Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.51.247 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Thieu Smits Thieu Smits uit Geldrop schreef op 21 december 2019 om 10:55:
Een geslaagde dag met weer de nodige info. De Tips and Tricks uit de praktijk zijn altijd zinvol en het zijn die kleine weetjes die het leven straks een stuk eenvoudiger gaan maken mochten we onverhoopt ergens panne krijgen. De gezellige groep met leuke verhalen maakt het plaatje compleet, in het veld moet je het tenslotte ook samen doen. Ik heb zin in mijn reis naar Nepal, laat het avontuur maar komen.
Rob Nijhof Rob Nijhof uit Borne schreef op 15 december 2019 om 11:10:
Geen spijt van deze dag! Dit helpt je echt met keuzes maken ook zal Werner zich niet laten verleiden om die keuze voor jou te maken, dat doet ie goed. We zijn naar huis gegaan met een aantal slimme weetjes van ventielen en contramoertjes. Even kunnen worstelen met bandenlichters zonder je eigen velgen te beschadigen😄 En zoals mijn mede cursist al zei, het delen van de ervaringen van Werner en mooie verhalen en plannen van de medecursisten maakt het tot een zeer geslaagde dag.
Bedankt en houdt het rubber aan de grond.
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem schreef op 15 december 2019 om 10:07:
Gisteren de Bush Mechanic Workshop bij Berrt gevolgd. Onze instructeur Werner gaf in de ochtend de theorie en 's middags mochten wij het in de praktijk brengen door zelf te sleutelen aan de motorfiets. Toch weer handige tips en tricks gekregen en daar gaat het uiteindelijk om! Tijdens de goed verzorgde lunch was t heerlijk om de (reis)ervaringen van anderen te horen maar vooral ook de reizen die iedereen voor 2020 op zijn programma had staan. Je krijgt er alweer zin in. Erg leerzame en gezellige dag.
Jeroen Jeroen uit Zoetermeer schreef op 8 september 2019 om 14:52:
Zoals alle activiteiten die Berrt organiseert was ook de “Bush-mechanic” workshop weer helemaal top. Goede balans tussen theorie en praktijk. Nooit geweten dat je wiel verwijderen zo makkelijk kan zijn!
Gewapend met nieuwe kennis en het juiste gereedschap nu weer het avontuur tegemoet. Nu maar hopen dat ik de opgedane kennis alleen nodig zal hebben om anderen te helpen…
michel wettstein michel wettstein uit den haag schreef op 8 september 2019 om 12:41:
Gisteren de workshop Bush-mechanic gevolgd, voor mij voor het eerst dat ik een dergelijke cursus gevolgd heb en ik heb veel geleerd. Na de uitgebreide theorie zijn we 's middags gaan sleutelen. ik heb veel geleerd, heel veel praktijk voorbeelden gehoord en volop de tijd gehad om dingen te proberen. Zeer leerzaam en een leuke dag gehad en een zeer goed verzorgde lunch!) Bert, dank voor je geduld en de leuke dag!
Nicole Westerwaal Nicole Westerwaal uit Leidschendam schreef op 8 september 2019 om 12:12:
De workshop Bush Mechanics is een aanrader! Bert heeft ons op een prettige manier veel nuttige informatie gegeven over allerhande technische zaken die zich onderweg kunnen voordoen. Doordat hij kan putten uit zijn vele eigen ervaringen is de workshop heel erg praktijk gericht. Bovendien is Bert heel goed in staat om allerhande dingen op een rustige en begrijpelijke manier uit te leggen en toe te lichten waardoor het ook voor de minder ervaren sleutelaar vertrouwd aanvoelt om toch met de motor aan de gang te gaan. Ik heb veel geleerd en het was daarnaast ook een gezellige dag!
Roel Mols Roel Mols uit Linschoten schreef op 25 augustus 2019 om 21:37:
Gisteren een Busch mechanic workshop gedaan bij BERRT. Veel geleerd van Werner en van elkaar.
Erg leuk om de technieken ook een zelf hands on uit te voeren, dat geeft je meer vertrouwen voor een langere reis.
Thamar & Klaas Peter Thamar & Klaas Peter uit Soesterberg schreef op 25 augustus 2019 om 19:40:
Wij hebben za 24 augustus de Bush Mechanic workshop gevolgd met 4 hele gezellige medecursisten. Naast dat we veel van Werner hebben geleerd, hebben we ook veel geleerd van onze medecursisten die al veel ervaring hebben in het off road rijden.
Een top dag, waarin we veel hebben geleerd.
Marcel Marcel uit Culemborg schreef op 25 augustus 2019 om 08:17:
Was wéér erg leerzaam bij Berrt. Met een gezellige groep een hoop geleerd over het verhelpen van de meest voorkomende problemen die kunnen voorkomen tijdens (off-road) ritten. Uitleg gekregen bij problemen aan wielen/banden, remklauwen, stuurhendels en welk gereedschap en onderdelen mee te nemen. Het praktische gedeelte bestond uit het demonteren van wielen, pluggen van banden, uitnemen en plakken van binnenbanden en het repareren van gaten in klepdeksel of carter. Tenslotte nog wat handige onderdelen en gereedschappen aangeschaft om m’n uitrusting compleet te maken. En bij Berrt kijken ze niet op een uurtje meer of minder. De workshop zou duren tot 16:00 maar door de enthousiaste groep werd het tegen zessen voordat we vertrokken. Leuk daggie gehad. Wat mij betreft een aanradertje!
Ide Pieter Ide Pieter uit Zwaag schreef op 13 mei 2019 om 21:28:
Op de regenachtige Koningsdag heb ik samen met drie andere motor enthousiastelingen de Bush Mechanic Workshop gevolgd onder leiding van instructeur Harrie. Tijdens de cursus was er veel ruimte voor het stellen van vragen: geen enkele vraag was te veel of te moeilijk. Afwisseling van theorie en praktijk was top. Een aanrader voor elke motorrijder om deze cursus te volgen.
Petra Petra uit Amsterdam schreef op 5 mei 2019 om 21:42:
Recent de Workshop Bush Mechanics gevolgd onder voortreffelijke leiding van Harrie. Erg leerzaam met een goede afwisseling van theorie en toepassing in de praktijk met veel tips & tricks! Een absolute aanrader!
Harry Harry uit Wierden schreef op 28 april 2019 om 18:58:
Op koningsdag, samen met 3 gezellige medecursisten, de Bush Mechanic workshop o.l.v Harrie gedaan. Daar leer je dus wel wat! Uitermate praktische en bruikbare tips om pech onderweg zelf op te kunnen lossen. De combinatie van theorie en zelf sleutelen in de werkplaats geeft je net dat duwtje in de rug om o.a. wel dat wiel uit je motor te halen als je daar altijd al tegen op zag. Typisch zo'n dag waarvan je na afloop denkt "dat had ik veel eerder al moeten doen".
Henk van Rookhuijzen Henk van Rookhuijzen uit Gouda schreef op 11 maart 2019 om 14:01:
Zaterdag 9 maart 2019 was de dag dat wij, Rien Fluit en Henk van Rookhuijzen, het gingen meemaken. De workshop Bush Mechanic; een soort survival-training om pechmomenten en motor-ongemakken te overleven met niet soms niet alledaagse gereedschappen.

Het onderricht was van Harrie en de lunch van Ellen. Beiden voortreffelijk.

Iedere nitwit is aan het eind van de dag in staat, een joekel van een schroef uit de band te verwijderen, een boor in het loopvlak te penetreren om met een veter een stuk luchtdicht rubber te creëren. En dat was nog maar één van de minimaal 15 onderwerpen die zijn doorgenomen.

Dank zij de rust, het ontbreken van competitie, de gegeven aandacht, de gezelligheid en de opgedane kennis, is deze leerdag aan te bevelen. Gewoon inplannen zo’n dag.
Jeroen Jeroen uit Beers schreef op 11 maart 2019 om 12:58:
Naar aanleiding van een berichtje op facebook me nog snel ff last-minute ingeschreven vor de Bush Mechanic workshop. Erg leuk dagje gehad. Vaak ken je de theorie wel, maar toch handig om dit eens in de praktijk te oefenen en steek je toch wat dingen op die voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan!!! 🙂
Wilfried en Laura Wilfried en Laura uit Maarssen schreef op 16 december 2018 om 20:48:
Zaterdag 15 december hebben we de bush mechanic cursus gedaan.
Erg leerzaam, goede en leuke tips.
Harrie maakte er een gezellig en leuke dag van.
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 3 december 2018 om 20:47:
1 december jl. de bush mechanic workshop gedaan. Erg leuke relaxte dag met 3 leuke, interessante mede cursisten. Erg waardevolle instructie door Werner. In de ochtend vel theorie en lekkere koffie. Na de goed verzorgde lunch het praktijkdeel. Wist niet dat de basisvaardigheden zo simpel uit te voeren zijn. Erg leerzaam dus en een absolute aanrader. Na op 13 november de basic training offroad gevolgd te hebben, ook een aanrader, voor 2019 ook maar Hechlingen Intermediate én de offroadreis naar Noorwegen geboekt! 2019 kan nu al niet meer stuk.
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt schreef op 1 december 2018 om 20:35:
Nu bijna alle cursussen gedaan bij Berrt. Weer zo'n leuke dag gehad. Deze keer met Werner. Alles weer zo slim doordacht en praktisch. Als ervaren sleutelaar bijgeleerd mbt de GS, zoals ik had verwacht. Dank, ga door. Jullie aanpak geeft vertrouwen voor wie echt vrij wil zijn op de motor!
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 1 december 2018 om 19:38:
Vandaag cursus ‘Bush sleutelen’ gevolgd bij Werner met een mooie groep kerels (dames waar waren jullie😉?).
Zeer informatief en leerzaam, juist ook als je al heel wat jaren sleutel ervaring hebt. Werner, Top gedaan👍
Joep Weerts Joep Weerts uit Amsterdam schreef op 27 november 2018 om 13:53:
Was een zeer nuttige dag. Gezellig ook, onder de meer dan kundige leiding van Harrie.
Weet nu hoe ik een band moet vervangen en een gat kan dichten in zowel band als in cilinderdeksel!
Erwin Erwin uit Lemmer schreef op 26 november 2018 om 08:51:
Nuttige workshop gehad. Veel aandacht voor reparaties "in het veld", om weer verder te kunnen rijden. Praktische oefeningen en ook veel extra tips. Uit ervaring: het monteren van een enduro-band kan lastig zijn. Door een paar goede tips ging het nu prima, met gebruik van alleen reisgereedschap.
Print Friendly, PDF & Email