Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.52.68 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
88 berichten.
Ronald Ronald heeft geschreven op 21 september 2022 om 15:19
16 september de cursus Bush Mechanic gevolgd. Altijd doen dit! Je leert tientallen dingen, maar 1 ding kan al je dag/vakantie/avontuur redden.
Peter Peter uit Schoonebeek heeft geschreven op 17 september 2022 om 08:34
16 september de cursus Bush Mechanic gevolgd. Ik ben zelf hoofdzakelijk een 'on-road' rijder maar heb toch deze cursus gevolgd want, je weet maar nooit waar je voor komt te staan. Ik had weinig tot geen kennis van motortechniek. Door deze cursus en de prettige begeleiding/kennis van Harry voelt vertrouwd om eea zelf aan te pakken zodat ik iig weer in de bewoonde wereld terecht kan komen. Het was een hele fijne ervaring om dit te doen. Ook door de input van de mede cursisten. Een aanrader voor alle motorrijders. Bij twijfel........DOEN !
Gerard Gerard uit Millingen aan de Rijn heeft geschreven op 5 juli 2022 om 12:01
De Bush Mechanics is een hele leerzame training met veel praktische tips & tricks vanuit de praktijk om weer de bewoonde wereld te bereiken na pech aan je motor. Veel geleerd en veel voor mij nieuwe reparatiematerialen leren kennen en gebruiken. Theorie en praktijk (zelf sleutelen) sloten zeer goed op elkaar aan. Harry is een lopende encyclopedie die op alle vragen over diverse motoren een antwoord had. Dus nogmaals dank Harry voor de uitstekende uitleg en begeleiding!
Robin Robin uit Beek en Donk heeft geschreven op 10 juni 2022 om 20:22
Op zaterdag 4 juni j.l. de Bush Mechanic Workshop gevolgd bij Berrt. Erg leerzame dag waarbij Werner met deskundig advies veel uitleg gaf over mogelijke reparaties aan de GS en natuurlijk zelf sleutelen. Een goede workshop om te weten te komen wat je o.a. moet doen bij pech onderweg. Zeker een aanrader! Bedankt Werner!
Jurgen Jurgen uit Wassenaar heeft geschreven op 5 juni 2022 om 17:31
Afgelopen zaterdag de Bush Mechanic Workshop gedaan bij BERRT. Een dag vol met relevante informatie om eventuele problemen met de GS op te lossen. Werner heeft de hele dag al zijn tips en tricks gedeeld. Kan het iedereen aanraden om deze dag te doen als voorbereiding voor een roadtrip of wanneer je langs de kant v/d weg komt te staan. Thanks Werner!
flip filz flip filz uit Amsterdam heeft geschreven op 22 april 2022 om 00:34
Helder, no non-sense verhaal en goeie tips. Over slepen, band verwisselen, en gewoon iets proberen, iets durven. Griptang op afgebroken rempedaal, ik noem maar wat. Gaat vooral over 'n beetje zelfvertrouwen krijgen, het grote Beest van Kapot, Kaduuk en Storing zodanig temmen dat je nog (net) in de bewoonde wereld kan raken.
Jacob Bart Hak Jacob Bart Hak uit Leiden heeft geschreven op 20 april 2022 om 21:12
Op zaterdag 16 april heb ik deelgenomen aan de Bush Mechanics workshop bij BERRT in Apeldoorn. Na een korte introductie was er werk aan de winkel en konden we aan de bak. Een breed scala aan problemen en oplossingen kwamen langs. Harrie Jacobi weet op een soepele en interactieve manier je veel bij te brengen over motortechniek. Dit is een workshop waarbij je zelf de problemen oplost en de motor repareert. Daarnaast is er ruimte voor vragen over specifieke problemen.
Zet een paar motorrijders bij elkaar en je krijgt verhalen en mooie plannen. Een mooi begin van het motorseizoen.
Martin Vodegel Martin Vodegel uit Amsterdam heeft geschreven op 20 april 2022 om 14:01
Prima bush craft mechanics workshop van Harrie op 16 April. Tsja, het duizelt je na zo'n dag vol wetenswaardigheden, trucjes, tips en nieuwe handelingen. We schreven onze boekjes vol. Harrie legt het geduldig uit en laat ruimte om je eigen fouten te maken. Veel geleerd! En hebben het vertrouwen dat we heel wat meer aankunnen als we 'iets' onderweg naar Kazachstan tegenkomen. Thx!
Barth Christianus Barth Christianus heeft geschreven op 20 april 2022 om 08:12
Zaterdag 16 april deelgenomen aan de workshop bush mechanic en heb niet alleen genoten van de verhalen van mijn medecursisten maar ook veel opgestoken. Met name de vrije omgeving om vragen te stellen of om gezamenlijk het programma om te gooien en datgene in het programma te passen waar behoefte aan was. Het was een fijne groep met gelijk gestemden. Het sleutelwoord is wederom vertrouwen, de BMW met al zijn electronica wil nog wel eens afschrikken. Harrie heeft laten zien hoe dat de onderdelen met elkaar werken en hoe logisch de opbouw eigenlijk is. Als je iets uit elkaar haalt bestudeer het onderdeel, hoe heeft het gezeten en waarom? Niet alleen er over praten maar ook echt hands on. Heb nu meer kennis en way more confidence!
Alex Salomons Alex Salomons uit Wenum Wiesel heeft geschreven op 15 april 2022 om 21:17
Afgelopen zaterdag kennis gemaakt met de R1250gs tijdens een training van Berrt. Samen met 4 andere motormaten, waar er al 3 een BMW Gs hebben. Off-road met een dikke allroad! WT een geweldige ervaring en wat kun je dan toch veel met 250 kilo. Werner bracht ons allerlei skills bij met veel enthousiasme. Ik ben zeker van plan nog een training te gaan doen. Ik denk dat ik mijn oude racers verkoop en zo’n dikke allroad ga aanschaffen, want wat een plezier!
Gr Alex
piet van genugten piet van genugten uit nuenen heeft geschreven op 17 maart 2022 om 15:30
leerzame dag in een relaxte omgeving
Ries Kniest Ries Kniest heeft geschreven op 4 maart 2022 om 21:23
Op 26 februari 2022 heb ik de workshop gedaan en ben er zeer tevreden over. Je leert veel over de techniek van de GSA, alle kans om vragen te stellen en ook zelf aan de slag! Na deze workshop ben je in staat om ‘eerste hulp’ te verlenen aan de motor. Je weet welk gereedschap je mee moet nemen cq wat handig is. Een lekke band is geen probleem meer, kleine technische reparaties ook niet meer.
Met meer vertrouwen het avontuur tegemoet!!!
Jola Voerman Jola Voerman uit Lelystad heeft geschreven op 28 februari 2022 om 21:47
Zaterdag 19 februari een leuke mechanic workshop gedaan. Kennis opgedaan over onderdelen van een motor die slijten en kapot kunnen gaan. Maar ook hoe je dit zelf weer kunt fixen als je onderweg bent.
Ook voor dames een leuke en leerzame dag.
Peter M. Riemslag Baas Peter M. Riemslag Baas uit Maassluis heeft geschreven op 27 februari 2022 om 13:25
Nuttige dag! Zien is (na)doen. Genoeg ruimte voor individuele vragen. En als je het een keer gezien en gedaan hebt blijkt ook een niet-techneut heel goed in staat veilig en zonder problemen zijn eigen motorfiets onderweg te kunnen repareren. Onnodig tijdverlies wordt daarmee voorkomen en je kunt snel weer verder!
Basiskennis van de motor hoort bij adventure riding.
Dank, Werner!
Sjoerd Sjoerd uit De Bilt heeft geschreven op 21 februari 2022 om 11:37
Afgelopen zaterdag 19/2 deelgenomen aan de mechanic workshop. Leuke en gezellige dag gehad! Voor de wat fanatiekere zelfsleutelaar geen must, maar je pikt toch altijd wel wat op.
Eric Nijman Eric Nijman uit Silvolde heeft geschreven op 20 februari 2022 om 15:50
Zaterdag 19 februari de Bush Mechanics bijgewoond.
Was een gezellige goed verzorgde dag. Prima uitleg door werner. Naast een aantal bekende zaken te hebben opgefrist ook veel nieuwe nuttige tips meegekregen. Het aanraden waard voordat je op een verre reis gaat.
John John uit Breda heeft geschreven op 6 februari 2022 om 13:24
Zaterdag 5 februari 2022 heb ik de Bush Mechanic workshop gevolgd. Eerst theorie en na de uitstekende lunch het praktijkgedeelte. Het was heel leerzaam om een en ander in de praktijk uit te voeren. Ook al denk je dat je wel weet hoe het moet, van YouTube of zo, dan is het toch nuttig het daadwerkelijk zelf te doen. Zelf prik je niet snel een band lek om hem daarna te repareren. Daarnaast was het gewoon leuk om een dagje met motorfietsen bezig te zijn met mensen die het niet erg vinden om het daar uitgebreid over te hebben. Kwam er ook nog een handig cadeautje bij! Zeker een aanrader.
Friso van Welsem Friso van Welsem heeft geschreven op 16 januari 2022 om 14:09
De Bush Mechanic workshop heb ik met veel plezier gevolgd. De cursus is heel praktisch opgezet en na enige theorie ga je ook zelf een aantal reparaties uitvoeren. Door het een keer te doen zit het in je vingers en mocht ik nu een keertje pech krijgen dan zou ik niet aarzelen om zelf een reparatie uit te voeren, dat voelt goed!

Zeker een aanrader dus en zoals altijd weer goed verzorgd met een lekkere lunch?
Egbertjan Egbertjan uit Arnhem heeft geschreven op 16 januari 2022 om 11:40
Zaterdag 15 januari een leuke en leerzame dag gehad bij de Busch Mechanics workshop. Veel geleerd en tips en trucks van een enthousiaste Werner gekregen. Na de theorie in de ochtend en een goed verzorgde lunch liet Werner ons in de middag zien hoe een aantal zaken in zijn werk gaan. Daarna ook zelf aan de slag gegaan. Kortom top dag !
Mark Mark uit Emmen heeft geschreven op 26 december 2021 om 11:02
Leuke ontspannen workshop waarin veel praktische dingen worden uitgelegd, voor gedaan en waarbij je zelf aan de slag kan. ondanks de Corona maatregelen die volledig werden gerespecteerd een hele leuke goed verzorgde dag gehad. nu klaar om het avontuur aan te gaan!
Print Friendly, PDF & Email