Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
85 berichten.
Jacco Jacco uit Rotterdam heeft geschreven op 16 september 2018 om 20:50
Een hele leuk en leerzame dag (Bush Mechanic Workshop, redactie)
Prima mix van theorie en praktijk met een hele duidelijke uitleg. En ook nog gezellig!!! 🙂

Kijk bijna uit naar het in praktijk brengen van het geleerde!
Of toch maar niet!

Dank je wel voor een nuttige en gezellige dag!
Bas Bas uit Hardinxveld-Giessendam heeft geschreven op 3 juni 2018 om 11:06
Nogmaals dank voor een goed verzorgde en leerzame dag….. of je nu die lange trip wil gaan maken, of gewoon wat meer over je motor wil weten. Bert deelt op een ontspannen manier zijn kennis en daarna kan je zelf ook nog wat aan de motoren sleutelen.
Beslist een aanrader om de Bush Mechanic Workshop te doen.
Tuuur Tuuur uit Delft heeft geschreven op 2 juni 2018 om 21:55
Beste Bert,

Het was een volle leuke dag. Je geeft een geweldige hoeveelheid slimme info ! We hebben ook nog lekker gegeten ....en dit is praktisch; voor een iedere rijder die niet iedere dag wielen uit zijn motor haalt of ' off road ' rijd.
?☀️
GRTZ Tuur & Aagje
Buck Buck uit Schoonhoven heeft geschreven op 2 juni 2018 om 20:47
Een ontzettend leerzame mechanics workshop gehad. Echt nodig voor mij want ik was altijd bang mijn motor te verpesten! Maar nu niet meer 🙂

'Kleine' dingen zoals de remmen checken en vervangen, banden lichten en ketting spannen zitten tussen de oren!
Rob Rob uit Zeist heeft geschreven op 1 juni 2018 om 21:45
Vandaag een zeer leerzame dag gehad met de Bush Mechanic Workshop, wát moet je doen bij simpele pech onderweg en je hebt alleen maar je gereedschap (en hopelijk ook nog een motor-vriend) bij je. Bert leert je niet alleen hoe je een defect moet oplossen maar vooral waarom je een bepaalde werkwijze moet gebruiken en ook wat je juist níet moet doen. Kijk daar leer ik wat van. Een leuke en keurig verzorgde dag Bert .
Pieter Pieter uit Zutphen heeft geschreven op 1 april 2018 om 22:37
Een lekkeband van je stads- of racefiets zal geen probleem zijn, maar van je motor is dat toch even anders. In deze cursus leer je op een prettige manier van Werner hoe je o.a. ook dit zelf kan aanpakken. Leuke dag, groepje van ca. 6 cursisten met handige tips en praktische oefeningen. Je raakt meer vertrouwd met je motor. Goed verzorgd. Een aanrader.
Edwin Boon Edwin Boon uit hendrik ido ambacht heeft geschreven op 1 april 2018 om 18:15
Als je op een motor stapt is het fijn als je weet hoe alles een beetje werkt en hoe je jezelf kunt redden als hulp niet per telefoon beschikbaar is. 30-3-18 de Bush Mechanic Workshop gedaan. Een leuke en leerzame dag waar je leert je motor weer aan de gang te krijgen zodat je weer verder kunt. Een aanrader voor iedereen die een motor rijdt en er op uit trekt.
Reinier Reinier uit Montfoort heeft geschreven op 17 maart 2018 om 11:31
10 maart jl de bush medic workshop gedaan, leuke leerzame dag ,maar ik hoop het niet nodig te hebben op mijn aanstaande reis naar het baikal meer en Kazachstan
Bert Jan Bert Jan uit Doornspijk heeft geschreven op 18 februari 2018 om 14:46
Onlangs de Bush Mechanic workshop gedaan. goed opgebouwde dag waarbij theorie en praktijk elkaar perfect aflossen. Voor mij een perfecte training om met een gerust hart solo op motorvakantie te gaan.
Radboud Radboud uit Leiden heeft geschreven op 12 februari 2018 om 18:20
Vorige week de BERRT Bush Mechanic workshop gevolgd om zelfredzaamheid onderweg wat te verhogen. Voldeed volledig aan de verwachting en erg leuke en leerzame dag. Complimenten aan Werner.
Aanrader aan iedereen die van de gebaande paden wil afwijken.
Gert Gert uit Den Bosch heeft geschreven op 5 februari 2018 om 11:32
Dankzij de Bush cursus is de schroom weggenomen om zelf aan de steeds 'delicatere'/complexere GS te sleutelen. En ook het vertrouwen om een klein lekje permanent te kunnen dichten. Dat voorkomt het voortijdig afschrijven van banden.
Nu op naar de praktijkervaring 🙂
Remke Bravenboer Remke Bravenboer uit Sint-Margriete heeft geschreven op 4 februari 2018 om 20:08
Afgelopen zaterdag met nog 5 andere gezellige BMW rijders de bush gedaan met aan als hoofd expeditie Werner.
Buiten dat het gezellig was heel veel leuke kennis en weetjes opgedaan, met een leuke mix van theorie en praktijk is dit weer een geslaagde dag geweest, weer iets van het programma lijstje Berrt afgestreept, Marokko komt steeds dichterbij!
Werner bedankt,
Remke
Dorus Overgoor Dorus Overgoor uit Silvolde heeft geschreven op 29 januari 2018 om 11:36
Hallo allemaal,

Ik sluit me aan bij de mooie woorden van m'n voorgangers.

Dorus Overgoor
Henk Boezeman Henk Boezeman uit Emmen heeft geschreven op 25 januari 2018 om 12:10
IK heb het erg naar mijn zin gehad op de Bush Mechanic Workshop op 20 januari 2018.
Hij werd gegeven door Werner. De cursus inhoud en tips en tricks waren erg nuttig. De opgedane vaardigheden zijn voldoende om op een eenzame plek je beter te kunnen redden in geval van een storing. Het was een leuke en leerzame dag.
Hans Simons Hans Simons uit Apeldoorn heeft geschreven op 24 januari 2018 om 16:43
Samen met Dorien, Henk en John zaterdag 20 januari leerzame en gezellige dag gehad.
Aantal handigheidjes geleerd die zeker van pas kunnen komen. Zo demonstreerde Werner hoe je, ook een zware, band met behulp van een standaard en het gewicht van de motor los van de velg kunt wrikken om deze daarna met bandafnemers te demonteren. Ook het doorverbinden van een kapotte jiffy-schakelaar kan je weer op weg helpen. Verder hele dag prima begeleid door Werner en veel interactie van cursisten. Kortom de moeite waard!!!
John de Ruyter John de Ruyter uit Hummelo heeft geschreven op 23 januari 2018 om 17:30
Zaterdag 20 jan. 2018 heb ik de cursus Bush Mechanic gevolgd. Naast leerzaam was het ook een hele leuke en gezellige dag. Dank daarvoor aan Werner en mijn mede cursisten Jorien, Henk en Hans. Ook de lunch was uitstekend verzorgd en in lijn met de kwaliteit van de cursus. Met de handige tips en trucs kan ik thuis verder oefenen om zo goed voorbereid de bush in te gaan.
Een cursus die ik iedere "avonturier" van harte kan aanbevelen.
Werner, hartelijk bedankt.
Rob Rob uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 december 2017 om 09:17
De workshop `Bush mechanic´ is een aanrader voor iedereen die nog meer van zijn motorhobby wil genieten. De combinatie van Bert´s fabelachtige technische motorkennis en zijn praktische reiservaringen leveren een schat aan bruikbare tips voor onderweg op.
En het is ook een erg gezellige workshop!
Gerrit Jan Heijink Gerrit Jan Heijink uit Gouda heeft geschreven op 19 december 2017 om 19:26
Afgelopen zaterdag de Bush Mechanic gevolgd. Een gezellige en zeer leerzame dag. Goeie tips en nieuwe dingen geleerd. De presentatie en de manier van lesgeven spreekt mij enorm aan. Bert is in staat om zijn uit de praktijk opgedane kennis op een vermakelijke manier over te brengen. Niks uit een boekje. Hij heeft het mee gemaakt en hij weet waar hij over spreekt. De prijs kwaliteit verhouding was voor mij prima. Een aanrader.
Michael Michael uit Oirschot heeft geschreven op 11 december 2017 om 22:00
Afgelopen zaterdag de Bush Mechanic gevolgd en daarbij veel opgestoken over hoe je jezelf of anderen weer op weg kunt helpen bij pech offroad. Werner bedankt voor een leuke en leerzame dag!
Yves Yves uit Schilde heeft geschreven op 6 september 2017 om 09:08
Ik volgde op 2 september de Bush Mechanic opleiding.
Nog geen minuut spijt gehad van deze deelname; in een gezellige en hands-on sfeer kom je een heleboel praktische zaken aan de weet over onze favoriete all road motorfiets.
Gewoon doen dus !
Print Friendly, PDF & Email