motor in zou rijden waar van je denkt dat gaat niet gaat dus wel prachtig genoten heelveel geleerd Berrt en Keesjan bedankt voor deze geweldige dag
Jos Donker Jos Donker uit Breda schreef op 2 mei 2018 om 19:54:
Wat een geweldige, leerzame dag vandaag in omgeving Bergen op Zoom met Kees Jan. De opbouw was fantastisch met basisstof in de ochtend en the real deal in de middag. Verplichte kost voor elke motorrijder. Super uitleg bij alle skills en altijd met beargumentatie. Prachtige omgeving ook met de mooiste paadjes door de natuur. Absolute aanrader! Bedankt Kees Jan. En wie weet tot gauw weer. Grt Jos
Mario Mario uit Breda schreef op 2 mei 2018 om 19:40:
Een uitstekende basic training gevolgd in Bergen op Zoom. Zeer leerzaam ochtenddeel en schitterende route in de middag. Kees Jan geeft heldere en persoonlijke aanwijzingen op een fijne manier. Prima te doen met je eigen motor. Top dag!!
Anna Anna schreef op 1 mei 2018 om 20:41:
Dit was een geweldige ervaring: de leukste motor training tot nu toe.
Heel veel geleerd in korte tijd.
Het enige nadeel: ik ben opeens niet meer zo blij meer met mijn streetbike als hiervoor. Ik wil ook een GS! 🙂
Boy van Kakerken Boy van Kakerken schreef op 1 mei 2018 om 07:10:
Een superdag gehad! Ik heb de Allroad Basic Training gevolgd en heb hier veel nieuwe technieken geleerd die gedurende de dag toegepast zijn en waarvan ik aan het begin van de dag nog dacht van, dat gaat mij nooit lukken met zo'n zware machine. Opbouw van de training is erg goed, van de basis tot het praktisch toepassen in het veld. Uitleg is erg duidelijk, tevens is de groep compact waardoor persoonlijke begeleiding ook mogelijk is. Al met al, top! Een aanrader voor degene die meer wilt doen met zijn machine dan alleen asfalt rijden;)!
Hoogstede Optiek & Horen, Michel Hoogstede Optiek & Horen, Michel uit Nistelrode schreef op 1 mei 2018 om 00:04:
Moet regelmatig met de motor naar klanten aan huis over B-wegen en dat is met mijn all-road-ervaring in al die regen en modder niet altijd even handig.
Dus maar even een serieuze training volgen bij BERRT in Apeldoorn.
En daar leer je pas echt rijden in de blub en op los zand, balans-kijken-remmen-sturen-heuvels en kuilen met 60 Km/h door de bossen, bochten leren aansturen als een profi(wel nog ff oefenen natuurlijk ;-).
Bert het was een heerlijke ervaring geweldig genoten prachtige omgevingen en wat heb jij een vertrouwen in je cursisten, SUPER!!
Ik kan nu met een gerust hart voor mijn werk het buitengebied in zonder om te hoeven rijden.
En ja....
Het smaakt naar meer, veel meer dus...
Tot de volgende training.
Michel Hoogstede
Kirsten Kirsten uit Velsen schreef op 29 april 2018 om 20:06:
Blauwe plekken,zweet en spierpijn maar het was de moeite waard. Grenzen verlegd en veel geleerd.
Het was ZO gaaf om te doen!
Roland B Roland B uit Zaanstreek schreef op 29 april 2018 om 17:05:
In gedacht wilde ik ooit een keertje een Allroad cursus volgen, nu weet ik dat ik dit al veel eerder had moeten doen!!! Onder begeleiding van Werner is dit een geweldige maar ook vermoeiende dag geworden. Mijn vertrouwen om het onverharde op te zoeken en 100% gegroeid door deze dag. Van de pittige en oefeningen in de ochtend zoals korte bochtjes draaien, remmen met en zonder ABS op zand en gras, mini parcours tot aan single tracks in een bosperceel en zandpaden op de terugweg de funfactor is 100% en zorgt voor een grote glimlach in je helm.
Eelco Struik Eelco Struik uit Mijdrecht schreef op 29 april 2018 om 09:36:
Wat een geweldige dag! Toch in eerste instantie wat bedenkingen, is de GS niet te zwaar, vooral in het mulle zand, maar ik ben verbaasd hoeveel ik geleerd heb tijdens deze dag. Eerst stoeien in het weiland, korte bochtjes draaien en vervolgens het bos in over smalle paadjes, door de modder en tot slot een fraaie terugroute over de zandwegen. Goede uitleg en feedback, dank je Werner, top gedaan. Vermoeiende dag, maar dubbel en dwars waard, ik rij nu met een gerust gevoel het onverharde pad op....
Frank Frank uit RegioEindhoven schreef op 29 april 2018 om 08:38:
Laat je niet op het verkeerde been zetten: eerst naar BERRT en dan pas naar Hechlingen (D). Wij hebben deze training gedaan na jaren lange ervaring met reizen in Zuid Europa op zeer kleine, soms onverharde weggetjes. Daar zijn we altijd prima doorheen gekomen maar eigenlijk heb je geen idee waarom en hoe 😁. Werner heeft ons een mooie zowel theoretisch als praktisch goed onderbouwde inkijk gegeven in de eerste stappen van het allroad rijden. Super gaaf, zeer gezellig, prima verzorgd en heel erg leerzaam. Een top-dag en zeer de moeite waard, een echte aanrader, ook voor de ervaren rijder!
Victor Victor schreef op 27 april 2018 om 23:20:
Wat een waanzinnige ervaring! Echt een super gave dag gehad! Veel geleerd, gelachen en genoten. De huur motoren waren vooral in het begin even wennen. Maar na het ochtend programma (in de wei) ging het allemaal een stuk makkelijker. Na de lunch eerst nog even het geleerde oefenen in een 'prive' bos(je) en daarna terug richting Berrt, maar niet zonder eerst ook nog wat te leren over rijden op zandwegen en nog wat rem techniek! Wauw, wat een dag. Na afloop wezen uit eten in restaurant 'De Bon Vivant' op aanraden van Werner (de instructeur) Ook een schot in de roos! Werner, dank je wel voor de zeer geslaagde dag!
Lees offline: