Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1460 berichten.
Wouter de Bres Wouter de Bres uit Voorschoten schreef op 28 mei 2024 om 10:18
Zojuist de basis allroad training gedaan. Enorm veel geleerd en ik reed de hele dag met een enorme grijns rond. Onze instructeur Erik maakte de dag wel helemaal top. Super enthousiast, scherp en veel gelachen. Smaakt naar meer!
Fred Snijders Fred Snijders uit Schiedam schreef op 26 mei 2024 om 15:04
Net als de vorige gastenboekschrijvers vor mij op 24 mei een heerlijke Intermediate training gedaan. Het was een zeer leerzame dag met een onwijs leuke sfeer. Ook deze keer een mooie stapsgewijze opbouw van de dag. Goede en gezelige lunch gehad en erna het geleerde in de praktijk brengen in een geweldige mooie omgeving! In de toekomst zeker weer een keer doen!
Martin Snippert Martin Snippert uit Meppel schreef op 24 mei 2024 om 21:27
Vandaag 24 mei de intermediate training gevolgd bij BERRT met Peter als instructeur. Was een super dag, verder aanscherpen en uitbouwen van technieken in een ontspannen sfeer. Veel geleerd en met een voldaan gevoel weer naar huis. Op naar de volgende bijeenkomst op 22 juni de Veluwe rit, nu al zin in!
Bennie Wenniger Bennie Wenniger uit Weurt schreef op 23 mei 2024 om 19:47
Gisteren de Intemediate cursus gedaan op een natte ondergrond.
Geweldig naar mijn zin gehad!
Mijn tweede cursus met Peter als instructeur.
Een goede stapsgewijze opbouw en duidelijke uitleg.
De grenzen werden steeds verder verlegd zonder dar er druk op stond.
Bedankt en tot de volgende!
Rob Janzen Rob Janzen uit Lisserbroek schreef op 22 mei 2024 om 14:53
Wat een feest, we hebben weer een geweldige dag gehad. De weergoden waren ons goed gestemd. Dat was weer zweten en spierpijn in de onderarmen. Maar weer een stapje verder om veilig off road te rijden. Erik bedankt voor je enthousiaste manier van les / instructies geven. Vermoeiend, maar het was weer met een big smile thuis komen. Groeten, Rob Janzen.
krijn van lienden krijn van lienden uit Bussum schreef op 22 mei 2024 om 08:10
Gisteren hebben we de intermediate training gehad met Eric. Wat is die man zelfs na 40 jaar nog een ontzettend enthousiast!!!!! Los van het feit dat we een stralende dag hadden en was de cursus echt geweldig.
Heel veel gedaan en geleerd. Opfrissen van de basis vaardigheden maar nu ook echt een stapje verder.
Eric kan het ook heel goed overbrengen.
Het oefenterein in de buurt van Nijverdal is geweldig om je skill te trainen en de tocht daarna terug naar Apeldoorn is heel gevarieerd. Al met al een geweldige dag. 's avonds thuis volledig gesloopt. Dank Eric (en de rest van de groep natuurlijk ook) voor de geweldige dag
Andre Andre uit Haarlem schreef op 19 mei 2024 om 10:44
Op 18 mei de basiscursus gevolgd met Erik van den Top. Enorm gave dag gehad. Het offroad rijden geeft weer een hele nieuwe dimensie aan het motorrijden.

Met behulp van de instructies en door te zien wat er met de motor mogelijk is, leer je snel. En in dat proces ga je een soort van in gesprek met de motor waar je op zit. Soms gebeuren er dingen die je niet verwacht, een achterkant die even uitbreekt, een voorwiel wat de bocht net iets minder krap neemt dan wat ik wilde, of een slippende koppeling waarbij het verschil tussen 4 en 11 km per uur wel heel nauw luistert. Het is gewoon leuk om daar mee om te leren gaan en er steeds beter in te worden om ongewenste zaken te voorkomen en als er dan toch iets gebeurt daar dan mee te dealen. Staand op en af schakelen, noodstop in het zand, allemaal heel leerzaam. Of met zo'n motor bij een mooi tempo over een zandweg rijden en dan te voelen hoe het zand en de zwaartekracht de motor soms naar links of rechts trekken, maar waar de tractie en voorwaartse snelheid constant die motor weer recht vooruit helpen zolang je maar gewoon voldoende ver vooruit kijkt. Dat is gewoon kicken.

En alle complimenten naar Erik. Hij geniet er enorm van om zijn passie op mensen over te brengen en is er oprecht goed in om mensen te lezen. Voor de รฉรฉn heeft hij een suggestie om het wat rustiger te doen, voor iedereen een compliment en voor wie het nodig heeft de aanmoediging en het vertrouwen dat men het gewoon kan.

Kortom genoten en een aanrader voor iedereen.
Edward Edward uit Herveld schreef op 17 mei 2024 om 10:22
Afgelopen 15 mei de allround basic training, Werner gaf erg goeie uitleg op het weiland wat we erna op de onverharde wegen gelijk konden toepassen! Met hier er daar nog wat tips ๐Ÿ˜‰
Ik heb een geweldig mooie dag gehad en kom zeker nog terug bij Berrt!
Nogmaals bedankt Werner!
Bart Dirkson Bart Dirkson uit Limmen schreef op 16 mei 2024 om 20:45
15 mei de allround basic Traning gedaan en wat een gave dag. Met Werner als instructeur geduldig en een goede uitleg. Het begint rustig dat geeft vertrouwen en na dag veel.geleerd inhet off road rijden. De weg terug met veel onverharde stukken was voor mij het allerleukste.
Al met al een aanrader!!
Michel Michel uit Vaassen schreef op 9 mei 2024 om 10:26
Op 03 mei de Allroad Basic Training gevolgd. De eerste stapjes op onverhard terrein die je vanuit verschillende invalshoeken benadert. De motor kan alles, het gaat erom wat jij met de motor kan. Hoe lees je het terrein, welk gedrag vraagt die specifieke ondergrond, hoe werk je met je eigen gewicht, met je zwaartepunt en met grip van je banden. Trainer Erik verpakt zijn instructie in een bruisende combinatie van humor en energie en creรซert een veilige leeromgeving. Hij draagt zijn energie over op de groep waardoor het leren de hele dag een heerlijk spel is. Ongemerkt durf, doe en kun je steeds iets meer. Absolute aanrader die nieuwsgierig maakt naar de volgende stap en absoluut smaakt naar meer!! Thanks Erik ๐Ÿ™‚
Delano Delano uit Almere schreef op 5 mei 2024 om 10:32
Wat een fantastische dag, heel veel geleerd in een kort tijdsbestek van een zeer gedreven en enthousiaste Erik ๐Ÿ˜Šonze trainer nogmaals dank voor deze mooie ervaring en ook een leuk en gezellig Team!๐Ÿ‘
Dominiek Cannaert Dominiek Cannaert uit Nokere schreef op 2 mei 2024 om 22:30
Zeer leuk en leerzaam!
Een leuke groep en een alom gedreven lesgever!
Bedankt Erik van den Top!
En of het Top was.๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
Jorg van Lith Jorg van Lith uit Amsterdam schreef op 2 mei 2024 om 13:25
Onlangs de basic training gevolgd. Erg leuk en leerzaam om hiermee kennis te maken, niet in de laatste plaats door het enthousiasme van Erik. Nu lekker zelf oefenen met de opgedane kennis en ervaring en door voor de Intermediate. Veel zin in!
Carla Carla uit Harderwijk schreef op 2 mei 2024 om 07:22
Beste Erik,
Jij doet je naam eer aan, wat een Top ervaring was deze eerste off road cursus!! Alles goed verzorgd door Berrt team, de mailing/informatie verstrekking, glutenvrije lunch ;-), genoeg drinkpauzes op deze onverwachts warme dag en natuurlijk de opbouw van de offroad vaardigheden en het dezelfde dag kunnen toepassen tijdens een mooie rit op de onverharde paden van de Achterhoek.
Super bedankt voor jouw positieve begeleiding tijdens deze leerzame cursus!
Robert Prent Robert Prent uit Ermelo schreef op 1 mei 2024 om 20:35
Afgelopen maandag de basis training gedaan. Een verjaardagscadeau van mijn vrouw en kinderen en wat voor cadeau! Natuurlijk gezond zenuwachtig vertrokken maar bij aankomst rustig opgewacht door Erik en 4 andere cursisten. Het mooie weer maar vooral door Erik een geweldige inspannende dag in een ontspannen sfeer beleefd. En ontzettend veel geleerd! Eigenlijk een must voor iedereen die een keer onverhard wil rijden! Top!
Erik maar ook Bas, Rik, Johan en Corjan bedankt.
Rinus Rinus uit SPIJKENISSE schreef op 1 mei 2024 om 08:24
Wauw basic training wat een dag, wat een leuke groep mede cursisten en wat ben ik veel te weten gekomen over mijn eigen motor en wat hij allemaal kan als ik hem maar de juiste input geef ๐Ÿ˜œ Werner is echt een heel goede instructeur. Hij weet telkens weer de vinger op de zere plek te leggen en legt dan zo goed uit wat er mis en natuurlijk ook goed gaat dat je de techniek zeer snel onder de knie hebt. De cursusdag was verder goed georganiseerd met een certificaat en een drankje als afsluiting. De volgende dag het geleerde direct in praktijk gebracht. Ik zit nu met dubbel zoveel vertrouwen op mijn GS dan ooit tevoren en rij de onverharde paden weliswaar rustig maar met volle overtuiging. Ik kom zeker een vervolg geven aan deze dag... Bedankt BERRT voor de organisatie en Werner voor de fijne begeleiding en uitleg deze dag ๐Ÿ‘
Rik Rik schreef op 30 april 2024 om 16:25
Gisteren heb ik de allroad basic training gedaan bij Erik. Het was een ontzettend leuke dag en mooi om op deze manier kennis te maken met adventure rijden. Erik zijn enthousiasme, liefde voor het adventure rijden, persoonlijke aandacht en energie maken het daarbij echt een onwijs leuke ervaring. Erik, bedankt voor je wijze lessen en tot een volgende cursus/rit.
Johan Johan uit Hasselt schreef op 29 april 2024 om 22:01
Vandaag, 29 april, de basic training gedaan. Na veel regen, her en der goed merkbaar, prachtig weer en superveel geleerd. Door een ongelukkige actie 6 jaar geleden was ik op onverharde wegen minder zeker geworden. Erik, en de anderen van de kleine groep, hebben mij geholoen om vertrouwen te tanken.
Theorie en (veel) praktijk wisselen elkaar af. En steeds vaker verleg je grenzen.
Een onvergetelijke dag die ik op m'n eigen GSA heb gedaan. Prima te doen en je leert veel over je eigen machine.
Prima voor mekaar Erik, bedankt!!
Alex Alex uit BADHOEVEDORP schreef op 29 april 2024 om 10:52
Vrijdag 26 april de basic training gedaan bij Werner. Topdag, heel veel geleerd en heel erg leuk om te doen! Complimenten aan Werner voor de wijze waarop hij je vertrouwd maakt met het off road rijden. Hier ga ik zeker een vervolg aan geven!
Rik de Gooijer Rik de Gooijer uit Haarlem schreef op 26 april 2024 om 15:20
Onlangs de intermediate training mogen volgen bij Erik Top en โ€˜topโ€™ was het zeker! Weer veel geleerd, misschien nog wel meer als in de eerste training. Waar ik aan het begin van de dag nog sierlijk de modder in dook kon ik aan het einde van de dag netjes staand door de modder. Werkelijk schitterende dag gehad. Weer veel zin in nieuwe avonturen op de GS. Dank en wellicht tot een volgende keer.
Mvg Rik de Gooijer

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
212 berichten.
Paul Paul uit Leiden schreef op 2 juli 2022 om 09:27
28 en 29 juni de training in Hechlingen gevolgd.
Echt een aanrader en zeker voor mensen met een BMW 1250 GS/A.
De training is zeer professioneel opgezet en leert je alle skills om met je (zware) motor dingen te doen waarvan je eerst denkt dat het niet kan.

Complimenten voor Werner, een super instructeur en gastheer!

Een klein minpuntje is dat het hotel waar je verblijft enigzins gedateerd is, wel weer lekker eten dat dan weer wel.
Mensen die nog twijfelenโ€ฆโ€ฆschrijf je in en je zuit na afloop verbaasd zijn wat je met je motor allemaal kan in โ€˜ruigโ€™ terrein.

Cheers!
Koen Koen uit Rotterdam schreef op 27 juni 2022 om 11:59
Advanced Training in Hechlingen in een zonnig weekend 25-26 juni 2022. Wat een leercurve weer. Na een kleine 8.000 km offroad reizen met Berrt is de routine geleidelijk opgebouwd. Nu met de intensieve Advanced training weer grote stap voorwaarts!
Nog steiler omhoogโ€ฆ.en naar beneden , zonder controle-verlies, nieuwe escape als je echt niet verder kan op supersteile hellingen (jawel even achteruit draaien en weer naar benedenโ€ฆ en het werkt !!!)
En de unforgettable Elephant Turnโ€ฆ 180ยฐ op enkele meters breedte en heel snel wegwezen voor een aanstormende olifant (of schoonmoeder, deurwaarder, naar keuze๐Ÿ˜‚)
Bas B Bas B uit Zoetermeer schreef op 22 april 2022 om 20:53
Van de werkgever deze hele mooie training mogen doen. In een fantastische omgeving, met een prachtige machine was de rode loper al ui gelegd.
Bert was onze instructeur welke een mooie opbouw in zijn programma had.
Uiteraard zijn er risico aanwezig bij deze enduro training maar door de adviseren op te volgen kon dit tot een minimum beperkt worden.

Ga je dom doen en niet luisteren dan zijn de gevolgen voor jezelf. Zelf de steilste heling en de diepste waterbak zijn goed te doen.

Ik heb veel lachende gezichten gezien wat niet anders kon omdat het top dagen waren.

Bert, Bedankt. Ik heb er van genoten.
PS de (Drone) film komt zsm online.
Johan H.Amptmeijer Johan H.Amptmeijer uit Apeldoorn schreef op 20 april 2022 om 17:30
OP 9 en 10 april de intermediate training gevolgd van BERRT Allroad motorreizen en trainingen in Hechlingen. De groep was supergezellig en gevarieerd, wel lelijke mannen allemaal. Altijd leuk om andere rijders te ontmoeten en te zien rijden, allemaal wel ervaring op een of andere wijze vergaard, maar nu toch meer en meer voor het echie, allemaal leergierig! Maar bij sommigen zit het gewoon in het bloed, erg leuk om te zien! Ik rij af en aan sinds mijn 15e. Mijn liefde ging altijd naar motorcross, off-road, maar ook enduro en later rallys. Ik heb zelf diverse rallys gereden, vele roadbookritten in o.a. Italie, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Marokko, Roemenie. Maar dat zegt allemaal niks! Leren doe je altijd.. fouten maken ook, of vooral! Tijdens de cursus kom je weer met de voeten op de grond (of in de lucht)...man wat moet je toch weer veel afleren. Hier komt het op techniek en motorbeheersing aan! Technisch rijden! Bert gaf de training en is daar, net als de collega's bij BERRT, zeer bedreven in, zonder op routine te draaien. Hij kijkt naar de groep, tast af en springt daar op in. Fouten maken mag...maar luister en leer. Dat heb ik zeker gedaan. Geweldig om het enthousiasme te proeven bij de mannen, voor, tijdens, maar zeker na de training, iedereen wil meer rijden, reizen...Marokko!! Dat zit er even niet in begrijp ik, maar wellicht toch binnenkort bij BERRT. Ik heb genoten van het gezelschap, de sfeer, de leermomenten, de oeps-momenten, kortom een aanrader om weer een niveau op te schuiven. Je bent nooit te oud of een te goede rijder om welke training dan ook te volgen of reis te maken bij BERRT, DOEN!!
Roel van Duren Roel van Duren uit Simpelveld schreef op 16 april 2022 om 21:02
Na lang verheugen was het weekend daar: 9 en 10 april de Hechlingen Intermediate training gevolgd. Op vrijdagavond een warm welkomst en gezellig diner, de ochtend erna echt van start. Bij aankomst op het Enduropark direct zo blij als een kind in een snoepwinkel: wat een walhalla met motoren en een top terrein!
Beide dagen waren heel erg leerzaam, gezellig en hebben mijn off road enthousiasme verder ontwikkeld. Fantastisch om te ervaren wat je binnen 2 dagen kan leren! Bert voelt erg goed aan wie welke behoefte heeft en welke tips & tricks nodig zijn om eenieder een super weekend te geven.
Bedankt allemaal! En Bert: keep up the good work!! Tot volgende keer ๐Ÿ™‚
Marc Marc uit Oude-Tonge schreef op 16 april 2022 om 10:14
Om onze vaardigheid op de motor verder aan te scherpen werd de 2-daagse Enduro Training bij โ€œEnduropark Hechlingenโ€ door onze werkgever aangeboden. Deze met beide handen aangegrepen en niet voor niets! Wat een bijzonder nuttige training onder de kundige leiding van Bert en op uitstekend materiaal. Van Bert kregen we de gelegenheid om de 1250GS maximaal te beproeven en dat is gelukt. Zeer leerzaam en vooral ook leuk om op en in de prachtige omgeving van het โ€œEnduropark Hechlingenโ€ je vaardigheden uit te breiden. Bijzonder wat er allemaal met zo'n zware boxer gedaan kan worden. Bert je hebt een mooi stuk maatwerk geleverd. Ieder op zijn eigen niveau. Echt TOP!
Gerrit Willem Westerink Gerrit Willem Westerink uit Harderwijk schreef op 15 april 2022 om 22:16
Na de basiscursus, een dagrit en de intermediate training in NL was het nu tijd voor het โ€˜echteโ€™ werk. Daarom de intermediate training in Hechlingen gedaan op 9 en 10 april. Ondanks stromende regen op de heenreis en nog wat sneeuw zelfs de volgende ochtend hebben we prachtig weer gehad. De training was onder leiding van Bert en er zat een mooie opbouw in. Weer even de basis vaardigheden oefenen en dan snel door naar de eerste heuveltjes op en af rijden. Lekker door plassen crossen en het park met zโ€™n verschillende soorten terrein verkennen. De 2e dag werden de hellingen al serieuzer, maar met de nieuw aangeleerde vaardigheden en de juiste instructies van Bert lukte dat allemaal prima. Als afsluiting nog een mooi tochtje gemaakt daar in de omgeving. Nu nog even het staand wegrijden op een helling oefenen en dan zijn we helemaal klaar voor het volgende avontuur. De sfeer in de groep was weer als vanouds gezellig en goed. Naast veel plezier ook ruimte voor een serieus gesprek. En dank jullie wel dat jullie een niet GS rijder zo fijn in de groep hebben opgenomen ๐Ÿ˜‰
Mike Mike schreef op 15 april 2022 om 21:58
Net als Rob 9 en 10 april naar Hechlingen geweest, wat een feest! Heerlijk off road paradijsje met fantastische heuveltjes, kleine en grotere wegen. Absolute aanrader!! Dank Bert en Berrt!
Groetjes Mike
Rob van Leeuwen Rob van Leeuwen uit Weert schreef op 12 april 2022 om 20:55
Op 9 en 10 april was ik in Hechlingen voor de intermidiate cursus. Met een paar geschikte gelijkgestemde zielen olv Bert himself heerlijk twee dagen gewerkt aan de off road skills. Prima sfeer (ook โ€˜s avonds) en veel bijgeleerd. โ€œHoogtepuntโ€ vond ik het bedwingen van โ€œ de wandโ€. Op foto of filmpje niets om je druk over te maken, als je er voor staat voelt het anders. Maar uiteindelijk geen probleem door de goede opbouw van de cursus.
Dank allemaal, maar in de eerste plaats Bert, voor de fijne training. Hopelijk tot een volgende.
Groet, Rob
Leon Roerink Leon Roerink uit Losser schreef op 27 maart 2022 om 19:26
In Maart 2022 heb ik de intermediate training in Hechlingen gevolgd. Door omstandigheden hadden wij een instructeur van het park zelf, deze deed het zeer professioneel en met een lach. Heb tijdens deze 2 mooie dagen veel geleerd om te rijden op rotsachtig en gravel ondergrond. Zal het geleerde zeker gebruiken tijdens mijn ATT.
Guus Derks Guus Derks uit Culemborg schreef op 5 november 2021 om 16:30
In oktober de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Een mooie zeer leerzame cursus onder leiding van Werner Hollander.
Hechlingen is een prachtig park met veel mogelijkheden tot oefening. Maar ook zijn er mooie routes te rijden via wegen en paadjes.
Ik wil Werner nogmaals hartelijk danken, ook voor de goede zorg en nazorg, nadat ik tijdens de training was gevallen.
Joop Vernooij Joop Vernooij uit Culemborg schreef op 24 oktober 2021 om 10:45
Op 19 en 20 oktober voor de tweede keer de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Wat wat dat weer een geweldige ervaring. Door de zeer professionele uitleg van Werner weer veel bijgeleerd over wat ik wel en niet moet doen.
Hij vertelt je hoe maar waarom je zo moet handelen. Na de uitleg veel rijden door het park om het geleerde in praktijk te brengen.Wat een mooi park. Lekker hotel in een monumentaal stadje met top eten erbij.
Zodra het kan voor mij de Hechlingen Advanced en de Furstennau intermediate training.
Bedankt Werner ?
Wendy van Antwerpen Wendy van Antwerpen uit Boxmeer schreef op 22 oktober 2021 om 20:14
Eind oktober de 2 daagse intermediate training kunnen volgen. Onder de deskundige leiding van Werner die mij in (voor mij) kleinere (op)stappen iedere keer snel naar een steeds hoger niveau heeft kunnen brengen. Ik had aan het begin van de cursus niet kunnen bedenken wat ik allemaal heb bereikt en gedaan! Ontzettend bedankt, ik heb zo genoten.
Erwin Erwin uit Amsterdam schreef op 8 oktober 2021 om 15:12
Onlangs in oktober de Hechlingen Advanced Enduro cursus mogen volgen. onder de goede en professionele begeleiding van Bert. Een prachtige 2
daagse cursus in een mooie setting met goede motoren en een prachtig oefen terrein. Bert bedankt voor de top begeleiding. Een goede basis voor toekomstige avonturen.
Eduard Eduard schreef op 27 september 2021 om 22:21
Op 25 en 26 september o.l.v. Bert deelgenomen aan de intermediate training op het BMW Enduropark in Hechlingen. Wat een fantastische ervaring! Dankzij de training in Nederland konden we na een korte herhaling van de basics al snel door naar de nieuwe oefeningen. En dat kan volop in de oude steengroeve. Prachtige plek, uitdagend, maar onder de bezielende leiding van Bert prima te doen. Hier en daar een krasje op de motor of een deukje in een ego, maar vooral een top weekend. Goed georganiseerd, uitstekende motoren, leuke club, fantastische omgeving.
Frank Verveer Frank Verveer uit Houten schreef op 27 september 2021 om 21:41
25 en 26 september de enduro training in Hechlingen gevolgd bij instructeur Bert.
Was zwaar, warm maar ontzettend leerzaam en leuk. Fijne training van Bert gehad die geen moment zijn geduld verloor en ons vol overgave instructies bleef geven en daar waar nodig hielp bij het opstaan na het "afstappen".. Smaakt naar meer...!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray schreef op 2 augustus 2021 om 15:30
Hechlingen Intermediate 22-23 juli,
2 geweldige dagen! Ten eerste een fijn hotel met de verwachte Duitse gastvrijheid.
De eerste avond zitten er 7 individuen die zich aan elkaar voorstellen, na de eerste dag onder inspirerende begeleiding van Werner, zit er de volgende avond een team motorrijders die vertellen over hun ervaringen en wat ze geleerd hebben. De tweede dag stap je weer op de BMW R1250 als of je nooit wat anders hebt gedaan, even opwarmen en hoppa die steile hellingen op en af, wat rondjes door het park en de buiten rit in de prachtige omgeving. En zo is het voorbij! Beste teamleden bedankt voor de gezelligheid en BERRT team (vooral Werner) bedankt voor de organisatie en begeleiding, tot de volgende keer.
walter den uijl walter den uijl uit Gouda schreef op 1 augustus 2021 om 13:30
De Hechlingen intermediate training was heel leerzaam om te doen. De uitleg van Werner was duidelijk en hielp je naar een hoger niveau ,hiermee hebben we heuvels beklommen waar je de eerste dag van dacht dat is link.
Met de juiste uitleg en techniek rijd je deze met veel plezier omhoog.
Verder was het een mooi terrein met vele paden en obstakels.
Wanneer je het soms leuk vind om van het asfalt te gaan is dit zeker een leuke enduro cursus om te volgen.
Bertt bedankt voor de mogelijkheid ???
Vincent Vincent uit ROTTERDAM schreef op 30 juli 2021 om 12:39
De Hechlingen intermediate training was heel leuk om te doen. De opbouw van de verschillende technieken en het daarna meteen in het park uitproberen werkt heel goed. Bij aankomst keek ik toch wel een beetje op naar de verschillende hellingen, maar de dag daarna rijd je er met plezier en vertrouwen op en af. Ook het rijden over losse stenen voelt al snel heel vertrouwd. In het park zijn veel verschillende paadjes en obstakels, zodat je er uren achter elkaar kunt rondrijden zonder je te vervelen. Het is ook leuk om met een groep zo intensief bezig te zijn. De rust en tegelijkertijd het enthousiasme van Werner zorgt ervoor dat je je grenzen aan het verleggen bent, zonder dat je het meteen doorhebt ๐Ÿ™‚
Jan Jan uit Ede schreef op 28 juli 2021 om 23:01
Hechlingen training 24 & 25 juli
Een echte aanrader voor elke zandhapper of gravelrijder asfalttijger.
Waarom ?
Omdat je door de leden van het Team van Berrt, in dit weekend door onze topinstructeur Werner, op een geweldige manier wordt begeleidt. Met als resultaat dat je die BMW GS van 260 kilo (!) op de 2e dag vol zelfvertrouwen beheerst over gravel, stenen, single tracks en 45% hellingen kunt sturen.
Door de ontspannen sfeer met een stel prettige motortrainingsmaatjes om je heen, was het een fantastisch mooie ervaring.?

Team Berrt bedankt !

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
116 berichten.
Koen Koen uit Rotterdam schreef op 8 oktober 2021 om 12:49
Noorwegen 2021 was weer een top ervaring!
Deze keer voornamelijk goed weer met een enkel moment voor de regenjasโ€ฆ. Maar die was toch wel nodig om de regelmatig opvliegende modderstroom op mijn Custom BMW enduro te kanaliseren.?.
Mooie routes en accomodaties. Zeer gevarieerd gezelschap maar allemaal voldoende getraind om lekker door te gaan over de uitdagende trajecten.
Begeleiding door Berrt , Peter en. Elving was bijzonder relaxed en professioneel.
Inmiddels zijn de Berrt reizen een vaker terugkerend fenomeen in de jaarplannen van ons illustere gezelschap offroaders dat we niet meer gaan schrappen. Nu alleen nog maar hopen dat de wereld de COVID verschijnselen de baas kan worden, dan zijn ook exotische bestemmingen in Verre werelddelen weer mogelijk.
Team Berrt , dank en complimenten voor de organisatie en aanpak
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 23 september 2021 om 09:32
Over de off road reis in Noorwegen: wat een avontuur. Geweldig land, mooie natuur, leuke mederijders, mooie routes met soms zeer uitdagende passages, wat verslavend zeg, dit smaakt naar meer ? !!
De reis was perfect georganiseerd. De bij Berrt gehuurde motor stond volledig uitgerust klaar bij het vertrekpunt, goede briefings, de gidsen zijn zeer bekwaam en behulpzaam, de overnachtingen perfect geregeld (met soms zeer mooie accommodaties en dat is wel lekker hoor na een lange dag zwoegen), van een lekkere lunch tot een worstje op het vuur, uitdagende ritten afgewisseld met korte pauzes voor foto's en sterke verhalen, het was genieten ten top.
Fantastisch gedaan, het was werkelijk een voorrecht om dit te mogen meemaken !
Michiel de Ruijter Michiel de Ruijter uit Vianen schreef op 14 september 2021 om 15:12
Prachtige week in Italiรซ bij de Alps Tourist Trophy. Perfect georganiseerd door het ATT team en prima begeleid door Berrt. Werner, Ico, Erwin en Wessel bedankt voor de goede service voor, tijdens en na de ritten.
Prachtige offroad ritten door de Italiaanse Alpen, Uitdagend voor de zware allroads maar gaande weg steeds beter te rijden. Ontzettend leuke groep die elkaar tijdens en na het rijden hielp, ondersteunde en erg veel lol hebben gemaakt.
Bedankt iedereen, tot een volgende reis.
Bert Bert uit Beuningen schreef op 12 september 2021 om 12:49
Terug van een week Alps tourist trophy waar het rijden spectaculair en intensief is. Een goed organisatie met mooie en uitdagende routes welke je naar de mooiste plekken in de Italiaanse en Franse alpen brengt. Na een lange dag op de motor kun je genieten van de prima ondersteuning verzorgd door Team BERRT. Binnenkomen en zowel de motor als jezelf krijgen de nodige aandacht en ondersteuning om de volgende ochtend weer fris aan de start te staan. Ik heb genoten van dit avontuur en zal echte even moeten zoeken om weer plezier te krijgen in het off road rijden in Nederland. Maar ook dit laatste komt goed maar eerst nagenieten van de mooie herinneringen de foto's en filmpjes. Andere deelnemers wil ik bedanken voor de tips, ondersteuning onderweg en de gezelligheid en Team Berrt voor de geweldige voorbereiding en ondersteuning van deze fantastische week.
Leon roerink Leon roerink uit Losser schreef op 8 september 2021 om 21:48
Ik heb meegedaan met de ATT 2021. De organisatie van de ATT heeft er mooie en uitdagende routes van gemaakt voor ons om te rijden. Dankzij de offroad trainingen van Berrt zijn deze routes goed te doen. En zelfs tijdens deze trophy had Werner nog tijd voor tips en trics om aan je skills op de motor te werken.
De Berrt organisatie wil ik bedanken voor de goede ondersteuning en logistiek tijdens deze rally. Ik heb zeer genoten van deze week en van de gezelligheid van de mede rally rijders.
Tot volgende keer.
Herman Wagter Herman Wagter uit Wijchen schreef op 4 september 2021 om 12:23
De Alps Tourist Trophy is geweldig om mee te maken en te rijden: de goede service van het BERRT-team is daaromheen wel een heel erg fijne luxe. Terugkomern in het bivak, waar hapjes, drankjes, en reparatiehulp klaarstaan is heel prettig, onderweg steun en hulp net zozeer.
Wat een uitdagende routes, vergezichten en hellingen: steen, grint, gravel, bospaden, haarspeldbochten, keien, noem maar op, in allerlei combinaties en moeilijkheidsgraden, van 8 tot minstens 17 u stevig doorrijden. En dan nog navigeren van waypoint tot waypoint in de "special stages" .
Alle lessen uit de trainingen van Hechlingen, Furstenau en de trial training (aanrader) komen dagelijks voorbij: verbazingwekkend wat zo'n GS dan aankan, en hoe snel je niveau omhoog gaat.
Een overgetelijke ervaring, met dank aan de leuke groep en het BERRT team.
Henk Taekema Henk Taekema uit Almere schreef op 4 augustus 2021 om 20:25
Het is alweer ruim een week geleden dat we de Battlefield Tour hebben gedaan. Wat een ervaring! Voor mij de eerste reis met Berrt en dat is zeer goed bevallen. Prachtige omgeving om in te rijden en mooie, afwisselende en uitdagende tracks. Soms glibberen en glijden, dan weer over rotsachtige ondergrond of gras en door het bos.
Zoals we gewend zijn van Berrt was de verzorging op en top, waarvoor dank.
Tot over een maand in Noorwegen!

Groet Henk
John van der Wens John van der Wens uit Oud Alblas schreef op 27 juli 2021 om 12:19
hallo lezer,
ik heb net de Battletour 2021 als primeur mee mogen maken in noord Frankrijk.
Wat een fantastische omgeving met een indrukwekkende natuur en relatief weinig tourisme.
Veel uitdagingen hebben we ervaren die vergelijkbaar zijn met de ervaringen opgedaan in Furstenau.
Alles was perfect verzorgd en een fijn verblijf gehad in het hotel wat Berrt geregeld heeft.
Uitstekende kamers die voor Frankrijk ongewoon schoon waren.
Zeker voor mij voor herhaling vatbaar.
Raymond Raymond uit Rijen schreef op 25 juli 2021 om 18:16
Net terug van de BATTLEFIELD TOUR FRANKRIJK 2021; het waren fantastische rijdagen met de nodige afwisseling en uitdagingen (dit niet in de laatste plaats door recente overstromingen). Zo rij je het ene uur in een grote stofwolk op een gravel pad, het volgende uur glij je door de modder van een (al jaren niet meer gebruikt?) bospad, om het uur daarna (nog net) over de naastgelegen zonnebloemen in het veld heen te kunnen kijken.
Ook de accommodatie op de uitvalbasis was goed en van alle gemakken voorzien, incl. het beladen van je motor voor de deur van je kamer!
Al met al smaakt dit naar meer interesse in de wat minder toeristische gebieden binnen Europa. Zeker ook omdat ik zie dat er in Nederland steeds meer verbod bordjes bijkomen en daarmee steeds minder mogelijkheden voor mooie uitdagende tochten op onverharde wegen.

M.v.g., Raymond
Huib Stoel Huib Stoel uit Ede schreef op 14 maart 2020 om 14:21
### NIEUW ZEELAND && OFF-ROAD motorrijden ### Hoe gaaf is dat ๐Ÿ™‚

Ik was er bij februari jl en ik ben aangenaam verrast hoe de organisatie van de GS Trophy zo'n FANTASTISCHE tocht en GOEDE hospitality heeft weten neer te zetten.
De hele reis was echt een waar genot, zowel nationaal(TEAM BERRT) als internationaal nieuwe contacten opgedaan.
Team BERRT zat offroad op niveau en zelfs bij het vorderen van de week verrastte men elkaar door eigen grenzen te verleggen, hoe mooi is dat ๐Ÿ™‚

De Basis & Intermediate trainingen bij BERRT waren mijn voorbereidingen en door meters te hebben gemaakt op de TET en Ijsland(2019) merk je dat ieder onderdeel uit deze trainingen een must is in de praktijk, zo ook in Nieuw Zeeland(2020) ^^

Persoonlijk verleg ik graag mijn grenzen verder in het mulle zand waar een advanced training Furstenau weer uitkomst in kan bieden.

Bij BERRT weten ze haarfijn jouw grenzen te verleggen, zowel in de trainingen als een Off-Road motorreis. Hartelijk dank voor de instructies Werner.

Groet,
Huib Stoel
Erwin van Beek Erwin van Beek uit Capelle aan den IJssel schreef op 13 maart 2020 om 15:24
Ik ben nu bijna 2 weken terug uit Nieuw Zeeland van de door Berrt georganiseerde FTT 2020. dagelijks voel ik de waanzinnige gravel wegen nog in mijn systeem, dit gecombineerd met een heerlijke temperatuur en toffe groep mensen en dito begeleiding maken dat ik zodra er weer een mooie reis beschikbaar wordt deze direct zal boeken. het is een heerlijk gevoel dat ik mijn complete All Road opleiding bij Berrt gevolgd heb, dit heeft ervoor gezorgd dat ik zonder problemen alle dagen vol heb kunnen genieten.
Ronnie Ronnie uit Oudewater schreef op 12 maart 2020 om 19:56
Idd we zijn weer terug van de FTT New Zealand.
Wederom ook mij tweede keer en wederom alles goed geregeld.
Het blijft elke keer weer een ervaring zoiets. Onbezorgd rijden door de juiste trainingen bij Berrt.
Weer hoop geleerd en hoop plezier gehad en toffe mensen ontmoet.
Eens kijken waar we over 2 jaar naar toegaan.
Sjaak Oudakker Sjaak Oudakker uit Giessenburg schreef op 10 maart 2020 om 09:25
Goedemorgen allen, net terug van mijn 2e FFT, dit keer in Nieuw Zeeland, perfecte reis mede dankzij diverse trainingen bij Berrt. Werner heeft ons zelf begeleid en de meeste van ons opgeleid voor deze reis. Van A tot Z was het super, vooral de reis en de wegen ( al dan niet gravel en strand ) was uitdagend, goed verzorgd en mooie motoren. Bij de volgende FFT ben ik er weer bij
Michiel de Ruijter Michiel de Ruijter uit VIANEN schreef op 6 november 2019 om 11:09
Marokko Atlantik 2019 was fantastisch. Wat een mooi motorland. Goed georganiseerd met een top team. Echt een andere wereld(deel). Grote variatie in wegen en moeilijkheid, van zand tot asfalt, stenen en keien, vlak en stijl, top?. Bedankt Werner, Christian en Bibo.
Adri Adri uit Leiden schreef op 28 september 2019 om 14:10
Van 15 t/m 22 september '19 heb ik 8 dagen genoten en nog meer genoten van de Noorwegen Allroadreis. Na de intermediate en advanced training in Hechlingen was deze reis de kroon op de tijdens deze trainingen opgedane ervaringen. De 1e ochtend wat oefeningen om te " ontroesten" en in de middag de 1e echte offroad rit. Een mooie opbouw en start voor de komende dagen. Onder de begeleiding van de immer jonge en enthousiaste Elving was elke dag een feestje. Acht dagen door Noorwegen over gravel, zand, sneeuw met regen, zon en temperaturen van +20 tot -2 elke dag een verassing. Een uniek avontuur met prachtige overnachtingsadressen en goed tot uitstekend eten, dit smaakt naar meer !!! Bert en Elving bedankt voor jullie geduld, uitleg, kennis, foto's en enthousiasme. Takk for alle gode minner !!
Michael Michael uit Oirschot schreef op 25 september 2019 om 22:26
Gisteren thuis gekomen na een week offroad door Noorwegen. In รฉรฉn woord: geweldig! Zo moet een allroad avontuur zijn. Leuke groep, prachtige routes en alles er omheen super geregeld. Bert en Elvin, dankjewel!
Maarthen Maarthen uit Laren schreef op 25 september 2019 om 20:52
Net terug van DE Noorwegen reis. Wat een lol. Heerlijk in alles, van verschillende ondergronden, het weer, doorwadingen tot de onderkomens en het eten. De groep is super. De gidsen Bert en Elving zijn toppers, het omgaan met onverwachte omstandigheden en de alternatieven super! Nu op zoek naar een nieuw avontuur.........?
Herman Herman uit Wychen schreef op 25 september 2019 om 19:29
Net terug uit Noorwegen en ik krijg de grote grijns niet van mijn gezicht.
Naast alle mooie vergezichten, bijzondere locaties en wegen, de goede leiding (om te beginnen met een ochtendje opfriscursus basisvaardigheden van Hechlingen of Furstenau) blijft de enorme fun-factor het meest hangen.
Alle soorten ondergrond en wegen kwamen we tegen, tot en met een per-ongeluk-cursus "hoe rijd ik 4 km heen en terug in een spoor van een 4x4 in een dikke sneeuwlaag?", of ploegen door struiken op een miniscuul paadje in het groen.
Ongelooflijk wat een steile leercurve je zo doormaakt, met goede tips en deskundige leiding. En rijden op gravelwegen was dan voor mij de grote ontdekking. Elving Solli, de Noorse gids gaf daarop in ons groepje het voorbeeld, uit de bocht met gas erbij zodat je met vermogen bijstuurt (en de stenen onder je achterband wegschieten.).
Rustig aan oefenen en opbouwen, voelen dat kwispelen betekent dat de motor blij is...en wat is dat leuk!
In alle opzichten een aanrader.

Groeten van Herman
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 25 september 2019 om 18:13
Net terug van de Noorwegenreis. Wat een gaaf avontuur in een prachtig land met waanzinnige natuur. Echt een aanrader voor GS rijders. Wat een speeltuin. Reis was van A tot Z top geregeld. Overnachtingen op verschillende locaties, de รฉรฉn nog mooier dan de ander. En na een dagje spelen stond er ook iedere avond een klasse maaltijd voor je klaar. Een echte aanrader deze Noorwegen reis. Nu op zoek naar een volgend avontuur.
Onno Stutterheim Onno Stutterheim uit Sassenheim schreef op 25 september 2019 om 16:26
Noorwegen off road 2019 zit er nu twee dagen op.
De basis cursus in Nederland en twee keer Hechlingen hebben hun waarden meer dan bewezen. Die zijn de basis geweest voor een topweek!
Leuke/gezellige groep, perfecte slaap locaties, goed eten en werkelijke een geweldige route!!
Bert en mijn Zweedse gids Elvin, takk!

Print Friendly, PDF & Email