Uniek GS avontuur

Pál naast de stand van BMW Motorrad op MOTORbeurs Utrecht vindt je van 14 t/m 17 februari 2019 onze stand in de GS Adventure Arena. Hier organiseren wij samen met BMW Motorrad hét evenement waarbij de ‘The Spirit of GS’ tot leven komt en strijden meerdere rijders tijdens de Indoor GS Trophy om de eer en mooie prijzen van BMW Motorrad. Daarnaast is er de mogelijkheid om onder begeleiding deel te nemen aan de Indoor GS DiscoveRide en geven wij demonstraties van de Indoor GS Trophy.

Win jij de Indoor GS Trophy 2019?

De Indoor GS Trophy daagt de ervaren rijder uit om al zijn of haar rijtechnieken uit de kast te halen om de nieuwe BMW R 1250 GS foutloos over het parcours te sturen. De arena van 740 m² kent meerdere lussen met daarin verschillende toestellen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil gaan maken. Elke dag strijden meerdere rijders op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW R 1250 GS in de GS Adventure Arena om de eer en prijzen zoals een nieuwe BMW GS helm. Zin om mee te doen? Schrijf je dan meteen in middels onderstaande link.

De uitdaging

Het parcours is bedacht voor geoefende (offroad) motorrijders die staand op de zware allroad motor met lage snelheid kunnen rijden. Daarbij zullen verschillende toestellen overwonnen moeten worden. Denk daarbij aan het ergens op, over of onderdoor rijden, zeer korte bochten nemen in krappe ruimten, met 1 hand rijden, evenwicht bewaren en soms meerdere van deze vaardigheden tegelijk. Een extra technische uitdaging zou ook deel kunnen uitmaken van de proef. Je rijdt daarbij op een ondergrond van beton en hout.
Het wedstrijdelement zit ‘m in het rijden van dit parcours in de vooropgestelde volgorde zonder dat er gestopt wordt of een voet aan de grond gezet wordt. Daarbij worden strafpunten toegekend mocht dit niet lukken. De tijd speelt enkel een rol bij een gelijke puntenscore tussen deelnemers.

Het programma

De Indoor GS Trophy wordt tijdens MOTORbeurs Utrecht zes maal verreden. Twee maal op donderdag en vrijdag en eenmaal op zaterdag en zondag. Na elke Indoor GS Trophy is er een prijsuitreiking met mooie BMW Motorrad prijzen. Bekijk het inschrijfformulier voor de tijdstippen.
Op MOTORbeurs Utrecht kom je minimaal een half uur vóór jouw deelname aan de BMW Motorrad Indoor GS Trophy naar de inschrijfbalie bij de BMW Motorrad GS Adventure Arena om je polsbandje op te halen en krijg je nadere instructie. Vergeet niet je eigen motorkleding, ingevulde deelnameverklaring en geldig rijbewijs mee te nemen.

Inschrijfkosten

Deelname aan de Indoor GS Trophy is kosteloos en wordt je aangeboden door BMW Motorrad en BERRT. Een kaartje voor MOTORbeurs Utrecht dien je wel zelf te kopen.

De motor

Je zult rijden op een nieuwe door BMW Motorrad ter beschikking gestelde BMW R 1250 GS. Deze ultieme avonturenmachine staat op noppenbanden en is voorzien van valbeugels. Als deelnemer heb je geen eigen risico voor schade. Wel de kans to Make Life A Ride. De volledige motorkleding en helm neem je zelf mee.

Lees offline: