Gastenboek Adventure Trial Trainingen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.55.168 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Rinus Rinus uit Doorwerth heeft geschreven op 9 juli 2020 om 14:17:
Meegedaan aan de Adventure Training van BERRT. De twee dagen bouwden goed op. De eerste dag erg wennen aan de trial motor maar aan het einde van de dag kon ik er redelijk mee overweg. De tweede dag was op de 1250 weer als thuiskomen. Wat ik gelijk merkte is dat ik toch een hoop dingen van de trial bike mee heb genomen in het handelen met de 1250. Erg leerzaam en uiteraard ook super leuk om de grens op deze manier te verleggen. Ik draai de bochten korter dan ooit en dat voelt toch wel als winst. Meer zekerheid en betere beheersing aan overgehouden. Daarnaast was de training goed verzorgd en professioneel gebracht. Dank aan Peter en Bert voor een leerzame en gezellige twee dagen.
Huib Stoel Huib Stoel uit Ede heeft geschreven op 9 juli 2020 om 12:16:
Afgelopen 29&30 Juli aan de Adventure Trial(Pilot) van BERRT mogen deelnemen. Geweldig om te ervaren wat balans doet op een machine van ~70kg en vervolgens de oefeningen/parcour de tweede dag afleggen op een GS1250.
Een training dat gecombineerd gaat met de skills die in basis en intermediate trainingen is opgedaan, betreft de Adventure Trial een geweldige aanvulling om eigen behendigheid te verbeteren.
Dank voor de training, gezelligheid en de fotoโ€™s Peter van der Sluis & Bert Duursma
Edwin Edwin uit HI Ambacht heeft geschreven op 9 juli 2020 om 11:32:
2 dagen trainen en dit keer starten op een Trial-bike, op deze lichte motoren ervaar je wat gewichtsverplaatsing en beheersing van het voertuig met elkaar te maken hebben. De dag erna met de zware GS. Direct merk je het, meer gevoel en beheersing van je GS. Mooie aanvulling op het trainingsprogramma. Peter, dank voor je heldere en duidelijke uitleg. Het waren 2 leuke dagen in een prachtig gebied waar je ook direct weer even aan het zand gevoel kan werken. TOP een aanrader. grts Edwin
Print Friendly, PDF & Email