Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.161.98.96 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1056 berichten.
Ton Klinkenberg Ton Klinkenberg uit Houten heeft geschreven op 19 juli 2021 om 17:47
Hallo allemaal, ik heb samen met twee andere mannen de cursusdag ingevuld met Bert.
We begonnen met erg veel regen wat voor ons direct een leuke uitdaging gaf om onze behendigheid te toetsen op een zeer nat terrein. Door alle inspanningen hebben niets gemerkt van de regen en waren we zowel van buiten als binnen erg nat (bezweet). Veel geleerd en vertrouwen gekregen in wat de motor allemaal aan kan en dus jij ook met een gerust hart kan uit proberen. Met vallen en opstaan is het ons allemaal gelukt en zijn we zeer tevreden weer huiswaarts gegaan. Deze training is een must have als je op een off road motor rijdt. Geweldige dag!!!!!!
Vivian Willems Vivian Willems uit Vlaardingen heeft geschreven op 14 juli 2021 om 09:49
Echt een super leuke en leerzame dag gehad. Bedankt voor de goede organisatie Peter en Erwin.
Andre Moerman Andre Moerman uit Maassluis heeft geschreven op 13 juli 2021 om 22:38
Het was een hele leuke bijzondere dag. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb na een dag nog steeds spierpijn in de bovenbenen😜. Het is een aanrader voor iedere motorrijder. Mijn complimenten aan Peter en Erwin voor de goed verzorgde dag 👍👍
Sandy Van winden Sandy Van winden uit Capelle aan den ijssel heeft geschreven op 13 juli 2021 om 22:05
Super toffe dag gehad en enorm veel geleerd van Peter! Goed georganiseerd en prima bij te houden voor beginners! Niks moet alles mag op eigen tempo!
AANRADER!!!!!
Nico Roobol Nico Roobol uit Rhoon heeft geschreven op 12 juli 2021 om 08:26
Werner,
Voor de derde keer, weer een top dag.
Ondanks de derde keer wederom veel geleerd.
Op naar een lange of road trip.
Gr. Nico
Petra Petra uit Zuidland heeft geschreven op 9 juli 2021 om 11:57
8 juli mee gedaan met de aller eerste allraod basic training voor vrouwen. Echt top. Wat een goede tips gekregen. Wij gaan graag met de motor op vakantie. En dan kom je soms onverharde wegen tegen. Dan sloeg bij mij de paniek toe. Met deze training geleerd dat mijn motor ( yamaha trazer mt 07) en ik veel meer kunnen dan ik dacht. Toen we de dag begonnen voelde ik met mijn yamaha wel een vreemde eend tussen al het bmw geweld. Maar we hebben ons zo leuk vermaakt die dag. Ga deze traning zeker nog een keer doen,maar dan neem ik mijn man mee. Want de tip van gewoon door rijden en vooral niet remmen is echt niet waar. Iedereen leert van zo een cursus ook al denk je dat je heel goed kan rijden.
Bedankt Peter en Erik voor de tip en het opkrikken van mijn zelf vetrouwen.
Harry Harry uit Veldhoven heeft geschreven op 9 juli 2021 om 10:35
Duidelijke stapsgewijze uitleg en oefeningen door Werner. Veel vertrouwen en een goede basis gekregen in het beheersen van de motor in off-road omstandigheden. Heel veel plezier gehad en het was uitstekend verzorgd!
George George uit Driebergen heeft geschreven op 8 juli 2021 om 11:53
Fantastische dag gehad onder leiding van Werner. Rustig en wellicht klein beetje streng, maar met een brede glimlach, creëert daarmee een sfeer van vertrouwen om te experimenteren. Leuk, zeker hongerig naar meer.
Bovendien weer een mooi stukje Nederland ontdekt.
Aanrader!
Boudewijn Boudewijn uit Velp heeft geschreven op 6 juli 2021 om 22:02
Vandaag een mooie, leuke en leerzame dag gehad. Goede uitleg en begeleiding door Werner. Ik was blij met de huurmotor want ging daardoor net wat meer out of my comfort. Heel veel technieken geleerd en nu naast het asfalt de eerste stappen gezet. Wordt vervolgd!
Cor Kramer Cor Kramer uit Stompetoren heeft geschreven op 5 juli 2021 om 18:14
Top dag gehad, ook met de Triumph tiger was het goed te doen op normale banden.
Goede ondersteuning en uitleg, voor en tijdens de training.
Wel hard werken ( zweten ), maar met een mooi resultaat.
Daarna een stuk zelfverzekerder op de motor, smaakt het toch naar meer.
Philippe Philippe uit bussum heeft geschreven op 4 juli 2021 om 18:46
Een super leuke dag gehad met Werner. Heel veel geleerd, wist niet dat dit mogelijk was met zo'n zware motor. Veel meer vertrouwen gekregen niet alleen off-road maar nu ook op de gewone weg. En dat is zeker te danken aan Werner. Hij legt rustig uit, pakt dingen serieus aan maar heeft ook goed oog voor dynamiek en humor. Door zijn rust en zelf vertrouwen wat hij uitstraalt krijg je dat zelf ook. de combinatie van uitleg en zelf in de praktijk brengen is echt top en een aanrader. Zelfs al zou je nooit meer off-road gaan rijden (ik zou niet weten waarom) is dit het zeer waard.
Mark Mark uit Sassenheim heeft geschreven op 4 juli 2021 om 11:08
Op 3 Juni heb ik het all-road basis training gevolgd, samen met een super gezellige groep en Werner Holländer, een exzellente instructeur. Mijn leerdoel, de beheersing van de zware GS op onverhard grond, kon ik volledig halen. Eén geweldige, geslaagde dag. Ik zal zeker nog eens terug komen voor de intermediate training en de bush mechanic workshop. Hartstikke bedankt Werner.
Clive de Graeff Clive de Graeff uit Lunteren heeft geschreven op 2 juli 2021 om 16:58
Vanaf deze plek wil ik Werner Hollander van harte danken voor de fijne dag die we hebben beleefd op 14 juni jongstleden. Onverwacht kreeg ik de gelegenheid om deel te nemen en voor iemand die nooit in het terrein rijdt met een motor is dat best een uitdaging. Super veel geleerd en heerlijk gereden. Nogmaals bedankt!
groeten
Clive
Walter Walter uit Breda heeft geschreven op 2 juli 2021 om 10:42
Erg leuke dag gehad. Heel veel geleerd. Werner is prima instructeur met passie en kan het goed overbrengen.
Gert Gert uit Amersfoort heeft geschreven op 30 juni 2021 om 22:05
Vandaag een hele vet gave off-road dag gehad! Onder de professionele begeleiding van Werner heel veel geleerd over hoe ik mijn zware GS met de juiste handling en techniek door het mooie Twente kon sturen. Tegelijk mijn GS beter leren kennen en vertrouwen, wat hij kan en wat hij niet kan. Super dag welke zeker een vervolg gaat krijgen
Rudiger Drissen Rudiger Drissen uit Waddinxveen heeft geschreven op 21 juni 2021 om 22:59
Op 18e juni jl. heb ik mijn eerste off-road basiscursus gehad. Met Werner als fantastische instructeur. Hij weet een mooie balans te vinden tussen de practische aanwijzingen en de theorie van de motor of het rijden.

In de ochtend hebben we de basisoefeningen onder de knie probeert te krijgen. S'middags gingen we de kennis meteen toepassen op de paden en in het bos.

Ik heb echt m'n grenzend verlegd en heel veel geleerd over mijzelf en m'n motor.

Ben twee keer bijna gevallen. De laatste keer was toen we door mulzand moesten. De motor gleed 'alle' kanten op, op zoek naar het spoor. Niet echt handig op m'n straten banden. Maar samen met m'n Suzuki Vstrom 650 heb ik m'n mannetje gestaan tussen al dat GS geweld.

Het was een erg leuke dag en een zeer leerzame ervaring.
Christian Christian uit Goor heeft geschreven op 19 juni 2021 om 20:03
Afgelopen week de beginners training gehad van Peter. Wat een mooie leerzame dag was dat!
Ik had al eens her en der een zand en gravel weggetje bezocht, maar als je zelf alles uit moet vogelen, dan duurt de weg naar controle lang.
1 dag met Peter, en mijn zelfvertrouwen in het zand is met sprongen vooruit gegaan. Je leert toch meer dan je denkt op zo'n dag, en de persoonlijke begeleiding van iemand die weet wat hij doet is echt goud waard!
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de training in eerste instantie aardig aan de prijs vond, en daardoor heeft het vrij lang geduurd voordat ik heb geboekt. Daar heb ik echt spijt van, na een halve dag had ik al het gevoel dat het het geld dubbel en dwars waard is. Echt jaren eerder moeten doen. Op naar de volgende training, Peter bedankt!
Mike Mike uit Brabant heeft geschreven op 18 juni 2021 om 18:18
10 juni de Allroad Intermediate training gedaan in Apeldoorn. Zeer warme maar erg mooie dag! Was onze tweede training bij Berrt. Wederom een hoop opgestoken. Vooral de 'mul zand' oefening was erg leerzaam. Deed dit normaal altijd zittend zover mogelijk naar achter op het zadel maar leerde het nu staand op een dikke 1250, met toch wel een redelijke hoge snelheid. Was even wennen maar heel gaaf! Wij gaan snel weer een training volgen. Dank en groet,
Wim Koets Wim Koets uit Pijnacker heeft geschreven op 18 juni 2021 om 11:07
Gisteren, onder bezielende begeleiding van Peter, met zoon Denis, de Allroad Intermediate Training gedaan.
Wederom een geweldige ervaring. Peter is een uitstekende leraar voor deze training want kan uit vele jaren ervaring van motorrijden putten. De sfeer was heerlijk ontspannen en ondanks de tropische temperaturen werd er alle tijd genomen om het verloren vocht aan te vullen en even bij te komen.
Weer veel geleerd, ook het vallen in het mulle zand was een hele ervaring, gelukkig zonder vervelende gevolgen. Nu zelf aan de slag met de geleerde technieken.
Alwin en Johan jullie ook bedankt voor de gezellige dag. EEN TOPDAG!
Goran Goran uit Alkmaar heeft geschreven op 16 juni 2021 om 19:13
Op 15-6 Basis training all road gedaan. Heel veel nieuwe vaardigheden geleerd onder uitstekend begeleiding van Peter. Dank je wel. Was boven me verwachtingen. Gezellige groep, mooie omgeving. Jammer dat ze op BMW rijden( grapje, rijd zelf KTM). Top dag, iedereen bedankt. Wordt vervolg. Groetjes
Print Friendly, PDF & Email