Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.45.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
782 berichten.
Beverly Beverly uit Haarlem heeft geschreven op 12 juni 2020 om 11:08:
Beste Bert,
op 10 juni hebben wij de allroad basic training gedaan onder begeleiding van jou. Wat een onvergetelijke mooie dag was het! Met 0-ervaring op het gebied van offroad nam je mij mee op pad. Met professionaliteit, passie en humor gaf je ons leerzame tips en persoonlijke begeleiding en maakte je ons bewust van onze handelingen en hoe dit beter kon!
Met een grote smile genieten wij nog na!
Bedankt 🙂
Egber Smits Egber Smits uit Uden heeft geschreven op 11 juni 2020 om 17:57:
Met dertig jaar motor ervaring vol vertrouwen gestart aan de basiscursus off-road rijden.
Niet gedacht dat ik in één dag nog zoveel kon leren!
Ik kijk nu al uit naar de diverse vervolgtrainingen 😀
Leo Kusters Leo Kusters uit Heusden heeft geschreven op 11 juni 2020 om 11:42:
Afgelopen maandag mijn eerste off road (basis) ervaring opgedaan. Super goede uitleg van Bert en Erwin. Mooie paden en wegen bereden en hele leerzame oefeningen (inclusief de actie in de grote plas😅). Bedankt Bert en Erwin!!
Leo Dresscher Leo Dresscher uit Den Hout heeft geschreven op 11 juni 2020 om 10:37:
Na de basic training van vorig jaar nu tijd voor de intermediate. Erg leerzaam en leuk. Werner geeft op een zeer prettige en deskundige manier les in het betere off road werk. We hebben mooie zand- en bospaden in Twente gereden. Eén advies: oefen van tevoren het korte werk - staand bochtjes draaien en evenwicht behouden e.d. - dat je bij de basic training hebt geleerd, het is écht een onmisbare vaardigheid!
Angela van Kuringen Angela van Kuringen uit Meijel heeft geschreven op 10 juni 2020 om 19:38:
Afgelopen maandag de Allroad Basictraining gedaan bij Bert en Erwin, samen met 3 andere enthousiastelingen. Wauw wat een beleving. Met 0-offroad ervaring deze dag zo ontzettend veel geleerd! Veel vertrouwen gekregen door de rustige goede uitleg en super begeleiding. Alle facetten kwamen aan bod, zelfs hoe ik van mijn jas een doorwaai exemplaar kon maken haha, want zweten was het voor mij. Tot de kleinste details uitgelegd, het hoe en waarom, terrein verkennen en zelf aan het denken gezet over het waarom van bepaalde handelingen. Een bomvolle praktijkdag en ik heb de hele dag , naast af en toe een geconcentreerde blik , met een enorme smile op de motor gezeten! Het was een lang gekoesterde droom om offroad te gaan en ben blij dat ik hier mijn eerste ervaring heb opgedaan, maar zeker niet de laatste! tot snel 🙂 Bert en Erwin bedankt...ik geniet nog na door het kijken vd foto's en filmpjes.
Jorn Jorn uit Houten heeft geschreven op 8 juni 2020 om 22:01:
Allroad basic: een heerlijk dagje buiten spelen op 't gras, in 't bos en in de zandbak. Geen last van corona, maar wel besmet met een ander virus 🙂
Denis en Wim Denis en Wim uit Pijnacker heeft geschreven op 7 juni 2020 om 11:14:
Wil je een onvergetelijke dag? Ga dan mee met Bert en Erwin. 3 juni 2020 is voor ons een herinnering voor het leven. Waanzinnig. Wat gaaf. In een gezellige en ongedwongen sfeer plezier maken en beter leren motorrijden. Wat wil je nog meer. Alles is prima verzorgd. Lunch, motoren, parcours, routes. Heldere en geduldige instructie. Een groep van 5 waarin iedereen ook individueel aandacht krijgt. Bert en Erwin maken ook foto's en filmpjes. Heel bijzonder om jezelf in actie te kunnen zien. Kortom, een echte aanrader. Wij gaan zeker nog een keer.

Bert en Erwin, nogmaals bedankt!
Jack Jack uit Breda heeft geschreven op 7 juni 2020 om 10:28:
Vrijdag 5 juni in groepje van 3 deelnemers met eigen motor basistraining gedaan onder begeleiding van instructeur Kees-Jan, uiterst vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Met maar weinig offroad kilometers ervaring was het goed met de basis te beginnen: stukje theorie, vervolgens starten/stoppen, bochtjes draaien, balansoefening, rem- en kijktechniek. Dit gaf veel vertrouwen om na de pauze een mooie route te rijden, afwisselend door het veld, gravelpaden en mountainbiketrails in het bos, erg leuk ondanks dat het slechte weer voor uitdagende glibberpartijen zorgde. Je kreeg het er in ieder geval weer lekker warm van.
De motor wel overeind en heel weten te houden, dus met een erg voldaan gevoel huiswaarts gereden waar het bijna jammer was al die stoere modder er weer vanaf te spuiten. Volgende rit staat hoog op het verlanglijstje!
Alex Alex heeft geschreven op 6 juni 2020 om 12:57:
Gisteren Basic gehad bij Kees-Jan omgeving Bergen op Zoom. Ondanks het zeer slechte weer geweldig genoten en heerlijk geglibberd. Al met al een zeer leerzame en hele leuke dag gehad met een zeer kundige instructeur en lekkere broodjes met de lunch!
Helemaal TOP en ik kom zeker terug !👍
Femke Femke uit Woerden heeft geschreven op 6 juni 2020 om 12:53:
Op 3 juni was het zo ver: mijn verjaardagscadeau verzilverd: een off-road beginnerstraining, op mijn eigen BMW F750GS. De groep bestond uit 5 personen, plus Bert en Erwin als instructeurs. Geweldig fijn zoals die dat deden. Je voelde dat er een enorme berg ervaring is, wat je op je gemak stelt, en daardoor voelt je je steeds goed begeleid. Duidelijke uitleg aan het begin van een oefening en daarna ruim de tijd om te oefenen. Ik heb veel geleerd (ook dat ik nog veel 'moet' oefenen), maar hoe het moet of zou moeten, is me wel duidelijk gemaakt. Ik weet in elk geval zeker dat ik een volgende keer als we op vakantie op een wat minder strak geplaveid weggetje belanden, ik me niet meer onzeker hoef te voelen. En dat was het doel van de dag. Ik raad deze training iedereen aan, of je nu wel of niet echte off-roadplannen hebt. Je komt immers altijd wel eens ergens terecht waar geen asfalt ligt en dan draai je daar na de training je hand niet meer voor om.

Bedankt, Bert en Erwin!
Hans de Rooij Hans de Rooij uit Woerden heeft geschreven op 6 juni 2020 om 12:12:
Op woensdag 3 juni mochten Femke en ik meedoen aan de Allroad Basic Training van Berrt. We rijden al vele jaren samen en doen al onze zomervakanties op de motor. Heerlijk naar Schotland, Noorwegen, de Alpen, noem maar op. En ja daar kom je weleens weggetjes tegen die niet mooi geasfalteerd zijn en ja daar wil je dan ook graag op rijden. De afgelopen jaren hebben we dat wel gedaan, maar we miste de techniek. Dus naar Berrt!

Op onze eigen motoren hebben we de training gevolgd. Bert en Erwin waren onze trainers en dat koppel is TOP! Een goede uitleg hoe en ook waarom je bepaalde technieken moet toepassen. Je leert je motor begrijpen met off-road rijden.

Alles was goed verzorgd en ja we mochten weer in een restaurant lunchen (Corona). Heerlijk genoten van de ochtend met de specifieke oefeningen en de middag met een toertocht over allerlei bospaadjes, door greppels, zandwegen teveel om op te noemen. Met een grote snelheid het vertrouwen gekregen wat we zeker gaan gebruiken in onze ritten.

We hebben ons al ingeschreven voor de Berrt Classic in september en kijken uit naar een volgend avontuur!

Bert en Erwin harstikke bedankt voor deze mooie en leerzame dag!

Hans
André André uit Den Haag heeft geschreven op 6 juni 2020 om 11:19:
Zeer leerzame, uitstekend verzorgde dag gehad. Aan het eind van de dag met mn adventure vol vertrouwen kort-draaiend door bospercelen en over mulle zandweggetjes rijdend, had kramp in mn kaken van de grijns van het het genieten.
Dit vraagt om meer!!
Wouter Wouter uit Mijdrecht heeft geschreven op 4 juni 2020 om 11:41:
Heerlijke leerzame dag gehad.
Mario Mario uit Ermelo heeft geschreven op 3 juni 2020 om 15:37:
Onlangs heb ik deelgenomen aan de Allroad Basic Training van Berrt.
Inmiddels 27 jaren Onroad motorrijden, sinds kort in bezit van een BMW GS. Afgesproken met een bevriende relatie Antoine vd H te A. om de training samen te doen. In totaal waren er 4 cursisten.
Het was een heel leuke en gezellige dag en qua Offroad rijden veel geleerd. Hoe de motor is opgebouwd, welke houdingen je op de motor het beste kan aannemen bij verschillende typen ondergrond. Niet alleen de praktische uitleg, maar ook theoretisch uitgelegd waarom dit zo is. Tijdens de dag alle uitleggen goed kunnen toepassen. We hebben alle 4 op eigen niveau, passende bij onze motoren een persoonlijke uitleg gehad.
Ook de versnaperingen tussendoor en de lunch was perfect geregeld.
Ik vond het erg geruststellend en prettig dat deze training goed kan met de RIVM regels in acht te nemen.
Iedere motorrijder kan ik deze Allroad basic Training aanbevelen omdat je zelfs als ‘ervaren’ motorrijder nog veel kan leren hetgeen ten goede komt aan je totale rijvaardigheid.

Team Berrt bedankt.

Groeten, Mario
Henk Henk uit Urmond heeft geschreven op 2 juni 2020 om 23:05:
Op 14 Mei een Basic Allroad Training gevolgd.
Dit onderleiding van Werner en Peter twee zeer deskundig instructeurs van het team BERRT met de nodige humor.
Na een geruststellend welkom's woord onder het genot van een bakkie met extra's kon de dag beginnen. Op naar het oefen terrein waar duidelijke uitleg en demo's gegeven werden, waar je vervolgens onder toezicht en begeleiding mee aan de slag kon. Na de ochtend sessie en een uitstekende lunch werd er in bosrijke omgeving met zandpaden de middag sessie gegeven, waar de techniek die s'morgens geoefend was tot zijn recht kwam.
Na een vermoeiende dag met veel ervaringen en vooral veel voldoening werd de dag afgesloten met een bakkie en eind evaluatie van de dag.
Deze training is een aanrader en zeer zeker bij team BERRT, professioneel, vakkundig en top begeleiding zorgen voor veel zelfvertrouwen
Thanks Werner en Peter.
Jouko Jouko uit Bussum heeft geschreven op 1 juni 2020 om 17:58:
De all road basistraining met trainer Werner was een topervaring. Na ruim een jaar motor te rijden en de onverharde wegen te mijden werd het tijd om zelfvertrouwen op onverharde wegen op te bouwen. Na deze intensieve dag (met de volgende dag spierpijn in de bovenbenen) zal ik nu de paden en zandwegen actief op gaan zoeken. Goede uitleg, uitdagende praktijkoefeningen en vervolgens het veld en bos in. Werner bedankt voor deze uitstekende dag en in de brochure die je meegaf zie ik alweer volgende trainingen en activiteiten voor mijn verlanglijst.
michel michel uit Castricum heeft geschreven op 31 mei 2020 om 22:59:
Basictraining gevolgd. Veel geleerd.
Werner is rustig en zeer ter zakenkundig.
Alles heel goed geregeld, ook in corona-tijd: Prima lunch in de natuur, ieder een eigen thermoskannetje koffie! Top.
Mischa Mischa uit Soest heeft geschreven op 30 mei 2020 om 21:52:
Wát een dag! Heerlijk weer, leuke medecursisten maar vooral een top-Berrt-dag. Werner heeft passie, ervaring, kan leuk praten en goed lesgeven en heeft vooral geduld (met mij). Op een leuke, goed uitgedachte manier leer je in 1 dag een aantal basisvaardigheden en win je vertrouwen daar waar het asfalt ophoudt.
Dit smaakt naar meer (veel meer).
Marcel Versluis Marcel Versluis uit Waddinxveen heeft geschreven op 29 mei 2020 om 22:05:
Vandaag, 29 mei, voor mijn doen heel vroeg de wekker gezet om 5:15 om zodoende een uurtje later te vertrekken voor een rit van bijna 1,5 uur naar Apeldoorn voor een Allroad Basic Training welke voor ons eigenlijk daar al begon met heel eenvoudige oefeningen, maar welke zo belangrijk waren kwamen we later achter 🙂 .
De gehele dag zijn we best intensief bezig geweest en ik zal morgen vermoedelijk spierpijn ervan overhouden. Enorm veel gezien, geleerd en vooral gedaan. Alles wat je leert gaat direct de praktijk in.
Zelf was ik huiverig voor de zandpaden, omdat ik dacht dat je daar gegarandeerd onderuit zou gaan. Maar tjemig wat zijn zandwegen gaaf om op te rijden na de juiste tips van BERRT instructeurs. Moe, maar zeker voldaan!! door deze schitterende dag, zeer mooi plaatsen om te rijden, maar bovenal complimenten voor de BERRT instructeurs!!

Groet,
Marcel
Thom B.M. Wolf Thom B.M. Wolf uit Nijmegen heeft geschreven op 27 mei 2020 om 23:16:
Dat was wat we noemen een topdag, maandag 25 mei 2020👊🏻 De off road training smaakt naar meer! Niet alleen leuke oefeningen en spannende routes maar vooral ook een echte professional die je inspireert om op een veilige wijze de grenzen van je mogelijkheden te verkennen.
Dank Werner voor je toewijding, enthousiasme maar ook geduld 😉
Beste groet,
Thom
Print Friendly, PDF & Email