Gastenboek Adventure Trial Trainingen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 21 mei 2021 om 10:18
18 en 19 mei meegedaan aan de trial training in Loon op Zand.
Eerste dag met de trial "brommertjes" :-), daar leer je echt wat gewichtsverplaatsing doet met de motor, super leerzaam. Je staat er van versteld wat je ermee kunt in uitdagend off road terrein. Best pittig hoor, ik dacht nog het zal toch niet zo zijn dat we diezelfde oefeningen morgen met de GS 1250 gaan doen ? Jawel hoor !!!!
Werkelijk ongelooflijk wat je met de opgedane kennis en ervaring kunt doen op deze machine die toch zo'n 200 kilo zwaarder is dan de trial. Het werd nog eens extra uitdagender na de zware regenbui in de middag. Het terrein was spekglad geworden.
Als je niet toepaste wat we van Peter hadden geleerd werd je direct door die Duitser afgestraft ! Man wat een avontuur, echt kicken om zo'n machine in die barre omstandigheden in controle te houden. Super bedankt Peter, het geeft mij een bak meer vertrouwen op de motor, twee dagen om niet meer te vergeten, zeer professioneel gedaan !!
Bert Bert uit Beuningen schreef op 10 april 2021 om 18:40
Op 7 en 8 April de Adventure Trial Training gevolgd. Ik was erg benieuwd wat de eerste dag met de trailmotor zou toevoegen aan een adventure training. Ik durf nu te zeggen dat het veel is. Het was een bijzondere ervaring om te rijden met de trailmotor. Door de oefeningen, uitdagende terrein, (in ons geval erg nat en soms ook glad) en de duidelijke instructie ervaar je wat je kunt bereiken met de houding op de motor. De volgende dag weer met de GS en dan dezelfde oefeningen. De mooie locatie, goede instructie en een fijne groep maakten het weer een prima training. Heerlijk dat met alle COVID 19 beperkingen deze training door kon gaan en prima verzorgd werd. Peter en medecursisten bedankt.
Herman Herman uit Wijchen schreef op 9 april 2021 om 13:11
Wat leuk om een keer op een "brommer" in de blubber en op heuveltjes te rijden! Om er dan achter te komen dat het toch echt je eigen techniek (of gebrek eraan ๐Ÿ™‚ ) is die het verschil maakt. Geweldig om zo de techniek van krap manouvreren in allerlei omstandigheden te leren kennen, en dan toe te passen op je eigen GS. Met de geduldige uitleg van Peter erbij is het een grote aanrader. Het huiswerk (thuis op grasveldjes en zo oefenen) heb ik meegenomen, dat is ook een aanrader.
Paul Paul uit Amsterdam schreef op 9 oktober 2020 om 15:23
Adventure Trial training, oftewel van 65 naar 250 kilo! Altijd gedacht dat als het gewicht van de motor omlaag zou gaan mijn rijkunsten omhoog zouden schieten. Kijken naar trial kampioen Peter lijkt dat idee te bevestigen. Wat een totale beheersing. Maar de werkelijkheid is anders. Wel blijkt de trail motor ideaal om een goede houding te oefenen zonder bang te hoeven te zijn voor vermoeiende valpartijen. De motor is licht en wendbaar en biedt veel bewegingsvrijheid. Ideaal om krappe bochten en uitdagende passages te trainen. Zodra je denkt dit onder de knie te hebben lijkt de overstap naar de bijna 4x zo zware 1250 GS gigantisch. Maar opnieuw bewijst deze machine een klasse apart te zijn. De motor laat zich net zo gewillig sturen met gewicht als zijn lichte collega. Bijzonder om te ervaren en ongelofelijk prettig om te weten dat dit kan met die motor. Dankzij de geleerde technieken weet je hoe de GS door elke bocht en over elk heuveltje te sturen. Een kunst waarvoor je elke dag offroad dankbaar gaat zijn. Onverwachte bonus deze 2 dagen; de regen. Motorbeheersing oefenen op doorweekte modderpaden heeft een schat aan kennis en ervaring opgeleverd die te pas gaan komen. Wil je ook op lage snelheid je motor leren besturen boek dan absoluut deze cursus.
paul krieckaert paul krieckaert uit heeze schreef op 1 oktober 2020 om 21:17
de adventure trial training is een aanrader. erg leuk opgebouwd met een dag trial motor gevolg door een dag met de eigen motor. Locatie is ook erg leuk en last but not least: Peter is een prima trainer!
Rinus Rinus uit Doorwerth schreef op 9 juli 2020 om 14:17
Meegedaan aan de Adventure Training van BERRT. De twee dagen bouwden goed op. De eerste dag erg wennen aan de trial motor maar aan het einde van de dag kon ik er redelijk mee overweg. De tweede dag was op de 1250 weer als thuiskomen. Wat ik gelijk merkte is dat ik toch een hoop dingen van de trial bike mee heb genomen in het handelen met de 1250. Erg leerzaam en uiteraard ook super leuk om de grens op deze manier te verleggen. Ik draai de bochten korter dan ooit en dat voelt toch wel als winst. Meer zekerheid en betere beheersing aan overgehouden. Daarnaast was de training goed verzorgd en professioneel gebracht. Dank aan Peter en Bert voor een leerzame en gezellige twee dagen.
Huib Stoel Huib Stoel uit Ede schreef op 9 juli 2020 om 12:16
Afgelopen 29&30 Juli aan de Adventure Trial(Pilot) van BERRT mogen deelnemen. Geweldig om te ervaren wat balans doet op een machine van ~70kg en vervolgens de oefeningen/parcour de tweede dag afleggen op een GS1250.
Een training dat gecombineerd gaat met de skills die in basis en intermediate trainingen is opgedaan, betreft de Adventure Trial een geweldige aanvulling om eigen behendigheid te verbeteren.
Dank voor de training, gezelligheid en de fotoโ€™s Peter van der Sluis & Bert Duursma
Edwin Edwin uit HI Ambacht schreef op 9 juli 2020 om 11:32
2 dagen trainen en dit keer starten op een Trial-bike, op deze lichte motoren ervaar je wat gewichtsverplaatsing en beheersing van het voertuig met elkaar te maken hebben. De dag erna met de zware GS. Direct merk je het, meer gevoel en beheersing van je GS. Mooie aanvulling op het trainingsprogramma. Peter, dank voor je heldere en duidelijke uitleg. Het waren 2 leuke dagen in een prachtig gebied waar je ook direct weer even aan het zand gevoel kan werken. TOP een aanrader. grts Edwin
Print Friendly, PDF & Email