Gastenboek Adventure Tricks Training

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Bas Clasener Bas Clasener uit Deventer schreef op 21 april 2023 om 12:43
Daar kwam ik aan...en viel in een vijver van ervaring; de twee instructeurs en ervaren GS Trophy mannen...erg inspirerend. Ik zag waar ik als beginnend enduro rijder naar toe werk. De plek is een Walhalla voor trainen EN rijden, heel prettig. Ik heb de basis voor een aantal oefeningen meegenomen en kan die nu heerlijk trainen. Het maakt hongerig naar meer! Maar eerst even die skilset verder ontwikkelen. De gesprekken en tussentijdse evaluties, in de oefeningen, en tijdens rustpauzes, gaven mij ook inzicht in waar ik naar toe wil. De opzet van de training beviel mij heel goed.
Kortom, een stevige aanrader.
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn schreef op 22 maart 2023 om 16:51
Adventure Tricks, dat waren het zeker. Een dappere dag, dat is het ook zeker! Een dag vol oefeningen voor de gevorderde rijder en een dag vol met gezelligheid, fijne mensen en een glimlach van oor tot oor, de hele dag door. Elke keer weer mijn grenzen verleggen, erg gaaf!
Naast de vele oefeningen ook lekker rijden door het park. Dit park heeft alles wat je als adventure rider maar kunt wensen.
Werner en Peter bedankt! Ook voor het nodige beeldmateriaal!๐Ÿ˜„
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp schreef op 22 maart 2023 om 13:51
Wat een mooie en uitdagende dag op vrijdag 17 maart 2023. 'Tips en Tricks' training voor gevorderden. Zowel Peter en Werner gaven individuele tips tijdens deze dag. Een gevarieerd programma van oefeningen, zoals van de 'Elephant turn' tot de 'scrub pole'. Goede oefeningen om later op de dag te beproeven in het terrein van Funpark Meppen. Bospaden en zandduinen in overvloed. Je komt volledig aan je trekken hier als allroad avonturier!
Mark Lanting Mark Lanting uit Emmen schreef op 16 november 2022 om 14:04
Er stond bij de beschrijving "een dappere dag" en dat is het zeker geworden. De ochtend begon direct al in een heel ontspannen sfeer waarbij er tijd was voor het aangeven waar je deze dag graag aan wilde werken en daarna werden de uitgezette oefeningen 1 voor 1 uitgelegd en voorgedaan door Peter en Werner, vervolgens waren we vrij om te kiezen waarmee we aan de gang wilden en waren Peter en Werner altijd in de buurt voor uitleg en support. in de middag was er tijd een uitgebreide rondrit te maken door het bos vol mulzand en heuvels. de tweede helft van de middag was er een keuzemogelijkheid om de oefeningen van de ochtend te herhalen of een extra rit over het uitdagende terrein te doen.
aan het einde van de dag weer veel geleerd maar vooral ook heel veel meters gemaakt in het zand. Hele mooie aanvulling op alle bestaande trainingen en zie mezelf deze wel vaker doen om zand en obstakels beter onder de knie te krijgen.
Daniel Daniel schreef op 12 november 2022 om 22:13
Fantastische dag in Meppen weer! Deze nieuwe training bleek een mooi vervolg op de advanced training Meppen. In de ochtend duidelijke uitleg over hoe de verschillende tricks werken en vooral ook niet. Het gaf mij veel inzicht in het hoe en waarom van de eerste stappen van een wheelie, driften, sliden, springen etc. Heel passend vond ik dat je naar eigen inzicht de oefening kon uitvoeren met waar nodig waardevolle feedback.

De middag was ook top met een pittige ronde door het hele park inclusief de koeltoren en alle mulle heuvels die je kan bedenken. Deze training kan ik nog wel 5 keer doen en dan ben ik nog niet uitgeleerd. Werner en Peter veel dank voor weer een topdag!

Tot de volgende!
Oscar Goos Oscar Goos uit Vaassen schreef op 12 november 2022 om 21:05
Wat een geweldige dag heb ik gehad !!
Het mooie van deze dag was niet alleen het weer , maar ook zeker de opzet van deze training. Onder begeleiding van Peter en Werner , mochten we diverse oefeningen naar eigen behoefte doen.
Je werd daar waar nodig, of als je dat zelf wilde , professioneel begeleid.
Je kon zelf bepalen wat en hoe vaak je een oefening herhaalde . Na de lunch een mooie rond rit door het prachtige park, met als hoogtepunt de koeltoren!!
Wat een ding , en geweldig om eens in rond te crossen!!
Aan het eind van de dag nog even gekeken of wat we sโ€™morgens geoefend hadden, nog steeds beheersten.
Wat een dag , moe maar voldaan weer naar huis .
Werner/Peter bedankt !!
Pedro Bergevoet Pedro Bergevoet uit Duiven schreef op 11 november 2022 om 12:12
Op 10 november 2022 heerlijke rondjes gereden in Funpark Meppen. Onder perfecte omstandigheden was het op de zandvlakte en in het 'bosje' het echt leuk om te manoevreren ๐Ÿ˜Ž. De bezielende begeleiding van Berrt instructeurs Peter en Werner liet voor mij helemaal niets te wensen over bij de uitdagende oefeningen vooraf. Bij alle dingen die we uitgevoerd hebben was er denk ik voor elk wat wils, zoals bv. het diepere zand in de machtige koeltoren, of de gevreesde 'krabpaal'๐Ÿ˜‰. Daarbij vond ik het nuttig om voor mezelf keuzes te maken en om uit te vissen waar m'n beperkingen liggen, want er was meer dan genoeg uitdaging!
Print Friendly, PDF & Email