Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1389 berichten.
Aernout Borstlap Aernout Borstlap schreef op 18 maart 2024 om 22:33
Vandaag de Basic cursus gedaan onder leiding van Peter vd Sluis. Peter heeft de didactische kwaliteiten om het goed en duidelijk uit te leggen. Ook met de nodige humor! Enorm veel geleerd in de voertuigbeheersing en de houding op de motor.
Ik heb spijt dat ik de cursus nรก mijn reis naar Marokko heb gedaan en niet eerder. Maar er zullen nog wel meerdere reizen volgen!!
Sven Fransen Sven Fransen uit Zuidland schreef op 18 maart 2024 om 14:49
Afgelopen vrijdag 15 maart een geweldige introductie gehad in het off-road rijden onder begeleiding van Werner. Het trainingstempo is vlot, maar ontspannen en prettig. De uitleg was zeer duidelijk en goed onderbouwd. Het groepje was klein en dat gaf voldoende ruimte voor persoonlijk feedback. s'Ochtends nog leek, s'middags de eerste ritjes off-road. Top training, top dag!
Julius Julius schreef op 18 maart 2024 om 08:31
Vrijdag 15-3-2024 met 5 medecursisten de Basis Allroad Training onder de bezielende leiding van Werner gevolgd. Stap voor stap worden de beginselen van het offroad rijden met een zware machine helder uiteen gezet wat uiteindelijk aan de eind van de mooie dag ertoe leidt dat je met hoge snelheid over een zandpad raast. Hoogtepunt van de dag was Mount Diepenheim... Mount Diepenheim hoor ik je zeggen ... schrijf je snel in en ervaar dit zelf!
Jan van Duin Jan van Duin uit Bergschenhoek schreef op 17 maart 2024 om 17:36
Gisteren hebben we met 5 man een de Allroad Basic Training gedaan. Onder enthousiaste leiding van Erik ("mondhoeken omhoog") hebben we een heel toffe dag gehad waarin onze Offroad skills een enorme boost hebben gekregen. Lekker vallen en weer opstaan. 's Ochtends kan je nog helemaal niks, aan het einde van de dag knal je met 60 door de bochten op een zandweg in een bos. Ik ben echt om, offroad rijden staat nu hoog op mijn todo lijstje. Erik, bedankt voor alles!
Jos Jos uit Almere schreef op 3 november 2023 om 17:53
Top dag gehad met Peter. Lekker kleine groep, veel theorie die begrijpelijk wordt uitgelegd met een goede dosis humor. Op naar de volgende training!
Henk Henk schreef op 31 oktober 2023 om 17:11
Fantastische dag gehad met Erik, onze instructeur. Ondanks de zware omstandigheden, alles was behoorlijk verregend, nat, drassig en glad, heel veel geleerd. Gelachen en (in de helm) gemopperd op het oefenveld en in de bossen op de paden.
Niek Niek schreef op 23 oktober 2023 om 09:46
Ondanks dat het een enorm regenachtige dag was, heb ik me ontzettend vermaakt en alle oefeningen succesvol kunnen uitvoeren. Werner is een goede instructeur!
Henk Henk uit Dalfsen schreef op 22 oktober 2023 om 23:38
De training allroad basis gehad onder leiding van Peter. Erg leerzame dag in een erg goede sfeer. Peter heeft aandacht voor alle leerlingen (zelfs als ze geen BMW rijden). Al met al zeker aan te bevelen als je ook buiten de verharde weg wilt gaan rijden. ik zal de komende tijd regelmatig het terrein ingaan om het geleerde in de praktijk te brengen. En wie weet volgend jaar een vervolg traning.
Michel Michel schreef op 22 oktober 2023 om 18:51
Was een super leerzame dag zeker voor herhaling vatbaar bedankt Werner
Erik Erik uit Hengelo schreef op 20 oktober 2023 om 20:52
Allroad Basic Training gehad van Werner. Enorm veel geleerd en super veel plezier gehad. Fijne manier van lesgeven en ruimte voor iedereen zijn niveau. Het was een zeer regenachtige dag met glijden en slippen door de modder wat het nog leuker maakte. Aanrader!
John Lammerse John Lammerse uit Breda schreef op 20 oktober 2023 om 09:45
Woensdag 18 oktober een super dag gehad, nu opzoek naar een motor
Harriet Harriet uit Doorn schreef op 18 oktober 2023 om 21:12
Geweldige dag gehad met Erik. Heel veel geleerd en pret gehad. Erik legt alles fantastisch uit. Goede lunch ook! Dank ๐Ÿ™
Wouter Wouter uit Ugchelen schreef op 16 oktober 2023 om 21:36
Vandaag 16 oktober met Erik een fantastische dag gehad. Dankzij de regen van afgelopen weekend ideale omstandigheden in de verschillende terreinen. Erik maakt het heel vertrouwd, ons overal doorheen geloosd. Goede uitleg vooraf iedere oefening of met wijzigen van terrein. En dik plezier gehad. Mondhoekjes omhoog!
Richard Joosse Richard Joosse uit Rotterdam schreef op 16 oktober 2023 om 18:58
Een mooie dag gehad. Op 14 oktober samen met een vriend de all-road basic training gevolgd en uiteindelijk het certificaat mee naar huis mogen nemen. Een goede instructeur die weet waar die over praat en op een makkelijk te begrijpen manier de onderliggende theorie uitlegt. Samen met het goede weer van die dag een recept voor een leerzame ervaring! Nogmaals bedankt Werner!
Eyse Eyse uit Utrecht schreef op 15 oktober 2023 om 21:02
14 oktober de Basic training gevolgd samen met een vriend. Onze instructeur Werner was ontzettend aardig en bekwaam en heeft telkens vooraf aan de oefeningen de theorie uitgebreid uitgelegd zodat je niet alleen weet hoe iets moet, maar ook waarom je iets doet. Al met al een ontzettend leerzame, nuttige en gezellige dag gehad. Werner, bedankt!
Kurt Kurt uit Rotterdam schreef op 13 oktober 2023 om 12:00
Basic training gehad op 27 september. Het was een super leuke en leerzame dag. Ik kijk uit naar de intermadiate training die ik binnenkort bij Berrt ga boeken.
Winfried Rooswinkel Winfried Rooswinkel uit Goirle schreef op 10 oktober 2023 om 11:08
Op 5 oktober met prachtig weer en een beetje gezonde spanning, meldde ik mij โ€˜s ochtends in Ossendrecht bij Kees-Jan Langenberg. Na een goeie kop koffie en een basisinstructie hebben we ons voor de lunch in het zweet gewerkt door het oefenen vd nodige vaardigheden op en soms naast de motor. Geweldig hoe je stap voor stap weer snel lekkere kleine bochtjes kunt draaien! Na de heerlijke lunch zijn we verder gegaan met buiten spelen, af en toe wat fotoโ€™s gemaakt en een motor opgeraapt. Iedereen genoot van de remproeven, het moutainbikepaadje door het bos en het heftige pad met veel los zand ๐Ÿ˜…. Maar Kees-Jan heeft ons er doorheen geloodst en we hebben allemaal erg veel geleerd. Na een welverdiend drankje zijn we trots met ons diploma allemaal weer huiswaarts gegaan, het was een erg toffe dag! Zelf heb ik wel behoorlijk getobd om na afloop weer wat meer lucht in mโ€™n banden te krijgen, bij de eerste twee (defecte) apparaten liepen mijn banden alleen maar verder leeg ๐Ÿ˜… Maar dat deed niets af aan deze superleerzame dag.
Peter van der Plas Peter van der Plas schreef op 8 oktober 2023 om 00:58
Op 5 oktober de basis training gevolgd, gegeven door Kees-Jan Langenberg. Ondanks dat ik al wel wat ervaring heb toch weer het nodige geleerd mede dankzij de duidelijke uitleg van de theorie achter de rijtechnieken. Hierdoor snap je beter wat je doet en kun je beredeneren waarom iets goed of minder goed gaat. Daarnaast hadden we fantastisch weer en een leuke groep. Kortom een topdag!
Robin de Leeuw van Weenen Robin de Leeuw van Weenen uit Kapelle schreef op 6 oktober 2023 om 15:55
Donderdag 5 oktober basis training gedaan in Ossendrecht onder leiding van Kees-Jan Langenberg. Zeer leuke en leerzame dag gehad. Ik heb mijn motor beheersing echt verbeterd.

Met vriendelijke groet,
Robin de Leeuw van Weenen.
Herman Kiestra Herman Kiestra uit Leeuwarden schreef op 3 oktober 2023 om 09:21
Maandag 2 oktober de Basic training gedaan onder de leuke en inspirerende leiding en instructie van Peter van der Sluis. Ondanks dat ik al meerdere trainingen gedaan heb bij Berrt , waar onder Hechlingen toch weer veel geleerd en de basis kennis weer vastgelegd. Kortom, mooie dag, leuke mede cursisten, goed weer, veel geleerd, maar bovenal veel plezier gehad. Dank je wel Peter.

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
209 berichten.
Benny Janssen Benny Janssen uit Schaijk schreef op 4 juni 2023 om 10:41
Wij hebben de intermediate training gedaan in Hechlingen,onze instructeur was Werner den Hollander, het was in รฉรฉn woord geweldig,goed georganiseerd en hele goeie uitleg,maar ook het hotel ,eten, het Enduro park,het was gewoon perfect,en nogmaals een pluim voor Werner ,en als toetje kregen wrok nog mooie fotoโ€™s en filmpjes toegestuurd,we gaan hem zeker nog een keer doen of misschien zelfs wel de Advanced training gr en hopelijk tot snel
Xander Hendriks Xander Hendriks uit Doorwerth schreef op 1 juni 2023 om 20:28
Hechlingen is echt een beleving. Toen we aankwamen en ik die grote heuvels zag dacht ik nog: dat zal voor de advanced jongens zijn maar na een dag goede instructies van Peter รฉn Bert, reden we er op dag 2 met een grote glimlach naar boven! Super leerzaam en wat een schik op de grootste speeltuin voor โ€˜groteโ€™ jongens. Absolute aanrader! Zeker voor je affiniteit en controle op je fiets.
Henk Roosendaal Henk Roosendaal uit Zaanstad schreef op 1 juni 2023 om 19:47
In mei een geweldige training gehad in het Enduropark. Alles qua logistiek, eten en slapen prima voor elkaar zodat je uitgerust en met 100% aandacht de training kunt volgen. Top geregeld dus. De training kent een Duitse grondigheid zodat zeker en gestaag je uiteindelijk dingen met je motor doet die je niet had verwacht. En daarnaast natuurlijk ontzettend vol lol met de groep en de instructeurs. Petje af voor Peter en Bert
Enrico Akkerman Enrico Akkerman uit Blaricum schreef op 1 juni 2023 om 16:21
Ik was รฉรฉn van de geweldige groep waar Johan 23 mei over schreef. Het was inderdaad een topweekend. Even een dikke pluim voor Peter onze instructeur. Buiten dat hij waanzinnig kan omgaan met motoren, weet hij alles ook heel goed en opbouwend uit te leggen. Steile hellingen waarvan je dag 1 dacht, poeh die zijn heftig, rolde je dag 2 zo naar boven. Iedere Adventure off road liefhebber moet deze cursus gedaan hebben. Daarnaast veel tips gekregen van Bert over de motor. Die man weet er veel vanaf. Op naar de volgende training!
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 23 mei 2023 om 13:28
20-21 mei voor de 2e maal deelgenomen aan Hechlingen Intermidiate en wederom vanaf moment dat ik arriveerde in hotel tot aan vertrek 3 nachten later helemaal top. Geweldig leuke groep mensen, een top instructeur luisterend naar de naam Peter en als kers op de taart Bert voor de fotos en verhalen. Veel geoefend en zo mogelijk nog meer gereden in het BMW-enduro-park om het geleerde in de praktijk te brengen. En mooie plaatjes / filmpjes om thuis na te genieten en thuis te delen. Je moet er echt bij geweest zijn om te kunnen snappen dat je enorm veel lol en uitdagingen kunt hebben op een zware motorfiest waarmee je bijna 100% van de tijd in de 1e versnelling rijdt en hooguit 30-40 km/uur.
Next Hechlingen Advanced ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Herman Wagter Herman Wagter schreef op 1 april 2023 om 10:01
Ik heb al aardig wat ervaring offroad, maar dit was de eerste keer Hechlingen Intermediate. Dit soort terrein en ondergrond vind je alleen maar in de Alpen en Pyreneen, niet in onze zand en modder paden. Heerlijk om de basics te herhalen en fijn te slijpen, onder goede begeleiding. Aanrader.
Arno Arno uit Haarlem schreef op 28 oktober 2022 om 21:50
Na een mooie 3 daagse binnendoor rit van 900 km via de west aangekomen in Wemding, gastvrij ontvangst
Nette kamer, krakkig bed ๐Ÿซฃ goed eten ๐Ÿฅ˜
Di 18 & wo 19-10 de Intermediate training te Hechlingen, prachtig mooi speelparadijs,
Jammer dat we er iets te ver van weg wonen.
2 mooie en leerzame dagen gehad onder de bezielde leiding van Werner en de gastvrijheid van BMW, de weggeroeste ervaring weer wat opgehaald.
Donderdag nog een prachtige binnendoor route via de oostkant richting huis, vrijdag 5 uur jakkeren op de snelweg, dromend van aangewakkerde zin in meer ๐Ÿฅณ letโ€™s ride ๐Ÿ into nowhere ๐ŸŒค
Henk Mendel Henk Mendel uit Steenwijk schreef op 23 oktober 2022 om 17:15
Fantastische cursus in Hechlingen gehad. Een avontuur om nooit te vergeten. Prachtig weer erbij en een leuke groep.
Heel veel geleerd om de BMW veilig over graffel, heuvels en single tracks te manoeuvreren. Werner legt alles top fijn uit en had een prachtige route voor ons door het mooie landschap rond Hechlingen. Het is echt een aanrader om deze cursus te doen mede door de mooie locatie en omdat alles top verzorgd is. Volop uitdaging en weer veel geleerd.
Een herinnering voor altijd. Werner bedankt en hopelijk tot de volgende uitdaging.
Grt Henk Mendel
Eddie Bouwmeester Eddie Bouwmeester uit Wenum Wiesel schreef op 22 oktober 2022 om 09:34
Hechlingen intermidiate training oktober 2020
Met een basic training en een beetje modder ervaring op zak, de steengroeve van BMW Motorrat in. Zelf rij ik op een GS1200 adventure uit 2008, daarbij voelt de GS1200 op het park aan als een makkelijkere machine.
De hellingen en proeven op de keien zijn geweldig na de heldere uitleg en toelichtingen van onze instructeur Werner. de kunst zit uhm in de techniek, middels de proeven heeft ieder de kans op zijn of haar niveau dit te leren en aan te passen.
Ik heb genoten, Werner bedankt en natuurlijk de fantastische groep waarmee we samen gereden en ๐Ÿบ hebben. (gelukkig hebben we de foto's nog)
Op naar een nieuw avontuur met de adventure๐Ÿ˜Ž
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 20 oktober 2022 om 15:26
Tweede keer Hechlingen Intermediate. Met meer vertrouwen de oefeningen kunnen uitvoeren en toch ook weer veel geleerd. En dan de tweede keer is het echt opvallend hoe de training wordt aangepast aan de staat van het park, de deelnemers, het energieniveau in de groep etc. Heel knap hoe de deelnemers centraal staan en niet het dagprogramma. Top training weer, tot in de puntjes geregeld!
Hans Dolstra Hans Dolstra uit Swifterbant schreef op 19 oktober 2022 om 23:22
Een paar uur geleden de Intermediate Hechlingen afgerond. Erg leuk groepje, geweldige omgeving, top begeleiding (Werner bedankt en compliment!). Veel geleerd, enorm veel plezier en soms wat spanniende momenten beleefd. Weer wat hoogtegrenzen en (water)dieptegrenzen verlegd. Wat een superlocatie!!!! Tot de volgende keer.
arnoud arnoud uit Geesteren schreef op 17 oktober 2022 om 19:34
Hechlingen.... wat een ervaring en wat een aanrader voor iedereen! Super groep - leuke sfeer en alles top geregeld! Leerzaam- en bedankt Werner voor je geduld! Op naar de volgende training!
mark mark uit emmen schreef op 1 augustus 2022 om 11:23
in het weekend van 23 en 24 juli onder leiding van Werner samen met een hele leuke groep weer veel nieuwe technieken geleerd in de speeltuin van BMW in Hechlingen, en veel verhalen en ervaringen gedeeld met onze zeer diverse groep enthousiastelingen. het enduro park zit vol leuke single tracks met keien en grind naast de vele hellingen waarop we alle nieuwe technieken hebben geleerd.
Monika Boon Monika Boon uit Den Haag schreef op 1 augustus 2022 om 10:13
Op 23 en 24 Juli de Intermediate training gevolgd in Hechlingen... wat een fantastisch weekend... met dank aan BMW, onze top instructeur Werner een een leuke en gezellige groep mannen , die straks avontuurlijke reizen gaan beleven.
Een super leuke training ! Ik heb in deze 2 dagen zo onwijs veel geleerd en ook gelijk in de praktijk mogen brengen.... heb mijn grenzen enorm verlegd ... en nog veel belangrijker... ook mijn eigen grenzen leren kennen! Een paar blauwe plekken en pijn in mijn kaak van die constante brede grijns weerhouden mij in ieder geval niet om deze training opnieuw te gaan volgen. Mijn BMW GS/A word steeds meer mijn maatje, dank zij de trainingen van Berrt....
Harold Harold schreef op 29 juli 2022 om 11:20
Fantastisch leuke training gedaan onder deskundige en vriendelijke begeleiding van Werner! Na twee dagen heb je echt het idee een stap gezet te hebben in het off road rijden. En dat is ook zo. Super leuke groep, was erg gezellig.
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 29 juli 2022 om 10:26
26-27 juli deelgenomen aan de intermediate training in BMW enduropark te Hecklingen (D). En ook deze training was weer top. De opbouw perfect en aan het eind van de traint is de conclusie dat ik, net als de voorgaande trainingen, weer een steile leercurve doorlopen heb. Dat er met de motor meer mogelijk is dan ik mijzelf in eerste instantie toe instaat geacht had, en dat in de groep een erg goede sfeer was.
Eigenlijk kan ik maar 1 nadeel benoemen, en dat is dat ik ondanks de inspanningen ๐Ÿ˜…, als gevolg van de uitstekende verzorging op culinair gebied, weer in gewicht gegroeid ben.
Wordt dus even op dieet voor ik deelneem aan een volgende training. ๐Ÿ˜
John Last John Last uit Beek schreef op 28 juli 2022 om 11:10
23-24 Juli de Intermediate training gevolgd in Hechlingen met een hele gezellige groep. Veel geleerd! Hellingen zijn erg leuk om te doen. Vanwege de hoge temperaturen was het redelijk pittig maar goed te doen. Dit is echt een aanrader! Dank aan Werner en alle medecursisten voor de twee fijne dagen!
Paul Paul uit Leiden schreef op 2 juli 2022 om 09:27
28 en 29 juni de training in Hechlingen gevolgd.
Echt een aanrader en zeker voor mensen met een BMW 1250 GS/A.
De training is zeer professioneel opgezet en leert je alle skills om met je (zware) motor dingen te doen waarvan je eerst denkt dat het niet kan.

Complimenten voor Werner, een super instructeur en gastheer!

Een klein minpuntje is dat het hotel waar je verblijft enigzins gedateerd is, wel weer lekker eten dat dan weer wel.
Mensen die nog twijfelenโ€ฆโ€ฆschrijf je in en je zuit na afloop verbaasd zijn wat je met je motor allemaal kan in โ€˜ruigโ€™ terrein.

Cheers!
Koen Koen uit Rotterdam schreef op 27 juni 2022 om 11:59
Advanced Training in Hechlingen in een zonnig weekend 25-26 juni 2022. Wat een leercurve weer. Na een kleine 8.000 km offroad reizen met Berrt is de routine geleidelijk opgebouwd. Nu met de intensieve Advanced training weer grote stap voorwaarts!
Nog steiler omhoogโ€ฆ.en naar beneden , zonder controle-verlies, nieuwe escape als je echt niet verder kan op supersteile hellingen (jawel even achteruit draaien en weer naar benedenโ€ฆ en het werkt !!!)
En de unforgettable Elephant Turnโ€ฆ 180ยฐ op enkele meters breedte en heel snel wegwezen voor een aanstormende olifant (of schoonmoeder, deurwaarder, naar keuze๐Ÿ˜‚)
Bas B Bas B uit Zoetermeer schreef op 22 april 2022 om 20:53
Van de werkgever deze hele mooie training mogen doen. In een fantastische omgeving, met een prachtige machine was de rode loper al ui gelegd.
Bert was onze instructeur welke een mooie opbouw in zijn programma had.
Uiteraard zijn er risico aanwezig bij deze enduro training maar door de adviseren op te volgen kon dit tot een minimum beperkt worden.

Ga je dom doen en niet luisteren dan zijn de gevolgen voor jezelf. Zelf de steilste heling en de diepste waterbak zijn goed te doen.

Ik heb veel lachende gezichten gezien wat niet anders kon omdat het top dagen waren.

Bert, Bedankt. Ik heb er van genoten.
PS de (Drone) film komt zsm online.

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
108 berichten.
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 3 oktober 2022 om 19:14
Enduropark Aras in Spanje.
โ€˜โ€ฆ.gelachen, gevreesd, gewanhoopt, geleerd, gewassen in de rivierdoorwading, gezweet en vooral ONWIJS GAAF OFFROAD GEREDEN!!!
Wat een fantastische locatie en offroad gebied. Veel geleerd onder vakkundige leiding van Thomas & Thomas en Peter & Peter (dit is geen grapje). Vanaf minuut รฉรฉn staat de teller op leren en na vier dagen blijk je rete veel ervaring onder de motorkap erbij te hebben. Vooral ook erg veel extra respect gekregen voor de GS. Wat die fietsen moeten doorstaan EN ogenschijnlijk schade vrij overleven is ongelofelijk! Voor herhaling vatbaar, maar zeker een vervolg op welke locatie dan ook. Thanx Berrt en thanx teammaatjes
Bertil Bertil uit Venray schreef op 13 september 2022 om 19:03
Alps Tourist Trophy 2022 Sampeyre Italiรซ.
Wat een fantastische beleving, 5 dagen off-road plezier in de Italiaanse en Franse Alpen. Perfect georganiseerd door Berrt, tot in detail van begin tot eind, super mannen!
Wat kan er veel met je GS en een paar trainingen, onvoorstelbaar.
Voor herhaling vatbaar!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray schreef op 12 september 2022 om 23:27
Sept 2022 van maandag tot vrijdag mooie routes in de Alpen, wegen bereden die je normaal niet vind, plaatsen gezien die je zomaar niet ziet. Uitdagend en gaande weg met tips van Werner ging het steeds beter. Bij aankomst op de finish stonden Ico en Imet altijd klaar om ons en de motor te verzorgen, echte toppers! Een geweldige ervaring die zeker opvolging gaat krijgen. Maar dan ook met de Raid mee rijden! Heren bedankt voor jullie goede gezelschap.
Jan hubers Jan hubers uit Roermond schreef op 11 september 2022 om 20:33
Net tetug van de AAT 2022 met Berrt.
Wat een fantastische ervaring, zwaarder als ik had ingeschat maar alle km's gereden en alle proeven volbracht. T/m sleutelen op een bergweide zelfs. Super begeleiding en organisatie (thanks Werner Hollander).
Doe dit zeker nog vaker. Dat is ook het gevaar van meedoen aan de AAT, je raakt eraan vetslingerd.
Herman Wagter Herman Wagter schreef op 6 september 2022 om 12:16
Voor de tweede keer de ATT gereden. Nieuwe routes, nieuwe uitdagingen, met een leuke groep en goede ondersteuning. De RAID variant is een goede toevoeging: onze seniorengroep (60- 66 jr) heeft t prima kunnen rijden. Aanrader als je van technisch rijden en van een unieke omgeving houdt.
John de Bruin John de Bruin uit Schijf schreef op 15 augustus 2022 om 12:59
Begin augustus de Battlefieldtour gereden onder uitstekende reisleiding van Kees-Jan en Harrie. Ondanks de al eerder opgedane ervaringen toch weer veel geleerd in dit, mede door de weersomstandigheden, uitdagende terrein. Tijdens deze driedaagse volledig aan mijn trekken gekomen vanwege de geboden vrijheid, goede organisatie en hele fijne groep medereizigers, dank!
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt schreef op 8 augustus 2022 om 15:22
Na alle trainingen bij Berrt, de moeilijkste vond ik het losse droge zand, kwam er nu een moeilijke bij, nl de diepe smalle sporen die je door het gras niet kon zien! Drie dagen in een prachtig decor regio Verdun. Indrukwekkende historie waar je stil van wordt, juist in deze tijd.
De meesten van ons begonnen de dag met een knoopje in de maag, iedereen is ook gevallen, maar de schade aan het ego was groter dan aan het lijf. Dat schiep een band onder voortreffelijke leiding van Harrie en Kees-Jan en kameraadschap onder elkaar. We hebben genoten van de omgeving en onze motorsport. Allen geheel verschillend, maar ook volstrekt gelijkwaardig. Aan het eind moe maar voldaan en helemaal ontspannen. En verder: het ontbrak ons aan niets! Graag tot een volgende keer.
Maarten Maarten schreef op 11 juli 2022 om 14:10
Fantastische BATTLEFIELD trip gehad. Allroad rijden in een ongelooflijk mooie omgeving van groot historische belang en ook nog eens relatief dicht bij huis. Diverse soorten ondergrond hard en zacht met uitdagende technische stukken. Open velden en dicht begroeide bossen, alles zit erin. De begeleiding van Berrt was wederom zeer professioneel. De tips & tricks die ik tijdens het rijden heb gekregen zeer waardevol! Kortom een super offroad trip in een gezellige kleine groep waar de focus gewoon op heel veel mooie offroad kilometers maken ligt! Dank Kees-Jan en Harrie! Tot een volgende keer!
Maarten de Boer Maarten de Boer uit Noord-Scharwoude schreef op 11 juli 2022 om 09:53
Afgelopen week de Battlefield Tour gereden onder de bezielende leiding van Harry en Kees-Jan. Erg veel gelachen, geleerd en genoten. Was top voor elkaar ondanks de lekke banden alles netjes opgelost. Wellicht een aantal reserves mee volgende keer ๐Ÿ˜‰
Bedank voor de goede organisatie en zeker tot een volgende keer.
Gr. Maarten
Jos van den Berg Jos van den Berg uit Andel schreef op 27 oktober 2021 om 10:47
Begin september heb ik ook meegereden met de rit in Noorwegen.
Echt lekker naar buiten, samen met de mannen.
Mooie ritten over de gravelwegen in Noorwegen. Echt een mooie natuur zo in de beginnende herfst. Wel jammer dat er niet meer technische wegen en doorgangen bijzaten. Blijkbaar mag dat niet meer in Noorwegen.
Wel warm aankleden maar het was zeker niet te koud.
's-Morgens af en toe even de handvatverwarming aan. (die zat gelukkig op onze huurmotoren)
Super georganiseerd door Berrt. Onze huurmotoren stonden kant en klaar.
Opstappen, starten en achter de gids aanrijden. Lekker niet nadenken, rijden en om je heen kijken en genieten.
Prima de afwisseling in de accommodaties: huisje op camping, jeugdherberg en luxe hotel. Bert en Peter bedankt voor de goede begeleiding.
Tot de volgende keer!
Johan Maatman Johan Maatman uit Eindhoven schreef op 21 oktober 2021 om 16:11
Begin September heb ik deel uit mogen maken van de Noorwegen reis.
Wat een prachtig land.

De natuur is zo mooi met zijn bijna witte en lila kleurige mossen die de grond bedekken echt adembenemend.
Heel veel offroad kilometers met mooie middagstops met zelfs onze eigen opgetuigde primitieve maar o zo leuke BBQ.

We sliepen heel afwisselend van eenvoudige cabins op een camping tot aan luxe hotel met spa waar je na een intensieve
rit s'middags vanuit het bubbelbad een Canadees aanvoelende vallei met meer in keek.

Dit was ook zo wat betreft het eten. Van een heerlijke burger bij een truckstop tot aan zeer uitgebreide buffets met alles er op en er aan.
De groepsdynamiek was goed en als een soort vanzelf ontstonden er subgroepjes zodat je zelf kon kiezen welke groep het beste bij jou past.
Dank aan Peter voor de goede zorgen en leuk om te zien hoe Bert zelf geniet van zijn rol op de achtergrond.
Lang verhaal kort...een aanrader voor iedereen! Het is prachtig, lekker dichtbij terwijl je de omgeving ervaart alsof je aan de andere kant van de wereld zit.
Raymond Raymond uit Rijen schreef op 11 oktober 2021 om 13:08
Enige tijd geleden heb ik de Noorwegen allroad reis o.l.v. het team vanuit BERRT gedaan. Dit is een aanrader voor velen! Daar waar het noorden van Noorwegen (incl. de Noordkaap) ook bergachtig is, vond ik het destijds erg kaal. Nu verbleven we in het zuidelijke deel, wat absoluut een stuk aantrekkelijker is. Achteraf gezien was dit waarschijnlijk ook het beste jaargetijde; de temperatuur is nog aangenaam, maar in het Noorwegen is dan de herfst al begonnen. De levert vele pittoreske plaatjes en daarmee een mooi foto-album op. Ook hier heeft het team van BERRT een grote bijdrage aan geleverd.
Voor degene die nog een (extra) uitdaging zoeken; het startpunt van de Noorwegen reis ligt op de route van de TET. Daarmee kan je de TET-route tot dat punt prima gebruiken als 'warming up' en/of 'cooling down'. Van of naar Nederland is het dan nog maar z'n 2.000 km. ?
Koen Koen uit Rotterdam schreef op 8 oktober 2021 om 12:49
Noorwegen 2021 was weer een top ervaring!
Deze keer voornamelijk goed weer met een enkel moment voor de regenjasโ€ฆ. Maar die was toch wel nodig om de regelmatig opvliegende modderstroom op mijn Custom BMW enduro te kanaliseren.?.
Mooie routes en accomodaties. Zeer gevarieerd gezelschap maar allemaal voldoende getraind om lekker door te gaan over de uitdagende trajecten.
Begeleiding door Berrt , Peter en. Elving was bijzonder relaxed en professioneel.
Inmiddels zijn de Berrt reizen een vaker terugkerend fenomeen in de jaarplannen van ons illustere gezelschap offroaders dat we niet meer gaan schrappen. Nu alleen nog maar hopen dat de wereld de COVID verschijnselen de baas kan worden, dan zijn ook exotische bestemmingen in Verre werelddelen weer mogelijk.
Team Berrt , dank en complimenten voor de organisatie en aanpak
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 23 september 2021 om 09:32
Over de off road reis in Noorwegen: wat een avontuur. Geweldig land, mooie natuur, leuke mederijders, mooie routes met soms zeer uitdagende passages, wat verslavend zeg, dit smaakt naar meer ? !!
De reis was perfect georganiseerd. De bij Berrt gehuurde motor stond volledig uitgerust klaar bij het vertrekpunt, goede briefings, de gidsen zijn zeer bekwaam en behulpzaam, de overnachtingen perfect geregeld (met soms zeer mooie accommodaties en dat is wel lekker hoor na een lange dag zwoegen), van een lekkere lunch tot een worstje op het vuur, uitdagende ritten afgewisseld met korte pauzes voor foto's en sterke verhalen, het was genieten ten top.
Fantastisch gedaan, het was werkelijk een voorrecht om dit te mogen meemaken !
Michiel de Ruijter Michiel de Ruijter uit Vianen schreef op 14 september 2021 om 15:12
Prachtige week in Italiรซ bij de Alps Tourist Trophy. Perfect georganiseerd door het ATT team en prima begeleid door Berrt. Werner, Ico, Erwin en Wessel bedankt voor de goede service voor, tijdens en na de ritten.
Prachtige offroad ritten door de Italiaanse Alpen, Uitdagend voor de zware allroads maar gaande weg steeds beter te rijden. Ontzettend leuke groep die elkaar tijdens en na het rijden hielp, ondersteunde en erg veel lol hebben gemaakt.
Bedankt iedereen, tot een volgende reis.
Bert Bert uit Beuningen schreef op 12 september 2021 om 12:49
Terug van een week Alps tourist trophy waar het rijden spectaculair en intensief is. Een goed organisatie met mooie en uitdagende routes welke je naar de mooiste plekken in de Italiaanse en Franse alpen brengt. Na een lange dag op de motor kun je genieten van de prima ondersteuning verzorgd door Team BERRT. Binnenkomen en zowel de motor als jezelf krijgen de nodige aandacht en ondersteuning om de volgende ochtend weer fris aan de start te staan. Ik heb genoten van dit avontuur en zal echte even moeten zoeken om weer plezier te krijgen in het off road rijden in Nederland. Maar ook dit laatste komt goed maar eerst nagenieten van de mooie herinneringen de foto's en filmpjes. Andere deelnemers wil ik bedanken voor de tips, ondersteuning onderweg en de gezelligheid en Team Berrt voor de geweldige voorbereiding en ondersteuning van deze fantastische week.
Leon roerink Leon roerink uit Losser schreef op 8 september 2021 om 21:48
Ik heb meegedaan met de ATT 2021. De organisatie van de ATT heeft er mooie en uitdagende routes van gemaakt voor ons om te rijden. Dankzij de offroad trainingen van Berrt zijn deze routes goed te doen. En zelfs tijdens deze trophy had Werner nog tijd voor tips en trics om aan je skills op de motor te werken.
De Berrt organisatie wil ik bedanken voor de goede ondersteuning en logistiek tijdens deze rally. Ik heb zeer genoten van deze week en van de gezelligheid van de mede rally rijders.
Tot volgende keer.
Herman Wagter Herman Wagter uit Wijchen schreef op 4 september 2021 om 12:23
De Alps Tourist Trophy is geweldig om mee te maken en te rijden: de goede service van het BERRT-team is daaromheen wel een heel erg fijne luxe. Terugkomern in het bivak, waar hapjes, drankjes, en reparatiehulp klaarstaan is heel prettig, onderweg steun en hulp net zozeer.
Wat een uitdagende routes, vergezichten en hellingen: steen, grint, gravel, bospaden, haarspeldbochten, keien, noem maar op, in allerlei combinaties en moeilijkheidsgraden, van 8 tot minstens 17 u stevig doorrijden. En dan nog navigeren van waypoint tot waypoint in de "special stages" .
Alle lessen uit de trainingen van Hechlingen, Furstenau en de trial training (aanrader) komen dagelijks voorbij: verbazingwekkend wat zo'n GS dan aankan, en hoe snel je niveau omhoog gaat.
Een overgetelijke ervaring, met dank aan de leuke groep en het BERRT team.
Henk Taekema Henk Taekema uit Almere schreef op 4 augustus 2021 om 20:25
Het is alweer ruim een week geleden dat we de Battlefield Tour hebben gedaan. Wat een ervaring! Voor mij de eerste reis met Berrt en dat is zeer goed bevallen. Prachtige omgeving om in te rijden en mooie, afwisselende en uitdagende tracks. Soms glibberen en glijden, dan weer over rotsachtige ondergrond of gras en door het bos.
Zoals we gewend zijn van Berrt was de verzorging op en top, waarvoor dank.
Tot over een maand in Noorwegen!

Groet Henk
John van der Wens John van der Wens uit Oud Alblas schreef op 27 juli 2021 om 12:19
hallo lezer,
ik heb net de Battletour 2021 als primeur mee mogen maken in noord Frankrijk.
Wat een fantastische omgeving met een indrukwekkende natuur en relatief weinig tourisme.
Veel uitdagingen hebben we ervaren die vergelijkbaar zijn met de ervaringen opgedaan in Furstenau.
Alles was perfect verzorgd en een fijn verblijf gehad in het hotel wat Berrt geregeld heeft.
Uitstekende kamers die voor Frankrijk ongewoon schoon waren.
Zeker voor mij voor herhaling vatbaar.

Print Friendly, PDF & Email