Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.173.57.84 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
663 berichten.
Arnoud Logger Arnoud Logger uit HOOGE ZWALUWE schreef op 24 april 2019 om 17:07:
vorig jaar het motortijden weer opgepakt. na en jaartje rijden besloten een Allroad basis cursus te pakken. Een aanrader! Er komt nogal wat bij kijken om een goede allroader te worden. Deze cursus is dus een perfect begin en een echte aanrader voor iedereen die vooruit wil (vooral in zand!) Kees Jan heeft ons op een relaxte én deskundige manier de basis principes van off road rijden bij gebracht. Dat smaakt naar meer dus. Perfecte dag met leuke mensen en een mooi terrein. Op naar het vervolg: HECHLINGEN INTERMEDIATE TRAINING. Berrt/ Kees Jan bedankt voor deze superdag!
Hans Go Hans Go uit Bilthoven schreef op 24 april 2019 om 11:58:
Gisteren de off road training op een 1200 GS... vandaag spierpijn! Ik dacht dat ik wel wat kon na de Zijderoute op de motor, maar wat een hoop bij geleerd! Allemaal dingen die je blijkbaar wel kan maar niet meteen durft. Met 50 km/uur door t zand, talud af, over een boomstam, remmen met geblokkeerd achterwiel op gras en in zand. Verder ook nog een gezellige dag gehad. Leuke groep trouwens. Werner bedankt!! Groet Hans
Auke-Jan Auke-Jan uit Amsterdam schreef op 24 april 2019 om 11:49:
Afgelopen zaterdag de basistraining gedaan. Mooie manier om wat ervaring op te doen op onverhard. Dat is in een groep toch net iets relaxter dan alleen ergens achteraf. Goed tips, uitleg en leuk om te oefenen. Met 60+ door het losse zand rijden is echt een ding wat ik denk ik niet snel uit mezelf had gedaan. Apart gevoel. Leuk ook om een dagje op zo'n dikke GS rally te rijden. Aanrader wat mij betrrreft.
John Sleegers John Sleegers uit Best schreef op 24 april 2019 om 10:20:
Gisteren 23 april de allroad Basic training gevolgd. Dit is een goede opstap om te zien waar je staat met diverse technieken zoals een kleine cirkel draaien, door een kuil rijden en remmen op het onverhard. Na een goede lunch weer verder met de training de zandpaden op. Hier wederom bewijst de goede uitleg dat de knop in hoofd om moet hoe je moet rijden op een zandpad met name de snelheid en houding.
persoonlijk veel geleerd en hierdoor plezier gekregen in het offroad rijden.
Werner bedankt voor alle tips en trucks en tot de volgende keer.
Wim Geerligs Wim Geerligs uit Emmeloord schreef op 23 april 2019 om 23:18:
Vandaag, 23 april, de Allroad basistraining gedaan. Erg leerzaam, mooi in een kleine groep en Werner is een prima instructeur. Veel praktijk maar ook duidelijke uitleg van het hoe en waarom. Wat kun je veel met een GS.
Dank BERRT en Werner.
Henk Smith Henk Smith uit Roermond schreef op 23 april 2019 om 20:32:
Hi. Vorige week was het mijn beurt om mee te doen bij de basiscursus Allroad rijden met Berrt. Ik heb al 24 jaar professionele ervaring met motorrijden (op de weg) en dacht dat ik het wel wist. En tóch, Bert kwam met een aantal voorbeelden, tips en tops voorbij, waarbij bij mij het plezier van allroad rijden alleen maar aantrekkelijker is geworden. Op naar de vervolg cursus.
Bert bedankt!
Wouter Wouter uit Amsterdam schreef op 23 april 2019 om 16:48:
Afgelopen zaterdag de basiscursus off-road gevolgd.
Bert is zeer deskundig en gemotiveerd.
Het was een hele leerzame en leuke dag.
Kees Kees uit Rijswijk schreef op 21 april 2019 om 14:58:
10 april een prima basic training gedaan met Werner. De samenstelling van de groep (5 man) is precies goed. Iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht. De tocht 's ochtends vroeg naar Apeldoorn was een beetje aan de koude kant, 2C. Dat werd snel opgelost door de intense training. Werner en mede cursisten bedankt voor een mooie en leerzame dag. Ben al aan het kijken naar de vervolg training.
Edwin Edwin uit Den Haag schreef op 21 april 2019 om 13:11:
Gisteren de basis allroad training gevolgd en wat leer je daar veel van! Een goede start om eens aan het rijden in terrein te snuffelen en daar misschien in verder te gaan. Een hele gezellige en leuke dag met duidelijke uitleg en prima huurmotoren, voor iedereen die eens wat anders wil dan asfalt een aanrader!
Agnes Jasper Agnes Jasper uit Amsterdam schreef op 20 april 2019 om 10:36:
Bij deze nog een dikke dank en een vette high-five voor Kees-Jan Langenberg, voor een geweldige dag, een van de beste dagen in mijn leven 🌈☀️!
Na 10 jaar niet gereden te hebben (kiddo) nu dan toch weer op 2 wielen! Net motor gekocht (G650GS Sertao, nieuwe en duidelijk verbeterde versie van mijn vorige bike, een F650 uit 1997), en gelijk maar ermee het zand in. Ik wilde bruut wakker worden en weten of ik alles nog kon. Na de dag zei Kees dat ik zo'n dikke GS best aankan, hij vroeg zich af waarom ik voor dit kleintje gekozen had. Tja, onder andere de centjes, maar ook: Als vrouw durf je misschien wat minder snel ja te zeggen tegen die dikke monsters....
Maar Kees: je woorden geven me zoveel zelfvertrouwen! Wat ik echt eng vond was het zand 😬, maar ik scheen het goed te doen, dus ja, gewoon vaker doen, "face your fears" 😱 en het plezier zal wel groeien dan!
Nu met spierpijn een een dikke grijns 😃op mijn kop aan het kijken naar Hechlingen of de intermediate of een allroad toertochtje, want, ookal weet ik dat ik in mijn eentje die fiets wel weer omhoog krijg: samen is toch veiliger en leuker!

Kortom: wat fijn, dat Berrt er is! Wat fijn, dat jullie dit aan ons mee kunnen geven. Ik heb een topdag gehad. Smaakt naar meer!! Dankjulliewel!! 😍
Chris Gras Chris Gras uit Bronneger schreef op 20 april 2019 om 10:33:
Na al eerder twee trainingen bij BERRT te hebben gedaan (w.o. Hechlingen) dit vorjaar maar weer eens ingeschreven om de puntjes op de i te zetten. De vaardigheid van het all-roadrijden moet je wel blijven oefenen n.l. En ja hoor, het was niet overbodig. Het losse zand zal wel nooit mijn vriend worden, maar ga er na deze training wel met méér zelfvertrouwen in. Heerlijk hoe releaxed Bert zijn theoretische en praktische kennis weet over te brengen. Het was weer een prachtige dag !!
Erik Bouman Erik Bouman uit Wijk en Aalburg schreef op 19 april 2019 om 07:24:
Woensdag 17 april. Allroad basic training van BERRT. De eerste stap op weg naar het bovenste item op mijn bucket list: de Gibraltar Race.

Super leerzame dag gehad. Vooral de uitleg over het waarom van dingen helpt mij om ze ook te doen. Anders doe ik ze niet. 😩

De dag na de training direct doorgegaan met oefenen. Korte bochtjes, staan, zandpaden, wat bosperceeltjes. Er moet nog flink geoefend worden voor die droom maar de eerste stap is gezet. Bert en collega deelnemers: bedankt ik heb een TOP dag gehad.
Hans Compeer Hans Compeer uit Papendrecht schreef op 18 april 2019 om 19:28:
Afgelopen woensdag 17 april de allroad training gevolgd bij Bert en van de binnenkomst voelde het goed. De training werd gegeven in alle rust en duidelijke uitleg en zeker een gevarieerde middag geweest die eigenlijk te snel voorbij was.
Over twee weken naar Hechlingen kan niet wachten. Bert bedankt kerel.
Walter Walter uit Assendelft schreef op 17 april 2019 om 20:31:
Afgelopen maandag 15-april de Allroad Basic Training gevolgd bij BERRT.
De training was super, goede uitleg met veel geduld van Bert. Heb nog meer vertrouwen in het veld en op los zand rijden gekregen.Ga als het toelaat zo snel mogelijk de vervolg training doen in Hechlingen doen. De huurmotor een GS 850 was super voor de training, heeft me verrast. De smile op ons gezicht zij voldoende. Bert nogmaals heel hartelijk dank voor de gezelligheid en de goede uitleg en de fantastische dag.
Rob Hahn Rob Hahn uit Haarlem schreef op 17 april 2019 om 11:54:
Maandag 15 april 2019. Eindelijk is het zover. De basic training staat op het programma. Een lange mooie dag was het. Weer het nodige opgefrist qua techniek en een andere mindset voor het rijden op de zandgronden en in de bossen. Er blijkt zoveel meer mogelijk met de motor dan ik dacht. Dankzij de instructie van Bert nu meer vertrouwen en minder angst als het asfalt ophoudt. Een vervolg sluit ik zeker niet uit.
Bert, dank voor jouw begeleiding, benadering en wijze lessen.
Ron Siewertsen Ron Siewertsen uit Geertruidenberg schreef op 15 april 2019 om 23:37:
Vandaag de Allroad Basic training bij Bert gevolgd. Het was een feestje op 2 wielen. Van de eerste tot de laatste minuut. Door de opbouw van de oefeningen, de dosering hiervan, het vertrouwen wat ik daardoor kreeg om vooral over paden met los zand te kunnen doen wat ik voor vandaag niet voor mogelijk had gehouden met dat bakbeest van een adventure van mij. Ik zit nog steeds met een big smile na te genieten. Het smaakt naar meer. Bedankt Bert en ook de rest van de groep want we zaten in een lekker ritme vandaag.
Sander Sander uit Veenendaal schreef op 15 april 2019 om 21:34:
Vorig jaar deelgenomen aan de BERRT Simako-BDM classic rit. Viel op eerste zandweg al na een paar honderd meter. Dacht, dit moet anders kunnen. Na de Bush Mechanic en Medic vandaag de Allroad Basic training. Het was een immens fantastische dag! Enorm van genoten en zoveel geleerd. Het offroad gevoel met de motor is enorm toegenomen. Angst voor mulle zand weggetjes is weg. Met toepassing van de technieken zoals Bert ze je aanleert is het kinderspel. Had niet gedacht dat met de juiste techniek een 1200GS zo makkelijk zich door het terrein laat voortbewegen. Bij volgende ritten hoeft er geen alternatieve route meer over het asfalt, maar gaat het met vertrouwen de offroad weggetjes in. Op naar de Hechlingen training. Nu al enorm veel zin in.

Ontzettend leuke groep. Super duidelijke uitleg van Bert.

Hartelijk dank voor de fantastische dag!
David David uit Den Haag schreef op 12 april 2019 om 10:53:
10 april met Werner de Allroad Basic Training in Apeldoorn gedaan. Een echte top dag gehad.
Heel veel geleerd en heel veel plezier gehad. Training is fijn opgezet, met uitleg en demonstratie, genoeg oefentijd en tips terwijl je bezig bent. De groepsgrootte is erg fijn, niet te veel mensen, waardoor je lekker kunt doorgaan en niet steeds hoeft te wachten.
Tim Tim uit Amsterdam schreef op 11 april 2019 om 20:01:
Op 10 april heb ik de VRO All-road Basic gedaan. Ontzettend veel geleerd en veel lol gehad, ga er wel vanuit dat je de helemaal gesloopt maar voldaan bent. Ik kom zeker terug voor de hierop volgende cursus! Ontzettend genoten!
Erwin van Beek Erwin van Beek uit Capelle aan den IJssel schreef op 10 april 2019 om 22:42:
Echt super dag gehad vandaag met Werner, goeie opbouw van info en aan het eind van de dag kwam alles samen.
Print Friendly, PDF & Email