Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1460 berichten.
Gert-Jan Gert-Jan uit Den Bosch schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Gisteren werkelijk een fantastische dag gehad met Bert en mijn motor vrienden. Als zeer onervaren rijder wilde ik hier een aantal positieve slagen in maken. Mijn verwachtingen zijn zwaar overtroffen. Ik voel me een stuk zekerder op de motor en zeker in het off road gedeelte. De uitleg van Bert, de oefeningen, de ritten en dat je merkt dat je vooruit gaat is te gek en uniek. De cursus bij Bert beveel ik voor 200% aan.
Mai-San Wan Mai-San Wan uit Uithoorn schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Gisteren All-Road training gevolgd heb redelijk wat off-road ervaring maar door wat blessures tijd niet kunnen doen. Heb deelgenomen op mijn eigen GS1200 Adventure met TKC80 gemonteerd zeker een aanrader ondergrond was nat en glad door veel regenval.Heb de dag als leerzaam en gezellig ervaren het was erg prettig hoe Bert met de mensen omgaat en de rustige en duidelijke uitleg. Zeer geslaagde dag met leuke single tracks en veel zandpaden.Dank Bert ga volgend jaar zeker een weekend naar Duitsland om nog meer ervaring op te doen....
Floris Floris uit Rotterdam schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Afgelopen week de offroad rit in Andalusiโ”€ะ’โ”ฌะป gedaan, in een woord: machtig. Onder begeleiding van Bert en Bob Coerse prachige ritten gemaakt, het was zwaar, uitdagend, lekker en leuk.Gezellige groep, goed eten, mooi weer, super omgeving. Een aanrader dus, echt iets om nooit meer te vergeten.Graag tot een volgende keer!
Martijn Martijn uit Uden schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Afgelopen weekend hebben we een fantastische training gehad van Bert in Hechlingen. Wat gaaf was het, om steeds weer het uiterste proberen te bereiken, steeds weer iets verder te gaan en jezelf steeds weer te kunnen verbeteren. En wat je dan na een weekend al kan is verbluffend. Kort draaien, remmen, (hoge) heuvels op en af, zandbak, waterbak, geitepaadjes, Ho-Chi-Minh routes, en ga zo maar door. Het gevoel van je motor steeds onder controle hebben is super en smaakt zeker naar meer. De eerste afspraken zijn al gemaakt!Maar buiten het rijden, was het vooral ook goed georganiseerd, de training goed opgebouwd en het gezelschap allemaal erg gezellig. BMW heeft een mooi concept in een super speeltuin met een geweldig product (de nieuwe 1200 GS), maar met Bert als instructeur is de training pas echt een succes.Bedankt Bert en medecursisten!
Mark Mark uit Uden schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Wat een ongelooflijk mooie speeltuin daar in Hechlingen. En wat hebben we geboft, het was een super tof weekend, vele grenzen verlegd, Wat kan zo een GS toch veel, slim van BMW om zulke heerlijke machines daar te gebruiken.Maar onder de bezielende leiding van Bert, enorm veel geleerd, als Bert het doet, lijkt het zo gemakkelijk. Voor mezelf heb ik echte bergen overwonnen, bijna bloed, zweet en tranen. Als groep is het leuk geweest. Leuk Hotel.Goed gedaan Bert en Tineke.Groet van Mark
Michel Michel uit Appingedam schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
2 Geweldige dagen gehad in het enduro park van BmW te Hechlingen, de glimlach vooraf, te zien op de foto die Bert maakte voordat we kennis gingen maken met het BMW geweld, werd een grijns van oor tot oor na 2 dagen een geweldig goeie training gehad te hebben van Bert. Onze groep met Erwin, Robin, Ric, Mark, Martijn, Sacha en mijzelf motiveerden elkaar tot het verleggen van de grenzen en ondersteunden elkaar bij het tillen na een val van de motoren en iedereen ging tot het uiterste en haalde naar mijn weten zijn eigen doelen. Lol hebben, techniek beheersen, die steile lange klim op, het onverwachte aankunnen, herstellen, spierpijn trotseren, grenzen verleggen, slagen met de remproeven(voor mij persoonlijk want in Diepenheim kon ik mijn achterrem niet eens goed vinden), teamspirit ervaren, lekker afzien............. Dit smaakt naar veel meer en die mogelijkheden ga ik voor mezelf onderzoeken en dan hoop ik jullie allemaal weer eens tegen te komen. In de Alpensee tour, in Spanje of in Diepenheim. Waar dan ook! Dank je wel BERRT en Tineke Duursma.
Niels Van Vaerenbergh Niels Van Vaerenbergh uit Affligem schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Berrt, bedankt voor deze super toffe 2 daagse te Hechlingen. Ik had nooit gedacht dat zowel ik als mijn machine dit kon. Wat jij ons in deze 2 dagen geleerd hebt, valt niet in enkele woorden samen te vatten.Wist niet dat je zo kon zweten door wat bergjes op en af te rijden op je allroad.Ik kom volgend jaar zeker terug voor de vervolg training.Bedankt,Niels
Chris Chris schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Na twee dagen &quot,Hechlingen&quot, totall los uithijgen op het terras met een alcoholvrij biertje van Berrt kon ik bijzonder voldaan terugkijken voelde ik me net als de uitzendkracht van Tempo Team:Bert, het waren twee fantastische dagen en je ziet me vast en zeker terug voor een vervolg op deze basistraining.Het heeft voor mij een nieuwe dimensie toegevoegd aan het motorrijden en ik ga binnenkort de TKC 80's monteren onder mijn adventure.
Robin Robin uit Gemert schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Wat een fantastische 2 dagen in Hechlingen! Dankzij deze training zijn mijn persoonlijke grenzen weer een heel eind verlegd. In maar 2 dagen tijd, heeft Berrt (en de nieuwe GS1200, wat een goed ding is dat!) iemand die eigenlijk al wat problemen had met de kunst van heel kort draaien op de motor zover kunnen krijgen dat hellingen van 30 meter hoog en zo steil dat je er amper op kon staan wel goed te beklimmen waren (met de nodige respect uiteraard). Zoals alle cursussen die Berrt geeft, was deze 2-daagse training heel goed en rustig opgebouwd, met een logische uitleg van de techniek bij elke onderdeel. Geen moment zorgen gehad over de best indrukwekkende dingen die wij aan het doen waren. Met vallen en opstaan (zo weinig mogelijk uiteraard) en deze zeer persoonlijke aanpak kom je er wel. Volgend jaar ben ik zeker weer 2 dagen in Hechlingen en dan is de doelstelling de hele steile, lange, smalle en met keien bezaaide padjes met die slinkse slingers naar links en rechts goed te beklimmen!Dank aan Berrt en Tineke en alle medecursisten voor 2 dagen vol lol en gezelligheid.
Sacha Sacha uit Roermond schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Afgelopen weekend de tweedaagse Enduro training in Enduropark Hechlingen (D) via BERRT gedaan. We hebben twee dagen verschikkelijk veel lol gehad in de steengroeve van BMW. Een locatie die uitnodigt om grenzen te verleggen. En dat is deze twee dagen heel erg goed gelukt. Van beklimmingen van rotspaadjes tot lekker glibberige modderpaadjes met heerlijke boomwortels toe. Niet eng, heel goed opgebouwd met uitstekende begeleiding. Dit smaakt naar meer.. Bert, heel erg bedankt voor de goede instructies en uitstekende opbouw. Dit was zeker niet de laatste Hechlingen voor me.!! Nou hebben we wel een probleem. Die nieuwe GS smaakt naar meeeeeer....
Marc Marc uit SLeeuwijk schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Hoi Berrt,Afgelopen woensdag de Training gedaan. Was prima en vermoeiend maar zeker leerzaam. Na 27 jaar ervaring op de weg geleerd dat je nog lang niet alles beheerst en dat wat je kan moet afleren in het terrein.Dit ruikt zeker naar meer. ๐Ÿ˜€ Gr Marc.
Roel Roel uit Houten schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Wederom een fantastische dag. Deze cursus doe ik nu voor de tweede keer. De eerste keer was ik totaal uitgeput en dat was nu niet het geval. Dat gaf mij in ieder geval de overtuiging dat ik geleerd heb van de eerste keer. Toch bleef de cursus een uitdaging. Sommige zaken herhaald maar ook nieuwe items. De BMW GS 1200 blijft een heerlijke machine. Maar bovenal een super gezellige dag gehad.
Erik Erik schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Hoi Bert,ik kan mij bijna aansluiten bij Edo zijn ervaring. Echter ik was de grootste de zwaarste van het stel en heb mijn 1150GS ook heerlijk door het slijk kunnen halen. veel geleerd van jou en mijn fiets. grenzen verleggen door net even iets meer uit mijn eigen kunnen te halen. Hier ga ik zeker profijt van hebben.Nogmaals bedankt voor de mooie ervaring en leerzame dag.
Edo de Bakker Edo de Bakker uit Breda schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
The &quot,day after&quot, Berts training sta ik met veel voldoening mijn GSA schoon te maken. Ik was de kleinste met de dikste machine, das best lastig in behoorlijk vette Twentse modder!!! Deze dag had een meervoudig doel. Natuurlijk een betere motorrijder worden, en veel lol beleven. Voor mij was het ook het afscheid van mijn BMW R1150 GS adventure. Bert heeft me over allerlei paden laten rijden die de band met mijn motor versterkte. Ik rijd ongeveer 20.000 km per jaar, maar de 100 die we vandaag reden hebben me intens laten genieten en het afscheid nog heftiger gemaakt. De cursus klopt van voor naar achter, maar de kracht zit hem in de instructeur. Hij brengt je over ieder obstakel en praat je desnoods door de greppel!Bert, onwijs bedankt voor deze speciale dag!!
frederique frederique uit utrecht schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
In 1 dag veel geleerd en veel plezier gehad. Ik heb nog nooit zo langzaam een bochtje gereden en ben nog nooit zo hard over een bospad gegaan. En dat alles met het gevoel mijn motor onder controle te hebben. Of ja, in het merendeel van de tijd . Lukt het even niet, is Bert er om tips te geven. De oefeningen en het rijden in het terrein legt hij duidelijk uit en dan is het aan jou om het te proberen. Spannend en heerlijk om te doen. Door het bos, water, blubber en zand . De takjes en modder op mijn motor hou ik nog even als aandenken.
Ate Ate uit Delft schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Een ontzettend leerzame en leuke dag gehad in Diepenheim. Bert is een kalme, geduldige instructeur, die je het volste vetrouwen geeft en alles op een heldere en fijne manier uitlegt. Zo'n dag werken geeft je echt een kick en je maakt grote stappen vooruit. Ben nog enthousiaster geworden over het all-road werk!
Harm grevink Harm grevink uit Bruinisse schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
We hebben een zeer leuke en leerzame dag gehad de uitleg van bert was perfect het materiaal en de locotie was zeer goed een ieder die deze training wil doen kan ik van harte aanbevelen
chris chris uit NL schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert, het was een bijzondere ervaring om een trainingsdag met jou als instructeur mee te mogen maken.Erg veel geleerd die dag en het geheel overtrof mijn verwachtingen. En het leuke van het geheel was dat uiteindelijk de oefeningen wel lukten.Veel dank voor de geslaagde dag.Chris
Leon Padmos Leon Padmos uit Bruinisse schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Super leuke dag gehad met erg veel leermomenten. Zelden zo'n enthousiaste instructeur gehad. Mooie omgeving, goed georganiseerd en perfecte spullen. Berrt bedankt!
Maarten Maarten uit Nederland schreef op 13 oktober 2016 om 14:24
Een Enduro specialist in hart en nieren, die zo veel rallye ervaring heeft, kent alle ins en outs van het offroaden, perfect de balans vindt tussen theorie en praktijk, de GS is als zijn broekzak, zelfs een eigen Enduro speelveldje heeft, tja, dat kan alleen maar resulteren in de beste en meest leerzame Allroad training die er is .. by far !Bert, bedankt voor de ongelooflijk mooie training !

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
212 berichten.
Guido Ronnes Guido Ronnes uit Nijmegen schreef op 4 juli 2024 om 22:25
Na een mooie heenreis in twee dagen in goed gezelschap van Martin W op 10 juni aangekomen in ons mooie hotel in Wemding. Toch wel weer spannend; wie treffen we allemaal, is het een leuke groep, hoe zal de training gaan, en bovenal: hoe rijdt de nieuwe GS 1300?
Nou, het waren twee prachtige dagen! Dingen gedaan waarvan ik niet wist dat ik het kon, veel opgestoken van Peter van der Sluis qua rijtechniek in de diverse omgevingen. Bergie op, bergje af, nog iets meer stijgen en een gat induiken, en natuurlijk de 'buitenrit'. Met wat meer snelheid het geleerde in de praktijk brengen. En als je dan nog een leuke en gezellige groep hebt, dan is het helemaal af.
Kortom, op naar de volgende training en/of rit!
Peter Groot Peter Groot uit Hoogwoud schreef op 27 mei 2024 om 20:52
Vorige week de Hechlingen Advanced training gedaan met Werner en 6 andere liefhebbers. Heb weer genoten. Leuk om op een gecontroleerde manier je comfortzone steeds verder voorbij te gaan. Einde van dag twee de steilste hellingen heel relaxed gereden met een hele gezellige groep.
Hans Hans schreef op 24 mei 2024 om 13:39
Hele leuke en leerzame cursus. Bij aankomst is het park wat intimiderend, maar Werner gaf ons vertrouwen en het is allemaal goedgekomen. Ongelofelijk wat zo'n motor allemaal kan. Alles goed georganiseerd. We hadden mazzel met het weer: grote diepe plassen, maar wel grotendeels droog. Leuke groep en veel gelachen.
Jacco Jacco uit Hengelo schreef op 11 april 2024 om 21:01
Samen met een vriend de intermediate geboekt.. We waren bij aankomst best onder de indruk van dit geweldige park en de in rijen uitgestalde nieuwe 1300 GS motoren.. Werner nam ons vervolgens mee in uitleg gevolgd door praktische oefeningen met een hele mooie opbouw.. daardoor neemt je kennis en vertrouwen in jezelf en de motor snel toe en kan je steeds beter uitvoeren wat gevraagd wordt.. lukt dat niet of gaat het langzamer is dat geen enkel probleem..
Ikzelf heb veel geleerd en sta weer beter op de motor na 2 hele leuke dagenโ€ฆ. Een echte aanrader..!! Op naar de volgende BERRT training..
Bedankt Werner
Brian Tilburgs Brian Tilburgs uit Wijk bij Duurstede schreef op 10 april 2024 om 08:10
Lekker twee dagen richting Hechlingen getourd om daar vervolgens in het Enduro park te ontdekken wat mijn motor allemaal al kon (en ik nu ook). Een indrukkwekkend park waar je bij binnenkomst niet verwacht dat je alle hellingen en hobbels kan doen! Door de mooie opbouw en afwisseling van oefeningen en rondrijden door het park waar je meteen kan toepassen wat je geleerd hebt. En uiteindelijk rijdt je dan gewoon achter Werner aan de grote hellingen ๐Ÿ˜ฑ op en af ๐Ÿ™‚ Heel veel geleerd en onder het genot van een "Baby bier ๐Ÿบ" of een 0/0 gezelig gelachen ๐Ÿ˜‚ met de groep.
Werner bedankt ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
Menno Houbolt Menno Houbolt uit Utrecht schreef op 8 april 2024 om 17:41
Het is een stuk rijden naar Hechlingen, maar de moeite meer dan waard! Op een unieke plek met de nieuwste motoren van BMW off road kunnen rijden is een onvergetelijke ervaring. De oefeningen worden gedoseerd opgebouwd, waardoor je nooit boven je kunnen bezig bent, maar wel uit je comfort zone wordt gehaald. Alles onder de deskundige begeleiding van Werner.
Veel geleerd, mooi weer, lekker eten en veel gelachen met gezellige mede-cursisten, kortom een zeer geslaagd weekend!!
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt schreef op 8 april 2024 om 09:01
In de loop der jaren bijna alle trainingen bij Berrt gevolgd. Battlefield belevenis goed afgesloten. Mecklenburg tour datum paste mij niet. Daarom nog een keer Hechlingen geboekt. Getwijfeld over niveau. Tussendoor te weinig offroad kmโ€™s gemaakt, daarom weer voor intermediate gegaan. Geweldige dagen. Alles klopt! Verbaas me elke keer weer over doordachte opbouw van de training. Wat geweldig dat Werner ons allen hiermee echt grenzen leert te verleggen. Ondertussen ook genieten van het kameraadschap gevoel dat ontstaat in de groep. Echt helemaal weer een top ervaring. Veel dank jongens van Berrt!
Frans Frans uit Coevorden schreef op 10 november 2023 om 16:39
2 dagen Hechlingen intermediate training ter voorbereiding op de Marokko-reis was geen overbodige voorwaarde. Hechlingen is een unieke locatie om onder begeleiding van een professionele trainer, in dit geval Werner, eens goed aan je motorvaardigheden te werken. Een mooie opbouw van de beide trainingsdagen, regelmatige drinkpauzes, een goede lunch en een goede nachtrust voor en na de beide dagen, overal is aan gedacht. Ook de huurmotoren zijn keurig geregeld en in goede staat.
Albert van der Haven Albert van der Haven uit Hazerswoude Dorp schreef op 9 oktober 2023 om 21:07
Hechlingen is simpelweg een toplocatie als je (beter) wilt leren rijden op gravel. Ik had altijd een hekel aan dat spul, maar nu na de training verzorgd door Werner niet meer. Werner krijgt het voor elkaar om iedere keer de grenzen ietsje verder te leggen waardoor je in die twee dagen ontzettend veel kunt leren. Dat ik een leuke groep trof was mooi meegenomen. Het hotel is ook gewoon prima, dus wat kun je nog meer verlangen... Het was gewoon top!
Peter Groot Peter Groot uit Hoogwoud schreef op 9 oktober 2023 om 12:09
5&6 oktober wederom een zeer geslaagde training gevolgd in Hechlingen.
Alles is heel goed geregeld, en de steengroeve is echt een toplocatie met enorm veel uitdagende plekken en mooie routes. Werner weet de training heel goed op te bouwen waardoor er gedurende 2 dagen altijd voldoende uitdaging is en er altijd een stijgende lijn in je eigen kunnen zit. Heb samen met een gezellige groep weer een hele hoop bij geleerd. Op naar de volgende training
isabelle pocaterra isabelle pocaterra uit Apeldoorn schreef op 8 oktober 2023 om 10:24
OP 2 en 3 oktober heb ik samen met mijn zoon de Hechlingen training gevolgd onder begeleiding van Werner. Het was een leuke gezellige groep. Het was schitterend weer. De gehuurde BMW was veel kolossaler dan mijn kleine Yamaha XT660X dit was erg wennen .Ondanks dat ik graag bomen knuffelde,4 hendels en een koplamp heb gemold waren het 2 hele gave en leerzame dagen . Mijn dank gaat uit aan de mannen die steeds hielpen de motor weer overeind te zetten.
Werner heel erg bedankt voor de goede en duidelijke tips. Volgend jaar ga ik zeker weer een of meer trainingen van jullie volgen, intussen ga ik de tips in de praktijk brengen.
John John uit Dordrecht schreef op 5 oktober 2023 om 18:57
De Hechlingen intermediate training onder leiding van Werner was een geweldige ervaring. De oefeningen worden afgewisseld met het rijden in het park (en zelfs een rondje in de prachtige omgeving) om het geleerde in de praktijk toe te passen. De oefeningen zijn mooi opgebouwd zodat je steeds vol vertrouwen je grenzen steeds verder verlegd. Ook het hotel en het eten zijn prima verzorgd.

Als ik al een puntje van kritiek zou hebben is dat het van mij wel een dag langer had mogen duren. Dit is genieten, tot de volgende training en reizen.
Gio Gio uit Amsterdam schreef op 1 oktober 2023 om 03:08
Super toffe training gehad afgelopen week in het BMW motorpark in Hechlingen. Duidelijke instructies en een goed opgebouwd programma zorgden voor een enorme leerzame 2-daagse. We hebben gelachen, keihard gewerkt, veel kilometers gemaakt en vooral genoten. Peter dankjewel voor deze training en tot de volgende! Gr. Gio
Eelco Kuijpers Eelco Kuijpers uit Rotterdam schreef op 13 september 2023 om 11:20
Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aar de intermediate training in Hechlingen. Alles was helemaal top. Het park zelf, de organisatie van het weekend, het hotel en de training van Peter. Peter is enorm kundig in zowel het rijden zelf als in het uitleggen van de technieken aan de cursisten. De training is goed opgebouwd waardoor je in 2 dagen met veel vertrouwen enorme stappen maakt. Enorm bedankt en ik boek snel de volgende training;-)
Reinier Reinier uit Delfzijl schreef op 13 september 2023 om 08:39
8 en 9 september was het warm in Hechlingen maar wat een plezier en top training van Peter! Goede opbouw en persoonlijke begeleiding en wat een uitdagingen!! ... was een top training die mij veel techniek ervaring en vooral lol heeft bijgebracht.
Wietse Wietse uit Friesland schreef op 12 september 2023 om 22:20
Hallo allemaal! Net terug van en zon-overgoten september weekend in Hechlingen. Wat een top weekend en wat een ervaring! Off road rijden zoals ik nog nooit had gedaan. Grind, stenen, stof, keien, water en bush! we hebben het allemaal gezien en gedaan.... en de machines deden het fantastisch! Instructeur Peter bouwde rustig de uitleg, de oefeningen en ons niveau op en uiteindelijk durf je de steile hellingen OP en AF te gaan.... echt grenzen verleggen op een hele prettige en gecontroleerde manier... Een echte aanrader en plezier is gegarandeerd! Wietse
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 18 juni 2023 om 15:36
3 en 4 juni deelgenomen aan de Advanced training in Hechlingen. Ook hierbij alles weer perfect georganiseerd. Dit was mijn 6e offroad training bij BERT en wat mij elke keer opvalt is het oogenschijnlijk gemak waarmee de trainingen afgestemd worden op de behoefte en vaardigheden niveau van zowel de groep als de individuele deelnemers. Niet 1 keer, maar elke keer. Niet bij 1 instructeur maar bij alle instructeurs van BERRT. En elke keer ervaar ik een zichtbare verbetering in mijn vaardigheden.
En elke keer beleef ik dit alles met een leuke groep cursisten. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ
Esther Verdonk Esther Verdonk uit Wolfheze schreef op 11 juni 2023 om 13:53
Met Hemelvaart geen mooiere plek dan op een GS te zitten in Hechlingen. Met goede instructie van Peter helling op en af, bochten, plassen en dat allemaal onverhard in een oude steengroeve. Fijn hotel en Bert mee om top foto's te maken. Was het meer dan waard!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 6 juni 2023 om 11:30
Hechlingen Advanced 6 juni was weer een fijne training van Werner. Opvallend dat het eigenlijk maatwerk was voor de groep. Met dat je wat meer ervaren wordt, ontstaan ook persoonlijke aandachtspunten. Heel fijn om juist daar een paar dagen gericht aan te werken. En natuurlijk weer een gezellig weekend samen! Tot de volgende!
Caspar Caspar uit Vorden schreef op 6 juni 2023 om 09:37
Ondertussen heb ik alle trainingen al afgevinkt bij BERRT, dat geeft wel mijn tevredenheid aan.
Tussendoor wel eens ergens anders een training gedaan (andere genres) op motorniveau, maar dat haalt het elke keer toch echt niet bij BERRT.

Je krijgt echt waar voor je geld en zoveel ervaringen rijker. Met veel gemoedsrust en vertrouwen ga je lekker de offroad trails tegemoet!

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.140.218 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
116 berichten.
John Last John Last uit Beek schreef op 8 juli 2024 om 23:25
Na de BERRT 3-daagse ook de Battlefield tour gedaan. Wat een mooie 3 dagen waren dat. Afwisselend over de gravelpaden en de iets uitdagendere single tracks door het bos en niet te vergeten de modderuitdagingen. Soms was het sleeplint nodig...
Mooie en indrukwekkende plekken gezien.
Hele leuke groep deelnemers en erg goede begeleiding van Kees-Jan en Jaap. Bedankt hiervoor en zeker tot de volgende keer.
Joop Vernooij Joop Vernooij uit Culemborg schreef op 7 juli 2024 om 21:06
Vandaag 7 juli terugkomen van de Berrt Frankrijk Battlefield tour. Na de mooie 3 daagse in Nederland nu 3 dagen Frankrijk. Wat geeft dat een energie. Een schitterende omgeving en perfect georganiseerd door Jaap en Kees-Jan.
Wat is er mooier dan met een groep gezellige mensen off- road te rijden. Een echte aanrader dus. Ik kan weer even nagenieten. Op naar de volgende uitdaging.
Bedankt Joop Vernooij
John Busch John Busch uit DORDRECHT schreef op 27 juni 2024 om 19:20
De rally in Toscane en Umbriรซ was een geweldige ervaring. Mooie prachtige routes waarvan vele mooie off road kilometers. En voor de rally (pro) rijders nog extra technische uitdagingen onderweg.

Het fijne aan deze rally was dat er geen tijdselement was (behalve dat je voor 18u binnen moest zijn, maar dat was prima te doen) waardoor je de route in je eigen tempo kon rijden.

Verder uitstekend georganiseerd..Hoe mooi is het dat je met de shuttlebus opgehaald wordt van het vliegveld en naar het hotel gebracht wordt. Daar aangekomen staan alle motoren op een rij te wachten op het aanstaande avontuur.

Een arts en een volgauto waren beschikbaar, je weet maar nooit. Ook werden alle motoren eben aan een check onderwerpen bij terugkomst in het bivak door een monteur. Echt geweldig. Mijn complimenten voor het team, de organisatie en natuurlijk de superleuke groep. Zeker voor herhaling vatbaar ๐Ÿ‘
Maarten Maarten uit Vorden schreef op 17 juni 2024 om 08:10
Met 5 aaneengesloten feestdagen is de Adventure Rally-Raid Toscane een ervaring die ik niet had willen missen. Stevige klimmen over losse dakpannen, rotsen en andere ondergronden, vol gas over gravel, en rustig aan over rotsen, doorwadingen, bos, klei en ook oerhollandse modder maakten dit een mooie uitdaging. Na de zware stukken kon je bijkomen met mooie bochtencombinaties over het asfalt en eventueel een drankje drinken in een van de mooie stadjes in het Italiaanse landschap.
Aanrader.
Herman Herman uit Wijchen schreef op 16 juni 2024 om 21:22
De Toscane tour is een waardig opvolger van de ATT (2021/2022 edities gereden). Manuel weet de paden en uitdagingen ook in de bergen van Toscane en Umbriรซ te vinden. Prachtige routes, mooie vergezichten, met af en toe een stevige uitdaging. Prima georganiseerd door Werner cs., een aanrader.
Mark Mark uit Emmen schreef op 16 juni 2024 om 17:37
Adventure rally toscane 2024, in the pocket!๐Ÿ”ฅ na de ATT mijn tweede rally en net zoals de eerste verslavend en uitdagend met zoveel indrukken van alle unieke Italiaanse landschappen en prachtige paden over bergen en door bossen. Een week in goed gezelschap en vol team spirit.
Egbertjan Egbertjan uit Arnhem schreef op 16 juni 2024 om 15:24
Afgelopen week de Raid versie van de Toscane rally gereden. Dit was mijn eerste meerdaagse rit na de 3-daagse. Een heerlijke week gehad met fantastische routes in Toscane en Umbriรซ van vlotte gravel wegen tot uitdagende klimmetjes en afdelingen die uiteindelijk goede te doen waren. Alles was perfect geregeld van hotels, routes, technische en medische ondersteuning (die gelukkig niet veel te doen had) tot en met de drankjes en snacks in het bivak. Daarnaast een hele gezellig sfeer. Dit smaakt naar meer!
Anton Crezee Anton Crezee uit Lage Zwaluwe schreef op 10 juni 2024 om 10:13
Ik was al heel lang benieuwd naar het off road gebied in Mecklenburg. Toen ik ontdekte dat Berrt dit als 3daagse reis aanbiedt heb ik ingeschreven.
Het is inderdaad erg leuk en mooi om daar tussen de velden en door de bossen over onverharde paden te rijden.
Prima georganiseerd, goed hotel. Chapeau voor de gidsen Jaap en Erik! En dank aan de mede- deelnemers voor de gezellig.
Frans Frans uit Coevorden schreef op 10 november 2023 om 16:32
Een super gave en goed georganiseerde motorreis door het fascinerende Marokko en het Atlasgebergte gedaan. Alles was zeer professioneel geregeld. De motoren in goede staat, een hele goede reisbegeleiding door 2 professionele en leuke tour-guides Werner en Christian en daarnaast nog een hele fijne en vrolijke monteur die met een truck met reserve materiaal van hotel naar hotel reed en de bagage steeds meenam en zelfs al op de kamer had gezet als je daar aankwam. Ook voor de inwendige mens was goed gezorgd. Het reisprogramma zat heel goed in elkaar. Een mooie mix van rijden en genieten van de bijzonder omgeving. Kortom: Berrt is een zeer aan te bevelen training,- en (Allroad) reisorganisatie waarbij veiligheid en vaardigheid ook steeds een belangrijke voorwaarde is. Tot slot nog even vermelden dat het een hele leuke groep bleek te zijn waarmee we op pad zijn geweest.
Irma Stel Irma Stel uit Eexterveen schreef op 7 november 2023 om 10:37
Wat een geweldig avontuur was deze motorreis door het betoverende Marokko. Onder deskundige begeleiding van onze gidsen Christian en Werner doorkruisten we het Atlas gebergte. Mooie opbouwende ritten door de woestijn, rivierbeddingen, haarspeldbochten, gravel en wat al niet meer. Veel ervaring opgedaan. Perfect verzorgd door enthousiaste mannen!. Bedankt allen voor deze geweldige ervaring en de fantastische sfeer. Smaakt naar meer!
Pieter Pieter uit Rhoon schreef op 6 november 2023 om 10:58
De fantastische BERRT reis in Marocco gedaan! Wat een ervaring. Vanaf de eerste "inrij" dag waar we op het asfalt startte en later in de ochtend de eerste Off Road route deden, maximaal genoten van het landschap en uitgezette routes. De tour bouwt zich gedurende de dagen verder op en wordt uitdagender. De dagen eindigde altijd met een samenzijn onder het genot van een drankje en 's avonds heerlijk eten in de goed uitgezochte hotels. We reden elke dag in 2 groepen met de kundige instructeurs Christian en Werner. Bibo reed met de 4x4 Iveco achter de groepen aan om eventuele achterblijvers op te vangen of reparaties uit te voeren. Goed georganiseerd en heel gezellig!.
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 5 november 2023 om 20:27
Afgelopen week de Marokko Atlas gereden. Deze week had een hele mooie opbouw en past uitstekend bij je als je net de intermediate in Hechlingen achter de rug hebt. De focus ligt op ontspannen bekijken van de vele vergezichten. De reis begint de eerste dag met mooie routes over asfalt en de eerste kilometers offroad en bouwt langzaam op naar steeds uitdagendere omgeving en vergezichten. Op de donderdag is er optioneel een meer uitdagende route in de ochtend.

En natuurlijk op z'n Berrt's... super compleet verzorgd inclusief gids, ondersteuning, volgwagen en monteur. Ik vind het bijzonder blijven. Echt al-les is voor je geregeld deze reis. Geweldige ervaring met hele mooie indrukken die nog een poosje blijven hangen.

Team Berrt...tot de volgende!
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 17 september 2023 om 11:18
'wooowww.....gas,gas,GASSS....lopen laten, lopen laten, LAAT LOPEN...ohhh wat prachtig.... ongelofelijk mooi.....YEAHHHH...'....herkenbaar? Ja, dan heb je deze ritten wellicht al eens gedaan. Nee? Nou dit vond er bij mij plaats IN mijn helm.
De ATT23 was voor mij, als nog niet zo doorgewinterde offroadrijder een heerlijk afwisseling tussen mindfuck, tegen mijzelf praten, genieten, verbaasd zijn en vooral alleen en met elkaar onwijs veel plezier hebben en delen.
Je rijdt door enorm afwisselende landschappen. Moeilijkheidsgraad van lekker pittig tot zo nu en dan 'redelijk heavy shit'. Maar man oh man wat een avontuur!!
Deze manier van rijden haalt het eerlijkste van jezelf in je boven.
Wat ze je vooraf echter niet vertellen is hoe verslavend dit geintje is. Nou ja, geintje...'MAKE LIFE A RIDE' is hier volop, nee meer dan volop op z'n plek.
Maar...onderschat het niet!! De cursussen van Berrt in Hechlingen en met name Aras de los Olmos is echt een must voor iedereen die zich hier aan wil wagen. Onderschat niet de noodzakelijke duur van concentratie en, zeker als je met de GS onderweg bent, de fysieke aanslag op je lijf en leden met al het gewicht wat je meezeult. Begrijp nu beter het aandeel Husky's 701, GasGas en enkel lichtere KTM's.
Naast deze onvergetelijke en verslavende 'trip', is het warm welkom van de staff, technici en vooral je collega mederijders elke dag in de bivouac onbeschrijfelijk heerlijk. Zowel de inwendige mens als de bovenkamer worden getrakteerd op een heerlijk onthaal.
Rodrigo en Remy, onze 'BMW-monteurtweeling (qua lengte๐Ÿ˜œ)', waren onze steun en toeverlaat. Opgelopen schaden aan allerlei motoren werden razendsnel hersteld, de brommert's werden voorzien van de nodige dosis TLC en Werner als vliegende keep reed de route wel twee keer om alles en iedereen moreel en met materieel te helpen waar hij kon. Respect!
Ik kan nog uren doorgaan, maar daar zit niemand op te wachten, maar voor degene die enthousiast geworden zijn: bereidt je goed voor en GENIET TO THE MAX!!!!!!! Aan alle mannen en onze kanjer dame Nadine, dank voor het lachen, dank voor het mogen genieten van jullie allemaal.
Paul Brouwer Paul Brouwer uit Amsterdam schreef op 8 september 2023 om 13:55
Mijn tweede rally met Berrt. Een aanrader voor iedereen die zonder zorgen wil genieten van zijn offroad capabele motorfiets. Adembenemend mooi gebied. Uitdagende routes, off en on road. Perfecte organisatie. Met de rust van het veiligheidsvangnet voor mens en machine van Team Berrt de ideale gelegenheid om alleen of met vrienden een groter avontuur aan te gaan. De volgende keer zeker weer mee.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 7 september 2023 om 09:12
ATT 2023 Pyreneeรซn,
Onbeschrijfelijk mooie omgeving, intense beleving, spanning, avontuur en uitdagingen. Kanten van jezelf leren kennen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Adrenaline als brandstof om de rit elke dag uit te rijden, want wat waren ze lang. De GS nam je moeiteloos mee over ogenschijnlijk onbegaanbaar terrein waarvan je dacht dat het niet kon. Wat een machine !!
Lof voor Berrt en ATT, top georganiseerd, na de dagelijkse rally in de watten gelegd om bij te komen en op te laden voor de volgende dag, Remi en Rodrigo: fantastisch hoe jullie onze machines zo snel weer in orde brachten.
Het is een onvergetelijke ervaring !!!
Diederik Diederik uit Rijswijk schreef op 6 september 2023 om 22:46
Afgelopen week voor de tweede maal de Alps Tourist Trophy mee mogen maken. Dit keer in de Pyreneeรซn. Wat een prachtige omgeving! Meer snelle pistes dan in de Alpen maar genoeg technisch werk met uitdaging.

Het team van Berrt heeft hier fantastische service geleverd. Onder leiding van Werner werd door Remy en Roderigo het bivak elke dag opgebouwd om de motor na een mooie โ€˜stageโ€™ weer in orde te maken en dat dag in dat uit met een grote glimlach.

Daarnaast een erg leuke groep mensen waar we samen dit avontuur mee zijn aangegaan en hebben voltooid. Dit is wat mij betreft weer een succes gebleken en voor herhaling vatbaar.
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 6 september 2023 om 20:54
Vorige week een ongekend avontuur in de Pyreneeรซn met de Alps Tourist Trophy. Het bleek een test voor mens en machine met waanzinnig mooie vergezichten. Alle trainingen van Berrt kwamen hier bij elkaar. Onderweg ook voldoende tijd voor gezonde zelfreflectie over grenzen opzoeken, energie verdelen en doorzetten. Alles bij elkaar een prachtig avontuur, waar je ook blij en voldaan op terugkijkt. En veel nieuwe motorvrienden maakt.

De wijze waarop het team van Berrt voor, tijdens en na de reis zaken regelt en klaar staat voor je blijft op een ongekend hoog niveau. Bij aanvang van de reis blijkt hoe belangrijk de navigatiedag was die Berrt organiseerde. Op het parcours zie je Werner foto's nemen, deelnemers weer op weg helpen, logistiek regelen. Bewonderenswaardig hoeveel passie en energie hij erin stopt. Remy en Rodrigo verzorgden een full service pitstop voor de motoren. Enorm luxe natuurlijk en ook hier merk dat iedereen een stapje meer zet als het nodig is. Een tip als je wilt deelnemen: een reserve bandenset en reserve onderdelen meenemen is zeker te overwegen.

Ik heb de Raid gereden en ervaarde hoe mooi een tour door de bergen kan zijn. Binnen het vangnet van de organisatie, met eigen medisch team en afsleepwagen, volledig je eigen tempo kunnen rijden en keuzes maken. En dan realiseer je dat het eigenlijk niet over de afstand, snelheid of tijdsduur gaat. De reis bepaal je zelf. Dankbaar en zeker voor herhaling vatbaar. Wat een prachtige reis!
Mark Lanting Mark Lanting uit Emmen schreef op 6 september 2023 om 17:39
ATT 2023, wat een ervaring zo'n eerste rally. Na de inschijving begint het al met alle informatie gevolgd door een navigatie dag midden in het jaar daarna de kriebels van een avontuur wat komen gaat. 27 Aug was de start van de ATT wat bestaat uit een medische en technische check, daarna vijf dagen vol uitdagende off-road tracks en bergwegen (verbindingsroutes) en specials met alleen waypoints die je zelf moet zoeken en verbinden tot de juiste route, een hele ervaring! Maar wat deze week speciaal heeft gemaakt is de grote groep gelijkgestemden waarbij de support van het Berrt team zeker niet mag worden vergeten. een week lang de luxe van goede hotels en een hele gezellige groep en overdag knallen in de prachtige Spaanse Pyreneeen, wat een feest. See you next year!!
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 14 juli 2023 om 14:58
Na bijna mijn gehele balboekje aan trainingen bij BERRT volgemaakt te hebben (met veel plezier) besloot ik dat het tijd was om het geleerde in praktijk te brengen door deel te nemen aan de Battlefield tour Juli 2023. Wat een feest was dat. In deze tour komt alles bij elkaar wat ik geleerd had en meer. De routes waren uitdagend, gevarieerd en voorzien van niet alledaagse bezienswaardigheden. Dit gefaciliteerd door Kees-Jan, onze tour guide. Ik heb al eerder in feedback op trainingen geschreven dat de trainers bij BERRT goed instaat zijn voor elk individu een maximaal resultaat / beleving te creรซren en ook van de individuen een groep te maken waarbij niemand zich uitgesloten voelt. De Kees-Jan is daarop geen uitzondering. Of misschien juist wel omdat in een geconditioneerde omgeving zoals Meppen en BMW Enduropark Hechlingen kun je sommige stukken overslaan en niet meedoen aan bepaalde oefeningen. In deze tour neem je de condities zoals ze zijn en rijdt iedereen dezelfde route. En dan instaat zijn iedereen zijn verwachtingen te overtreffen getuigd van vakmanschap en goede voorbereiding. Ik heb enorm veel geleerd deze drie dagen, enorm genoten en het maximale uit mijzelf gehaald. We hebben veel gelachen, elkaar geholpen met oprapen van de motor na een klein moment van onoplettendheid, lekker gegeten maar vooral een super ervaring beleefd off-road. Battlefield 2023 is iets waar ik nog lang met veel plezier aan terug zal denken en bij het bekijken van de fotoโ€™s mij zal blijven verbazen waar we allemaal gereden hebben.
Ik beveel deze tour dan ook van harte aan en bedank het team van BERRT voor het mogelijk maken van dit evenement. ๐Ÿ˜
Caspar Caspar uit Vorden schreef op 12 juli 2023 om 11:32
Ik wil graag mijn verhaal delen voor de geweldige ervaring die ik heb gehad tijdens de Battle Field Tour in Frankrijk. Deze 3-daagse offroad rit was absoluut adembenemend en ik heb elk moment intens genoten.

Vanaf het moment dat ik me bij jullie aansloot, voelde ik me welkom en goed verzorgd. Jullie professionaliteit en passie voor avontuur straalden door in elke interactie en maakten de hele reis nog specialer. De zorgvuldig uitgestippelde routes langs historische slagvelden en prachtige landschappen waren werkelijk fascinerend.

Jullie kennis en begeleiding maakten me zelfverzekerd tijdens het rijden door de uitdagende terreinen. Het was een ware verkenningstocht, waarbij we onze vaardigheden konden testen.

Ik wil ook mijn waardering uitspreken voor jullie toegewijde en vriendelijke team. Jullie gastvrijheid en behulpzaamheid maakten de sfeer warm en gezellig. Het was geweldig om deel uit te maken van een groep gelijkgestemde avonturiers die allemaal de liefde voor offroad rijden deelden.

De Battle Field Tour heeft niet alleen mijn passie voor offroad rijden versterkt, maar heeft ook een diepe indruk op mij achtergelaten. Het was een unieke ervaring die ik voor altijd zal koesteren en die ik aan iedereen kan aanbevelen die op zoek is naar een avontuurlijke reis vol adrenaline en geschiedenis.

Nogmaals, bedankt voor de onvergetelijke tijd. Jullie hebben (wederom) bewezen dat Berrt de absolute go-to is voor geweldige offroad avonturen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met jullie op pad te gaan!

Print Friendly, PDF & Email