Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1389 berichten.
Tom Tom uit Zeist schreef op 2 oktober 2023 om 12:23
Leuke, goedgevulde dag.
Heldere uitleg om je leven een stuk makkelijker te maken op een zware motor.
Veel tips die nu nog vanzelf moeten gaan... nog wat te oefenen ๐Ÿ™‚
Het weer zat lekker mee en eindigde in een mooi stuk regen met wat grote plassen. Grote glimlach in de helm ๐Ÿ˜€
Wie weet tot de volgende keer.
stanley eijkenboom stanley eijkenboom uit Duiven schreef op 30 september 2023 om 19:32
Werner,

Bedankt voor deze ontzettend leerzame training.
Veel tips gekregen van wat je houding op de motor doet en wat resulteert in meer vertrouwen op verschillende ondergronden.
Nogmaals bedankt en voor iedereen aan te raden.
Huub Ressing Huub Ressing uit Doetinchem schreef op 29 september 2023 om 20:49
Wat een enorm leerzame en leuke dag. Met een kleinere club (5 pers.) krijg je voldoende aandacht en voelt het bijna als een prive les. Een mooie combinatie van theorie en praktijk met als resultaat een heerlijke tocht waarbij alle geleerde technieken heel goed van pas komen. Wat mij betreft een mรฉรฉr dan geslaagde cursusdag!
Johan Johan uit Druten schreef op 28 september 2023 om 22:24
Woensdag 28 september 2023

Vandaag een topdag gehad. Het weer was geweldig. Het was een zeer leerzame dag waarbij mijn voertuig beheersing een flinke upgrade heeft gekregen. Die ga ik regelmatig nog oefenen om ze beter onder controle ga krijgen.
De uitleg was duidelijk en klaar.
Iedere motorrijder kan ik deze cursus zeer aanbevelen.
Arn Arn uit AMERSFOORT schreef op 28 september 2023 om 17:36
Goede heldere trainingsdag. Veel geleerd!
Fijne bejegening en alle randvoorwaarden dik in orde.
Dankjewel.
Bas Hulshof Bas Hulshof schreef op 22 september 2023 om 17:30
Hallo Erik,

Wat een topdag heb ik gehad. We zijn een week verder en ik loop nog met een smile op mijn gezicht.
Je gaf superheldere instructies, waarschuwde voor de gevaren maar gaf ook vertrouwen. Dat maakte voor mij dat ik mijn vaardigheidsgrenzen kon opzoeken. En deze grenzen heb ik kunnen verleggen. Wat heb ik veel geleerd in 1 dag.
Dank je wel voor de gave dag en graag tot ziens.

Hartelijke groet
Bas Hulshof
Leon van Belle Leon van Belle uit Aerdt schreef op 21 september 2023 om 21:10
Beste Eric,
Afgelopen zaterdag een topdag gehad. Het beheersen van een zware GS op het veld vond ik al een prima leerproces. Je durft tot je uiterste kunnen te gaan, en dus ook platleggen. Het middagprogramma was prima. Het geleerde toepassen op de bospaden en mountainbike routes ik vond het zeer leerzaam en Erik is een top instructeur. Schat goed in wat je kan en legt de lat dan net buiten je comfortzone. Aanrader.
Martijn Westerink Martijn Westerink uit Harderwijk schreef op 19 september 2023 om 22:31
Dankjewel Eric. Zelden een instructeur gehad die zo'n plezier had in zijn werk. Ik heb een boel geleerd en vond het ontzettend leuk om te doen. Er zat een goede opbouw in het programma al was ik dat gepiel op het grasveld snel zat๐Ÿ˜œ Nogmaals dank en tot de volgende!
kasper Elferink kasper Elferink uit Velen (Duitsland) schreef op 17 september 2023 om 12:04
Gisteren, 16.9.2023 een basic kursus gevolgd met mijn 2 beste vrienden, als verjaardag cadeau voor mijn 50e. Ik rij zelf een lichte enduro motor(V strom 650) maar nog niet veel off the road gereden aangezien ik te bang was met de machine te vallen en alles kapot te krijgen wat mij 1 keer gebeurt is. Dag begon rustig maar pittig op een gras veld onder de bezielende begeleiding van Eric. Geweldig enthousiaste vent die het geweldig en met veel passie kan overbrengen. Plezier stond op de voorgrond. Daarna het geleerde toegepast in een bosje, tussendoor een goed verzorgde lunch. Gelijk weer aan de bak door zandpaden te rijden en de skills die daarbij horen. Voor mij belangrijk aangezien ik bij mij in de buurt, Winterswijk ook veel zandpaden heb. het laatste gedeelte bestond uit een rit waarin alles aanbod kwam en alle skills gevraagd werden. Moe en ik persoonlijk met veel kramp in mijn handen veilig en met een zeer goed gevoel weer op het begin punt aangekomen. Berrt en met name Eric en mijn mede rijders hartelijk dank voor een geweldige dag en met Bas en Vincent al besproken dat we de vervolg cursus waarschijnlijk volgend jaar ook gaan doen. Groetjes Kasper
Vincent Vincent uit Enschede schreef op 17 september 2023 om 07:15
Top dag gehad onder leiding van Erik. Een instructeur die weet waar hij over praat. Goeie duidelijke uitleg en daarna aan de slag. Mooie routes en veel plezier gemaakt.
Koen Koen uit Zwolle schreef op 16 september 2023 om 16:39
Superleuke dag op de Allroad Basic training. Peter is een goede instructeur, duidelijke uitleg met technische onderbouwing!

Cursus heeft alle basic skills getackled en er is ook duidelijk uitgelegd welke mods je aan de motor moet/kunt doen om het zwaardere allroad werk te tacklen.

Gereden op een Suzuki V-strom DL-650 met normale wegbanden en buiten de carterbescherming geen echte upgrades. Was goed te doen, en ik weet nu welke upgrades belangrijk zijn om wel te doen.

Heel erg bedankt voor de leuke dag!
Frank Frank uit Amersfoort schreef op 14 september 2023 om 15:02
Wat een mooie dag! Nu na drie dagen is de spierpijn bijna weg. Wat hebben we hard gewerkt. Ontzettend veel geleerd over ondergronden, houding, remmen, instellingen van de motor. Ontzettend goede begeleiding van instructeur Erik en heel fijn dat de groep met vijf deelnemers lekker compact was. Van gras naar bos naar zand, door greppels, over heuvels en boomstammen, alles kwam voorbij. Een mooie gevarieerde rit. Met een mooie balans tussen instructie en samen oefenen. Een ontzettende aanrader om je motor beter onder controle te hebben, in verschillende terreinen de wielen onder te houden en gewoon een ontzettend leuke dag!
Ed Ed uit Amersfoort schreef op 14 september 2023 om 06:17
Een duidelijke uitleg, een voorbeeld van Werner en daarna zelf doen. Bochten, greppeltjes, geultjes, zand, water, remmen, staan op de pedalen en het gebruik van je eigen lichaam. Het kwam allemaal voorbij. Door het zelf doen en door de feedback veel geleerd. Nu blijven oefenen. BERRT: bedankt voor de organisatie, Camping Molnhofte: bedankt voor de gastvrijheid, koffie en een heerlijke lunch. Werner: super bedankt! Mede cursisten: bedankt en heel veel succes! Tot de volgende keer!
Hns Hns uit Lunteren schreef op 12 september 2023 om 12:23
11-9 een topdag Allroad basic training met instructeur Erik. Van begin tot einde leuk, gezellig en vooral leerzaam. Tijdens de eerste oefeningen op het grasveld gutste het zweet uit alle poriรซn. Na een goede lunch hebben we op een bosparcours onze lesstof nog verder kunnen toepassen. Erg leuk was het mulle zand rijden! Ik kom zeker nog eens terug voor een dag met modder ๐Ÿ˜ƒ Nogmaals bedankt Erik en medecursisten voor het lachen.
Gerben Gerben uit Leimuiden schreef op 10 september 2023 om 20:23
30 augustus de basistraining gevolgd. Instructeur Peter. Ondanks de regen een hele gave dag gehad en aan het einde van de dag meer zelf gedaan dan ik vooraf had gedurft. Top training, leuke groep ik kom zeker nog eens. ๐Ÿ˜ƒ
Rene Rene uit Lemmer schreef op 6 september 2023 om 07:54
Beste Erik,

Wat een prachtige dag was het. Heel veel geleerd met een ervaren groep mannen.
Ik ga begin oktober in Nepal rijden en kan deze ervaring daar mooi in meenemen.
Tot ziens
Robin van Leeuwen Robin van Leeuwen uit Zuidscharwoude schreef op 1 september 2023 om 18:48
Ik heb bij Peter de basis training gedaan.
Ik gebruikte mijn eigen te mooie motor hiervoor. Daardoor misschien nog spannender.
Super leerzaam en leuk. Ik ga met mijn vrouw gauw nog een. (Nemen we wel huurmotoren)

๐Ÿ‘
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 23 augustus 2023 om 22:03
21 aug. de allroad intermediate training gedaan met Erik als instructeur. We waren maar met 4 rijders, dus maximale aandacht ! Het was een top dag; mooi weer, gezellige groep, leerzaam en een uitstekende instructeur ! Erik leerde ons nieuwe off road technieken en gaf ons daarbij leuke uitdagingen onder verschillende condities. Soms best ook wel spannend, we hebben de grenzen van ons kunnen weer wat verder gelegd !
Lucien Wagterveld Lucien Wagterveld uit Berkel en Rodenrijs schreef op 22 augustus 2023 om 08:45
Een fantastische dag gehad onder bezielende leiding van Werner op 28 augustus jl.
In korte tijd heel veel bijgeleerd op een leuke, interactieve manier. Daarnaast was de groep ook heel leuk om samen mee te leren. De informatie was heel persoonlijk gericht en daardoor extra waardevol. Absoluut nog een keer voor herhaling vatbaar, voordat ik me aan een vervolg waag. Samenvattend, ik kom aan het begin van het seizoen volgend jaar zeker nog minimaal 1 keer terug. Hartelijk bedankt!
Marka Marka uit Den Helder schreef op 19 augustus 2023 om 18:56
Weer ontzettend veel geleerd op deze fantastische dag! Werner geeft bij elk onderdeel duidelijk uitleg over โ€˜hoeโ€™ en vooral ook โ€˜waaromโ€™. Inspanning in een ontspannen sfeer waarbij veiligheid en plezier belangrijk zijn. Voor mij komt er zeker een vervolg bij Berrt!

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
209 berichten.
Johan H.Amptmeijer Johan H.Amptmeijer uit Apeldoorn schreef op 20 april 2022 om 17:30
OP 9 en 10 april de intermediate training gevolgd van BERRT Allroad motorreizen en trainingen in Hechlingen. De groep was supergezellig en gevarieerd, wel lelijke mannen allemaal. Altijd leuk om andere rijders te ontmoeten en te zien rijden, allemaal wel ervaring op een of andere wijze vergaard, maar nu toch meer en meer voor het echie, allemaal leergierig! Maar bij sommigen zit het gewoon in het bloed, erg leuk om te zien! Ik rij af en aan sinds mijn 15e. Mijn liefde ging altijd naar motorcross, off-road, maar ook enduro en later rallys. Ik heb zelf diverse rallys gereden, vele roadbookritten in o.a. Italie, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Marokko, Roemenie. Maar dat zegt allemaal niks! Leren doe je altijd.. fouten maken ook, of vooral! Tijdens de cursus kom je weer met de voeten op de grond (of in de lucht)...man wat moet je toch weer veel afleren. Hier komt het op techniek en motorbeheersing aan! Technisch rijden! Bert gaf de training en is daar, net als de collega's bij BERRT, zeer bedreven in, zonder op routine te draaien. Hij kijkt naar de groep, tast af en springt daar op in. Fouten maken mag...maar luister en leer. Dat heb ik zeker gedaan. Geweldig om het enthousiasme te proeven bij de mannen, voor, tijdens, maar zeker na de training, iedereen wil meer rijden, reizen...Marokko!! Dat zit er even niet in begrijp ik, maar wellicht toch binnenkort bij BERRT. Ik heb genoten van het gezelschap, de sfeer, de leermomenten, de oeps-momenten, kortom een aanrader om weer een niveau op te schuiven. Je bent nooit te oud of een te goede rijder om welke training dan ook te volgen of reis te maken bij BERRT, DOEN!!
Roel van Duren Roel van Duren uit Simpelveld schreef op 16 april 2022 om 21:02
Na lang verheugen was het weekend daar: 9 en 10 april de Hechlingen Intermediate training gevolgd. Op vrijdagavond een warm welkomst en gezellig diner, de ochtend erna echt van start. Bij aankomst op het Enduropark direct zo blij als een kind in een snoepwinkel: wat een walhalla met motoren en een top terrein!
Beide dagen waren heel erg leerzaam, gezellig en hebben mijn off road enthousiasme verder ontwikkeld. Fantastisch om te ervaren wat je binnen 2 dagen kan leren! Bert voelt erg goed aan wie welke behoefte heeft en welke tips & tricks nodig zijn om eenieder een super weekend te geven.
Bedankt allemaal! En Bert: keep up the good work!! Tot volgende keer ๐Ÿ™‚
Marc Marc uit Oude-Tonge schreef op 16 april 2022 om 10:14
Om onze vaardigheid op de motor verder aan te scherpen werd de 2-daagse Enduro Training bij โ€œEnduropark Hechlingenโ€ door onze werkgever aangeboden. Deze met beide handen aangegrepen en niet voor niets! Wat een bijzonder nuttige training onder de kundige leiding van Bert en op uitstekend materiaal. Van Bert kregen we de gelegenheid om de 1250GS maximaal te beproeven en dat is gelukt. Zeer leerzaam en vooral ook leuk om op en in de prachtige omgeving van het โ€œEnduropark Hechlingenโ€ je vaardigheden uit te breiden. Bijzonder wat er allemaal met zo'n zware boxer gedaan kan worden. Bert je hebt een mooi stuk maatwerk geleverd. Ieder op zijn eigen niveau. Echt TOP!
Gerrit Willem Westerink Gerrit Willem Westerink uit Harderwijk schreef op 15 april 2022 om 22:16
Na de basiscursus, een dagrit en de intermediate training in NL was het nu tijd voor het โ€˜echteโ€™ werk. Daarom de intermediate training in Hechlingen gedaan op 9 en 10 april. Ondanks stromende regen op de heenreis en nog wat sneeuw zelfs de volgende ochtend hebben we prachtig weer gehad. De training was onder leiding van Bert en er zat een mooie opbouw in. Weer even de basis vaardigheden oefenen en dan snel door naar de eerste heuveltjes op en af rijden. Lekker door plassen crossen en het park met zโ€™n verschillende soorten terrein verkennen. De 2e dag werden de hellingen al serieuzer, maar met de nieuw aangeleerde vaardigheden en de juiste instructies van Bert lukte dat allemaal prima. Als afsluiting nog een mooi tochtje gemaakt daar in de omgeving. Nu nog even het staand wegrijden op een helling oefenen en dan zijn we helemaal klaar voor het volgende avontuur. De sfeer in de groep was weer als vanouds gezellig en goed. Naast veel plezier ook ruimte voor een serieus gesprek. En dank jullie wel dat jullie een niet GS rijder zo fijn in de groep hebben opgenomen ๐Ÿ˜‰
Mike Mike schreef op 15 april 2022 om 21:58
Net als Rob 9 en 10 april naar Hechlingen geweest, wat een feest! Heerlijk off road paradijsje met fantastische heuveltjes, kleine en grotere wegen. Absolute aanrader!! Dank Bert en Berrt!
Groetjes Mike
Rob van Leeuwen Rob van Leeuwen uit Weert schreef op 12 april 2022 om 20:55
Op 9 en 10 april was ik in Hechlingen voor de intermidiate cursus. Met een paar geschikte gelijkgestemde zielen olv Bert himself heerlijk twee dagen gewerkt aan de off road skills. Prima sfeer (ook โ€˜s avonds) en veel bijgeleerd. โ€œHoogtepuntโ€ vond ik het bedwingen van โ€œ de wandโ€. Op foto of filmpje niets om je druk over te maken, als je er voor staat voelt het anders. Maar uiteindelijk geen probleem door de goede opbouw van de cursus.
Dank allemaal, maar in de eerste plaats Bert, voor de fijne training. Hopelijk tot een volgende.
Groet, Rob
Leon Roerink Leon Roerink uit Losser schreef op 27 maart 2022 om 19:26
In Maart 2022 heb ik de intermediate training in Hechlingen gevolgd. Door omstandigheden hadden wij een instructeur van het park zelf, deze deed het zeer professioneel en met een lach. Heb tijdens deze 2 mooie dagen veel geleerd om te rijden op rotsachtig en gravel ondergrond. Zal het geleerde zeker gebruiken tijdens mijn ATT.
Guus Derks Guus Derks uit Culemborg schreef op 5 november 2021 om 16:30
In oktober de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Een mooie zeer leerzame cursus onder leiding van Werner Hollander.
Hechlingen is een prachtig park met veel mogelijkheden tot oefening. Maar ook zijn er mooie routes te rijden via wegen en paadjes.
Ik wil Werner nogmaals hartelijk danken, ook voor de goede zorg en nazorg, nadat ik tijdens de training was gevallen.
Joop Vernooij Joop Vernooij uit Culemborg schreef op 24 oktober 2021 om 10:45
Op 19 en 20 oktober voor de tweede keer de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Wat wat dat weer een geweldige ervaring. Door de zeer professionele uitleg van Werner weer veel bijgeleerd over wat ik wel en niet moet doen.
Hij vertelt je hoe maar waarom je zo moet handelen. Na de uitleg veel rijden door het park om het geleerde in praktijk te brengen.Wat een mooi park. Lekker hotel in een monumentaal stadje met top eten erbij.
Zodra het kan voor mij de Hechlingen Advanced en de Furstennau intermediate training.
Bedankt Werner ?
Wendy van Antwerpen Wendy van Antwerpen uit Boxmeer schreef op 22 oktober 2021 om 20:14
Eind oktober de 2 daagse intermediate training kunnen volgen. Onder de deskundige leiding van Werner die mij in (voor mij) kleinere (op)stappen iedere keer snel naar een steeds hoger niveau heeft kunnen brengen. Ik had aan het begin van de cursus niet kunnen bedenken wat ik allemaal heb bereikt en gedaan! Ontzettend bedankt, ik heb zo genoten.
Erwin Erwin uit Amsterdam schreef op 8 oktober 2021 om 15:12
Onlangs in oktober de Hechlingen Advanced Enduro cursus mogen volgen. onder de goede en professionele begeleiding van Bert. Een prachtige 2
daagse cursus in een mooie setting met goede motoren en een prachtig oefen terrein. Bert bedankt voor de top begeleiding. Een goede basis voor toekomstige avonturen.
Eduard Eduard schreef op 27 september 2021 om 22:21
Op 25 en 26 september o.l.v. Bert deelgenomen aan de intermediate training op het BMW Enduropark in Hechlingen. Wat een fantastische ervaring! Dankzij de training in Nederland konden we na een korte herhaling van de basics al snel door naar de nieuwe oefeningen. En dat kan volop in de oude steengroeve. Prachtige plek, uitdagend, maar onder de bezielende leiding van Bert prima te doen. Hier en daar een krasje op de motor of een deukje in een ego, maar vooral een top weekend. Goed georganiseerd, uitstekende motoren, leuke club, fantastische omgeving.
Frank Verveer Frank Verveer uit Houten schreef op 27 september 2021 om 21:41
25 en 26 september de enduro training in Hechlingen gevolgd bij instructeur Bert.
Was zwaar, warm maar ontzettend leerzaam en leuk. Fijne training van Bert gehad die geen moment zijn geduld verloor en ons vol overgave instructies bleef geven en daar waar nodig hielp bij het opstaan na het "afstappen".. Smaakt naar meer...!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray schreef op 2 augustus 2021 om 15:30
Hechlingen Intermediate 22-23 juli,
2 geweldige dagen! Ten eerste een fijn hotel met de verwachte Duitse gastvrijheid.
De eerste avond zitten er 7 individuen die zich aan elkaar voorstellen, na de eerste dag onder inspirerende begeleiding van Werner, zit er de volgende avond een team motorrijders die vertellen over hun ervaringen en wat ze geleerd hebben. De tweede dag stap je weer op de BMW R1250 als of je nooit wat anders hebt gedaan, even opwarmen en hoppa die steile hellingen op en af, wat rondjes door het park en de buiten rit in de prachtige omgeving. En zo is het voorbij! Beste teamleden bedankt voor de gezelligheid en BERRT team (vooral Werner) bedankt voor de organisatie en begeleiding, tot de volgende keer.
walter den uijl walter den uijl uit Gouda schreef op 1 augustus 2021 om 13:30
De Hechlingen intermediate training was heel leerzaam om te doen. De uitleg van Werner was duidelijk en hielp je naar een hoger niveau ,hiermee hebben we heuvels beklommen waar je de eerste dag van dacht dat is link.
Met de juiste uitleg en techniek rijd je deze met veel plezier omhoog.
Verder was het een mooi terrein met vele paden en obstakels.
Wanneer je het soms leuk vind om van het asfalt te gaan is dit zeker een leuke enduro cursus om te volgen.
Bertt bedankt voor de mogelijkheid ???
Vincent Vincent uit ROTTERDAM schreef op 30 juli 2021 om 12:39
De Hechlingen intermediate training was heel leuk om te doen. De opbouw van de verschillende technieken en het daarna meteen in het park uitproberen werkt heel goed. Bij aankomst keek ik toch wel een beetje op naar de verschillende hellingen, maar de dag daarna rijd je er met plezier en vertrouwen op en af. Ook het rijden over losse stenen voelt al snel heel vertrouwd. In het park zijn veel verschillende paadjes en obstakels, zodat je er uren achter elkaar kunt rondrijden zonder je te vervelen. Het is ook leuk om met een groep zo intensief bezig te zijn. De rust en tegelijkertijd het enthousiasme van Werner zorgt ervoor dat je je grenzen aan het verleggen bent, zonder dat je het meteen doorhebt ๐Ÿ™‚
Jan Jan uit Ede schreef op 28 juli 2021 om 23:01
Hechlingen training 24 & 25 juli
Een echte aanrader voor elke zandhapper of gravelrijder asfalttijger.
Waarom ?
Omdat je door de leden van het Team van Berrt, in dit weekend door onze topinstructeur Werner, op een geweldige manier wordt begeleidt. Met als resultaat dat je die BMW GS van 260 kilo (!) op de 2e dag vol zelfvertrouwen beheerst over gravel, stenen, single tracks en 45% hellingen kunt sturen.
Door de ontspannen sfeer met een stel prettige motortrainingsmaatjes om je heen, was het een fantastisch mooie ervaring.?

Team Berrt bedankt !
Fokko Fokko uit Bontebok schreef op 28 juli 2021 om 12:10
De geplande en twee keer uitgestelde training in Hechlingen is afgelopen weekend eindelijk gevolgd. Voor we vertrokken naar Hechlingen gooide Covid-19 bijna weer roet in het eten door Nederland naar rood te laten verkleuren. Wel afgereisd en ingeboekt in het mooie hotel.
De dag daarop naar het enduropark, mooi terrein om de komende twee dagen te spelen.
Werner heeft ons spelenderwijs door het hele park geleid en met de nodige oefeningen onderweg ons hindernissen laten nemen die we allemaal bij binnenkomst als niet voor mogelijk hadden ingeschat.

Werner bedankt, deelnemers heel erg bedankt voor de gezelligheid.

Ik ga vertrouwd op naar mijn volgende uitdaging met Berrt... Noorwegen!
Jan Jan uit Nieuwegein schreef op 27 juli 2021 om 14:34
Nadat vorige jaar Covid-19 roet in de planning voor onze intermediate training gooide, was het afgelopen weekend toch zover. Dan kom je aan op het terrein en zie je de omgeving. Wauw! En denk je: de lage hellinkjes zijn waarschijnlijk voor de intermediates, en de hoge voor de advancedโ€ฆ

Op de tweede dag wordt je dan toch ( via veel tussenstappen) stilletjes aan naar de hoge/steile hellingen geleid. Prima organisatie van zowel Berrt als vanuit Enduropark-Hechlingen. Er wordt in mogelijkheden gedacht ondanks de vele Covid-beperkingen. Na 2 dagen zijn je off-road grenzen toch weer verlegd!

Met een leuke club mensen veel geleerd van Werner. Dit smaakt zeker naar meer. Nu al plannen aan het maken voor volgend jaar: Furstenau hou maar een plaats voor ons vrij!
Voorzitter Eenpersoonsmotorclub Voorzitter Eenpersoonsmotorclub uit Duiven schreef op 26 juli 2021 om 10:52
@Werner, Hechlingen Intermediate 22-23 juli, ingelaste versie ivm Corona in april. Gelukkig geen lockdown en geen touchdown. Stap voor stap leidde je ons als club naar de twee hoogtepunten : 30 km vrij off-road rijden door de landerijen en aan het einde van dag 2 alle hindernissen vloeiend achter elkaar gebreid tot 1 rit. Met een leuke club reizigers kwamen we tot ons groeps-motto "Ooit is Nooit". Ook dank aan Dirk, Jan, Roel, Erik, Maxx en Martijn. (en de dames Petra en Miranda).

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
108 berichten.
Raymond Raymond uit Rijen schreef op 25 juli 2021 om 18:16
Net terug van de BATTLEFIELD TOUR FRANKRIJK 2021; het waren fantastische rijdagen met de nodige afwisseling en uitdagingen (dit niet in de laatste plaats door recente overstromingen). Zo rij je het ene uur in een grote stofwolk op een gravel pad, het volgende uur glij je door de modder van een (al jaren niet meer gebruikt?) bospad, om het uur daarna (nog net) over de naastgelegen zonnebloemen in het veld heen te kunnen kijken.
Ook de accommodatie op de uitvalbasis was goed en van alle gemakken voorzien, incl. het beladen van je motor voor de deur van je kamer!
Al met al smaakt dit naar meer interesse in de wat minder toeristische gebieden binnen Europa. Zeker ook omdat ik zie dat er in Nederland steeds meer verbod bordjes bijkomen en daarmee steeds minder mogelijkheden voor mooie uitdagende tochten op onverharde wegen.

M.v.g., Raymond
Huib Stoel Huib Stoel uit Ede schreef op 14 maart 2020 om 14:21
### NIEUW ZEELAND && OFF-ROAD motorrijden ### Hoe gaaf is dat ๐Ÿ™‚

Ik was er bij februari jl en ik ben aangenaam verrast hoe de organisatie van de GS Trophy zo'n FANTASTISCHE tocht en GOEDE hospitality heeft weten neer te zetten.
De hele reis was echt een waar genot, zowel nationaal(TEAM BERRT) als internationaal nieuwe contacten opgedaan.
Team BERRT zat offroad op niveau en zelfs bij het vorderen van de week verrastte men elkaar door eigen grenzen te verleggen, hoe mooi is dat ๐Ÿ™‚

De Basis & Intermediate trainingen bij BERRT waren mijn voorbereidingen en door meters te hebben gemaakt op de TET en Ijsland(2019) merk je dat ieder onderdeel uit deze trainingen een must is in de praktijk, zo ook in Nieuw Zeeland(2020) ^^

Persoonlijk verleg ik graag mijn grenzen verder in het mulle zand waar een advanced training Furstenau weer uitkomst in kan bieden.

Bij BERRT weten ze haarfijn jouw grenzen te verleggen, zowel in de trainingen als een Off-Road motorreis. Hartelijk dank voor de instructies Werner.

Groet,
Huib Stoel
Erwin van Beek Erwin van Beek uit Capelle aan den IJssel schreef op 13 maart 2020 om 15:24
Ik ben nu bijna 2 weken terug uit Nieuw Zeeland van de door Berrt georganiseerde FTT 2020. dagelijks voel ik de waanzinnige gravel wegen nog in mijn systeem, dit gecombineerd met een heerlijke temperatuur en toffe groep mensen en dito begeleiding maken dat ik zodra er weer een mooie reis beschikbaar wordt deze direct zal boeken. het is een heerlijk gevoel dat ik mijn complete All Road opleiding bij Berrt gevolgd heb, dit heeft ervoor gezorgd dat ik zonder problemen alle dagen vol heb kunnen genieten.
Ronnie Ronnie uit Oudewater schreef op 12 maart 2020 om 19:56
Idd we zijn weer terug van de FTT New Zealand.
Wederom ook mij tweede keer en wederom alles goed geregeld.
Het blijft elke keer weer een ervaring zoiets. Onbezorgd rijden door de juiste trainingen bij Berrt.
Weer hoop geleerd en hoop plezier gehad en toffe mensen ontmoet.
Eens kijken waar we over 2 jaar naar toegaan.
Sjaak Oudakker Sjaak Oudakker uit Giessenburg schreef op 10 maart 2020 om 09:25
Goedemorgen allen, net terug van mijn 2e FFT, dit keer in Nieuw Zeeland, perfecte reis mede dankzij diverse trainingen bij Berrt. Werner heeft ons zelf begeleid en de meeste van ons opgeleid voor deze reis. Van A tot Z was het super, vooral de reis en de wegen ( al dan niet gravel en strand ) was uitdagend, goed verzorgd en mooie motoren. Bij de volgende FFT ben ik er weer bij
Michiel de Ruijter Michiel de Ruijter uit VIANEN schreef op 6 november 2019 om 11:09
Marokko Atlantik 2019 was fantastisch. Wat een mooi motorland. Goed georganiseerd met een top team. Echt een andere wereld(deel). Grote variatie in wegen en moeilijkheid, van zand tot asfalt, stenen en keien, vlak en stijl, top?. Bedankt Werner, Christian en Bibo.
Adri Adri uit Leiden schreef op 28 september 2019 om 14:10
Van 15 t/m 22 september '19 heb ik 8 dagen genoten en nog meer genoten van de Noorwegen Allroadreis. Na de intermediate en advanced training in Hechlingen was deze reis de kroon op de tijdens deze trainingen opgedane ervaringen. De 1e ochtend wat oefeningen om te " ontroesten" en in de middag de 1e echte offroad rit. Een mooie opbouw en start voor de komende dagen. Onder de begeleiding van de immer jonge en enthousiaste Elving was elke dag een feestje. Acht dagen door Noorwegen over gravel, zand, sneeuw met regen, zon en temperaturen van +20 tot -2 elke dag een verassing. Een uniek avontuur met prachtige overnachtingsadressen en goed tot uitstekend eten, dit smaakt naar meer !!! Bert en Elving bedankt voor jullie geduld, uitleg, kennis, foto's en enthousiasme. Takk for alle gode minner !!
Michael Michael uit Oirschot schreef op 25 september 2019 om 22:26
Gisteren thuis gekomen na een week offroad door Noorwegen. In รฉรฉn woord: geweldig! Zo moet een allroad avontuur zijn. Leuke groep, prachtige routes en alles er omheen super geregeld. Bert en Elvin, dankjewel!
Maarthen Maarthen uit Laren schreef op 25 september 2019 om 20:52
Net terug van DE Noorwegen reis. Wat een lol. Heerlijk in alles, van verschillende ondergronden, het weer, doorwadingen tot de onderkomens en het eten. De groep is super. De gidsen Bert en Elving zijn toppers, het omgaan met onverwachte omstandigheden en de alternatieven super! Nu op zoek naar een nieuw avontuur.........?
Herman Herman uit Wychen schreef op 25 september 2019 om 19:29
Net terug uit Noorwegen en ik krijg de grote grijns niet van mijn gezicht.
Naast alle mooie vergezichten, bijzondere locaties en wegen, de goede leiding (om te beginnen met een ochtendje opfriscursus basisvaardigheden van Hechlingen of Furstenau) blijft de enorme fun-factor het meest hangen.
Alle soorten ondergrond en wegen kwamen we tegen, tot en met een per-ongeluk-cursus "hoe rijd ik 4 km heen en terug in een spoor van een 4x4 in een dikke sneeuwlaag?", of ploegen door struiken op een miniscuul paadje in het groen.
Ongelooflijk wat een steile leercurve je zo doormaakt, met goede tips en deskundige leiding. En rijden op gravelwegen was dan voor mij de grote ontdekking. Elving Solli, de Noorse gids gaf daarop in ons groepje het voorbeeld, uit de bocht met gas erbij zodat je met vermogen bijstuurt (en de stenen onder je achterband wegschieten.).
Rustig aan oefenen en opbouwen, voelen dat kwispelen betekent dat de motor blij is...en wat is dat leuk!
In alle opzichten een aanrader.

Groeten van Herman
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 25 september 2019 om 18:13
Net terug van de Noorwegenreis. Wat een gaaf avontuur in een prachtig land met waanzinnige natuur. Echt een aanrader voor GS rijders. Wat een speeltuin. Reis was van A tot Z top geregeld. Overnachtingen op verschillende locaties, de รฉรฉn nog mooier dan de ander. En na een dagje spelen stond er ook iedere avond een klasse maaltijd voor je klaar. Een echte aanrader deze Noorwegen reis. Nu op zoek naar een volgend avontuur.
Onno Stutterheim Onno Stutterheim uit Sassenheim schreef op 25 september 2019 om 16:26
Noorwegen off road 2019 zit er nu twee dagen op.
De basis cursus in Nederland en twee keer Hechlingen hebben hun waarden meer dan bewezen. Die zijn de basis geweest voor een topweek!
Leuke/gezellige groep, perfecte slaap locaties, goed eten en werkelijke een geweldige route!!
Bert en mijn Zweedse gids Elvin, takk!
Karian van Roest Karian van Roest uit Culemborg schreef op 10 juli 2019 om 17:46
Nog steeds met mijn hoofd in het geweldige avontuur, herstellend van een grenzeloze uitputtingsslag waar mijn doorzettingsvermogen, skills en beheersing twee weken getest zijn. Apetrots de finish bereikt te hebben en het overgrote offroad deel gereden te hebben. Wat een kick geeft deze reis, waarbij je op de meest bijzondere en verassende plekken rijdt. Het teamgevoel met de mederijders, de support van Werner, de zorg van het Memo team en de super (gastvrije) organisatie van het Gibraltar team maakt het compleet.
Ik wil hierbij vrouwen uitdagen dit onvergetelijke avontuur aan te gaan ??
Een expres ervaring (advies tweede week) is een mooie start ?
paul krieckaert paul krieckaert uit heeze schreef op 9 juli 2019 om 21:36
Gibraltar Race 2019 zit er op. Prachtige ervaring en goed ondersteund door BERRT. De trainingen hebben zich uitbetaald!
Alex Visser Alex Visser uit Houten schreef op 9 juli 2019 om 20:21
Wat was de Gibraltar Race een geweldige ervaring! Dichterbij een Dakar ervaring kun je als amateur niet komen: het leven in een bivak, de strijd, de kameraadschap, de slijtageslag. Ge-wel-dig! Als je jezelf wilt testen, dan is dit een uitstekende manier. Ik vond het grensverleggend.
Frans Theelen Frans Theelen uit Nijkerkerveen schreef op 9 juli 2019 om 19:26
Afgelopen week de Gibraltar race meegereden. Wederom een geweldige ervaring met veel mooie offroad kilometers.
Veel van Werner en Bert geleerd over offroad- en rallyrijden in een leuke en leerzame setting. Daarnaast erg leuk om samen met Bert op twee 1150 enduro's te rijden. Levert veel leuke en positieve reacties op!!

Uiteraard compleet verzorgd met servicetruck, kok, monteur en een leuke groep.
Ik kan het iedereen aanraden!!

Tot volgend jaar (of of eerder op een andere training / event ?).
Mike Postma Mike Postma uit Culemborg schreef op 9 juli 2019 om 17:33
2019 GIBRALTAR RACE van Polen naar noord Spanje ca 6.400 km.
Off road ervaring, een trip die zijn gelijke niet kent ?
We did it again ?, werkelijk een fantastisch avontuur, heerlijk nagenieten nu?
Voor een ieder die avontuurlijk is ingesteld en persoonlijke grenzen wil verleggen een aanrader!

Werner en Bert bedankt het was weer memorabel
Hopelijk tot volgend jaar
Bart Dirkson Bart Dirkson uit Limmen schreef op 9 juli 2019 om 16:37
Gibraltar rally 2019

Even de korte versie , er zijn zoveel indrukken.
Korte omschrijving. Wat een fantastische uitdaging voor motor en bestuurder super mooie landschappen en ondergronden.
Het hele programma geregeld door team Berrt ism memo tours top / fantastisch.

Zoek op Gibraltar rally 2019 en je zult alle beelden en films zien.

Chapeau .
Bart Dirkson
Rens Rens uit Abcoude schreef op 28 april 2019 om 12:56
Wat een mooie reis (Marokko Atlas red.) en ervaring was het! Super goed geregeld en een hele mooie gezellige groep!
Heel erg bedankt allemaal!
Hopelijk tot snel! Ik heb er al mega zin in ??
Remke Bravenboer Remke Bravenboer uit Sint-Margriete schreef op 18 april 2019 om 22:28
Samen met mijn jeugdvriend Maarten op reis geweest, en een wel hele speciale verjaardag gevierd ( samen met de Duitsers Mn kaarsjes uitgeblazen ) en die dag een wereld rit gereden, wat hebben we genoten, wat een toffe groep en met Bert himself aan het roer was het plaatje helemaal rond. Marokko ( Atlas ) 2019 โ€œ prachtig om te rijden een droom voor elke GSer een landschap vol met verassingen, en waarbij iedereen wel beproefd is geweest?en Hechlingen zeker geen overbodige luxe is was.. Prachtige vergezichten, grind en keien, rivier beddingen, bergen ( hoge?) een droge strot van het stof, heerlijk eten, een zeer goede organisatie door onze Bert en Duitse vrienden, en dat is hard nodig in een land wat echt helemaal niet is georganiseerd.
Heb zeer veel geleerd deze week, veel gelachen en zeer goed geslapen ook nog even met zn alle door Marrakech geslenterd wat ook weer een hele beleving op zich was, wat een zootje?.
Door deze hele toffe week hebben we dan ook direct weer geboekt voor Bert zijn jubileum reis wat denk ik een nog groter avontuur gaat worden! Namibiรซ 2020 Manne het was me een waar genoegen om met deze reis mee te hebben gekund .
Gr, Remke

Print Friendly, PDF & Email