Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.186.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
886 berichten.
Frank Verveer Frank Verveer uit Houten heeft geschreven op 23 september 2020 om 05:40:
Op 22/9 heb ik bij Werner de off road training gevolgd. Hij gaf goede en duidelijke instructie en wist exact de juiste balans tussen theorie en praktijk te doseren. Veel geleerd en leuke zonnige dag gehad waardoor ik weer meer ervaring op de motor heb gekregen.
Absoluut een aanrader.
Roel Kousemaker Roel Kousemaker uit Venray heeft geschreven op 15 september 2020 om 15:42:
Op 9 september heb ik de Allroad Basic Training gevolgd in Bergen op Zoom. Ongelofelijk hoeveel je kunt leren op één dag als rijder, ook over de mogelijkheden van je motor. Kees Jan is een enthousiaste instructeur, die de juiste balans weet te vinden tussen uitleggen, voordoen en zelf ervaren. De dag vloog voorbij en aan het einde had ik hetzelfde enthousiasme te pakken. Groepsgrootte van 5 personen is perfect. Op naar de Intermediate Training!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray heeft geschreven op 14 september 2020 om 14:03:
9 sept in Bergen op Zoom de Allroad Basic Training gevolgd onderleiding van Kees-Jan.
Doel was voor mij; tips en trucks hoe je all-road beter leert beheersen in het veld en losse zand. Met zijn inspirerend uitleg en demonstraties was het zelf uitvoeren van de oefeningen duidelijk. Als het niet goed gaat weet je nu waarom en kan je hier thuis zelf mee oefenen. Dit krijgt zeker een vervolg!
Auke Geurts de Leng Auke Geurts de Leng uit Amsterdam heeft geschreven op 11 september 2020 om 23:41:
Afgelopen woensdag de Basic training gevold bij Kees Jan in Bergen op Zoom. Het doel was mn nieuwe motor beter te leren kennen en beheersen en bovenal ook een 'dagje spelen'. Ik mag wel zeggen: mission accomplished: genoten van begin tot eind en wat is het toch een vette machine! Nu 2 dagen later ben ik nog altijd aan het nagenieten en heb me alweer aangemeld tourtocht en vervolgtraining. Kees Jan straalt van de passie en legt techniek, houding, kijken en bediening in alle rust uit. Enorm veel geleerd en het vuurtje is definitief AAN. Kees Jan bedankt.
Ricardo Wetemans Ricardo Wetemans uit Den haag heeft geschreven op 10 september 2020 om 23:14:
Op 2 september een training gehad van Werner. Deze is zeer goed bevallen en het was een dag vol leerzame momenten. Werner is geduldig en duidelijk.
Bedankt voor de leuke en leerzame dag en tot 10/10, dan staat de eerste rit gepland 🙂
Jan Lancee Jan Lancee uit Monster heeft geschreven op 3 september 2020 om 11:56:
Op 2/9 de intermediate training gevolgd onder leiding van Werner. Een hele leerzame dag, met mooi weer. Werner helpt je stappen te zetten, de dag is heel logisch opgebouwd. Het volgende zandpad wat ik tegen ga komen wordt geen belemmering meer.....
Jille Jille uit Wassenaar heeft geschreven op 31 augustus 2020 om 14:37:
Op 22 augustus de allroad basic training gevolgd bij Werner in Apeldoorn. Enorm leerzaam en goed opgezet programma. Als offroad beginner vond ik het nog best pittig maar kijk terug op een dag waarin ik veel nieuwe technieken heb geleerd en extra vertrouwen heb opgebouwd. Kijk uit naar een volgend moment!
Hans Pot Hans Pot uit KESTEREN heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:54:
Gisteren de Allroad Basic Training gevolgd, een dag waarin ik veel heb geleerd over het rijden Allroad en de techniek van de motorfiets.
Deze dag werd op een zeer prettige manier door onze instructeur Peter vorm gegeven, ook was Peter zeer betrokkene met de deelnemers, veel werd er voorgedaan en uitgelegd op een zeer prettige manier.
ik heb de dag dan ook als leerzaam en zeer prettig ervaren, ik wil Peter dan ook bedanken voor de fijne en leuke dag inspannend maar ook hebben we veel plezier gehad op de mooie paden en bossen.
groetjes en tot een volgende keer.
Frans Frans uit Coevorden heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:43:
Peter en Erwin, geweldig bedankt voor deze leerzame en vooral leuke dag.
Goede uitleg van Peter waarin theorie en praktijk mooi aan elkaar gekoppeld werden. Prima groepsgrootte, iedereen krijgt voldoende aandacht.
De huurmotoren waren perfect en ook de catering en versnaperingen tussendoor waren goed geregeld. Tot slot volgde er dan de volgende dag al een mail met veel extra informatie en een prachtige foto en film compilatie. Dit smaakt naar meer.
Robert Bal Robert Bal uit Lelystad heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 11:33:
Had nooit gedacht dat ik ooit nog in staat zou zijn om zo'n beest van een mashine over onverharde wegen zou kunnen sturen. Fantastische dag gehad en alle doelen behaald : veilig (alles heel gehouden), heel veel geleerd - didactisch steekt deze training prima in elkaar - en vooral fun veel fun, Groepsgrootte is prima - meer dan voldoende aandacht. Ben bang dat dit All Road Virus moeilijk te bestrijden is : ingeschreven voor de Twenterit. BTW : de foto's en filmpjes zien er super uit!
Joost Joost uit Geldrop heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 18:20:
Gisteren in Bergen op Zoom bij Kees-Jan de basic gehad. Op de zandbak na was het een super dag. Mooie opbouw, tijd zat en afronden op mountainbike paden! Ook leuk/nuttig om een andere manier van op- en afstappen te leren. Nu het zand overwinnen.
Rob Rob uit Gorinchem heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 15:19:
Op 26-08-2020 de Allroad Basic Training gevolgd bij Kees-Jan in Bergen op Zoom.

De training is goed opgebouwd en de uitleg van de technieken maakt dat je begrijpt waarom de motor zich zo gedraagt in de verschillende omstandigheden.
Er is voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en ruimte tot vragen stellen. Deze cursus stelt je in staat om daarna zelf je basisvaardigheden te kunnen gaan verbeteren.
Ik heb een gezellige en leerzame dag gehad.
Vincent Vincent heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 10:31:
Gisteren allroad basic training gehad van Peter. Zeer bekwaam, goede uitleg en goede demo’s. Super dag.
Nu oefenen maar.
Jan Jan uit Leek heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 15:38:
Erg leuke dag gehad en veel geleerd! Op naar de intermediatetraining. Maar nu eerst meer oefenen. Bedankt!
Wim Wim uit Breda heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 14:19:
Gisteren de allroad basic training gedaan met Werner. Hard werken en vermoeiend maar zeer de moeite waard. Ik heb veel meer geleerd dan ik vooraf had gedacht. Dit smaakt naar meer....
Danny van Dorst Danny van Dorst uit Halsteren heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 11:54:
Afgelopen woensdag heb ik de Allroad basic training onder leiding van Werner gevolgd. Een hele warme leerzame dag waarbij er voor iedereen veel persoonlijke aandacht was. Ik ga nu alles wat ik geleerd heb veel oefenen en dan kom ik zeker terug voor een vervolg!
Eric Nijman Eric Nijman uit Silvolde heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 10:47:
Gisteren de allroad basic training gedaan.
Ik rijd al 40 jaar motor, maar heb veel bijgeleerd op het gebied van het allroad rijden.
Onze instructeur Werner heeft op een prettige en begrijpelijke wijze de training gegeven.
Er zat een mooie opbouw in de oefeningen en je merkt gewoon, dat je er in de loop van de dag meer plezier aan gaat beleven.
De volgende training is Hechlingen over 3 weken en ik heb er het volste vertrouwen in, dat dit een goed vervolg van gisteren zal worden.
Bedankt Werner en medecursisten!
Eduard Eduard heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 11:16:
Afgelopen donderdag met Bert de intermediate gedaan. Een mooie dag zandhappen (soms letterlijk) rond Nijverdal en Hellendoorn. Veel geleerd over heuvels, bochten, kijken en kantelen. En onbedoeld een les noodplakken en spoedreparatie van een lek gereden band. Dankzij de kundigheid van Bert toch het hele programma kunnen afronden. Met aan het eind een prachtige (offroad) tocht terug naar Apeldoorn. Super!
Reinier de Jong Reinier de Jong uit Reeuwijk heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 09:32:
20 augustus de Intermediate cursus gedaan. Veel geoefend en uitgeprobeerd op het parcour. Kijken wat je kan en waar je grenzen liggen. De 1250GS geeft geen krimp, mijn motoriek daarintegen moet flink aan het werk. We rijden veel en dat geeft je de gelegenheid om te voelen wat een motor doet als je ook maar een paar centimeter je knieën verder naar achteren in het zadel klemt. Fantastische ervaring! Ook verbazend dat je op een relatief klein stukje land zo'n mooi parcour kan hebben.
In de middag veel zandpaden en bospaden gereden. Fantastisch dat het nog kan. Zuid Holland: regel dat ook eens voor ons aub! Bedankt Bert! En ook "Bie Olthof" voor de gastvrijheid!
Aidan Aidan uit Utrecht heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 22:17:
Als een echte offroad beginner, ik vond het Allroad opleiding heel goed. Na slechts een dag, ik heb nu veel meer vertrouw dankzij het structuur van het opleiding. Hartstikke bedankt Werner!
Print Friendly, PDF & Email