Gastenboek Allroad Trainingen in Nederland

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.146.28 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1209 berichten.
Roel Roel uit Houten heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Wederom een fantastische dag. Deze cursus doe ik nu voor de tweede keer. De eerste keer was ik totaal uitgeput en dat was nu niet het geval. Dat gaf mij in ieder geval de overtuiging dat ik geleerd heb van de eerste keer. Toch bleef de cursus een uitdaging. Sommige zaken herhaald maar ook nieuwe items. De BMW GS 1200 blijft een heerlijke machine. Maar bovenal een super gezellige dag gehad.
Erik Erik heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Hoi Bert,ik kan mij bijna aansluiten bij Edo zijn ervaring. Echter ik was de grootste de zwaarste van het stel en heb mijn 1150GS ook heerlijk door het slijk kunnen halen. veel geleerd van jou en mijn fiets. grenzen verleggen door net even iets meer uit mijn eigen kunnen te halen. Hier ga ik zeker profijt van hebben.Nogmaals bedankt voor de mooie ervaring en leerzame dag.
Edo de Bakker Edo de Bakker uit Breda heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
The &quot,day after&quot, Berts training sta ik met veel voldoening mijn GSA schoon te maken. Ik was de kleinste met de dikste machine, das best lastig in behoorlijk vette Twentse modder!!! Deze dag had een meervoudig doel. Natuurlijk een betere motorrijder worden, en veel lol beleven. Voor mij was het ook het afscheid van mijn BMW R1150 GS adventure. Bert heeft me over allerlei paden laten rijden die de band met mijn motor versterkte. Ik rijd ongeveer 20.000 km per jaar, maar de 100 die we vandaag reden hebben me intens laten genieten en het afscheid nog heftiger gemaakt. De cursus klopt van voor naar achter, maar de kracht zit hem in de instructeur. Hij brengt je over ieder obstakel en praat je desnoods door de greppel!Bert, onwijs bedankt voor deze speciale dag!!
frederique frederique uit utrecht heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
In 1 dag veel geleerd en veel plezier gehad. Ik heb nog nooit zo langzaam een bochtje gereden en ben nog nooit zo hard over een bospad gegaan. En dat alles met het gevoel mijn motor onder controle te hebben. Of ja, in het merendeel van de tijd . Lukt het even niet, is Bert er om tips te geven. De oefeningen en het rijden in het terrein legt hij duidelijk uit en dan is het aan jou om het te proberen. Spannend en heerlijk om te doen. Door het bos, water, blubber en zand . De takjes en modder op mijn motor hou ik nog even als aandenken.
Ate Ate uit Delft heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Een ontzettend leerzame en leuke dag gehad in Diepenheim. Bert is een kalme, geduldige instructeur, die je het volste vetrouwen geeft en alles op een heldere en fijne manier uitlegt. Zo'n dag werken geeft je echt een kick en je maakt grote stappen vooruit. Ben nog enthousiaster geworden over het all-road werk!
Harm grevink Harm grevink uit Bruinisse heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
We hebben een zeer leuke en leerzame dag gehad de uitleg van bert was perfect het materiaal en de locotie was zeer goed een ieder die deze training wil doen kan ik van harte aanbevelen
chris chris uit NL heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert, het was een bijzondere ervaring om een trainingsdag met jou als instructeur mee te mogen maken.Erg veel geleerd die dag en het geheel overtrof mijn verwachtingen. En het leuke van het geheel was dat uiteindelijk de oefeningen wel lukten.Veel dank voor de geslaagde dag.Chris
Leon Padmos Leon Padmos uit Bruinisse heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Super leuke dag gehad met erg veel leermomenten. Zelden zo'n enthousiaste instructeur gehad. Mooie omgeving, goed georganiseerd en perfecte spullen. Berrt bedankt!
Maarten Maarten uit Nederland heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Een Enduro specialist in hart en nieren, die zo veel rallye ervaring heeft, kent alle ins en outs van het offroaden, perfect de balans vindt tussen theorie en praktijk, de GS is als zijn broekzak, zelfs een eigen Enduro speelveldje heeft, tja, dat kan alleen maar resulteren in de beste en meest leerzame Allroad training die er is .. by far !Bert, bedankt voor de ongelooflijk mooie training !
Cecil Stewart Cecil Stewart uit Driehuis NH heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Al lang zo en off road training willen doen en twee geleden was het zover. Een lange rit bij naar Diepenheim maar op het laatste stuk heeft mijn GPS even off road gestuurd om bij eindplaats te komen. Een kleine voorproef van het dag.Het was een mooie droge dag. Was blij want ik had gewoone banden onder mijn 12 GS. Maar het perfect. Het dag is begonnen met stuur, balance en rem technieken wat simple lijkt maar was niet zo. Toch vond het heerlijk oefening want je bouw vertouw op. Na de lunch begon het echt off road training. Door het bos rijden waar alles van wat je 's ochtends geleerd heb wordt in het praktijk uitgeoefend. Volgend uitdaging was de grind en sand wegetjes. Waanzinnig! Sluren met en km of 70/80 over de wegetjes.Eind van het dag was ik gebroken, Volgens Bert, te veel kracht en niet genoeg techniek. Maar daarom het training. Bert bedankt voor alles, ik heb en hoop geleerd op die dag en kijk nu al uit na de 2 daagse off road training in Hechlingen. Ik heb de smaak te pakken. Voor iedereen die denkt en stukje off road te rijden willen, dit training is een aanraden. Wat and waar ik heb gereden met 12 GS 's middags had ik 's chtends nooit gedurft. Gr. Cecil.
Ype Bonnema Ype Bonnema uit Scharnegoutum heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
10-08-13. Allroad training Diepenheim.Tsja daar sta je dan met je Yamaha Super Tenere tussen nagenoeg alleen maar BMW's GS en.Voor mij een zeer geslaagde dag waarbij veel geleerd is op gebied van off road rijden en de daarbij horende motorbeheersing. Zweten als een otter ,wat door Bert al voorspeld was overigens, maar zeer zeer de moeite waard !!Ik denk dat ondanks het hoge gehalte aan BMW's en de daarbij horende peptalk ik met mijn Yamaha toch heel goed weerstand heb geboden tegen al dit geweld. Bert nogmaals bedankt, ik heb een super dag gehad.Echt een aanrader voor een ieder die een allroad motor rijdt .gr. Ype
Henk Oort Henk Oort uit Blaricum heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Hele dag AllRoadTraining-Diepenheim, 9 augustusHoewel al 16 jaar chopper-rijder (Intruder VS1400 '94, nog steeds mijn eerste motor) en niet bang voor onverhard en verre reizen was ik er vorig jaar hardhandig achter gekomen dat deze motor voor bergpaadjes toch niet erg geschikt is. Daarom dit voorjaar op de Motorbeurs gezocht naar een jonge allroad voor een verre reis (Alaska-Vuurland, binnenkort), het werd een V-Strom DL650A (─В┼В─В┼Вk Suzuki).Had gehoord dat het goed is om alvast een dag bij 'beRRt' te gaan oefenen (er stond onlangs ook een leuk artikel over BERRT in ons dagblad).Dus afgelopen vrijdag op een gehuurde F650-GS (mijn V-Strom zit in een container, ergens op de Stille Oceaan) met Bert en nog drie liefhebbers naar Diepenheim, kleine groep en veel aandacht. Lekker de hele dag geoefend en getoerd, veel onverhard in mooie omgeving. Het was mooi weer en hard werken, dus flink zweten.Ik denk veel aan deze training te hebben bij mijn komende monstertocht (3 maand, groepsreis), voor het eerst per allroad.Maar het was met Bert en de overigen ook een heel gezellige dag. Omdat dit zeer leerzaam was: zeker aan te bevelen.
Arjan Arjan uit Dronten heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Rijdt al jaren motor maar net voor het eerst een all road motor gekocht, 1200 GS. En ja, dan wil je die ook gebruiken waar die voor bedoeld is! Dus op aanraden van een aantal collega├втВмтДвs een 1-dags cursus gevolgd bij Berrt. Dit is een goede keus geweest.In de ochtend voornamelijk motorbeheersing. Technieken om de motor beter onder controle te houden en met lage snelheid korte bochten draaien. Wat we ├втВмтДвs ochtends geleerd hadden werd smiddags in praktijk toegepast. Eerst een klein bochtig parcours tussen de struiken, bomen en heuvel. Daarna in de bossen en over de zandpaden gereden. Al met al een prachtige dag waarbij ik de geleerde technieken nu verder zal oefenen en verbeteren.
Ren─В┬й Guiaux Ren─В┬й Guiaux uit Bergschenhoek heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Wat kan ik zeggen.... Vanmorgen toch wel enigszins gespannen vertrokken richting het startpunt. Met m'n eigen triumph Explorer 1200 xc het veld in. 'T is niet echt de ideale motor maar toch, het is een Allroad. Ik zal niet zeggen dat het een relaxed dagje was, maar ik heb wel echt genoten. Veel geleerd over off road rijden, m'n eigen motor beter leren kennen en mijn eigen motorbeheersing flink opgeschroefd. 'S-morgens verschillende oefeningen gedaan in het veld om de basis principes aan te leren zoals rijdend op- en afstappen, staand korte bochten draaien, door een geul rijden, over een echte bult heen rijden enz. Nou, ik heb het t-shirt niet droog gehouden. Na de laatste oefening gingen we een echte tocht rijden over bospaden, dwars door een verwilderd stuk land en verschillende zandpaden. Daarbij bleek dat ons groepje de oefeningen goed hadden opgepakt. Midden in het bos kwamen we nog een echte verrassing tegen: een diepe plas. Bert heeft ons vervolgens uitgelegd waarop je in zo'n situatie op moet letten. Wat in eerste instantie een enorm obstakel leek, viel vervolgens best wel mee. Kort samengevat wat mij betreft een heerlijke maar ook intensieve dag. In het bijzonder Bert, maar ook de medechristen, dank!! Ik ben vast van plan hier een vervolg aan te geven. Wellicht volgend jaar mee met de twee daagse in Duitsland.Groet Ren─В┬й
Hans Mattheeuws Hans Mattheeuws uit Hertsberge heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Hechlingen, Endurotraining 23 en 24 juliAls rookie vol goede moed begonnen aan deze off road training. Dank zij de uitstekende en geduldige uitleg van Bert (en het enthousiasme van de toffe collega's) heel veel bijgeleerd en stilletjes aan de eerste knepen van onverhard rijden onder de knie gekregen. De rondrit op de 2e dag over onverharde wegen rond het park was super, nooit gedacht dat ik zoiets zou doen of kunnen. Ook vermeldenswaard is de zeer goede infrastructuur en het motorenpark (alles nieuw)!Ik kijk al uit naar de vervolgcursus om hiervan verder te kunnen proeven.Bedankt Bert voor de super begeleiding en geduld!Grtz Hans
Wim de Vries Wim de Vries uit Heerhugowaard heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Heerhugowaard, 27-07-2013Hechlingen, 23 en 24 juli 2013, ENDURO-training met BERTTIn 1968 de eerste BMW, 'n R 69S 2e hands gekocht, de eerste boxer en na 'n aanrijding ingeruild voor nieuwe VW Kever 1200 (weer 'n boxer)en motorrijden op de R 50 van m'n oudere broer.Toen kwam er 'n huis in 1971 en vanwege 't gezinnetje geen grote motorfiets meer, wel nog 'n Honda CB 175 van weer 'n andere broer overgenomen voor 'n paar jaar om naar het werk te rijden van H.H.W. visa versa Alkmaar.In 1989 weer een BMW K75 en na 3 jr. de 1-ste motorfiets voor jr., vervolgens K 1100 LT en 2x K 1200 LT, waarvan de laatste geleverd door BDM in Apeldoorn,mijn huidige motor, verkocht door Bert Duursma Motoren aan mij en tot grote tevredenheid.Bert leerde ik kennen op 't 40-jarig jub.feest (plm. 10 jr. gel.) van de BMW-club en daar maakten Bert en Tineke grote indruk op mij wat zij toen allemaal deden voor deze club.En nu in Hechlingen weer bij Bert voor de off-road training, rijden met de R 1200 GS, na jaren weer 'n boxer.Dat was best even wennen, laarzen maat 48 en kleine voetsteunen, waar je op moet gaan staan, zelfs de hele dag en totaal geen ervaring met off-road rijden.De 2 dagen training hebben me echter aardig thuis laten worden op ongebaande wegen en paden en daarom op 6 oktober graag mee wil rijden, mits er 'n geschikte motorfietsbeschikbaar is. De K 1200 LT zal vast niet de meest geschikte motor zijn om deze rit van 150 km te rijden.In Noorwegen ben ik ooit op 'n h─В┬й─В┬йl oude bergweg terecht gekomen die veranderde in 'n onverharde, slappe en glibberige off-road baan, die na div. km's toch goed is afgelopen.Bert, nogmaals heel veel dank voor de goede begeleiding en zorg in Hechlingen en de stimulerende invloed die je me gaf !!!Tot 'n volgend avontuur op de motor.Met vriendelijke groet,Wim de Vries
siert siert uit Haren Gn heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Ook ik heb deelgenomen aan de 2 daagse cursus in Hechlingen. Na een leuke tour van 2 dagen waren we aangekomen en hebben we niet alleen 2 dagen veel mogen en kunnen leren maar we hebben vooral 2 dagen heel veel lol gehad! wij &quot,jonge honden&quot, hebben het opgenomen tegen de oudere garde. ze hebben zich aardig verweerd maar door de extreem zonnige omstandigheden wonnen we door ons uithoudingsvermogen toch! op onze terug reis kon alles nog een beetje bezinken en ik denk dat ik de vaardigheden zeker niet alleen offroad kan gebruiken maar dat we in het algemeen weer een beetje beter kunnen rijden. kortom het was erg geslaagd! en ik kijk uit naar de mogelijkheid om een gevorderde cursus in Hechlingen te kunnen volgen onder de leiding van Bert. Bert bedankt het was geweldig, mvg Siert.
John Van de Wall John Van de Wall uit Urmond heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert, hele mooie ervaring twee dagen enduro training in Hechlingen op de nieuwe R1200GS.Prima verzorgd totaalpakket training, verzorging en hotel.Ina en John
Berry Valkenburg Berry Valkenburg uit Arnhem heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Berrt, wat heb ik genoten van onze 2 zeer leerzame dagen in Hechlingen, na 1 kleine buiteling wat krampachtig op de motor, in de middag al weer vol zelfvertrouwen door jou uitstekend verzorgde lessen. Na een goede nachtrust en wat spierpijn aan de tweede dag begonnen. Ik heb genoten van de buitenrit en de 'oude mannen' afsluitingsrit. In het Kort: Mensen een geweldige ervaring, er wordt veel geleerd en Ik ga nu vol zelfvertrouwen op de 1200GS door het terrein van Hechlingen. Doen dus.Met vriendelijke groet Berry Valkenburg.
Marco van Zwolle Marco van Zwolle uit Nederland heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Afgelopen weekend 2 dagen met berrt naar hechlingen geweest. Super ervaring, veel genoten en nog veel meer geleerd. Voor mij voldoende vertrouwen ─В┬йn zin om verder te gaan offroaden met mijn eigen 1200 gsa. Bert nogmaals bedankt! Grt Marco
Print Friendly, PDF & Email