Gastenboek Bush Workshops

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
85 berichten.
Rinus Rinus uit Doorwerth heeft geschreven op 4 september 2017 om 06:39
Leerzame en leuke training. Goed opgebouwd en precies met de juiste informatie om jezelf onderweg te kunnen helpen. Bert is een prettige rustige trainer met een enorme schat aan ervaring. Zowel op als 'aan en onder' de motor. Bedankt voor een leerzame dag!
Ludwig Neefs Ludwig Neefs uit Mechelen heeft geschreven op 17 juni 2017 om 07:08
Bush Mechanic cursus, is een aanrader voor iedere allroad rijder. Ik heb veel bijgeleerd. Werner en Bert hebben een pak ervaring en door met hen te praten, moet je niet alles zelf ervaren en ontdekken. Ik hoop snel ook eens ritje offroad in Nederland met deze mensen te mogen meedoen. De "Bush Mechanic cursus" heeft mijn verwachtingen ingevuld. Bedankt jongens, het was de moeite waard.
Remco Remco uit UITHOORN heeft geschreven op 5 mei 2017 om 16:12
Heel goede workshop met uitstekende docent met zeer sprekende praktijkvoorbeelden en no-nonsense adviezen. Leuk en kan ook nog eens levensreddend zijn!
Bart Jan Bart Jan uit Utrecht heeft geschreven op 13 april 2017 om 20:59
Ik hoop dat ik,dese training nooit nodig heb! Maar zeer nuttig om wat basis kennis in huis te hebben over wat te doen als het een keer wel mis gaat! Op een zeer leuke, toegankelijke, enthousiaste manier gegeven door een ervaren motorrijdende arts. Kan het zeker aanraden. Voor iedereen die de gebaande paden af en toe verlaat!
Peter Peter uit Duiven heeft geschreven op 11 april 2017 om 07:29
Hallo Bert, bedankt voor de leerzame dag. In een aangenaam gezelschap meer geleerd over hoe je jezelf kunt redden en je reis kunt voortzetten. Slimme tips en helemaal goed dat iedereen het in de praktijk mocht proberen. Aanrader.
Print Friendly, PDF & Email