Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.241.26 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
42 berichten.
Ide Pieter Ide Pieter uit Zwaag schreef op 13 mei 2019 om 21:28:
Op de regenachtige Koningsdag heb ik samen met drie andere motor enthousiastelingen de Bush Mechanic Workshop gevolgd onder leiding van instructeur Harrie. Tijdens de cursus was er veel ruimte voor het stellen van vragen: geen enkele vraag was te veel of te moeilijk. Afwisseling van theorie en praktijk was top. Een aanrader voor elke motorrijder om deze cursus te volgen.
Petra Petra uit Amsterdam schreef op 5 mei 2019 om 21:42:
Recent de Workshop Bush Mechanics gevolgd onder voortreffelijke leiding van Harrie. Erg leerzaam met een goede afwisseling van theorie en toepassing in de praktijk met veel tips & tricks! Een absolute aanrader!
Harry Harry uit Wierden schreef op 28 april 2019 om 18:58:
Op koningsdag, samen met 3 gezellige medecursisten, de Bush Mechanic workshop o.l.v Harrie gedaan. Daar leer je dus wel wat! Uitermate praktische en bruikbare tips om pech onderweg zelf op te kunnen lossen. De combinatie van theorie en zelf sleutelen in de werkplaats geeft je net dat duwtje in de rug om o.a. wel dat wiel uit je motor te halen als je daar altijd al tegen op zag. Typisch zo'n dag waarvan je na afloop denkt "dat had ik veel eerder al moeten doen".
Henk van Rookhuijzen Henk van Rookhuijzen uit Gouda schreef op 11 maart 2019 om 14:01:
Zaterdag 9 maart 2019 was de dag dat wij, Rien Fluit en Henk van Rookhuijzen, het gingen meemaken. De workshop Bush Mechanic; een soort survival-training om pechmomenten en motor-ongemakken te overleven met niet soms niet alledaagse gereedschappen.

Het onderricht was van Harrie en de lunch van Ellen. Beiden voortreffelijk.

Iedere nitwit is aan het eind van de dag in staat, een joekel van een schroef uit de band te verwijderen, een boor in het loopvlak te penetreren om met een veter een stuk luchtdicht rubber te creëren. En dat was nog maar één van de minimaal 15 onderwerpen die zijn doorgenomen.

Dank zij de rust, het ontbreken van competitie, de gegeven aandacht, de gezelligheid en de opgedane kennis, is deze leerdag aan te bevelen. Gewoon inplannen zo’n dag.
Jeroen Jeroen uit Beers schreef op 11 maart 2019 om 12:58:
Naar aanleiding van een berichtje op facebook me nog snel ff last-minute ingeschreven vor de Bush Mechanic workshop. Erg leuk dagje gehad. Vaak ken je de theorie wel, maar toch handig om dit eens in de praktijk te oefenen en steek je toch wat dingen op die voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan!!! 🙂
Wilfried en Laura Wilfried en Laura uit Maarssen schreef op 16 december 2018 om 20:48:
Zaterdag 15 december hebben we de bush mechanic cursus gedaan.
Erg leerzaam, goede en leuke tips.
Harrie maakte er een gezellig en leuke dag van.
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 3 december 2018 om 20:47:
1 december jl. de bush mechanic workshop gedaan. Erg leuke relaxte dag met 3 leuke, interessante mede cursisten. Erg waardevolle instructie door Werner. In de ochtend vel theorie en lekkere koffie. Na de goed verzorgde lunch het praktijkdeel. Wist niet dat de basisvaardigheden zo simpel uit te voeren zijn. Erg leerzaam dus en een absolute aanrader. Na op 13 november de basic training offroad gevolgd te hebben, ook een aanrader, voor 2019 ook maar Hechlingen Intermediate én de offroadreis naar Noorwegen geboekt! 2019 kan nu al niet meer stuk.
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt schreef op 1 december 2018 om 20:35:
Nu bijna alle cursussen gedaan bij Berrt. Weer zo'n leuke dag gehad. Deze keer met Werner. Alles weer zo slim doordacht en praktisch. Als ervaren sleutelaar bijgeleerd mbt de GS, zoals ik had verwacht. Dank, ga door. Jullie aanpak geeft vertrouwen voor wie echt vrij wil zijn op de motor!
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 1 december 2018 om 19:38:
Vandaag cursus ‘Bush sleutelen’ gevolgd bij Werner met een mooie groep kerels (dames waar waren jullie😉?).
Zeer informatief en leerzaam, juist ook als je al heel wat jaren sleutel ervaring hebt. Werner, Top gedaan👍
Joep Weerts Joep Weerts uit Amsterdam schreef op 27 november 2018 om 13:53:
Was een zeer nuttige dag. Gezellig ook, onder de meer dan kundige leiding van Harrie.
Weet nu hoe ik een band moet vervangen en een gat kan dichten in zowel band als in cilinderdeksel!
Erwin Erwin uit Lemmer schreef op 26 november 2018 om 08:51:
Nuttige workshop gehad. Veel aandacht voor reparaties "in het veld", om weer verder te kunnen rijden. Praktische oefeningen en ook veel extra tips. Uit ervaring: het monteren van een enduro-band kan lastig zijn. Door een paar goede tips ging het nu prima, met gebruik van alleen reisgereedschap.
Marc Marc uit Loenersloot schreef op 25 november 2018 om 16:49:
Wat een topdag heb ik gehad. Zeer veel hands on informatie gekregen waar je echt wat aan hebt. Onderweg kan ik nu daadwerkelijk een band plakken en zelfs het plaatsen van een binnenband is een koud kunstje geworden. Harrie reikt op een hele ontspannen, leuke, rustige maar vooral kundige manier alle informatie aan. En aan het eind van de dag kun je veel van de noodzakelijke pech-onder-weg benodigdheden meenemen. Iedereen zou deze cursus moeten volgen. Ik ben er klaar voor ...... laat die lekke band maar komen! Ben jij er ook klaar voor??? Als je deze vraag niet volmondig met een "Ja!" kunt beantwoorden, schrijf je dan in en volg gewoon deze cursus. Je zult er geen spijt van krijgen!!!
Sander Sander uit Veenendaal schreef op 25 november 2018 om 07:28:
Deelgenomen aan de Bush Mechanic Workshop. Super leuke workshop in een heel ontspannen sfeer. De opgedane ervaring neemt de angst voor lekke banden weg. Had al een banden reparatie set bij, maar weet nu ook hoe deze te gebruiken. Uitermate goede tips op allerlei vlakken welke zeker van pas komen tijdens een offroad rit/reis en sowieso ook voor alledaags gebruik al enorm handig zijn. Hartelijk dank voor de mooie dag, enorm van genoten. Op naar de basic training.
Otto Otto uit IJsselstein schreef op 28 oktober 2018 om 20:47:
De Bush Medic cursus is echt een super geweldig mega gave cursus!
En Edith weet dit als motor enthousiast en traumachirurg (daar zijn er niet zoveel van hi hi) echt op een weergaloos gave manier te brengen. Zeer kundig en met humor en heel veel praktijkvoorbeelden, o ja en plaatjes waar je de eerste keer wel even van moet slikken.

Echt wat heb ik hier veel geleerd op een leuke en ook hands on manier. Wat doe je bij een grote bloeding of breuk? Ik had wel een idee maar nu heb ik het echt geleerd. En als je de oplossingen volgt dan kan je vaak gewoon verder reizen... Meestal na wat rust of nadat je met je boordkit de wond zelf weer aan elkaar genaaid hebt! Ja ook dat leer je dus echt.
Er komen heel veel praktijk voorbeelden voorbij van letsel maar ook wat te doen bij kleinere ongemakken als bijvoorbeeld diarree.

Mocht je langer op reis gaan dan is dit echt een must. Zeker als je in gebieden komt waar niet direct 112 werkt. Ik ga in ieder geval heel veel meer vertrouwen op reis.
Otto Otto uit IJsselstein schreef op 28 oktober 2018 om 19:45:
Werner heeft hier een geweldige dag van gemaakt. Vol leerzame theorie en 'vieze handen'! Je leert een band repareren door het echt zelf te doen. Ook een gat in je carter los je zelf op.
Daarnaast een tas vol handige tips en tricks die voor een reis over de werled erg handig zijn en die je juist laten verder rijden. En daar gaat het nou net om... Verder komen!
Echt een aanrader voor de enthousiast en een must voor de avonturier.
Arnoud Arnoud uit Amsterdam schreef op 28 oktober 2018 om 17:16:
Een cursus voor vertrouwen

Begin dit jaar (2018) kocht ik de mooiste motorfiets van de wereld, de BMW R1200GS Rallye. Al snel wist ik dat ik off-road wilde gaan rijden, en vaak ook.
Maar het verwisselen van de velgen.. of zelfs de banden…Natuurlijk heb ik veel Youtube gekeken en een goed idee gekregen, maar wat is het prettig om onder professionele begeleiding een wiel uit een motor te halen! Het vervangen van een band was makkelijker dan ik me voorgesteld had, want paar goede tip maakte het zo veel makkelijker. En remblokken vervangen, fluitje van een cent. Maar wel omdat ik nu weer hoe het moet.

Het is de Bush Mechanic Workshop en de nadruk lag dan ook hoe je dat het beste kan doen zonder de middelen en mogelijkheden die je in een garage voorhanden hebt.

Ik heb nu niet alleen het vertrouwen dat ik als voorbereiding zelf mijn straatbanden kan vervangen naar off-roadbanden, maar zeker ook dat ik onderweg de nodige dingen zelf kan verhelpen. Als dat nodig is natuurlijk.
Dia & Hans Dia & Hans uit Spijkenisse schreef op 27 oktober 2018 om 14:00:
Werner gaf ons een uitstekende cursus om je motor weer aan het rijden te krijgen bij pech onderweg. Van lekke band, tot losse spaak en van pinnetje hier en boutje daar, de motor heeft geen geheimen meer. Prima verzorgd!
Jacco Jacco uit Rotterdam schreef op 16 september 2018 om 20:50:
Een hele leuk en leerzame dag (Bush Mechanic Workshop, redactie)
Prima mix van theorie en praktijk met een hele duidelijke uitleg. En ook nog gezellig!!! 🙂

Kijk bijna uit naar het in praktijk brengen van het geleerde!
Of toch maar niet!

Dank je wel voor een nuttige en gezellige dag!
Bas Bas uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 3 juni 2018 om 11:06:
Nogmaals dank voor een goed verzorgde en leerzame dag….. of je nu die lange trip wil gaan maken, of gewoon wat meer over je motor wil weten. Bert deelt op een ontspannen manier zijn kennis en daarna kan je zelf ook nog wat aan de motoren sleutelen.
Beslist een aanrader om de Bush Mechanic Workshop te doen.
Tuuur Tuuur uit Delft schreef op 2 juni 2018 om 21:55:
Beste Bert,

Het was een volle leuke dag. Je geeft een geweldige hoeveelheid slimme info ! We hebben ook nog lekker gegeten ....en dit is praktisch; voor een iedere rijder die niet iedere dag wielen uit zijn motor haalt of ' off road ' rijd.
😎☀️
GRTZ Tuur & Aagje
Lees offline: