Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
105 berichten.
robin van leeuwen robin van leeuwen uit zuid scharwoude schreef op 16 februari 2024 om 09:54
Leuk en leerzaam. Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Daarom waardevol.
John Busch John Busch uit Dordrecht schreef op 12 februari 2024 om 09:25
Een goede voorbereiding is het halve werk. En voor de off road adventures hoort ook bij dat je zelfredzaam bent.

De Bush Mechanic workshop geeft praktische tips waar je tegenaan kunt lopen en hoe je dit kunt oplossen. Een prima mix van uitleg en zelf sleutelen.

Uiteraard is de dag oo prima verzorgd.
Willem Jan Poelman Willem Jan Poelman uit Badhoevedorp schreef op 11 februari 2024 om 16:06
Afgelopen zaterdag van Werner de Bush Mechanic workshop gehad .Een zeer leerzame dag gehad met allerlei tips & tricks hoe je jezelf kunt redden als er iets gebeurd met je motor onderweg. Je gaat zelf ook aan de slag om het het een en ander in de praktijk te brengen. Een mooie voorbereiding op mijn off-road trip naar Schotland dit jaar.
F F uit Leeuwarden schreef op 13 november 2023 om 09:15
8 nov mooie dag gehad met de BUSH Mechanic workshop olv Harrie. Aantal dingen zelf gedaan, aantal dingen een keer "zien doen", het helpt altijd. Er is veel ruimte voor je eigen vragen en aandachtspunten, alles kan en mag. Harrie is een wandelende encyclopedie en uiteraard extreem ervaren. Een leuke en leerzame dag die bovendien tiptop verzorgd was. Harrie veel dank weer!
Adam Grandt Adam Grandt uit Haarlem schreef op 18 oktober 2023 om 16:13
Dank aan Harrie en BERRT voor een leuke en doeltreffende Bush Mechanic Day; hands-on onder begeleiding geeft kennis en zelfvertrouwen.
Leuke groep, veel gelachen, en prima verzorgd met lunch en snacks ad libitum.
Een aanrader, met name voor wie er alleen op avontuur gaat.
Hans Brandt Hans Brandt uit Delft schreef op 22 mei 2023 om 12:15
Het was een goede en leerzame middag met ook nog leuke verhalen en anekdotes. Veel mogelijkheid om de praktische kant te oefenen.
Bedankt Harrie!!
Koen de Vrij Koen de Vrij uit Leusden schreef op 7 mei 2023 om 17:45
Een sleutel verstoppen op je motor is een kunst, en Harrie kent deze. Je zal je sleutel maar verliezen, dan valt er weinig te rollen. Harrie bedankt voor de leerzame dag. Zeer handig de basis reparaties een keer gedaan te hebben. Zelf zou ik dit niet zo snel uitproberen op mijn eigen motor.
Harrie Harrie uit Duiven schreef op 22 april 2023 om 19:30
Vandaag van een leuke en leerzame Bush Medic cursus genoten. Edith is een echte ervaringsdeskundige. Zij brengt de stof praktijkgericht en volledig gericht op de reislustige motorrijder. Theorie en praktijk wisselen elkaar mooi af en dit alles met het doel om jezelf of een ander te kunnen helpen als het een keer echt verkeerd gaat op een plaats waar er niet direct medische expertise beschikbaar is. Ik hoop de opgedane kennis en vaardigheden nooit nodig te hebben, maar nu ik weet wat ik moet doen (of laten) in 'The Golden Hour' ga ik met een gerust gevoel op pad. Edith: bedankt!
Peter Peter schreef op 2 april 2023 om 11:39
Hele leuke en leerzame dag gehad bij BERRT o.l.v. Harrie. Hange tips en trucks en veel gelachen. Zo'n dag geeft je vertrouwen om zelf wat te durven doen als het nodig is. Zeer zeker een aanrader!!
Danny Plesz Danny Plesz uit Heerlen schreef op 1 april 2023 om 20:55
Wederom een hele interessante en leuke workshop (Bush Mechanic) vandaag bij BERRT mogen meemaken met Harrie als instructeur. Harrie geeft handige weetjes en leert je vaardigheden die je niet in de handleiding van je motor zult lezen. Een absolute meerwaarde voor elke allroad motorrijder en waar je in de praktijk ook echt wat aan hebt. Ik had bijv. niet verwacht dat ik al na een workshop van 1 dag het gevoel zou hebben dat ik me alleen zou kunnen redden โ€œin the middle of nowhereโ€ en geen hulp meer nodig zou hebben bij bijv. een lekke band (tube less en tube type). Ook erg handig zijn de MacGyver-tips die Harrie geeft voor onderweg. Dus โ€œniet uit het boekjeโ€ maar van een instructeur die ooit als kistrijder de allerzwaarste en originele Parijs-Dakar rallye finishte. De ervaringen en verhalen die hij persoonlijk deelde vond ik ook erg interessant!
Hans Dolstra Hans Dolstra uit Swifterbant schreef op 29 januari 2023 om 23:35
Gister de Bush Mechanic workshop gevold. Deze werd gegeven door Peter. Nooit te oud om te leren is onzin, want ik had een aantal handigheidjes liever wat jonger geleerd๐Ÿ™„. Het was gezellig en leerzaam. Leuk dat er ook ruimte was om van elkaar te leren en bezig te zijn met mensen die zo verschillende doelen hebben. Logisch dat we elkaar onderweg groeten. Peter en deelnemers bedankt.๐Ÿ‘
Guido Ronnes Guido Ronnes uit Wijchen schreef op 22 januari 2023 om 12:24
Zaterdag 21 januari โ€˜23 de Bush Mecanic cursus bij BERRT onder leiding van Harrie gevolgd.
Als niet-techneut een heleboel (kleine) handige dingen gehoord en geoefend, waardoor je onderweg weer verder kunt!
En ook mooi om van andere deelnemers ervaring en reisverhalen te horen!
Kortom, een topdag!
Harrie en andere deelnemes, bedankt!
Marc Marc uit Amsterdam schreef op 21 december 2022 om 15:05
Afgelopen zaterdag een zeer leerzame dag gehad met allerlei tips & tricks hoe je jezelf kunt redden als er iets gebeurd met je motor onderweg. Je gaat zelf ook aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen. Een mooie aanvulling op mijn voorbereiding voor de off-road trip in Marokko volgend jaar! Thanks Werner.
Martijn Martijn uit Haarlem schreef op 19 december 2022 om 08:36
Bedankt voor een leerzame en nuttige dag. We hebben mooi kunnen oefenen. Ik zou bijna hopen dat ik binnenkort een keer een lekke band krijg!
Rogier Rogier uit Haarlem schreef op 17 december 2022 om 20:49
Vandaag een enthousiaste cursus gevolgd waarin Werner ons meenam in zijn ruime jaren met ervaring. Een mooie mix van theorie en praktijk en opgedane tips uit de ritten die hij heeft gemaakt. Met plenty of ruimte voor vragen en eigen tips. Een aanrader voor als je meer wilt doen aan je eigen motor. Thanks Werner!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 21 november 2022 om 20:46
Waardevolle tips en ervaringen van Harrie opgedaan. De dag zit vol met tips en ervaringen die zelfs veel verder gaan dan enkel een band plakken of een wiel wisselen. Ook diverse onderwerpen voorbij gekomen waar Harrie uit ervaring het "waarom" van een keuze of oplossing toelichtte. Veel dank!
John Last John Last uit Beek schreef op 20 november 2022 om 12:00
Gisteren de Bush Mechanic gevolgd bij Harrie. Veel goeie tips gekregen en zeker het hands-on gedeelte is heel leuk om te doen. Een absolute aanrader voor iedereen. Bedankt Harrie!
Ronald Ronald schreef op 21 september 2022 om 15:19
16 september de cursus Bush Mechanic gevolgd. Altijd doen dit! Je leert tientallen dingen, maar 1 ding kan al je dag/vakantie/avontuur redden.
Peter Peter uit Schoonebeek schreef op 17 september 2022 om 08:34
16 september de cursus Bush Mechanic gevolgd. Ik ben zelf hoofdzakelijk een 'on-road' rijder maar heb toch deze cursus gevolgd want, je weet maar nooit waar je voor komt te staan. Ik had weinig tot geen kennis van motortechniek. Door deze cursus en de prettige begeleiding/kennis van Harry voelt vertrouwd om eea zelf aan te pakken zodat ik iig weer in de bewoonde wereld terecht kan komen. Het was een hele fijne ervaring om dit te doen. Ook door de input van de mede cursisten. Een aanrader voor alle motorrijders. Bij twijfel........DOEN !
Gerard Gerard uit Millingen aan de Rijn schreef op 5 juli 2022 om 12:01
De Bush Mechanics is een hele leerzame training met veel praktische tips & tricks vanuit de praktijk om weer de bewoonde wereld te bereiken na pech aan je motor. Veel geleerd en veel voor mij nieuwe reparatiematerialen leren kennen en gebruiken. Theorie en praktijk (zelf sleutelen) sloten zeer goed op elkaar aan. Harry is een lopende encyclopedie die op alle vragen over diverse motoren een antwoord had. Dus nogmaals dank Harry voor de uitstekende uitleg en begeleiding!
Print Friendly, PDF & Email