Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.70.232 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1419 berichten.
Fred Snijders Fred Snijders uit Schiedam schreef op 26 mei 2024 om 15:04
Net als de vorige gastenboekschrijvers vor mij op 24 mei een heerlijke Intermediate training gedaan. Het was een zeer leerzame dag met een onwijs leuke sfeer. Ook deze keer een mooie stapsgewijze opbouw van de dag. Goede en gezelige lunch gehad en erna het geleerde in de praktijk brengen in een geweldige mooie omgeving! In de toekomst zeker weer een keer doen!
Martin Snippert Martin Snippert uit Meppel schreef op 24 mei 2024 om 21:27
Vandaag 24 mei de intermediate training gevolgd bij BERRT met Peter als instructeur. Was een super dag, verder aanscherpen en uitbouwen van technieken in een ontspannen sfeer. Veel geleerd en met een voldaan gevoel weer naar huis. Op naar de volgende bijeenkomst op 22 juni de Veluwe rit, nu al zin in!
Bennie Wenniger Bennie Wenniger uit Weurt schreef op 23 mei 2024 om 19:47
Gisteren de Intemediate cursus gedaan op een natte ondergrond.
Geweldig naar mijn zin gehad!
Mijn tweede cursus met Peter als instructeur.
Een goede stapsgewijze opbouw en duidelijke uitleg.
De grenzen werden steeds verder verlegd zonder dar er druk op stond.
Bedankt en tot de volgende!
Rob Janzen Rob Janzen uit Lisserbroek schreef op 22 mei 2024 om 14:53
Wat een feest, we hebben weer een geweldige dag gehad. De weergoden waren ons goed gestemd. Dat was weer zweten en spierpijn in de onderarmen. Maar weer een stapje verder om veilig off road te rijden. Erik bedankt voor je enthousiaste manier van les / instructies geven. Vermoeiend, maar het was weer met een big smile thuis komen. Groeten, Rob Janzen.
krijn van lienden krijn van lienden uit Bussum schreef op 22 mei 2024 om 08:10
Gisteren hebben we de intermediate training gehad met Eric. Wat is die man zelfs na 40 jaar nog een ontzettend enthousiast!!!!! Los van het feit dat we een stralende dag hadden en was de cursus echt geweldig.
Heel veel gedaan en geleerd. Opfrissen van de basis vaardigheden maar nu ook echt een stapje verder.
Eric kan het ook heel goed overbrengen.
Het oefenterein in de buurt van Nijverdal is geweldig om je skill te trainen en de tocht daarna terug naar Apeldoorn is heel gevarieerd. Al met al een geweldige dag. 's avonds thuis volledig gesloopt. Dank Eric (en de rest van de groep natuurlijk ook) voor de geweldige dag
Andre Andre uit Haarlem schreef op 19 mei 2024 om 10:44
Op 18 mei de basiscursus gevolgd met Erik van den Top. Enorm gave dag gehad. Het offroad rijden geeft weer een hele nieuwe dimensie aan het motorrijden.

Met behulp van de instructies en door te zien wat er met de motor mogelijk is, leer je snel. En in dat proces ga je een soort van in gesprek met de motor waar je op zit. Soms gebeuren er dingen die je niet verwacht, een achterkant die even uitbreekt, een voorwiel wat de bocht net iets minder krap neemt dan wat ik wilde, of een slippende koppeling waarbij het verschil tussen 4 en 11 km per uur wel heel nauw luistert. Het is gewoon leuk om daar mee om te leren gaan en er steeds beter in te worden om ongewenste zaken te voorkomen en als er dan toch iets gebeurt daar dan mee te dealen. Staand op en af schakelen, noodstop in het zand, allemaal heel leerzaam. Of met zo'n motor bij een mooi tempo over een zandweg rijden en dan te voelen hoe het zand en de zwaartekracht de motor soms naar links of rechts trekken, maar waar de tractie en voorwaartse snelheid constant die motor weer recht vooruit helpen zolang je maar gewoon voldoende ver vooruit kijkt. Dat is gewoon kicken.

En alle complimenten naar Erik. Hij geniet er enorm van om zijn passie op mensen over te brengen en is er oprecht goed in om mensen te lezen. Voor de รฉรฉn heeft hij een suggestie om het wat rustiger te doen, voor iedereen een compliment en voor wie het nodig heeft de aanmoediging en het vertrouwen dat men het gewoon kan.

Kortom genoten en een aanrader voor iedereen.
Edward Edward uit Herveld schreef op 17 mei 2024 om 10:22
Afgelopen 15 mei de allround basic training, Werner gaf erg goeie uitleg op het weiland wat we erna op de onverharde wegen gelijk konden toepassen! Met hier er daar nog wat tips ๐Ÿ˜‰
Ik heb een geweldig mooie dag gehad en kom zeker nog terug bij Berrt!
Nogmaals bedankt Werner!
Bart Dirkson Bart Dirkson uit Limmen schreef op 16 mei 2024 om 20:45
15 mei de allround basic Traning gedaan en wat een gave dag. Met Werner als instructeur geduldig en een goede uitleg. Het begint rustig dat geeft vertrouwen en na dag veel.geleerd inhet off road rijden. De weg terug met veel onverharde stukken was voor mij het allerleukste.
Al met al een aanrader!!
Michel Michel uit Vaassen schreef op 9 mei 2024 om 10:26
Op 03 mei de Allroad Basic Training gevolgd. De eerste stapjes op onverhard terrein die je vanuit verschillende invalshoeken benadert. De motor kan alles, het gaat erom wat jij met de motor kan. Hoe lees je het terrein, welk gedrag vraagt die specifieke ondergrond, hoe werk je met je eigen gewicht, met je zwaartepunt en met grip van je banden. Trainer Erik verpakt zijn instructie in een bruisende combinatie van humor en energie en creรซert een veilige leeromgeving. Hij draagt zijn energie over op de groep waardoor het leren de hele dag een heerlijk spel is. Ongemerkt durf, doe en kun je steeds iets meer. Absolute aanrader die nieuwsgierig maakt naar de volgende stap en absoluut smaakt naar meer!! Thanks Erik ๐Ÿ™‚
Delano Delano uit Almere schreef op 5 mei 2024 om 10:32
Wat een fantastische dag, heel veel geleerd in een kort tijdsbestek van een zeer gedreven en enthousiaste Erik ๐Ÿ˜Šonze trainer nogmaals dank voor deze mooie ervaring en ook een leuk en gezellig Team!๐Ÿ‘
Dominiek Cannaert Dominiek Cannaert uit Nokere schreef op 2 mei 2024 om 22:30
Zeer leuk en leerzaam!
Een leuke groep en een alom gedreven lesgever!
Bedankt Erik van den Top!
En of het Top was.๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
Jorg van Lith Jorg van Lith uit Amsterdam schreef op 2 mei 2024 om 13:25
Onlangs de basic training gevolgd. Erg leuk en leerzaam om hiermee kennis te maken, niet in de laatste plaats door het enthousiasme van Erik. Nu lekker zelf oefenen met de opgedane kennis en ervaring en door voor de Intermediate. Veel zin in!
Carla Carla uit Harderwijk schreef op 2 mei 2024 om 07:22
Beste Erik,
Jij doet je naam eer aan, wat een Top ervaring was deze eerste off road cursus!! Alles goed verzorgd door Berrt team, de mailing/informatie verstrekking, glutenvrije lunch ;-), genoeg drinkpauzes op deze onverwachts warme dag en natuurlijk de opbouw van de offroad vaardigheden en het dezelfde dag kunnen toepassen tijdens een mooie rit op de onverharde paden van de Achterhoek.
Super bedankt voor jouw positieve begeleiding tijdens deze leerzame cursus!
Robert Prent Robert Prent uit Ermelo schreef op 1 mei 2024 om 20:35
Afgelopen maandag de basis training gedaan. Een verjaardagscadeau van mijn vrouw en kinderen en wat voor cadeau! Natuurlijk gezond zenuwachtig vertrokken maar bij aankomst rustig opgewacht door Erik en 4 andere cursisten. Het mooie weer maar vooral door Erik een geweldige inspannende dag in een ontspannen sfeer beleefd. En ontzettend veel geleerd! Eigenlijk een must voor iedereen die een keer onverhard wil rijden! Top!
Erik maar ook Bas, Rik, Johan en Corjan bedankt.
Rinus Rinus uit SPIJKENISSE schreef op 1 mei 2024 om 08:24
Wauw basic training wat een dag, wat een leuke groep mede cursisten en wat ben ik veel te weten gekomen over mijn eigen motor en wat hij allemaal kan als ik hem maar de juiste input geef ๐Ÿ˜œ Werner is echt een heel goede instructeur. Hij weet telkens weer de vinger op de zere plek te leggen en legt dan zo goed uit wat er mis en natuurlijk ook goed gaat dat je de techniek zeer snel onder de knie hebt. De cursusdag was verder goed georganiseerd met een certificaat en een drankje als afsluiting. De volgende dag het geleerde direct in praktijk gebracht. Ik zit nu met dubbel zoveel vertrouwen op mijn GS dan ooit tevoren en rij de onverharde paden weliswaar rustig maar met volle overtuiging. Ik kom zeker een vervolg geven aan deze dag... Bedankt BERRT voor de organisatie en Werner voor de fijne begeleiding en uitleg deze dag ๐Ÿ‘
Rik Rik schreef op 30 april 2024 om 16:25
Gisteren heb ik de allroad basic training gedaan bij Erik. Het was een ontzettend leuke dag en mooi om op deze manier kennis te maken met adventure rijden. Erik zijn enthousiasme, liefde voor het adventure rijden, persoonlijke aandacht en energie maken het daarbij echt een onwijs leuke ervaring. Erik, bedankt voor je wijze lessen en tot een volgende cursus/rit.
Johan Johan uit Hasselt schreef op 29 april 2024 om 22:01
Vandaag, 29 april, de basic training gedaan. Na veel regen, her en der goed merkbaar, prachtig weer en superveel geleerd. Door een ongelukkige actie 6 jaar geleden was ik op onverharde wegen minder zeker geworden. Erik, en de anderen van de kleine groep, hebben mij geholoen om vertrouwen te tanken.
Theorie en (veel) praktijk wisselen elkaar af. En steeds vaker verleg je grenzen.
Een onvergetelijke dag die ik op m'n eigen GSA heb gedaan. Prima te doen en je leert veel over je eigen machine.
Prima voor mekaar Erik, bedankt!!
Alex Alex uit BADHOEVEDORP schreef op 29 april 2024 om 10:52
Vrijdag 26 april de basic training gedaan bij Werner. Topdag, heel veel geleerd en heel erg leuk om te doen! Complimenten aan Werner voor de wijze waarop hij je vertrouwd maakt met het off road rijden. Hier ga ik zeker een vervolg aan geven!
Rik de Gooijer Rik de Gooijer uit Haarlem schreef op 26 april 2024 om 15:20
Onlangs de intermediate training mogen volgen bij Erik Top en โ€˜topโ€™ was het zeker! Weer veel geleerd, misschien nog wel meer als in de eerste training. Waar ik aan het begin van de dag nog sierlijk de modder in dook kon ik aan het einde van de dag netjes staand door de modder. Werkelijk schitterende dag gehad. Weer veel zin in nieuwe avonturen op de GS. Dank en wellicht tot een volgende keer.
Mvg Rik de Gooijer
Bram Bram schreef op 25 april 2024 om 20:00
Ontzettend leuke dag gehad met Werner in de Allroad basic training. Goed opgebouwd, heldere uitleg en vooral lekker veel zelf doen met een leuke route als afsluiter van de dag.
Werner, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame dag. Top geregeld en erg gezellig! Zeker voor herhaling, opvolging, vatbaar

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.70.232 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
210 berichten.
Hans Hans schreef op 24 mei 2024 om 13:39
Hele leuke en leerzame cursus. Bij aankomst is het park wat intimiderend, maar Werner gaf ons vertrouwen en het is allemaal goedgekomen. Ongelofelijk wat zo'n motor allemaal kan. Alles goed georganiseerd. We hadden mazzel met het weer: grote diepe plassen, maar wel grotendeels droog. Leuke groep en veel gelachen.
Jacco Jacco uit Hengelo schreef op 11 april 2024 om 21:01
Samen met een vriend de intermediate geboekt.. We waren bij aankomst best onder de indruk van dit geweldige park en de in rijen uitgestalde nieuwe 1300 GS motoren.. Werner nam ons vervolgens mee in uitleg gevolgd door praktische oefeningen met een hele mooie opbouw.. daardoor neemt je kennis en vertrouwen in jezelf en de motor snel toe en kan je steeds beter uitvoeren wat gevraagd wordt.. lukt dat niet of gaat het langzamer is dat geen enkel probleem..
Ikzelf heb veel geleerd en sta weer beter op de motor na 2 hele leuke dagenโ€ฆ. Een echte aanrader..!! Op naar de volgende BERRT training..
Bedankt Werner
Brian Tilburgs Brian Tilburgs uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 april 2024 om 08:10
Lekker twee dagen richting Hechlingen getourd om daar vervolgens in het Enduro park te ontdekken wat mijn motor allemaal al kon (en ik nu ook). Een indrukkwekkend park waar je bij binnenkomst niet verwacht dat je alle hellingen en hobbels kan doen! Door de mooie opbouw en afwisseling van oefeningen en rondrijden door het park waar je meteen kan toepassen wat je geleerd hebt. En uiteindelijk rijdt je dan gewoon achter Werner aan de grote hellingen ๐Ÿ˜ฑ op en af ๐Ÿ™‚ Heel veel geleerd en onder het genot van een "Baby bier ๐Ÿบ" of een 0/0 gezelig gelachen ๐Ÿ˜‚ met de groep.
Werner bedankt ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
Menno Houbolt Menno Houbolt uit Utrecht schreef op 8 april 2024 om 17:41
Het is een stuk rijden naar Hechlingen, maar de moeite meer dan waard! Op een unieke plek met de nieuwste motoren van BMW off road kunnen rijden is een onvergetelijke ervaring. De oefeningen worden gedoseerd opgebouwd, waardoor je nooit boven je kunnen bezig bent, maar wel uit je comfort zone wordt gehaald. Alles onder de deskundige begeleiding van Werner.
Veel geleerd, mooi weer, lekker eten en veel gelachen met gezellige mede-cursisten, kortom een zeer geslaagd weekend!!
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt schreef op 8 april 2024 om 09:01
In de loop der jaren bijna alle trainingen bij Berrt gevolgd. Battlefield belevenis goed afgesloten. Mecklenburg tour datum paste mij niet. Daarom nog een keer Hechlingen geboekt. Getwijfeld over niveau. Tussendoor te weinig offroad kmโ€™s gemaakt, daarom weer voor intermediate gegaan. Geweldige dagen. Alles klopt! Verbaas me elke keer weer over doordachte opbouw van de training. Wat geweldig dat Werner ons allen hiermee echt grenzen leert te verleggen. Ondertussen ook genieten van het kameraadschap gevoel dat ontstaat in de groep. Echt helemaal weer een top ervaring. Veel dank jongens van Berrt!
Frans Frans uit Coevorden schreef op 10 november 2023 om 16:39
2 dagen Hechlingen intermediate training ter voorbereiding op de Marokko-reis was geen overbodige voorwaarde. Hechlingen is een unieke locatie om onder begeleiding van een professionele trainer, in dit geval Werner, eens goed aan je motorvaardigheden te werken. Een mooie opbouw van de beide trainingsdagen, regelmatige drinkpauzes, een goede lunch en een goede nachtrust voor en na de beide dagen, overal is aan gedacht. Ook de huurmotoren zijn keurig geregeld en in goede staat.
Albert van der Haven Albert van der Haven uit Hazerswoude Dorp schreef op 9 oktober 2023 om 21:07
Hechlingen is simpelweg een toplocatie als je (beter) wilt leren rijden op gravel. Ik had altijd een hekel aan dat spul, maar nu na de training verzorgd door Werner niet meer. Werner krijgt het voor elkaar om iedere keer de grenzen ietsje verder te leggen waardoor je in die twee dagen ontzettend veel kunt leren. Dat ik een leuke groep trof was mooi meegenomen. Het hotel is ook gewoon prima, dus wat kun je nog meer verlangen... Het was gewoon top!
Peter Groot Peter Groot uit Hoogwoud schreef op 9 oktober 2023 om 12:09
5&6 oktober wederom een zeer geslaagde training gevolgd in Hechlingen.
Alles is heel goed geregeld, en de steengroeve is echt een toplocatie met enorm veel uitdagende plekken en mooie routes. Werner weet de training heel goed op te bouwen waardoor er gedurende 2 dagen altijd voldoende uitdaging is en er altijd een stijgende lijn in je eigen kunnen zit. Heb samen met een gezellige groep weer een hele hoop bij geleerd. Op naar de volgende training
isabelle pocaterra isabelle pocaterra uit Apeldoorn schreef op 8 oktober 2023 om 10:24
OP 2 en 3 oktober heb ik samen met mijn zoon de Hechlingen training gevolgd onder begeleiding van Werner. Het was een leuke gezellige groep. Het was schitterend weer. De gehuurde BMW was veel kolossaler dan mijn kleine Yamaha XT660X dit was erg wennen .Ondanks dat ik graag bomen knuffelde,4 hendels en een koplamp heb gemold waren het 2 hele gave en leerzame dagen . Mijn dank gaat uit aan de mannen die steeds hielpen de motor weer overeind te zetten.
Werner heel erg bedankt voor de goede en duidelijke tips. Volgend jaar ga ik zeker weer een of meer trainingen van jullie volgen, intussen ga ik de tips in de praktijk brengen.
John John uit Dordrecht schreef op 5 oktober 2023 om 18:57
De Hechlingen intermediate training onder leiding van Werner was een geweldige ervaring. De oefeningen worden afgewisseld met het rijden in het park (en zelfs een rondje in de prachtige omgeving) om het geleerde in de praktijk toe te passen. De oefeningen zijn mooi opgebouwd zodat je steeds vol vertrouwen je grenzen steeds verder verlegd. Ook het hotel en het eten zijn prima verzorgd.

Als ik al een puntje van kritiek zou hebben is dat het van mij wel een dag langer had mogen duren. Dit is genieten, tot de volgende training en reizen.
Gio Gio uit Amsterdam schreef op 1 oktober 2023 om 03:08
Super toffe training gehad afgelopen week in het BMW motorpark in Hechlingen. Duidelijke instructies en een goed opgebouwd programma zorgden voor een enorme leerzame 2-daagse. We hebben gelachen, keihard gewerkt, veel kilometers gemaakt en vooral genoten. Peter dankjewel voor deze training en tot de volgende! Gr. Gio
Eelco Kuijpers Eelco Kuijpers uit Rotterdam schreef op 13 september 2023 om 11:20
Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aar de intermediate training in Hechlingen. Alles was helemaal top. Het park zelf, de organisatie van het weekend, het hotel en de training van Peter. Peter is enorm kundig in zowel het rijden zelf als in het uitleggen van de technieken aan de cursisten. De training is goed opgebouwd waardoor je in 2 dagen met veel vertrouwen enorme stappen maakt. Enorm bedankt en ik boek snel de volgende training;-)
Reinier Reinier uit Delfzijl schreef op 13 september 2023 om 08:39
8 en 9 september was het warm in Hechlingen maar wat een plezier en top training van Peter! Goede opbouw en persoonlijke begeleiding en wat een uitdagingen!! ... was een top training die mij veel techniek ervaring en vooral lol heeft bijgebracht.
Wietse Wietse uit Friesland schreef op 12 september 2023 om 22:20
Hallo allemaal! Net terug van en zon-overgoten september weekend in Hechlingen. Wat een top weekend en wat een ervaring! Off road rijden zoals ik nog nooit had gedaan. Grind, stenen, stof, keien, water en bush! we hebben het allemaal gezien en gedaan.... en de machines deden het fantastisch! Instructeur Peter bouwde rustig de uitleg, de oefeningen en ons niveau op en uiteindelijk durf je de steile hellingen OP en AF te gaan.... echt grenzen verleggen op een hele prettige en gecontroleerde manier... Een echte aanrader en plezier is gegarandeerd! Wietse
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 18 juni 2023 om 15:36
3 en 4 juni deelgenomen aan de Advanced training in Hechlingen. Ook hierbij alles weer perfect georganiseerd. Dit was mijn 6e offroad training bij BERT en wat mij elke keer opvalt is het oogenschijnlijk gemak waarmee de trainingen afgestemd worden op de behoefte en vaardigheden niveau van zowel de groep als de individuele deelnemers. Niet 1 keer, maar elke keer. Niet bij 1 instructeur maar bij alle instructeurs van BERRT. En elke keer ervaar ik een zichtbare verbetering in mijn vaardigheden.
En elke keer beleef ik dit alles met een leuke groep cursisten. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ
Esther Verdonk Esther Verdonk uit Wolfheze schreef op 11 juni 2023 om 13:53
Met Hemelvaart geen mooiere plek dan op een GS te zitten in Hechlingen. Met goede instructie van Peter helling op en af, bochten, plassen en dat allemaal onverhard in een oude steengroeve. Fijn hotel en Bert mee om top foto's te maken. Was het meer dan waard!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 6 juni 2023 om 11:30
Hechlingen Advanced 6 juni was weer een fijne training van Werner. Opvallend dat het eigenlijk maatwerk was voor de groep. Met dat je wat meer ervaren wordt, ontstaan ook persoonlijke aandachtspunten. Heel fijn om juist daar een paar dagen gericht aan te werken. En natuurlijk weer een gezellig weekend samen! Tot de volgende!
Caspar Caspar uit Vorden schreef op 6 juni 2023 om 09:37
Ondertussen heb ik alle trainingen al afgevinkt bij BERRT, dat geeft wel mijn tevredenheid aan.
Tussendoor wel eens ergens anders een training gedaan (andere genres) op motorniveau, maar dat haalt het elke keer toch echt niet bij BERRT.

Je krijgt echt waar voor je geld en zoveel ervaringen rijker. Met veel gemoedsrust en vertrouwen ga je lekker de offroad trails tegemoet!
Maarten van de Wijgerd Maarten van de Wijgerd uit Vorden schreef op 6 juni 2023 om 08:40
3-4 juni in het zonnetje de advanced training gedaan onder begeleiding van Werner. Met een groep van 5 cursisten het terrein afgestruind terwijl je telkens weer wat beter wordt. Goede begeleiding, training wordt aangepast naar de wensen van de deelnemers en ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Nu thuis nog wat meters maken en dan op naar de ATT..
Lonneke Pezie Lonneke Pezie uit Aarle-Rixtel schreef op 5 juni 2023 om 20:19
1 en 2 juni heb ik de Hechlingen Intermediate training gevolgd. Een erg goede training, in een mooie omgeving, unieke locatie, fijn hotel en een heel leuke groep. In het begin wel wat spannend hoor als je het park met alle obstakels ziet. Dit kwam helemaal goed. De training kent een goede opbouw en er wordt ook prima gezorgd voor de innerlijke mens. Trainer Werner begeleidde ons goed, gaf regelmatig persoonlijke en heldere feedback en bracht ons hiermee steeds weer een stapje verder. Na iedere oefening reden we door het mooie park om e.e.a. in de praktijk te brengen. Ongelooflijk wat er allemaal mogelijk is met een GS. Een tip voor als het warm is; trek een jas aan met veel ventilatie, want anders krijg je het net als ik in een Goretex pak veel te warm ๐Ÿ˜…. Kortom een echte aanrader! Een mooie ervaring, veel lol gehad en tot in de puntjes verzorgd. Bedankt Werner voor de prettige en goede begeleiding! Bedankt ook medecursisten voor de mooie dagen.

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.70.232 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
108 berichten.
Frans Frans uit Coevorden schreef op 10 november 2023 om 16:32
Een super gave en goed georganiseerde motorreis door het fascinerende Marokko en het Atlasgebergte gedaan. Alles was zeer professioneel geregeld. De motoren in goede staat, een hele goede reisbegeleiding door 2 professionele en leuke tour-guides Werner en Christian en daarnaast nog een hele fijne en vrolijke monteur die met een truck met reserve materiaal van hotel naar hotel reed en de bagage steeds meenam en zelfs al op de kamer had gezet als je daar aankwam. Ook voor de inwendige mens was goed gezorgd. Het reisprogramma zat heel goed in elkaar. Een mooie mix van rijden en genieten van de bijzonder omgeving. Kortom: Berrt is een zeer aan te bevelen training,- en (Allroad) reisorganisatie waarbij veiligheid en vaardigheid ook steeds een belangrijke voorwaarde is. Tot slot nog even vermelden dat het een hele leuke groep bleek te zijn waarmee we op pad zijn geweest.
Irma Stel Irma Stel uit Eexterveen schreef op 7 november 2023 om 10:37
Wat een geweldig avontuur was deze motorreis door het betoverende Marokko. Onder deskundige begeleiding van onze gidsen Christian en Werner doorkruisten we het Atlas gebergte. Mooie opbouwende ritten door de woestijn, rivierbeddingen, haarspeldbochten, gravel en wat al niet meer. Veel ervaring opgedaan. Perfect verzorgd door enthousiaste mannen!. Bedankt allen voor deze geweldige ervaring en de fantastische sfeer. Smaakt naar meer!
Pieter Pieter uit Rhoon schreef op 6 november 2023 om 10:58
De fantastische BERRT reis in Marocco gedaan! Wat een ervaring. Vanaf de eerste "inrij" dag waar we op het asfalt startte en later in de ochtend de eerste Off Road route deden, maximaal genoten van het landschap en uitgezette routes. De tour bouwt zich gedurende de dagen verder op en wordt uitdagender. De dagen eindigde altijd met een samenzijn onder het genot van een drankje en 's avonds heerlijk eten in de goed uitgezochte hotels. We reden elke dag in 2 groepen met de kundige instructeurs Christian en Werner. Bibo reed met de 4x4 Iveco achter de groepen aan om eventuele achterblijvers op te vangen of reparaties uit te voeren. Goed georganiseerd en heel gezellig!.
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 5 november 2023 om 20:27
Afgelopen week de Marokko Atlas gereden. Deze week had een hele mooie opbouw en past uitstekend bij je als je net de intermediate in Hechlingen achter de rug hebt. De focus ligt op ontspannen bekijken van de vele vergezichten. De reis begint de eerste dag met mooie routes over asfalt en de eerste kilometers offroad en bouwt langzaam op naar steeds uitdagendere omgeving en vergezichten. Op de donderdag is er optioneel een meer uitdagende route in de ochtend.

En natuurlijk op z'n Berrt's... super compleet verzorgd inclusief gids, ondersteuning, volgwagen en monteur. Ik vind het bijzonder blijven. Echt al-les is voor je geregeld deze reis. Geweldige ervaring met hele mooie indrukken die nog een poosje blijven hangen.

Team Berrt...tot de volgende!
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 17 september 2023 om 11:18
'wooowww.....gas,gas,GASSS....lopen laten, lopen laten, LAAT LOPEN...ohhh wat prachtig.... ongelofelijk mooi.....YEAHHHH...'....herkenbaar? Ja, dan heb je deze ritten wellicht al eens gedaan. Nee? Nou dit vond er bij mij plaats IN mijn helm.
De ATT23 was voor mij, als nog niet zo doorgewinterde offroadrijder een heerlijk afwisseling tussen mindfuck, tegen mijzelf praten, genieten, verbaasd zijn en vooral alleen en met elkaar onwijs veel plezier hebben en delen.
Je rijdt door enorm afwisselende landschappen. Moeilijkheidsgraad van lekker pittig tot zo nu en dan 'redelijk heavy shit'. Maar man oh man wat een avontuur!!
Deze manier van rijden haalt het eerlijkste van jezelf in je boven.
Wat ze je vooraf echter niet vertellen is hoe verslavend dit geintje is. Nou ja, geintje...'MAKE LIFE A RIDE' is hier volop, nee meer dan volop op z'n plek.
Maar...onderschat het niet!! De cursussen van Berrt in Hechlingen en met name Aras de los Olmos is echt een must voor iedereen die zich hier aan wil wagen. Onderschat niet de noodzakelijke duur van concentratie en, zeker als je met de GS onderweg bent, de fysieke aanslag op je lijf en leden met al het gewicht wat je meezeult. Begrijp nu beter het aandeel Husky's 701, GasGas en enkel lichtere KTM's.
Naast deze onvergetelijke en verslavende 'trip', is het warm welkom van de staff, technici en vooral je collega mederijders elke dag in de bivouac onbeschrijfelijk heerlijk. Zowel de inwendige mens als de bovenkamer worden getrakteerd op een heerlijk onthaal.
Rodrigo en Remy, onze 'BMW-monteurtweeling (qua lengte๐Ÿ˜œ)', waren onze steun en toeverlaat. Opgelopen schaden aan allerlei motoren werden razendsnel hersteld, de brommert's werden voorzien van de nodige dosis TLC en Werner als vliegende keep reed de route wel twee keer om alles en iedereen moreel en met materieel te helpen waar hij kon. Respect!
Ik kan nog uren doorgaan, maar daar zit niemand op te wachten, maar voor degene die enthousiast geworden zijn: bereidt je goed voor en GENIET TO THE MAX!!!!!!! Aan alle mannen en onze kanjer dame Nadine, dank voor het lachen, dank voor het mogen genieten van jullie allemaal.
Paul Brouwer Paul Brouwer uit Amsterdam schreef op 8 september 2023 om 13:55
Mijn tweede rally met Berrt. Een aanrader voor iedereen die zonder zorgen wil genieten van zijn offroad capabele motorfiets. Adembenemend mooi gebied. Uitdagende routes, off en on road. Perfecte organisatie. Met de rust van het veiligheidsvangnet voor mens en machine van Team Berrt de ideale gelegenheid om alleen of met vrienden een groter avontuur aan te gaan. De volgende keer zeker weer mee.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 7 september 2023 om 09:12
ATT 2023 Pyreneeรซn,
Onbeschrijfelijk mooie omgeving, intense beleving, spanning, avontuur en uitdagingen. Kanten van jezelf leren kennen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Adrenaline als brandstof om de rit elke dag uit te rijden, want wat waren ze lang. De GS nam je moeiteloos mee over ogenschijnlijk onbegaanbaar terrein waarvan je dacht dat het niet kon. Wat een machine !!
Lof voor Berrt en ATT, top georganiseerd, na de dagelijkse rally in de watten gelegd om bij te komen en op te laden voor de volgende dag, Remi en Rodrigo: fantastisch hoe jullie onze machines zo snel weer in orde brachten.
Het is een onvergetelijke ervaring !!!
Diederik Diederik uit Rijswijk schreef op 6 september 2023 om 22:46
Afgelopen week voor de tweede maal de Alps Tourist Trophy mee mogen maken. Dit keer in de Pyreneeรซn. Wat een prachtige omgeving! Meer snelle pistes dan in de Alpen maar genoeg technisch werk met uitdaging.

Het team van Berrt heeft hier fantastische service geleverd. Onder leiding van Werner werd door Remy en Roderigo het bivak elke dag opgebouwd om de motor na een mooie โ€˜stageโ€™ weer in orde te maken en dat dag in dat uit met een grote glimlach.

Daarnaast een erg leuke groep mensen waar we samen dit avontuur mee zijn aangegaan en hebben voltooid. Dit is wat mij betreft weer een succes gebleken en voor herhaling vatbaar.
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 6 september 2023 om 20:54
Vorige week een ongekend avontuur in de Pyreneeรซn met de Alps Tourist Trophy. Het bleek een test voor mens en machine met waanzinnig mooie vergezichten. Alle trainingen van Berrt kwamen hier bij elkaar. Onderweg ook voldoende tijd voor gezonde zelfreflectie over grenzen opzoeken, energie verdelen en doorzetten. Alles bij elkaar een prachtig avontuur, waar je ook blij en voldaan op terugkijkt. En veel nieuwe motorvrienden maakt.

De wijze waarop het team van Berrt voor, tijdens en na de reis zaken regelt en klaar staat voor je blijft op een ongekend hoog niveau. Bij aanvang van de reis blijkt hoe belangrijk de navigatiedag was die Berrt organiseerde. Op het parcours zie je Werner foto's nemen, deelnemers weer op weg helpen, logistiek regelen. Bewonderenswaardig hoeveel passie en energie hij erin stopt. Remy en Rodrigo verzorgden een full service pitstop voor de motoren. Enorm luxe natuurlijk en ook hier merk dat iedereen een stapje meer zet als het nodig is. Een tip als je wilt deelnemen: een reserve bandenset en reserve onderdelen meenemen is zeker te overwegen.

Ik heb de Raid gereden en ervaarde hoe mooi een tour door de bergen kan zijn. Binnen het vangnet van de organisatie, met eigen medisch team en afsleepwagen, volledig je eigen tempo kunnen rijden en keuzes maken. En dan realiseer je dat het eigenlijk niet over de afstand, snelheid of tijdsduur gaat. De reis bepaal je zelf. Dankbaar en zeker voor herhaling vatbaar. Wat een prachtige reis!
Mark Lanting Mark Lanting uit Emmen schreef op 6 september 2023 om 17:39
ATT 2023, wat een ervaring zo'n eerste rally. Na de inschijving begint het al met alle informatie gevolgd door een navigatie dag midden in het jaar daarna de kriebels van een avontuur wat komen gaat. 27 Aug was de start van de ATT wat bestaat uit een medische en technische check, daarna vijf dagen vol uitdagende off-road tracks en bergwegen (verbindingsroutes) en specials met alleen waypoints die je zelf moet zoeken en verbinden tot de juiste route, een hele ervaring! Maar wat deze week speciaal heeft gemaakt is de grote groep gelijkgestemden waarbij de support van het Berrt team zeker niet mag worden vergeten. een week lang de luxe van goede hotels en een hele gezellige groep en overdag knallen in de prachtige Spaanse Pyreneeen, wat een feest. See you next year!!
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 14 juli 2023 om 14:58
Na bijna mijn gehele balboekje aan trainingen bij BERRT volgemaakt te hebben (met veel plezier) besloot ik dat het tijd was om het geleerde in praktijk te brengen door deel te nemen aan de Battlefield tour Juli 2023. Wat een feest was dat. In deze tour komt alles bij elkaar wat ik geleerd had en meer. De routes waren uitdagend, gevarieerd en voorzien van niet alledaagse bezienswaardigheden. Dit gefaciliteerd door Kees-Jan, onze tour guide. Ik heb al eerder in feedback op trainingen geschreven dat de trainers bij BERRT goed instaat zijn voor elk individu een maximaal resultaat / beleving te creรซren en ook van de individuen een groep te maken waarbij niemand zich uitgesloten voelt. De Kees-Jan is daarop geen uitzondering. Of misschien juist wel omdat in een geconditioneerde omgeving zoals Meppen en BMW Enduropark Hechlingen kun je sommige stukken overslaan en niet meedoen aan bepaalde oefeningen. In deze tour neem je de condities zoals ze zijn en rijdt iedereen dezelfde route. En dan instaat zijn iedereen zijn verwachtingen te overtreffen getuigd van vakmanschap en goede voorbereiding. Ik heb enorm veel geleerd deze drie dagen, enorm genoten en het maximale uit mijzelf gehaald. We hebben veel gelachen, elkaar geholpen met oprapen van de motor na een klein moment van onoplettendheid, lekker gegeten maar vooral een super ervaring beleefd off-road. Battlefield 2023 is iets waar ik nog lang met veel plezier aan terug zal denken en bij het bekijken van de fotoโ€™s mij zal blijven verbazen waar we allemaal gereden hebben.
Ik beveel deze tour dan ook van harte aan en bedank het team van BERRT voor het mogelijk maken van dit evenement. ๐Ÿ˜
Caspar Caspar uit Vorden schreef op 12 juli 2023 om 11:32
Ik wil graag mijn verhaal delen voor de geweldige ervaring die ik heb gehad tijdens de Battle Field Tour in Frankrijk. Deze 3-daagse offroad rit was absoluut adembenemend en ik heb elk moment intens genoten.

Vanaf het moment dat ik me bij jullie aansloot, voelde ik me welkom en goed verzorgd. Jullie professionaliteit en passie voor avontuur straalden door in elke interactie en maakten de hele reis nog specialer. De zorgvuldig uitgestippelde routes langs historische slagvelden en prachtige landschappen waren werkelijk fascinerend.

Jullie kennis en begeleiding maakten me zelfverzekerd tijdens het rijden door de uitdagende terreinen. Het was een ware verkenningstocht, waarbij we onze vaardigheden konden testen.

Ik wil ook mijn waardering uitspreken voor jullie toegewijde en vriendelijke team. Jullie gastvrijheid en behulpzaamheid maakten de sfeer warm en gezellig. Het was geweldig om deel uit te maken van een groep gelijkgestemde avonturiers die allemaal de liefde voor offroad rijden deelden.

De Battle Field Tour heeft niet alleen mijn passie voor offroad rijden versterkt, maar heeft ook een diepe indruk op mij achtergelaten. Het was een unieke ervaring die ik voor altijd zal koesteren en die ik aan iedereen kan aanbevelen die op zoek is naar een avontuurlijke reis vol adrenaline en geschiedenis.

Nogmaals, bedankt voor de onvergetelijke tijd. Jullie hebben (wederom) bewezen dat Berrt de absolute go-to is voor geweldige offroad avonturen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met jullie op pad te gaan!
Guido Ronnes Guido Ronnes uit Wijchen schreef op 10 juli 2023 om 19:37
Eind juni een prachtige driedaagse off the road in Mecklenburg! Over modderpaden, zand en gravel, door prachtige landschappen van graanvelden en bossen, met reeen die met ons meer huppelden door het graan 500 kilometer gereden en heeel veeel geleerd! En ja, met een mooi gezelschap en een deskundige begeleiding, een prima en gastvrij hotel waren het topdagen! Op naar een volgende activiteit!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 29 juni 2023 om 20:00
Mecklenburg 3 daagse was een prachtige rit in een iets glooiend landschap. Behalve dat het heel gezellig was, weer mooi 500 km erbij ervaring opgedaan. Niveau van de route is basic met afwisselend mooie smalle en en ook brede zand en gravel paden. Toch biedt deze route ook voldoende voor de iets meer gevorderde rijder. De breden paden laten namelijk veel ruimte voor een spontane "driftbui" of een toevallig "slippertje". Ook nu weer hoog service niveau van de mannen van Berrt. Dat blijft opvallend goed! Dus nogmaals...tot de volgende!!
Thymen Thymen uit Almere schreef op 28 juni 2023 om 20:38
Afgelopen weekend de Mecklenburg Tour gedaan. Het was mijn eerste meerdaagse (en buitenlandse) tocht. De organisatie was top, alles was prima geregeld. De routes waren erg leuk en afwisselend. Dan gingen we door een bos, daarna door de open velden en dan weer terug het bos in. En dat in een prachtige omgeving. De groep was erg gezellig. Ondanks dat maar enkele mensen elkaar voorafgaand al kenden, waren we al snel een hechte groep die elkaar hielp waar nodig. Het was echt een geweldige ervaring, het smaakt naar meer!
F de Lange F de Lange uit Leeuwarden schreef op 27 juni 2023 om 20:37
wat een reis, wat een ervaring! De omgeving, de reisleiding en het gezelschap : het was allemaal top. Met elkaar een route rijden in deze prachtige omgeving en het delen van het avontuur met glorie en pech-momenten zorgen samen voor een enorme verbroedering en een prachtige mini vakantie.
Harrie, Kees-Jan en Jaap hadden alles meer dan prima voor elkaar. Ik ga deze reis zeker nog een keer maken, wat een mooi
avontuur. Een dikke tien!
Michel Olling Michel Olling uit Kantens schreef op 27 juni 2023 om 19:36
Mecklenburg reis. Na al die jaren van training. Ooit in 2011 begonnen met de Basic vanuit Diepenheim, Hechlingen, wat een avontuur, de intermediate en vorig jaar Fรผrstenau. Eindelijk durfden Erwin en ik het aan om een offroad reis te boeken. Het bleek allemaal weer veel te gezellig, en dan al die uren op die motor, staan en glibberen, glijden door bossen langs akkers, door veel en diepe plassen water en over glooiingen in het landschap. Het leek wel vakantie. Tamila vergeten we nooit weer. Idyllisch gewoon. De reisgenoten, een gemรชleerd gezelschap met mooie verhalen en ervaringen. Het is dat de bodem van de knip in beeld is na een dergelijke reis. Maar anders zou ik er dit jaar nog weer eentje boeken.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 25 oktober 2022 om 09:14
ARAS september 2022, off road trip als alternatief voor Marokko.
Ik weet niet hoe het in Marokko is, maar het landschap in de omgeving van Aras is fantastisch om off road te rijden. Een prachtige en zeer afwisselende natuur en de off road is over het algemeen zeer uitdagend. Net wanneer je denkt het even wat rustiger aan te doen komt er weer een nieuwe uitdaging waarvan je denkt gaat mij dit wel lukken. Ik heb geleerd hoe het is om vrijwel doorlopend met maximale adrenaline te rijden. Continue maximale concentratie en focus en net als je er effe met het koppie niet bij bent gaat het mis. Respect voor de GS, ongelooflijk wat je met die machine kunt ! Hij kreeg er maximaal de ruimte, ook voor het experiment. En dan ga ik er even vanuit dat wij als beginnende profi's niet meer dan 30% van zijn capaciteit hebben'
benut. Dat alleen smaakt naar meer ! En wat een rust daar, ik overdrijf wellicht als ik zeg niet meer dan 10 auto's te hebben gezien op de off road in al die dagen.
Dank en respect en voor de echte professionals Thomas & Thomas en Peter & Peter.
Jullie hebben het fantastisch gedaan. In het bijzonder onze Thomas, wij zaten in de wat snellere groep ๐Ÿ™‚ ,hij wist ons telkens aan het einde van elke dag te verassen met een toetje en ons te overtuigen dat wij dat wel konden, vooral de laatste dag, die ene single track ! Een voetpad, "duurt maar 10 minuten is voor jullie geen enkel probleem". Ik heb die dag een stukje van mezelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die had. Wat ik niet meer zal vergeten is het bescheiden lachje van Thomas.
Dank, dank voor deze onvergetelijke ervaring en ook dank voor het leren kennen van de overige deelnemers, jullie zijn geweldige mensen en het ook was echt fijn om alle emoties met elkaar te hebben mogen delen.
Friso van Welsem Friso van Welsem uit Almere schreef op 19 oktober 2022 om 13:18
Wat een gaaf Enduro avontuur heb ik mogen meemaken in Aras de los Olmos! Met een groep van 12 enthousiaste rijders begonnen we in de ochtenden op het Enduropark van Aras om de skills weer even op te frissen. Dit vond ik erg fijn omdat je het geleerde een paar uur later meteen goed kon toepassen wanneer we in de middag het binnenland en de bergen in reden. De schoonheid van het Spaanse binnenland heeft mij echt verrast. Veel groen, mooie natuur en prachtige berglandschappen! Aan het einde van de dag namen we met elkaar de ervaringen door onder het genot van een biertje, helemaal super! ๐Ÿ™‚ Hotel en begeleiding van zowel Peter van der Sluis als de Duitse BMW instructeurs was super en er werd goed rekening gehouden met ieders niveau. Bedankt voor dit mooie avontuur en tot de volgende!
John Last John Last uit Beek schreef op 5 oktober 2022 om 21:31
Samen met 5 andere rijders onder de deskundige begeleiding van Harrie deelgenomen aan de eerste Mecklenburg tour.
De eerste rijdag was soms erg stoffig vanwege langdurige droogte. Route was gevarieerd met veldwegen afgewisseld door bospaden.
Gelukkig had regen in de nacht en volgende morgen het stofparadijs doen veranderen in aangename paden met af en toe een uitdaging op nat gras in een bocht...
Derde dag nog een ochtend gereden en afgesloten met een stevige lunch ter voorbereiding van de terugreis.
De routes zijn geschikt voor de wat geoefende beginner hoewel het tempo er redelijk goed in zat. De nodige off-road kilometers gereden met heel veel plezier.
Het hotel is prima. Al met al een echte aanrader. Dank aan Harrie en de andere rijders voor alles!

Print Friendly, PDF & Email