Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.146.28 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
John de Ruyter John de Ruyter uit Hummelo heeft geschreven op 23 januari 2018 om 17:30
Zaterdag 20 jan. 2018 heb ik de cursus Bush Mechanic gevolgd. Naast leerzaam was het ook een hele leuke en gezellige dag. Dank daarvoor aan Werner en mijn mede cursisten Jorien, Henk en Hans. Ook de lunch was uitstekend verzorgd en in lijn met de kwaliteit van de cursus. Met de handige tips en trucs kan ik thuis verder oefenen om zo goed voorbereid de bush in te gaan.
Een cursus die ik iedere "avonturier" van harte kan aanbevelen.
Werner, hartelijk bedankt.
Rob Rob uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 december 2017 om 09:17
De workshop `Bush mechanic´ is een aanrader voor iedereen die nog meer van zijn motorhobby wil genieten. De combinatie van Bert´s fabelachtige technische motorkennis en zijn praktische reiservaringen leveren een schat aan bruikbare tips voor onderweg op.
En het is ook een erg gezellige workshop!
Gerrit Jan Heijink Gerrit Jan Heijink uit Gouda heeft geschreven op 19 december 2017 om 19:26
Afgelopen zaterdag de Bush Mechanic gevolgd. Een gezellige en zeer leerzame dag. Goeie tips en nieuwe dingen geleerd. De presentatie en de manier van lesgeven spreekt mij enorm aan. Bert is in staat om zijn uit de praktijk opgedane kennis op een vermakelijke manier over te brengen. Niks uit een boekje. Hij heeft het mee gemaakt en hij weet waar hij over spreekt. De prijs kwaliteit verhouding was voor mij prima. Een aanrader.
Michael Michael uit Oirschot heeft geschreven op 11 december 2017 om 22:00
Afgelopen zaterdag de Bush Mechanic gevolgd en daarbij veel opgestoken over hoe je jezelf of anderen weer op weg kunt helpen bij pech offroad. Werner bedankt voor een leuke en leerzame dag!
Yves Yves uit Schilde heeft geschreven op 6 september 2017 om 09:08
Ik volgde op 2 september de Bush Mechanic opleiding.
Nog geen minuut spijt gehad van deze deelname; in een gezellige en hands-on sfeer kom je een heleboel praktische zaken aan de weet over onze favoriete all road motorfiets.
Gewoon doen dus !
Rinus Rinus uit Doorwerth heeft geschreven op 4 september 2017 om 06:39
Leerzame en leuke training. Goed opgebouwd en precies met de juiste informatie om jezelf onderweg te kunnen helpen. Bert is een prettige rustige trainer met een enorme schat aan ervaring. Zowel op als 'aan en onder' de motor. Bedankt voor een leerzame dag!
Ludwig Neefs Ludwig Neefs uit Mechelen heeft geschreven op 17 juni 2017 om 07:08
Bush Mechanic cursus, is een aanrader voor iedere allroad rijder. Ik heb veel bijgeleerd. Werner en Bert hebben een pak ervaring en door met hen te praten, moet je niet alles zelf ervaren en ontdekken. Ik hoop snel ook eens ritje offroad in Nederland met deze mensen te mogen meedoen. De "Bush Mechanic cursus" heeft mijn verwachtingen ingevuld. Bedankt jongens, het was de moeite waard.
Remco Remco uit UITHOORN heeft geschreven op 5 mei 2017 om 16:12
Heel goede workshop met uitstekende docent met zeer sprekende praktijkvoorbeelden en no-nonsense adviezen. Leuk en kan ook nog eens levensreddend zijn!
Bart Jan Bart Jan uit Utrecht heeft geschreven op 13 april 2017 om 20:59
Ik hoop dat ik,dese training nooit nodig heb! Maar zeer nuttig om wat basis kennis in huis te hebben over wat te doen als het een keer wel mis gaat! Op een zeer leuke, toegankelijke, enthousiaste manier gegeven door een ervaren motorrijdende arts. Kan het zeker aanraden. Voor iedereen die de gebaande paden af en toe verlaat!
Peter Peter uit Duiven heeft geschreven op 11 april 2017 om 07:29
Hallo Bert, bedankt voor de leerzame dag. In een aangenaam gezelschap meer geleerd over hoe je jezelf kunt redden en je reis kunt voortzetten. Slimme tips en helemaal goed dat iedereen het in de praktijk mocht proberen. Aanrader.
Print Friendly, PDF & Email