v.l.n.r. Werner, Tineke, Bert en Kees-Jan

OVER BERRT

BERRT is sinds 2010 dé opleider waar je kunt leren offroad rijden met zwaardere allroad motoren in Nederland. Dit volgde uit de keuze van Bert Duursma en zijn echtgenote Tineke om na 10 jaar BMW Motorrad dealerschap de volgende stap te maken.

Als BMW Motorrad dealer kon Bert zijn liefde voor het merk en zijn passie voor het offroad en rally rijden reeds combineren. En met het eigen BDM Rallyteam kreeg Bert Duursma Motoren ook veel naamsbekendheid. Zo werd ook door Bert zelf deelgenomen aan de Alto Turia rally 2001-2005, de Dakar rally in 2004 en 2009 met Pierre Karsmakers en in 2010 en 2011 met Frans Verhoeven. In 2002 al werd de BDM Rallyschool opgericht. Hiermee werden een groot aantal deelnemers wegwijs en enthousiast gemaakt voor de amateur rallysport. Bert ontwikkelde zich hiermee tot dé GS-specialist van Nederland.

Eind 2009 werd dan het inmiddels zeer bekende Bert Duursma Motoren (BDM) verkocht aan collega BMW Motorrad dealer Simako in Elst. Vanaf 1 januari 2010 gaat het bedrijf dat door Bert en Tineke groot is gemaakt verder onder de naam Simako-BDM Apeldoorn.

Maar de liefde voor het merk BMW Motorrad blijft natuurlijk en de volgende stap werd gezet. Bert investeert in de zeer pittige BMW Motorrad offroad instructeursopleiding in Hechlingen (D) en wordt de officiële Nederlandse BMW Motorrad partner voor offroad trainingen. Zo wordt het nieuwe bedrijf onder de naam BERRT Reizen en Trainingen opgericht. BERRT richt zich daarmee op het geven van offroad trainingen en het organiseren van buitenlandse allroad reizen zodat iedere allroad rijder zijn dromen waar kan maken.

Het aanbod en succes van BERRT Reizen en Trainingen bleef niet onopgemerkt. Steeds meer vraag naar trainingen en reizen was het gevolg en de kalender zat vol. Daarom benaderd Bert eind 2016 Werner Hollaender om partner te worden in BERRT. Werner bezit namelijk dezelfde passie voor BMW en offroad rijden als Bert. Door zijn achtergrond met het offroad rijden van kinds af aan, ervaring met vijf internationale amateur rally’s en negenjarige carrière bij BMW Nederland is hij de natuurlijke partner voor BERRT. Met de komst van Werner kan het aanbod van trainingen, workshops en reizen verder vergroot worden en wordt met plezier en vertrouwen naar de toekomst gekeken. Door de aanhoudende groei werd begin 2017 besloten uitbreiding te zoeken in het zuiden van het land. Met Kees-Jan als ervaren instructeur geven we onze allroad trainingen nu ook in Bergen op Zoom.

Bert, Tineke, Werner en Kees-Jan vormen dus het team achter BERRT Reizen en Trainingen en staan klaar om hun ervaring in te zetten om jou te laten genieten en wegwijs te maken in het offroad rijden.

Lees offline: