Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.62.41 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
839 berichten.
Maarten Zwart Maarten Zwart uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 22 juli 2020 om 14:48:
Tegen het middaguur van de cursusdag reed ik over bospaden (eigen motor) waarover ik 4 uur daarvoor niet gepiekerd had om het te proberen.

Bert geeft duidelijke instructies, laat je uitproberen en evalueert regelmatig tussentijds. Altijd met een stevige theoretische onderbouwing en met ruimte voor humor.

De allroad basis cursus is ontzettend leuk om te doen en aan het einde van de dag voel je je een completere motorrijder. Een aanrader voor op z'n minste iedere GS liefhebber!
Ivo Ivo uit Bovensmilde heeft geschreven op 22 juli 2020 om 10:19:
21-7 Allroad Basic Training gedaan onder leiding van Werner. Los van het feit dat ze fantastisch weer hadden besteld was ook de training super leerzaam. In de ochtend veel behendigheid op lage snelheid en dus hard werken en zweten en uiteindelijk in de middag met 70 over een mul zandpad rijden. Fijne instructeur, super de luxe huurmotor, mooie locatie. Dus al met al een top dag. Ik kom zeker terug voor de volgende cursus๐Ÿ‘
Ivonne van Dongen Ivonne van Dongen uit Herwen heeft geschreven op 20 juli 2020 om 12:28:
Afgelopen vrijdag de basis training gedaan in Diepenheim. Onder leiding van Bert een geweldige, leerzame dag gehad. Ik wilde nog meer 'eigen' zijn met de motor en deze beter beheersen.
De mannen waren wel wat meer vertrouwd met de motor, maar ik heb veel mee kunnen doen, op mijn eigen niveau, in mijn eigen tempo.
Veel geleerd en veel meer vertrouwen gekregen. Een aanrader voor iedereen die gewoon graag op de motor zit en even uit zijn/haar comfortzone wilt gaan, maar ook van een uitdaging houdt. Dit is de basis!
Bert gaf mij, met zijn geduld, vertrouwen. Chapeau!
Bedankt.
Benjamin Bommel Benjamin Bommel uit Ede heeft geschreven op 19 juli 2020 om 18:59:
Zaterdag 18 juli 2020 een cursus gehad van Bert. Zeer kundige en ervaren motorrijder. Bert is in staat om met beeldende voorbeelden de motortheorie uit te leggen. Hierdoor ben je goed in staat om te begrijpen waarom je bepaalde dingen wel of juist niet moet doen.

Het was een geweldige dag met een groep mensen. Na het eind van de dag was ik fysiek op maar vele ervaringen rijker. Ik had van te voren nooit gedacht dat ik de dingen met een motor kon doen wat ik die dag heb gedaan.

Ik kan her iedereen absoluut aanraden om bij Bert een cursus te volgen!
Hans Deijkers Hans Deijkers uit Roosendaal heeft geschreven op 17 juli 2020 om 06:39:
Afgelopen maandag een erg leuke en zeer leerzame dag gehad.
Na een lekker bakje koffie bij Berrt in Apeldoorn met de huurmotor (1250GS) naar Diepenheim gereden.
Veel geleerd onder leiding van Bert, cursus is zeker een aanrader!
Op naar de volgende.
Tim Tim uit Amsterdam heeft geschreven op 14 juli 2020 om 17:53:
Erg leuke en leerzame cursus! De uitleg van Bert en Erwin was erg behulpzaam. Na vijftien jaar motorrijden (en bochtentrainingen) nog veel geleerd over rijtechniek en veiligheid. En lekker in de modder geploeterd! Huurmotor is een aanrader, vanwege de noppenbanden en aanpassingen aan de motor.

Fysiek was het ivm een knieblessure voor mij te zwaar om de hele dag vol te maken. Bert en Erwin hebben me goed opgevangen en de route aangepast, zodat ik in ieder geval nog mee kon kijken en luisteren. Bedankt!
Gigi Gigi uit Breukeleveen heeft geschreven op 14 juli 2020 om 16:48:
Na jaren op een GS te rijden wilde ik toch graag weten wat nu echt mogelijk is met dit type motorfiets anders dan veel asfalt kilometers maken. Te gekke combinatie van stoere dingen doen en serieus werken aan je motor beheersing. Heel veel nieuwe technieken geleerd en heel erg gave dingen gedaan. Echt een aanrader om je motorfiets beter te leren beheersen onder omstandigheden die in de eerste instantie doodeng lijken (mul zand en gladde modder bijvoorbeeld). De dag is heel relaxed opgebouwd en alles wordt uitgelegd met een gedegen theoretische onderbouwing en praktische oefeningen, waarna alles in de praktijk gebracht wordt waarbij alles samenvalt. Echt een topdag, niet twijfelen, gewoon doen! Is het niet voor het avontuur, dan voor je eigen veiligheid! Op naar de vervolgcursus/Hechtlingen. Bert en Erwin, dank voor deze te gekke en leerzame dag!
Tot snel! Met hartelijke groet, Gigi
Martijn Martijn uit Oostvoorne heeft geschreven op 14 juli 2020 om 12:40:
Donderdag 9 juli voor dag en dauw de wekker om op tijd in Apeldoorn te zijn voor een dag offroad basic training van Berrt. Na mijn inschrijving al wat teasers per e-mail ontvangen met instructies en aandachtspunten vooraf en wat tips over wat je alvast kunt doen om goed de dag te kunnen starten. Spannend!

Bij aankomst bij Berrt in Apeldoorn gastvrij ontvangen met een bak koffie en kennisgemaakt met onze instructeur Werner. Vervolgens op de zo goed als nieuwe R1250GS huurmotor (wat een mooi ding!) naar Diepenheim gereden en daar de overige deelnemers van die dag ontmoet. Tijdens de kick-off worden de persoonlijke leerdoelen doorgenomen en geeft Werner aan hoe de dag globaal gaat verlopen. En dan aan de slag!

De ochtend zijn we bezig met basistechniek op het natte gras, in plaats van zitten wordt het nu staan op de steps, in plaats van meeleunen wordt het tegenleunen. Korte bochten draaien, door een geul rijden, staand stoppen en wegrijden. Erg vermoeiend, want het is allemaal nieuw, maar superleerzaam en leuk! Super ook, hoe Werner de theorie over motorfiets en zijn berijder combineert met de oefeningen in de praktijk. Je gaat echt veel meer begrijpen van de natuurkundige wetten die van toepassing zijn op je motorfiets, van grip tot zwaartepunt, van naloop tot aslast. Het helpt enorm om te snappen hoe je het best offroad kunt rijden.

Na de lekkere lunch gaan we richting een bos voor een rondje รฉcht offroad. Door de regen van de dagen ervoor een ware beproeving. Wat ben ik blij met de huurmotor met noppenbanden, veel respect voor twee medecursisten die met hun eigen fiets met straatbanden aan de slag zijn. Werner moet ook toegeven dat het vandaag een 'echte' offroad-dag is met al die nattigheid, maar het maakt er wel een echt avontuur van!

Na het bos gaan we richting zand- en modderpaden. Hier leren we remmen met en zonder ABS op het achterwiel en pakken we de voorrem erbij. De snelheden gaan wat omhoog, belangrijk om de kijktechniek hierop aan te passen. Langzaamaan komen we via wat mooie offroad-paden weer richting Apeldoorn, waar we na het aftanken en schoonspuiten van de motoren de dag met z'n allen afsluiten. Het was een leuke en leerzame dag en ook Werner z'n doelen zijn gehaald: iedereen vond het leuk en iedereen is veilig terug.

Op naar de intermediate training en een paar mooie routes rijden via de perfecte organisatie van BERRT!
Marcel Molenkamp Marcel Molenkamp uit Delft heeft geschreven op 13 juli 2020 om 20:43:
Afgelopen zaterdag met maatje Willem uit Noordwijk een top dag gehad.
Veel geleerd zeer goede en duidelijke uitleg van Bert, hier heb ik iedere dag plezier van,
ik denk tot snel,
Maarten Maarten uit Noord-Scharwoude heeft geschreven op 13 juli 2020 om 10:32:
Afgelopen donderdag een leerzame offroad dag gehad. Met alleen maar wegkilometers was dit weer een nieuwe ervaring. Door de neerslag de nacht ervoor erg glad terrein, maar zo wel meteen in het diepe. Programma was goed opgezet met veel variatie (gras, bos, zand modder) en leuke afwisseling tussen uitleg/ praktijk.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Gr. Maarten
Jeroen Berlage Jeroen Berlage uit Baarn heeft geschreven op 13 juli 2020 om 09:02:
Afgelopen vrijdag een hele dag gekwispeld; topdag! Ik volg al jaren met veel plezier leerzame (herhaling)VRO's maar Berrt c.s. overtrof qua voorbereiding, programma, praktijk, tempo en nazorg. Ik meld mij zeker voor Hechlingen. Veel dank Bert en Erwin!
Mike Mike uit Breukeleveen heeft geschreven op 12 juli 2020 om 23:03:
Een echte aanrader! Wat een mooie en leerzame dag offroad onder leiding van Bert.
Van begin tot eind goed geregeld en een drukke leerzame dag. Top!!
Willem Willem uit Noordwijk heeft geschreven op 12 juli 2020 om 21:57:
Bij het aanrijden naar Diepenheim even tanken en toen starte de 1250GSA niet Meer.
Dus contact opgenomen met Bert die direct kwam kijken of hij het kon verhelpen. Uiteindelijk heeft de wegenwacht de motor weer kunnen starten, vervolgens naar Diepenheim gereden waar we (vriend Marcel en ik) van Bert toch mochten aanhaken
was de dag toch niet verloren, met dank aan Bert en de andere cursisten.
Zelfs de koffie werd door Camping Mรถlnhรถfte op het parkeerterrein aangeboden aan de laat komers. Top. Verder gekregen waar ik op gehoopt had en dat is door de bevlogen instructies van Bert en het delen van zijn vele ervaringen het lef om de zware BMW 1250GSA op gras en zand (op weg banden) de sporen te geven. Fantastische ervaring.
Ging me niet hard genoeg en daarom komt er zeker een vervolg. Mogelijk op zo'n mooie huurmotor van Berrt ivm noppenbanden. Mocht ik het thuis voor elkaar krijgen dan is de reis naar Noorwegen met de mogelijkheid om aan te vliegen op Oslo een Bucket list item. Een droom, eerst maar even meer ervaring op doen. Nogmaals bedankt Bert van Berrt
Jack Jack uit Blaricum heeft geschreven op 11 juli 2020 om 21:16:
en toen.....zat ik bevend op de brommer. "je kunt het! " riep Berrt! (twee X rr geen twee x tt) afijn; ik kon het ook nog! Dank voor de reuze leerzame dag en het geduld. ik vond het super om mijn grenzen te verleggen. Prachtig om over mooie zandwegen te sturen. Twijfel je nog? Niet doen gewoon GAAN!! Vette aanrader!
Eduard Eduard heeft geschreven op 10 juli 2020 om 23:09:
In een drijfnatte omgeving van Apeldoorn gister met instructeur Werner de Allroad Basic Training gedaan op een R1250GS van Berrt. Van reservering tot nabespreking was alles perfect. Super motor, uitdagende locaties, duidelijke instructie, prima verzorging. Ik kom zeker terug!
Paul Paul uit Zwolle heeft geschreven op 9 juli 2020 om 22:33:
Weer of geen weer, altijd offroad weer. Top dag gehad en veel geleerd (zowel praktijk als theorie) van Werner! Heb me gelijk weer op gegeven voor de 1 daagse offroad dag in Twente.
Jan-Willem Tasking Jan-Willem Tasking uit Hoogstraten heeft geschreven op 8 juli 2020 om 00:43:
Op 29 juni heb ik mee gedaan aan de Allroad Training onder leiding van Werner. De ochtend sessie was echt hard werken in de wei ๐Ÿ˜›, vooral het slalommen met 250kg+ motor is geen grap. Na de lunch zijn we lekker offroad gaan rijden, mulzand, wegrijden, remmen, etc. Fantastische dag gehad, heel veel geleerd. Bedankt Werner voor de zeer goede uitleg, zowel theoretisch en praktisch! Ik ga mij zeker inschrijven voor de intermediate. Mvg Jan-Willem
Harry Harry uit Wierden heeft geschreven op 7 juli 2020 om 22:55:
Na een aantal trainingen en off-road/all-road tochten in de afgelopen 10 jaar EN een enorme smak in het zand najaar 2019 besloten om nog eens weer helemaal aan de basis te beginnen met het trainen van off-road rijden op een dikke GS. Het zelfvertrouwen was compleet weg. Het bleek precies de goede keuze te zijn. Op 3 juli de basiscursus. Direct merk je hoe goed het is om een zeer ervaren instructeur (Bert) te hebben die je echt duidelijk de technieken en kneepjes kan uitleggen en je steeds weer de juiste feedback geeft bij de oefeningen. Je voelt dat je groeit op zo'n dag en het zelfvertrouwen komt stapje voor stapje terug. Direct door op 6 juli met de intermediate training. De lat weer wat hoger en opnieuw is eerst alles moeilijk en lastig, maar in de loop van de dag voel je dat het rijden steeds iets vertrouwder voelt en beter gaat. En hoe gaaf is het dan als je door het bos achter Bert aan rijdt over mulle zandwegen en smalle kronkelige paadjes in de Hellendoornse heuvels en dat gaat dan allemaal goed en voelt gewoon lekker. Big smile on your face!. Prachtig gezicht; m'n nieuwe GS dik onder de drab en modder in de garage aan het eind van de dag. Zo hoort het...
Hans Wuijts Hans Wuijts uit Vlaardingen heeft geschreven op 7 juli 2020 om 22:26:
Op 6 juli 2020 heb ik meegedaan met de Allroad Intermediate Training onder leiding van Bert Duursma. De ochtend werd besteed aan technisch rijden op zand en daarvoor reden we naar een mooi klein crossbaantje in de buurt van Nijverdal. Helling, korte bochten, trial, vlot wegrijden, slalom. Na een heerlijke Gehaktbal van Betsie zijn we op mul zand bochten gaan oefenen door de bocht in 3 rechte lijnen te verdelen. Vervolgens mooi offroad terug naar Apeldoorn. Gelukkig had ik niet te veel strafpunten opgelopen en kreeg ik een geweldig certificaat. Bert en Erwin, bedankt voor de topdag!
Dirk Mantje Dirk Mantje uit Noordwolde heeft geschreven op 7 juli 2020 om 21:31:
Gisteren 6-7-20 heb ik de Intermediate training gedaan, met Bert als trainer. Fantastische locatie in de omgeving van Hellendoorn met een super leuke groep.
Ongev 3 jaar geleden besmet geraakt met het off-road rijden met dikke machines en de eerste basis training bij Bert gevolgd. Na een aantal trainingen in NL en Hechlingen de mooiste reizen gemaakt, met als hoogtepunt Gibraltar Race 2018. Machtig mooi en we komen zรฉker weer terug!
Print Friendly, PDF & Email