Trophy Training

Algemeen

De Trophy Training brengt jouw behendigheid met je GS op een nog hoger niveau. Deze training is uitsluitend bedoeld voor deelnemers die de Allroad Basic training en een intermediate training (via BERRT of KNMV) niet langer dan 2 jaar geleden zonder problemen hebben gevolgd. Wil jij je voorbereiden op de BMW Motorrad GS Trophy Qualifier? Dan is deze offroad training voor jou. Ook deze training is bedoeld voor berijders van zware allroad motoren (geen sportenduro’s).

 • Voor wie?

  Deze training kan geboekt worden door iedereen die de Allroad Basic en een Intermediate training (via ons of KNMV) minder dan 2 jaar geleden met goed gevolg heeft afgesloten. Daarna heb je zelf ook nog flink wat offroad kilometers gemaakt. Bij twijfel of voor toelichting graag even bellen 06-83 60 23 65 of mailen naar info@berrt.gs

 • Data en tijden

  De Trophy Training in Nederland duurt 1 dag. We beginnen om 09:00 uur in Diepenheim en eindigen om ongeveer 17:00 uur in Apeldoorn.

  Heb je een motor gehuurd, dan kun je die om 08:00 uur bij BERRT afhalen in Apeldoorn, Hommel 9. Je rijdt samen met de instructeur naar de start in Enter.

  De trainingsdata kun je vinden door op onderstaande gele knop te klikken. Je komt dan op de kalender waar je vrijblijvend een datum kunt uitzoeken en eventueel ook meteen kunt boeken.

 • Prijzen

  De prijs voor de training bedraagt € 295 per persoon op woensdagen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag € 345 en op zaterdagen € 375,- persoon. Dat is inclusief koffie, drankjes, water onderweg en uitgebreide lunch. En uiteraard wordt je getraind door een zeer ervaren en gediplomeerd offroad instructeur die je in 1 dag enorm veel zal leren.

  Een GS huurmotor met noppenbanden is al beschikbaar vanaf € 100,-

 • Deelnemers

  We werken met groepjes van maximaal 8 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is. Je hebt de Allroad Basic en een Intermediate training al gedaan zonder problemen en tussendoor ben je bij voorkeur behoorlijk wat offroad meters blijven maken.

 • Voorwaarden en herroepingsrecht

  Op deze training zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.

  Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer.

  Bekijk de trainingsvoorwaarden>>

  Op de trainingen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat deze trainingen zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

  Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Recente reactie Gastenboek NL

 • Reinier de Jong / 10 augustus 2020:
  Hallo Werner, Het was een hele belevenis. Hitte (36 graden) gras, zand, modder, bos, boomstammen, geulen, gaten en bulten. Waar begin je aan zal je... »

Impressies

Voor wie bedoeld?

De Trophy Training brengt jouw behendigheid met je GS op een nog hoger niveau. Deze training is uitsluitend bedoeld voor deelnemers die de Allroad Basic training en een intermediate training (via BERRT of KNMV) niet langer dan 2 jaar geleden zonder problemen hebben gevolgd. Wil jij je voorbereiden op de BMW Motorrad GS Trophy Qualifier? Dan is deze offroad training voor jou. Een dag lang gaan we aan de slag met jouw motorbeheersing en komen vele oefeningen voorbij die ook bij een Qualifier gevraagd kunnen worden. Ook deze training is bedoeld voor berijders van zware allroad motoren (geen sportenduro’s).

Doel van de training

Deze training heeft als doel om de vaardigheden die bij een BMW Motorrad GS Trophy Qualifier gevraagd worden te trainen. De typische Trophy hindernissen zullen deze dag tot jouw beschikking staan voor een zeer realistische en leuke oefening. Na deze training beheers je weer nieuwe vaardigheden met jouw GS, waarmee het vertrouwen in het offroad rijden verder groeit.

Cursusprogramma

Van de krappe slalom naar het rijdend verplaatsen van een object met de rechter hand. Maar ook het rijden over een bandenveld, een evenwichtsbalk en zelfs het rijden met een wiel aan weerszijden van een boom komen aan bod. En de ultieme test zit ‘m in het slow riding en het rijden van een krappe cirkel waarbij je een touwtje vasthoudt met je rechterhand. Durf jij het aan?

Op deze intensieve dag rijden we met een groepje van max 8 deelnemers. De verzorging met dranken en lunch is geregeld. Jij bent een fitte rijder met ruime offroad rijervaring die minimaal al de basis en een intermediate training bij ons gedaan heeft. Samen maken we er een leerzame en gezellige dag van.

Tijden

De training begint om 09:00 uur in Diepenheim en eindigt om circa 17:00 uur in Apeldoorn.
Wanneer je een motor huurt, kun je die tussen 07:45 en 08:00 uur afhalen in Apeldoorn en van daaruit met de instructeur naar Diepenheim rijden.

Diversen

– We werken met groepjes van max 8 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is.
– De training wordt door een professionele instructeur van BERRT gegeven.
– De hele dag door krijg je handige en praktische tips mbt het offroad rijden.

Banden voor de Trophy Training

Voor deze training zijn noppenbanden verplicht. Een zeer geschikte noppenband voor deze training is de Conti TKC80.

Het is mogelijk een BMW GS met noppenbanden te huren bij BERRT, zie hieronder.

NB. De TKC70 en soortgelijke banden zijn niet geschikt voor deze training.

Huurmotor

Het mogelijk een BMW GS (310/750/850/1250) met noppenbanden te huren bij BERRT.  Je kunt op het inschrijfformulier voor de training aangeven of je een huurmotor wilt. Onze huurmotoren zijn gewend om te vallen, een extra kras of deuk is daarom geen schadepost voor de cursist!

Lees meer over onze huurmotoren>>

Print Friendly, PDF & Email