Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
85 berichten.
Twan Twan heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 14:44
Harry, ontzettend bedankt voor de leerzame en gezellige dag!
Robin Vleeschhouwer Robin Vleeschhouwer uit Epe heeft geschreven op 31 juli 2021 om 18:10
De cursus was leuk en leerzaam. Harrie geeft de les met erg veel humor en de dag vloog ook voorbij. Er zit een goede mix in van theorie en praktijk.
Loet Loet uit Huis ter Heide heeft geschreven op 7 juni 2021 om 23:04
Afgelopen zaterdag de mechanic workshop gevolgd; wat ontzettend leuk en leerzaam! Aanvankelijk toch aarzelend om die eerste bout uit de GS te draaien, maar al snel kreeg ik de smaak te pakken. Werner geeft duidelijke uitleg en laat zien hoe de machine in elkaar zit, waarna je zelf aan de slag kunt. Zo'n wiel vervangen, band omleggen of een prop zetten durf ik nu rustig zelf uit te voeren. Een goede lunch werd verzorgd. Kan deze dag iedereen aanraden die meer vertrouwd met de GS wil worden. Ik kijk uit naar volgende trainingen die ik zeker gauw ga doen.
Mike Kamminga Mike Kamminga heeft geschreven op 19 december 2020 om 10:00
Vorige week de Bush Mechanic workshop gedaan net Werner. Leergierig, maar wel twee linkerhanden... dankzij Werner zijn duidelijke uitleg en voorbeelden erg veel geleerd en de nodige tools gekregen en aangeschaft om na deze cursus zelf aan de slag te kunnen. Een leerzame en erg leuke actieve dag. Absolute aanrader. Dank Werner en tot de volgende training!
Steven Chapman Steven Chapman uit Amsterdam heeft geschreven op 23 november 2020 om 16:13
I learned a lot today about preparing to solve problems, and things I can do to prevent some problems become big and expensive ones. A completely educational day. Thank you,
Eduard Eduard heeft geschreven op 2 november 2020 om 15:37
Leerzame dag, ook als je niet direct de bush in duikt, maar wel iets meer van je motor wilt weten om niet voor alles meteen naar je dealer te hoeven rijden. Prima verzorgt, coronaproof en erg enthousiaste leermeester. Top!
Hans Hans uit Bilthoven heeft geschreven op 1 november 2020 om 11:53
Gisteren bush sleutel training gehad bij BERRT van Werner in Apeldoorn. Super goed! Lekke band repareren, band wisselen, elektrische storingen, spaken wisselen, hoe sleep je iemand, ketting eraf/op, scheur in de carter of cilinderkop, enz. Heel veel geleerd en zelf gedaan. Heb de Zijderoute gedaan op de motor (www.weesbamboe.nl) maar deze cursus had ik eerder moeten doen!
AANRADER!! Bedankt Werner, en de lunch en koffie waren ook prima.
Kees Rijken Kees Rijken uit Amsterdam heeft geschreven op 26 september 2020 om 20:48
Vanaf mijn 18e rijd ik BMW, (nu 65) de laatste 10 jaar GS Adventure. Nooit pech gehad (afkloppen) en mocht het een keer voorvallen, dan weet ik nu dankzij de workshop hoe te handelen. Heldere uitleg met zeer praktische tips. Dank heren en ook Ellen voor de soep en broodjes.
Mario Mario uit Ermelo heeft geschreven op 31 augustus 2020 om 13:52
Een reactie vanuit de praktijk:
18 juli heb ik de Bush Mechanic Workshop gevolgd. Stel je voor dat je ergens in het bos rijdt en bv een lekke band krijgt. Afgelopen week een track gereden in Frankrijk, TET Section 13. Onderweg 4 andere offroad rijders ontmoet en samen verder gereden. En dan ineens in the middle of nowhere ..... een lekke achterband van een collega BMW GS1200 rijder. Controleer ik mijn eigen achterband..... ook een spijker erin. Wat waren wij blij met z'n allen dat ik het juiste gereedschap had en een compressor mee had (gekocht had tijdens de Bush Mechanic Workshop) en had de kennis om te repareren. Binnen 20 minuten beide banden gerepareerd en konden weer verder rijden. Team Berrt, merci pour le Bush Mechanic cours.
Raymon van den Ende Raymon van den Ende uit Amersfoort heeft geschreven op 20 juli 2020 om 13:15
Vorige week de Bush Mechanic Workshop gevolgd. Ik vond het heel nuttig om naast de theorie zelf aan de slag te kunnen met
de motoren. Veel praktijkervaring aanwezig bij de crew van Berrt, dus goede tips & tricks geleerd; zeker de moeite waard.
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem heeft geschreven op 8 maart 2020 om 18:12
Zaterdag 8 maart Bush Medic workshop gevolgd. Geslaagde dag mede door enthousiaste docente. Zij leerde ons hoe je aan jezelf of je reisgenoten levensreddende handelingen kunt verrichten met weinig middelen Zij kon putten uit eigen medische achtergrond en (reis)ervaringen. Ik vond het leuk om te oefenen in het aanbrengen van hechtingen en het verwijderen van een helm met zomin mogelijk schade voor de nek.
Al met al een leuke en leerzame dag met veel praktische tips voor als medische hulp ver weg is. Mede door de gesprekken over de toekomstige en de gemaakte reizen van de medecursisten was het net zoals de Bush Mechanic een gezellige dag.
Gé uit Breda heeft geschreven op 1 maart 2020 om 16:55
Als niet-sleutelaar veel geeerd op deze boeiende en leuke workshop. Eigelijk is mijn Afrca Twin met binnenbanden gewoon een oversized mountainbike en plak je een bandje op dezelfde manier. Dat stelt gerust.
Peter en collega cursisten, bedankt!
gerrit gerrit uit Heemstede heeft geschreven op 1 maart 2020 om 13:16
Workshop Mechanic gedaan op 29 feb met Peter als docent.
Leuk dat hij nu fullmember is bij Bert. Peter, als nog gefeliciteerd.
De cursus voor het eerste dag deel over wat je op een roadtrip mee neemt, waarom en wat dus niet. Tips en een hoop wetenswaardigheden gehoord. Na de lunch, ???, de werkplaats in. Omdat ik zelf het onderhoud van mijn KTM,s doe was dit voor mij een bevestiging dat ik het goed doe. Toch ook hier nog weer geleerd, (denk maar aan het sjorbandje?). Het was een leerzame dag geheel in de trant van Berrt. Gewoon erg goed dus. Mede cursisten, als je dit leest, ook bedankt voor de fijne dag.( En Morocco?....Daar kom ik echt wel, even nog door sparen) Groet en tot ziens ,Gerrit van der Linde
Adri Adri uit Leiden heeft geschreven op 9 februari 2020 om 20:05
Zaterdag 8 december de Bush Mechanic workshop gevolgd onder bezielende leiding van Werner en Peter. In de ochtend theorie met veel handige tips en trucs. Na de uitgebreide en lekkere lunch zelf aan de slag. Banden eraf en erop, wielen erin en eruit, uitleg over de mogelijkheden van de analyse tool, kwetsbaarheid van de zijstandaard etc.. Je leert het verschil van (de)monteren van een wiel tussen een F850GS en R1250GS, mocht je nog aspiraties hebben om een KTM te kopen dan zou dit je op andere gedachten kunnen brengen, tenminste mij wel. Leerzaam, gelachen en gezellig. Werner en Peter bedankt voor de leerzame dag, gezelligheid en maken van de foto's.
Thieu Smits Thieu Smits uit Geldrop heeft geschreven op 21 december 2019 om 10:55
Een geslaagde dag met weer de nodige info. De Tips and Tricks uit de praktijk zijn altijd zinvol en het zijn die kleine weetjes die het leven straks een stuk eenvoudiger gaan maken mochten we onverhoopt ergens panne krijgen. De gezellige groep met leuke verhalen maakt het plaatje compleet, in het veld moet je het tenslotte ook samen doen. Ik heb zin in mijn reis naar Nepal, laat het avontuur maar komen.
Rob Nijhof Rob Nijhof uit Borne heeft geschreven op 15 december 2019 om 11:10
Geen spijt van deze dag! Dit helpt je echt met keuzes maken ook zal Werner zich niet laten verleiden om die keuze voor jou te maken, dat doet ie goed. We zijn naar huis gegaan met een aantal slimme weetjes van ventielen en contramoertjes. Even kunnen worstelen met bandenlichters zonder je eigen velgen te beschadigen? En zoals mijn mede cursist al zei, het delen van de ervaringen van Werner en mooie verhalen en plannen van de medecursisten maakt het tot een zeer geslaagde dag.
Bedankt en houdt het rubber aan de grond.
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem heeft geschreven op 15 december 2019 om 10:07
Gisteren de Bush Mechanic Workshop bij Berrt gevolgd. Onze instructeur Werner gaf in de ochtend de theorie en 's middags mochten wij het in de praktijk brengen door zelf te sleutelen aan de motorfiets. Toch weer handige tips en tricks gekregen en daar gaat het uiteindelijk om! Tijdens de goed verzorgde lunch was t heerlijk om de (reis)ervaringen van anderen te horen maar vooral ook de reizen die iedereen voor 2020 op zijn programma had staan. Je krijgt er alweer zin in. Erg leerzame en gezellige dag.
Jeroen Jeroen uit Zoetermeer heeft geschreven op 8 september 2019 om 14:52
Zoals alle activiteiten die Berrt organiseert was ook de “Bush-mechanic” workshop weer helemaal top. Goede balans tussen theorie en praktijk. Nooit geweten dat je wiel verwijderen zo makkelijk kan zijn!
Gewapend met nieuwe kennis en het juiste gereedschap nu weer het avontuur tegemoet. Nu maar hopen dat ik de opgedane kennis alleen nodig zal hebben om anderen te helpen…
michel wettstein michel wettstein uit den haag heeft geschreven op 8 september 2019 om 12:41
Gisteren de workshop Bush-mechanic gevolgd, voor mij voor het eerst dat ik een dergelijke cursus gevolgd heb en ik heb veel geleerd. Na de uitgebreide theorie zijn we 's middags gaan sleutelen. ik heb veel geleerd, heel veel praktijk voorbeelden gehoord en volop de tijd gehad om dingen te proberen. Zeer leerzaam en een leuke dag gehad en een zeer goed verzorgde lunch!) Bert, dank voor je geduld en de leuke dag!
Nicole Westerwaal Nicole Westerwaal uit Leidschendam heeft geschreven op 8 september 2019 om 12:12
De workshop Bush Mechanics is een aanrader! Bert heeft ons op een prettige manier veel nuttige informatie gegeven over allerhande technische zaken die zich onderweg kunnen voordoen. Doordat hij kan putten uit zijn vele eigen ervaringen is de workshop heel erg praktijk gericht. Bovendien is Bert heel goed in staat om allerhande dingen op een rustige en begrijpelijke manier uit te leggen en toe te lichten waardoor het ook voor de minder ervaren sleutelaar vertrouwd aanvoelt om toch met de motor aan de gang te gaan. Ik heb veel geleerd en het was daarnaast ook een gezellige dag!
Print Friendly, PDF & Email