Gastenboek Fürstenau Intermediate

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.186.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
84 berichten.
Henk Taekema Henk Taekema uit Almere heeft geschreven op 13 augustus 2020 om 14:23:
Peter en Werner, bedankt voor de fantastische ervaring in Fürstenau! Het was een genot om daar te trainen In alle verschillende terreinomstandigheden en gebruik te mogen maken van jullie expertise. Warm weer, een beetje regen, veel zand, perfecte omstandigheden om in te trainen. Peter, ik begreep dat het de eerste keer was dat je zelfstandig een training gaf. Dat is je uitstekend gelukt, waarvoor dank. Medecursisten, jullie ook bedankt voor de gezelligheid, opmerkingen over een modderpak en mooie tijd. Op naar de volgende keer!
Peter Wijk Peter Wijk uit HAARLEM heeft geschreven op 29 juli 2020 om 19:29:
Weer even terug, 15/16 juli 2020 op zeer mooi oud militair oefenterrein geoefend. Furstenau, heuvels, zand, modder, water en op hardere ondergrond geoefend in het verbeteren van je motorbeheersing. Zeer veel geleerd van oud-trail kampioen Peter.
Dank aan Peter & Werner onze instructeurs en mijn mede cursisten, voor deze mooie 2 dagen.
Edward Lucassen Edward Lucassen uit Doetinchem heeft geschreven op 17 juli 2020 om 10:21:
Terug van Furstenau!! Wederom een geweldige ervaring. 15 en 16 juli 2020 was deze intermediate training onder leiding van de instructeur Peter en de "fotograaf" Werner. Een voor mij onvergetelijke training waarbij ik veel heb geleerd en opnieuw mijn grenzen in het onverharde (lees zand/modder/plassen) heb verlegd. Fijne sfeer in de groep en lekker gegeten (viel Schnitzel..!) Kijk alweer uit naar de intermediate training Hechlingen in september. Dank.
Rob Rob uit Zeist heeft geschreven op 16 juli 2020 om 20:45:
Twee geweldig mooie dagen in Fürstenau gehad, veel geleerd en vooral door goede instructies en oefeningen de motor weer beter leren beheersen en veel vertrouwen gekregen met het rijden in zand, plassen en modder. Peter en Werner, het was klasse !
Adri Adri uit Leiden heeft geschreven op 11 juli 2020 om 09:54:
Op 24 en 25 juni de intermediate training in Fürstenau gevolgd. De 2 -daagse begon met een heerlijk diner in hotel Am Marktplatz.
De 1e dag begon met wat opfris oefeningen cq. basisoefeningen om het vertrouwen met het rijden op onverhard weer terug te krijgen of aan te leren.
Al snel rij je over de 1e zandpaden en volgen diverse oefeningen waardoor je aan het eind van de 1e dag al behoorlijke stappen hebt gezet.
De 2e dag staat in het teken van nog meer en muller zand. Door de opbouw en goede uitleg wordt je niveau spelende wijs verbetert.
Ook hielden Werner en Peter goed rekening met de extreme weersomstandigheden (30+ graden) met af en toe wat extra rust- en drinkpauzes.
Ondanks dat ik door een ongelukkige val de training halverwege de 2e dag moest staken, kijk ik terug op een mooie en leerzame training.
In vergelijking met de trainingen in Hechlingen (Intermediate en/of Advanced) vind ik Fürstenau een stuk uitdagender en intensiever maar zeker zo mooi en voor het eten hoef je het niet te laten, dat is zeg maar Duits in de overtreffende trap !
Werner en Peter dank voor de fantastische training en goede zorgen.👍
Adri
Gerard Gerard uit Keent heeft geschreven op 28 juni 2020 om 21:16:
Dank je Werner,
Het waren 2 fantastische dagen !!
Jij en Peter hebben het super gedaan👍
De training geeft mij vooral meer vertrouwen op die zware machine (je zou er nog verliefd op worden 😊) en helemaal als voorbereiding op Marokko.
Nu de advanced nog in september.
Succes met Berrt, jullie hebben een leuk bedrijf.
Groet,
Gerard
Bart Letschert Bart Letschert uit Nijkerk heeft geschreven op 27 juni 2020 om 15:21:
24 en 25 juni Fürstenau Intermediate bij 31 graden.
En wat was dat waanzinnig. Ook hier weer een goede opbouw van de training. Gegeven door Werner en Peter. Ook hier rijd je met het geleerde direct comfortabel door dit bijzonder fraaie speelparadijs.
Natuurlijk moeten we blijven oefenen maar de basis is gelegd. Nooit gedacht om mij na 2 dagen zo thuis te gaan voelen in het zand. Wederom een echte aanrader voor de all-road rijder die ook voorkeur heeft voor onverhard.
Guido Guido uit Deventer heeft geschreven op 26 december 2019 om 11:36:
Begin november Fūrstenau gedaan. Het terrein was na een periode van regen bijzonder nat. De modder was een uitdaging voor rijder en motor. Onder de geweldige begeleiding van Bert veel geleerd en veilig mijn eigen grenzen opgezocht en overwonnen. Een mooie leerzame en vooral heel leuke training, fijn spelen in het zand:)
Rob Rob uit HOUTEN heeft geschreven op 10 november 2019 om 13:04:
Na twee dagen fantastisch blubber happen in Fürstenau weer veel geleerd. Super gezellig en goed geregeld. Op naar de volgende training.
Bertil Bertil uit Venray heeft geschreven op 1 november 2019 om 12:22:
De allroad basic training smaakte naar meer dus door naar de intermediate training in Furstenau. Wat een fantastisch offroad terrein, hier kun je naar hartelust spelen! Werner en Kees Jan zorgen dat je alle kneepjes leert om dit zware terrein te bedwingen. Samenvatting; veel geleerd - modder - leuke groep - modder - gelachen - modder - goed eten - modder. Helemaal SUPER!
Boy van Kakerken Boy van Kakerken heeft geschreven op 29 oktober 2019 om 06:35:
Furstenau - oktober - 2019, ploegen, baggeren, glijden en vooral veel lachen! Erg veel geleerd van Werner en Kees-Jan. Een schitterend park, Fursten Forest, een aanrader voor eenieder die eens in de zandbak wilt spelen met zijn / haar machine :D!!!
Berend de Jonge Berend de Jonge uit Best heeft geschreven op 19 oktober 2019 om 12:48:
Furstenau: modder en heel veel plezier!
Na 2 dagen ploeteren, baggeren, veel geleerd van Werner en Kees-Jan. Waarvoor dank natuurlijk. Ook de groep bedankt, maakte de ervaring des te leuker. Samen delen wat er nog meer met een motor kan. Super toffe dagen!
Jan Hubers Jan Hubers uit Well heeft geschreven op 15 oktober 2019 om 22:57:
Furstenau intermediate training oktober 2019.
we hadden het geluk dat het de dagen ervoor flink geregend had, dus modder, blubber en plassen water. in 1 woord fantastisch, speelparadijs voor volwassenen. ontzettend veel geleerd en gewoon 2 dagen met een grote grijns rond gereden daar. plassen zo diep dat het complete motorblok onder water was, modder die je om de oren vloog en goede uitleg en demonstreren van Werner en Kees Jan. ga volgend jaar weer, gewoon omdat het zo ontzettend leuk is
Rogier Offerhaus Rogier Offerhaus uit Utrecht heeft geschreven op 12 oktober 2019 om 16:33:
Ik heb twee zeer leerzame en leuke dagen gehad waarbij ik nu veel beter over de weg en door zand, water en modder kan rijden dan daarvoor. Een echte aanrader voor iedereen die dit wilt leren.
Paul Paul uit Amsterdam heeft geschreven op 29 juli 2019 om 15:14:
Voor de tweede keer naar Furstenau. Want een leuker speelparadijs op een paar uurtjes rijden ga je niet vinden. Er is alles; zand, bos, heuvels, water en wilde dieren. Echt genieten. Het was weliswaar een tikkeltje warm met 40+ graden maar dat mocht de pret niet drukken. Gewoon eerder gestart en een paar liter water drinken. Werner en Peter, super bedankt, het waren weer 2 perfect georganiseerde dagen en eens ga ik het leren.
Gabri Gabri uit Amsterdam heeft geschreven op 18 juni 2019 om 14:51:
Fürstenau Intermediate training juni 2019.
Ik vond het onwijs gaaf! Het liefst had ik alle pauzes en lunch overgeslagen en aan één stuk door gereden en geoefend ondanks de regen en de modder. Of misschien dankzij 🙂

Ik vond het goed georganiseerd, duidelijk uitgelegd met goed onderbouwde theorie. En uiteindelijk leer je het alleen door het te doen, maar daar was ruim gelegenheid toe en dan zie je dat het werkt. Super!
Harry Harry uit Wierden heeft geschreven op 16 juni 2019 om 20:43:
De Fürstenau training met Bert op 12 en 13 juni 2019 was overweldigend...en nat, of overweldigend nat, het is maar hoe je het bekijkt. Zo veel modder, water, drek, drab en nat zand. En toch rijden. Een bijna wonderbaarlijke belevenis voor iemand die serieus problemen had met alleen al droog zand. OK, een paar keer de motor tegen een zandwalletje geparkeerd (slordig) en een enkele keer net even buiten het geplande parcours, maar wat een leercurve. De duidelijke uitleg van Bert helpt je echt om je angst voor het zand te overwinnen en als je je dan plotseling realiseert wat je hebt gedaan en waar je, zonder grote problemen, dan toch doorheen bent gereden met je zware allroad, dan ben je met terugwerkende kracht eigenlijk heel verbaasd over je eigen kunnen. Twee super leuke en leerzame (en zware) dagen met een ontzettend fijne groep medecursisten. Iedereen helpt iedereen als het even mis gaat. Bikers best. Een aanrader voor iedereen met een zand-fobie.
Edwin Edwin uit hendrik ido ambacht heeft geschreven op 15 juni 2019 om 11:58:
12 en 13 juni 2019; Furtsenau was voor mij om de angst voor zand te overwinnen. Tijdens de 2 dagen is dat gelukt. We hebben woensdag de basis weer even opgefrist en in de middag onder het genot van een regenbui zand ervaring opgedaan. De donderdag hebben we deze verder verdiept en veel km gemaakt door het park. Wat een prachtig en uniek park en wat een uitdagingen om je motor beheersing te vergroten. Zoals gebruikelijk onder de deskundige leiding van Bert. Hij is in staat om moeilijke dingen in eenvoudige en begrijpelijke taal uit te leggen. Als je de techniek begrijpt ga je snel voorruit in de beheersing van je motor. We hebben 2 top dagen gehad en zelfs de grote modder poelen kunnen bedwingen.
frank frank uit groningen heeft geschreven op 26 mei 2019 om 09:42:
ik had een hekel aan zand en dat heb ik nog steeds. Maar wel 2 geweldige dagen gehad. Dank aan Werner, Niels en de anderen die mij keer op keer overeind geholpen hebben. Tot de volgende keer!
Alex Alex uit Houten heeft geschreven op 28 april 2019 om 13:26:
Twee heerlijke dagen waarbij Bert mij over mijn angst voor zand heeft geholpen. Van krampachtig rijden bij de start, tot lol bij het scheuren over zand aan het eind van de tweede dag. Het moet niet gekker worden!
Bert kan heel goed uitleggen wat je moet doen, en ook waarom, waardoor ik nu ook in zand het heerlijke gevoel van controle over de motor heb gekregen.
Print Friendly, PDF & Email