Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1460 berichten.
Bram Bram schreef op 25 april 2024 om 20:00
Ontzettend leuke dag gehad met Werner in de Allroad basic training. Goed opgebouwd, heldere uitleg en vooral lekker veel zelf doen met een leuke route als afsluiter van de dag.
Werner, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame dag. Top geregeld en erg gezellig! Zeker voor herhaling, opvolging, vatbaar
Jan Biemans Jan Biemans uit Hilversum schreef op 25 april 2024 om 09:10
Fantastische dag. Hagel, wind en regen maakten het extra leuk. Met ruim 30 jaar motorrijbewijs op zak toch nog erg veel kunnen leren en met nog meer vertrouwen achter het stuur. Duidelijke uitleg van de theorie door Werner waardoor je ook begreep waarom je de dingen zo moest doen. Samen met zoon. Onvergetelijk.
Dennis vd Prijt Dennis vd Prijt uit Heemstede schreef op 24 april 2024 om 21:54
Op 20/04 de BUSH MECHANIC workshop gevolgd bij Peter. Leuk geduldige man
Erg handige workshop als je zelf de simpele dingen wil repareren als je stil staat ergens

De 23e heb ik de INTERMEDIATE TRAINING gevolgd bij Erik. Net zoals de eerste cursus was deze man weer zo ontzettend enthousiast en professioneel. Met veel passie leert hij je de kneepjes dit je moet weten als je weer een stap verder wil in de off road wereld op 2 wielen.

Op naar de TOSCANE REIS in Juni.....super veel zin in!!
Daniรซl van der Prijt Daniรซl van der Prijt uit Nieuw-Vennep schreef op 24 april 2024 om 18:06
Wat een fantastische dag. De dag ervoor te horen gekregen dat er een uitvaller was voor een intermediate offroad training en dat ik mee mocht. Super spannend want ik had verwacht dat ik de boel zou ophouden maar dat viel reuze mee. Het perfecte weer en vooral duidelijke uitleg van Erik zorgde ervoor dat alles soepel verliep en ik in no-time de motor onder controle kon blijven houden. De dag begon met een vuurdoop van veel geglibber en geglij, dat deel zal ik nooit vergeten en de uitleg al helemaal niet. De volgorde van oefeningen was echt perfect, stap voor stap beginnen met plan B voor als A niet lukt. Geulen, slalom, heuvels, plassen, bochten, remmen, rijden en sturen in zandbakken en ga zo maar door. Echt vet om vervolgens door het bos te kunnen rijden met zo'n fantastische machine. Erik van den Top enorm bedankt voor de fijne les en Dennis bedankt weer dat ik mee mocht.
Andrรฉ Geenacker Andrรฉ Geenacker uit Bemmel schreef op 20 april 2024 om 15:05
15 april heb ik de allroad basic training gedaan. Ik had niet gedacht in รฉรฉn dag zoveel behendigheid op en ook van de motor te leren. Door Erik Top onze zeer bevlogen instructeur werden wij ochtends gastvrij en enthousiast ontvangen. Na een bak koffie e.e.a. aan instructie over de motor gingen we op pad. Doordat het oefen terrein een stukje verder ligt dan de verzamelplaats kon ik alvast wennen aan de gehuurde motor.
Op het terrein aangekomen. Werd ons door Erik, stukje bij beetje elke keer meer behendigheid bijgeleerd. Omdat je met een kleine groep bent (5 man in ons geval). Is wordt je ook persoonlijk goed geรฏnstrueerd en aangemoedigd waar nodig,.( Erik ziet namelijk alles๐Ÿ˜‰)..Na de lunch gingen we op veldtocht door de omgeving om het geleerde in de praktijk te brengen en natuurlijk nog het nodige bij te leren. Noodrem ingrepen met en zonder ABS en noem maar op....Ik heb bijzonder veel genoten van deze dag (met regen en al) en weer vertrouwen gekregen om met een motorfiets offroad te gaan.
Erwin Erwin schreef op 19 april 2024 om 19:25
18-4-2024 Allroad basic training gevolgd, Kees-Jan bedankt, super leerzame en leuke dag gehad. Goed gedaan. Prima Instructeur๐Ÿ‘
Robert Winkelhorst Robert Winkelhorst uit Terwolde schreef op 16 april 2024 om 22:44
15 april heb ik de allroad basic training gedaan met een groep van 5 deelnemers.
Een erg leuke en leerzame dag, een echte aanrader voor iedereen die kennis wil maken met allroad rijden. Erik legt vol enthousiasme de technieken uit en laat vervolgens vol passie zien hoe het moet. Daarna gingen we zelf aan de slag, steeds een stapje verder. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken wat je in 1 dag kunt leren.
Als ik nu een een zandpad zie, dan geen twijfel meer, maar gewoon gaan. Blijven oefenen en op naar de volgende training!
Rob De Hoyer Rob De Hoyer uit Ede schreef op 16 april 2024 om 15:29
Gisteren een erg leuke een leerzame training gehad. Erg blij om middels deze training mijn motor nog beter te leren kennen. Top gedaan Erik.
Ralph van Aken Ralph van Aken uit Arnhem schreef op 15 april 2024 om 23:16
Dit is echt een aanrader, en ik ben van menig ook voor motorrijders die niet van plan zijn de gebaande wegen te verlaten. Ik had alleen off-road ervaring op 4 wielen, en op een mountainbike maar met een zware motor het asfalt af durfde ik echt nog niet, wat doet zoโ€™n zware motor..?, hoe zit dat met koppeling, snelheid, verschillende soorten ondergrondโ€ฆ?? Geen ideeโ€ฆ maar instructeur Erik neemt je op hele enthousiaste manier mee in de wereld van Adventure Riding.. hij brengt je in 1 dag op een heel goed basis niveau waar je verder mee kunt. Na deze cursus was ik veel zekerder op de motor, weet nu wat zoโ€™n zware motor kan, en ook wat hij niet kan, maar ook wat ik zelf als berijder kan. Ik zal nu zeker ook de onverharde paden gaan opzoeken, maar ook op de weg weet ik nu op comfortabeler manier het avontuur aan te gaan, en ga waarschijnlijk ook de vervolgcursus een keer doen. Kortom, een echte aanrader, nogmaals bedankt voor deze leerzame dag.
Niek Ruiter Niek Ruiter uit URSEM schreef op 15 april 2024 om 15:35
Ik heb samen met mijn vrien Kees een zeer leuke en leerzame dag gehad.
Met een leuk klein ploegje waren we en alles zeer duidelijk voorgedaan cq uitgelegd.
Zeer aan te raden als je on / offroad wil rijden .
Arjan Wissink Arjan Wissink uit Apeldoorn schreef op 15 april 2024 om 11:11
Op vrijdag 12 april was de training waar ik al lang naar uitkeek. Peter heeft ons op deze dag fantastisch begeleid en in korte tijd de onzekerheid van het rijden op onverhard kunnen veranderen in plezier! Er valt nog heel veel te leren maar ontdekken dat zelfs met een zware machine als de 1250GS zoveel mogelijk is, maakt dat het smaakt naar meer! Peter nogmaals dank!
Bert Takens Bert Takens uit Tytsjerk schreef op 9 april 2024 om 12:00
Een topcursus gehad met Erik: enthousiast kundig, "jaloersmakend" vaardig en aanstekelijk. Hij helpt je ook weer op weg als het even wat lastiger gaat. Een mooi opgebouwde cursus, waar je in korte tijd veel leert om van de verharde weg af te durven gaan.
Wat kan er verrassend veel met zo'n dikke motor!
Angela de Koning Angela de Koning uit Delft schreef op 8 april 2024 om 15:18
Fantastische leerzame dag gehad. 0 ervaring met een all road motor, laat staan all road rijden. Regen, kiezels, slecht wegdek laat mij niet heel comfortabel op een motor zitten, maar na deze dag heb ik geleerd hoeveel je met een motor kan doen. De cursus wordt op de juiste snelheid in stapjes opgebouwd. Nooit gedacht dat ik aan het einde van de dag zo comfortabel door de bossen zou rijden. Bedankt Erik!
Herman Filippo Herman Filippo uit Ermelo schreef op 6 april 2024 om 18:25
Gisteren 6 april ( grotendeels zeiknat) hebben we met een groep van 6 man (n waarvan 1 vrouw) onze BMW's op een nieuwe manier leren kennen รจn waarderen.
Erik van den Top droeg zijn naam met ere, hij bleek een top-instructeur die ons leerde wat het is om de GS op spekgladde ondergronden te beheersen. Ook in de blubber kan heel veel en als je niet meer denkt aan de natte omgeving maar aan de uitdaging leer je je motor weer eens totaal anders kennen. Super leerzame en gezellige dag in aangenaam gezelschap.
Jeroen Berlage Jeroen Berlage uit Baarn schreef op 6 april 2024 om 18:07
Wat โ€œTopโ€ dag met Erik van den Top en een superleuke groep. Happy as pig in sh*t in alle blubber. Wat heb ik weer veel geleerd en gelachen. Next stop Hechlingen !
Stef Stef uit Vreeland schreef op 6 april 2024 om 12:13
Woe 3 april, de afgelopen dagen alleen miezer en echte regen. Ook vandaag miezer-regen maar geen geklaag. Beter kun je het niet treffen voor de basis cursus Allroad rijden. Oefenveldje met 6 motoren met noppen omgeploegd, oefenbos met alleen glibber was mooie ervaring. Veel info van de fijne instructeur Erik, enthousiast en vertrouwen gevend. Offroad terug naar Apeldoorn via glibberige dikke modder, dunne modder, modderige zandpaden, harde zandpaden wat zachtere. Kleine excursies onderweg dwars door de struiken, kleine bosjes en allemaal legaal.
De cursus geeft je technieken en ervaring een boost voor het zelfvertrouwen. Erik en de andere cursisten bedankt voor een leuke dag.
Martin Martin uit Zeewolde schreef op 5 april 2024 om 15:13
Wat een dag wat een dag. Alleen maar regen, regen en regen. Nou ja niet helemaal want 'smiddags hadden we nog wat uurtjes droog en zelfs zon. Vanaf de start in Apeldoorn met goede koffie tot en met de afsluiting in Apeldoorn met 0% bier was het een fantastische dag. Heerlijk spelen in de modder op de gehuurde R1250GS. Een perfecte machine voor dit spel. De verzorging van de innerlijke mens (Martin drink je wel genoeg?) was ook goed en lekker. Het niveau is voor deze beginner is geweldig. De stapjes zijn klein en duidelijk en voor je het weet rij je op weggetjes, die ik voorheen absoluut gemeden zou hebben. Nu reed ik ze met veel plezier en vertrouwen. Peter is ook echt de man om je dit vertrouwen te geven. Hij is duidelijk, rustig en legt het graag nog een keer uit. Hij heeft een scherpe blik voor wat nog beter bij je kan. Mijn collega cursisten waren ook super en dat maakt voor het plezier natuurlijk ook veel uit. Niemand van ons klaagde over de vele (echt veel) regen. We hadden voornamelijk veel leerzame plezier. Ik heb zo genoten dat ik dit ik zeker dit nog een keer ga doen en daarna misschien door naar de volgende training. Dank je wel Peter en Berrt.
Jeen Jeen uit Nijmegen schreef op 4 april 2024 om 08:40
3 april gaat de boeken in als de natste dag van het jaar. Instructeur Erik liet toch de zon doorbreken met zijn aanstekelijk enthousiasme. Op een fijne manier heeft hij ons zover gekregen dat we eind van de dag dingen deden met de motor die we aan het begin op het grasveldje nooit voor mogelijk hadden gehouden. Erik bedankt! Dit smaakt naar meer. Het motto van de dag was "blij dat ik glij".
Hans Hans uit Woerden schreef op 1 april 2024 om 16:36
Op 26 maart de Intermediate training gevolgd en weer veel geleerd van BERRT instructeur Werner. Goed georganiseerd, leerzaam, prima tempo en groep van gelijkgestemden. Op naar de volgende.. Grt, Hans
Wilko Wilko uit Veenendaal schreef op 30 maart 2024 om 13:17
Geweldige dag op pad geweest met de GS onder de bezielende leiding van Erik. Veel geleerd en vooral plezier gehad met de groep. Het aanstekelijke enthousiasme van Erik zorgt dat je net even je grenzen durft te verleggen.

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
212 berichten.
Fokko Fokko uit Bontebok schreef op 28 juli 2021 om 12:10
De geplande en twee keer uitgestelde training in Hechlingen is afgelopen weekend eindelijk gevolgd. Voor we vertrokken naar Hechlingen gooide Covid-19 bijna weer roet in het eten door Nederland naar rood te laten verkleuren. Wel afgereisd en ingeboekt in het mooie hotel.
De dag daarop naar het enduropark, mooi terrein om de komende twee dagen te spelen.
Werner heeft ons spelenderwijs door het hele park geleid en met de nodige oefeningen onderweg ons hindernissen laten nemen die we allemaal bij binnenkomst als niet voor mogelijk hadden ingeschat.

Werner bedankt, deelnemers heel erg bedankt voor de gezelligheid.

Ik ga vertrouwd op naar mijn volgende uitdaging met Berrt... Noorwegen!
Jan Jan uit Nieuwegein schreef op 27 juli 2021 om 14:34
Nadat vorige jaar Covid-19 roet in de planning voor onze intermediate training gooide, was het afgelopen weekend toch zover. Dan kom je aan op het terrein en zie je de omgeving. Wauw! En denk je: de lage hellinkjes zijn waarschijnlijk voor de intermediates, en de hoge voor de advancedโ€ฆ

Op de tweede dag wordt je dan toch ( via veel tussenstappen) stilletjes aan naar de hoge/steile hellingen geleid. Prima organisatie van zowel Berrt als vanuit Enduropark-Hechlingen. Er wordt in mogelijkheden gedacht ondanks de vele Covid-beperkingen. Na 2 dagen zijn je off-road grenzen toch weer verlegd!

Met een leuke club mensen veel geleerd van Werner. Dit smaakt zeker naar meer. Nu al plannen aan het maken voor volgend jaar: Furstenau hou maar een plaats voor ons vrij!
Voorzitter Eenpersoonsmotorclub Voorzitter Eenpersoonsmotorclub uit Duiven schreef op 26 juli 2021 om 10:52
@Werner, Hechlingen Intermediate 22-23 juli, ingelaste versie ivm Corona in april. Gelukkig geen lockdown en geen touchdown. Stap voor stap leidde je ons als club naar de twee hoogtepunten : 30 km vrij off-road rijden door de landerijen en aan het einde van dag 2 alle hindernissen vloeiend achter elkaar gebreid tot 1 rit. Met een leuke club reizigers kwamen we tot ons groeps-motto "Ooit is Nooit". Ook dank aan Dirk, Jan, Roel, Erik, Maxx en Martijn. (en de dames Petra en Miranda).
Tjabringa Tjabringa uit Utrecht schreef op 22 oktober 2020 om 20:37
Afgelopen weekend heb ik de Hechlingen Intermediate Training gevolgd onder de bezielende leiding van Bert. Het was in รฉรฉn woord: fantastisch!
Niet alleen de ervaring, kunde en vorm van begeleiding van Bert is heel dik voor mekaar, maar ook de gehele organisatie er omheen. Dit van zowel BERRT als van de gehele organisatie in Hechlingen. Echt heel strak geregeld allemaal en ontzettend veel plezier gehad. Bij elke keer de GS starten weer een instant smile op het gezicht. Op naar de volgende training!!
Thamar en Klaas Peter Thamar en Klaas Peter uit Soesterberg schreef op 22 oktober 2020 om 20:32
Wij hebben samen de Hechlingen Intermediate training gevolgd afgelopen weekend. We hebben de training gecombineerd met een leuke motorreis. We hebben veel geleerd en nieuwe dingen uitgeprobeerd. De training was uitdagend en intensief, maar de voldoening was groot. Alles was top geregeld, de informatie vooraf tot aan de laatste e-mails na de training. Alles was helder en strak geregeld.
Voor de dames die nog twijfelen; DOEN. Gewoon gezellig met die mannen meegaan.
Rogier Rogier uit Garderen schreef op 21 oktober 2020 om 11:57
Hechlingen Intermediate 17 & 18 oktober 2020.

Een geslaagde en uitdagende training waarbij van alles aan bod is gekomen.
Van hellingen op en af rijden, stoppen op hellingen, geulen en single tracks tot zelfs de Gaston Rahier methode beheersen.
Bert is er erg goed in om de training zo te geven dat je als cursist het maximaal haalbare uit de cursus kunt halen.
Met duidelijke uitleg en door veel zelf te doen leer je veel en heb je een hoop plezier tijdens de twee trainingsdagen. Een echte aanrader dus.
olaf olaf schreef op 21 oktober 2020 om 09:37
Beste Bert,
wat heb ik genoten van jouw manier van instructie geven. Ik heb al een aantal opleidingen mogen volgen, maar er is geen instructeur die zo simpel en beeldend kon uitleggen waarom ik de tips en trucs daadwerkelijk zou gaan gebruiken. Jouw instructie, het werkelijk geweldige BMW Enduro Park met bijbehorende nieuwe motorfietsen en de overige groepsleden hebben er een onvergetelijke 2 daagse van gemaakt.
Ik ga op zeker nut en plezier hebben van jouw tips in het gewone dagelijkse motorrijden, zowel privรฉ als zakelijk en uiteraard in het terrein.
Bedankt !!!
Jelle Post Jelle Post uit Sneek schreef op 18 oktober 2020 om 14:03
Advanced training 10 & 11 Oktober 2020.
Echt twee ontzettend mooie dagen training gehad. Goed hotel. Top trainer (Bert) en cursisten van een vergelijkbaar nivo. Daardoor hebben we veel kunnen oefeningen kunnen doen. Met als toetje de basis van de Elephant Turn.
Daarnaast ook veel oefeningen achteraf even geevalueerd en de onderliggende motorfiets dynamica besproken. Ik heb daar veel plezier aan beleefd. Maakt het ook makkelijker om het te onthouden en te oefenen.
Daarin hopen we Bert ook de te motiveren om tijdens de donkere winterdagen tijd te investeren in het schrijven van een boek over " de Off Road motorfiets dynamica voor de zware motorfietsen". Ik zal vooraan staan om het boek te kopen. Jelle Post
Job Job uit Wassenaar schreef op 16 oktober 2020 om 16:40
Het was zoals je verwacht van BERRT (met Bert): het Weekendje Advanced Hechlingen was erg leuk, vaak vermoeiend, altijd leerzaam en soms confronterend! Maar zoals altijd leer je nieuwe dingen, en legt Bert goed uit waarom iets werkt - of niet werkt natuurlijk. Leuke groep mensen met veel off road ervaring dus ik moest wel even aanpoten met mijn gelimiteerde off road ervaring maar Bert laat iedereen vrij om in zijn tempo te rijden en leren. Kleine paadjes gereden, stukken modder, kort keren na een helling af (of op) bijvoorbeeld. Aanrader!
Bas Sanders Bas Sanders uit Enschede schreef op 15 oktober 2020 om 12:51
Topweekend gehad met een leuke groep tijdens een goed verzorgde, corona proof, Hechlingen advanced training! Bert, nog altijd even bevlogen, heeft me enorm verder geholpen met het aanleren van nieuwe technische vaardigheden. Met af en toe een natuurkundelesje om de achtergrond ervan beter te doorgronden. Ik merk dat nu met nog meer rust op de motor sta door een betere motorbeheersing en laat me niet snel meer verassen door o.a. het terrein beter te lezen. Bedankt! ?
Mark van Schaik Mark van Schaik schreef op 15 oktober 2020 om 09:28
Net een endurotraining in Hechlingen achter de rug. Wat een geweldige ervaring!!!
Wij zijn in het BMW Enduropark door Bert Duursma flink uitgedaagd om buiten onze comfortzone te treden.
Wat ik hierbij bijzonder vind is de manier waarop. Je wordt stap voor stap meegenomen in de technieken, waardoor je de maximale leerprestaties uit deze training kunt halen en steeds trots je grenzen blijft verleggen.

Het programma is erg afwisselend wat de training een dynamisch karakter geeft en intensieve momenten, met plezier en ontspanning worden afgewisseld.

Daarnaast is de entourage super geregeld. Aan alles is gedacht en je wordt goed verzorgd. Heerlijk eten, een goed hotel en Bert als uitstekende gastheer!

Wat ik ook heel grappig vind, is dat ik dingen met een GS heb gedaan die ik niet voor mogelijk had gehouden. Dan merk je dat zo'n motor eigenlijk alles kan, mits je de juiste technieken gebruikt en dat we zelf de grootste beperking zijn.

Bert, ontzettend bedankt voor deze prachtige en leerzame dagen. Ik heb erg genoten en hoop snel weer dat ik de mogelijkheid heb om terug te komen!
Corina Corina uit Rotterdam schreef op 14 oktober 2020 om 21:41
Super training. Al veel motortrainingen en opleidingen gevolgd maar Bert is als docent een van de betere. Hij legt duidelijk uit wat je moet doen en waarom. Vol vertrouwen doe je de training en leer je weer veel bij. Daarnaast is het een prachtig terrein en alles Coronaproof.??
Bert Bert uit Beuningen schreef op 12 oktober 2020 om 18:33
Weer thuis na een bijzondere en zeer geslaagde advanced training in Hechlingen. Bijzonder omdat naast een perfect georganiseerde training waarbij ook alle randvoorwaarden prima waren verzorgd er gewerkt werd binnen de corona beperkingen zonder dat de training werd beinvloed. De training was een perfecte mix van uitleg oefenen en het toepassen tijdens de diverse ritten door het park. Ook de onderlinge ondersteuning en aanvullingen maakten het voor mij een perfect trainingsweekend. Bert en medecursisten bedankt voor de uitleg, aanwijzingen en aanmoedigingen.
Henk Kwakernaat Henk Kwakernaat uit Strijen schreef op 28 september 2020 om 10:39
Pas op: Hechlingen is verslavend! Twijfel je nog of je deze cursus gaat doen? Don't! Just do it!
Sjuul Sjuul uit Swalmen schreef op 18 september 2020 om 14:06
Hele mooie dagen gehad! Leuke groep en zeer leerzaam en uitdagend! Echt top
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 18 september 2020 om 12:10
.....hoe gaaf om je weer even 5 jaar oud te voelen en dezelfde pret te ervaren als de eerste keer met je fiets buiten te spelen en door de modder te crossen....en in eens ben je 51 en ervaar je dezelfde spanning en pret, maar dan onder zeer vakkundige en zeer enthousiastmerende leiding van Bert 'himself'!
Ongelofelijk wat je in twee dagen aan ervaring op kunt doen, jezelf kunt verrassen dat je meer kunt en durft dan bij aanvang gedacht.
Welke droom je ook in het verschiet hebt liggen om met je 'brommert in de drek te spelen', na deze training krijg maximaal vertrouwen in de capaciteiten van de GS als mede in de grensverleggende mogelijkheden van jezelf. Bert dank voor je inspirerend lesgeven!
Greetz en 'till next time, Lars
Hans den Ouden Hans den Ouden uit Spijkenisse schreef op 17 september 2020 om 11:54
8 en 9 septemper de Intermediate training gedaan in Hechlingen met Bert. Het was erg leuk, maar ook wel inspannend. Ik deed deze training als voorbereiding op toekomstige reizen en dat heeft zeker geholpen. Veel plezier gehad en veel geleerd! Dank Bert en medecursisten voor alle hulp!
Jos Donker Jos Donker uit Breda schreef op 16 september 2020 om 20:12
Prachtige 2 dagen! Hele mooie opbouw gedurende deze 2 dagen en daardoor dingen gedaan waarvan ik niet dacht dat ik ze zou doen met zo'n zwaar apparaat. Zeer waardevol voor de rest van m'n offroad carriรจre. Op naar de volgende! Hartelijk dank
Eric Nijman Eric Nijman uit Silvolde schreef op 13 september 2020 om 11:28
8 en 9 september in Hechlingen geweest.Super leuk om te doen. Veel geleerd.
Deze vaardigheden komen zeker nog van pas tijdens mijn toekomstige motorreizen.
Bedankt Bert en mede deelnemers!
Edgar Kleinnibbelink Edgar Kleinnibbelink uit Oldenzaal schreef op 12 september 2020 om 21:20
Supergave training! Je oefent niet alleen daadwerkelijk in het terrein maar je leert ook waarom de motorfiets onder bepaalde omstandigheden op een bepaalde manier reageert. Bert legt dat op hele duidelijke wijze uit waardoor je ook snapt wat er gebeurt en waarom je van een bepaalde techniek gebruik maakt. Naast dat we veel gelachen hebben was het super leerzaam!

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
116 berichten.
Karian van Roest Karian van Roest uit Culemborg schreef op 10 juli 2019 om 17:46
Nog steeds met mijn hoofd in het geweldige avontuur, herstellend van een grenzeloze uitputtingsslag waar mijn doorzettingsvermogen, skills en beheersing twee weken getest zijn. Apetrots de finish bereikt te hebben en het overgrote offroad deel gereden te hebben. Wat een kick geeft deze reis, waarbij je op de meest bijzondere en verassende plekken rijdt. Het teamgevoel met de mederijders, de support van Werner, de zorg van het Memo team en de super (gastvrije) organisatie van het Gibraltar team maakt het compleet.
Ik wil hierbij vrouwen uitdagen dit onvergetelijke avontuur aan te gaan ??
Een expres ervaring (advies tweede week) is een mooie start ?
paul krieckaert paul krieckaert uit heeze schreef op 9 juli 2019 om 21:36
Gibraltar Race 2019 zit er op. Prachtige ervaring en goed ondersteund door BERRT. De trainingen hebben zich uitbetaald!
Alex Visser Alex Visser uit Houten schreef op 9 juli 2019 om 20:21
Wat was de Gibraltar Race een geweldige ervaring! Dichterbij een Dakar ervaring kun je als amateur niet komen: het leven in een bivak, de strijd, de kameraadschap, de slijtageslag. Ge-wel-dig! Als je jezelf wilt testen, dan is dit een uitstekende manier. Ik vond het grensverleggend.
Frans Theelen Frans Theelen uit Nijkerkerveen schreef op 9 juli 2019 om 19:26
Afgelopen week de Gibraltar race meegereden. Wederom een geweldige ervaring met veel mooie offroad kilometers.
Veel van Werner en Bert geleerd over offroad- en rallyrijden in een leuke en leerzame setting. Daarnaast erg leuk om samen met Bert op twee 1150 enduro's te rijden. Levert veel leuke en positieve reacties op!!

Uiteraard compleet verzorgd met servicetruck, kok, monteur en een leuke groep.
Ik kan het iedereen aanraden!!

Tot volgend jaar (of of eerder op een andere training / event ?).
Mike Postma Mike Postma uit Culemborg schreef op 9 juli 2019 om 17:33
2019 GIBRALTAR RACE van Polen naar noord Spanje ca 6.400 km.
Off road ervaring, een trip die zijn gelijke niet kent ?
We did it again ?, werkelijk een fantastisch avontuur, heerlijk nagenieten nu?
Voor een ieder die avontuurlijk is ingesteld en persoonlijke grenzen wil verleggen een aanrader!

Werner en Bert bedankt het was weer memorabel
Hopelijk tot volgend jaar
Bart Dirkson Bart Dirkson uit Limmen schreef op 9 juli 2019 om 16:37
Gibraltar rally 2019

Even de korte versie , er zijn zoveel indrukken.
Korte omschrijving. Wat een fantastische uitdaging voor motor en bestuurder super mooie landschappen en ondergronden.
Het hele programma geregeld door team Berrt ism memo tours top / fantastisch.

Zoek op Gibraltar rally 2019 en je zult alle beelden en films zien.

Chapeau .
Bart Dirkson
Rens Rens uit Abcoude schreef op 28 april 2019 om 12:56
Wat een mooie reis (Marokko Atlas red.) en ervaring was het! Super goed geregeld en een hele mooie gezellige groep!
Heel erg bedankt allemaal!
Hopelijk tot snel! Ik heb er al mega zin in ??
Remke Bravenboer Remke Bravenboer uit Sint-Margriete schreef op 18 april 2019 om 22:28
Samen met mijn jeugdvriend Maarten op reis geweest, en een wel hele speciale verjaardag gevierd ( samen met de Duitsers Mn kaarsjes uitgeblazen ) en die dag een wereld rit gereden, wat hebben we genoten, wat een toffe groep en met Bert himself aan het roer was het plaatje helemaal rond. Marokko ( Atlas ) 2019 โ€œ prachtig om te rijden een droom voor elke GSer een landschap vol met verassingen, en waarbij iedereen wel beproefd is geweest?en Hechlingen zeker geen overbodige luxe is was.. Prachtige vergezichten, grind en keien, rivier beddingen, bergen ( hoge?) een droge strot van het stof, heerlijk eten, een zeer goede organisatie door onze Bert en Duitse vrienden, en dat is hard nodig in een land wat echt helemaal niet is georganiseerd.
Heb zeer veel geleerd deze week, veel gelachen en zeer goed geslapen ook nog even met zn alle door Marrakech geslenterd wat ook weer een hele beleving op zich was, wat een zootje?.
Door deze hele toffe week hebben we dan ook direct weer geboekt voor Bert zijn jubileum reis wat denk ik een nog groter avontuur gaat worden! Namibiรซ 2020 Manne het was me een waar genoegen om met deze reis mee te hebben gekund .
Gr, Remke
Raymond Raymond uit Rijen schreef op 13 augustus 2018 om 13:11
Van 1 t/m 9 augustus 2018 heb ik, samen met nog 8 deelnemers, onder de voortreffelijke leiding van Werner, een offroad rondreis gemaakt door Mongolie. Deze reis was in het verlengde van de BMW GS Trophy 2018.

Voor een korte impressie zie verder;
https://www.bmwgsclub.nl/forum/topic/76573-offroad-mongolie-in-het-verlengde-van-de-gs-trophy-2018/

Nu nog een luxe probleem te over komen; what's next ?
Jan-Willem Jan-Willem uit Vught schreef op 3 augustus 2018 om 01:31
in Juli 2018 naar Noorwegen geweest.
Bert en zijn Zweedse collega waren onze begeleiders. Deze laatste kende de verschillende gebieden op zijn duimpje. Dat maakte het mogelijk om op het laatste moment in te kunnen spelen op de behoeften van de groep. Erg plezierig!
De hele week was afwisselend qua terrein, maar ook qua accomodaties. Een zeer aantrekkelijke mix in het aanbod!
Als je van all road reizen droomt zou ik niet langer meer zoeken.
Ik heb de smaak te pakken en zal zeker vaker naast de gebaande weg met mijn motor te vinden zijn.
Herman Herman uit Ermelo schreef op 31 juli 2018 om 12:45
Beste Bert,
Dank voor de mooie Noorwegen trip. Ik heb ervan genoten en naast een tijd om het mooie land Noorwegen zien was het een leuke ontmoeting van nieuwe mensen.
Ik hoop dat ondanks ons soms wat gematigder tempo toch het ook voor jou een mooie acht dagen heeft laten zijn.
Rob van R Rob van R uit Zeist schreef op 16 november 2017 om 11:15
zojuist teruggekeerd van de Zuid-Afrika Allroad reis, wat een overweldigend mooi land en fantastisch mooi motorrijden daar. Alles zit er in, ook wat asfalt, veel gravel-wegen en leuke bergpassages om je off-road skills goed te bewijzen. en daarnaast de baviaanskloof zรณ mooi en zo uitdagend , die mag er voor mij wel elke dag in zitten !! en alles perfect verzorgd, van een tentenkamp in woodstock-style tot mooie en luxe landhuizen onderweg. Super genoten , ik wil eigenlijk direct weer terug !!
Robbert Robbert uit Brielle schreef op 5 november 2017 om 09:05
Wat is Zuid Afrika een super gaaf land! Gister avond hebben we de fantastische 7daagse offroad reis door Zuid Afrika afgerond met een diner en een wijntje. De Zuid Afrika reis is een van de mooiste offroad reizen die ik gedaan heb. De verzichten en landschappen zijn zeer divers en adembenemend. Net zoals de offroad paden die je er naar toe leiden, met de Baviaanskloof als mijn absolute favoriet. Ik zou zo de reis zonder twijfel nog eens doen!

Thx Bert, voor deze mooie reis!
Renรฉ Renรฉ uit Ermelo schreef op 4 oktober 2017 om 17:45
Ook ik mocht mee naar Noorwegen deze zomer en ben het van harte eens met Klaas, Eric, Mike en Erwin. Bijzonder goed was ook de samenwerking tussen Bert en Chris Wilthuis van explore360.nu, de lokale gids. Goed op elkaar ingespeeld stonden ze alle deelnemers dagelijks met raad en daad terzijde. Niet ter meerdere eer en glorie van zichzelf, maar om ons zoveel mogelijk te laten genieten door ons (nog) beter te leren motorrijden. Twijfel niet en schrijf je in voor deze prachtige reis!
Klaas Klaas uit Vlaardingen schreef op 12 september 2017 om 13:16
Noorwegen tour Juli 2017 was geweldig! Super georganiseerd. Rijden door heel afwisselend landschap, grotendeels offroad door het prachtige Noorwegen. Echt een aanrader!!
Eric Eric schreef op 13 augustus 2017 om 12:23
Zeer veel plezier gehad tijdens de Noorwegen tour in juli 2017. Fantastische natuur, een fijne groep en professionele begeleiding van BERRT. Zeker aanbevolen en smaakt naar meer.

Eric
Mike Mike uit Utrecht schreef op 10 augustus 2017 om 10:29
Deze zomer de Noorwegen tour gereden met BERRT.
Wat een beleving en natuurschoon. Achter iedere berg weer een adembenemend vergezicht met schitterende meren.
Uitdagende routes met veel gravel/off road.
Top georganiseerd met fijne mensen. In 1 woord Fenomenaal, een aanrader!!
Mike
Erwin Erwin schreef op 7 augustus 2017 om 18:47
In juli 2017 heb ik de Noorwegen Allroad-reis gedaan. Een prachtige route met veel gravel- en bospaden. Inclusief een uitstapje naar de fjorden, voornamelijk over asfalt. Het was een prachtige reis, waarbij ik ook veel heb geleerd. De reis is goed georganiseerd: gastvrije accomodatie, en veel (en goede) begeleiding tijdens het rijden. Iedere dag is er wel iets speciaals: een doorwading, een steile helling in het bos, etc. Binnen de grenzen van wat in de groep kan is er aandacht voor de vaardigheden, wensen en ambities van de deelnemers. Aanbevolen!
Raymond Raymond uit Rijen schreef op 9 juli 2017 om 12:38
Zojuist teruggekomen van een 14-daagse allroad rondreis door Polen. De eerste en de laatste dag werden grotendeels in beslag genomen door de heen- en terugreis; ca. 600-700 km. vanaf dan wel tot aan de Nederlands-Duitse grens. Op de overige dagen lagen de dagafstanden zo tussen de 200 en 300 km., waarvan ca. 30% onverhard. Onverhard betrof o.a. boswegen, zandpaden en gravel-wegen (incl. delen van het parkour van het Wereld Rally Kampioenschap).
De dag afstanden lijken wellicht wat kort, maar de onverharde wegen namen wel ca. 50% van de rijtijd in beslag. De exacte tijd (en moeilijkheidsgraad) worden, voor een belangrijk deel, bepaalt door de weersomstandigheden en de invloed daarvan op de ondergrond. Het weer was wisselvalig, maar (gelukkig) meestal niet al te warm. Enige regen is in een dergelijk geval zelfs wenselijk; dit voorkomt (grote) stofvorming), maar ook zandpaden zijn dan beter te berijden.
Sommige delen waren (bijna) onbegaanbaar geworden. Maar met vereende kracht kon worden voorkomen dat we om moesten rijden (en eerder bij het hotel zouden aankomen). Of wellicht was dit toch meer eigenwijsheid!ย 
De hotels waren stuk voor stuk voortreffelijk, incl. (oude) landhuizen, kastelen, etc. De meeste waren (ook) uitgelegd als wellness-center en het was elke keer weer erg leuk om te zien hoe het personeel en overige hotelgasten reageerde zodra er een paar bezwete en in modder gehulde motorrijders de lobby kwamen binnen klossen.
Naast een warme douche, maaltijd en een goed bed, was er ook nog tijd voor (beperkte) culturele uitstapjes. Met name de binnensteden van Torun en Gdansk zijn aanraders, maar ook uitstapjes naar de Langton (richting Kalinningrad) en de Wolfschansse (https://nl.wikipedia.org/wiki/Wolfsschanze) waren leuk.
Al met al was het een erg leuke reis en krijg ik de indruk dat Polen als vakantieland wellicht (sterk) ondergewaardeerd wordt; het is (relatief) dichtbij, goedkoop, mooie natuur, etc.
Mike Postma Mike Postma schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Via BERRT in juli dit jaar de Seealpentour gedaan (helaas was Bert zelf afwezig door blessure) met de gidsen Peter en Martin beide instructeur in Hechlingen en zeer bekwaam.
Wat een mooie ervaring en schitterende vergezichten.
Offroad met een leuke groep van 10 personen + 2 gidsen naar de verschillende toppen in ITALIA
Onherbergzame bergpaden, geweldige slaapaccomodaties en topeten.
Op plekken geweest waar je anders nooit zou komen
Zeer profi organized!
Voor een ieder een aanrader
Smaakt naar meer en meer en meer.!!?

Mike

Print Friendly, PDF & Email