Bush Mechanic Workshop

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het onderweg zelf kunnen doen van (nood)reparaties aan een motorfiets. Of je nu alleen ritjes in Nederland maakt of op wereldreis gaat, de geleerde basisvaardigheden zijn in de praktijk voor iedereen zeer nuttig. Profiteer ook van onze vele decennia aan offroad ervaring! Er kunnen 6 deelnemers per workshop meedoen. Dames en ook rijders van andere merken zijn van harte welkom. Je hebt geen technische achtergrond nodig om deze workshop te kunnen volgen.

 • Data en tijden

  De workshop wordt gegeven bij BERRT, Hommel 9 in Apeldoorn, van 10:00 tot uiterlijk 16:00 uur. Ontvangst is vanaf 9:30 uur.

  Cursusdata zijn via onderstaande knop te vinden, evenals de mogelijkheid om te boeken.

 • Prijzen

  De prijs van de Bush Mechanic Workshop is €225,-.

  Dit is inclusief koffie, drankjes, uitgebreide lunch en gebruik van materialen. Sleutelhandschoenen stellen we beschikbaar en mag je meenemen voor bij je onboard gereedschap. Ook krijg je enkele handige onderdelen mee die ooit goed van pas zullen komen.

 • Deelnemers

  Je hebt voor deze workshop geen technische achtergrond nodig, de lesstof en hands-on karakter is voor iedereen leerzaam.

  We werken met groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is.

Gastenboek Workshops

 • robin van leeuwen 16 februari 2024
  Leuk en leerzaam. Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Daarom waardevol.

Impressies

Voor wie bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het onderweg zelf kunnen doen van (nood)reparaties aan een motorfiets. Of je nu alleen ritjes in Nederland maakt of op wereldreis gaat, de geleerde basisvaardigheden zijn in de praktijk voor iedereen zeer nuttig. Er kunnen 6 deelnemers per workshop meedoen. Dames en ook rijders van andere merken zijn van harte welkom. Je hebt geen technische achtergrond nodig om deze workshop te kunnen volgen.

Doel van de training

Deze workshop heeft als doel problemen met je motorfiets te voorkomen en wanneer ze onverhoopt ontstaan, ze zelf weer op te kunnen lossen.

Training / cursusprogramma

In de ochtend worden alle onderwerpen uitgelegd en geven we demonstraties. Hier komen vele weetjes en tips uit de praktijk aan bod, bij BERRT hebben we vele decennia offroad ervaring en we delen deze kennis graag met jou. Na de lunch mag je zelf in groepjes van twee oefenen op de aanwezige motoren en banden/wielen. Oefenen doen we op de GS motoren van BERRT (F  850 GS, R 1250 GS).

De onderwerpen zijn o.a.:
– Handles vervangen of repareren,
– Olielekkages beoordelen en verhelpen,
– Gaatje of scheur in je carter of klepdeksel repareren,
– Wielen eruit en weer erin,
– Band plakken en omleggen (tubeless en tubetype)
– Hoe werkt een remklauw
– Remblokken beoordelen en vervangen,
– Remmen ontluchten zonder gereedschap,
– Spaken beoordelen, spannen en vervangen,
– Kleine reparaties,
– Welk gereedschap,
– Welke spare parts,
– Demonstratie BMW diagnose tool GS-911,
– Controles na valpartij,
– Motor slepen,
en verder onderwerpen waar je zelf vragen over hebt (voor zover inpasbaar).

Weten hoe enthousiast onze cursisten na afloop zijn over de workshop? Bekijk dan ons gastenboek voor de workshops.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag meer leren over jouw allroad motor? En dat samen met een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een mooie dag vol motorplezier in onze werkplaats!

Voorwaarden

Op deze workshop zijn de Algemene voorwaarden trainingen en andere diensten van BERRT van toepassing.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant.

Print Friendly, PDF & Email