Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1389 berichten.
Raoul Raoul uit Delft schreef op 20 juni 2023 om 16:43
Echt een aanrader als je wel eens van het padje af gaat. Intuรฏtief doe je niet zelden (vaak!) de verkeerde dingen als je motor onder je wegglijdt. Heldere uitleg en stapsgewijs opgebouwd.
Jan Vroomans Jan Vroomans uit Veldhoven schreef op 20 juni 2023 om 16:31
Samen met 2 vrienden de Basic training gevolgd, gegeven door Erik van den Top.

Het was een superdag, waarin wij veel hebben geleerd. Vooral de simpele 'trucjes' welke het je zoveel gemakkelijker maken zijn een grote hulp bij het offroad rijden.
Het onverdroten enthousiasme van Erik en hoe hij dat op ons heeft weten over te brengen verdient groot respect.
Dankjewel Erik!
Jaap Jaap uit Gorinchem schreef op 19 juni 2023 om 12:24
Op maandagmorgen denk ik aan zand, aan gravel, aan modder. Zaterdag de ervaring opgedaan met "topper" Erik als oefenmeester, nu al een doorlopend verlangen naar meer. Twijfel niet, geef je op en wordt deel van de offroadriders. Die lach op je gezicht gaat er niet meer af. Erik dankjewel voor deze geweldige ervaring.
Dennis Dennis uit Den Haag schreef op 19 juni 2023 om 09:51
In een woord: FANTASTISCH! Wat was dit gaaf, je kan je van te voren niet bedenken hoe snel je dingen leert, je motor in controle kan houden en dingen kan doen die je zelf waarschijnlijk niet zo snel zou doen. Het was een leuke, leerzame dag en alles was netjes verzorgd! Erik bedankt voor jouw enthousiasme, de training, de begeleiding en alle tips. Ik kom zeker terug voor de volgende training! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜Ž๐Ÿค˜๏ธ #SMILE
Alex Alex uit Noordwijk schreef op 18 juni 2023 om 10:47
Gister de basic all-road training gevolgd met Erik als instructeur. Het was een erg leerzame maar vooral leuke dag. De ochtend is gereserveerd voor het oefenen van de basis technieken, klinkt misschien wat saai maar dat is het absoluut niet. Na een lekkere lunch zijn we in de omgeving op pad gegaan. Je komt van alles tegen qua ondergronden en omgeving, voldoende afwisseling dus.
Erik, nogmaals bedankt voor je inzet en enthousiasme ๐Ÿ˜
En voor de twijfelaars, gewoon doen! Het is een ontzettend leuke ervaring.
Robin Robin uit Amsterdam schreef op 18 juni 2023 om 09:02
Amazing how much you can improve the control of your bike off-road in just a single day and have fun together with a great group of people. Our coach Erik was fantastic and even taught us one or two life lessons beyond biking (โ€œsmileโ€) ๐Ÿ˜„
John Taal John Taal uit Zoetermeer schreef op 17 juni 2023 om 22:56
Gister weer een "top" dag mogen mee maken met Erik als instructeur voor de intermaidiate training, inzet van alle deelnemers was ook heel groot waardoor we ook best wel wat uitdagingen in mul zand hebben mogen ondervinden en eigen grenzen kunnen overwinnen en daar hoort ook een keertje vallen bij, kan je die ook gelijk afvinken op t lijstje ervaring, daarnaast de goede sfeer en heldere instructie maken het helemaal af. We sloten de middag af met een geweldige rit over en door nagenoeg elk denkbaar terrein (behalve modder en water) slingerdeslang over smalle paden door de bossen, bult op en af, door het gras in de weilanden, zandpaden, en onverhard, alsmede de scherpe bochten, rechte stukken met mooie snelheden en prachtige stofwolken, kortom een prachtige dag en een aanrader voor een ieder die naast toeren op zijn allroad ook zo af en toe eens de uitdaging aan wil gaan om offroad te gaan, na deze training kan je dat zeker. Erik bedankt en tot de volgende training, weer een stapje verder๐Ÿ˜Š
Grt John uit Zoetermeer
Tobias Tobias uit Rhenen schreef op 17 juni 2023 om 21:33
Wat een fantastische dag voor de basic all-road training. En wat leuk om van mijn motorinstructeur van bijna 20 jaar geleden nu les te krijgen in offroad rijden. De dag was erg leerzaam en er is goed voor ons gezorgd. De mondhoeken stonden de gehele dag omhoog:) Erik bedankt voor de begeleiding en de feedback vandaag. Tot de volgende training!
Jordan (Tiger 900) Jordan (Tiger 900) uit Rossum schreef op 17 juni 2023 om 20:55
Hey Erik, was gisteren weer een top dag ondanks ik nog nooit zo vaak op n dag onderuit ben gegaan ๐Ÿ™‚
Maar zoals je zei; mondhoeken naar boven en er gewoon voor gaan!! Zeker tof dat je me ook mijn grens laat opzoeken. Heb er weer veel van opgestoken met goede tips en trick om komende tijd weer verder te gaan oefenen. En uiteraard weer toffe foto's en video's met leuke commentaar. eronder. Doe je goed. bedankt en tot volgend jaar bij de volgende. Grt, Jordan
Robert Hurkmans Robert Hurkmans uit Giessenburg schreef op 17 juni 2023 om 12:20
Wat kan jij mooi reflecteren Gerard Rentrop. Ik sluit me volledig bij jou aan. Zo heb ik de dag ook ervaren. Het was errug warmโ˜€๏ธmaar het was wel een feestje!
De begeleider Eric van den Top is echt TOP. Door de wol geverfd, rustig en ontspannen legt hij uit en corrigeert hij je als dat nodig is. Heel veel geleerd.
Heerlijke dag, niet in de laatste plaats dank zij de gezellige mede cursisten. Bedankt. Grtz, Robert
Koen de Vrij Koen de Vrij uit Leusden schreef op 15 juni 2023 om 09:15
Wat een fantastische dag, beetje heet, gelukkig konden we daardoor een hele berg zand trotseren. Na de uitleg en het uitreiken van de motoren zijn we richting Diepenveen gereden. Vervolgens een korte briefing en gingen we de eerste oefeningen doen op een mooi gelegen weiland. Na de lunch het bos in, met nieuwe uitdagingen, om vervolgens de dag af te sluiten middels een mooie rit door de omgeving. Dank Erik voor het overbrengen van je kennis, het enthousiasme spatte ervan af. Mondhoeken omhoog, de juiste balans, juiste druk op de stepjes, en gas geven. Groet, Koen
Gerard Rentrop Gerard Rentrop uit Ede schreef op 13 juni 2023 om 15:35
Maandag 12- juni op weg met de KTM 1290 super adventure naar Diepenveen.
De groep kwam even later uit Apeldoorn met de Berrt BMWโ€™s. Eerst koffie en met elkaar kennismaken leuke groep met o.a. Beau en een zeer trotse vader Hyco,Koen en Robert. Van onze begeleider Eric van den Top, waarvan de mond hoeken alleen maar omhoog staan instructies, over de motor. Zo reden we eerst naar een geprepareerd weiland, maar daar naar toe was het al gelijk staan en oefeningen doen. Aan gekomen gaf Eric ons uitleg van diverse oefeningen. Alles opbouwend en met rust en altijd weer de mondhoeken omhoog. O.a. Draaien om een pion en kort draaien in een staande houding, kont op zij knie tegen de tank en armen in de houding van Robin Hood. Verder remmen draaien, uit stilstand wegrijden, alles wat we nodig hadden voor de middag. De theorie van balans was mooi te zien dat we dat in praktijk konden toe passen. Na de lunch rijden in het bos, alle skils van de ochtend konden we hier toepassen. Maar het was heet dik boven de 30 graden. Daarna gingen we verder rijden in bermen, hoog en laag gras, dicht begroeid, gravel paden en zand paden. De zand paden is een verhaal apart waar Eric alles over leerde hoe te handelen en herkennen van waar licht veel en minder zand ook kleur verschil maar belangrijkste je houding.
Staand licht gebogen knieรซn en knieรซn tegen de tank, kont naar achteren zodat gewicht van voorwiel verminderd en hier door de druk in zand afneemt. Erik nam regelmatig een foto die prachtig genomen zijn. Aan gekomen in Apeldoorn hebben we geรซvalueerd en bij iedereen stonden de mondhoeken omhoog. Hele leuke groep en ja Erik geweldig man hoe jij ons deze geweldig plezierig en ons heel veel bij heb geleerd. TOP bedankt hiervoor,
Groet, Gerard
Menno Eijck Menno Eijck uit Eindhoven schreef op 5 juni 2023 om 12:49
Donderdag 1 Juni training gehad in Hoogerheide. Zeer mooie dag en fijne groep mensen onder leiding van Kees-Jan Langenberg . Kees-Jan heeft de dag zeer prettig opgezet en in stappen ons naar een hoger niveau gebracht. Veel geleerd en nu in de praktijk brengen.
Hoewel ik vorig jaar voor het eerst met off-road te maken heb gekregen op vakantie is het aan te raden eerst de cursus te gaan volgen , zo veel tips die ik vorig jaar graag had geweten. Dus niet twijfelen maar doen .......
Pieter Pieter uit Utrecht schreef op 4 juni 2023 om 13:37
Op zaterdag 4 juni hebben we onder de bezielende leiding van instructeur Erik een super dag gehad. Erik heeft ons rustig en zeer kundig stap voor stap laten wennen aan het rijden. Eerst in het gras en daarna in het bos. Telkens met een goede uitleg vooraf en begeleiding tijdens het rijden. Ook met veel vertrouwen en lol. Erik, dank je wel! Wij komen terug. En voor de mensen die twijfelen - ga dit doen! Je kunt zelf kijken hoe het gaat en wat je graag wilt. Met Erik zit je helemaal goed
Jeroen Jeroen uit Ter Aar schreef op 4 juni 2023 om 09:09
Op 3 juni heb ik een mooie, gezellige en vooral super leerzame dag gehad. Onder enthousiaste begeleiding van Erik van den Top heel wat skils mogen leren en uitvoeren. Een aanrader voor iedereen die wel eens een stukje onverhard tegenkomt maar zeker ook voor degenen die verder willen in offroad. Iedereen kan deze uitdaging aan, pak em zou ik zeggen. Dank Erik!
Lilian de Heer Lilian de Heer schreef op 3 juni 2023 om 16:16
Op 2 juni de all road basic training gedaan onder leiding van Erik van den Top.
Het was een geweldige dag geweest, we leerden op de wei o.a. over de sta-houding, handhouding, motor tillen, korte bochten rijden, geul rijden.
Daarna een heerlijke lunch en vervolgens het geleerde in het knuffelbos in de praktijk brengen.
Vervolgens verschillende soorten paden en toen de zandpaden.
Nooit geweten dat er een 'zandhouding' bestond maar wat was het nuttig. Na veel paden en een stuk bos verder ging de rit weer naar Apeldoorn.
Het was heerlijk rijden op de gehuurde 310 GS.
Alles op mijn eigen tempo binnen de groep kunnen doen wat heel fijn was, daardoor de hele dag mee kunnen doen.
Erik, bedankt voor je enthousiasme en geduld, Topdag gehad!!
Nu wat spierpijn en een grote smile die er voorlopig niet af gaat.
Niels Niels uit Hengelo Gld schreef op 31 mei 2023 om 09:57
Gisteren meegedaan aan de intermediate training van BERRT.
Dat was weer een fantastische ervaring en weer heel veel geleerd!
Vooral blij dat ik nu fatsoenlijk door het mulle zand heen kom.
Erik is een superfijne en enthausiaste trainer die ons geweldig heeft geholpen.
Tot de volgende keer!
Marc Coenen Marc Coenen uit Sint-Niklaas schreef op 30 mei 2023 om 11:32
Super dag gehad en niet enkel door het goede weer. Instructeur Peter straalt van professionaliteit. Op een aangename manier vertrouwen opgevoerd. Gevoel van veiligheid en motorbeheersing lekker geboosted. Ook aangenaam verrast door de mooie groene open ruimte die Nederland te bieden heeft. Verre verplaatsing zeker waard. Goede accommodatie op 6 min van trefpunt.
Ik kijk al uit naar een volgende cursus.
Irma Irma uit Eexterveen schreef op 28 mei 2023 om 08:10
Het was een geweldige trainingsdag op mooie oefenterreinen. Hele goeie uitleg van Werner met praktische aanwijzingen zodat je dit direct kan toepassen. De kleine leuke groep cursisten maakt dat je ook veel aandacht krijgt. Had nooit gedacht dat ik dit met deze motor ooit zou doen, zoals de single tracks. Mijn vertrouwen is zeker vergroot. Geweldige dag en smaakt naar meer.
Olav Groenewoud Olav Groenewoud uit Haren schreef op 27 mei 2023 om 20:12
Wat een leuke dag hebben we gehad. Het was een kleine en gezellige groep en we kregen de basis skills erg goed uitgelegd door de instructeur (Peter, enorm bedankt voor de leuke en leerzame dag). In een veilige setting de basis skills geoefend, nu blijven oefenen. Ik kom zeker weer eens terug voor een vervolg training. Deze (extra) motorbeheersing smaakt naar meer..

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
209 berichten.
Sander Sander uit Veenendaal schreef op 7 juni 2019 om 20:21
Na Bush Mechanic, Bush Medic en Allroad Basic training op 4 en 5 juni deel mogen nemen aan de Hechlingen Intermediate training. Wat een enorm gave ervaring. Begon met een gezamenlijk diner op 3 juni bij het hotel. Erg gezellig en heerlijk diner gevolgd door eerste uitleg. 4 Juni op naar het Enduropark beginnend met introductie en daarna uit de rij van GSen degene voorzien van eigen naam in gebruik nemen. Werner geeft elke keer een instructie aan de groep m.b.t. de te ondernemen oefening en doet deze voor. Gevolgd door het uitvoeren van de oefening door een ieder onder begeleiding. Tegelijk als de ruimte er is of anders stuk voor stuk. Uitleg super duidelijk en in alle rust. De dag vordert met oefeningen steeds een moeilijkheidsgraad hoger. Afwisselend een oefening, stukje rijden door het park en pauze. Pauzes waren hard nodig gezien 2 dagen 30 graden ruim plus. Tijdens de ritten door het park worden elke keer de opgedane ervaring toegepast in een gevarieerd parcours. De eerste dag loop je het park binnen en zie je de hellingen links. Je denkt dan, dat gaat nooit lukken. Wacht maar tot de 2de dag. Je zult versteld staan van jezelf en wat onder goede coaching van Werner mogelijk is. Had nooit gedacht dat het zou lukken, maar na de 2de dag is zelfs een lange steile helling of afdaling gesneden koek. 2de Dag in de middag is er ook een mooie tour door afwisselend gravel paden, bos en over asfalt. Super leuk! Mini offroad vakantie. Organisatie was fantastisch, alle lof. Super gezellig groep met echte team spirit. Deze training laat zien dat zelfs een zware GS zich ontzettend makkelijk door het terrein laat bewegen. Ben ervan onder de indruk. Niet gedacht dat dit mogelijk was en hoe gemakkelijk als je de juiste techniek maar weet. Alle verhalen van een zware motor die niet geschikt is voor offroad kunnen naar de prullenbak worden verwezen. Voor echt offroad werk met een GS is deze training zeker weten een must. Werner en alle mede cursisten enorm bedankt voor deze fantastische dagen. Immens van genoten!
Arnoud Arnoud uit Amsterdam schreef op 6 juni 2019 om 17:12
Op 1 en 2 juni heb ik de Hechlingen Advanced Training gevolgd en daar weer veel geleerd. Werner legt alle oefeningen en technieken duidelijk en rustig uit. Hij doet alles voor waarna we individueel, allemaal op ons eigen niveau, hetgeen hij uitgelegd heeft konden oefenen.

Hechlingen is een ruig terrein: veel grafel, hoge en lage afdalingen, en ook mooie stroken groen waar ik nu met vertrouwen overheen durf te rijden. Na de tweedaagse cursus weet ik beter wat ik technische kan en moet doen om met nog meer plezier off-road te rijden.

Tussen de uitleg en oefeningen door hebben we door het enduropark gereden. Hierdoor kon ik wat ik geleer heb ook in de praktijk brengen. En wat is het maken van een Elephant turn gaaf! Volg mijn verhalen ook op mijn instagram: http://instagram.com/arnoud__nl/

Bestaan er BERRT โ€˜ambassadeursโ€™? Ik weet het niet, maar als dat zo is ben ik er zeker een van.
Berend de Jonge Berend de Jonge schreef op 21 mei 2019 om 21:13
Enduro Park Hechlingen, daar was het te doen op 7 en 8 mei! Onder de professionele, maar ook plezierige begeleiding van Bert wederom genoten van de GS. Zoals Bert het zegt: de GS kan het al, nu jullie nog! En inderdaad, na 2 prachtige dagen, waarin veel geleerd, met een Smile van oor tot oor, had Bert gelijk! En je vertrouwen neemt telkens weer toe, heerlijk! Ook het samen beleven is weer mooi geweest. Je bent nooit alleen, de hele groep was weer super, en stimulerend :). En het Enduro Park Hechlingen? Een ware belevenis, wat een fantastische speeltuin! Bert bedankt!
Boy van Kakerken Boy van Kakerken schreef op 13 mei 2019 om 18:00
Op 7 en 8 mei heb ik de training gevolgd in Hechlingen. Erg leerzaam weer en een toffe omgeving om het e.e.a. te leren van wat de GS kan. De accomodaties waren erg goed, en aan eten geen tekort! De training wordt goed opgebouwd met duidelijke uitleg en demonstraties van Bert. Het mooie is dat op de eerste dag je het terrein oploopt en de stijle heuvels ziet met de gedachte, die ga ik binnen 2 dagen niet kunnen berijden. Integendeel, het is gaaf om te zien hoe snel de groep het offroadrijden eigen maakt en de 2e dag met de GS krappe bochten, stijle hellingen en bospaden meester is. Erg leerzaam, sfeer was super en voor herhaling vatbaar!
Jan-Willem Jan-Willem uit Vught schreef op 13 mei 2019 om 10:26
Weer een fantastische training van Ber(r)t gehad! Dit keer in Hechlingen op 7 en 8 mei met gelijkgestemden en Bert die in topvorm was!
Mooie opbouw van de training. Of het nu gaat om de herhalingen van de basistraining en die van Fรผrstenau, ze waren allesbehalve saai of om het opbouwen van nieuwe vaardigheden. De training zat goed in elkaar, inclusief (de korte drank-) pauzes.
De plus was voor mij dat ik voor het eerst met mijn nieuwe Berrt R1150 Enduro โ€˜echtโ€™ in het terrein was. Wat een feest! Mooi om te ervaren dat de motor het allemaal al kan, alleen dat het gebied tussen mijn oren soms nog overtuigd moest en kon worden. Dat laatste zeker door de aanwijzingen, tips en ondersteuning van Bert.
Niet alleen mijn doelen, maar ook die van de mede-cursisten waren behaald. Die gingen van algemene zoals het verbeteren van off-road techniek, naar specifieke wensen tot aan plezier hebben. Top!
Dit alles fantastisch georganiseerd en omrand door een prima hotel en dito eten.
Als je nog twijfelt of Hechllingen wel iets voor jou is, dan zou ik zeggen: โ€˜Stop daar mee en schrijf je in!โ€™.
Elisabeth Elisabeth uit Rossum schreef op 12 mei 2019 om 14:54
Ik heb samen met mijn man Berry en een vriend Pieter 4 en 5 mei de training gedaan in hechlingen.
Een paar maanden daarvoor de basistraining in Apeldoorn en dat smaakte naar meer.
En meer was er in Hechlingen, behalve dat het een zeer goed opgebouwde training is, was het ook echt fun, tuurlijk was het soms best zwaar en pittig en er zijn zeker momenten geweest dat ik dacht; mmmm nu even niet... maar natuurlijk wel gedaan omdat Bert daar heel goed in is, je te leren dat je het kan????, je krijgt een heel goed gevoel met je motor en wat je ermee kunt.
Een super weekend gehad, het ontbrak aan niets, eten, drinken, alles was top!!
Bert, bedankt! Het euforische gevoel is nog steeds niet over.
Fons Hendrix Fons Hendrix uit Elst schreef op 10 mei 2019 om 10:39
Goede wijn behoeft (eigenlijk) geen krans!!. Op 7 en 8 mei 2019 in Hechlingen genoten van alles wat hier te doen en te leren is met een goede en geruststellende uitleg van Bert zelf. Na een algemeen welkom om 9.00 uur op het park zelf denk je van: laten we maar eens beginnen: de tijd is maar beperkt! Maarโ€ฆ. Er is over alles nagedacht en op zโ€™n Duits. De opbouw en inhoud van de oefeningen, de tijd daarvoor, de noodzakelijke drinkpauzes en de zorg dat de pauzes net lang genoeg zijn om weer verder te gaan met datgene wat Ber(r)t voor ogen heeft om te laten leren, te laten ervaren en vooral ook te laten genieten. En dat is veel. Bovendien; je kunt zelf ervaren dat de instructies echt goed zijn door er soms ongewild even geen โ€œrekeningโ€ mee te houden. Kortom: van begin tot de laatste minuut aan te bevelen. Bovendien van een gezellige groep mogen deel uitmaken onder het genot van een goed verzorgde hap en drank(jes).
Pieter de Swart Pieter de Swart uit Westenschouwen schreef op 6 mei 2019 om 13:07
Afgelopen weekend was ik samen met mijn vrienden Berry en Elisabeth in Hechlingen te gast op de schitterende trainingsaccommodatie van BMW, voor de door BERRT georganiseerde Hechlingen Intermediate Training. Bert Duursma heeft ons op onnavolgbare wijze de beginselen van het offroad rijden bijgebracht. Het was een geweldige en zeer leerzame ervaring. Ook de entourage was geweldig goed geregeld; een goed en gastvrij hotel, heerlijke maaltijden en een gezellige sfeer onder de groep motorrijders. Dit was voor mij de tweede training bij BERRT, hiervoor deed ik de Allroad Basic Training in de buurt van Apeldoorn. De training in Hechlingen is pittig, maar voor iedereen goed te doen als je de Allroad Basic training in Nederland hebt gedaan. Een absolute aanrader voor alle motorrijders want je leert enorm veel meer over de balans van je motor en de controle ervan.
Adri van Erkel Adri van Erkel uit Leiden schreef op 27 april 2019 om 08:38
Na 2 annuleringen en na enige twijfel op het laatste moment ingeschreven voor de advanced training. Na een vervelend ongelukje bij de intermediate training vorig jaar april was ik benieuwd en een beetje gespannen het ik dit keer het Enduropark zou verlaten. Na 2 dagen intensieve training op een prachtige locatie, met een gezellig groep en onder deskundige begeleiding van Werner weet ik 1 ding zeker dit wil je niet missen. Tijdens de advanced training wordt er veel en langer doorgereden en is er minder " oponthoud". Je leert hier door snel en goed onder verschillende omstandigheden met de 1250GS door het terrein te rijden. Naast het vlot herhalen van de stof uit de intermediate komen er ook nieuwe uitdagende oefeningen aan bod zoals de Elephant turn en het naar beneden rijden over lastige singel tracks. Onder de geduldige en vakkundige leiding van Werner sta je elke keer verbaasd wat je zelf kan en wat de GS presteert. Het hotel, de verzorging en je mede cursisten maken deze 2 daagse compleet. Bovendien heeft Werner zich ingespannen om mooie foto's en filmpjes te maken en die via link ter beschikking te stellen, TOP ! Nu ik het dwingend advies van mijn vrouw opgevolgd heb om eerst weer te trainen, heb ik ook van haar groen licht om in september de Noorwegen Allroadreis te gaan ondernemen. Ik hoop dat m'n lieve vrouw nog meer van dit soort adviezen heeft. Ik heb er zin !!!?
Ronald Spoor Ronald Spoor uit Helmond schreef op 22 april 2019 om 17:38
Op 16 en 17 april deelgenomen aan de Hechlingen Advanced Training onder de deskundige begeleiding van Werner. Tijdens deze 2 dagen weer ontzettend veel geleerd en mijn grenzen verlegd. Tijdens de eerste ochtend werd de stof uit de Intermediate training herhaald (nodig ook na 5 jaar) en daarna konden we met de nieuwe stof en oefeningen aan de slag. Kenmerkend aan deze training was dat we veel konden rijden en het geleerde in de praktijk konden brengen, ook in de nieuwe uitbreidingen van het enduro-park. De gehuurde 1250 was top! En zoals gewoonlijk was ook het verblijf en het eten goed geregeld. Een must voor iedereen die met de GS verder van de gebaande paden af wil (en waarom niet?). Werner bedankt!
Dennis Ho-Sam-Sooi Dennis Ho-Sam-Sooi uit Daarle schreef op 19 april 2019 om 16:20
EEN WAANZINIGE ERVARING OM NOOIT MEER TE VERGETEN EN ZEKER TE GAAN TOEPASSEN WAAR NODIG!!!
Van 15-04-2019 tm 18-04-2019 een training gehad van Berrt in Hechlingen Duitsland..
Ja wat moet je verwachten? Ik heb redelijk wat ervaring(rij sinds 1980) motor en heb voor mijn werk ook nog de nodige trainingen gevolg, dus....met motorrijden op de weg zat t wel ok. Maar geloof me, offroad / endurorijden is echt niet te vergelijken met rijden op de weg.
De training in Hechlingen heeft mij heel veel geleerd en ik weet zeker dat heel veel geleerde technieken toegepast gaan worden op de openbare weg/ en tijdens mijn vele ritten.

De training:
De training was goed verzorgd, strak en ordelijk. Het ontvangst op t Enduropark Hechlingen was zoals je t van de Duitsers gewend ben. Correct, zakelijk en ordelijk. Voldoende kleed/bergruimte en douche gelegenheid, drinken/koffie/thee en de nodige fruithapjes.

Het park:
Een mega mooie speeltuin voor motorrijders die veel meer uit hun GS of andere endurobike wil halen. Heel veel verschillende padjes, geulen, heuvels(en echt ook hele enge :), gravel, zand en bomen.

De instructeur:
Dan onze instructeur, Werner, een gezellige serieuze top trainer met oog voor iedereen, een goeie duidelijke uitleg, ff voor een aantal oud gedienden de puntje op de i zetten. En als t ff tegen zit(na een giga val of duikeling) wist hij je weer te motiveren om de draad weer op te pakken. Werner een dikke pluim!!

Huurmotor:
Mijn gehuurde R1250 GS adventure was een nagenoeg nieuw bike waarmee ik goed overweg kom. Wel een echt beest in t terrein.

Tot slot kan ik een ieder met zeker voldoende ervaring en motorbeheersing aanraden dit avontuur aan te gaan.
Frans Theelen Frans Theelen uit Apeldoorn schreef op 19 april 2019 om 12:46
Op 16 en 17 April de Advanced Training in Hechlingen gevolgd. En zoals โ€œgebruikelijkโ€ een fantastische training. Werner - dank!

Een goede balans tussen korte herhalingen en nieuwe dingen leren. Daarbij veel ruimte voor individuele aanwijzingen en op zโ€™n manier dat de groep daar geen โ€œlastโ€ van heeft.
Ik kijk uit naar de Fรผrstenau Advanced training ?
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk schreef op 17 april 2019 om 13:55
Weinig toe te voegen aan de verhalen van Rob en Bert hieronder. Wat heb ik een FANTASTISCH enduro weekend mogen beleven in Hechlingen. Wederom onder bezielende leiding van Berrt reizen en trainingen, in dit geval in de persoon van Werner. Naast fantastisch rijden in en om het enduropark, ook een heel gezellig weekend gehad met de andere deelnemers en Werner. We waren na het eerste biertje net een oude vriendengroep. Bijzonder te vermelden dat je al na de eerste ochtend prima het park rond kan rijden waarbij je het geleerde in de praktijk kan toepassen. De glimlach van afgelopen weekend zit er nog steeds. Ik zou zeggen; bij twijfel, altijd boeken en een onvergetelijke ervaring opdoen. Succes!
Marcel Wiggers Marcel Wiggers uit IJmuiden schreef op 16 april 2019 om 19:14
Twee ( 13 &14/4) prima dagen in Hechlingen net afgesloten. De intermediate cursus is uitstekend opgebouwd met veel oefening en praktijk. Werner is een zeer goede instructeur, geduldig maar doortastend, en de groep arriveert als vreemden van elkaar maar vertrekt als vriendenteam. Ik had een basic cursus bij andere aanbieder gedaan maar Berrtโ€™s programma is gewoon beter.

Van harte aanbevolen,

Marcel
Bert Bert uit Beuningen schreef op 15 april 2019 om 21:00
Net terug uit Hechlingen, daar genoten van een fantastische training waarbij instructie door Werner top was. De oefeningen zorgden er voor dat je vertrouwd raakt met de situaties en tijdens de ritten in en buiten het trainingscentrum je alles kan toepassen en met veel plezier de verschillende hindernissen kan nemen. Dat gecombineerd met een gezellige groep van all-road enthousiastelingen waarmee we veel lol hadden en een mooi arrangement maken dit een onvergetelijk motorweekend. Werner en de andere deelnemers bedankt.
Rob van Leeuwen Rob van Leeuwen uit Weert schreef op 15 april 2019 om 17:59
13 en 14 april meegedaan met het trainingsweekend in Hechlingen. Het moet gezegd worden, Berrt belooft niet teveel. Toen ik voor het eerst "de speeltuin" in het eggie zag vroeg ik mij af of dit wel zo een goed idee was geweest, deelnemen aan deze cursus. Die hellingen waren toch echt een heel stuk steiler dan ze er uit zagen op de foto's en filmpjes die ik had gezien. Maar zoals was beloofd, ook ik reed aan het einde van de tweede dag er gewoon tegen op en weer vanaf. Een mooie overwinning voor mij maar zeker ook voor Werner, onze instructeur. Zonder zijn rustige en duidelijke uitleg was dit nooit gelukt. Dus, bedankt voor het fantastische weekend. Ook aan Bert, Bart, Freek, Huib, Harrie en Marcel die gezamenlijk voor een prima sfeer hebben gezorgd. Echt top mannen!
Paul Krieckaert Paul Krieckaert uit heeze schreef op 15 maart 2019 om 17:53
Ik sluit me aan bij de woorden van Bart: leuk en goed georganiseerd door Berrt; goed hotel; machtige motor zo'n 1250 en dito oefenstof.

(De woorden van Bart: 2 fantastische dagen in maart, 2 dagen zon super genoten heerlijke zoโ€™n 1250 gs. Dit hoef je niet lezen je moet gewoon heen gaan alles is top. Chapeau
Nu maar even sparen. Op naar de 3 daagse in mei)
Bart Dirkson Bart Dirkson uit Limmen schreef op 14 maart 2019 om 11:09
12-13 maart Hechlingen

2 fantastische dagen in maart, 2 dagen zon super genoten heerlijke zoโ€™n 1250 gs. Dit hoef je niet lezen je moet gewoon heen gaan alles is top. Chapeau

Nu maar even sparen. Op naar de 3 daagse in mei
Felix Felix schreef op 17 oktober 2018 om 09:02
Dit was zo'n training die iedereen zou moeten volgen. Je beheersing en daardoor je zelfvertrouwen op je motor nemen enorm toe. Verder is het een gezellige bijeenkomst waar Bert je alle trucjes van het off-roadrijden uitlegd. Daarna nog wat oefenen en jij kunt het ook. Kortom gezellig en leerzaam.

Groeten Felix
Henk Lammertse Henk Lammertse uit Schagerbrug schreef op 16 oktober 2018 om 17:32
Hoi Berrt,

Ook van mijn zijde super bedankt voor het geweldige weekend in Hechlingen. Onderdak en eten in de Weisser Hahn was goed geregeld. Veel gelachen met elkaar tijdens het weekend. Jouw fijne en rustige manier van trainen is een geweldige ervaring. Door de door jouw aangeleerde fijne kneepjes direct toe te passen groeit de zelfverzekerdheid per uur, krijg je som vleugels (:-)) en vergeet je nooit meer waarom. Het BMW Enduropark Hechlingen voelt hierdoor als een soort Efteling voor volwassen jongens.
Ook wil ik graag onze ontzettend leuke en gezellige groep bedanken bestaande uit Tim, Ed, Rinus en Han. Heel veel gelachen, ervaringen uitgewisseld en elkaar geholpen/gesteund. Super leuk was het mannen!?

Hoop jullie gauw weer te zien.

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
108 berichten.
Erik Erik uit Leipzig schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Wat een fantastiche reis!
Geweldig landschap en perfect organisatie.

Harrie, Aad en Jos bedankt voor alle goede zorgen tijdens de ritten.
Bennie en Niels bedankt voor alle goede zorgen voor en na de ritten!

Speciaal dank aan Jos, rijden met jou en Bart door de zandstorm was voor mij een onvergetelijke ervaring en de highlight van de trip
Berry vissers Berry vissers uit Nijmegen schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Super om al die reacties te lezen over de diverse onderwerpen, van cursus tot weekje Marocco..... binnenkort effe knietje laten opereren en fit worden, dan snel inschrijven voor volgend najaars cursus of misschien wel met mijn broertje mee, weekje Morocco. Heb er al helemaal zin in, tot volgend jaar BERRT. Vriendelijke groeten Berry Vissers.
Marc Marc uit Zoetermeer schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert & Harrie,

Een weekje allroad Marokko was een fantastiche vakantie. Al was het slechts 1 weekje weg, het leken er wel 3! Ik wist dat er een reden was waarom ik die GS had aangeschaft

Nogmaals bedankt,
Marc
Aad Aad uit Wolfheze schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert en Harrie,

Na twee weken terug in het 'normale' leven kijk ik met veel plezier terug op ons Marokko avontuur. Alle groepsgenoten, en jullie in het bijzonder, dank voor een mooie, goed georganiseerde allroad reis!

Groet, Aad
Tom Tom uit Burgerveen schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Hoi Bert, Harrie, Niels, Bennie en Tineke,

hartelijk bedankt voor de schitterende reis naar Marokko. Ik heb me uitstekend vermaak en veel geleerd op de offroad routes. De keuze voor een kok bij deze reis was wat mij betreft een heel goede. De hele groep heeft als een team er alles aan gedaan om de reis tot een succes te maken en dat is zeker gelukt!

Groeten, Tom.
boudewijn boudewijn uit huis schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
tja, breng je je motor voor een beurt. Vraagt Berrt of je meegaat naar Marokko. Marokko??? Ja. Marokko.

Wat een avontuur. Wat een mooi land. Wat een gezellige club. Super organisatie. Absolute aanrader.
Wilco Wilco uit Zoetermeer schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Berrt en Harrie

Ontzettend bedankt voor het organiseren van de Marokko trip. Het was een fantastisch avontuur waar je als kleine jongen van droomt. Geweldig als zo'n droom uitkomt en net zo spannend en opwindend blijkt te zijn als je hem als volwassene beleeft.

BMW GS1200 Rock!
BERRT BERRT uit Apeldoorn schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Wil je je ervaring delen met andere deelnemers over de Allroad Motor Reizen van BERRT? In dit gastenboek kun je je reactie en/of ervaringen kwijt.

Met groet,
BERRT

Print Friendly, PDF & Email